Kuipers countert Neymar: ‘Ik heb niets respectloos gezegd’

Zaterdag, 10 november 2018 om

Björn Kuipers is zich van geen kwaad bewust. De scheidsrechter leidde deze week de Champions League-wedstrijd tussen Napoli en Paris Saint-Germain en de spelers van laatstgenoemde club waren niet te spreken over het optreden van de Nederlander. Thiago Silva en Neymar uitten felle kritiek.

PSG was van mening dat men recht had op een strafschop en dat Neymar ten onrechte een gele kaart kreeg. “De scheidsrechter zei iets tegen mij dat hij niet had moeten zeggen, het was respectloos. Ik wil niet herhalen wat hij zei”, aldus een gefrustreerde Neymar na afloop.

Kuipers vertelt aan TC Tubantia dat hij ‘niets respectloos’ heeft gezegd: “Ik heb verteld dat ik hem een fantastische voetballer vind. Ik heb niets respectloos gezegd tegen Neymar. De communicatie van zulke wedstrijden wordt allemaal veiliggesteld. Alles wat ik zeg, wordt opgenomen.”Gerelateerd

32 reacties (laatste reactie door araman)

Verteld dat hij hem een fantastische speler vindt? Woorden van Kuipers komen ook niet heel geloofwaardig over. Is hij dan toch naast zijn schoenen gaan lopen?

Zal mij niets verbazen als het waar is wat Neymar zegt. Hij en Nijhuis beginnen enge mannetjes te worden met vedette neigingen. Zelfs scheidsrechters kunnen het hoog in de bol krijgen laten deze twee zien.

10 november 2018 om 21:50

Nee die neymar is geen eng ventje inderdaad

10 november 2018 om 23:26

Neymar zegt gewoon dat ie niet wilt herhalen wat Kuipers niet zei. Hij zei dus niks,en dat vindt Neyma respectloos. hij is denk ik gewend dat iedereen wat tegen hem zegt uit respect. snap dat dan !

10 november 2018 om 23:34

@barca1 the mindfuck is real 😂

10 november 2018 om 23:56

Moest t 3x lezen man😂

10 november 2018 om 23:12

Zoals meneer Kuipers aangeeft wordt alles opgenomen. Ik zie het nut niet van in om iets respectloos te zeggen als je toch op tape gaat staan.

11 november 2018 om 02:06

Ik weet niet waar dat hele bashen op die 2 gebaseerd is, maar het gaat nergens over. Volgens mij praat iedereen elkaar maar na want zo slecht fluiten ze niet. Overigens ook opmerkelijk om te zien dat je er van uitgaat dat Kuipers door zijn zogenoemde vedetteneigingen, onrespectvol omgaat met een speler als Neymar. Die 2 hebben een verleden met elkaar, maar vooralsnog is het Neymar die zichzelf voor schut zet en zit te klagen om niks. Kuipers heeft niks geks gedaan, in beide wedstrijden. Hij was alleen mans genoeg om het theater van Neymar aan te pakken.

Je lacht je ballen toch uit je broek dat iemand als Neymar dit zegt. Iemand die iedereen gele kaarten probeert aan te naaien met zijn fopduiken en elke beslissing van de scheids in discussie gaat. Meneer Neymar mag eerst zelf leren om scheidsrechters met respect te gaan behandelen.

10 november 2018 om 22:03

Neymar is inderdaad niet iemand die je serieus mag nemen. Bedrieger van het ergste soort.

Ik geloof het best dat Kuipers wat gezegt zou hebben. Vind het maar een naar mannetje worden die Kuipers. Doet net alsof hij zo goede scheidsrechter is maar is de laatste tijd erg slecht aan het fluiten.

Nou dan is het gemakkelijk. Neymar zegt iets Kuipers weerlegt en zegt dat alles is opgenomen. Geen lastige opgave om de waarheid te achterhalen dus. Hup UEFA doe je ding, of Neymar of Kuipers is een jokkebrok.

10 november 2018 om 23:21

Denk jij dat de UEFA hun scheidsrechters in kwaad daglicht gaat zetten?

Kuipers heeft de reputatie arrogant te wezen, terwijl Neymar een zeikwijf in optima forma is. De waarheid zal daarom wel ergens in het midden liggen, dus laat die geluidsopnames maar horen.

10 november 2018 om 22:21

Hoeft niet, Neymar roept maar wat en weet dat er niets gebeurd is. Zodra Neymar letterlijk zegt wat hij zou hebben gezegd komen de opnames en dan blijkt dat Negmar een grote fantast is,

Kuipers begint wat pedante trekjes te krijgen maar is totaal niet het type om te gaan schelden tegen een speler.

Kuipers is simpelweg zielig, op het WK zag ik een actie van hem jegens Neymar dat ik nooit zal vergeten, even lopen schreeuwen en met een gebaar maken naar Neymar dat hij zijn mond moet houden, en nu dit.. je kan heus wel de alfa spelen en wezen op het veld als scheidsrechter als je een goeie scheidsrechter bent en je strepen heb verdiend maar Kuipers maakt al jaren op cruiciale momenten grote fouten, voelt geen wedstrijden aan en doet alles volgens het boekje. Wat mis ik Pierluigi Colina zeg, die kon en mocht alles

10 november 2018 om 22:41

Die was ook wel scheidsrechter in een andere tijd. Beetje appelen en peren vergelijken.

10 november 2018 om 22:55

Dat is waar, maar Colina.. Dat is geen appel of peer maar een verboden vrucht van de hoogste klasse

10 november 2018 om 22:54

@Medalofhonor. Makkelijk spreken voordat je de feiten weet of niet? Als de UEFA gewoon ballen toont laten ze de door Kuipers genoemde opnames horen en maken ze daarmee een einde aan deze onzin. Hoe goed of slecht je Kuipers vindt is compleet irrelevant in deze kwestie. Het gaat er puur om wat er is gezegd door beide heren en om wie in het gelijk gesteld kan worden. Ik heb niks met Kuipers en niks met Neymar, dus het zal mij niets uitmaken. Mijn gevoel zegt echter, puur op basis van getoonde karakter door de jaren heen en dus niet op feiten van dit voorval (want die zijn dus nog niet bekend), dat Neymar in deze maar wat lult om af te leiden van de slechte prestaties van PSG in de desbetreffende wedstrijd (idem voor Thiago Silva). Maar nogmaals, als de UEFA ballen heeft geven ze hier duidelijkheid over middels de opnames en kunnen we dan met zekerheid zeggen wie van de 2 uit zijn nek lult.

11 november 2018 om 09:07

Dat was toch juist een prima actie? Als een speler continu loopt te zeiken mag een scheidsrechter zeggen dat hij zijn mond moet houden. Officieel is het een gele kaart, maar dan is Neymar na een seconde of 30 al uitgevoetbald. Dan is aanspreken toch juist de goede oplossing? Zeker door de agressieve wijze waarop Neymar scheidsrechters regelmatig benaderd mag hij af en toe best een grote mond terug krijgen.

Moet wel waar zijn. Die Neymar is echt hartstikke geloofwaardig.

11 november 2018 om 00:35

Ik weet wel waar de schoen wringt. Hij zei dat hij een fantastische voetballer was. Maar hij had natuurlijk moeten zeggen dat Neymar de beste voetballer aller tijden is. Heel respectloos dus van Kuipers.

Zou me niks verbazen als kuipers iets in de trant van een zeikerd, pussy of baby heeft gezegd tegen neymar wat ook meer dan terecht is naar mijn mening. Neymar zou al 30 schorsingen gehad moeten hebben als een duidelijke schwalbe ook zo bestraft kon worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Lille OSC5721
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
MarquinhosVerdediger20
Thiago SilvaVerdediger20
Layvin KurzawaVerdediger20
Dani AlvesVerdediger20
Ángel Di MaríaMiddenvelder20
Marco VerrattiMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

In de wandelgangen

Maandag 25 maart
Ondertussen is de Portugese topclub ook bezig om João Félix zo goed mogelijk in de markt te krijgen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren