Thiago Silva fileert: ‘Met Kuipers is het altijd hetzelfde liedje’

Woensdag, 7 november 2018 om

Björn Kuipers is na afloop van het Champions League-duel van Napoli met Paris Saint-Germain de meest besproken man. De scheidsrechter maakte volgens velen van de Franse topclub een slechte beurt. Neymar klaagde zelfs dat de Nederlander zich respectloos had gedragen jegens de aanvaller. Thiago Silva is eveneens kritisch op het functioneren van Kuipers.

De Braziliaanse verdediger wijst op twee cruciale momenten in het boeiende duel, dat in een 1-1 gelijkspel eindigde. De benutte strafschop van Napoli zou niet gegeven hebben moeten worden, aangezien José Maria Callejon zich in buitenspelpositie bevond. Daarnaast wijst de stopper op een overtreding van Nikola Maksimovic op Juan Bernat.

“We hadden een penalty moeten krijgen, maar jammer genoeg is het met deze scheidsrechter altijd hetzelfde liedje”, aldus Silva, die wijst op een rode kaart van Zlatan Ibrahimovic bij een Champions League-duel van PSG met Chelsea drie jaar geleden. “Ik kan niet niet al te boos zijn op hem, want het is een kwestie van interpretatie", wordt de veteraan geciteerd door diverse media.

“Maar met Kuipers is iets soortgelijks gebeurd tegen Chelsea. Ibrahimovic verdiende die rode kaart niet, maar werd alsnog weggestuurd. Nu praten we over een enorme fout die in het nadeel van ons werkt. Het enige wat we kunnen doen, is alles vergeten en weer denken aan de volgende klus”, besluit de 34-jarige Braziliaan.


Poll

Begrijp jij de frustratie bij Thiago Silva?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door realtos)

Kuipers is sws echt een irritant mannetje. Voelt zich heel groot de laatste seizoenen. Als hij even het baasje is en de spelers zn honden. Zie natuurlijk iedereen voor kuipers opnemen omdat hij nederlands is maar respect moet van beide kanten komen

7 november 2018 om 16:00

Oké. Je hebt als profvoetballer de laatste jaren regelmatig wedstrijden onder hem gespeeld, dat je het zo gedetailleerd weet te vertellen, hoe hij spelers als honden respectloos behandelt?

7 november 2018 om 16:06

Ergens heeft ie gelijk, ik vind zijn houding soms niet correct. In sommige situatie moet je altijd natuurlijk laten zien dat je de baas bent en een vuist op tafel kan slaan, anders red je dat niet als scheids. Ma zijn autoritaire houding ( wat soms arrogantie kan uitstralen ) is in sommige gevallen niet nodig en moet je ermee leren spelen. Dat stukje mis ik soms van Kuijpers. Wilt te graag zijn spierballen tonen, nergens voor nodig SOMS

7 november 2018 om 16:07

Zie mensen dat ook over Neymar doen en ik ga er vanuit dat niemand hier tegen hem wedstrijden heeft gespeeld. Dus ja...

7 november 2018 om 16:15

Als scheidsrechter moet je dat helaas doen tegenwoordig anders gaan spelers als Neymar er misbruik van maken. Neymar klaagt natuurlijk niet over een scheids dat niet sterk zijn schoenen staat en elke keer fluit zodra hij het gras induikt zonder dat iemand hem aanraakt. Ik zou als scheidsrechter ook automatisch veel meer autoriteit uitstralen als ik weet dat ik een match van Neymar moet leiden.

7 november 2018 om 16:21

Makkelijk om alles op de scheids te gooien. Ibra was terecht rood! Neymar wordt eindelijk eens aangepakt en psg geluk dat hij 30sec liet door voetballen

7 november 2018 om 16:28

@bpreal

De scheidsrechter is dé autoriteit op het veld, lijkt me niet meer dat logisch dat daar een autoritaire houding bij hoort.

Dat mensen vanaf de zijlijn of vanaf de tv dat van Kuipers als arrogant gedrag beschouwen, zonder dat ze weten wat hij daadwerkelijk zegt, maakt het nog niet dat het is zoals het eruit ziet.

7 november 2018 om 16:31

@MarrieAanDeBal

Wat heeft Neymar ermee van doen als ik het over Kuipers heb? Wat mensen over Neymar roepen is een heel andere vraag.

Daarnaast is het irritante gedrag van Neymar op het veld voor iedereen duidelijk en laten zijn praatjes in de media ook weinig aan de verbeelding over. Daar valt makkelijker een mening over te vormen. Dus ja...

7 november 2018 om 17:14

Ik ben het 100 oneens met hem. Als je ziet hoe spelers met scheidsrechters omgaan. Wat de scheids en de grens zoal naar hun oren krijgt geslingerd is erg heftig hoor. Dat ze gewoon in hun gezicht staan te schreeuwen en hun huid helemaal verrot schelden.

Kijk eens is voor de grap naar rugby, daar is de scheidsrechter gewoon de baas en is er veel respect. Je krijgt pas respect, als je het verdient. Deze knulletjes verdienen het gewoon niet. Als je kijkt naar wat Neymar, Suarez, Sergio Ramos en zo nog een hele peloton die dit doen.

7 november 2018 om 17:28

Psg moet niet huilen. Scheidsrechter is gewoon de baas. En niet anders.

7 november 2018 om 17:54

Rugby is inderdaad een geweldig voorbeeld, maar vrijwel elke sport gaat beter met zijn scheidsrechters of andere begeleiders om dan voetbal.

Elke wedstrijd moet een scheidsrechter bij voetbal 100% gefocust zijn, en juist interpreteren of een speler daadwerkelijk geraakt is, of gewoon dramatisch aan het doorrollen is om een vrije trap te versieren. Ik waterpolo zelf, en mijn team zou me verrot schelden als ik een blessure zou veinzen ipv meeverdedig bij balverlies of een mislukte actie.

Voetballers moet eens realistisch gaan kijken wat nou echt de sport verziekt, maar niemand die de hand in eigen boezem steekt en probeert dit laffe zooitje erop aan te spreken.

7 november 2018 om 16:19

Volgens mij is een scheidsrechter een autoriteit tijdens een voetbalwedstrijd. Veel voetballers weigeren dat te accepteren en te respecteren. Je moet dan als mens stevig in je schoentjes staan om dan alsnog je autoritaire rol te kunnen vervullen. Even "doen alsof je een baasje bent", dus. En trouwens, "respect moet van beiden kanten komen", zeg je. Maar je gaat mij niet toefluisteren dat die spelers zoveel respect hebben voor een scheids...

7 november 2018 om 16:25

Het is echt naar zijn hoofd gestegen. Deze man moet weten dat hij maar een simpele taak heeft en zijn plek moet kennen.

7 november 2018 om 16:38

Het getuigt van een gebrek aan klasse, respect en volwassenheid dat Neymar en Silva het puntverlies in de schoenen van een scheidsrechter proberen te schuiven.

Die spelers zijn pas irritant door constant te proberen de scheidsrechter te beinvloeden; in mijn ogen zelfs valsspelen al is het slechts het claimen van een inworp die duidelijk voor de tegenstander is. Buiten het eeuwige gezeur om kaarten en penalties en de lelijke schwalbes. Je moet het maar willen, de ondankbare taak op je nemen scheidsrechter te zijn.

Hoe dan ook. of iemands uitstraling je niet zint, doet er niet toe. Als je denkt dat Kuipers bewust PSG benadeelt, dan ben je niet goed snik. Die man doet er alles aan om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te doen verlopen. Hij kan niet alles zien, maar daar heeft hij zijn assistenten en de 4e, 5e en 6e man voor.

7 november 2018 om 16:43

Ben je nu serieus @barcalover123? Kijk eens hoe spelers scheidsrechters behandelen en dan vooral spelers als Neymar en Thiago. Zo'n beetje elke beslissing tegen hen staan ze weer met die armen te zwaaien. Neymar die iedereen kaarten probeert aan te smeren, bij elke tikkie gaat liggen. En juist deze mensen gaan het hebben over "met respect behandelen"? Als die spelers eens leren hoe je een scheidsrechter met respect behandelt, dan hebben ze wellicht reden tot klagen. Anders moeten deze gasten echt hun mond houden!

7 november 2018 om 17:34

Vind jij dat Neymar ook respectvol naar Kuipers is?

7 november 2018 om 18:35

Niet te geloven dat jouw reactie nog mag blijven staan ook. Ook meteen roepen dat iedereen reageert omdat hij Nederlands is. Ik vind het allemaal zwaar overdreven. Iemand een irritant mannetje noemen en roepen dat diegene zich heel groot voelt, van achter je toetsenbord, terwijl je die man helemaal niet kent. Dan nog de vergelijking maken van een baas met zijn honden.. Jezus wat ben je dan vaag bezig. Roep anders meteen de slavernij erbij? Over respect praten terwijl dat er helemaal niks mee te maken heeft.

Een positief perspectief zou zijn dat deze uitspraken van de PSG spelers en staff een uitermate grote winnaarsmentaliteit weerspiegelt. PSG is gebrand om ver te komen in de Champions League.

Ik ben echter geneigd een negatief perspectief te hanteren, namelijk dat de spelers en staff van PSG zeiken op een degelijk optreden van een Europees gezien degelijke scheids die al jaren lang bewijst op topniveau te kunnen functioneren.

Als Kuipers eind eerste helft iets eerder had gefloten had PSG niet eens gescoord. Op basis van de tweede helft heeft Napoli verdient gelijk gespeeld, ze hadden wellicht kunnen winnen!
Kap met zeiken, en bewijs met goed voetbal dat je in de CL hoort.

7 november 2018 om 16:11

Nee...een scheids fluit nooit af wanneer er een grote kans is om te scoren...op het moment dat de minuut voorbij was kon hij nooit meer affluiten. Vijf seconde later lag deze ook in het mandje. Dus beetje flauw om dat argument te gebruiken om een buitenspel doelpunt een een 100 pingel te verdoezelen.

PSG is een irritante club met irritante spelers (sommige niet) maar onrecht is onrecht.

PSG heeft 5 punten in een poule met Liverpoule ;-) en Napoli....ze hebben wel laten zien dat ze er thuis horen. En als laatste....kansen missen is slechte kwaliteit, dat kan je PSG niet kwalijk nemen, het gaat er hier gewoon om dat PSG met de VAR gewoon had gewonnen...onterecht? Het zal best, en wat mij betreft zelfs jammer, maar dan kan Napoii alleen naar zichzelf kijken....

7 november 2018 om 16:43

- Liverpool en napoli zijn subtop terwijl psv graag een topclub zou willen zijn. Psg zou op 12punten uit 4 wedstrijden moeten staan. - qua club is psg niet zo irritant. Puber neymar wel -

7 november 2018 om 17:30

Liverpool subtop? Wat is dan top in jou ogen? Real Madrid...niet op dit moment. Barcelona...ok, maar ook niet veel beter. Juventus, beetje gelijk.bayern...no way. Napoli is subtop ja maar in veel poules zouden zij eerste staan. Is gewoon een sterke poule dit.

Neymar en Silva zijn irritant.

Kuipers deed het redelijk goed. Er zijn scheidsrechters die druk helemaal niet aankunnen en er een potje van maken. Kuipers had de wedstrijd goed onder controle. Teleurstelling zal je altijd blijven houden. Zowel de gegeven als niet gegeven pingel waren beide terecht ben ik van mening.

7 november 2018 om 17:31

Pingel was al dubieus maar prima, alleen mag niet gegeven worden aan iemand die buitenspel staat. Daar gaat discussie om....groene duimpjes hier...haha

7 november 2018 om 18:15

Ja daar had de commentator het ook al over. Weet het niet zeker maar de VAR gaat volgens mij in de kwartfinale gebruikt worden. Dat systeem is gewoon nodig in het hedendaagse voetbal. Op een gegeven moment ging Napoli echt flink tekeer aanvallend. Je kan niet alles bijhouden

Nou nou... dat mes is er goed ingezet. Valt allemaal weer reuze mee. Het aanhalen van een incident van 3 jaar geleden, wat wel.of niet een fout was, is wel heel ver gezocht om een internationale topscheidsrechter die meerdere finales heeft gefloten af te schieten en te doen alsof de beste man constant fouten maakt. Valt sowieso op dat ze bij PSG snel naar een scheidsrechter wijzen ipv naar zichzelf.

Thiago Silva had net zo goed kunnen zeggen: 'Het is met Neymar elke keer hetzelfde liedje.' Erg makkelijk om naar een scheids te wijzen die wellicht een fout heeft gemaakt. Hij moet eens zo kritisch proberen te zijn op z'n teamgenoten als ze een blunder maken. Vreemd genoeg hoor je ze dan niet...

Kuipers maakt er inderdaad een potje van. Laatst heeft hij er ook een potje van gemaakt in de klassieker. Het stoort me dat hij vol is van zichzelf en denkt dat hij iets bijzonders doet. Fluiten kan iedereen.

7 november 2018 om 16:04

Hij had Toornstra idd ook gewoon rood moeten geven, de schoft!

7 november 2018 om 16:14

Fluiten kan iedereen ja? Waarom is er dan altijd discussie om arbitrale beslissingen? Fluiten is behoorlijk pittig. Vooral bij die profvoetballers die over elke niet gemaaide grasspriet struikelen.

7 november 2018 om 16:40

@gentiana Profvoetballers struikelen over grassprietjes omdat scheidsrechters fluiten op basis van aannames en gevolg in plaats van de overtreding. Spelers die aan het shirtje worden getrokken en toch doorgaan maar uit balans zijn en missen, krijgen geen penalty. Maak je een duik na vasthouden dan krijg je een penalty. Duiken wordt beloond door scheidsrechters. Als stelen in de samenleving wordt beloond dan gaan velen stelen. Zo simpel is het. De scheidsrechters zijn verantwoordelijk voor deze ontwikkeling en hebben hiervoor gezorgd.

7 november 2018 om 17:09

Mandag raak jij de spijker op z’n kop! Scheidsrechters moeten het spel niet bepalen, maar zijn dikwijls bepalend met foute beslissingen, gelukkig kan dit steeds minder gezien de VAR! Wel verzoek ik je dat stukje over de klassieker aan te passen in je originele reactie, Jin weet toch ook dat hij daar niets fout heeft gedaan? Sterker nog hij is met de gele kaart van Toornstra erg lief geweest voor Feyenoord, die had er natuurlijk 100% met rook eraf gemoeten.

7 november 2018 om 16:26

Wanneer staat je eerste wedstrijd op het programma? Waarschijnlijk heb je nog nooit een wedstrijd gefloten en zet het nu weg als iets heel simpels. Ik vraag me serieus af of je wel de juiste sport kijkt? Als ik de laatste tijd je berichten een beetje leest deugt er echt niks aan voetbal. Trainers en voetballers zijn acteurs, mensen die voetbal analyseren zeggen niks inhoudelijk en zitten er puur voor zichzelf en scheidsrechters zijn gekleurd en oefenen een beroep uit dat iedereen kan. Waarschijnlijk vergeet ik nu wel een paar punten van je. Als je het wereldje niet vindt deugen, word het dan geen tijd om een ander wereldje op te gaan zoeken? Dit is geen persoonlijke aanval, maar ik vraag het mij gewoon af waar de gemakzucht en negativiteit wat betreft voetbal van jouw adres vandaan komt?

7 november 2018 om 16:51

@kleinegeneraaal
Iedereen kan fluiten. Daar is niets bijzonders aan. Daarmee bedoel ik zoals het huidige niveau is bij de scheidsrechters. Als het echt zo moeilijk was dan hadden we niet zoveel flaters gezien. Ik fluit niet omdat het te makkelijk is als voetballer en ik van voetbal houd.
Scheidsrechters houden niet van voetbal maar van macht. Kuipers is ook zo'n machtswellusteling die op het fluitje blaast alsof hij de president is van de VS.
Een voetballiefhebber wordt geen scheidsrechter. Daarom bakken scheidsrechters er niets van omdat het vaak mislukte voetballers zijn geweest.
Er zijn nu scheidsrechters in het amateurvoetbal die 25 zijn en gestopt zijn met voetballen om te fluiten. Dat kunnen nooit goede scheidsrechters worden. Je moet een voetballer zijn geweest om overtredingen te ervaren en situaties te ervaren. Als voetballer weet je wat overtredingen zijn en hoe ze voelen en wat gevaarlijk is.
Maar hier geven we iemand een fluitje die op z'n 25e stopt met voetballen om te fluiten.
Te gek voor woorden dat een niet voetballiefhebber scheidsrechter wordt. Die moet gelijk afgewezen worden.

7 november 2018 om 16:57

"Als het echt zo moeilijk was dan hadden we niet zoveel flaters gezien." En je bedoeld het echt niet andersom? Je zegt dat iedereen het kan, maar dat er toch veel fouten worden gemaakt. Dus dat houdt in dat Kuipers en co die "vele fouten" expres maken?

7 november 2018 om 17:37

Te makkelijk is als voetballer en van voetballen houdt? Jij bent zeker ook zo'n type die zeurt op de scheidrechter maar zelf niet mans genoeg is om zelf te fluiten. Ik kan je aanraden om eens een wedstrijd te fluiten, dan piep je wel anders. Het is telkens beslissingen nemen in luttele secondes. Elke beslissingen wordt door minstens tientallen van dat soort types als jou beoordeeld en veroordeeld. En ik voetbalde en floot wedstrijden. Dit deed ik omdat ik van het spelletje hou en ik het lullig vond dat andere teams anders niet konden spelen. Zonder scheidrechter wordt er niet afgetrapt, dus hoezo houden scheidsrechters niet van voetbal? Je praat echt zoveel onzin, maar wie weet kom je er later nog wel eens achter.

7 november 2018 om 18:19

@sprokkie Goed lezen. Iedereen kan fluiten zoals de scheidsrechters in de eredivisie. Daar is niets bijzonders aan. Ja iedereen kan dus fluiten zoals zij dus inclusief de fouten.

7 november 2018 om 18:28

@kleinegeneraa
Ik zeur nooit op de scheidsrechter omdat ik weet dat het machtswellustelingen zijn met een grote ego. Waarom zou ik tijd stoppen in types die niet te overtuigen zijn en een te grote ego hebben om hun fouten toe te geven.
Ik ga niet fluiten omdat ik van voetbal houd. Als ik zou fluiten dan zou ik 100 keer beter fluiten dan wat we nu zien. Ik fluit sowieso niet als ik iets niet zie en ook niet op basis van aannames omdat je vermoedt dat de speler geraakt is aan de hand van de val of geschreeuw.
Ik zou eerlijk fluiten en 0% op basis van aannames. Het brein van een scheidsrechter is constant bezig met 'stel dat het wel een overtreding was'. Met die instelling fluiten scheidsrechters bang dat ze een vrije trap of penalty niet hebben toegewezen terwijl het er misschien wel 1 was. Scheidsrechters fluiten uit angst en niet uit waarneming.
Angst om fouten te maken en daarom fluiten op basis van aannames. Angst om autoriteit te verliezen en daarom als een gek kaarten gaan geven.
Scheidsrechters fluiten op emotie en niet op verstand.
Dezelfde emotie die hen ertoe bewogen heeft om te fluiten voor macht.
Je moet een scheidsrechter buiten het feit dat hij voetballer is geweest ook aan een psychologische test onderwerpen en meten hoeveel procent beslissingen een persoon maakt onder zware druk en stress. Daar zouden ze eens mee moeten beginnen.
Ik kan jou garanderen dat Makellie de eerste is die eruit vliegt bij een herkeuring.

7 november 2018 om 18:51

Ik ga niet op al de onzin van je reageren, maar ik pak er even een paar punten uit. Grote ego's die hun fouten niet durven toe te geven? Ik weet niet op wat voor niveau jij voetbalt, maar ik heb genoeg scheidsrechters meegemaakt die uiteindelijk toegaven dat ze fout zaten en dat zie je (soms) ook bij scheidsrechters op het hoogste niveau. Ik fluit sowieso niet als ik iets niet kan zien? Dan sta je ten eerste verkeerd opgesteld en maak je als een scheids dus een fout. Oftewel niet iedereen kan fluiten. Psychologische test? Eerst loopt je in heel veel reacties te verkondigen dat voetbal heel simpel is en dat mensen het onnodig moeilijk willen maken. Nu kom jij met psychologische testen aanzetten. Je spreekt je mooi tegen. Ow ja, als je het 100x beter kan een de rest, zou ik het gewoon doen. Je gaat meer verdienen dan het salaris wat je nu hebt, komt dicht bij de wereldsterren en ziet de wedstrijden die een normale sterveling nooit gaat beleven.

Kuipers begint er een persoonlijk spelletje van te maken tegen Neymar sinds het WK. Een scheids dient zich professioneel en neutraal op te stellen, maar dat doet Kuipers niet van zodra hij de blonde lokken van Neymar ziet. Die persoonlijke rancune gaat hem nog de kop kosten. Irriteer mij er enorm aan.

7 november 2018 om 16:20

Dan maar ten onder gaan en dat je laatste wapenfeit dan is dat je die aansteller op zijn plaats zette. Als Neymar zich onheus bejegend voelt heeft ie dat echt enkel aan zichzelf te danken. Deze foto zegt alles en dan durf je het te hebben over respect...

Scheidsrechters maken fouten, maar dat doen voetballers natuurlijk nooit...

Ben het met je eens bombanera99 dat Kuipers meerdere fouten maakte tijdens de klassieker. Toornstra had rood moeten hebben, VD Heijden, Clasie en Van Persie minimaal geel. Maar zoiets heet geloof ik in de geest van de wedstrijd fluiten.

Heb de wedstrijd gezien en het was iid niet zn beste wedstrijd. Heeft heel veel fouten gemaakt. Maar niet alleen hij, zijn assistenten ook. Ik heb het gevoel dat hij altijd graag de hoofdrol wil zijn. En is totaal niet consequent. Maar ja hij is een nederlander he, dus hij zal wssn wel verdedigd worden op dit forum, door mensen die de wedstrijd niet eens hebben gezien.

7 november 2018 om 21:09

En jij bent Braziliaan dus zult ook eerder de andere kant kiezen. Nog meer van die drogredenen?

De ene Braziliaan steunt de andere, logisch.
Voetballers moeten eens een rugbywedstrijd kijken en opletten hoe daar met de scheids omgegaan wordt. Scheids heeft altijd gelijk, ook al heeft hij dat niet.
Tijdens een WK een keer een scheids horen zeggen: "it's my decision. Maybe I'm wrong but it is still my decision."

Die Brazilianen zijn echt vreselijke zeurpieten en jankballen altijd. Vooral als ze niet winnen.

ik heb de wedstrijd niet gezien maar als het buitenspel was geweest had de grensrechter moeten ingrijpen en niet de scheidsrechter

Over respect gesproken geldt dat niet over en weer? Zoja stop dan met het misleiden van scheidsrechters en hun assistenten door middels van schwalbes; het veinzen van blessures e.d. Dan mag je je mond opentrekken.

Ik lach me helemaal kapot om die jankerds van PSG. Leuk hoor al dat geld op het veld, maar het zijn allesbehalve echte mannen. Loop niet te jammeren, laat je voeten spreken. Wat dat betreft is Mbappe potjandorie nog de meest volwassene van allemaal. Napoli heeft onterecht gelijkgespeeld en had van mij mogen winnen. Kuipers heeft gewoon een goede wedstrijd gefloten. En ja, daar zaten wat schoonheidsfoutjes tussen. Zoals in iedere wedstrijd van iedere scheidsrechter.

Zou Thiago niet gewoon bedoelen: Met Thiago is het altijd hetzelfde liedje?

Dus niemand gaat inhoudelijk in op wat hij hier zegt? Ja de scheids is de baas op het veld maar we mogen wel eerlijk zijn met z'n alle dat Kuipers ervoor heeft gezorgd dat PSG niet heeft gewonnen! De penalty die werd gegeven, de speler liep in buitenspel plus het was een 100% penalty toen Juan bernat werd geraakt. Dus snap niet waarom vele hier emotionele betogen komen houden en Neymar afkraken. Kan de afgunst ergens begrijpen maar daar gaat het nu niet om, wie de wedstrijd heeft gezien zag dat Neymar vaak genoeg werd vastgehouden of de doorgang werd geblokkeerd en Kuipers doet gewoon niets, puur omdat het Neymar is en dat is de grootste onzin ooit! Een overtreding is een overtreding maakt niet uit bij wie het gebeurd!

Gasten als Neymar leven in een wereld waarin zij denken dat die alleen om hen gaat. Ik ken ondertussen ook een Nederlandse speler die, naar zijn gedrag gemeten, zo lijkt te denken. Het zijn goede voetballers maar walgelijke gasten.als zaken even niet zo worden geregeld als hun het beste uitkomt dan beginnen ze al te janken. Ik zie liever Kuipers in zijn onwetendheid een fout maken als dat ik Neymar en co bezig zie bij Paris Schwalbe Germain.

Met Thiago Silva is het ook altijd het zelfde liedje, als Neymar wat zegt dan weet je 100% zeker dat hij dit zal steunen en het zelfde zal zeggen.

Kuipers is een Nederlander en ik moet de eerste Nederlander nog tegenkomen waarbij het bloed niet onder de nagels vandaan komt bij het kijken naar Braziliaanse voetballers en hun geduikel. Hij zal dus best wat gezegd hebben, maar dan nog? Kreeg wereldwijd applaus voor zijn optreden tijdens het WK tijdens die wedstrijd met Brazilie, en dat zal ze vast nog dwars zitten. En dan gaan we nu aan de hand van overduidelijk subjectieve verklaringen van diezelfde duikelaars de man veroordelen? Belachelijk.

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar als ik lees dat hij voor buitenspel had moeten flluiten zal dat toch via de grensrechter moeten, als deze niet met vlagt hoe kun je hem dat dan kwalijk nemen?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Lille OSC5020
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
MarquinhosVerdediger20
Thiago SilvaVerdediger20
Layvin KurzawaVerdediger20
Dani AlvesVerdediger20
Ángel Di MaríaMiddenvelder20
Marco VerrattiMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

1274 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 13 13 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Brazilië, Nederland en Frankrijk zijn het interessantst voor Barcelona’

Barcelona zag Neymar anderhalf jaar geleden voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain vertrekken en de Catalanen deden na het afscheid van de Braziliaan met de komst van Philippe Coutinho (maximaal...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 februari
Didier Deschamps is momenteel een kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren