Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer blijft winnen na comeback en dubbelslag van Bas Dost

Marcel Keizer blijft vooralsnog alles winnen met Sporting Portugal. De 49-jarige trainer sloot zijn eerste vijf duels als coach van os Leões winnend af en ook CD Nacional werd zondag aan de zegekar gebonden. De club uit Lissabon boog een 0-2 achterstand om in een 5-2 overwinning en staat nu tweede in de Liga NOS.

Sporting doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap, want de achterstand op FC Porto bedraagt slechts twee punten. Het leek er zondag wel even op dat Sporting punten zou verliezen, want door toedoen van João Camacho en Aleksandar Palocevic stond het na 25 minuten 0-2. Bas Dost bracht de spanning nog voor rust terug in de wedstrijd, want hij benutte na 35 minuten een strafschop.

In de tweede helft ging Sporting op jacht naar de gelijkmaker. Nadat invaller Nani en Dost kansen hadden gemist, was het Bruno Fernandes die twintig minuten voor tijd de 2-2 aantekende door na een counter, en op aangeven van Dost, binnen te tikken. Jérémy Mathieu bezorgde Sporting hierna de voorsprong door een vrije trap in de hoek te krullen en hierna liep Sporting uit naar een relatief grote overwinning.

Dost benutte opnieuw een strafschop en het slotakkoord was aan Bruno Fernandes, die uit een rebound scoorde nadat de keeper een antwoord had gehad op een kopbal van de Portugees international. Keizer en Dost kunnen zich nu richten op de achtste finale van de Taça de Portugal tegen Rio Ave. Die wedstrijd wordt komende woensdagavond afgewerkt in het Estádio José Alvalade.

Denk jij dat Sporting Portugal kampioen wordt?