Schaamte bij ‘Superboer’: ‘Ik heb sorry gezegd tegen de supporters’

Zondag, 16 december 2018 om

Agil Etemadi is normaliter de tweede doelman van De Graafschap. Omdat Hidde Jurjus geblesseerd is, mocht Etemadi starten tegen Ajax en hij kreeg acht doelpunten om de oren (8-0). “Dit is wel een heel grote klap voor ons”, aldus de geboren Iraniër voor de camera van Omroep Gelderland.

Etemadi zegt nog nooit acht doelpunten in één wedstrijd tegen te hebben gekregen en vindt dat De Graafschap scherper had moeten spelen: “Ik vond wel dat we het in fases best goed deden, maar op een gegeven moment ging het heel hard. We lieten ze te vaak schieten, het ging te gemakkelijk."

“Ik wist van tevoren al dat ik een drukke middag zou krijgen, maar acht goals was echt niet nodig. Het ging op een gegeven moment echt te snel, ik schaam me best wel. Ik heb ook sorry gezegd tegen de supporters”, aldus de 31-jarige Etemadi, die benadrukt dat hij er ‘alles’ aan heeft gedaan.

“Maar ze vliegen links en rechts als schietschijf langs je heen, daar moet je dan mee dealen. We moeten dit snel vergeten, volgende week tegen Vitesse is het belangrijker voor ons.” Het De Graafschap van trainer Henk de Jong blijft door de nederlaag laatste staan in de Eredivisie. Men staat na zestien speelronden op elf punten.


Poll

Wie zou jij eerder opstellen, mits fit?


Gerelateerd

15 reacties (laatste reactie door ajaxmind)

Het is hem niet gegund. Lief mens. Had dan vorige week er 8 om de oren gekregen en deze week 0!

16 december 2018 om 17:49

Dan krijg je er van ADO 8 tegen, dat is nóg erger..

Wie van de 2 opstellen, ik denk dat het heel weinig zou uitmaken. Ajax is gewoon 5 klasse beter op elke positie.

Agil je kan er niks aan doen dat je in zo dramatisch elftal speelt.

16 december 2018 om 18:32

Jawel hoor. Daar is hij helemaal zelf verantwoordelijk voor. Hij heeft zelf zijn handtekening onder het contract gezet.

16 december 2018 om 19:30

Hij zegt elftal en niet club.

Sorry zeggen omdat Ajax 10 klassen beter is? Wat een onzin weer.. ken gewoon je plaats.. Volgende week tegen Vitesse thuis, dan kan je misschien weer punten halen. Dit was van tevoren gewoon een onmogelijke zaak.

16 december 2018 om 17:37

Ken je plaats??? Omdat hij zijn excuses aanbieden voor een 8-0 nederlaag? Echt een hele rare reactie. Als je zo dramatisch verliest kan je toch sorry zeggen want ze spelen niet tegen Barcelona maar tegen Ajax. Dus ja ze gingen waarschijnlijk verliezen maar niemand had dit voorspelt volgens mij. Echt een arrogante reactie

16 december 2018 om 17:39

Hoezo arrogant? Volgens mij hebben Ajax en ook PSV dit seizoen al meermalen laten zien dat zulke tegenstanders een makkie zijn, een 8-0 had ik ook niet voorspeld maar wel een 5, 6-0.. Het verschil tussen de top en de onderste 4 is gewoon mega groot dit seizoen

16 december 2018 om 17:41

8-0 heb ik niet voorspeld maar zat er wel heel dichtbij.

16 december 2018 om 19:41

Ja dat ontken ik ook nergens maar mij gaat het erom dat het toch niet gek is dat je als speler je excuses aanbied na zulke nederlagen ondanks een sterke tegenstander. Of moeten ze zeggen ah joh t was Ajax er is niks anders mogelijk dan 8-0 verliezen? Ik had zelf ook wel een ruime overwinning verwacht maar het is vrij arrogant om te vinden dat iemand die niet tevreden is met een 8-0 Nederlands zijn plaats niet kent

16 december 2018 om 19:27

Dat Ajax beter is weet iedereen, maar je mag nog wel je best doen. Als je minder bent mag je dit best compenseren met inzet. Zo weggespeeld worden kan altijd maar als je geen passie hebt een de goals zo makkelijk weggeeft dan heb je wel iets uit te leggen.

Haha en dan die commentator vooraf nog zeggen dat hij nog geen goal geïncasseerd had dit seizoen. 90 minuten later is hij de keeper die dit seizoen de meeste goals in een duel tegen heeft gekregen.

Eerlijk gezegd vond ik zijn reflexen wel mooi! Zei nog tegen mijn zoon dat ik het een goede keeper vond... en ik heb er verstand van mensen😉

De Graafschap is ook echt veruit de zwakste broeder van de eredivisie.. Dat zei ik ook al toen NAC stijd onderaan stond, die overigens ook geen wonder ploeg hebben daar in Breda. De Graafschap gaat kansloos degraderen. Van Ajax verliezen is dit seizoen absoluut geen schande, maar het gemak waarmee de ballen erin vlogen...jeetje. als het 12-0 wordt mogen ze ook niet klagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

De Graafschap

Stand
Actuele wedstrijden

3 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 maart
Liverpool staat open voor een vertrek van Naby Keïta. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren