‘Barça begint Ousmane Dembélé zat te raken na nieuw incident’

Vrijdag, 9 november 2018 om

Ousmane Dembélé blijft de gemoederen bezighouden in Spanje. De aanvaller van Barcelona is sinds zijn komst naar Catalonië in de zomer van 2017 al veelvuldig onderwerp van gesprek. Dat Dembélé pas na anderhalf uur met een verklaring kwam over zijn absentie op de training afgelopen donderdag, zorgde naar verluidt voor veel frustratie bij de clubleiding.

Dembélé was donderdag niet aanwezig op de training vanwege een buikgriep. Barcelona probeerde negentig minuten lang contact op te nemen met de Fransman, die al die tijd niets van zich liet horen. Pas na anderhalf uur belde Dembélé zelf op met het verhaal dat hij ziek was. Barcelona gaf daarna toestemming dat de aanvaller thuis mocht blijven, zo meldt RAC 1.

Op vrijdag is Dembélé onderzocht en heeft hij wat tests ondergaan. Barcelona weet nog steeds niet of de aanvaller daadwerkelijk ziek is of dat hij zich aanstelt, zo klinkt het. Het is in ieder geval duidelijk dat Barcelona het gedrag van Dembélé zat begint te raken, aangezien dit niet het eerste merkwaardige incident is met de international.

Dembélé verschijnt regelmatig te laat op de training van Barcelona en kampte ook lange tijd met problemen aangaande zijn dieet. Ook enkele opvallende reizen van Dembélé in zijn vrije tijd en het feit dat hij nog niet volledig is geïntegreerd in de spelersgroep, baart Barcelona zorgen. Dembélé ligt nog tot de zomer van 2022 vast in het Camp Nou.Gerelateerd

80 reacties (laatste reactie door sirius)

Vind het eigenlijk niet eens zo erg, zeker niet na zijn gedrag bij BVB. Toen hij zich misdroeg om een transfer te realiseer had Barcelona er volgens mij minder moeite mee.

Tja, als je ziet op welke manier hij was vertrokken bij Borussia Dortmund kon je dit soort acties verwachten. Wanneer jouw nieuwe vriendin weg is gegaan bij haar ex omdat zij met jou vreemd ging weet je waar je aantoe bent in de toekomst, zeg ik altijd.

Het zou zonde zijn als zijn mentaliteit hem in de weg zal staan want een getalendeerde voetballer is hij zeker.

9 november 2018 om 16:11

Dat zeg jij heel mooi!

9 november 2018 om 16:19

Niet mee eens, veel spelers vertrekken op deze manier de afgelopen tijd. Mkhitaryan vertrok bijvoorbeeld bij Dortmund ook op deze manier, zat in Liverpool medische test af te leggen terwijl Dortmund hem zat te zoeken, ook niet netjes maar zegt niks over hoe hij in de toekomst zal gedragen.

9 november 2018 om 16:32

Dat veel spelers dat doen praat de actie nog niet goed als dat is wat je probeert te zeggen. Ik geef alleen maar aan dat wanneer je een speler met zo een mentaliteit aantrekt je daar rekening mee moet houden. Zulke mensen neem ik nooit aan met de gedachten dat zij in de toekomst kunnen veranderen.

9 november 2018 om 18:10

Je zou je ook is in de speler kunnen verplaatsen! Ik zou precies hetzelfde doen wanneer ik een mooie stap zou kunnen maken. Maar dan komen moraaridders zoals jij weer aanzetten met hij heeft een contract getekend etc. Het is heel simpel als een club moeilijk doet als ze minimaal 6 keer je aankoopbedrag terug kunnen verdienen dan kan je inderdaad beter wegblijven en wat druk uitoefenen.

9 november 2018 om 18:41

Waarom in de speler verplaatsten? Je kan toch niet zomaar thuisblijven omdat de duur van je contact( die je zelf hebt getekend) je niet aanstaat? Dat is er dan namelijk aan de hand....

9 november 2018 om 16:21

Beter kun jij het niet verwoorden!

9 november 2018 om 16:21

Snap je punt maar de vergelijking gaat wat mank. Een vertrek forceren is in de voetballerij (en het bedrijfsleven) aan de orde van de dag; vreemdgaan (hopelijk) niet. Zou er ook niets op tegen hebben een voetballer in mijn vriendenkring te hebben die een vertrek heeft geforceerd; een vreemdganger in mijn vriendenkring ben ik liever kwijt dan rijk.

9 november 2018 om 16:29

Volgens mij snap je niet helemaal wat hij zegt. Heel simpel volgens mij. Als iemand vreemdgaat met jou dan zal diegene ook vreemdgaan bij jou. Even naar Dembele. Als hij zich misdraagt om bij jou te komen spelen dan zal hij zich ook (kunnen) misdragen bij jou.

9 november 2018 om 17:18

volgens mij snap jij niet helemaal wat ik zeg. het punt wat hij probeert te maken snap ik heel goed; daar ben ik mijn reactie ook mee begonnen ("snap je punt ... .". ik kan me alleen niet vinden in de vergelijking omdat een vertrek forceren mijns inziens wezenlijk anders is dan vreemdgaan.

9 november 2018 om 17:19

Toch jammer, zullen we niet in elkaars vriendenkring komen. Keek net uit naar een biertje met Kyouraku

9 november 2018 om 17:24

Ik vind dat ook twee verschillende dingen. Wel krijg ik het idee dat wij elkaar nooit echt zullen begrijpen hierin. Het gaat geloof ik om gedrag dat zich herhaalt.

9 november 2018 om 18:50

Grappig aangezien zo veel profvoetballers vreemdgaan. Sowieso gaat volgens verschillende polls zo ongeveer de helft van de mensen ooit wel eens vreemd. Orde van de dag dus. Als dat voor jou genoeg reden is om een (goede) vriendschap te beeindigen dan denk ik dat je nog een beetje jong (of naief) bent.

9 november 2018 om 19:15

@xyzz

Ik heb mijn reactie aangepast, ik zie dat jij op @kyouraku Shuns heb gereageerd.

@kyouraku Shuns

Ik vind het nog al krom en een dubbele standaard. Om te beginnen, een vertrek forceren kan je op allerlei manieren doen. Je kan vervelend zijn wat ook een uitgebreide begrip is en daadwerkelijk niet aan je contract en regels houden.

Dat iets aan de orde van de dag is betekend niet per se dat het iets goed is. Je kan niet zomaar wegblijven bij jouw werkgever of niets laten horen terwijl je beiden een contract hebt getekend onder bepaalde voorwaarden. Net zoals een werkgever ook niet opeens zomaar tegen je kan zeggen; ''die Kyouraku wat een trage medewerker is dat, laat ik hem vandaag maar geen salaris betalen''.

Over het vreemdgaan, ik zie vaak reclames en billboards van second love of vreemdgaan reclames op stations of openbaar. Persoonlijk vind ik het belachelijk. Ik heb ook iemand in mijn vriendengroep die vreemd is gegaan/gaat. Tegen hem ben ik ook heel eerlijk hoe ik erover denk en dat ik verder mij niet ga bemoeien met zijn relaties. Maar ik kies er wel zelf voor om nooit vreemd te gaan of met een vrouw te gaan waarvan ik weet dat zij eerder vreemd is gegaan.

En betreft mijn vergelijking, volgens mij heb jij het ook niet begrepen. Barcelona heeft hem gekocht wetend dat hij (zie het als een metafoor vreemdgaan) niet kwam opdagen om zo een transfer te forceren. Dat is heel iets anders dan naar je werkgever gaan en met een boos gezicht en armen crossed (ik kom even niet op het Nederlandse woord haha) zeggen dat je wilt stoppen.

Als jij het oke vind dat spelers maar niet komen opdagen zonder af te bellen zodat zij een transfer kunnen forceren dan is dat jouw mening en houdt deze discussie gelijk op. Maar dan moet je bij jezelf misschien afvragen of je niet selectief bent met je moraal.

9 november 2018 om 20:44

@jordan_fc - Kun je mij aanwijzen wanneer ik zijn gedrag heb goedgekeurd? Voor de derde keer: ik snap je punt (i.e. ik ben het eens met je conclusie), maar ik vind de vergelijking wat mank gaan (i.e. ik kan me niet helemaal vinden in de manier waarop je het toelicht).

In mijn omgeving is vreemdgaan gelukkig niet wijdverspreid. Als jij een zakelijk geschil waar niemand doodongelukkig van wordt van dezelfde orde vindt als vreemdgaan waar mensen kapot van gaan en families door verscheurd worden dan is er meer mis met jouw moraal dan de mijne.

9 november 2018 om 23:26

@Kyouraku Vreemd gaan is in principe ook erger dan een transfer forceren. Het gaat om gedrag dat zich herhaalt en in principe ook vertrouwen. Aubamayang probeerde ook een transfer te forceren, maar is daar heel anders mee omgegaan dan Dembele destijds. Aubemayang riep in de media dat die naar Real wou en Dembele kwam niet meer opdagen. Maar ik ga niet oordelen. Dembele is getalenteerde dan dat hij professioneel is, die heb je er ook gewoon tussen.

9 november 2018 om 16:31

Een betere vergelijking bestaat niet.

9 november 2018 om 16:43

haha sterk verwoord.

Echter speelt het in de 'liefde' niet om geld, ambitie, speeltijd, aanzien, cultuur, aantal zonuren en supporters, maar om heel andere dingen.

9 november 2018 om 17:48

Nou een vrouw met geld en aanzien is wel fijn hoef je nooit te werken. Cultuur en zonuren is naar believe, maar een vrouw met ambitie om erop te gaan zitten wil iedereen om maar niet te spreken van speeltijd. Daar kan je nooit genoeg van hebben

9 november 2018 om 19:42

Hahaha! Heerlijk gevatte reactie, en scherp verwoord. Dit kan ik wel waarderen, ondanks dat ik het er niet helemaal mee eens ben. En dat geldt ook voor de reacties van Jordan_fc, tombapsv, Kyouraku Shuns, nr22 en Xyzz. Hulde, boys! Grappig, hoe dit nieuwsbericht een verrassend goede wending heeft gekregen, en een interessante discussie weet te ontketenen, dit heb ik mede omdat ik onbekend was met de onderliggende problemen, helemaal niet zien aankomen, Desalniettemin kan ik hier wel van genieten. De reacties hierop zijn dan ook echt vermakelijk.

9 november 2018 om 20:15

@tombapsv

Het moraal van het verhaal is vertrouwen. Ik kan 1000 andere voorbeelden geven met dezelfde boodschap. Kern van mijn voorbeeld is 'reputatie'. Ik denk dat als iemand kent die graag van stelen houdt dat jij diegene ook niet snel je fiets zal toe vertrouwen. Ook hierin is stelen iets anders dan niet komen opdagen, maar de essentie komt aardig overeen met mijn andere voorbeeld.

Ik wil niet niet de wijsneus gaan uithangen, maar jouw voorbeeld is ook niet helemaal juist . Geld, ambitie & cultuur kunnen weldegelijk belangrijk zijn voor een relatie. Je kan bijvoorbeeld een golddiger zijn die puur naar geld kijkt, maar je kan ook (iets wat vrouwen veel meer doen dan mannen) iemand willen die financieel stabiel is zodat mocht je eventueel familie en kinderwensen hebben dat het soepeler verloopt etc. Een ambitieus persoon kan ook een redenen zijn tot aantrekkingskracht net als culturen. Toevallig 3 punten die ik belangrijk vond voor mijn (huidige) partner ;p.

Maat goed, deze discussie wijkt een beetje af. Ik denk dat we dit beter verder kunnen houden op onze profiel pages mocht het eventueel een langere discussie zijn

9 november 2018 om 18:52

Maar ze hield alleen van mij zei ze. Maar ik had het dus moeten zien... fuck man...

9 november 2018 om 19:09

Mee eens. Hoe je eraan kom

Begreep deze aankoop van Barcelona ook niet, (nog) niet het gewenste niveau dat Barca moet nastreven en helemaal niet voor de transfersom die ze voor hem hebben betaald. Lekker wegdoen na dit seizoen.

9 november 2018 om 16:11

Aan zijn niveau ligt het toch zeker niet, doet het sportief volgens mij gewoon meer dan prima.

9 november 2018 om 16:16

Hij heeft een prima niveau, maar te wisselvallend. Zie Barcelona liever spelers kopen die al hhet een en ander hebben meegemaakt en niet een talent die ooit het niveau kan halen.

9 november 2018 om 16:51

Oh, dus een Messi die in zijn tijd nog een talent was hadden ze ook nooit de kans moeten geven? Tjaa, die kon ook het niveau halen en zie nu. En kom niet met dat het een uitzonderlijk talent was en dat je het zag aankomen. Want ook Dembele heeft ontiegelijk veel talent. Hij misbruikt het alleen wel

9 november 2018 om 18:54

Dembele kostte 100 miljoen. En daarnaast mag zijn mentaliteit ook geen verrassing zijn als je zo veel geld uitgeeft.

Maar goed, ik begrijp uberhaupt niets van het transferbeleid van Barcelona.

9 november 2018 om 17:43

Wat je allemaal zegt is zo makkelijk gezegd achteraf en ook totale onzin. Ousmane heeft het in de wedstrijden dat hij gespeeld heeft uitstekend gedaan. Tegen tegenstanders zoals Chelsea en Sevilla was hij doeltreffend , en dat voor '' maar '' een talent. In het combinerende spel gaat hij ook mee, dus het ligt hem vooral aan mentaliteit. Ik vraag me af waar die zogenaamde wisselvalligheid vandaan komt. Kun je wat specifieker zijn over wanneer hij dan wisselvallig was?

9 november 2018 om 20:00

@voetbal14253 Hier ben ik het wel mee eens, barca had al lang moeten zien dat hij niet ideaal is voor hun speelstijl. Tis natuurlijk wel een geweldige voetballer, maar zijn kwaliteiten komen meer tot hun recht bij een counterploeg, of meer bij een defensiever ingestelde speelstijl, en zeker niet bij een ploeg die 'traditioneel' gezien in de korte ruimte opereert. Tenzij Barca daarvan afstapt en hun speelstijl evolueert, anders is het maar een vreemde aankoop.

9 november 2018 om 20:28

Dacht men ook over Suarez en Neymar. Kijk eens aan!

10 november 2018 om 00:42

Suarez was al ervaren met deze speelstijl bij Ajax. En Neymar is een rasvoetballer die zeer bedreven is in de korte ruimte en de combinaties, maar is toch erg vaak ook egoistisch in een team van samenspelers, dat dan weer wel. Maar begrijp me niet verkeerd want ik ben enorm onder de indruk van Ousmane, hij is gewoon een geweldige voetballer, ik zie hem nog steeds als een unieke talent met nog een indrukwekkende carriere voor zich. Komt helemaal goed.

Gewoon zo snel mogelijk verkopen! 1e transferperiode verkopen voor 100miljoen en een goede vervanger halen. Suso ofzo

9 november 2018 om 16:18

Suso is ook niet denderend. Voorzetten komen nooit aan en schoten gaan hoog over..

9 november 2018 om 16:50

Niet denderend? Heeft alleen maar de meeste assists in de top 5 leagues in Europa. Verder ook nog 4 goals. Vind ik het wel vreemd als die voorzetten nooit aankomen en schoten altijd over gaan hoe hij aan deze cijfers komt? Oh en nog iets, was tot 1 week geleden de speler met het hoogste gemiddelde cijfer in de top 5 leagues.

9 november 2018 om 20:29

Van Suso naar Dembélé is hetzelfde als van een dikke Mercedes overstappen naar een fiat 500.

Hoe kan je toch zo'n mentaliteit hebben. Werkelijk onbegrijpelijk. Maar ja dat is het nadeel als je op twintigjarige leeftijd voor een recordbedrag bij een absolute topclub terechtkomt. Dan denk je dat het allemaal vanzelf komt en niet meer hard hoeft te werken. Zo zonde, want zijn potentie is echt enorm. Ook tegen Real met die voorzet.

9 november 2018 om 17:17

Komt het daardoor of door zijn mentaliteit? Ik geloof namelijk niet dat het door zijn transfersom komt. Als de mentaliteit goed is, zal een transfersom geen invloed hebben op gedrag.

9 november 2018 om 17:31

Bij Dortmund gingen er ook verhalen over zijn mentaliteit en men moet niet vergeten hoe hij bij Dortmund is vertrokken. Echter kom je daar bij Dortmund nog mee weg op jonge leeftijd en werd zijn mentaliteit niet zo'n onderwerp van gesprek als bij Barcelona het geval is. Daar maakt het niet uit hoe oud je bent. Als je in het veld staat, dien je te presteren.

Toch jammer dat zo een talentvolle jongen niet de juiste mentaliteit heeft. Neem een voorbeeld aan Mbappe zou ik zeggen.

9 november 2018 om 17:55

Was die ook niet laatst te laat op een tactische training? (Niet dat dit nooit eens kan gebeuren maar toch)

Dit lijkt me nou echt zo'n jongen die niet om kan gaan met al die miljoenen die hij krijgt op zo'n jonge leeftijd. Niet dat ik hem persoonlijk ken natuurlijk, maar als je op je 21e al 20 miljoen op de bank hebt staan door een paar goede wedstrijden voor Dortmund en Barca te hebben gespeeld, dan kan ik me voorstellen dat je niet echt de motivatie hebt om nog beter te worden en echt voor het voetbal te leven.

Je hebt types zoals Cristiano Ronaldo die altijd de beste willen zijn en daar alles voor doen, en je hebt types zoals Andy van der Meijde die maandelijks hun geld komen ophalen en het wel welletjes vinden. Dembele lijkt me eerder iemand die onder die laatste categorie valt.

9 november 2018 om 16:24

Ik denk niet dat geld het probleem is want je ziet hem niet overbodige dingen doen, ik zie hem bijvoorbeeld geen Ferarri in een tunnel in prak rijden (Cristiano) ik zie hem ook niet drinken of een serieus nacht leven te hebben het is gewoon puur dat die jongen zich niet thuis voelt in Barcelona. Begon al toen Barcelona ontevreden was met zijn voeding terwijl hij bij Dortmund wel die dingen at, Barcelona is ook heel streng op hem terwijl het nog een jongen is van 20, hij is simpelweg niet klaar voor het grote werk wat Barcelona verwacht en daar zit het probleem. Ik denk dat die jongen zeker 2 stappen terug moet nemen want talent heeft hij zat.

110 miljoen en dan krijg je dit 😂 nu blijkt de neymar deal ook helemaal niet zo een goeie voor Barça

9 november 2018 om 16:25

Inderdaad, liever Neymar met zijn kwaliteiten en tekortkomingen dan Dembélé met zijn kwaliteiten en tekortkomingen voor de helft van Neymar's prijskaartje.

Tot nu toe gewoon een grote miskoop geweest ...(voor dat bedrag). In het veld nog vrijwel niks tot zeer weinig laten zien en dan buiten het veld ook nog is dit gedrag. Lekker in de winterstop of zomer verkopen voor een mooi bedrag (+/- 80 miljoen).

Dan de ligt en frenkie de jong voor dat geld halen! Misschien een rechtsback? kimmich?
Dan nog een jonge spits die langzaam suarez kan gaan vervangen, en een echte buitenspeler erbij halen voor back-up. Hierna kan je weer jaren door!

Gewoon verkopen en Malcom het vertrouwen geven om regelmatig te spelen en probleem opgelost!

9 november 2018 om 16:31

Inderdaad geef die malcom gewoon eens een aantal wedstrijden de kans

Ik denk dat hij zijn vrienden mist, want hij lijkt zich niet thuis te voelen in Barcelona. Ik denk dat hij bij PSG met Mbappe en Neymar of bij Manchester U met Martial en Pogba wel zichzelf beter zal voelen en zulke incidenten zullen afnemen. Zelfs bij Arsenal met Auba en Lacazette denk ik dat hij een andere persoon zal zijn dan bij Barcelona.

Ik denk trouwens niet dat Barca hem nog kan slijten voor 100 miljoen, die prijs is aanzienlijk gezakt en mocht het ooit zover komen denk ik dat een transferbedrag van 50/60 miljoen hoogst haalbaar is.

Eigenlijk moest het dit zijn jaar gaan worden volgens de vele Barcelona-kenners, helaas is het weer niet geworden wat het moest worden. Ligt ook vooral aan Valverde, als je sterspeler geblesseerd geraakt kies je toch altijd voor deze jongen ipv een middenvelder zonder diepgang ( Rafinha ) dan zegt dat genoeg. Barcelona moet hem verkopen dit word nooit wat, aan talent geen gebrek maar als je coach hem niet gebruikt + de speler zich niet aanpast of kan aanpassen dan is het simpelweg tijd om afscheid te nemen.

9 november 2018 om 16:45

Rafina scoorde wel een beslissende goal tegen inter dus zo slecht was de keuze ook weer niet.

9 november 2018 om 17:26

Dembele heeft genoeg kansen gehad maar er veel te weinig mee gedaan. Ben het inderdaad vaak oneens met de keuzes van Valverde maar Dembele is vaak de slechtste man op het veld. Geen plan, enorm veel en slordig balverlies, geen inzet, geen sprinten, niks.

9 november 2018 om 17:28

Er gaan wel heel vaak verhalen over de mentaliteit van Dembele. Ik kan me goed voorstellen dat de coach een speler passeert als er mentaliteitsproblemen zijn. Bovendien is Dembele nog erg wisselvallig bij Barcelona en laat geen onuitwisbare indruk achter.

Je bent welkom in Noord-Londen, Ousmane!

9 november 2018 om 18:14

Voor verhuur zou het prima zijn. En een terugkoopclausule mocht hij bevallen.

Het lijkt me echt een jongen die totaal niet volwassen is. Gooit er met de pet naar en het boeit hem weinig. Hij moet duidelijk nog enorm groeien in zijn persoonlijheid. Op het veld oogt hij ook totaal niet zeker en onvolwasssen in zijn spel. Hopelijk gaat hij snel daarin verbeteren anders wordt het niks. Zou een pittig verlies zijn voor Barca; alhoewel ze genoeg geld kunnen ontvangen voor hem uiteraard.

En zo zie je maar weer dat je gewoon werknemer bent van een bedrijf. Te laat, te vaak ziek melden. wangedrag vertonen. Alleen normaal gesproken had je allang op straat gestaan.

Verlies accepteren en wegdoen. Net als Pogba enorm getalenteerd maar brengt meer problemen buiten de lijnen dan rendement daarbinnen. Zelfs als hij zijn gewenste niveau in de toekomst zou halen, dan blijven die problemen zorgen voor onrust en verdeeldheid in de selectie. Als Barcelona er nog iets van 80 miljoen voor weet te vangen, ben ik blij

9 november 2018 om 17:26

Pogba brengt niet echt problemen met zich mee. Er zijn genoeg spelers die niet goed met de trainer door een deur kunnen. Deze Dembele daarentegen is duidelijk nog lang niet volwassen en dat had Barcelona kunnen weten als je ziet hoe hij bij Dortmund is vertrokken.

9 november 2018 om 18:22

Barcelona dwong hem zelf op die manier te vertrekken.. is geen toeval dat dit gebeurt is bij meerdere spelers waar Barcelona in contact is meegekomen.

10 november 2018 om 02:58

Maar dat blijven natuurlijk slechts geruchten, gebaseerd op twee transfers waarbij toevallig 2 spelers iets probeerden te forceren. Geen concrete berichten of enige regelmaat in de afgelopen jaren betreft die zaken.

Uiteindelijk lijkt het mij dat vooral de zaakwaarnemers veel invloed uitoefenen. Met een beetje fatsoenswaarde en wat logica moet een speler weten waar hij mee bezig is. Bij Dembele is dat duidelijk niet het geval en dit soort verhalen helpen zijn reputatie ook niet echt omhoog.

Na het zoveelste verhaal over zijn mentaliteit ga je toch langzaam denken dat veel dingen enige waarheid bevatten.

Lekker laten banken Zondag & Malcolm de kans geven! Barca moet lekker een strikje om Dembelé doen en hem lekker gaan verkopen, zou mooi zijn als Eden Hazard deze kant op zou komen.. Laat me maar stoppen met deze gedachtes voordat ik vanavond een natte droom krijg!

Waaruit blijkt dat barcelona het zat is? Heeft barca er iets over gezegd, want hier dtaat het niet in het artikel. Zo vlak na de reactie van ayoub twijfel ik daar wel over zeker omdat voetbalzone niet altijd even betrouwbaar is. Ik het me desondanks wel voorstellen. Dembele lijkt wel een miskoop te worden als dit door blijf gaan.

Ik heb het al meerdere malen verteld deze jongen gaat met zoon houding en mentaliteit Nooit slagen als goede voetballer en weerspiegelt perfect de jonge voetballers van nu rijkdom is belangrijker dan het voetbal zelf

“zorgde naar verluidt voor veel frustratie bij de clubleiding” is reden om aan te nemen dat de media niet serieus te nemen is. Lachwekkend dit.

Ja dit gedrag zie je natuurlijk bij veel leeftijdsgenoten van hem. Dat hij profvoetballer is ipv stagiaire hoeft hier natuurlijk geen verandering in te brengen.

Het zou me niets verbazen als dit waar is. Bij Dortmund ging hij heel problematisch weg en telkens blijven er verhalen opduiken omtrent zijn mentaliteit. Dan denk ik; waar rook is, is vuur. Persoonlijk was mijn gun-factor betreft Dembele al helemaal weg vanwege hetgene wat er bij Dortmund is voorgevallen, dus een karma-momentje is bij Dembele helemaal op z'n plaats.

Bumbabele wordt onderhand een betere naam voor deze joker. Elke keer hij speelt is het alles of helemaal niks. Fantastische snelheid, mooie dribbel en een goed schot op doel of voorzet tegen defensief en vooral tactisch onbenul. Tegen de tijd Boembabele tactisch in het verhaal mee is zijn we zoveel seizoenen verder dat zn snelheid weg is... zo snel mogelijk verkopen en de hoop op Malcom richten die wel wil werken

Gaat inmiddels de Balotelli kant op...

Geen idee wie de aankopen bij barca doet maar als ze die niet ontslaan dan is barca over een paar jaar een middenmoter. Er zit wekelijks voor meer dan 200 mlj euro op de bank of al weg. Vidal, arturo Vidal, denis Suarez, vermalen, semedo, malcom, alcacer en dembele. En zal wel een paar vergeten zijn

9 november 2018 om 18:16

Vidal of Arturo vidal? Er zit maar 1 bij Barcelona momenteel en dat is de tweede.

Zonde van het geld ik had wel vertrouwen in zijn voetbal kwaliteiten

Schandalig dat je dan zo gezegend bent met voetballende kwaliteiten. En een mooie toekomst tegemoet gaat, en je dan zo gedragen.. Dan verdien je het ook niet.

Chelsea, sla je slag. Bied 40 mil en Willian.

In de Spaanse media zie ik nergens dat Barcelona niet weet wat Dembele heeft. De dokters zijnnog donderdagnamiddag langs geweest en hebben inderdaad vastgesteld dat hij buikgriep had. Dat is totaal anders dan wat er hier staat.

9 november 2018 om 18:32

Zoals zoveel media is ook Voetbalzone een medium dat zaken soms zo presenteert dat ze er zoveel mogelijk baat bij heeft.

Als deze jongen gewoon ziek is en evt ligt te slapen (terwijl barca hem probeert te bereiken) dan is er toch niks aan de hand, plus de permissie van barca om daarna thuis te blijven.. dit is meer stemmingsmakerij van de media dan dat er een probleem tussen barca en dembele is op dit vlak. Jammer dat de mensen hem maar een geringde kans willen geven want met wat tijd en vertrouwen is dit gewoon een pareltje die echt nog wel zijn waarde (doel niet op transfersom) gaat bewijzen. Hoe ze van een mug een olifantje maken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4879 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona6646
4.Getafe4612
5.Alavés440
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3634
Ivan RakiticMiddenvelder351
Jordi AlbaVerdediger332
Luis SuárezAanvaller3325
Sergio BusquetsMiddenvelder311
Gerard PiquéVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Maandag 25 maart
Robin Olsen gaat AS Roma al na een seizoen verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren