Update: Alexis Sánchez ontkent stellig: ‘Esto es FALSO!!!’

Vrijdag, 21 december 2018 om

Manchester United nam dinsdag afscheid van José Mourinho en het vertrek van de manager heeft naar verluidt bij een aantal spelers van the Red Devils tot gejuich geleid. Naast Paul Pogba, die de afgelopen maanden een aantal keer botste met de Portugese oefenmeester, zou ook Alexis Sánchez niet ontevreden zijn met het ontslag van de coach. De Chileen zou er zelfs een weddenschap over afgesloten hebben met Marcos Rojo en dat is niet helemaal lekker gevallen op Old Trafford.

The Sun bericht vrijdag namelijk dat de twee een weddenschap van 22 duizend euro zijn aangegaan over het ontslag van Mourinho en dat Sánchez als winnaar uit de bus is gekomen. Hij zou zijn ploeggenoten vervolgens via WhatsApp op de hoogte hebben gebracht met het bericht: “Ik zei het toch! Het enige dat nodig was, is een beetje geduld. Rojo, ik krijg 22 duizend euro van je.”

De geruchten over Sánchez komen op een moment dat hij er toch al niet goed op staat bij club en achterban. De aanvaller, die een slordige 560 duizend euro per week incasseert, bevindt zich momenteel in zijn geboorteland om te herstellen van een hamstringblessure, maar werd onlangs wel gefotografeerd terwijl hij paardreed.

Manchester United ging een jaar geleden ver om Sánchez uit de handen van Manchester City te houden en maakte hem de bestbetaalde speler in de Premier League, terwijl ook Henrikh Mkhitaryan in de deal om de aanvaller over te nemen van Arsenal werd betrokken. De ex-speler van verder onder meer Barcelona en Udinese slaagt er echter niet in om te imponeren in het shirt van the Red Devils en scoorde pas vier keer in dertig wedstrijden.

Update 21 december 16.55 uur – Alexis Sánchez ontkent stellig: 'Esto es FALSO!!!'
Alexis Sánchez baalt van de berichtgeving van The Sun. De Engelse boulevardkrant meldde vrijdagochtend dat de Chileen met teamgenoot Marcos Rojo had gewed om het ontslag van José Mourinho bij Manchester United, maar de aanvaller ontkent dit verhaal op Twitter. “Esto es FALSO!!! De baas bracht mij naar de beste ploeg ter wereld en ik ben hem alleen maar dankbaar. Ik kan niet wachten om het team weer te helpen. Samen komen we door deze periode heen”, aldus de routinier.


Poll

Denk jij dat Alexis Sánchez onder Ole Gunnar Solskjaer een hoger niveau gaat halen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door bllmn)

Is dit officieel verboden? Ik heb geen idee. Is dit normaal? Nee, dat zeker niet. Maar als je ziet hoe Mourinho zich aan het gedragen was, voorbeeld is dat filmpje met Pogba, dan vind ik dit niet verassend. Hij lag gewoon slecht in de groep, en dan krijg je dit soort dingen dus schijnbaar.

21 december 2018 om 10:14

Net of Pogba zich normaal weet te gedragen?! Die heeft denk ik ook een tik gehad nadat hij van juve naar Man U is gegaan. Mourinho is ook een beetje gek te noemen, maar dat wisten we al een tijdje. Neemt niet weg dat dit soort weddenschapjes in onze ogen te zot voor woorden is. Maar na als je 500k per week krijgt wat moet je dan? En dit gebeurd natuurlijk op alle niveaus in het voetbal. Alleen valt het nu op zo’n bedrag... Maar voetballers houden nu eenmaal van een gokje

21 december 2018 om 11:21

Ja indrect machfixing, weten we ook meteen waarom Sanchez geen bal meer raakte.

Ik vind het wel geinig. Meneer noemt zichzelf the ‘special one’ en achter zijn rug om doen ze gewoon een gokje om wanneer hij ontslagen wordt.

21 december 2018 om 10:13

inderdaad, daarom speelt Sanchez natuurlijk al tijden als een natte krant. Hij wilde die weddenschap echt winnen.

21 december 2018 om 10:20

Zo kun je het ook zien Al zou hem die 22 duizend weinig kunnen boeien met zijn salaris

21 december 2018 om 13:24

Vind het meer eng en laf dan geinig. Of je het nu kunt vinden of niet met de trainer en zijn tactieken 100% moet je blijven geven voor het team. Zulke dingen als weddenschapjes leggen op het ontslag van een manager vind ik alleen maar laf en heeft geen enkel positief invloed op het team. Mocht dit waar zijn zou de Uefa hard moeten ingrijpen.

Pfff 22 duizend klinkt veel. Voor die gasten heeft het dezelfde waarde als wij om een krat bier wedden. Eigenlijk is het niet normaal.

21 december 2018 om 09:52

Het is totaal absurd.

21 december 2018 om 11:29

Ja als je het relativeert besef je pas dat de bedragen echt helemaal nergens meer over gaan. 22 duizend van 560.000 is ongeveer 1/25e van zijn weeksalaris. Dat betekent dat het om ongeveer 1/100e van zijn maandalaris gaat. Als we iemand pakken die 2500 euro in de maand verdient zou dit betekenen dat dit voor Sanchez gaat over een weddenschap van ongeveer 25 euro. Echt een gekkenhuis.

Mocht dit kloppen is het echt te belachelijk voor woorden. De club moet daar dan ook, zij het intern, tegen optreden. Met Mourinho was heel veel mis, dat lijkt me duidelijk. Maar dat gaat volgens mij ook op voor verschillende individuen in de spelersgroep.

21 december 2018 om 10:01

Direct contract ontbinden en schorsen door de UEFA voor een jaar. Belachelijk als dit waar is

21 december 2018 om 13:21

Agree. Ongelooflijk als dit waar is. Mocht het waar blijken te zijn en uitlekken heeft waarschijnlijk één van z'n teamgenoten het naar buiten gebracht. Ik denk namelijk dat dit in een groepschat tussen de spelers is gezegd.

21 december 2018 om 17:34

Wat overdreven allemaal. Deze gasten gaan gewoon een domme weddenschap aan, het is niet alsof Sanchez bij een gokkantoor is langsgeweest en de boel vervolgens gesaboteerd heeft.

Vind dit te ver gaan......spelers kunnen het lot van een coach namelijk bepalen. Als daar grofgeld op gezet word dan beïnvloed je wedstrijden (waar anderen weer de dupe van zijn).

Ik ben nogal benieuwd naar het bewijs. Dan zou dus iemand met het appie van Sanchez naar Rojo naar The Sun zijn gegaan. Maar waar is dat appie nu ?
Heeft the Sun dat ?
Denk het niet.
Gewoon een lastercampagne, waar we al tientallen jaren door The Sun mee worden lastig gevallen.

21 december 2018 om 11:23

Zo is elke krant, louter negativiteit de wereld in blazen.

Hoe weet the sun nou weer wat ze letterlijk onderling met elkaar appen?? Lijkt me niet dat iemand dat even voor de camera vertelt ofzo. Lijkt me dus gewoon onzin. Waarom doet voetbalzone mee aan zulk riooljournalistiek?

Net twee spelers die gortig meer incasseren per week dan de meeste ploegmaats , blijven ver onder hun normaal niveau......en net die spelers kijken niet in de spiegel en hebben geen enkele zelf kritiek....... Sanchez speelt al 1 jaar heel matig en Pogba dat is nog het grootste kind ...... Die kan eigenlijk alles maar zijn niveau zakt als een pudding in elkaar..... Ik was ook coach van eerste elftallen i op amateur niveau maar ik haal Pogba ook naar de kant als hij zo zou spelen.... Het enigste verschil met deze jongens en amateurs is dat amateurs zulk een kinderlijk gedrag vlugger intern zouden aanpakken in de kleedkamers..... Neen zulke jongens worden fortuinen betaald en als het plots fout loopt , dan voelen ze zich zoals een god..... En een god doet niets verkeerd in hun ogen..... Erg , maar sommige voetballers zijn echte kinderen en dat is hier wel duidelijk !

Als dit bewezen kan worden dan zou ontslag op staande voet volledig terecht zijn. Een groter bewijs dat het voetbalwereldje verrot is kun je eigenlijk niet vinden. Figuren met een IQ beneden de 80 die een netto modaal jaarsalaris verwedden over het ontslag van een collega. Terwijl ze eigenlijk achter een lopende band hadden moeten staan.

21 december 2018 om 13:25

Volkomen eens met jou .

Als zoiets uit de spelersgroep komt, weet je exact hoe de vork in de steel zit. De manager heeft het uit de handen laten glippen. Mourinho vond t allemaal wel best en had er geen zin meer in, pakt een zak poen mee en ze zoeken het maar uit! Wat een arrogante kwast is het toch! En Sanchez heeft nog gelijk ook, want het betonvoetbal was niet om aan te gluren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

230 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren