PSV wil naar biedingen op drietal met weinig perspectief luisteren

Woensdag, 5 december 2018 om

PSV is bereid om komende maand enkele spelers met weinig perspectief op speeltijd te laten gaan, zo schrijft het Eindhovens Dagblad woensdag. Volgens de regionale krant komen in ieder geval drie voetballers in aanmerking voor een winters vertrek uit Eindhoven: Nicolas Isimat-Mirin, Bart Ramselaar en Ramon-Pascal Lundqvist.

Isimat-Mirin miste in de eerste seizoenshelft van 2017/18 geen enkele seconde in de Eredivisie. Hoe anders is de situatie nu: de 27-jarige verdediger kwam in competitieverband niet één keer in actie en mocht alleen in de toernooien om de Champions League en KNVB Beker in totaal vijfmaal aantreden. Als er in de bezetting niks verandert, is PSV bereid om mee te denken bij een overgang, zonder de hoofdprijs te vragen. De Fransman heeft immers een aflopend contract.

Voor Ramselaar, 22 jaar, hoopt PSV wél een goed bedrag te vangen: de middenvelder kwam medio 2016 voor dik vier miljoen euro over van FC Utrecht. Afgelopen seizoen kwam hij in 31 van de 34 Eredivisie-duels in actie, maar dit seizoen deed Mark van Bommel slechts 25 minuten beroep op hem. Het contract van Ramselaar loopt in de zomer van 2020 af.

De een jaar jongere Lundqvist is weliswaar basisspeler van Jong PSV, maar hij heeft nu geen uitzicht op speelminuten in de hoofdmacht. Ook zijn contract loopt af en bij een goed bod kan de Zweedse middenvelder in principe weg. Behoudens bij niet te weigeren biedingen, vertrekt er volgens de regionale krant niemand van de kern uit de A-selectie. PSV moet nog nader bepalen welke talenten eventueel voor verhuur aan een Eredivisie-club in aanmerking kunnen komen.Gerelateerd

35 reacties (laatste reactie door mgmv)

PSV zou haar selectie kunnen uitdunnen,spelen toch enkel om de eredivisie en er zijn maar twee wedstrijden dit seizoen nog waarvoor zij de sterkste 11 nodig hebben. Kunnen verder mooi talentenvaker de kans geven.

5 december 2018 om 07:50

In 2de seizoenshelft loop je wel meer tegen blessures aan. En de jongens die erachter zitten zijn niet echt goed hebben we tegen RKC gezien.

5 december 2018 om 08:05

Denk dat bv een Lozano nu al erg ongelukkig is dat hij alleen maar 1 x per week een wedstrijdje in de competitie kan spelen. Als er dan ook nog gerouleerd gaat worden.....

Voor ramselaar ga je echt geen groot bedrag krijgen hoor. Denk dat 1,5 a 2 de max gaat zijn. Speelt dit seizoen als een krant en is ontevreden. Clubs zien dat ook en zullen hier gebruik van maken. Misschien is het handiger voor PSV om hem een half jaartje te verhuren en hopen dat die dan weer tot bloei komt. Kan zomaar 1 miljoen extra opleveren.

5 december 2018 om 07:31

verhuren met kans op een hoger bedrag is zeker een optie. Slime om dat te doen met een optie tot koop in engeland want deze jongen kan echt wel ballen hoor en is nog erg jong. Ik ga er ook niet vanuit dat hij voor minder dan het aankoopbedrag weggaat.

5 december 2018 om 07:42

25 minuten gespeeld dit seizoen en daar weet jij het oordeel “speelt als een krant” op te plakken. Pfffff, knappe jongen.

5 december 2018 om 07:56

Ik kijk wel meer dan alleen PSV in de eredivisie en deze teksten van voetbalzone. Alleen in de beker tegen RKC speelde die al ruim 60 minuten en werd die gewisseld (en niet omdat die zo geweldig speelde), daarnaast ook nog wedstrijden in Jong PSV en Jong Oranje waar die totaal niet thuisgaf. Maar blijf vooral in die waan dat die maar 25 minuten heeft gespeeld en van de rest een beetje fifa heeft zitten spelen.

Zonde hoor. Als je Isimat na vorig seizoen verkocht had, had je er waarschijnlijk een leuk bedrag voor gekregen. Nu kan je daar naar fluiten. Voor Ramselaar geldt eigenlijk hetzelfde verhaal.

5 december 2018 om 07:40

Ramselaar past gewoon niet in het systeem. Zou goed passen bij een club als AZ. Isimat kan je hopelijk nog wel slijten aan een Ligue 1 of Bundesliga club. Puur verdedigend is hij namelijk niet slecht. Ruilen tegen Bruma misschien??

5 december 2018 om 07:57

Ja, Bruma zit echt te wachten op 1 x per week spelen in de Mickey Mouse competitie. Daar wordt je als voetballer echt beter van!

5 december 2018 om 08:16

Bruma speelt nu helemaal niet. 0x bij de selectie gezeten zelfs dit seizoen. Dus ja misschien wil die wel een half jaartje weer spelen.

5 december 2018 om 08:46

Nou ja, Daley Blind had daar wel oren naar, en die zat in dezelfde situatie bij zijn club.

5 december 2018 om 09:00

Precies, beter dan helemaal niet. Schwaab wordt ook weer een jaartje ouder en concurreren met Viergever lijkt me ook niet slecht. Sainsbury heb je dan om af en toe te rouleren mocht het nodig zijn.

Aangezien Mark van Bommel weinig doet aan roulatie zie ik ik weinig kans dat deze spelers nog meer minuten zullen maken dan ze al hebben gemaakt. Ik denk niet datvsevde bedragen zullen ontvangen die ze hebben betaald voor deze spelers.

5 december 2018 om 07:52

Dat deze spelers weinig minuten meer gaan maken, heeft niets te maken met het wel of niet rouleren door Van Bommel. Deze drie zijn op dit moment gewoon niet goed genoeg om minuten te maken, dus waarom zou Van Bommel ze dan erin zetten?

Tegelijk komt er in de winter ook een nieuwe speler bij PSV. Richard Ledezma, Amerikaanse middenvelder, zal in Jong PSV gaan beginnen vanaf 1 januari.

5 december 2018 om 11:00

Beetje off-topic, maar in het artikel van Eindhovens Dagblad staat dat Mauro al een maand ook niet in Jong PSV heeft gespeeld. Weet jij of iemand anders misschien waarom dat is? Is ie licht geblesseerd?

5 december 2018 om 11:08

Boris19

Weet het niet zeker maar volgens mij zit Mauro vooral bij de A-selectie (op de bank). En dan kan je die week niet meer voor Jong spelen.

5 december 2018 om 11:11

Vermoedelijk omdat van Bommel hem steeds bij de selectie van PSV 1 wil hebben. Dan mag je in datzelfde weekend niet ook bij Jong PSV spelen volgens de regels. Hij valt nu dus een beetje tussen wal en schip, maar heeft natuurlijk ook Malen nog voor zich die het ook goed doet.

Edit: Constant Kante was me net voor

5 december 2018 om 11:11

Maar een jongen als Gakpo zit ook vrijwel altijd bij 1 op de bank, maar die speelt wel gewoon bij Jong.

edit: Hmm, ik zie nu dat Gakpo er tegen Feyenoord niet bij was. Dan zal dat inderdaad de reden zijn.

5 december 2018 om 11:15

Voor zover ik kan zien, zit Gakpo niet bij PSV 1 op de bank als hij dat weekend ook bij Jong speelt. Afgelopen weekend zat hij ook niet bij de selectie tegen Feyenoord bijvoorbeeld. Volgens de regels mag het in ieder geval niet.

Ja, deze spelers kan Psv missen als kiespijn; ze zijn simpelweg niet goed genoeg. Zelfs bij blessures zouden nog niet in het stuk voorkomen...

En wat is voor Ramselaar een goed bedrag ? Hij heeft weinig vooruitgang geboekt, amper speelminuten gemaakt en een na dit seizoen een nog 1 jarig contract, dus die 4 miljoen ga je niet meer pakken....

Ik zie iedereen hier opzeggen beter als ze weggaan dat klopt ook wel, en wat als ze nu blessures krijgen de bank die ze hebben is nu niet van gigantische kwaliteit op een paar na

Ik hoop dat AZ oplet. Ze kunnen Isimat goed gebruiken.

5 december 2018 om 13:58

Ik zei het laatst al on een topic over Isimat, Az moet gewoon reageren nu omdat ze een centrale nodig hebben. Hij zal niet de wereld kosten en is een 100 procent verbetering voor wat er nu loopt.

Ramselaar misschien iets voor Feyenoord?

5 december 2018 om 10:45

Denk het wel ja! Speelt in de Eredivisie, is een middenvelder en opgeleid bij Utrecht! Houden ze van bij Feyenoord!

5 december 2018 om 10:47

In zijn Utrecht-vorm bij uitstek een Feyenoord speler. Maar als de druk in het Philips stadion al verlammend lijkt te werken op zo'n jongen vraag ik me af wat de Kuip met hem gaat doen. Ik denk namelijk nog steeds dat het ook heel erg tussen de oren zit bij deze jongen. Ik denk eerder aan een wat 'vriendelijkere' ploeg als AZ.

5 december 2018 om 11:28

Ayoub en Tapia worden al op de bank gehouden en Ramselaar zou daar dan lekker naast gaan zitten. Nee, zou fijn zijn voor die jongen als hij weer bij een Utrecht o.i.d. weer kan spelen. En bovendien heb ik liever dat Feyenoord naar de jeugd (burger) kijkt.

Gio maakt spelers slechter... Amrabat, Ayoub etc zijn daar goede voorbeelden van

Als Psv niet uit kijkt en het CL geld continu spendeert aan spelers halen kan de stad zometeen weer opdraaien voor het geld wat ze niet meer hebben. Dit is al meerdere keren voorgekomen en het lijkt een terugkerend probleem te worden. Voor deze 3 spelers zal je nu geen 20 mil meer vangen maar een schamele 8 als je geluk hebt. Psv zou wat sneller moeten handelen isimat speelde vorig seizoen erg veel waarom niet gelijk een jaartje erbij op zijn contract. Waarom Ramsekaar niet verhuren zodat hij weer opbloeit en zometeen weer wat meer opbrengt. Snap echt niets van het beleid daar

5 december 2018 om 11:15

Remcovveen

"als Psv niet uit kijkt en het CL geld continu spendeert aan spelers halen kan de stad zometeen weer opdraaien voor het geld wat ze niet meer hebben. Dit is al meerdere keren voorgekomen en het lijkt een terugkerend probleem te worden."

Dit is 'meerdere keren gebeurd'? Vertel eens, wanneer is dat dan exact gebeurd dan, die meerdere keren? Onzin. Het is één keer gebeurd, in 2011. En voor je begrip, dat is de enige keer dat Psv, toegestane, steun van de overheid heeft gehad. Het eigen stadion is inmiddels, ook voor grote toernooien, twee keer ruim verbouwd en dat heeft PSV ook allemaal helemaal uit eigen zak betaald. Ajax, bijvoorbeeld, heeft voor haar stadion geen rooie cent betaald. Dat is volledig gebouwd met geld van de overheid.

Dus nee, het is niet meerdere keren gebeurd nee.

Daarnaast maak je een statement 'psv spendeert CL miljoenen om spelers te halen' maar wat is precies je punt? PSV mag geen spelers kopen? Want? Hoezo niet? Als je evenveel uitgeeft als wat je per seizoen op je exploitatie, dus zonder CL inkomsten, binnen krijgt, dan is dat gewoon veilig en uitstekend beleid. Dat jij het niet snapt, dat heeft namelijk alles te maken met het feit dat jij niets snapt van bedrijfseconomie, balanzen en jaarrekeningen. En dus roep je hier maar wat.

PSV heeft een eigen vermogen van ruim 35 miljoen euro. Dus waar héb jij het over?

Ben wel benieuwd hoeveel geld ze kunnen vangen voor Ramselaar. Ik denk dat hij in het buitenland nog niet echt op de radar staat (helemaal niet in zijn huidige situatie). En welke Nederlandse club kan miljoenen euro's ophoesten? Voor Ajax en Feyenoord komt hij niet in aanmerking, wellicht iets voor AZ. Maar als ik PSV was, zou ik hem verhuren. Hopen dat hij eerst een goede seizoenshelft draait om hem in de etalage te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

22 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 februari
Bayern München wikt en weegt de zomerse komst van Niklas Stark. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren