Dronken Arshavin kust prostituees en verlaat stripclub te paard

Maandag, 24 december 2018 om

Andrei Arshavin heeft wat uit te leggen. Telegramkanaal Mash meldt dat de oud-aanvaller onlangs een stripteasebar heeft bezocht en er vervolgens in beschonken toestand met twee prostituees vandoor is gegaan. Arshavin bestelde in de bar een paard, maar weigerde daar vervolgens voor te betalen, meldt Mash.

Op korrelige beelden is te zien hoe de 37-jarige Arshavin de dames op straat omhelst en probeert te kussen en in conclaaf is met de vrouw van wie hij het paard voor een paar uur had gehuurd. Shava zou ín de gang van de bar overigens ook op het paard hebben gereden. De beelden van de dronken Arshavin zijn intussen heel Rusland overgegaan.

Het incident komt op een bijzonder ongelukkig moment voor de 76-voudig international, want onlangs keerde hij in een officiële functie terug bij Zenit Sint-Petersburg. Arshavin wordt namelijk verantwoordelijk voor project ‘Sirius’ en zal in die functie talentvolle voetballers van Zenit rondleiden in theaters, universiteiten en musea.

Arshavin kondigde op 8 november aan dat hij aan het einde van het kalenderjaar zou stoppen als voetballer. “Ik ga nergens meer naartoe”, vertelde hij. Arshavin begon zijn carrière bij Zenit en brak daar door in het profvoetbal. Hij vertrok in de winter van 2009 voor ongeveer zeventien miljoen euro naar Arsenal en kwam hierna uit voor opnieuw Zenit, Kuban Krasnodar en het Kazachstaanse Kairat Almaty.Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door theroscoe)

Prima kerstavond als je het mij vraagt!

24 december 2018 om 21:44

Is pas over twee weken...

Casten voor de nieuwe Hangover film !

Klinkt als een leuke avond

“Als je echt niet meer weet wat met je geld te doen... “ schrijven ze. Alsof hij ongeloofelijk veel geld hier verspild? Sommigen laten 100duizenden euros in casino’s achter. Dat is pas erg

24 december 2018 om 21:46

Inderdaad! Een avondje feesten en iets onvergetelijks doen is toch echt iets anders dan niet weten wat je met je miljoenen moet en een boot koopt die je niet eens kunt varen ofzo.

Lekker man, niks mis mee.

Dit is toch wel een van de leukste verhalen van het jaar mbt voetballers tijdens hun priveleven. Geweldig! Haha

Kerst wordt in Rusland op 7 januari gevierd toch?!

Eindelijk een nieuwsartikel wat aanspreekt tot mijn persoonlijke interesses.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Zenit Sint-Petersburg

Stand
Actuele wedstrijden

Rusland
11 fans
Aanvaller, 38 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Manchester United heeft nul op het rekest gekregen van RB Leipzig. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren