Vitesse gaat nog niet in op avances: ‘Op dit moment nog geen ja of nee’

Vrijdag, 7 december 2018 om

NAC Breda wil zich in januari tijdelijk versterken met Thomas Bruns en Khalid Karami, zo meldt De Telegraaf. Het tweetal komt bij Vitesse weinig in de plannen van Leonid Slutsky voor en voelt dan ook veel voor een winters vertrek uit Arnhem. Bruns moet genoegen nemen met invalbeurten, terwijl Karami nog geen minuut in de Eredivisie speelde.

BN/De Stem maakte afgelopen week al melding van de interesse in Bruns vanuit Breda en schreef ook dat de middenvelder niet een overstap binnen Nederland maar naar het buitenland ambieerde. Technisch directeur Marc van Hintum houdt nog in het midden of een verhuur van een of beide spelers bespreekbaar is. “Daar zeggen we op dit moment nog geen ja of nee over”, zegt de sportbestuurder vrijdag.

“Pas na de laatste wedstrijd voor de winterstop ga ik samen met onze trainer Leonid Slutsky zitten en bekijken we wat wel of niet mogelijk is op het gebied van verhuur”, verklaart Van Hintum. “We hebben nogal wat blessures gehad dit seizoen en willen onszelf niet in de problemen brengen door een speler te laten gaan die we achteraf nog hard nodig hadden.”

Bruns en Karami maken deel uit van een verlanglijst die is opgesteld door de kerngroep die het technische beleid in Breda bepaalt en waarvan Pierre van Hooijdonk, trainer Mitchell van der Gaag, technisch commissaris Cor van Rooij en manager jeugdopleiding Tim Gilissen deel uitmaken. Ook Bart Ramselaar staat of stond op deze lijst, maar PSV wil geen medewerking verlenen aan een verhuur en de middenvelder zelf staat ook niet te springen om in Breda tegen degradatie te spelen.

Opta blikt vooruit: Maher belangrijk bij AZ, Sol op schot voor Willem II, comeback kid FC Groningen
Meer video's


Gerelateerd

4 reacties (laatste reactie door nufc_u2)

Laat Bruns maar gaan. Prima kerel, maar hij heeft meer slecht als goed gedaan voor ons vind ik. Karami zou ik toch bij de selectie houden met al die blessures die we gehad hebben.

Bruns. Soms een goeie vrije trap, goeie pass of goed schot. Maar echt niet consistent. Hoop wel dat er een alternatief voor hem komt, al zou hij vertrekken. Zie graag Kongolo van Heerenveen komen. De wedstrijden die ik heb gezien van 'm waren overtuigend!

Bruns heeft mij totaal niet overtuigd. Zou er dan ook geen probleem mee hebben als hij vertrekt. Ik vind Mark Diemers wel een interessante optie als opvolger. Speelt goed bij Fortuna en denk dat hij een hoger niveau wel aan zou kunnen.

Karami valt natuurlijk niet te beoordelen aangezien hij nog geen minuut heeft gemaakt. Wel een speler met flink wat ervaring in de Eredivisie. Met Lelieveld die momenteel is verhuurd zou ik niet weten wie we anders als stand-in voor Karavaev hebben. Het lijkt me dus slim om hem te behouden.

Ik ben geen voorstander om tussentijds spelers te laten vertrekken ook al hebben ze tot op heden amper speelminuten gemaakt. De selectie is bij ons niet zo breed en we hebben iedereen simpelweg nodig.

Aankomende zomer kunnen we gemakkelijker medewerking verlenen aan een vertrek van Karami en Bruns.

Verder hoop ik van ganser harte dat we in de winterstop een sterke CV aantrekken, want die hebben we broodnodig ! Bijv. Sandler, Van Drongelen, Pierie, Hoogma; jonge talentvolle Nlse verdedigers met doorverkoopwaarde !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ256
6.Vitesse256
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

23 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 19 december
Munir El Haddadi wil Barcelona in januari verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren