Jordania blijft wachten op KNVB: ‘Ik had gehoopt dat het al rond zou zijn’

Vrijdag, 9 november 2018 om

Kakhi Jordania is nog altijd niet formeel de grootaandeelhouder van FC Den Bosch. De zoon van voormalig Vitesse-eigenaar Merab Jordania bereikte in juli een akkoord met de club uit de Keuken Kampioen Divisie, maar de KNVB heeft de deal nog niet goedgekeurd. Jordania tast in het duister.

“Vanaf het begin heb ik de licentiecommissie van de KNVB alle stukken aangeleverd, die men wilde hebben. Alle informatie is beschikbaar en ik had gehoopt dat het al afgerond zou zijn”, aldus de 24-jarige Jordania in De Telegraaf.

De KNVB wil zeker weten waar het geld van Jordania vandaan komt en heeft daarom een ‘forensisch accountantsonderzoek’ laten uitvoeren. Dat onderzoek loopt reeds enkele weken. Jordania is al wel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van FC Den Bosch en zal vrijdag ook op de tribune zitten bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

“Ik heb goed geluisterd naar de mensen van de club en ik heb een goed beeld van wat er mogelijk is met FC Den Bosch”, aldus Jordania, die benadrukt dat hij verantwoord wil investeren. Het door Wil Boessen getrainde FC Den Bosch staat na twaalf speelronden met 25 punten op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Maandag verschijnt een interview met aanvoerder Danny Verbeek. Hierin vertelt de aanvaller over Kakhi Jordania, over de ambities van FC Den Bosch en over zijn eigen carrière.

Van Bronckhorst: 'Alle verhalen over Ayoub zijn onjuist'
Meer video's


Gerelateerd

5 reacties (laatste reactie door constant kante)

Hopelijk gaat hij als eerste het stadion aanpakken. Dat ziet er nu toch triest uit met de lege tribune wat voorheen de M-side was.

De Knvb laat een ‘forensisch accountantsonderzoek’ doen? Zozo. Is dat onderzoek van hetzelfde niveau als die van Jordania Sr., Tsjigirinski en dat netwerk rond Abramovic? Ook toen konden de forensisch accountants namelijk maar een deel van de financiã«le stromen echt monitoren, want die constructies gaan over een heleboel bedrijven, via off-shore accounts en langs allerlei vage belasting paradijzen en andere landen waar een vage wetgeving geldt ten aanzien van het bekend hoeven maken van gegevens over betalingsverkeer. Meestal loopt zo'n 'forensisch spoor' ergens in Cyprus of op de kaaiman eilanden gewoon dood en dan weten die accountants het ook niet meer.

Feit is gewoon dat de Knvb niet de FBI of de NSA is en dus ook geen bevoegdheden of resources heeft om echt zo ver te graven dat de waarheid boven tafel komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Den Bosch

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.TOP Oss2713
5.FC Twente2612
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Nick LeijtenKeeper00
Sven BlummelVerdediger00
Evren KorkmazVerdediger00
Ben SantermansVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Den Bosch.

9 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 21 november
Marcelo Brozovic is een kandidaat om het middenveld van Real Madrid te gaan versterken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren