Maradona blijft weg van training; zaakwaarnemer klaart lucht met tweet

Vrijdag, 4 januari 2019 om

Dorados de Sinaloa begint zondag met een thuiswedstrijd tegen Celaya aan het nieuwe seizoen. Diego Maradona is de trainer van de club uit Mexico, maar heeft zich tijdens de voorbereiding nog niet één keer op het trainingsveld gemeld. Zaakwaarnemer Matias Morla stelt de supporters van de club uit Culiacán gerust.

“Maradona heeft zijn continuïteit bij Dorados reeds in orde gemaakt en blijft dit seizoen de trainer van het team. Na enkele medische testen in Argentinië zal hij zich voor de training op de campus melden”, reageert de zaakwaarnemer van Pluisje in een tweet. Het lijkt er dus op dat de 58-jarige Maradona zijn contract binnenkort gaat verlengen.

Bij het duel met Celaya zal Maradona waarschijnlijk nog niet aanwezig zijn en in dat geval neemt José Maria Pancho Martinez de honneurs waar. Maradona is sinds september de trainer van Dorados en liep op een haar na het kampioenschap van de Apertura-competitie mis. In de finale, die over twee duels werd gespeeld, bleek Atlético San Luis te sterk.

Los Dorados hebben nog wel een kans om promotie af te dwingen. Als zij de Clausura, het tweede deel van de Ascensco MX-competitie, weten te winnen, dan moeten zij met opnieuw San Luis uitmaken wie promoveert naar de Liga MX. Maradona zat vaGerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door aze/che 4 ever)

Neem die man tegen zichzelf in bescherming en stel een andere trainer aan. Het was een groots voetballer, maar hij gedraagt zich als een clown. Teleurstellende ontwikkeling als je het mij vraagt.

4 januari 2019 om 16:18

Wat maakt het uit hoe hij zich gedraagt zolang hij de wet maar respecteert. Ik word een beetje moe van die Johan Derksen papegaaien die constant over zijn gedrag moeten klagen. Hij hoeft niet in bescherming genomen worden. Hij redt zich prima.

4 januari 2019 om 16:30

De afgelopen jaren is bij beschuldigd van racisme, seksuele intimidatie, is talloze keren volledig van de kaart in openbare gelegenheden vastgelegd. Dan moet je als publiek figuur tegen jezelf in bescherming worden genomen.

4 januari 2019 om 17:01

Bombanera99 wat een onzin kraam jij uit zeg! Alsof hij maar alles moet kunnen doen zolang hij de wet maar respecteert. Er bestaan ook dingen als normen, waarden en ethiek. Alle drie zijn deze man vreemd.

4 januari 2019 om 17:23

Boeiend. We zijn zo ver gekomen met Maradona en eigenlijk had hij al 3 keer dood moeten zijn. 3 keer dat wij ervan weten. Als je zo ver bent, dan heeft het geen nut om te veranderen. De schade is al toegebracht. Laat hem dan maar het restant van zijn leven leiden op zijn Maradoniaans.

4 januari 2019 om 17:52

@aze Er bestaan helemaal geen waarden en normen. Waarden en normen staan onder hebzucht en geld. Er zijn helemaal geen waarden en normen in het voetbal en in de maatschappij. Alles staat in het teken van geld.

Het heeft lang geduurd maar dan nu toch eindelijk het einde van pluisje bij deze club. Hij blijft een attractie dat teert op zijn gloriedagen heel erg jammer.
Vooral dat filmpje dat die niet uit zijn woorden komt, prima PR skills! Ook al ben je afgegleden zo erg maakt niemand het.

Gewoon een goede Mexicaanse trainer aanstellen die ambitie heeft om te promoveren heeft veel meer kans op succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Argentinië

FIFA ranking: 10
123 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Argentinië.

184 fans
Coach, 58 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Manchester United heeft nul op het rekest gekregen van RB Leipzig. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren