Caenepeel weer veroordeeld: ‘U moet oppassen dat u geen vaste klant wordt’

Vrijdag, 16 november 2018 om

Jinty Caenepeel is vrijdag door de politierechter in Brugge veroordeeld tot een geldboete van 3600 euro en een rijverbod van drie maanden en vijftien dagen voor een ongeval en een vluchtmisdrijf. Ook zal de middenvelder van Excelsior zijn rijexamen opnieuw moeten afleggen en daarbij moeten slagen voor medische en psychologische proeven, heeft de rechter besloten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door spijkenisser)

3.5 maanden na hit en run, waarhij toegeeft gedronken te hebben? Terwijl hij al eerder was berecht voor cannabis achter het stuur? Wat een grap

16 november 2018 om 15:07

Hierbij zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld dat de taxichauffeur geen of nauwelijks verwondingen had en dat hij profvoetballer is, ook al is het ‘maar’ bij Excelsior. Ben ik het ermee eens? Nee, zeker niet.

16 november 2018 om 15:10

Hij moet wel zijn rijbewijs opnieuw halen met tests erbij wat ik wel een goede zaak vind, want dat zie je ook niet vaak.

16 november 2018 om 16:50

Als je 2 keer bewust het risico wil lopen om een ongeluk te veroorzaken hoor je nmm zeker de komende jaren niet op de weg (het ticket voor snelheid overschrijden erbuiten gelaten, aangezien context ontbreekt). Daarnaast heb ik binnen bekende kring ergere straffen gezien voor minder, die ik eigenlijk al mild vond (denk aan boetes die voor studenten niet te doen zijn). Daarnaast zie je zulke mentale tests juist vaak.

Hoe moeilijk kan het zijn om na wat op te hebben niet in de auto te stappen? Ik snap niet dat mensen zo egoïstisch zijn om toch te rijden. Net als die idioten die op hun telefoon zitten tijdens het rijden. Je zet anderen hun levens op het spel! Hopelijk stuurt excelsior hem een tijdje naar het 2e oid.

Deze man heeft dus geen enkele vorm van zelfdiscipline: eerst stoned en daarna onder de invloed van alcohol achter het stuur. Meerdere ongelukken veroorzaken.... Als club kun je met dit gedrag toch niet gelukkig zijn en moet je het eigenlijk niet accepteren. Zeker een nette club als Excelsior niet. Als je buiten het veld de discipline niet hebt zul je het op het veld als gemiddelde voetballer ook niet redden

Wat een mafketel, leert dus niet van zijn eigen fouten. Zulke lui rijden altijd anderen de vernieling in, maar niet zichzelf.

Wat een ellende, dit leek een leuk talent toen hij op 19 jarige leeftijd in seizoen 2015-2016 bij Eindhoven speelde en er 15 in schoot maar je voelt al aankomen dat dit helemaal niks meer gaat worden.

Sommige lui denken ook alles te kunnen maken, en met spijt bij de rechter ermee weg te komen. Wat een wereld.

Advies aan Excelsior: ontbinden en wegwezen met deze jongen. Een veroordeelde speler moet je niet in het team hebben. Dat leidt tot alleen maar onrust. Hopelijk zien ze dit in met gezond verstand.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Excelsior

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. MeijerAanvaller141
E. ÓmarssonAanvaller1416
J. ZwartsAanvaller112
A. DamenKeeper130
A. Mendes MoreiraAanvaller102
T. VerhaarAanvaller100
M. van RooijenAanvaller90
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.

1 fan
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 4 december
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren