‘Dramatisch’ duo Man United op de pijnbank gelegd: ‘Ze zijn het gedrag zat’

Vrijdag, 7 december 2018 om

Paul Ince baalt van de inbreng van Paul Pogba en Romelu Lukaku bij Manchester United. De voormalig middenvelder van the Red Devils zegt dat hij verveeld begint te raken met het duo. “José Mourinho heeft het juiste gedaan door Pogba en Lukaku te passeren”, zegt de 52-voudig Engels international in gesprek met Paddy Power.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Paul Ince?


Gerelateerd

24 reacties (laatste reactie door dante)

Firmino scoort ook weinig dit seizoen, maar die brengt zelfs zonder te scoren in 1 wedstrijd meer dan Lukaku in 1 heel seizoen.. een spits hoeft niet altijd te scoren zo lang die andere beter laat spelen en/of renderen.

7 december 2018 om 11:18

Firmino is ook een totaal andere speelt. Die speelt meer als een valse spits net als Griezmann. Bovendien maken Mane en Salah de doelpunten bij Liverpool en levert Firmino assists. Maar zelfs dan scoort hij meer dan Lukaku. Eigenlijk een grote miskoop die Lukaku. 80 miljoen voor 2 doelpunten per seizoen. Niet normaal.

7 december 2018 om 11:19

Speler*

7 december 2018 om 12:31

Pas nog op Youtube alle goals van Robin van Persie voor United zitten te bekijken. Wat een wereldspits was dat zeg. Belangrijk als aanspeelpunt, en een verschrikkelijk koelbloedige afmaker die bijna alleen maar mooie goals heeft gemaakt.

En dan zie je zo'n overschatte rommelaar als Lukaku daar nu in de spits staan, en dat is dan voor €85 miljoen gehaald. Frustrerende tijden voor Manunited supporters.

7 december 2018 om 12:36

Firmino is dan ook van een andere klasse! Ik kan zo genieten van die man, wat een speler! Ik zou hem echt graag bij Chelsea zien bijvoorbeeld. Ik geniet van weinig spelers zoveel als van Firmino.

Ik vind het vervelend ergens om the ''i told you so''-guy te zijn, maar ben het enigzins eens met Ince.

Sinds dag 1 is het gewoon helder dat Lukaku nooit goed genoeg zal zijn voor dit niveau, zo een beperkte speler. Enige wat hij meeheeft is fysiek en zelfs dat gebruikt een Kane veel beter. Mist zoveel techniek, inzicht, gogme, instinct, creativiteit, schotvaardigheid om een topspits te zijn. Bijna al zijn goals zijn intikkers/kopballen geweest. Verder is hij enorm aangekomen, lui, maakt weinig loopacties en kan echt bijzonder matig voetballen. Als hij geen goals maakt, is hij letterlijk de meest waardeloze spits in de PL. Er zijn spitsen in de Championship die veel meer gogme en instinct hebben dan Lukaku. Die moet je zo snel mogelijk wegdoen. Ongelooflijk dat Arsenal in de tussentijd Lacazette en Aubameyang heeft opgepikt terwijl wij het doen met Lukaku. Ibra was niet geweldig, maar het spel ging gelijk achteruit toen we Ibra opvolgden met Romelu.

Pogba is in vaardigheid één van de beste middenvelders ter wereld, maar mentaal zo ongelooflijk onvolwassen en laks. Als we Pogba wegdoen, hebben we geen één middenvelder die iets kan doen met een voetbal. Fred, Herrera, Fellaini, Matic, Mctominay zijn allen slecht aan de bal. Pereire is al persona non grata bij Mourinho.

Voor Pogba is het zelf het beste om te vertrekken, hij is totaal niet gemotiveerd. Mourinho motiveert zijn spelers ook alles behalve. Ik zou hem graag zien bij Juventus, Psg, Bayern ( zou hem nooit willen betalen).

7 december 2018 om 11:41

Pogba mist gewoon mentaliteit. En heel United is gewoon zwaar uit vorm, zelfs De Gea ontkomt niet aan de malaise. En dat kun je eigenlijk maar bij een persoon neerleggen, Mourinho. Mourinho's kunstje lijkt deze keer niet te werken. Normaal is hij in zijn tweede jaar het beste, en dat bewijst hij nu ook weer. Emery heeft minder tijd en geld gehad om zijn selectie te bouwen, en toch doet hij het beter. Als je alle coaches uit de top 6 vergelijkt dan zie je dat Mourinho gewoon gemiddeld een half punt minder per wedstrijd haalt dan de rest, en dat Howe van Bournemouth en Marco Silva van Everton gemiddeld evenveel punten per wedstrijd halen. En om het nog erger te maken: Bournemouth scoort meer goals, en krijgt er minder tegen dan United. Dan kan je veel over de spelers zeggen, maar bij heel veel clubs was Mourinho al weggestuurd.

7 december 2018 om 11:47

Zeker met je eens, maar Emery had al Ozil, Aubameyang, Lacazette, Mkhi, Ramsey, Bellerin lopen. Zeker wel slim ingekocht met Torreira, Guendouzi, Leno en Sokratis. Verdient de credits, doet het inderdaad veel beter dan Mourinho. Klopp, Emere, Sarri, Guardiola, Pochettino hebben er allen in minder tijd iets mooi van gemaakt.

7 december 2018 om 12:08

Zoals we al tijden roepen en wat jij ook heel mooi aangeeft. Wanbeleid van de club en van de trainer. De makkelijkste manier is idd om Mo te ontslaan maar het probleem zit ook in de absolute top. Eigenlijk is de hele club door en door verrot door hele slechte keuzes vanuit de leiding. Enige positieve is de Acadamy die echt kwaliteit gaat afleveren

7 december 2018 om 12:51

Wat heb je aan de Academy wanneer je coach die jonge spelers toch niet goed gebruikt. Je kan veel zeggen over van Gaal maar zonder hem was Rashford nu voor de 3de x verhuurt aan een championship team.

7 december 2018 om 15:18

@consy Daar heb je heel veel aan, zeker wanneer die coach waarschijnliojk binnen weken of maanden weg is.

En ik geloof dat Rashford destijds de laatst overgebleven spits in de bovenste 3 elftallen was of zo. Er was simpelweg geen keus.

Paul Ince en al die andere analisten pakken altijd spelers uit het buitenland aan. Er is zelden kritiek op de Engelse spelers. Dat valt me heel erg op.
Hoewel Pogba en Lukaku niet goed spelen, ligt het probleem voornamelijk achterin. Daar begint een elftal.
De verdediging kan en niet verdedigen en niet opbouwen.
Hoe wil je ooit tot fatsoenlijk voetbal komen met zo'n dramatische opbouw.
Smalling, bailly, Young enz het is allemaal drama.
Pogba is geen spelverdeler maar blinkt uit naast spelverdelers. Als hij zich niet hoeft bezig te houden met het spel te verdelen dan heb je het meest aan Pogba.
Lukaku is een counterspits die ruimte nodig heeft. Te slechte aanname om in de korte ruimte te spelen. Hij mist ook enorm veel kansen.

De problemen van Man U op deze twee spelers afschuiven, is doen aan symptoombestrijding.
Man U is dood als club. Daar zit van bovenaf geen enkel idee achter waar ze naartoe willen. Ze zijn de identiteit van de club kwijt.
Man U heeft snel een externe persoon nodig die de club gaat doorlichten. Ik denk dat het handig is om een technisch directeur aan te stellen die past bij het voetbal wat ze willen gaan spelen.
Alles wat er nu op het veld staat en de technische staf is 'beleid' van bovenaf.
Beleid door mensen die geen verstand van voetbal hebben.
Ze hebben enorm lopen smijten met geld en hebben het uitgegeven aan middelmaat.
Mourinho ontslaan lost dit probleem niet op. Het probleem ligt hoger. Mourinho is slechts een gevolg.

7 december 2018 om 11:34

Het probleem bij United is eigenlijk gewoon overal, iedereen lijkt uit vorm. Zelfs De Gea was van de week aan het blunderen.

Wat wel meespeelt: Spelers als Alexis, Pogba en Lukaku zijn normaal gezien de spelers die de kar moeten trekken, maar doen dat allemaal gewoon niet.
En dat Lukaku een spits is met een slechte basistechniek was bij Everton al te zien, dat United dat niet ziet kan je als een fout bestempelen.
Eerlijk: Aubameyang mist ook relatief veel kansen, maar die maakt door zijn loopacties zoveel kansen voor zichzelf dat dat niet uitmaakt.

7 december 2018 om 11:47

@stravven Als je de wedstrijd van afgelopen week hebt gezien dan zie je het enorme verschil in opbouwende kwaliteiten tussen Arsenal en Manchester United. In het topvoetbal maakt het enorm veel uit hoe snel de bal bij een opbouw bij een speler tussen de linie komt. Pogba, Sanchez, Lukaku hebben geen spelinzicht in de zin van balverdeling. Matic zou dat eigenlijk moeten doen maar zijn handelingssnelheid ligt laag. Maar los daarvan bepaalt de opbouw hoe snel je de spelverdeler aan de bal krijgt. Bij Manchester united gaat dat zo traag dat middenvelders altijd vast staan. Hierdoor lijkt het alsof er geen beweging is. Als Man U de opbouw kan verbeteren met wat aankopen dan maak ne de rest van het elftal ook sterker. Als Pogba te laat wordt aangespeeld dan is hij niet creatief genoeg om zich vrij te spelen. Bovendien heeft hij de draaicircel niet om weg te draaien naar de kant van de ruimte. Om dit soort spelers in hun krachten te kriigen, heb je een snelle opbouw nodig waardoor ze opengedraaid aangespeeld worden. Als je opengedraaid ingespeeld wordt dan moet een tegenstander uitstappen. Dat betekent dat er weer iemand anders vrij komt die ook weer moet worden gemarkeerd door iemand die uitstapt. Zo krijg je voetbal en beweging in een elftal. De tegenstander die uitstapt daar kan weer een speler het gat in duiken. Daarom hameren toptrainer op de opbouw. Het bepaalt of je allemaal vaststaat of dat je vrij staat. Dit aspect is bij Man U bedroevend. Niemand wordt in zijn krachten gebruikt. Ik denk ook niet dat er echt veel verbetering mogelijk is met deze achterhoede.

7 december 2018 om 11:47

Had Aubameyang niet iets van 10 goals uit 10 doelpogingen op rij? Best knap.

7 december 2018 om 12:55

Volgensmij ging het om schoten tussen de palen ipv goals.

7 december 2018 om 13:01

Even een reactie om het feit dat de analisten hun Engelse boy’s niet aanpakken.... Ben het daar met je eens. Gullit had een keer een opmerking over een Engelse verdediger ( ik dacht dat het in de wedstrijd Liverpool - West Ham United was) en Owen en Linneker waren het daar niet helemaal mee eens, terwijl hij een draak van een wedstrijd speelde. Weet niet meer wie het precies was, maar kwam er op neer dat het niet zijn fout was dat hij zo slecht was .....

Ik leg de schuld van de falende individuen bij de trainer neer. Het zijn namelijk niet alleen die twee sterren die falen. Geen enkele speler blinkt uit. Het is een collectief verzaken, en dat is de schuld/verantwoordelijkheid van de coach.

7 december 2018 om 14:13

zoals je al zei, het is een collectief verzaken dus niet enkel de coach

Idd de maar is vol, ik ben geen fan van een trainer ontslaan maar ik zie geen andere oplossing of iedereen te koop aan bieden en op 0 beginnen. Wie moet je nu op deze plek zetten die deze groep aan t voetballen krijgt

De oplossing voor Manchester United is het weg sturen van Mourinho. United heeft een negatieve netto xG en dat is simpelweg genant. Al dit gelul over spelers is op dit moment niks waard als je coach zo een wanprestatie levert. Het is aan De Gea te danken dat United überhaupt linkerrijtje staat.

Mourinho heeft een emmer vol babbeltrucs en na elke wedstrijd gaat het deksel daar weer van af. En na afloop van de persconferentie is alles wat krom is weer recht.
Wie hoort er nou te zorgen dat er een supergemotiveerd team in de wei staat ? Wie hoort er te zorgen dat de rijkste club ter wereld minstens om de hoofdprijzen meedoet ?
Dat Lukaku is miskoop is weten we al even, maar dat hij ondanks dat met zoveel kwaliteit om zich heen niet scoort zegt ook weer iets over Mourinho. Want met wat voor opdrachten lopen ze te voetballen ?
M.u. heeft heus wel kwaliteiten, maar ze missen een coach die het laat renderen.

7 december 2018 om 14:00

Lekker Lukaku afbranden terwij hij 1 van de weinigen was die vorig jaar goed speelden. Nu hij uit vorm is, breken we hem lekker allen af en prijzen we Martial die jaren geen pepernoot raakt de hemel uit.

Jullie internet helden zijn gewoon een pest en maar best dat niet alle supporters zijn zoals hier.

Ik blijf erbij dat als een goede coach komt die al die gasten vertrouwen geeft en meer aanvallend laat spelen, Martial, Rashford en Lukaku allen hun plaats hebben bij Man United.

Een trainer krijgt lijkt me betaald om dit te voorkomen? Waarom schrijven ze anders al die miljoenen naar hem over? Vast niet voor z'n goede humeur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal7022
8.Everton548
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
David de GeaDoelman380
P. PogbaMiddenvelder3513
M. RashfordAanvaller3310
R. LukakuAanvaller3212
V. LindelöfVerdediger301
A. YoungVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

846 fans
Coach, 56 jaar

In de wandelgangen

Zondag 19 mei
Wilfried Zaha staat op het wensenlijstje van Arsenal-manager Unai Emery. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren