John van den Heuvel spuwt gal over ‘schandalige’ behandeling op Wembley

Woensdag, 7 november 2018 om

Er is na afloop van het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en PSV veel te doen om het supportersbeleid op Wembley. De tienjarige Guus Dansen werd met zijn vader, een vriendje en diens vader buitengezet vanwege het feit dat de jongen een shirt van PSV droeg en tussen de Engelse fans wilde plaatsnemen. Nu spuwt ook John van den Heuvel zijn gal over het beleid.

De misdaadverslaggever is dinsdag met zijn zoon eveneens het stadion uitgezet. Van den Heuvel, een fervent aanhanger van PSV, zat in het thuisvak toen hij juichte bij de vroege treffer van Luuk de Jong. Nadien moest hij Wembley verlaten. “Schandalig”, foetert Van den Heuvel, geciteerd door Omroep Brabant, een dag na het incident.

“We juichten voor het doelpunt van PSV en werden vervolgens het stadion uitgezet. Voor onze veiligheid, was de reden die werd opgegeven. Dat was lulkoek, want we zaten in een keurig vak. Er was echt niets aan de hand. Maar we werden er zo uitgeknikkerd”, aldus Van den Heuvel, die zodoende niet veel van de wedstrijd heeft meegekregen.

“We zijn maar in de lobby van ons hotel verder gaan kijken. We hebben geen poot om op te staan en achteraf moesten we er ook wel om lachen hoor”, aldus Van den Heuvel. PSV moest uiteindelijk in de slotfase capituleren tegen the Spurs. Twee treffers van Harry Kane zorgden ervoor dat Europese overwintering bijna onmogelelijk is geworden voor de Eindhovenaren.


Poll

Begrijp jij dat John van den Heuvel Wembley is uitgezet?


Gerelateerd

70 reacties (laatste reactie door janklazen)

In het thuisvak heb je je maar te gedragen, doe je dat niet? Dan wordt je er terecht uitgeknikkert.

7 november 2018 om 13:11

Top, maar wat heeft dat hier mee te maken? Ze doen toch niets?

7 november 2018 om 13:23

Er hoeft maar één verkeerde Tottenham fan naast te zitten en v/d Heuvel klaagt heel Tottenham Hotspur aan omdat die hun veiligheid hadden moeten waarborgen.

7 november 2018 om 14:16

Dat klopt inderdaad. Ik ben vorig jaar bij een Engels beker duel geweest (Manchester city-arsenal) en we zaten in een city vak. Bij een goal van Arsenal vierde 2 mannen twee rijen voor ons ook een beetje te hard voor een goal van Arsenal en die zijn nog net niet het stadion uitgescholden door de rest van het vak. Gewoon een kaartje kopen voor het vak waar je supporters horen en anders 'neutraal' reageren op de wedstrijd want je weet maar nooit wat voor een andere personen er op de tribune zitten.

7 november 2018 om 16:24

Precies dan krijg je net als tijdens PSV-Feyenoord ( JCS) toen een PSV-fan een Feyenoord-fan met een verstandelijke beperking sloeg. Je wilt een kind in bescherming nemen als steward. Dus ik vind dat de stewards goed gehandeld hebben

7 november 2018 om 13:19

Ze juichen voor een doelpunt hoezo hebben ze zich niet gedragen. Verder las ik ook dat een andere vader met zijn zoontje niet naar binnen mochten omdat het zoontje een PSV shirt aanhad. Zelf met de vraag als die het shirt uit doet mochten ze niet naar binnen. De stewards van Tottenham of Wembley maken zich volkomen belachelijk met deze actie.

7 november 2018 om 13:57

Het staat gewoon op de kaartjes en op de borden bij het stadion. Geen uitsupporters op de thuisvakken. Neem je het risico toch? Dan heb je gegokt maar verloren.

7 november 2018 om 15:43

Wat subjectief. Dus als ik supporter ben van Tottenham en juich voor PSV omdat ik dat leuk vind word je er uit geknikkerd....? Met andere woorden....communisme.

7 november 2018 om 15:52

Ik denk inderdaad dat er Tottenham supporters zijn die voor de goal van PSV juichten. Echt een 'geniale' opmerking zeg...

7 november 2018 om 13:59

Die Feyenoorder die van de ring gegooid werd bij Willem 2 stond na verluid ook alleen te juichen voor een goal. Boontje komt om z'n loontje dus?

7 november 2018 om 14:24

@shorty1991,

Boontje komt om zijn loontje? Het is inderdaad heel normaal iemand van de tweede ring naar beneden te flikkeren omdat hij juicht voor een andere club?
Wat vreselijk kortzichtig, volgens mij ligt de fout bij degene die het geweld toepast en niet bij degene die het ondergaat. Ik kan het natuurlijk fout hebben begrepen?

7 november 2018 om 15:35

Je hebt het inderdaad verkeerd begrepen, hij bedoelt juist precies wat jij zegt, maar dat als reactie op fr12 die het terecht vindt.

7 november 2018 om 15:37

Tweede ring nog wel. Wist niet dat Willem II zo'n groot stadion had? Vorige week nog langs gereden maar dan is het wel heel snel verbouwd.. Geweld is niet goed te praten maar het was bij hem wel wat meer dan gewoon juichen hoor. Niet voor niets is hij, ondanks dat hij de stad moest verlaten, in de avond opgepakt omdat hij stond te provoceren bij de kroegen in de binnenstad.

7 november 2018 om 14:13

Wauw... ik ben benieuwd of jij ook zo zou redeneren als je er zelf zat. Het is al triest genoeg dat die scheiding nodig is vanwege een paar malloten. Als ik met mijn klanten zo zou omgaan, kon ik snel dicht. Ik snap dat er regels zijn, maar dat kan je ook op een andere manier oplossen.

7 november 2018 om 14:59

Wat een lariekoek allemaal. Er wordt echt met twee maten gemeten soms. Ik herinner mij Arsenal uit ( Highbury toen nog ) waar we met veel supporters praktisch een heel vak hadden overgenomen, iedereen keihard juichen bij de goal van de Jong......niets aan het handje hoor

7 november 2018 om 16:06

Je club aanmoedigen is prima gedrag, ook als je voor de andere club bent. Jouw idee is de omgekeerde wereld!

Die agressieve randdebielen die zich niet kunnen gedragen moeten juist 1 voor 1 voorgoed het stadion uitgeflikkerd worden. Kleine jongetjes zijn het, wiens weekend is verpest omdat een voetbalclub heeft verloren. Pure frustratie van die minkunkels, omdat hun leven blijkbaar weinig voorstelt zonder voetbal. Ik vind het gewoon zielig!

Ik vond het prachtig om laatst die vrienden bij (ik geloof) VVV te zien zitten naast elkaar. De een met een VVV-shirt, de ander met een shirt van de tegenstander. Elkaar een beetje dollen nadat een doelpunt werd gescoord en die ook weer werd afgekeurd. Heerlijk. Niet elkaar de hersenpan inslaan, maar een beetje plagen. Zo moet het ook. Dat gedrag moeten we normaliseren.

Hij zou beter moeten weten. Het is gewoon niet toegestaan om als uitsupporter in het thuisvak te gaan zitten.
Overigens was er nog voldoende plek in het stadion dus hadden ze best een vakje extra kunnen pakken voor de PSV supporters.

Tja, je weet dit van te voren toch? Als ik met een Ajax shirt in een thuisvak van welke club dan ook ga zitten of heel hard juich als Ajax scoort dan weet je gewoon dat er een grote kans is dat je er wordt uitgezet. Als je weet dat die kans er is moet je ook niet miepen dat je niet naar binnen mag of uit het stadion wordt gezet.

7 november 2018 om 13:14

Dit gaat over kinderen. Dat is wel iets anders dan dat er een groepje volwassen kerels in het thuis vak gaat zitten met de shirt van de tegenstander aan.

7 november 2018 om 13:19

Dit is hetzelfde argument als met het kinderpardon. "het is zielig voor de kinderen." Dat klopt, maar de ouders hadden dit kunnen zien aankomen en er op moeten anticiperen.

7 november 2018 om 13:40

Je gaat toch niet het kinderpardon vergelijken met een potje voetbal kijken? Ik ben geen voorstander van uitsupporters in de thuisvakken en tegen het kinderpardon, maar dit kun je toch totaal nier vergelijken?

7 november 2018 om 13:49

Ik vergelijk het niet alsof het op hetzelfde niveau zit, ik vergelijk het in de zin dat dezelfde argumenten gebruikt worden. Het feit dat het over volwassenen met kinderen gaat maakt geen verschil ten opzichte van volwassenen zonder kinderen. Ze hadden zo verstandig moeten zijn om te weten dat de kans groot was dat ze weg moesten.

7 november 2018 om 14:12

Tuurlijk zit er verschil tussen kinderen en volwassenen... Of ben je bang dat groep 8 van de plaatselijke basisschool even een heel thuisvak te lijf gaat?

7 november 2018 om 15:02

Nee, eerder andersom. De kinderen snappen niet dat ze zich moeten inhouden in een vak waar voornamelijk supporters van de andere club zitten. Daardoor ontstaat makkelijk irritatie bij thuissupporters, die verhaal gaan halen bij de ouders. Dan heb je een probleem.

7 november 2018 om 16:30

Tijdens de wedstrijd Feijenoord - PSV werd er ook een verstandelijke gehandicapt in zijn gezicht geslagen omdat hij juichte voor een doelpunt van zijn club. Jammer genoeg heb je overal van die onverlaten zitten die zich niet kunnen beheersen en geen respect hebben voor de toeschouwers van de andere club

7 november 2018 om 14:08

In Heerenveen niet hoor. Zelfs met Groningen shirts niet. Of andersom in Groningen. T valt hier allemaal wel wat mee tenzij t een beladen duel is.

In Heerenveen vaak gezeten met mijn Ajax shirt. Toch mijn nr 1 club. En nooit een probleem gehad behalve ludieke gekkigheid.

7 november 2018 om 14:09

@Zytto, Ga eens in Duitsland kijken. Daar zitten uit en thuissupporters gewoon door elkaar heen met shirt en al. Ik heb bij leverkusen op mijn seizoenskaart gezeten naast jongens van Lazio en AS Roma, Bate Borisov, Barcelona en Sportinf Portugal. Gehuld in shirt en sjaal. Niets aan het handje. Het is dus niet overal zo. Het gaat er gewoon om hoe met handhaaft.

7 november 2018 om 15:00

Ze hebben vorige week nog lopen rellen in Duitsland. Het is altijd een standaard voorbeeld van hoe het wel moet, maar het is daar lang niet zo blij en vrolijk als men denkt.

7 november 2018 om 17:42

Mag ik vragen welke wedstrijd je bedoelt? Want als je Bvb- Hertha bedoelt, dat is totaal anders. Natuurlijk niet het schoolvoorbeeld van goede supporters, maar dat was het uitvak tegen de ME. Zonder het goed te praten uiteraard, maar niet een keurig vak tegen een jongetje. Voor en na de wedstrijd lopen alle supporters gewoon door elkaar en er zaten genoeg blauwe shirts op de tribune. Alleen rond het uitvak en op die gelbe wand zijn kleren van de tegenstander verboden. Op de lange zijdes zie je dat genoeg door elkaar zitten.

8 november 2018 om 14:27

Natuurlijk gaat het ook daar wel eens mis maar het gaat in zn geheel om hoe men handhaaft. In Engeland heb je de voetbalwet. Als je iets flikt ontremd voetbal dan ben je gelijk de pineut. En zelfs met die wet gaat het nog wel eens mis. Maar je zet wel als land een toon met zon wet. Ik weet niet hoe het in andere landen is gesteld met dit soort wetten maar in Engeland is de agressie flink afgenomen rondom het voetbal. Met een kwestie van handhaven voorkom je een heleboel maar dan moet je er wel voor gaan staan.

En er hoeft maar 1 randdebiel in de buurt te zitten die hem of zijn zoon een tik verkoopt, en meneer vd Heuvel heeft een solide zaak om heel Tottenham aan te klagen. Krijgen ze rechtzaken en negatieve publiciteit over zich heen. Daar hebben ze dan ook het uitvak voor uitgevonden, en het is niet dat er in een stadion als Wembley maar 500 uitsupporters passen. Had daar gewoon kaartjes voor gehaald zoals het hoort en niet mekkeren om je eigen fout.

7 november 2018 om 13:15

Of het nou dom is of niet. Het blijft, in mijn ogen, kinderachtig om een vader met zoon het stadion uit te knikkeren om deze reden. Het is geen groepje relschoppers of groep vrienden die dit doen.

Maar goed, het zal tegenwoordig wel zo verkracht zijn dat ook een vader met zoon niet in een ander vak kan zitten.

7 november 2018 om 13:24

Juist omdat er een kind bij betrokken is, is dat gevaarlijk voor Tottenham. Er zitten 70.000 supporters in dat stadion, en die Britten beseffen echt wel dat dat niet allemaal lieverdjes zijn. Dat jochie hoeft maar de verkeerde tegen te komen en hem overkomt misschien wat lelijks. En dan zit Tottenham met reputatieschade dat een kind iets is overkomen tijdens een wedstrijd, hoe heeft dat nou kunnen gebeuren, de beveiliging faalt, ik neem nooit meer mijn kinderen mee etc etc.Je kan het verkracht noemen en het is ook wel triest dat het nodig is, maar ik noem het toch best logisch dat dit voor beide partijen het veiligst is.

7 november 2018 om 14:33

Tja afgelopen zomer werd er nog een gehandicapte feyenoordfan geslagen door een psv supporter tijdens de JC schaal. Je hebt er genoeg debielen tussen zitten. Wat Terry zegt klopt gewoon.

Die vakken zijn er met een reden, beste John. Hand in eigen boezem graag.

John van de Heuvel is niet gewend om als normale burger te worden behandeld. Hij denkt dat hij overal voorkeursbehandelingen krijgt. Is een terechte beslissing van Tottenham om hem het stadion uit te zetten. Ga gewoon in je eigen vak zitten.

7 november 2018 om 13:16

Ik heb al meerdere reacties van jou gelezen in de afgelopen week en ben het met elke reactie 100% eens. Juichen doe je in het juiste vak ivm waarborging van veiligheid. Die schijnheiligert van een John van de Heuvel hoort dat als de beste te weten.

7 november 2018 om 14:01

Dan ben je de enige op heel de site denk ik haha. Jeej Bomba eindelijk een vriendje die je reacties kan liken, hou dit vast jochie!

7 november 2018 om 15:05

@storing
Dan heb je er veel kijk op. Goed om te lezen dat er mensen zijn die hetzelfde over voetbal denken.

7 november 2018 om 15:11

@shorty Ik ben hier niet om vrienden te maken. Dat doet me niet zoveel. Ik lees liever dat meer mensen hetzelfde over voetbal denken. Dat is echt nodig in NL dat mensen hun ogen gaan openen dat het voetbal in de basis in NL ernstig fout is. Weet je wat de ironie en paradox is in Nederland. Er wordt van alle landen in NL het meeste tijd besteed aan 'tactiek' vooral positiespel en de NLse spelers zijn tactisch zwaar onderlegd. Hoe zou dat komen denk je?

7 november 2018 om 16:00

Manmanman, bombanera, wat een populistisch gelul komt er uit jou! John vd Heuvel is het nite gewend om als normale burger behandeld te worden... Jij kan in zijn hersenpan kijken? Hilarisch!

7 november 2018 om 16:08

@tegengif Van de Heuvel is een arrogant mannetje die vol is van zichzelf. Hij probeert net als velen te verkopen dat hij normen en waarden hoog in het vaandel heeft zitten. Hij lijdt aan de vervelende eigenschap dat hij anderen constant probeert te wijzen op hun gedrag. Meneer denkt de perfecte mens te zijn die de mensheid even probeert uit te leggen wat goedheid is voor zijn eigen ego. Het kan me als PSVer niets schelen dat hij voor PSV is en dat ik hem daarom maar moet sparen. Hij had even de huisregels van Tottenham moeten doornemen als zogenaamde persoon die zich altijd aan de regels houdt. Ipv begrip te tonen voor Tottenham gaat hij als een oude roddeltante bij zijn bevriende pers huilen wat voor onrecht hem is aangedaan. Hoe durven ze de 'grote' Heuvel het stadion uit te zetten? Ze hadden hem bij Tottenham direct een stadionverbod moeten geven.

Als je naar het buitenland gaat betekend dat je je moet houden aan de wetten en regels die gelden in dat land. Zo dien je er ook van op de hoogte te zijn als je in Engeland een wedstrijd bezoekt je geen shirts van het uitspelende teams (of zelfs andere clubs, volgens mij) mag dragen. Daarnaast dient er ook niet te worden gejuicht voor het uitspelende team (als je in het thuisvak zit). Die regels zijn er niet voor niets en dragen eraan bij dat de autoriteiten de ongeregeldheden in Engeland de laatste jaren aardig onder controle hebben. De een vind het overdreven en de ander vind het wel goed. Punt is, is dat je je aan die regels moet houden, doe je dat niet volgen er consequenties ongeacht leeftijd oid, zou meneer van den Heuvel toch moeten weten?

7 november 2018 om 13:19

Off topic: wat doen al die kinderen toch op een doordeweekse avond zo laat in het buitenland? Moeten die niet naar school? Ik lees hieronder ook 9 jaar

Is toch logisch? Je hebt niks in dat thuisvak te zoeken. Snap niet dat je je hier druk om kan maken, je kent de regels toch?

Was niet alleen in het thuisvak gezeik, ook in het uitval deden stewards van de Spurs moeilijk en mochten sommige supporters pas na de 30ste minuut naar binnen. Kinderen van 9 praat ik dan over!

7 november 2018 om 20:32

Dat er kennelijk ouders zijn die het een goed idee vinden om kinderen van 9 jaar oud op een doordeweekse dag mee te nemen naar een europese uitwedstrijd vind ik nog wel het meest bizarre van je post.

Zegt iemand wiens collega 'supporters'tijdens de Johan Cruijff schaal nog een kind in Feyenoord shirt een klap op zn kop gaven, die ook in een vak met PSV supporters stond. Toen hebben we meneer Van den Heuvel en de nu op social media heel erg bijdehand doende papa Dansen ook niet gehoord. Roomser dan de paus heet dat.

Ik ben in verwarring. Als een supporter van Feyenoord met een beperking een klap krijgt van een PSV supporter in een thuisbasis van PSV dan is het land te klein en krijgt deze malloot alle verwensingen naar zijn hoofd. Maar als het om mensen gaat die geen beperking hebben dan moeten ze beter nadenken en worden ze er terecht het stadion uitgezet. Iets klopt hier niet in lijkt me

Volkomen terecht, het thuisvak is voor de thuissupporters. Prima als je daar een kaartje voor kunt krijgen maar je dient je vervolgens wel te gedragen en niet provocerend lopen te juichen.

Makkelijk gezegd, dan had hij in het uitvak moeten gaan zitten waar ze ook voor bedoeld zijn.

Bovendien, hoe komen de familie Dansen en John van den Heuvel in een vak met Tottenham supporters. Bij aankoop van legale kaarten is dat volgens mij onmogelijk in de Champions League. Dus meneer de rechercheur is kennelijk op de zwarte markt actief geweest. En dan gaat de heer Van den Heuvel vanavond weer als de grote moraal ridder alle misstanden weer veroordelen in al die boulevard-programma's en talk-shows?

7 november 2018 om 14:14

Het is wel degelijk mogelijk om op legale wijze aan kaarten te komen. Deze wedstrijd heeft veel minder aanzien waardoor stadion niet uitverkocht is. Dan komen kaarten op de vrije markt. Ook kan het zijn dat ze kaarten hebben verkregen via een sponsor.

Word zo moe van die man! Weetje wat schandalig is? Dat die twee vaders, papa’s zijn... die hadden beter moeten weten!

Word zo moe van die man! Weetje wat schandalig is? Dat die twee vaders, papa’s zijn... die hadden beter moeten weten!

Moet niet gekker worden. Is een kind man waar praten we over

7 november 2018 om 14:25

@ Jeffinhogitano

Totdat er wel iets gebeurd, dat het kind overlopen word omdat iemand zijn vader een hengst wilt geven, en vervolgens iedereen klaagt dat de Spurs hun veiligheid beter op orde zou moeten hebben. Het is overigens algemeen bekend dat je dit niet moet doen, ik betwijfel dan ook of ze dit in Eindhoven andersom wel zouden toelaten. Dan is er nog het verschil dat men in Engeland in vergelijking tot Nederland veel strenger is in het voetbal als het om de veiligheid gaat om ellende in de stadions te voorkomen.

Van de Heuvel moet hier dus niet zo zeuren, en zich gewoon aanpassen aan een ander lands zijn wetten/regels/gebruiken. Zijn ego zal wel gekrent zijn dat hij als misdaad journalist (het moet niet gekker worden) en "bekende Nederlander" aangesproken werd op het overtreden van de regels

8 november 2018 om 06:05

Ben het met je eens, hij had zeker beter moeten weten. Ben alleen van mening dat het toch wel een gekke wereld is waarin sommige dingen wat te serieus worden genomen, en daardoor een kind niet eens een shirt kan dragen die hij wil. Beetje triest als je het mij vraagt

Pfoe, ze kunnen het beroep 'misdaadjournalist' maar beter de naam 'moraalridder' geven. Deze van den Heuvel en ook meneer de Vries doen altijd alsof ze de heilige Jezus zelf zijn, maar intussen..

Meer dan terecht dat ze eruit gezet zijn, als misdaadjournalist zou je wel beter moeten weten.

Misschien raar, maar als mensen zich normaal zouden gedragen, dan zou dit geen probleem zijn. In de VS zitten mensen van de verschillende NFL teams ook door elkaar. Het is eigenlijk belachelijk dat dit niet kan. Bij het voetbal hebben we helaas "harde kernen" die zichzelf te serieus nemen. Deze mensen verpesten alles voor de rest. Eigenlijk moet het gewoon kunnen, maar hier moet iedereen zich aanpassen aan de kleinere groep fanatieke gekken.

7 november 2018 om 15:41

In Amerika... Haha! In Amerika word ik neergeschoten omdat ik in een bv blauwe trui loop in de verkeerde wijk want daar is de kleur rood.

7 november 2018 om 19:41

Ik geef alleen een voorbeeld. Ooit een NFL wedstrijd gezien? Bbq-en met de tegenstander voor de wedstrijd? We hebben het niet over achterbuurten.....Mischien weten waar je over praat.

Gelul, wij hebben 2 jaar geleden in het vak van atletico gezeten met psv shirt. Geen probleem tussen die fanatiekelingen. Kregen zelfs een omhelzing na de wedstrijd

Laatst bij Ajax- Eagles zaten er genoeg Eagles supporters herkenbaar tussen het thuispubliek, moet dus kunnen. Al hadden ze natuurlijk niet veel te juichen

Schande spreken over een probleem dat je zelf hebt veroorzaakt en met logisch nadenken makkelijk had kunnen voorkomen. Ik begrijp dat niet.

Ik had ook kaartjes voor het Thuis vak bij Jablonec - Ajax. Toen we bij onze plekken kwamen bleken we naast het vak met de harde kern te zitten. Met alleen een laag hekje er tussen om de vakken "gescheiden' te houden. Wij gingen zitten. Maar de Ajax sjaaltjes verdwenen mooi weer de tas in. En toen Jablonec die penalty miste (paal) ook bewust niet hard gaan juichen. Zelfs toen kregen we gezeik over ons heen. Maar het viel mee.

Gewoon ff nadenken. Gelukkig is niet iedereen zo. Maar je hebt er gewoon een aantal mongolen tussen zitten. Altijd wel.

Is ook gewoon niet slim. Ik heb ook wel eens een Ajax - Feyenoord bezocht in een Ajaxvak. Gewoon niet juichen, in die tijd scoorde Feyenoord nog wel eens 😁, en niet laten merken dat je van de tegenpartij bent. Uiteraard is het nooit goed te praten dat je een klap krijgt omdat je voor een andere club bent, maar een beetje logisch nadenken is nogal moeilijk voor sommige mensen. Al zie je ook wel steeds vaker toeristen bij de Clasico in Spanje die in het 'verkeerde' vak zitten. Maar naar mijn weten komen daar nooit echt hele grote problemen mee.

Iedereen die reageert dat Vd Heuvel het stadion is uitgezet, vind dat dus heel normaal. Als uit supporter kun je dus niet op de tribune zitten bij de tegenstander, ook al zijn er duizenden en duizenden vrije plaatsen, maar mag je niet voor de tegenstander juichen. Wat een onzin! Als mijn buurman op de tribune voor de tegenstander is, nou lekker boeiend. Als hij zich gedraagt mag die van mij best juichen. Dit zegt alles over de maatschappij van tegenwoordig. We kunnen niks meer verdragen van elkaar. Misschien moeten we dan maar helemaal af stappen van uit supporters. Alleen nog maar eigen fans toelaten. Geregistreerd en wel. Leuk joh...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7779
2.PSV7768
3.Feyenoord5929
4.AZ5221
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3127
H. LozanoAanvaller2917
D. MalenAanvaller288
C. GakpoAanvaller131
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman310
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Maandag 22 april
Napoli heeft een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Agustín Almendra van Boca Juniors. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren