‘Mijn vrouw is erg atletisch, dus ik liet haar met mijn hartslagmeter hardlopen’

Donderdag, 6 december 2018 om 11:28Chris Meijer

Stefan Kiessling zette afgelopen zomer een punt achter zijn profloopbaan. De zesvoudig Duits international speelde gedurende zijn carrière voor 1.FC Nürnberg en Bayer Leverkusen. In gesprek met BILD geeft Kiessling te kennen dat hij nog weleens sjoemelde met de fitheidstesten die hij moest afleggen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door rinusmichelss)

Hét voorbeeld van elke amateurvoetballer. Zo hoef je niet eens de moeite te doen je in de bosjes te verstoppen, kan je mooi op de bank blijven liggen!

6 december 2018 om 14:18

Dit is die hufter die ooit een bal naast kopte, naar zijn hoofd greep om vervolgens zijn handen juichend omhoog stak nadat de scheidsrerchter een goal toekende, omdat die het niet goed gezien had...

Goed, het is dus niet verbazend dat hij ook hiermee valsspeelt....

tja, ieder zn eigen ding natuurlijk. Als je zoveel talent hebt dat je met je hobby je geld kunt verdienen en ook nog eens extreem veel geld, dan zou ik fluitend mn rondjes lopen en fluitend het krachthonk ingaan.
Stel je voor dat deze man zich elke ochtend om 07.00 op de bouwplaats zou moeten melden voor een hongerloontje.....dat zou nooit goed gaan.

Duidelijk niet het meeste uit zn carriere gehaald, maar als hij er tevreden mee is, dan is het goed natuurlijk. Ik had het alleen zelf anders aangepakt.

6 december 2018 om 13:11

Dus jij haalt alles uit jezelf qua talent en verzaakt nooit?

7 december 2018 om 12:41

nou qua sport heb ik er wel alles uitgehaald ja... toch een paar jaar eredivisie zonder dat ik echt een talent ben en ook maar een euro voor betaald kreeg. 15 uur sporten in de week naast 40 uur werken is soms best pittig.

Maar nooit verzaken is iets anders dan gewoon amper wat doen.. Als hij een keer een trainingsdagje overslaat in de vakantie kan ik dat best begrijpen, maar als ie zn hele carriere nooit fit terug komt van vakantie is dat toch twijfelachtig

Goed voorbeeld voor alle spelers die nu bij Leverkusen spelen en hem dus als assistent Sportief directeur hebben!

6 december 2018 om 11:45

Ik zou dit juist als voorbeeld nemen, als je beter je best doet, kom je verder dan 12 jaar Leverkusen

6 december 2018 om 11:53

Er zijn anders genoeg voorbeelden van spelers die alleen maar kunnen dromen van 12 jaar Leverkusen. Van die gasten die 'een stap' denken te moeten maken en vervolgens een tocht door de voetbalkrochten van Europa afleggen.

Ieder het zijne natuurlijk maar ik vind het geen schande als je een carriere lang bij dezelfde club speelt en niet zo nodig stappen hoeft te maken.

6 december 2018 om 12:54

Wat is er mis met 12 jaar Leverkusen? Spelers als Kiessling, Rolfes, Kirsten, Schneider, L. Bender en Ramelow zijn er groot geworden. Maar ook de ultieme springplank om na absolute topclubs te verhuizen zoals Lucio, Ze Roberto, Ballack, Carvajal en Vidal bijv. deden.

6 december 2018 om 11:47

Het gaaat ook zo te zien niet super daar..in Europa weliswaar wel

Klinkt vrij amateuristisch, maar aan de andere kant geef ik hem wel gelijk dat de club niet dagelijks hoeft/hoort te checken wat je op vakantie doet.

De eerste dag van de voorbereiding moet je fit zijn. Ben je dat niet dan volgen de consequenties. Ben je dat wel, dan maakt het geen drol uit of je 100boslopen nodig hebt gehad of 3 weken aan het strand hebt kunnen liggen met een paar ochtendoefeningen. De club gaat het verder heen reet aan of je op 15juni 13:00 aan het strand ligt of in het fitness-centrum bent.

6 december 2018 om 14:04

Of ik lees het verkeerd, of jij..
Ik lees namelijk dat hij fitheidstesten moest afleggen. Een test, dus geen controle wat je op je vakantie doet, maar een test.
Daarmee sjoemelde hij.

Jij refereert waarschijnlijk naar het strand en vakantie omdat hij zegt “wij waren in Mexico op vakantie en ik heb bewust tegen mijn vrouw gezegd: schat, vandaag ga ik niet de fitnessruimte in. Ik blijf nu liever op het strand” -- Maar daarmee doelt hij op zijn eerste vakantie na zijn besluit om te stoppen met voetballen.

6 december 2018 om 16:05

Ik neem aan dat het over fitnesstesten/oefeningen/huiswerk tijdens de vakantie gaat. Als het immers tijdens de voorbereiding op de club was dan wordt het lastig om je vrouw op de loopband te zetten...

Blijkbaar had hij dat allemaal niet nodig....
Zo blijkt maar weer....
Misschien is hij daarom wel erg fit gebleven..

Stefan Kiessling haha. Een legende van mijn favoriete club. Dat spookdoelpunt tegen Hoffenheim staat nog goed op me netvlies. Hij heeft een aantal goei ejaren gehad en niet voor niks topscorer geweest in de Bundesliga. Maar de laatste jaren heb ik me vaak genoeg geërgerd aan zijn spel. Ik had het gevoel dat we regelmatig met 10 man stonden. Maar toch na Ulf Kirsten de grootste topscoorder die we gehad hebben in de laatste 20 jaar.

Geeft wel aan dat ze allebei goed het belang snappen van teamwork..

Maar even serieus, alsof dit de enige voetballer/sporter is die daarmee sjoemelde. Storm in een glas water, en deze gast is toch al gestopt, dus het maakt niks meer uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayer Leverkusen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
J. TahVerdediger80
K. DemirbayMiddenvelder81
M. DiabyAanvaller84
P. SchickAanvaller87
F. WirtzAanvaller74
J. FrimpongVerdediger80
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayer Leverkusen.

4 fans
Aanvaller, 37 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren