‘Overmars zal ook het nat in zijn handen hebben, het zal heel moeilijk zijn’

Vrijdag, 7 december 2018 om

Ajax zal volgend jaar zomer waarschijnlijk een bedrag van circa 75 miljoen euro ontvangen voor de naderende verkoop van Frenkie de Jong aan Paris Saint-Germain, afgaande op de laatste berichtgeving van De Telegraaf. Daarmee zou de 21-jarige middenvelder annex Oranje-international in één klap tot de op één na duurste Nederlander ooit, na Virgil van Dijk, én de hoofdrolspeler in de duurste uitgaande transfer in de Eredivisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

59 reacties (laatste reactie door lausho)

Die gaat naar City! Dit is puur om de prijs op te drijven, 100%.

7 december 2018 om 08:41

City krijgt wellicht een transferban.. en Ajax gaat in gesprek met Maxwell en de zaakwaarnemer van de Jong puur om de prijs op te drijven? Vind het nogal far-fetched wat je nu zegt.

7 december 2018 om 08:54

Frenkie gaf zelf aan : Grote kans dat ik gewoon bij Ajax blijf.
dus waar in hemelsnaam maken we ons nou druk om ? om niks toch ?

7 december 2018 om 09:08

Die jongen is van W2 naar Ajax gegaan om z’n carriere rustig op te bouwen dus hij gaat nu niet ineens naar PSG. Gesprekken heeft ie gevoerd met meerdere mensen, waar niks mis mee is. Ik denk dat hij meer behoefte heeft aan een traject met mensen die hem uitstekend begeleiden (zoals Guardiola).

7 december 2018 om 09:17

Guardiola is wel heel leuk, maar als je ziet dat jongens als Sane, Jesus, Laporte/Stones niet alles spelen in zo een selectie, moetje dat willen?

7 december 2018 om 10:03

Dat heeft ook een reden. Ze zijn alle jong. Intensiteit en de vele wedstrijden die ze in engekand spelen moeten deze jongens beschermt worden. City heeft niet verl blessureleed doordat ze spelers ook rust geven. Ik twijffel of de Jong dit niveau (nu) aankan. De intensiteit in de franse competitie is minder waardoor je wel meer speeltijd krijgt.

We zullen wel zien. Maar het vertrek van de Jong zal echt wel goed opgevangen worden. Ja, hij heeft bijzondere kwaliteiten, maar die kan je ook in andere spelers vinden. Een op een vervangen lukt niet, maar er komt echt wel een goede vervanger, met misschien weer andere goede punten.

7 december 2018 om 07:53

Zo veel heeft de Jong bij Ajax nog niet laten zien. Die kan Ajax wel missen. Raar dat hij nu al bij Ajax gaat vertrekken kan nog zoveel leren.

7 december 2018 om 07:58

Ik maak me persoonlijk veel meer zorgen over het vervangen van De Ligt of Onana.

7 december 2018 om 08:36

Maar als je De Jong en Ziyech verliest ben je wel 90 procent van je creativiteit kwijt. En dat doet zeker wel pijn

7 december 2018 om 08:42

Zonder de jong is de opbouw matig. Hij is heel belangrijk voor dit team. En indd zonder Ziyech ook nog, dan verlies je teveel creativiteit

7 december 2018 om 08:45

Hij vertrekt snel inderdaad en heeft nog niet heel veel laten zien. Maar wat denk je dat hij bij Ajax nog kn leren. Deze jongen kan voetballen dat ziet iedereen. En dat kon hij al voordat hij bij Ajax kwam. Hij moet nu ook gaan voetballen op een hoger niveau met wekelijks meer weerstand en dat kan niet bij Ajax. Ik snap hem wel.

7 december 2018 om 08:45

Die zullen moelijker te vervangen zijn. Die Schuurs laat het nog niet zien en de tweede keeper van Ajax is ook geen topper

7 december 2018 om 10:31

Dat roepen we altijd, maar tot op heden toe heeft Ajax zijn scoutingswerk altijd goed op orde. Eigen jeugd komt er altijd en ook jong talent uit het buitenland. Wij hadden Onana, Milik, Wöber, Tagliafico en Neres niet op ons scoutinslijstje staan. Daarnaast hebben Tadic en Blind laten zien dat het niet onmogelijk is om dit soort jongens binnen te halen. De huidige ontwikkelingen zijn in het voordeel van Ajax. De aantrekkingskracht is weer wat groter. Nee, ik ben niet bang voor de opvolging, al hoop ik liever op de continuïteit met deze selectie.

7 december 2018 om 12:17

Valt mee, Blind een linie naar voren. Een jongere snellere versie van Schone en je komt al een heel eind. Als je bij een vertrek van de Ligt ook nog een Vertonghen terug haalt van je heel veel voetbal van achteruit op, ga je er qua ervaring in het elftal op vooruit. Ziyech dat is echt andere koek. Maar Neres heeft de potentie om net zo belangrijk te worden met goals en assists. Als die het op zijn heupen heeft is die echt goed, alleen nu moet het allemaal veel en veel constanter. Maar laten we eerst eens afwachten wat er daadwerkelijk gebeurd.

Nog 1 jaar blijven Kampioen worden Nogmaals CL spelen Een fantastisch EK spelen Dan kan ie vragen wat ie wilt Dan komt een nog groter bedrag binnen En je komt bij een club binnen als een grote meneer

7 december 2018 om 07:56

Dat klinkt allemaal mooi, maar t risico is te groot. Kijk naar Dolberg. Na de finale Europa league konden ze 50 miljoen voor hem krijgen. Nu is hij misschien nog maar de helft waard, zo niet minder. Nee, Frenkie de Jong moet voor alles boven de 70 miljoen verkocht worden. Risico is te groot om het niet te doen.

7 december 2018 om 09:59

Gaan mensen ooit nog stoppen met dat 50-miljoen gerucht als waarheid beschouwen? Ik denk het niet. Nog een keertje dan: noch Ajax, noch Monaco, noch Dolberg of zijn belangenbehartiger hebben ooit iets over deze 50 miljoen bevestigd. Dat Dolberg nu een (veel) lagere marktwaarde heeft dan na zijn geweldige seizoen van de EL-finale moge duidelijk zijn, maar die 50 miljoen is niet meer dan een gerucht.

Bovendien valt het risico zo te zien ook wel mee, Ajax heeft Dolberg namelijk niet verkocht en behoort nog altijd tot de financieel gezondste clubs ter wereld.

7 december 2018 om 10:20

@sanderkoevoets

Je schrijft: "gaan mensen ooit nog stoppen met dat 50-miljoen gerucht als waarheid beschouwen? Ik denk het niet. Nog een keertje dan: noch Ajax, noch Monaco, noch Dolberg of zijn belangenbehartiger hebben ooit iets over deze 50 miljoen bevestigd. Dat Dolberg nu een (veel) lagere marktwaarde heeft dan na zijn geweldige seizoen van de EL-finale moge duidelijk zijn, maar die 50 miljoen is niet meer dan een gerucht"

Wat je schrijft, geldt voor alle transfers die nog niet zijn afgerond. Dat geldt derhalve ook voor de transfers van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Geen enkele onderhandelaar gaat zijn onderhandelingsstrategie delen met een journalist en de hoogte van de transfersom behoort tot die strategie. Als het bedrag te laag is, zal een onderhandelaar dat in de media laten doorschemeren en als het hoog is, zal hij het natuurlijk niet ontkennen omdat het in zijn kraam te pas komt. Een onderhandelaar zal ook nooit een vraagprijs noemen voor een speler die hij niet kwijt wil of die goed in de markt ligt, vanwege de simpele reden dat hij dan misschien wel minder vraagt en zal ontvangen dan de geinteresseerde er voor over heeft. Als een bericht in media staat, dat suggereert dat een club een vraagprijs heeft genoemd voor een speler die men niet kwijt wil of die goed in de markt ligt, doe je er heel goed aan om die met een flinke korrel zout te nemen omdat het in meer dan 90 procent van de gevallen om een verzinsel gaat.

7 december 2018 om 07:57

Ja en dan moeten ook nog eens alle 3 de dingen in jouw bovenstaand scenario plaats vinden. Nee, nu cashen, zelfde gezeik als met Dolberg

7 december 2018 om 08:03

Gaat niet om geld eigenlijk. Als je de garantie kreeg dat hij nog vijf jaar bij Ajax bleef zou je er blind voor tekenen toch? Maar zo’n jongen wil zelf weg, dus dan maar tegen het hoogste bod. Bij Dolberg lag dat anders. Maar ook die zal zijn geld tzt wel opbrengen. We hoeven niet te doen alsof Ajax nog in een positie is dat ze om geld verlegen zitten. Zelf juich ik het toe als Ajax eens nee zegt tegen een (vermeend!) bod van 50 miljoen voor een talent, snap niet hoe je dat gezeik kunt noemen. We gaan echt nog plezier hebben van die jongen.

7 december 2018 om 08:02

Iemand die voor 75 miljoen wordt binnen gehaald en die al door spelers als Mbappé wordt geloofd komt al als redelijk grote meneer binnen hoor imo

7 december 2018 om 08:37

Vergeet niet dat dat media teksten zijn. Mbappe kan alles ook uit respect hebben gezegd.

7 december 2018 om 09:19

Uit respect naar de clubleiding gaan? En naar Frenkie de Jong toelopen?

4 doelpunten 10 assist voor een VM, ik hoor vaak dat dit weinig is, nou 1 op de 4 wedstrijden is prima.

De Jong is kwa type niet te vervangen, maar Ajax zal er al wel op gescout hebben. ik heb er vertrouwen in dat er een waardige vervanger komt, voor 15% van de prijs van de Jong

7 december 2018 om 08:16

Zitten ook bekerwedstrijden tegen amateurs en Kk clubs tussen. Heeft in de eredivisie 2 goals gemaakt. 1 in 16/17 en 1 in dit seizoen.

7 december 2018 om 09:53

Dus nu word het bij de Jong anders beoordeeld, dan bij bijv. van Persie, die er 12 tegen een amateur club erin schiet? Aan het eind staat het gewoon op zijn cv, staat er niet wie de tegenstanders waren en 1 doelpunt is gewoon nog een VM mooi aantal!

Een nieuw golf Frenkie-artikelen, yay! Is de transfer al beklonken dan? Oh nee, totaal niet en het is nog geeneens winterstop. Maar goed, klikkerdeklik, ook door mij. En ik hoop dat hij samen met De Ligt rechtstreeks naar Barca gaat.

Ik vraag me alleen af of de speler zelf pas in de zomer vertrekt aangezien niemand hoopt dat de Jong in januari al de JC ArenA verlaat. Kan me niet voorstellen dat Overmars dat zal accepteren. Hoe dan ook is Frenkie een toppertje, maar voor de Ligt zal je eventueel veel moeilijker een vervanger kunnen vinden. We gaan het zien...

7 december 2018 om 08:04

Ik weet ook niet ook niet PSG hem al snel nodig heeft of dat van de zomer vroeg genoeg is.
Maar dit type geld lijkt me moeilijk te weigeren.

Ik zou het echt zonde vinden als hij naar Paris gaat, zeker als je overal naar toe kunt. Tegen Duitsland maakte hij overigens geen indruk. Dat was gewoon een matige wedstrijd van hem. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon een keer.

7 december 2018 om 08:24

Ik vind psg juist wel een logische keuze. City zou je heengaan voor Guardiola. Maar goed, kun je dat niveau en vooral die intensiteit meteen aan en hoe lang zit Guardiola daar nog? Naar Barca kun je gaan als zogenaamde opvolger van Busquets, maar die is pas 30. Dan blijft eventueel Bayern over en PSG. Bayern moet helemaal opnieuw opbouwen en bij PSG kom je in een goed draaiend elftal dat op zoek is naar een middenvelder. In de competitie wen je langzaamaan aan een hoger niveau, zodat je uiteindelijk door kunt groeien naar de absolute top. En dan kun je alsnog naar Bayern, Barca, enz. En in Parijs wonen lijkt me ook niet verkeerd, al is dat op dit moment niet heel erg gezellig misschien.

7 december 2018 om 08:29

Exact, bij PSG zie ik hem basis spelen. Spelen met jongens als Buffon, Meunier, Alves, Silva, Kimpembe, Marquinhos, Veratti, Mbappe, Neymar, Cavani, Maria onder Tuchel is geweldig voor zijn ontwikkeling.

7 december 2018 om 12:39

Dat kwam ook door zijn medespelers die veel te statisch speelden.

7 december 2018 om 13:05

Ook Frenkie speelt wel eens wat minder. Het is geen Messias ofzo die alles alleen maar goed kan doen.

Die ga je echt niet missen hoor, zeker niet in de Nederlandse competitie.
Ajax heeft nog zo veel talent lopen, dat komt wel goed.
En trouwens...... PSV speelt toch ook zonder hem, en dat gaat daar toch ook prima?
Alles is te vervangen,als er geld genoeg is.

7 december 2018 om 12:56

Uiteraard ga je een speler als De Jong missen. Het is toch geen toeval dat het Nederlands Elftal opeens goed is gaan draaien toen hij erin kwam? Om precies die reden zit opeens de complete Europeese top achter hem aan met mega bedragen voor NL begrippen.
Ik denk alleen dat hij te goed is voor Ajax en we daarom gewoon zijn positie met andere (wellicht mindere) spelers moeten kunnen invullen.
Maar missen ga je hem zeker.
En de vergelijking met PSV is natuurlijk onzin. Of denk je dat die Lozano ook niet zouden missen omdat die niet bij Ajax speelt?

Frenkie komt altijd in de bal en zorgt dat hij daarmee aanspeelbaar is. Hij laat met name andere beter spelen. Dat is een groot verdienste van hem. Natuurlijk moet hij gaan werken aan zijn eigen rendement. Dat moet namelijk beter. Zullen we hem missen. Natuurlijk, Maar anderen zullen weer opstaan. Op dit moment heb ik veel vertrouwen in Sinkgraven en Gravenberg. Bij het vertrek van de Jong en Ziyech zullen die doorgeschoven gaan worden. Als dit seizoen iets uitgewezen heeft dan is dat indien Ziyech of de Jong niet spelen, dit opgevangen kan worden door anderen. Als Mathijs echter niet speelt, dan is daar niemand voor. Het gemis van Mathijs wordt heel moeilijk. Er moet een sterke as in het veld blijven staan, te beginnen van achteruit. Ik denk dat Overmars dit ook begrijpt.

Overmars moet snel handelen voordat iedereen geld ruikt. Checken hoe duur Upemecano of Mukiele zijn. Jeugd keeper van Real proberen te kopen. En een lijntje uitgooien naar Mount of een speler zoals hij.

Stel dat er aankomend seizoen door de cl en verkopen van de Jong, de Ligt, Ziyech, Onana. +200 mln binnenkomt... wie moeten er da aangetrokken worden? Ik ben benieuwd naar jullie meningen

7 december 2018 om 10:34

Je moet goed naar de opleiding blijven kijken, Eiting lijkt mij de ideale opvolger voor Frenkie. Achterin heb je wel wat nodig, Veltman moet iig blijven en Fosu Mensah zie ik graag komen. Keeper moet je deze winterstop al halen, Vorm bijvoorbeeld. Buitenspeler kan, maar graag eerst naar Cerny, Nunnely en Johnson kijken.

7 december 2018 om 10:47

Maar, Veltman dan voor de rechtsachter positie? Centraal vind ik m wel te kort komen namelijk. Fosu Mensah zou een mooie aanwinst zijn. Vorm is een degelijke keeper maar speelt natuurlijk erg weinig.. Wat buitenspelers betreft zie ik van die 3, op dit moment, alleen Nunnely als een toekomstige basisspeler. Johnson lijkt het kwartje vooralsnog niet te vallen en Cerny staat eigenlijk al vrij lang stil in zijn ontwikkeling. Ook afwachten hoe Bande is. Maar, wat zou jij vinden van een Mount of een Odegaard?

7 december 2018 om 11:33

Inderdaad een keeper, Onana heeft helemaal geen concurrentie nu. Onana wordt komende zomer nog niet verkocht hoor. Er van uitgaande dat de Ligt en Ziyech zeker weggaan, en Frenkie misschien ook, gaat Marcie verder echt niemand laten gaan, die man is niet achterlijk.
Vorm lijkt me ook een hele goede optie. Fosu Mensah ook, die twee moeten haalbaar zijn. Die drie vleugelspelers die je noemt heb ik weinig vertrouwen in, als die nu in de Keuken divisie iedereen weg zouden spelen, maar ze laten allemaal al een paar jaar weinig zien. Ik zou twee grote talenten halen die in de aanval in een rol van Ziyech kunnen spelen, vanaf rechts en/of centraal, voor pakweg 20/25 miljoen per stuk. Deze winter inderdaad al een keeper en CV.
Ook met je eens dat Eiting Frenkie moet kunnen vervangen.

7 december 2018 om 17:13

Veltman op de plek van de Ligt of zelfs voor de verdediging, RB kan hij, maar hij is iemand die goed uit de voeten kan op de as.

Veltman moet je gewoon nog jaren houden, zo vaak krijg je niet de kans om te beschikken over een doorontwikkeld Ajax talent, kan samen met Daley Blind en Tadic een groepje vormen waar je de groep om heen kan bouwen. Constante factoren in je groep.

Cerny heeft gewoon zware blessures gehad, maar is nog steeds jong, hij deed destijds weinig onder ten opzichte van de Ligt, Frenkie en Nouri . Als hij fit blijft zie ik het absoluut in hem zitten, liet ook alweer bij Jong Ajax zien dat hij voetballen niet verleerd is. Maargoed, je hebt de rest van het jaar om te kijken of hij kan aanhaken.

Mount of Odegaard is niet beter dan we zelf uit de opleiding kunnen halen en Odegaard heeft in het verleden niet echt laten zien dat hij het in Ajax ziet zitten. Dan kun je beter Jensen een kans geven.

7 december 2018 om 17:18

@hoogindeconcen

Achter mis je nu vooral snelheid, de Ligt kan bijna alles maar op snelheid is hij te kloppen en Blind blinkt daar niet uit, daarom zou ik graag iemand met snelheid erbij zien mocht je tegen een rappe spits komen te spelen. Fosu Mensah of Terence Kongolo kwalificeren daarvoor.

Bedoel een blok met Fosu-Mensah - De ligt en Blind ervoor, dat is gewoon heel sterk. Een middenveld met Blind, van de Beek en Eiting is al sterk al wil je misschien een wat creatievere speler erbij.

Buitenspelers moeten een kans krijgen voordat je van alles gaat kopen, Cerny was een heel groot talent en zo komt ook bv. Jensen en Danilo eraan, kwaliteit als Frenkie en de Ligt zijn eigenlijk niet echt te koop, die moet je zelf opleiden en op z'n minst een kans geven.

En ja ik vind Ziyech goed, maar een heel stuk minder, zie zit niet voor niets nog steeds bij Ajax, al verwacht ik komend seizoen wel een stap voor hem.

Eiting en Gravenberch doorschuiven, Blind naar het middenveld en een of twee goede verdedigers kopen. Fosu Mensah zou top prioriteit moeten zijn en ik zou ook graag Kongolo zien komen.

7 december 2018 om 10:55

Ik zie het nog niet zo in Gravenberch, vind hem redelijk gehyped. Hij is heel erg talentvol en technisch, en speelt op jonge leeftijd al goed in hogere elftallen. Maar is fysiek natuurlijk ook heel ver voor zijn leeftijd waarmede dat wordt mogelijk gemaakt. Laat hem eerst in Jong Ajax excelleren zoals een Frenkie/nouri dat deden. Voorlopig denk ik dat een Taylor/bijleveld nog van hoger niveau zijn. We hebben altijd ook nog Labyad en Sinkgraven achter de hand.

7 december 2018 om 12:49

Je ziet het nog niet zo in Gravenberch en geeft vervolgens het volgende aan: "hij is heel erg talentvol en technisch, en speelt op jonge leeftijd al goed in hogere elftallen. Maar is fysiek natuurlijk ook heel ver voor zijn leeftijd waarmede dat wordt mogelijk gemaakt."

Waarin zie je het dan nog niet precies? Uiteraard moet een speler stappen maken en het laten zien, maar voorlopig gaat dat toch prima?

7 december 2018 om 15:19

@lausho
Ze waren toch bezig met Magallan (argentijn)?

Er stond al meer dan 150 miljoen op die rekening bij Ajax, na deze zomer zullen we wel tegen de 300 miljoen in kas hebben. Ik denk dat we moeten proberen om Frenkie nog een seizoen te houden. De Ligt is meer onhoudbaar in mijn ogen, die is echt wel uitgeleerd in de Eredivisie en excelleert ook al in de CL. Haal in de winter een goede CV, verkoop de Ligt in de zomer voor 70 miljoen, en haal meteen een potentiele opvolger van de Jong, die hem na dat seizoen kan vervangen. Ziyech zal ook gaan, daar moet ook een vervanger voor komen. En ik zie ook graag een goede keeper komen, die kan concurreren met Onana, want nu heeft die kerel nul concurrentie. Plus een spits, als Huntelaar stopt na dit seizoen.

Ajax moet ook niet proberen om een vergelijkbare speler te vinden als Frenkie De Jong want die gaan ze niet vinden. Het zou beter zijn om de halve selectie proberen te versterken. De Ligt en Ziyech zullen ook wel verkocht worden dus Ajax moet creatief zijn.
Spelers als Fosu Mensah, Caio, Magallan, Upemecano, Vertonghen, Odegaard, Doan, Mount, Pavon en Redan zijn interesseante spelers voor Ajax om een nieuw team mee te bouwen. Ik zou zeggen haal een aantal van deze spelers en maak bijvoorbeeld deze selectie:

Onana
F.Mensah Caio Vertonghen Tagliafico
Vd.Beek Blind Mount
Pavon Dolberg Tadic

Reserves:

Kotarski
Mazraoui Magallan Wober Bakker
Gravenbergh Schone Sinkgraven
Labyad Redan Neres

7 december 2018 om 12:52

Sterker nog; Ajax moet helemaal geen speler van het niveau van De Jong moeten zoeken. Dat is ook niet het niveau dat Ajax moet nastreven. Met Blind, Schone, Eiting en Sinkgrave heb je al spelers die de positie kunnen opvullen. Zoek eens een heel getalenteerde speler van 16/17 jaar en laat die bij JA aansluiten voor de toekomst. Verder idd de transfersom gebruiken om andere posities (keeper, backs, CV te versterken aangezien daar ook zomaar spelers zouden kunnen vertrekken).

7 december 2018 om 17:25

Gravenberch en Jensen bijvoorbeeld. Een speler als Eiting ga je ook kwalitatief niet zo maar vinden.

Blind, Schone, van de Beek, Sinkgraven, Eiting, Gravenberch heb je al een dubbele en prima bezetting voor komend seizoen. Jensen, Taylor, Ekkelenkamp en misschien wel een toptalent als aankoop inderdaad en je staat er goed voor. Unuvar komt er ook alweer kort achter.

Achterin moet er wat bij, Veltman zou ik graag langer bij Ajax zien met een opgewaardeerd contract, Wober is een goede als hij wat stappen zet en Schuurs heeft ook potentie net als Mitchell Bakker. Kristensen kan nog. Toch wat dunnetjes, nu al en helemaal als de Ligt vertrekt.

Ik zou graag Terence Kongolo en Fosu Mensah zien komen, wat snelheid erbij achterin zonder teveel kracht in te leveren. Riedewald of Denswil terughalen is wellicht ook een optie in plaats van Kongolo. Wellicht kun je er nog een tropische verrassing ala Tagliafico of Sanchez.

Ik zou kijken of je Michel Vorm en Fosu Mensah deze winter al kan halen.

Lijkt me lekker als Ajax Moussa Dembele zou kunnen halen als vervanger. Ideale kandidaat, hij is een geweldige 6 en kent de Nederlandse competitie. Aan het einde van dit seizoen is hij 32, hij is dan misschien wel te porren voor een paar jaartjes Ajax om af te sluiten. Speelt bij Tottenham ook niet alles meer (ook niet voor zijn huidige blessure). Hij heeft wel een contract tot 2023, maar Tottenham heeft hem destijds voor een schijntje opgehaald en wil hem misschien wel voor 25 miljoen verkopen.

7 december 2018 om 13:57

Ik zie liever Pavon komen als Ajax toch bedragen van boven de 20 miljoen gaat uitgeven.

7 december 2018 om 14:18

Ajax kan komende zomer best twee spelers van 25 miljoen halen.

7 december 2018 om 14:26

Dan zou ik voor Mount en Pavon gaan. Met Mount haalt Ajax dan een type Eriksen binnen en met Pavon een type Lozano. Ook zullen ze nog restwaarde hebben wat met Dembele niet het geval zal zijn.

7 december 2018 om 15:24

je gaf hierboven zelf ook nog de suggestie odegaard.
Die komt er toch wel steeds beter in bij Vitesse. Lijkt me ook een interessante optie.
Het is overigens wel raar dat we nu ook al gaat praten over aankopen van spelers van Real. Was jaren geleden niet denkbaar / voor te stellen.

7 december 2018 om 15:29

Die zouden ze misschien eerst nog kunnen huren met optie tot koop. Mocht hij toch niet goed genoeg blijken kunnen ze er toch nog vanaf na een jaartje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger345
D. van de BeekMiddenvelder349
D. TadićAanvaller3428
H. ZiyechMiddenvelder2916
David NeresAanvaller298
K. HuntelaarAanvaller2816
A. OnanaDoelman330
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

123 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0
2015/2016 Willem II 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Barcelona vraagt Matthijs de Ligt om water bij de wijn te doen’

Matthijs de Ligt wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, maar een overstap van de aanvoerder van Ajax naar de Spaanse landskampioen is nog altijd niet...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 19 mei
Vincent Kompany gaat Manchester City na een lang dienstverband verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren