Van Bommel: ‘In Amsterdam vragen ze zich ongetwijfeld af hoe dat kan’

Vrijdag, 11 januari 2019 om

PSV won in de eerste seizoenshelft liefst zestien van de zeventien duels in de Eredivisie, maar toch heeft de regerend landskampioen als koploper maar twee punten meer dan Ajax. De rivaal uit Amsterdam is bovendien nog op drie fronten actief, terwijl het team van Mark van Bommel alleen de strijd om de landstitel rest. Mark van Bommel ziet dat niet als een voordeel voor PSV. “Hoe mooi is het om zoveel duels te spelen?”, vraagt hij zich openlijk af.

“Het is heel apart dat je zestien van de zeventien wedstrijden wint en dan twee punten voor staat”, erkent Van Bommel vrijdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “In Amsterdam vragen ze zich ongetwijfeld af hoe kan het dat PSV boven Ajax staat. Dat ploegen zoveel winnen, is in geen enkel ander land zo. Een van de twee wordt geen kampioen. Daar moet je nu niet aan denken.”

Het seizoen van PSV zal enigszins mislukt zijn als de landstitel niet wordt geprolongeerd. Die woorden wil Van Bommel niet in de mond nemen, al weet de oefenmeester waar het om gaat en waar hij op wordt afgerekend. “Het gaat uiteindelijk om prijzen winnen”, erkent de oud-international. “Ajax is favoriet, maar de favoriet wordt niet altijd kampioen. Dat heb ik voor de competitiestart ook al gezegd.”

Nooit opgeven is letterlijk en figuurlijk het devies van Van Bommel. De oefenmeester wil intensiteit terugzien bij zijn spelers. “Eigenlijk wil ik het elftal zien voetballen zoals ik dat zelf ook wilde”, erkent de trainer van PSV. “Snel de bal terug, druk naar voren en met energie en plezier spelen. Het geeft mij voldoening en ik denk dat we zo de meeste kans maken om te winnen.”


Poll

Denk jij dat PSV de landstitel zal prolongeren?


Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door sammio)

Wat je ook van de persoon Mark van Bommel vindt, als trainer weet hij de vechtlust die hij als speler had ook op zijn team over te brengen. Zie het vele aantal doelpunten in de laatste fase van een wedstrijd. (Tegenstander moe gestreden) Dat vind ik echt heel knap.

11 januari 2019 om 09:20

"zie het vele aantal doelpunten in de laatste fase van een wedstrijd. (tegenstander moe gestreden) Dat vind ik echt heel knap."

Inderdaad:

Fortuna - PSV 2-1, PSV scoort in de 90e minuut
Bate Borisov - PSV 2-3, PSV scoort in de 89e minuut
PEC Zwolle - PSV 1-2, PSV scoort in de 93e minuut
ADO Den Haag - PSV 0-7, PSV scoort in de 92e en 95e minuut
NAC - PSV 0-2, PSV scoort in de 92e minuut
PSV - VVV 4-0, PSV scoort in de 87e en 92e minuut
PSV - Emmen 6-0, PSV scoort in de 88e minuut
PSV - Tottenham 2-2, PSV scoort in de 87e minuut
Groningen - PSV 1-2, PSV scoort in de 86e minuut
De Graafschap - PSV 1-4, PSV scoort in de 87e minuut
PSV - Excelsior 6-0, PSV scoort in de 89e en 92e minuut
Heracles - PSV 0-4, PSV scoort in de 94e minuut

Mensen mogen lekker blijven geloven dat het alleen maar mazzel is, maar dit is gewoon een kwaliteit, hoor. Als het zo vaak lukt, dan ben je simpelweg fitter, feller en scherper dan de meeste andere clubs.

11 januari 2019 om 09:33

Reacties over dat het alleen maar mazzel is, komen vooral voort uit de frustratie dat je weer niet inloopt. Geloof me, als fan van 'lucky Ajax' weet ik daar alles van.

Persoonlijk volg ik de wedstrijden van PSV zelfs niet meer (op tv of livescore), omdat dat doelpunt toch wel weer valt. Jullie hebben het wat dat betreft prima voor elkaar!

11 januari 2019 om 11:30

Haha Siepie, dat heb ik nou ook. Kreeg ik een appje van een vriend: PSV staat met 1-0 achter!!!! Denk ik: Maak je niet druk, die scoren toch wel weer en met alle waaarschijnlijkheid in blessuretijd ;-) . Oh, en dat is btw geen mazzel, maar wel enorm frustrerend voor de Ajax fans.

11 januari 2019 om 14:46

Waarom zou het alléén maar mazzel zijn. Het is een beetje van beide toch? PSV dwingt het inderdaad af, maar heeft toch alsnog geluk dat die bal dan net goed valt, waar dat de rest van de wedstrijd nog niet is gelukt? En dan zie ik hieronder iemand Ajax nog Lucky Ajax noemen. Ik weet niet hoe oud jij bent hoor maar Ajax is al 10 jaar geen lucky Ajax meer te noemen. Wel eens dat de meeste mensen die dus zeggen dat het alleen mazzel is dat uit frustratie doen + niet rationeel kunnen nadenken. Het is toch gewoon de kracht van PSV + mazzel?

11 januari 2019 om 14:48

dus gowon mazel! en dat ze dat afdwingen is een ander verhaal, en we zijn net over de helft van het seizoen dus nog zat te winnen, maar ook te verliezen

11 januari 2019 om 15:46

pfff heb je zwolle Psv gezien, werden van het veld gespeeld de 2e helft

Wat een aparte zin: Ajax is de favoriet. Nou, volgens mij staat PSV nog steeds bovenaan met 2 punten voorsprong en hebben ze enkel de competitie om voor te spelen, beetje een laffe uitspraak.

11 januari 2019 om 07:49

Voordat we begonnen zeiden 9 van de 10 mensen dat Ajax de favoriet zou zijn dit seizoen en ik ben het er wel mee eens. Ze hebben meer kwaliteit in de selectie vooral op de bank. Nu draait PSV tot zover een ongelofelijk goed seizoen in de competitie en staan we 2 puntjes voor. Het gaat op details beslist worden en een misstap kan al fataal zijn. Weet PSV echter te winnen in Amsterdam dan moet PSV het wel vol weten te houden.

11 januari 2019 om 07:50

Iedereen binnen Ajax waaronder de Ligt hebben aangegeven dat dit jaar alles in teken moet staan van de schaal. Daarnaast heeft het Ajax bestuur die woorden kracht bij gezet door tientallen miljoenen uit te geven aan de selectie. We hebben de beste spelers, de breedste selectie, het meeste geld. Ik vind ons dus ook favoriet. Elk ander jaar hadden we nu fluitend bovenaan gestaan. Het puntenaantal van Psv is echt ongekend.

11 januari 2019 om 07:53

Elke keer toch weer populair om de trainer van PSV laf te noemen. Ajax is met deze selectie favoriet, vind ik. Zoals van Bommel zegt hoeft het echt geen nadeel te zijn dat Ajax nog op 3 fronten strijdt (heel knap). Ajax heeft meer voetbal in de ploeg en dat zie je in de CL naar boven komen drijven. Kan echt van Ajax genieten in de CL. Van Bommel zegt mijn inziens niets geks. Ajax heeft betere spelers en is dus favoriet.

11 januari 2019 om 08:32

Psver4evahh, Dat mag jij vinden, ik vind het laf. Heeft niets met populair te maken is gewoon een feitelijk juiste constatering: Je staat bovenaan met een goeie tactiek en instelling. Bent nog actief op 1 front wat weldegelijk een voordeel is qua belasting voor spelers. Je wint ogenschijnlijk makkelijk van de ' favoriet '...... hoe kan het dan niet laf zijn om jezelf als underdog te benoemen!?

11 januari 2019 om 09:26

Hou eens even op met dit onzinnige gezever. Hij noemt zichzelf niet de underdog En dat psv nu bovenaan staat met maar 2 miezerige punten zegt helemaal niks. De realiteit is gewoon dat Ajax een betere ploeg heeft, en ook het vermogen heeft om op alle front nog te strijden. Volgens vele zal Ajax uiteindelijk aan het langste eind trekken. Is gewoon de realiteit. Om dat te benoemen is niet laf, juist sterk. Dan is hij er bewust van dat het niet gedaan is en hard gewerkt moet blijven worden. Als je ook hier iedere poll moet geloven is Ajax veruit de favoriet dus hoezo mag Mark dat niet benoemen?

11 januari 2019 om 09:44

Lapsus, je praat echt onzin. Het is maar net hoe je het wil belichten en jij wil het op een negatieve manier belichten. Je bent vast niet voor PSV en al die likes zijn van die happende Ajacieden zullen wel een boost voor je ego zijn.

Van Bommel is gewoon realistisch en vanaf het begin van het seizoen is Ajax al favoriet. PSV moet ook nog naar Amsterdam, is PSV daar dan favoriet?? nee dat is Ajax en als Ajax wint staan ze 1 punt voor. Even helder nadenken de volgende keer.

Een feitelijke constatering...haha wat een lachwekkende opmerking. Hierboven heb ik de feitelijke constatering weerlegt en moet jou toch pijnlijk duidelijk worden dat je mening subjectief en alles behalve objectief is. Als je dat nu nog niet wilt zien dan kun je beter niets meer zeggen.

11 januari 2019 om 09:47

Nog wat azijn bij je ontbijt?

11 januari 2019 om 09:58

Toss, Dat jouw leven draait om de likes op VZ wil niet zeggen dat het voor mij ook zo is, over lachwekkend gesproken! Die ene opmerking maakt al dat ik je niet serieus neem, wat kinderachtig van iemand met een " groene " balk... dat zul je ook wel belangrijk vinden 😉

11 januari 2019 om 10:10

Ik denk dat Ajax alle resterende wedstrijden moet winnen om kampioen te worden want ik zie Psv nergens meer punten verspelen eigenlijk, behalve in Amsterdam.de rest is gewoon veel te zwak en Psv wint steevast ofwel fluitend de potjes ofwel in de laatste minuten. Als je alle resterende wedstrijden moet winnen, nou dan ben je geen favoriet hoor.

11 januari 2019 om 10:16

Beastman, zo lastig is het idd niet, mits je een gezond verstand mee hebt gekregen.

11 januari 2019 om 12:27

In de eerste seizoenshelft zijn er een aantal wedstrijden geweest dat het dubbeltje bijna de verkeerde kant op viel. Dat kan in de 2e seizoenshelft gewoon gebeuren.

11 januari 2019 om 08:45

Heel gek is die uitspraak niet. Als je vergelijkt wat Ajax binnen heeft gehaald aan ervaren spelers en daarnaast nog spelers als Labyad, Magallan voor de breedte. Ajax is verplicht om kampioen te worden na al die jaren zonder enige prijs. PSV staat er beter voor maar zeker gezien het feit dat deze lichting van Ajax zo gehypet wordt (de ligt, de jong, onana, ziyech) is het seizoen mislukt als ze geen kampioen worden. Mocht Van Bommel in zijn eerste seizoen kampioen worden, heeft hij een wereldprestatie geleverd. Het is geen toeval dat zijn selectie zo fit is gebleven. Meen dat Schwaab enkele keren ontbrak door privé redenen en Bergwijn een week met lichte pijltjes kampte. Uitstekend van de staf van PSV.

11 januari 2019 om 09:53

Kom op, alle aandacht gaat toch vooral uit naar Ajax? Mathijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech kunnen niet meer lopen van de wekelijkse veren in hun reet en door de komst van duurbetaalde routiniers als Tadic en Blind, plus de aanwezigheid van klassespelers als Onana, Neres en Tagliafico mag je best concluderen dat er een enorme hoeveelheid kwaliteit op het veld staat. Het zijn bovendien opwindende spelers, die ook voor de toekomst veel verwachting wekken en het daarom boeiend maken om te volgen.

PSV heeft dat wat minder. Zeker ten opzichte van het centrum van Ajax zijn Schwaab en Viergever als een zak chips die te lang open heeft gelegen, mag je met Hendrix en Rosario het middenveld degelijk noemen en is ondanks een ongekend rendement Luuk de Jong geen spits waar scouts noch journalisten van in katzwijm raken.

Het spektakel komt van de backs en de buitenspelers en verder zorgt de spits voor de nodige goals. De rest voert simpelweg de noodzakelijkheden daaromheen uit. Dat mag dan saai zijn voor de bookmakers, die liever de schijnwerpers op Amsterdam richten. En terecht, want veel spelers zijn individueel beter. Maar juist daarin zit het verschil: de balans raspaardjes vs. sierpaardjes is bij PSV beter. Met nota bene een coach die dat uitgevonden lijkt te hebben, zit het in Eindhoven vooral goed wat betreft de vechtlust, doorzettingsvermogen. Wanneer het tegen zit. In wedstrijden waarin PSV de overhand heeft zorgen toppers als Bergwijn en Lozano voor het nodige comfort.

11 januari 2019 om 11:20

Ik als PSV fan zie ajax ook als favoriet voor de titel hoor, daar is denk ik niets vreemds aan.

Jullie hebben 2 premier league spelers naar de eredivisie gehaald en salarissen geboden die PSV niet kan betalen. Daarnaast is de selectie van ajax gewoon stukken breder. Als PSV Angelino, Dumfries of De Jong moet missen is er een gapend gat dat niet zo 1,2,3 opgevangen kan worden. hetzelfde geldt eigenlijk voor de CV positie. Ajax heeft daar echter totaal geen problemen mee.

Het is dus niet vreemd om te stellen dat ajax torenhoog favoriet is met alles in eigen hand, winnen van PSV in de arena en de voorsprong van PSV is weg. Stiekem hoop ik natuurlijk op een 0-3

Het is erg knap van PSV om er zo voor te staan in de competitie.maar ik wacht het nog wel even af voor ik wil geloven dat dit voortaan altijd zo wil zijn. In de uitwedstrijden zijn ze toch aantal keer goed weggekomen. Als het straks een beetje tegenzit kan je toch weer punten morsen.

11 januari 2019 om 08:29

Geldt ook voor ajax.

Ik schat de kansen echt op 50/50.

PSV staat 2 punten voor maar moet nog naar de Arena toe. Ajax gaat nog minimaal 2 hele zware CL wedstrijden spelen..

Blessures en het onderlinge duel gaan de doorslag geven. Ajax is thuis natuurlijk favoriet in dat duel maar op de counter met Lozano en Bergwijn is alles mogelijk.

Ik vind Van Bommel echt een topper tot nu toe! Fel, fanatiek, tactisch prima (getuige de positie op de ranglijst) en ook in de CL ging het (hoewel niet zoals gehoopt) echt niet slecht en hadden ze met wat meer geluk toch meer punten kunnen (lees: moeten) pakken.

Ik verwacht dat Van Bommel ver gaat komen als trainer, PSV is zeker niet zijn eindstation..

11 januari 2019 om 09:51

Alleen zijn interviews zijn echt niet om aan te gluren

Bijzonder altijd bij Psv. Ze staan dit seizoen (bijna) vanaf speelronde 1 maar Ajax is de favoriet...

11 januari 2019 om 08:01

Kijk naar het spelersmateriaal en de waarde die dat vertegenwoordigd bij Ajax en zet dat tegenover Psv. Ajax heeft twee wereldtalenten (De Ligt en Frenkie), de beste spelmaker van de Eredivisie (ziyech) en twee ervaren kwaliteitsspelers in Tadic en Blind, beiden voor veel geld gekocht. De bank van Ajax herbergt ook nog wat meer kwaliteit, of het verschil met de basis is in ieder geval minder groot. Ajax imponeert in de CL en laat daar zien wat voor niveau ze kunnen halen.

Als PSV fan moet ik daarnaast toegeven dat we in sommige wedstrijden wat mazzel hebben gehad. Dat we eerste staan is natuurlijk te danken aan de sterke reeks die PSV heeft neergezet, maar het zegt genoeg dat je maar 2 punten voor staat. Ajax wint veelal met gemak. Ook voor mij zijn ze uiteindelijk de favoriet, omdat wij o.a. nog naar Amsterdam toe moeten en ik weet nog hoe dat vorig seizoen afliep.

11 januari 2019 om 08:25

@Buitenspelgoal. Ben het met je eens over je uitleg. Bal is rond dus het kan alle kanten op vallen. Ik hoop eerlijk gezegd op een spannend eind waarbij Ajax PSV de uiteindelijk de doorslag zal geven voor de landstitel. Dat zou ik prachtig vinden.

11 januari 2019 om 10:41

"kijk naar het spelersmateriaal en de waarde die dat vertegenwoordigd bij Ajax en zet dat tegenover Psv."

Sterker nog, Transfermarkt.com heeft een elftal samengesteld met de meest waardevolle spelers van de eredivisie. Weet je wie erin staan? Tien spelers van Ajax plus Lozano. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar het geeft wel aan dat Ajax een team heeft dat op papier geacht wordt veel beter te zijn dan Psv.

Ajax is DE favoriet, ja? Hoe vaak is dit de afgelopen jaren, ik roep uit m’n blote kop sinds 2000, geroepen en hoe vaak is PSV in diezelfde periode kampioen geworden? PSV staat - niet voor niets - eerste. Ze mogen wat mij betreft gewoon volmondig toegeven dat zij (lichtelijk) de favoriet zijn.

11 januari 2019 om 09:29

Er zijn sinds 2000 verschillende jaren geweest waarin de meerderheid van de voetbalanalisten en -coaches het erover eens waren dat PSV de favoriet was. Denk o.a. aan de jaren met onder meer Farfan, Alex en Gomes van ~2004 t/m 2008 en het seizoen in 14/15 met o.a. Wijnaldum, Depay en Guardado waarin een record aan punten werd behaald.

Voor dit jaar vind ik PSV niet minder de favoriet voor de titel dan Ajax dat is, vanwege de argumenten die jij benoemt.

Het is voor de meesten ook nooit goed. Zeiken om het zeiken. Als hij zou aangeven dat PSV de favoriet is, dan hadden ze gezegd; daar heb je weer de arrogante van Bommel. Nu hij aangeeft dat Aja favoriet is, is hij laf. Hij zegt hier wat de meesten ook vinden. Zeker als je kijkt in de breedte van de selectie en twee punten zijn zo weggespoeld.

11 januari 2019 om 08:47

Lijkt hier net of mensen doen dat van Bommel aangeeft dat ze niet mee doen om de landstitel

Altijd maar weer die underdog positie aannemen....ze willen natuurlijk aan de buitenwacht niet laten merken dat ze zichzelf wel als favoriet zien , want stel je voor dat ze dan als arogant worden gezien.....
Ze hebben gewoon de zaakjes goed voor elkaar, zeker in de eredivisie.
Ze zijn de regerend landskampioen en staan boven aan , kom op durf het eens uit te spreken dat je gewoon de te kloppen ploeg bent....de favoriet.....

11 januari 2019 om 09:09

Ze staan 2 punten voor. Maar om noubte zeggen dat psv favoriet is. Beide ploegen hebben nog alles in eigen hand. Zoals de zaken ee nu voor staan is t 50-50 vind ik.

11 januari 2019 om 09:22

Vorig jaar kampioen dit jaar staan ze halverwege boven aan. En dan steeds maar weer de underdog spelen. Ze hebben in Eindhoven gewoon niet te ballen om te zeggen dat ze favoriet zijn.

Vlgs mij is t niet Van Bommel die zegt of vindt dat Ajax favoriet is, maar dat ‘men’ Ajax als favoriet ziet. Denk dat ie verwijst naar de jaarlijkse voorspellingen van (zogenaamde) kenners die Ajax als kampioen voorspelden. Hoop van harte dat die kenners gelijk krijgen maar zolang PSV 1e staat is dat helaas vooralsnog de favoriet.

Vind hem een fijne trainer maar haha hij was toch wel een iets andere speler als hij zichzelf nu omschrijft🙃

Rare reacties hier over een ‘laffe’ van Bommel. Iedereen roept dat Ajax dit jaar favoriet is maar als van Bommel het zegt is het laf. Beide ploegen hebben het in eigen hand dus die koppositie van twee punten voor zegt ook niet zoveel.

Van Bommel is zich alvast aan het indekken😉 Voor mij zijn er elk seizoen maar twee favoriet en dat zijn uiteraard Ajax en PSV.

PSV is volgens mij favoriet. Die verliezen amper punten. Ajax ook niet, maar zie die twee punten eerst maar eens in te lopen. Weekend verloopt als volgt: PSV speelt eerst, wint, staat vijf punten voor, en dan moet Ajax sowieso weer winnen om op twee punten te komen. Zie vorige competities toen dat in de race met zowel PSV als ook Feyenoord niet lukte. Zoiets vreet mentaal aan je - nog naast een drukker programma. Al zie ik dat laatste graag als Ajax supporter. En daar is de selectie ook wel op berekend. De laatste keer dat Ajax met neuslengte voorlag op Psv, was tot de laatste dag uit bij De Graafschap, waar het kampioenschap kon worden binnengehaald. We weten allemaal hoe gruwelijk mis dat is gegaan - althans voor Ajax... Een titelrace beslechten is ook, misschien vooral, een mentale kwestie. En daar vind ik Psv, in de Eredivisie, ijzersterk in. Ook vanwege het gif wat de trainer + staf meebrengen. Al die punten, verzameld in de laatste minuten, zijn echt geen toeval (meer).

11 januari 2019 om 13:38

Toch zaten de punten die PSV liet liggen dichter bij de winterstop. En PSV heeft een zwaarder uit-programma voor de boeg waar Ajax dat in de eerste helft had, waaronder onder meer Ajax. Leuk dat het zo spannend is, jammer dat clubs als Feyenoord en AZ er niet dichter op zitten zoals vorige jaren.

En wéér dat kinderachtige Calimero gedrag vanuit Eindhoven. 'in Amsterdam vragen ze zich af hoe het kan dat PSV boven aan staat'. Van Bommel, behalve dat we pas halverwege zijn, wíe precies in Amsterdam vraagt zich dat af dan?

11 januari 2019 om 11:45

@jmpr:

Volgens mij bedoelt Van Bommel het een stuk onschuldiger. Ik denk dat hij alleen wil zeggen dat het best bizar is dat je in de eerste seizoenshelft maar vijf punten laat liggen en toch niet bovenaan staat. Normaal gesproken ben je met het puntenaantal dat Ajax nu heeft eigenlijk altijd koploper.

11 januari 2019 om 11:53

Dat lijkt mij ook cabinesse, het is ook vrij opmerkelijk dat je met zo weinig verliespunten niet bovenaan staat, zo moet je het lezen denk ik

@cabinessence
Ter aanvulling:
Ajax stijgt naar plek twintig op UEFA-lijst; Voetbal International.

Ajax heeft de goede prestaties in de Champions League dit seizoen beloond zien worden met een twintigste plek op de UEFA-coëfficiëntenlijst voor clubs. Deze rangschikking wordt gemaakt op basis van prestaties van de laatste tien jaar.

De Amsterdamse club kent tot nu toe een uitstekende jaargang in de Champions League. Er werden allereerst drie voorrondes overleefd, waarna in de groepsfase - zonder te verliezen - de tweede plek werd bereikt.
De Amsterdammers hebben 136,5 punten, de andere Nederlandse clubs staan ver onder Ajax. PSV staat 32e (98 punten), AZ 54e (58,5 punten), FC Twente 64e (43,5 punten) en Feyenoord 81e (33,5 punten).

De twintigste plek op de UEFA-coëfficiëntenlijst is voor Ajax ook financieel een meevaller, zo meldt Voetbal International. Hoe hoger een club op de lijst staat, hoe hoger het bedrag is wat die club ontvangt bij deelname aan de Champions League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

273 fans
Coach, 41 jaar
SeizoenClub
2018- PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München
Laatste voetbalnieuws

Bert van Marwijk gaat nieuw avontuur aan in Midden-Oosten

Bert van Marwijk wordt de nieuwe bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten, zo meldt de voetbalbond van het land woensdagmiddag via de officiële kanalen. Van Marwijk, die de afgelopen tijd schoonzoon...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 24 maart
Ajax hoopt vóór de Champions League-duels met Juventus tot een akkoord te komen met Barcelona over Matthijs de Ligt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren