‘Selectie plaatst vraagtekens bij trainingsmethoden en tactische keuzes Pusic’

Woensdag, 5 december 2018 om

Na de 2-5 nederlaag tegen Jong Ajax is de druk op Marino Pusic verder toegenomen. Niet alleen de achterban van FC Twente laat zich steeds kritischer uit over het functioneren van de oefenmeester. Volgens De Telegraaf plaatst ook de spelersgroep ‘vraagtekens bij de trainingsmethoden en tactische keuzes van de hoofdtrainer’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Marino Pusic het einde van het seizoen haalt?


Gerelateerd

46 reacties (laatste reactie door sirius)

De spelers van Twente hebben de afgelopen jaren wel vaker de neiging gehad aan de trainer te twijfelen als ze niet presteerden. Misschien zouden ze in eerste instantie wat meer aan zichzelf kunnen twijfelen.

5 december 2018 om 09:10

De spelers van nu, op een enkeling na, zijn niet dezelfde als die van de afgelopen jaren.

Ik lees nergens waar er vraagtekens bij gezet worden? Wat is er mis met zijn tactiek en trainingsmethode? Los hiervan komt hij op tv op mij vrij arrogant over alsof hij het spelletje heeft uitgevonden

5 december 2018 om 09:14

Ik zou eerder vragen wat er niet mis mee is?

Hoop dat hij tot inkeer komt en ziet dat het zo niet gaat.. Met deze selectie is echt wel wat te winnen! Ga eens 4-2-4 spelen ofzo en lekker aanvallend.. geen schijtbakkenvoetbal meer!

5 december 2018 om 08:44

Drommel, Van der Lely/Ramos, Schenk, Bijen, Ricardinho/Van der Lely Espinosa, Brama/Smith Zehknini, Boere, Oosterwijk, Assaidi/Aitor Over de flanken spelen en je backs laten opkomen. Bij balverlies counterpressen kom je al een heel eind, maar dan moeten ze wel willen werken op het veld...

5 december 2018 om 08:50

Boere en oosterwijk nooit meer opstellen

5 december 2018 om 09:52

Succes met de 18-jarige Griffith dan in de spits! Verder hebben we toch niets? Niet zo kortzichtig doen, met een nieuwe formatie en manier van spelen verdient een ieder een nieuwe kans. Boere als diepe spits en Oosterwijk als een Targetman ernaast zou goed kunnen werken. En dan naast de 2 spitsen een klassieke links en rechtsbuiten en niet meer het naar binnen trekken zoals tegenwoordig alleen nog maar gedaan wordt. Rechtspoot op rechts en Linkspoot op links.

5 december 2018 om 10:11

Jij hebt zeker nooit een team getraind. 4-2-4 is met het materiaal van Twente zelfmoord. je krijgt er 5 tegen met schijtbakkenvoetbal. Kort gezegd je speelt al niet te ver naar voren. Wellicht is het verzwaren van je verdediging of middenveld een betere optie. Of je moet van een openhuis houden. De selectie heeft gewoon veel te weinig kwaliteit. Daarbij komt ook nog eens dat het elftal geen binding heeft met de eigen achterban of de club in het algemeen. Merendeel zijn broodvoetballers. Vandaag bij Twente morgen bij bv Den Bosch. Maar natuurlijk ligt het aan de trainer. Gelukkig is er geld genoeg om ook deze eruit te gooien en weer een nieuwe aan te stellen. Punten hebben ze wellicht niet genoeg bij Twente gelukkig aan geld geen gebrek.

5 december 2018 om 10:16

@zwig;
Wat is je probleem?
"gelukkig is er geld genoeg om ook deze eruit te gooien en weer een nieuwe aan te stellen. Punten hebben ze wellicht niet genoeg bij Twente gelukkig aan geld geen gebrek."

Niemand zegt hier dat Twente Pusic er uit moet gooien of wat dan ook maar jij moet hier wel even stoer je punt maken over Twente.

Op basis van alleen 4-2-4 kun je niet eens zeggen of het open huis wordt want in die formatie kun je zowel defensief als offensief spelen.
Ga anders zelf eerst een club trainen bijdehandje.

5 december 2018 om 12:21

zwig

Gelukkig heb jij weer een stok gevonden om mee te slaan, bravo. Het begint oud te worden, net als die walgelijk belerende toon van je tegen in dit geval Maxh96 weinig nieuws is. Had iedereen maar jouw wijsheid in pacht. Je hebt het maar zwaar als inwoner van Enschede met deze club te moeten leven.

Niemand rept hier over het ontslag van Pusic, toch? Wat mij betreft ben ik al blij als Pusic Holscher eruit dondert en Espinosa op het middenveld zet. Overigens waren tegen Jong Ajax 4 spelers uit de eigen jeugd, valt mee toch? Dus om te stellen dat het hele team geen binding met de club heeft gaat wat ver. Maar nogmaals: je gezanik en wekelijkse BS is niets nieuws.

5 december 2018 om 13:12

Zozo een club met dikke schulden heeft maarliefst 4 spelers uit eigen jeugd. Hadden ze daar maar wat mee aandacht aanbesteed, dat was de divisie wellicht hetzelfde geweest maar met miljoenen minder schuld. En ja het irriteerd mij enorm dat de gemeente er voorop draait en ik als inwoner dus. Vuil ophalen kan nog amper omdat er geen geld is etc etc maar bij twente kan alles. Trainer heeft geen schuld. Net als een groot deel van de trouw aanhang aleen maar goede bedoelingen heeft. Het bij elkaar gekochte team is 10x niks en het merendeel heeft ook niks met Twente. Drie kwart herken je in de stad niet eens.

5 december 2018 om 13:15

4-2-4 is offensief anders had je geen 4 aanvallers. En als ze verder naar achteren staan zijn het middenvelders en geen aanvallers meer. Wellicht middenvelders met aanvallende ideeën, maar zo breng je het niet. Kick en rush voetbal noem ik het. Wellicht kunnen we samen een cursus volgen. En je bent welkom zaterdag middag half drie, kun je naast me gaan staan.

5 december 2018 om 14:07

zwig

Ja 4 spelers uit de eigen jeugd, met nog een aantal op de bank. Niet hetzelfde als een compleet vreemdelingenlegioen nietwaar?
In onze topjaren 2009/2010 hadden we er 2 eigen jeugd in de basis. Verder komen Trotman, Fernandes en Wieffer eraan en die gaan echt nog wel minuten maken, noodgedwongen of niet. Wat dat betreft is het juist beter geworden t.o.v. de gouden jaren. Daarbij kost deze huidige selectie nauwelijks geld. Er zijn nl. nauwelijks transferkosten betaalt voor de huidige selectie omdat dat geld er niet was. Het zijn huurspelers of transfervrije spelers die we aangetrokken hebben, uit pure armoede. Dat is een compleet ander beeld dan wat jij schetst met je 'aan geld geen gebrek' en 'bij Twente kan alles'. Je bent aan het zeveren zonder de zaak ook maar van twee kanten te willen bekijken.

Ik vind het ook compleet kut dat FcT bij de gemeente aan moest kloppen, maar gooi de problemen van de Gemeente Enschede niet alleen op Fct, er gaat bij die gemeente structureel genoeg fout, al jaren.
Maar ik weet in jouw geval dat het lekker makkelijk afgeven is op de club als je vuilnis niet opgehaald wordt.

5 december 2018 om 17:30

Haha wat laat jij je kennen zeg. Gelukkig weet jij wat trainen is! 4-2-4 kan aanvallend als verdedigend zijn, het zit hem in de omschakeling. 2 middenvelder klinkt weinig maar wanneer je geen balbezit hebt schuiven de 2 wingers naar achteren. Deze doen een bult loopwerk en zorgen bij balbezit voor aanspeelpunten om een counter op te zetten. De voorste lijn staat inderdaad verder naar voren maar dat verhelp je door de achterste lijn niet te ver terug te laten zakken. Maar goed, jij zal het allemaal wel weten. Succes met je trainerscarriere vriend!

Is het niet zo dat de fans en de club misschien ook iets teveel verwachten? Hebben ze wel een team dat het kampioenschap en een terugkeer naar de eredivisie mogelijk kan maken?

5 december 2018 om 09:14

Supporters hadden voor het seizoen al geen verwachtingen. Behalve een enkele op een forum hoorde ik in de regio niemand die zei dat Twente even kampioen zou worden

5 december 2018 om 09:14

De fans verwachten helemaal niets. De hoop is er om binnen 2 jaar terug te keren. Maar dat wordt van de fans niet verwacht.
Ik denk dat er dit jaar niet wordt teruggekeerd naar de eredivisie, daarvoor zijn er teveel waardeloze wedstrijden gespeeld. De selectie is in mijn ogen niet goed genoeg. En als we al zouden terugkeren, wordt het moeilijk om ons te handhaven in de eredivisie. Want om spelers met een eredivisieniveau en -loon te halen is er waarschijnlijk geen geld.

5 december 2018 om 12:32

Nee. We kijken al zo'n 4 jaar lang in zowel Eredivisie als nu in KKD naar ronduit poepvoetbal. De verwachtingen zijn niet zo hoog. Ik heb ook bijzonder weinig fans om me heen gehoord die denken dat we na dit jaar in de ED komen, ook voordat dit seizoen begon niet. Maar komen blijf ik toch.

Regelmatig worden spelers ook toegezongen als ze ervoor geknokt hebben maar desondanks dat verliezen. Afgelopen vrijdag echter, was dat anders, toen zaten de meeste spelers vooral vragend naar elkaar te kijken en vooral zo weinig mogelijk energie in de wedstrijd te leggen. Dan ben je aan de beurt bij het publiek. En terecht. Daarnaast is er de nodige frustratie van veel supporters omdat bijna iedereen het er wel over eens is dat Holscher al weken laat zien niet in de basis te horen en Espinosa op het middenveld op zijn plaats hoort en niet als buitenspeler hoort te spelen. Dat lopende vermogen mist hij.
Wat de media ook schrijven; hoge verwachtingen zijn er niet bij de supporters.

Niet per se tegen jou bedoelt hoor, maar het valt me op dat hetgeen media schrijven ook direct onze mening zou moeten zijn terwijl velen hier in Twente, zowel Heracles als Twentefans, allesbehalve een hoge pet op hebben van bijvoorbeeld Tubantia die heel selectief in hun berichtgeving is.

Oh ja. Het ligt weer aan de trainer. Twente heeft gewoon niet een geweldige selectie. En gezien de financiële middelen is dat ook gewoon meer dan logisch.

5 december 2018 om 09:12

Geen briljante selectie nee. Maar Pusic haalt er ook niets uit. Rare opstellingen, krankzinnig wisselbeleid en de gave een team gedurende het seizoen veel slechter te laten spelen. Ik zeg niet dat we zo maar kampioen kunnen worden, maar met een beetje trainer hadden we fier bovenaan kunnen/moeten staan

5 december 2018 om 10:20

Ik blijf de selectie niet goed genoeg vinden voor kampioenschap. Maar goed dat kan ook volledig aan mij liggen.

Ik vind er bij Twente niet genoeg idee achter zitten. Als er geen match is tussen de selectie en de trainer kan je vast stellen dat je of een trainer hebt aangesteld bij een club die bij je selectie past of niet het vermogen hebt om de selectie aan de trainer aan te passen. Beide keren is het gewoon wanbeleid.

Sowieso snap ik niet wat Twente nou op lange termijn wil. De jeugdopleiding samen met Heracles doen voelt een beetje als de jeugdopleiding op een laag pitje zetten. Dan wil je dus vooral spelers halen. Betekend kopen en "gokjes" wagen in de positie waarin Twente zit. Dan neem je echt grote risico's.

5 december 2018 om 11:08

Mag ik vragen hoeveel wedstrijden jij daadwerkelijk kijkt van Twente in de KKD als Ajax fan?
Ik bedoel, ik vind het prima dat je er een mening over hebt maar als die gebaseerd is op een wedstrijdje Jong Ajax kan ik er niets mee.

Ik ben ervan overtuigd dat er meer uit de selectie te halen is als Pusic eens een keer wat gaat proberen qua opstelling. Altijd maar vasthouden aan dezelfde gasten die elke week weer dramatisch presteren. Spelers op de verkeerde plek zetten en daar dan ook gewoon laten staan..

"sowieso snap ik niet wat Twente nou op lange termijn wil. De jeugdopleiding samen met Heracles doen voelt een beetje als de jeugdopleiding op een laag pitje zetten."
Wat bedoel je? De jeugdopleiding liep al gigantisch lang samen met Heracles. Het is niet zo dat ze dit nu opeens bedenken.

Ik vraag me af of je enig idee hebt waar je over praat of dat je graag nog even wat kwijt wil over Twente.

5 december 2018 om 14:37

Ja daar heb jij mij weer hehe. Maar je haalt er gewoon te weinig uit.deze selectie.
Allereerst zet Espionsa nou is lekker op ''10'' en zet er een fatsoenlijke meevoetballende spits neer. Aitor kan geniaal zijn en soms minder maar die moet ook een speler hebben om mee te combineren (dus met espinosa op 10). Ramos daar in tegen is geen Nederlands back die hele tijd opkomt, maar een rechtsback die de vleugelspeler van de tegenpartij uitschakeld en vervolgens hem afspeelt of helpt met de opbouw maar niet te hoog opkomt.

Ook met Nacho dat is een Verdediger die alleen kan wegwerken, dus qua opbouwen heb je er niet veel aan.

En Gonzales ben ik zelf wel gecharmeerd van bikkelharde verdediger, maar dat hebben jullie wel kunnen zien afgelopen vrijdag hehe.

Dus als ik twente was zou ik er eerst een speelstijl hanteren waar je de spelers het beste in kan gebruiken. Wil je opkomende backs zet er dan geen Ramos in.

En zet Javier op 10 dan moet het haast een stuk beter gaan.

5 december 2018 om 09:26

Des te meer de vraag of de realiteit is verloren door Twente (directie, fans) of media. Er heerst een bepaalde waanzin dat Twente gelijk moet promoveren, maar bij wie leeft dit idee eigenlijk (nog)?

Na een aantal mindere wedstrijden is er gelijk berichtgeving alsof Barcelona in het rechterrijtje staat. Twente heeft gewoon momenteel een middelmatige selectie en gelijk zijnde trainer, dan kan je niet anders verwachten dan subtop. De supporters zijn momenteel enige perspectief, kijk die aantallen alleen al voor de KKK-divisie.

5 december 2018 om 09:46

Je hebt duidelijk de wedstrijden niet gezien De fans verwachten helemaal niet dat elke wedstrijd gewonnen wordt en dat er zo kampioen worden Maar er zit nu totaal geen lijn en verbetering in t spel van Twente Na de 1e wedstrijd tegen Sparta is t alleen maar slechter geworden Vind ook dat de spelers de laatste zijn die mogen twijfelen aan de trainer Ze lopen nu ook niet bepaald over van werklust

5 december 2018 om 12:36

Spijkenisser

er zijn 0 verwachtingen bij het publiek, eens te meer omdat we al 4 jaar naar waardeloos voetbal kijken. Waar haal je dat toch vandaan?

Vertegenwoordigen de media ons als supporters?

5 december 2018 om 14:59

Wat verwacht je nog van de directie? Alle problemen bij een club beginnen omdat een club organisatorisch niet goed draait. FC Twente heeft zoals het er nu naar uitziet structureel grote problemen om een capabel bestuur te implementeren. Ik blijf erbij dat Onno Jacobs de juiste man op de juiste plek was, maar helaas liet de club hem te makkelijk gaan. Ik denk dat hij over te halen was als de club maar graag genoeg wou.

Momenteel wordt de club omhoog gehouden door sponsoren en het bedrijfsleven, maar diezelfde bedrijven en sponsoren (volgens aanhoudende en sterke geruchten) hebben ook mensen naar voren geschoven die duidelijk niet capabel waren voor dergelijke functies. Waarom zou een zakenman zonder ervaring enige kennis hebben over hoe het voetbalbedrijf werkt?!

En nee, Barcelona speelt niet in het rechter rijtje. Een van de grotere clubs van Nederland (qua achterban, stadion en nog steeds de begroting) speelt momenteel op het tweede niveau en heeft een flinke schuldenlast waar men op deze manier niet vanaf komt. Dat is wel even wat erger.

5 december 2018 om 09:34

Twente heeft geen geweldige selectie, maar de goede spelers die er wel zijn worden ook niet op de juiste plek neergezet. Espinosa moet gewoon op 10 en niet worden misbruikt op linksbuiten. Zekhnini is daar een prima alternatief en straks hopelijk Assaidi. Een middenveld met Smith, Espinosa en Brama is misschien wel het beste van de KKD. Iedereen ziet het behalve Pusic. Dat kun je hem zeker verwijten

5 december 2018 om 09:41

Ik ben geen fan van ontslag van een trainer, dat was voor mij vorig jaar al teveel van het goede. De keuzes in de opstelling en wissels zijn nogal subjectief, al kan ik mij daar niet in vinden bij hem. Waar hij wel op afgerekend moet worden is de tactiek en de instelling van de spelers, als de spelers niet volledig door het vuur gaan voor de trainer is er iets mis. Mij is altijd geleerd dat wat er ook mis gaat, hard werken kan en moet altijd. Ook dat missen we bij een heel aantal spelers. Dat is verwijtbaar aan de trainer, die hoort voor de juiste instelling te zorgen en als spelers geen gehoor geven moet ze gewisseld worden. Dus in dit specifieke geval zou ik een trainerswissel niet raar vinden.

5 december 2018 om 10:09

Nee de financiële middelen mogen niet als argument gebruikt worden. Ze hebben veruit de grootste begroting in de kkd. Zelfs een grotere dan sommige eredivisie teams. Daar mag je toch zeker een goed team voor dit niveau neer zetten.

5 december 2018 om 10:16

En is het ergens niet belachelijk en gek dat wanneer je bijna failliet was dat je alsnog de grootste begroting in de KKD hebt? Klinkt een beetje als roulette spelen en gokken op een snelle terugkeer.

5 december 2018 om 14:34

De selectie is inderdaad niet geweldig, maar er is wel meer uit te halen dan nu het geval is. Waarom zou je spelers op blijven stellen die structureel slecht spelen? Na Hake en Verbeek kan de selectie zich beter helemaal op de vlakte houden betreft de trainer, maar het is natuurlijk wel duidelijk dat Pusic nog lang niet klaar was/is voor een club als FC Twente waar de druk ook nog eens enorm is momenteel. Voor het kampioenschap zijn ze te wisselvallig en daarvoor is de ploeg niet in balans, maar er lopen wel degelijk goede spelers die veel beter horen te renderen.

Wat zijn de consequenties voor Twente als ze niet promoveren? Kunnen ze dat financieel aan?

5 december 2018 om 14:37

Volgens Velderman afgelopen zomer kan de club twee jaar in de KKD overleven zonder al te grote problemen (al kan dit natuurlijk ook een geschetst beeld zijn om de druk bij de selectie en de achterban weg te nemen) en is men al sinds augustus/september bezig met een saneringsplan tussen de betrokken partijen. Echter is over dat laatste nog vrij weinig bekend.

Tuurlijk, gooi de trainer er maar weer uit. Dat werkte bij Hake en Verbeek afgelopen jaar ook zo lekker.. Het begint een beetje een trainerskerkhof te worden. Welke garantie is er dat weer een nieuwe trainer wel gaat werken. Tot nog toe kunnen we niet zeggen dat er gekke keuzes met de trainers gemaakt zijn toen ze werden aangesteld.

5 december 2018 om 14:40

Ik vond het ontslaan van Hake anders best onverwachts. Men was destijds blij dat Verbeek kwam, maar iedereen was het erover eens dat Hake gewoon mocht blijven en niet eens ondermaats presteerde. Echter bleek Verbeek wel een ramp en als je wedstrijden van FC Twente ziet en de beslissingen die Pusic maakt, is het wel duidelijk dat Pusic nog lang niet klaar was voor een dergelijke stap. Het feit dat hij slechts een jaarcontract kreeg, spreekt natuurlijk ook boekdelen.

De trainer er uit gooien is geen optie want dan moeten ze ook die weer een vergoeding gaan geven. Dat komt erop neer dat je dus eigelijk 3 trainers betaald zometeen terwijl er maar 1 op de bank zit. Het probleem van Twente is dat ze spelers maar blijven halen maar niet kijken voor welke positie nu eigelijk daadwerkelijk versterking nodig hebben. Ook dit jaar zijn en willekeurig spelers gehaald die helemaal niets toevoegen en je blij mag zijn dat je het overgrote deel weer kwijt bent aan het einde van het seizoen. Je betaald veel salaris voor helemaal niets. Het beleid van Twente moet een keer op de schop. Pusic wist voor de start van de competitie niet eens met welke spelers hij eigelijk het seizoen in moest gaan. En toen ineens kwamen de spelers weer overal vandaan en hij moest maar niet zeuren. Tuurlijk hij bakt er zelf ook weinig van als trainer zijnde maar hij begint langzaam ook in paniek te raken door de slechte resultaten. Maar er is nogsteeds niets aan de hand van in de kkdivisie heb je nooit echt een club die alles zomaar even wint.

In de goede tijden had Twente een middenveld met een controleur (brama) en Box-2-Box (janssen/fer) en een aanvallend ingestelde nummer 10/2e spits (perez/luuk). Nu spelen we met twee controleurs op het middenveld, waarvan 1 (holscher) alleen maar in zone wandeld of met zijn kont op de eigen 16 hangt. Ga in ieder geval in de thuiswedstrijden, waarin je altijd dominant moet willen zijn, eens spelen met een controleur, box-2-box en echte nummer 10. Twee flankspelers erbij en gaan. Ohja, en kap eens met Drommel

Brondeel
Ramos/Nacho
Gonzalez
Bijen
Maria/Ricard
Brama
Espinosa
Smith
Aitor
Boere
Zehknini

Het beleid moet idd een keer op de schop bij Twente, de oude meuk moet er weg. Helaas lukt de schoonmaak niet al te best. zeer matige spelers met contracten waar ze een topsalaris aan verdienen. Deze raak je niet makkelijk kwijt, die willen gewoon hun contract uitdienen, weten al te goed, dat ze het nergens meer krijgen.

Twente moet schakelen streven voor een goede start nog één keer de trainer eruit, verkeerd gegokt, het is een prima kerel, elftalleider, maar geen eindverantwoordelijke. Ze hadden Pusic nooit in die positie moeten brengen, dit kost je nu punten en staat er altijd nog geen elftal. Je moet Verbeek doorlaten gaan met de schoonmaak, staat nog op de payrol toch, wordt nog vorstelijk betaald, dus arbeid leveren. Verbeek terughalen lijkt beste optie en tekeer laten gaan. Anders i.v.m. geld gebrek Andre Paus, man uit het verleden, standbeeld, uit de streek, wel een gok, maar liever ondergaan door een icoon van Twente dan wat anders. Dus z.s.m. Verbeek voor de ploeg en anders of samen met Paus.

5 december 2018 om 14:53

Ja, want dat 'tekeer gaan' van Verbeek ging vorig jaar natuurlijk ook gesmeerd. Die maakte zich in een periode van 2-3 weken al onmogelijk bij spelers, technische staf en bestuur. Verder; wie is Andre Paus? Een man die buiten Malta nauwelijks iets heeft laten zien en altijd ontslagen word. Een naam die ik al tijden rond zie gaan, maar objectief gezien is dat nergens op gebaseerd.

En hoe wil je bezig gaan met een schoonmaak? Spelers hebben gewoon contracten en als die spelers willen blijven, kan de club daar niets aan doen. Wat zou jij doen als je een salaris kreeg dat je bij de volgende werkgever(s) bij lange na niet meer zou gaan verdienen?! We praten hier niet over jongens die alleen maar in het belang van de club denken, maar over voetballers.

Zo zie je maar dat rottigheid van bovenaf altijd doordruppelt naar onderen. Als het bestuur niet capabel is, kun je erop wachten dat het selectiebeleid en andere aspecten ook incapabel gaan worden. Dit is exact wat er bij FC Twente is gebeurd. Alle rottigheid is doorgedruppeld naar de ploeg. Het eindresultaat is degradatie, een vreemdelingenlegioen en een coach die totaal geen ervaring heeft.

Altijd het gezeur over spelers en trainers, maar zorg eerst eens dat de club organisatorisch weer draait met capabele mensen. Dan praat ik dus over een capabel bestuur en technische staf. Van Leeuwen laat ik in deze even buiten schot, maar voor de rest is het een bij elkaar geraapt zooitje mensen dat geen idee heeft hoe een club als FC Twente gerund dient te worden. Hoe kun je dan verwachten dat er ook maar iets gaat veranderen?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.FC Twente8033
3.Jong PSV6318
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. DrommelDoelman360
P. BijenVerdediger356
Aitor CantalapiedraAanvaller3513
RicardinhoVerdediger341
M. SmithMiddenvelder342
C. GonzálezVerdediger330
Javier EspinosaMiddenvelder334
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

Nederland
1 fan
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2018-2019 FC Twente
2018-2018 FC Twente
2017-2017 FC Twente
2013-2014 NAC Breda
Laatste voetbalnieuws

Update: Almere City FC bevestigt interesse in kandidaat Marino Pusic

Marino Pusic kan al snel na zijn ontslag weer aan het werk, zo weet Voetbal International dinsdagochtend te melden. Almere City FC wil de 47-jarige oefenmeester aanstellen als de opvolger van...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 25 mei
Tottenham Hotspur is de onderhandelingen gestart met Real Madrid over Marco Asensio. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren