Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé en Neymar helpen PSG ronde verder in Coupe de France

Paris Saint-Germain heeft zondagavond geen fout gemaakt in de kruisfinales van Coupde de France. De Parijse grootmacht nam het in het Stade du Moustoir van FC Lorient op tegen GSI Pontivy, een club van het vijfde niveau in Frankrijk. PSG won het duel vrij eenvoudig en zonder hoogstaand voetbal met 0-4.

Trainer Thomas Tuchel gaf een groot deel van zijn basisteam rust voor het bekerduel. Thiago Silva, Dani Alves, Julian Draxler, Kylian Mbappé en Neymar begonnen wel gewoon vanuit de basis en zagen hoe Sylvain Julé na 24 minuten spelen op ongelukkige wijze de bal achter zijn eigen doelman werkte. Het was een voorzet van Neymar die via het been van de verdediger in het doel van keeper Clément Daoudou eindigde. De thuisploeg was daarvoor al verschillende keren goed weggekomen.

PSG domineerde en het was wachten op de 0-2. Deze goal liet lang op zich wachten, maar kwam uiteindelijk na zeventig minuten spelen tot stand. Het was Neymar die scoorde. Niet lang daarna tekende Mbappé voor de 0-3. De Frans international werd gevloerd in het strafschopgebied en benutte vervolgens zelf de penalty. In de slotfase kreeg PSG nog een aantal kansen om de score verder uit te breiden. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald door Draxler.