Tagliafico hoopt op komst landgenoot: ‘Hij is een goede verdediger’

Vrijdag, 9 november 2018 om

Ajax zou de komst van Lisandro Magallán nog niet uit het hoofd hebben gezet. Volgens De Telegraaf gaan de Amsterdammers in januari een nieuwe poging ondernemen om de Argentijnse verdediger los te weken bij Boca Juniors. Nicolás Tagliafico ziet zijn landgenoot graag naar Amsterdam komen, zo vertelt hij tegenover Ajax Life.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Lisandro Magallán in januari naar Ajax komen?


Gerelateerd

38 reacties (laatste reactie door asroma8)

Mag van mij ook komen. Extra defensieve krachten zijn nooit verkeerd. Net zoals een kuitenbijtertje op het middenveld. Een middenveld met Schone, Van de Beek, de Jong, Eiting, Blind dat kan prima als je meer balbezit hebt dan de tegenstander. Maar als de tegenstander kwalitatief sterker is en een overtal kan creëren op het middenveld, dan wil je iemand in kunnen brengen die het spel kan ontregelen. Die overal tussenzit en daarna de bal inlevert bij een van de creatieve mensen en een uitstekend loopvermogen heeft. Een type Kanté (of De Roon).

9 november 2018 om 09:58

Vorig jaar kreeg Matusiwa, die eigenlijk helemaal voldoet aan jouw beschreven profiel, wat kansen van Ten Hag, maar nu hoor ik daar niks meer over. Een Ajax-kenner die daar iets meer over kan vertellen?

9 november 2018 om 10:03

Is al een tijdje geblesseerd helaas. Zou alleen niet weten waaraan of wanneer hij terug is. Ten Hag was ook wel gecharmeerd van hem, het is net dat type middenvelder dat Ajax al jaren mist en erg belangrijk kan zijn voor het team.

9 november 2018 om 10:18

Ja inderdaad Patroo! Matusiwa voldoet aan de criteria. Speelde eind vorig jaar een aantal verdienstelijke potjes. Ik lees hieronder bij Balenciaga dat hij al een tijdje geblesseerd is. Wat voor blessure heeft hij, en hoe lang is hij nog uit de roulatie?

9 november 2018 om 10:49

Matusiwa heeft tijdens de voorbereiding een liesblessure opgelopen, op 3 september werd er gesproken dat hij in 1 van de laatste fases van zijn herstel zat, dus ik ga ervan uit dat hij in december wel terug is

9 november 2018 om 11:29

Hoop dat hij ook zijn kansen na zijn blessure nog krijgt. Wat een beer van een gozer is dat zeg. Ook nog erg jong maar vond hem in Jong Ajax vorig jaar echt goed spelen

9 november 2018 om 10:25

@teetje

Je schrijft: "mag van mij ook komen. Extra defensieve krachten zijn nooit verkeerd. Net zoals een kuitenbijtertje op het middenveld. Een middenveld met Schone, Van de Beek, de Jong, Eiting, Blind dat kan prima als je meer balbezit hebt dan de tegenstander. Maar als de tegenstander kwalitatief sterker is en een overtal kan creã«ren op het middenveld, dan wil je iemand in kunnen brengen die het spel kan ontregelen. Die overal tussenzit en daarna de bal inlevert bij een van de creatieve mensen en een uitstekend loopvermogen heeft. Een type Kantã© (of De Roon)"

Waarom zou Ajax zo iemand halen? In de Nederlandse competitie is Ajax in 30 van de 34 wedstrijden de bovenliggende partij en is een dergelijke speler dus volstrekt overbodig. En ook zonder zo een speler is Ajax al tien Europese wedstrijden ongeslagen. Ajax heeft helemaal niets aan dergelijke types als die niet onverzettelijkheid koppelen aan spelinzicht en opbouwende kwaliteiten. Aan spelers die zo weinig kwaliteiten hebben dat ze bal moeten inleveren aan een speler die dat wel heeft, heb je helemaal niets omdat dergelijke types het spel daarmee nodeloos vertragen. Dat was ook altijd het geval met Nigel de Jong. Kwalitatief betere tegenstanders kun je alleen maar verslaan met slimheid en voetballend vermogen. Als het op vechtvoetbal aankomt, speel je als mindere ploeg sowieso al een verloren wedstrijd als je daarin mee gaat, omdat die teams ook fysiek sterke spelers op het middenveld hebben staan terwijl die doorgaans ook nog heel goed kunnen voetballen.

9 november 2018 om 11:04

Met Nigel de Jong speelde we wel een finale van het WK, dus zeggen dat je slimmer moet zijn dan de tegenstander is geen logische uitspraak. De selectie moet meerdere kwaliteiten bevatten om de tegenstander te kunnen ontregelen. Wanneer het niet op een voetballende manier kan (zoals tegen Benfica) dan stop je ze op een fysieke manier. Nigel de Jong zou dan ook een geweldige toevoeging aan de selectie zijn. Op en top profesional, hoog niveau gevoetbald, mentaliteit, ervaring en ook nog zakelijk slim. Juist Nigel de Jong had je kunnen gebruiken tegen een PSV... of vergeten we dat elke wereld ploeg zo een type speler had of heeft? Denk aan Real Madrid - Casemiro Chelsea - Kante United - Matic City - Fernandinho Juventus - Matuidi/Khedira En ga zo maar verder... Juist een type speler die mist in de Ajax selectie... maar waarom kijken naar de top ploegen?

9 november 2018 om 14:48

@D-Bergkamp

Je schrijft: "met Nigel de Jong speelde we wel een finale van het WK, dus zeggen dat je slimmer moet zijn dan de tegenstander is geen logische uitspraak".

Ik vind deze uitspraak van je ook niet zo heel logisch omdat een nationaal team, waarvan de spelers maar een aantal keren per jaar bij elkaar komen om te trainen, vergelijken met een clubteam waarvan de spelers iedere dag met elkaar trainen, hetzelfde is als appels met peren vergelijken. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat een bondscoach kan beschikken over de beste spelers die Nederland te bieden heeft, ook zij die in het buitenland spelen en dat natuurlijk niet voor een clubteam geldt. Nigel de Jong is een verschrikkelijke spelvertrager en ook een speler die heel veel kaarten nodig heeft om zich staande te kunnen houden en zijn teams daar vaak mee dupeert. En in het diskrediet brengt zoals bij die verschrikkelijke schoppartijen tegen Xabi Alonso en Hatem Ben Arfa, wiens kuit- en scheenbeen hij brak. Die laatste misdraging was voor Bert van Marwijk zelfs reden genoeg om hem (tijdelijk) uit Oranje te zetten.

Nigel de Jong heeft al diverse open sollicitaties gedaan voor een terugkeer, maar het is even veelzeggend als begrijpelijk dat Overmars daar zelfs toen het team wel wat ervaring kon gebruiken, nooit op is in gegaan. En volkomen terecht wat mij betreft. De Jong vergelijken met Kante, Matic en Fernandinho vergelijken is ook al appels met peren vergelijken omdat die spelers behalve dat het mannetjesputters zijn, ook heel goed kunnen meevoetballen. Nigel de Jong kan dat niet, waardoor hij het spel dat Ajax graag speelt niet ten goede komt, maar juist ontregelt. Ik heb die adoratie van Nigel de Jong nooit begrepen omdat hij in het spel dat Ajax graag speelt alleen maar een stoorzender is. Dat vond ik overigens ook al in Oranje en ik verbaas me er regelmatig over dat hij het toch nog tot het respectabele aantal van 81 interlands heeft geschopt. Ik vind het ook helemaal niet zo gek dat hij al meer dan 3 jaar niet meer wordt geselecteerd en zelfs niet op een uitnodiging kon rekenen in een van de matigste periodes in de geschiedenis van Oranje. En dat ook Ajax nooit op zijn open sollicitaties naar een terugkeer op het oude nest, heeft gereageerd. Een type Jan Wouters zou vanwege zijn opbouwende kwaliteiten wel een meerwaarde kunnen zijn voor het huidige Ajax, Nigel de Jong is dat in mijn ogen door zijn tekortkomingen niet. Wat niet weg neemt dat ik hem als mens een uiterst sympathieke en correcte persoon vind.

Goede aankoop als deze doorgaat. Je ziet dat als de Ligt geblesseerd (zoals tegen Psv) of geschorst is, de spoeling centraal achterin erg dun is. Een degelijke vervanger die er direct staat (dus niet een talent die je voorzichtig moet brengen) is dan wenselijk.

9 november 2018 om 11:15

De vorige keer dat Ajax een Copa Libertadores finalist haalde voor zijn centrum, werd het iig een groot succes!

Ik ben echter wel benieuwd of hij daadwerkelijk van toegevoegde waarde zou zijn. Persoonlijk doet hij me vooral erg aan Veltman denken, dus technisch best okee voor een verdediger en verder heel veel compenseren op felheid (wat soms ook tot domme overtredingen leidt).

Ik zou zelf liever Rodrigo Caio zien komen, maar betwijfel of hij financieel nog haalbaar is.

9 november 2018 om 17:41

Met de Ligt, Blind en Wober heb je gewoon 3 sterke verdedigers voor die positie.

En dan kunnen Frenkie en Tagliafico daar ook nog spelen. Frenkie werkte inderdaad niet tegen PSV maar dat was tegen de beste kopper in de eredivisie (en met Blind naast hem, ook al geen slechte kopper).

9 november 2018 om 17:49

Als Ajax hem koopt is het als vervanging van de Ligt, niet als additie.

Met de aanpassingsperiode in het achterhoofd houdend, is zijn komst geen overbodige luxe. Je zou na de winterstop zelfs kunnen experimenteren met een drie-mans-verdediging. Wober, De Ligt en Magallan, met daarvoor nog Blind en De Jong. Uiteraard gaat hij De Ligt niet passeren, maar die blijft tot de zomer en dan wil je dat spelers als Magallan en Schuurs er staan. Mocht Ajax hem pas halen in de zomer, doen ze dat met een gespekte bankrekening en dan zijn die Argentijnen ook niet gek. Die willen dan een bedrag van boven de 10 miljoen.

9 november 2018 om 10:07

Lijkt mij niet dat een speler als Magallan nou een lange aanpassingsperiode nodig heeft. Hij is heus wel wat gewend in Argentinië. Driemansverdediging is in de Eredivisie sowieso prima te doen, je hebt toch 90% van de tijd de bal, dus met 3 goede, redelijk snelle CB's moet het zeker kunnen. Ik denk trouwens dat Schuurs beter eerst een jaartje verhuurd kan worden aan een Eredivisieploeg, dan kan hij wennen aan het Eredivisieniveau. Nog een jaar KKD lijkt me niks voor hem.

9 november 2018 om 10:32

@balenciaga

"je schrijft: "ik denk trouwens dat Schuurs beter eerst een jaartje verhuurd kan worden aan een Eredivisieploeg, dan kan hij wennen aan het Eredivisieniveau. Nog een jaar KKD lijkt me niks voor hem".

Schuurs hoeft helemaal niet te wennen aan het eredivisieniveau, hij zou bij de meeste eredivisieclubs gewoon iedere week in de basis staan. Hij moet uitsluitend leren om te gaan met de druk die er bij een topclub op de wedstrijden staat. En dat gaat hij bij een modale eredivisieclub dus niet leren. Verhuren is dan ook het laatste wat je in zo een geval moet doen met een speler die nog maar net bij de club is. Hij heeft speeltijd nodig om dat onder de knie te krijgen en daarvoor moet je hem ook gewoon de tijd gunnen. Volgens zijn trainers maakt hij op dat gebied flinke vorderingen terwijl hij pas een paar maanden bij Ajax zit. Er is dus geen enkel reden om te panikeren.

9 november 2018 om 10:10

Waar laat je Tagliafico dan?

9 november 2018 om 10:47

Is een centrumverdediger. Geen linksachter..

9 november 2018 om 12:03

Wat Leonardho bedoelt is als je 3-4-3 gaat spelen Tagliafico z'n plek kwijt is want dan speel je zonder linksback. Of wil je in de Eredivisie 5-3-2 gaan spelen? Dat lijkt me onzin, bovendien heb je dan ook voorin maar 2 van Ziyech/tadic/dolberg/neres die kunnen spelen.

9 november 2018 om 12:18

Of zonder rechtsback dat kan natuurlijk ook nog

9 november 2018 om 17:45

532 kun je ook heel offensief maken aangezien je het middenveld ontzettend aanvallend kan inrichten. Bijv. Neres erin voor Schone.

9 november 2018 om 12:10

Ze willen Magalan juist halen omdat die er direct zou moeten staan (net zoals Sanchez)
met zijn leeftijd en ervaring bij topclub in Argentinië moet hij toch wel het e.e.a. gewend zijn lijkt me

Krijg er wel beetje een Guitierez gevoel bij die is gekomen om Lozano te paaien..
Komt Magalan om Tagliafico te paaien?
Lodeiro kwam ook om Suarez te paaien..

Feit blijft dat zodra De Ligt weggaat je erop achteruit gaat.. de kunst is om niet gelijk 5 klassen terug te vallen!

9 november 2018 om 13:27

Nico zegt in het interview "ik ken hem niet heel goed". Dus dat lijkt me niet. Buiten dat speelde Nico bij een rivaliserende club uit Buenos Aires. Dus ik denk niet dat dit bedoelt is om Nico te paaien.

9 november 2018 om 14:55

Bij Barcelona had je op gegeven moment ook Ajax en PSV spelers rondlopen zoals De Boertjes, Kluivert en overmars samen met Zenden en Cocu. Dat ging toch ook prima?
Zodra je in het buitenland speelt en er komt een landgenoot bij waarmee je in je eigen taal kan praten is het al snel goed hoor.
Voor je het weet hebben ze teksten in de mond van we zijn nu allebei Ajax spelers en niet meer Boca Junior of wat dan ook.

9 november 2018 om 15:08

Ik zeg niet dat het daardoor niet zou gaan. Ik bedoel alleen te zeggen dat hij niet gehaald wordt om Nico te paaien.

De kans is veel groter dat Boca hem nu wel laat gaan. Dan heeft die een finale op zak, die misschien nog wel in winst word omgezet. Dan is die 9 miljoen niet een super groot bedrag voor Magallan. Achterin is toch wel te dun bezet dus hij zou meer dan welkom zijn.

9 november 2018 om 12:11

Ik verwacht dat ie niet duurder zal zijn als 5,5 miljoen. Ze hebben nu een vervanger dus ze willen nu ook gewoon van hem af voor een gezonde huishouding en meer balans in het salarishuis.

Mooi dat Ajax na de winterstop er ook in de breedte nog sterker op gaat worden.
Als het goed is komen Veltman, Sinkgraven, Bande dan terug na lang blessureleed, zal Magallan er ook nog bijkomen en hopelijk steken spelers als Labyad en Cerny dan in een betere vorm.

De fighting spirit van zuid-amerikanen en vooral verdedigers vind ik om te beginnen al een ontzettende aanwinst. Zoveel meer wil om te winnen en een zeer goede mentaliteit. Tegen Benfica ook weer zo'n voorbeeld, een speler van Benfica gaat door zn enkel, de hele wedstrijd is al hard tegen hard, dan is dat gewoon een kans op een man meer situatie en moet je snel aanvallen, maar bv. Blind speelt de bal dan 'sportief' buiten. Alsof die portugezen zo sportief zijn..

Ik zie nog liever dat Pavon ook naar Ajax gaat komen volgend seizoen. Als Ajax de competitie wilt domineren zou Ajax er slim aan doen om nog meer kwaliteitsaankopen te doen in de zomer met de CL inkomsten van dit seizoen. En er alles aan doen om de keyspelers nog minimaal 1 seizoen te behouden om voor een topseizoen te gaan. En tevens ook goed inkopen met het oog op de komende jaren. Dus investeren in kwaliteitsspelers als Fosu Mensah (ex Ajacied), Caio, Magallan, Vertonghen (ex Ajacied), Pavon en Suarez (ex Ajacied) of Ibrahimovic (ex Ajacied). En met het oog op de komende jaren investeren in het halen van grote talenten zoals Familia Castillo (ex Ajacied), Doan (ruildeal met Orejuela en Cassierra) en Redan (ex Ajacied):


Onana
F.Mensah De Ligt Vertonghen Tagliafico
F.De Jong Blind Ziyech
Pavon Suarez Tadic

Reserves:

Kotarski
Mazraoui Caio Magallan Wober
Doan Schone Vd.Beek
Neres Dolberg Bande

Jong Ajax:

Van Bladeren
J.Timber Schuurs Botman Bakker
Gravenbergh Castillo Jensen
Nunnely Redan Cerny

Reserves Jong Ajax:

El Maach
Van Gelderen Matusiwa Kemper Salah
Q.Timber Taylor Unuvar
Kuhn Brobbey Danilo

Verkopen:

Lamprou, Van Leer, Veltman, Orejuela, Kristensen, Sinkgraven, Siem De Jong, Labyad, Huntelaar, Cassierra.

Verhuren:

Eiting, Ekkelenkamp, Pasquali, Bijleveld, Sierhuis, Johnsen, Lang.

Er is dan gelijk goed ingekocht met het oog op het seizoen daarna. Bij verkoop van spelers als Onana, De Ligt, Tagliafico, Ziyech, Frenkie De Jong schuiven spelers als Kotarski, Caio, Magallan, Castillo (twee plekken doorschuiven, groot talent), Neres door en krijg je bijvoorbeeld deze opstelling:

Kotarski
F.Mensah Caio Magallan Vertonghen
Castillo Blind Tadic
Pavon Suarez Neres

9 november 2018 om 15:33

@wyzijnkampioen

Je schrijft: "ik zie nog liever dat Pavon ook naar Ajax gaat komen volgend seizoen. Als Ajax de competitie wilt domineren zou Ajax er slim aan doen om nog meer kwaliteitsaankopen te doen in de zomer met de CL inkomsten van dit seizoen. En er alles aan doen om de keyspelers nog minimaal 1 seizoen te behouden om voor een topseizoen te gaan. En tevens ook goed inkopen met het oog op de komende jaren. Dus investeren in kwaliteitsspelers als Fosu Mensah, Vertonghen, Pavon en Suarez. En met het oog op de komende jaren investeren in het halen van grote talenten zoals Familia Castillo, Doan (ruildeal met Orejuela en Cassierra) en Redan":

Ik zou als ik jou was, eens wat minder vaak naar de Efteling gaan en van de kosten die je daarmee bespaart een cursusje Economie gaan volgen. In de sprookjeswereld kan je je geld misschien twee keer uitgeven, in het echte leven gaat je dat niet lukken als je tenminste niet achter de tralies terecht wilt komen. Ajax heeft dit seizoen alleen Kluivert verkocht, terwijl Tadic, Blind en Labyad al zijn aangekocht en Magelan in januari nog moet volgen. Ajax heeft het geld dat het gaat verdienen met de CL dus al voor het grootste gedeelte uitgegeven. Aangezien de spelers ook een prestatiecontract hebben, zal een substantieel deel van die verdiensten naar de spelers gaan en bovendien moet de club over de winst die het maakt, ook nog eens 25 procent Vennootschapsbelasting betalen. Jij noemt het elftal van Feyenoord lachwekkend, maar als er iets echt lachwekkend is, is het jouw voorstelling van zaken. Suarez heeft nog een contract bij Barca tot 2021 en een geschatte transferwaarde van 70 miljoen. En een salaris van tussen de 12 en 15 miljoen per jaar. En dan denk jij dat Ajax dat kan en wil betalen. Ik denk men zich bij een dergelijke voorstelling van zaken zelfs in de Efteling nog van het lachen op de knieen slaat. De sprookjes die men daar laat zien, zijn geloofwaardiger dan wat jij de mensen wil doen geloven. Als Hans Christiaan Anders en de gebroeders Grimm nog hadden geleefd, zouden ze je reactie waarschijnlijk met jaloezie hebben gelezen omdat zelfs zij een dergelijk sprookje niet zouden kunnen hebben verzinnen. Ik zou een prachtspeler als Van Persie heel graag naar Ajax zien komen en niet voor het B maar voor het A elftal en niet voor een half uur maar een hele wedstrijd, het liefst nog met een verlenging. Ik zou hem persoonlijk op de fiets vanuit Rotterdam op gaan halen als hij daartoe zou besluiten. Ik vind het werkelijk stuitend hoe denigrerend je over zo een prachtige speler speelt, ook al speelt hij niet bij Ajax. Maar dat komt omdat ik een echte liefhebber ben en jij duidelijk niet meer dan een successupporter.

9 november 2018 om 15:48

Met de verkoop van de reservespelers die ik heb neergezet moet Ajax wel zo'n 20 miljoen kunnen ophalen en met de CL zal Ajax zo'n 65/70 miljoen ophalen en misschien zelfs nog meer.
De versterkingen die ik heb neergezet moeten samen zo'n 70-80 miljoen kosten. Dat moet haalbaar kunnen zijn voor Ajax. Ze bulken immers al van het geld. Barcelona verkoopt zijn spelers meestal voor een lachwekkend lage prijs. In Januari willen ze waarschijnlijk al een vervanger voor Suarez vastleggen. Dus misschien maakt Ajax wel kans om hem deze zomer of de zomer daarna voor 20-30 miljoen plus een forse som aan tekengeld vast te kunnen leggen. Hij heeft zelf aangegeven graag eens terug te komen bij Ajax.

9 november 2018 om 16:07

@wyzijnkampioen

Je schrijft: "de versterkingen die ik heb neergezet moeten samen zo'n 70-80 miljoen kosten".

Dat bedrag moet je alleen al voor Suarez ophoesten. Je bent echt totaal de weg kwijt als je denkt dat Barca een speler die in 183 wedstrijden voor de club 144 doelpunten heeft gemaakt en op dit moment gewoon clubtopscorer is, voor een paar miljoen naar Ajax laat gaan. De veronderstelling dat Suarez zomaar even afstand zal doen van een salaris van boven de 10 miljoen terwijl hij daar tot 2021 contractueel recht op heeft, is zo mogelijk nog lachwekkender. Zijn hele familie woont in Barcelona en hij voetbalt in een grote competitie en bij 1 van de grootster clubs ter wereld en tegen een riant salaris. En dan ben jij in de veronderstelling dat hij dat zo maar even gaat opgeven voor een club als Ajax. Een ongeloofwaardigere voorstelling van zaken heb ik zelden gehoord. Om niet te zeggen nog nooit.

9 november 2018 om 16:23

Ok een paar miljoen is wat te overdreven gesteld. Maar als Barcelona eenmaal een vervanger in huis heeft voor hem zijn ze wellicht bereid om hem voor een veel lager bedrag te verkopen dan dat jij weer weergeeft met je 70-80 miljoen. Barcelona doet dat namelijk wel vaker. En mocht hij financieel toch niet haalbaar blijken kunnen ze ook nog overschakelen naar Ibrahimovic of gewoon Dolberg de kans geven. Ook geen ramp .

9 november 2018 om 20:51

Jij acht Eriksen zeker ook haalbaar in de zomer van 2020?

9 november 2018 om 21:40

Nee, die moet eerst nog naar een Europese topclub. Pas als hij 32 ofzo is zal hij weer interessant worden om terug te keren bij Ajax.

Je gaat ervan uit dat Ziyech, F. de Jong, de Ligt, Tagliafico, Neres en Onana allemaal blijven komend seizoen?

Ik geloof best dat Marc ze niet allemaal verkoopt. Max 3 zou ik zeggen. Maar geen 1 verkopen is wel heel positief.

9 november 2018 om 14:21

Overmars moet ze iets heel moois voorschotelen (de selectie van hierboven is daar een voorbeeld van + salarisverbetering) waardoor ze zo zoiets kunnen hebben van hey we kunnen met zo'n selectie misschien wel eens heel ver komen in de CL en dus geschiedenis kunnen schrijven. Dan kunnen ze zoiets hebben dat ze nog 1 seizoen willen blijven. En mocht er 1 of twee spelers toch verkocht worden dan de markt nog op om een speler als Mount of Benedetti vast te leggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

20 fans
Verdediger, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 17 1 3 0
2017/2018 Ajax 15 1 5 1
2017/2018 Independiente 9 0 0 0
2016/2017 Independiente 29 0 6 0
2016 Independiente 16 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

Update: UEFA ontkent verhaal over scheidsrechterswissel bij Ajax - Real

Volgens Jeroen Grueter heeft Real Madrid zelf voor een andere scheidsrechter gezorgd voor de eerste Champions League-wedstrijd met Ajax van vorige week woensdag. De commentator deed deze uitspraak in de voetbalpodcast...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Paris Saint-Germain gaat een poging wagen om Dani Alves aan boord te houden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren