Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica baalt van ‘onverdiende nederlaag’ tegen Ajax: ‘Dit is best oneerlijk’

Rui Vitória kon na de nederlaag van Benfica bij Ajax (1-0) niet verbergen hoe teleurgesteld hij was. Een van richting veranderd schot van Noussair Mazraoui in de extra tijd gaf dinsdagavond de doorslag in de Johan Cruijff ArenA. Door de nederlaag zijn de kansen van de Portugezen op overwintering in de Champions Leagsue geslonken.

“Natuurlijk doet dit pijn”, doelde de oefenmeester op het enige doelpunt ver in blessuretijd. “Dit hadden we niet verdiend. Dit is eigenlijk best oneerlijk. Je hebt verschillende manieren om proberen te winnen. Wij wilden compact verdedigen en met counters toeslaan. We hebben kansen gekregen maar niet benut.”

“Toch kan ik mijn spelers weinig kwalijk nemen. Ze hebben uitstekend gespeeld maar het zat ons niet mee.” Benfica blijft na de nederlaag op drie punten uit evenveel duels staan en speelt over twee weken in eigen huis tegen Ajax, dat net als Bayern München vier punten meer heeft dan de Portugezen. Opnieuw een nederlaag zou betekenen dat de ploeg van trainer Erik ten Hag na vier groepsduels al zeker is van de knock out-fase van het toernooi.

“We hadden er graag beter voor gestaan”, besloot Vitória. “Maar we zijn nog niet kansloos. Hopelijk zit het ons over twee weken wel een beetje mee en krijgen we wat we verdienen.” Benfica startte de groepsfase met een 0-2 nederlaag tegen Bayern en zegevierde in het tweede groepsduel met AEK Athene met 2-3.

Wat gaat Benfica over twee weken tegen Ajax doen?

1
2

Niks te oneerlijk, de verhoudingen waren gelijk en ajax trekt aan het langste touwtje een x , finally !

24 oktober 2018 om 07:27

Overwinning was meer dan terecht. Dat ‘t doelpunt zo laat valt was te wijten aan ten Hag die zo lang wachte met het inbrengen van verse krachten. Heb naar zijn commentaar zitten luisteren waarom hij zo lang wachte en het sloeg werkelijk nergens op. Volgens hem stond het goed en creeerde hij met de spelers die op het veld stonden genoeg kansen. Nou dat gebeurde op het laatst bijna niet meer omdat o.a. Donnie,de Jong, Dolberg enz erdoorheen zaten. Bovendien hadden 4 spelers van Ajax geel en daar had hij er ook 1 van kunnen wisselen. Als je Wober voor blind ,Eiting voor de Jong, Huntelaar voor Dolberg die er toch al niks van bakte en Neres voor Donnie inbrengt na een uur dan ga je er niet op achteruit volgens mij en had je de wedstrijd veel eerder kunnen beslissen. Maar hij wacht tot de 88e minuut met wisselen en die andere 2 wissels gebruikt hij niet eens. Dus Benfica moet niet zeuren, want ze hadden kansen, maar Ajax nog wat meer. Ajax speelde goed en heeft veel kwaliteit en met een betere trainer hadden ze eerder gescoord en met meer doelpunten gewonnen.

24 oktober 2018 om 07:39

Meer dan terecht is natuurlijk zwaar overdreven. De verhouding qua kansen was redelijk gelijk. Ajax had wel iets meer kansen, maar dat scheelde weinig. En niemand weet of de goal eerder was gevallen met bepaalde wissels. Sorry, maar je praat echt onzin.

24 oktober 2018 om 07:40

Jij doet gewoon 4 wissels in 1 partij?

24 oktober 2018 om 08:31

Los van die overwinning zagen we duidelijk het Ajax dat tegen de grenzen van haar kunnen aanliep.zit er nog rek in deze ploeg ? en zijn ze in staat om uit tegen ploegen van het kaliber Benfica te winnen ? Misschien ook belangrijk :Is Dolberg wel in staat op dit nivo te acteren ? de jongen is thans appeltje eitje voor elke verdediger die hem strak verdedigd. Je bemerkt bij hem geen fractie van creativiteit en gogme om zichzelf onder de druk uit te spelen. Dolberg lijkt een speler die alleen nuttig is indien men hem de ruimte geeft, tegen Feyenoord zal ie wel spelen,maar uit tegen Benfica wordt het voor hem een lasrige kwestie. Wie zal Ajax dan in de spits zetten ?

24 oktober 2018 om 08:35

Uiteindelijk weet je niet wat er was gebeurt als je Neres er 20 minuten eerder in had gezet. In dit geval krijgt ten Hag gelijk met zijn wisselbeleid want hij wint en dat is het voornaamste, dat hij eerder iemand met geel had moeten wisselen, is maar goed dat hij niet Mazraoui eraf heeft gehaald, hã©! Ik vond Ajax ook beter maar in deze wedstrijd had het kwartje ook de andere kant op kunnen vallen. Dat Ajax wint is natuurlijk hartstikke mooi voor ze!

24 oktober 2018 om 09:04

adoado,

Top van hun kunnen? Rek in de ploeg?

Voorlopig staan ze met hun top van kunnen gedeeld eerste met 7 punten. Je ziet duidelijk dat de ploeg groeit. Hoe kan je dan afvragen of er nog rek in zit.. met jonge jongens als de Ligt, Frenkie, Neres etc. Tuurlijk zit daar rek in. En is zo'n overwinning als gister niet alleen een zege qua punten.. maar ook mentaal. Vooral bij die jonge jongens. Kijk maar eens hoeveel vertrouwen dat bv PSV geeft. T gevoel hebben dat je de westrijd ook nog in de 90+ minuut kan winnen. Dat geeft je de wil om te strijden.

Tis nu makkelijk om de spelers die t evt lastig hadden te beoordelen als te klein voor de CL. Dolberg komt terug van een blessure. En dit was een pittige wedstrijd. Vind ook wel dat de buitenspelers hem niet echt zoeken.

Tis mooi dat we gewoon meerdere opties hebben voor in de spits, afhankelijk van de tegenstander. Tadic kan dr ook staan. Deed dat lang niet slecht tegen Bayern.

24 oktober 2018 om 10:51

Schitterende spannende wedstrijd en Duits gewonnen. Heerlijk.

24 oktober 2018 om 10:53

Ajax had 2 100% kansen, Benfica 0 (slechts een paar mogelijkheden tot een kans)

24 oktober 2018 om 11:31

Ik weet niet wat je onder 100% kansen verstaat Mrboity, maar als ik jou was zou ik de eerste helft nog eens nakijken? Minstens net zo groot als de kansen van Ajax.

24 oktober 2018 om 07:37

Ajax heeft de betere kansen gehad. Stats zeggen hetzelfde. 10 schoten op doel van Ajax vs 3 van Benfica. Het was heel spannend, maar ik vind het niet onterecht.

24 oktober 2018 om 14:57

Die schoten op doel geven vaak wel een vertekend beeld van de wedstrijd. Ajax schoot veel in de handen van de uitstekende keeper. Benfica ramde een aantal x net voorlangs en naast het goal. Uiteraard geen schoten op goal met net zo goed billenknijpen.

Dit is wel echt on-Nederlands. Normaal gesproken zaten wij aan deze kant van de medaille, mooi dat het ons ook een keer meezit. Op basis van de 1e helft vond ik het een 50/50 wedstrijd, de 2e helft kan ik niet over oordelen, maar mooi dat er is gewonnen.

24 oktober 2018 om 07:15

Ik vond Ajax toch wel licht de betere partij maar beide teams hadden zeker kansen om te scoren. Ajax had wel meer 100% kansen had ik het gevoel.

Kwartje valt vaak de kant op van de aanvallende ploeg. Dus op zich roep je dit op je zelf af. Aanvallende ploeg heeft meestal meer de bal dus ook meer kans op gelukjes. Zelfde waarom het lijkt alsof aanvallende ploegen (zoals Barca, MC etc) vaker penalty meekrijgen. Is gewoon een gevolg dat ze vaker in de 16 zijn.

24 oktober 2018 om 10:10

Oh bah, Sporting. Eigen doelpunt Wisgerhof laatste minuut. Daar was ik toen goed ziek van.

24 oktober 2018 om 07:49

In het verleden waren Nederlandse ploegen vaak de ploeg die het meeste balbezit hadden en aanvielen, maar werden ze door een counter in de laatste minuut in rouw gedompeld. Het is dus niet vanzelfsprekend dat de aanvallende ploeg meer kans op gelukjes heeft. Gelukkig was dat gister wel zo.

24 oktober 2018 om 10:43

Winnen in de laatste fase van een wedstrijd heeft met name met de conditionele staat van een ploeg te maken. Als een verdediger erdoorheen zit, is hij een fractie van een seconde later, en dat is een doorslaggevend detail.

Een goede aanvallende ploeg heeft als voordeel dat men minder achter de bal aan hoeft te lopen, waardoor men vaak minder energie verstookt.

Het was 50-50 en ik ben voor Ajax maar kijk er wel naar als een neutrale kijker maar als zij het zo oneerlijk vonden waarom hoor ik dan niets over de scheids want die floot voor elk witwasje tegen Ajax zat me op te vreten

24 oktober 2018 om 07:54

Toppie het was gewoon een heerlijke pot nou hopen dat Psv vanavond ook wint

24 oktober 2018 om 07:57

Scheidsrechter vloot echt slecht ja. Maar volgens mij nam hij regelmatig slechte beslissingen die in het nadeel waren van zowel Ajax als Benfica. Ajax had iets meer balbezit, iets meer kansen en iets meer kwaliteit. Verhouding was denk ik 55-45. Trainer moet niet zeuren. Doelpunt was een beetje lucky maar overwinning was meer dan terecht.

24 oktober 2018 om 08:26

Scheid was dramatisch, Franse jankerd.

24 oktober 2018 om 09:14

Ik vond de scheids goed fluiten, alleen gaf hij sommige kaarten (zoals die van Tagliafigo) wat makkelijk. Maar de duikelingen van Ziyech beoordeelde hij prima, net als bijvoorbeeld de 2 duikelingen in de 16 van Ajax door Benfica spelers.

Spelers zie je vaak veel misbaar maken en daar reageert het publiek weer op, maar dat wilt niet zeggen dat de speler terecht of onterecht wordt teruggefloten. Hoe vaak wordt een speler niet "door midden geschopt" en claimt de overtreder dat hij de bal speelde?

Tadic werd bijvoorbeeld een paar keer teruggefloten nadat hij zelf de eerste overtreding maakte alvorens hij onregelmentair werd afgestopt. Ook daar zat de scheids goed.

De enige kritische noot die ik heb is dat hij te veel floot voor kleine overtredingen. Aan de andere kant, als hij niet fluit en het pakt nadelig uit, dan is hij ook de gebeten hond.

24 oktober 2018 om 11:58

Zeer correcte reactie4dredondo. Ik ben het helemaal met je eens. Veel mensen zitten te klagen over een slechte scheidsrechter terwijl Ziyech continu zelf naar het gras ging omdat hij 4x in 1 wedstrijd een piroutte probeert. Tadic maakte ook regelmatig de eerste overtreding en stak vervolgens half huilend zijn hand omhoog als hij zelf viel. Ik snap het ook wel, het is de scheids voor je proberen te winnen, maar iedereen doet net alsof de scheids dan meteen de schuldige is.

De scheids had Mazraoui zijn 2e gele kaart kunnen geven, met gemak. Ook Donny had geel kunnen krijgen voor geen grote overtredingen, maar wel binnen 3 minuten 3x iemand op het middenveld tegenhouden. De gele kaart van Nico was vervelend en onterecht, maar ik snap echter wel dat hij gegeven werd. Niet zozeer om de 'overtreding' maar wel voor de actie zelf. Het lijkt alsof hij keihard inkomt en zijn standbeen aantikt, de Portugees springt gewoon slim op maar er was niks aan de hand. Al vond ik de laatste gele kaart voor Benfica ook onnodig.

Hij floot in de eerste helft niet bijzonder goed, maar naar mijn mening was Benfica toen ook een stuk sterker dan in de tweede helft en had ajax ook gewoon kleine slimmigheidjes nodig om Benfica af te houden. al met al prima, normaal doen de topploegen dat bij ons en zijn wij te lief.

Ze deden niet onder voor ons. Was een taaie ploeg. Maar onverdiend vond ik het gezien de kansenverhouding niet echt.

Kijk alleen al naar de kansen van Dolberg en Donny. Normaal gesproken hoor je met zulke kansen al 2-0 voor te staan.

24 oktober 2018 om 07:21

Zo kan ik er ook wel 2 opnoemen in het voordeel van Benfica. Het had dus ook 0-2 kunnen staan.

24 oktober 2018 om 07:26

Daar heb je een punt. Maar Ik vond de kansen van Ajax eerlijk gezegd een stuk groter.

1 op 1 op de keeper, moet op dit niveau altijd een goal zijn.

24 oktober 2018 om 07:29

Dat is knap want 1 kans van Benfica was een 100% kans. De rest waren goede schoten maar houdbaar

24 oktober 2018 om 12:00

Beide teams hadden hele goede kansen, maar gelukkig voor Ajax was Onana wakker genoeg en gelukkig voor Benfica hebben zij ook een prima keeper op doel staan. Gewoon een uitstekende redding op het schot van Donny!

Iedereen zal mij nu wel een azijnpisser noemen, maar laat ik zeggen dat ik allereerst zeer blij ben met de 3 punten (mijn buren schrokken wakker gok ik), maar dat een gelijkspel in mijn ogen ook verdiend was. Dat Ajax 1 grote kans meer had dan Benfica betekent niet dat het meteen verdiend is. Gewoon een fantastische wedstrijd waarbij de goal aan beide kanten had kunnen vallen. Ik zal niet zeggen dat Ajax 2 bonuspunten heeft, maar een gelijkspel was in ieder geval niet onverdiend.

Het was zeker gelijkwaardig, maar Ajax had al twee 100% kansen gehad -Dolberg en Donny- en dan tell ik de bal vd lijn niet eens mee, dus oneerlijk was het zeker niet!
Erg lekkere overwinning. Vanmorgen nagenieten en dan volle focus op Zondag - hopelijk is Ajax dan wel scherp (niet zoals tegen. Psv)

Dat het voor de Portugezen zuur is om zo te verliezen snap ik, maar onverdiend? Zet je de bus neer en scoorde je zo uit je enigste kans dan zou je het onverdiend kunnen noemen. Ajax had genoeg kansen om te scoren. Bijvoorbeeld de bal die net niet over de lijn was. Dus noem deze nederlaag pijnlijk, zuur, gemeen, maar niet onverdiend.

Benfica heeft zeker kansen gekregen, maar Ajax was over 90 minuten toch wel bovenliggend. Er is niets gestolen aan deze zege. Bal van de lijn, twee keer vrij voor de keeper. Benfica had maar een niet te missen kans en dat was toen die bal doorschot en Seferovic hem kwijt raakte tussen zijn benen. Dat was de enige keer dom geluk (defensief). Verder had Benfica wel een paar goede schoten, maar die werden ook goed gewoon gepakt.

Vind er weinig onterecht aan.
Jammer voor hun dat het kwartje verkeerd valt.
Maar dat is voetbal, en niet alleen bij voetbal is dat zo.

En als Benfica zo laat had gescoord dan was het zeker eerlijk of niet? Lachwekkend die trainer. Beide ploegen hebben kansen gehad. Ajax had zelfs 2 keer extra moeten scoren en Benfica had 1 keer een 100% kans.

Heerlijk dit. Normaal is het precies andersom, goed gespeeld onverdiend verloren elke willekeurige Nederlandse ploeg tegen een Portugese. Zelfs bij het nationale elftal. Dat veranderde in de vriendschappelijke partij tegen Portugal, maar nu ook eindelijk weer eens als er iets op het spel staat. Gewoon weg heerlijk.

Een gelijkspel was ook eerlijk geweest, al had ajax ook pech.
2 enorme kansen die erin hadden gemoeten en een afgekeurde goal. Terecht afgekeurd, maar zonder var hadden de scheids en grensrechter nooit kunnen zien dat het geen doelpunt was (95% over de lijn). Daarnaast floot de scheids net iets te veel in nadeel van Ajax.

Al met al, twee goed spelende teams met veel passie alles tussen 0-0/ 1-1 en 2-0 was terecht geweest.
En eindelijk een keer níet pech voor ajax maar een keertje aan de goede kand van de medaille.

24 oktober 2018 om 07:43

Hallo zeg, dat kun je toch geen afgekeurde goal noemen? En er is geen var in de CL, jij doelt waarschijnlijk op de doellijntechnologie.

24 oktober 2018 om 08:01

Er is geenVar. En 95% erover is geen afgekeurde goal. Met het blote oog geef je alleen een goal als je 150% zeker weet dat het een goal is.

Ben blij voor Ajax dat ze deze wedstrijd op zn Duits hebben gewonnen en de belangrijke punten hebben gepakt. Kunnen we nu ook ophouden als PSV op deze manier wint? Want ik hoor nu niemand dat de wedstrijd al afgelopen was, etc. Vanavond hopelijk nog een feestje en dan was het een uitstekende week voor Nederland.

Ik kan de frustratie wel begrijpen, maar onverdiend? Daar ben ik het niet mee eens, het kwartje valt nu eindelijk eens een keer aan de goede kant.

De teams waren zeer aan elkaar gewaagd, maar over 90 minuten vond ik Ajax lichtjes de bovenliggende partij. In de eerste helft moet Dolberg gewoon scoren, gaat een bal voor 95 procent over de doellijn, dan zit het gewoon niet mee. In de tweede helft krijgt Donny zelfs nog de grootste kans van de wedstrijd.

Gewoon terecht gewonnen. Ten Hag brengt een stukje Duitse kwaliteit in het team.

Oneerlijk? Waar haalt ie dat dan vandaan? Er is geen goal afgekeurd die niet afgekeurd had moeten worden. Er is geen onterechte penalty gegeven. Er is geen speler onterecht van het veld gestuurd. Et cetera. De cijfers spreken ook in het voordeel van het veel aanvallender spelende Ajax. Normaal gesproken is het andersom; een NL ploeg speelt positief en aanvallend voetbal en een Portugese ploeg scoort vanuit een counter een doelpuntje en wint de wedstrijd. Dat is ook niet oneerlijk maar een kwestie van spelopvatting. Lekker dat het dit keer loon naar werken is. Die trainer kan beter z’n mond houden en de volgende keer z’n ploeg wat meer proberen te laten voetballen, misschien dat ie er dan meer uit weet te halen.

Ze zijn klaarblijkelijk gewend dat ze zo'n wedstrijd winnend of minimaal in een gelijkspel afsluiten maar onterecht was dit niet. Ajax had het eerder kunnen beslissen met opgelegde kansen als die van Van de Beek, Ajax domineerde meer en ik vond Ajax meer met aanvallende intenties spelen dan Benfica.

Benfica durfde alleen wel en daardoor was het vooral in de eerste helft een gigantisch open wedstrijd in hoog tempo, met aanvallen over en weer. Dit was nou eens echte reclame voor de CL met een aloude echte Europese Klassieker. Ik hoop dat men buiten Portugal en Nederland ook deze wedstrijd heeft kunnen bekijken.

Hoezo oneerlijk? De eerste helft was gelijkwaarig en de tweede helft zijn ze misschien 2 of 3 keer in de buurt van Onana geweest. Als ze wat zorgvuldiger met de kansen in de eerste helft waren geweest dan zaten de 3 punten er best in maar dat deden ze niet. Op basis van de tweede helft is ajax de verdiende winnaar.

Ach weet je. Ik begrijp ze nog ook. Als de westrijd zga gelijk op gaat. En je verliest toch nog in de dying sec, dan is dat zwaar frustrerend en kan dat oneerlijk aanvoelen.
Waarom?
Simpel... omdat wij zo vaak aan die kant hebben gestaan. Met Ajax of andere Nederlandse clubs. Ook met Nederland vaak. Dat je tóch nog verliest via een klutsbal. Heel zuur. Maar vind het dus niet onterecht. Het toch nog scoren betekend dat je tot in de laatste secondes nog wilde.. Benfica had al eerder, of speelde al zeker vanaf minuut 75 met t idee dat gelijkspel wel ik mooi zijn. Dan kan je m wel eens lelijk op de snufferd krijgen.

Nou dat was een prachtige pot voetbal. Beide ploegen maakten aanspraak op de overwinning. Ik denk dat Vitoria baalt dat de bal op t einde alsnog valt. Terwijl iedereen wel vind dat een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest. Ik hoop dat iedereen hiermee heeft gezien wat een goede ploeg Benfica is. Over Ajax is dat al duidelijk dat weten de meesten hier wel. Ik ben nog steeds verdrietig dat wel, maar als Benfica had gewonnen was ik net zo verdrietig geweest. Viel me trouwens ook mee dat Derksen en de boer gisteren zo lovend waren over Benfica. Als Portugees wordt je wel eens gestoord van dat geneuzel. Alsof wij altijd de bus parkeren etc. Dat getuigt namelijk van een gebrek aan kennis over het Portugese voetbal. Benfica en sporting spelen altijd naar voren of iig met die intentie. En het nationale team zonder Ronaldo ook. Ach wat nog te zeggen...

24 oktober 2018 om 09:11

Volg Benfica niet. Maar weet dat de Portugese topploegen altijd erg goede spelers hebben. Bij Benfica zit dat wel snor. Talent, ervaring en er zit veel voetbal in. Ik heb met name de eerste helft echt genoten van de wedstrijd. Twee ploegen die enorm aan elkaar gewaagd zijn.

24 oktober 2018 om 10:32

Ik vond een gelijkspel persoonlijk absoluut niet meer op zijn plaats dan deze winst van Ajax. En eerlijk gezegd vond ik Benfica juist wel de bus parkeren om er vervolgens met de counter uit te kunnen, wat ze ook goed deden. Geeft de trainer ook zelf aan, maar als ik aan Portugees voetbal denk denk ik sowieso niet direct aan negatief/verdedigend voetbal en weet ook niet of Portugees voetbal hier wel zo bekend staat. Ik denk wel aan een stel zuigers op het veld die door middel van manipulatief gedrag richting de scheidsrechter hun tegenstanders proberen te naaien om zo op oneerlijke wijze winst te behalen. Sommigen noemen dat winnaarsmentaliteit maar het gaat wat mij betreft door voor pure matennaaierij en verlakkerij van de voetbalsport.

24 oktober 2018 om 13:01

Tegenwoordig denken we bij Mourinho aan parkeer de bus of naja tegenwoordig.. al jaren

Ik ben blij met de 3 punten maar ook een realist. Naar mijn mening speelden beide ploegen samen een leuke spannende wedstrijd en heeft Ajax gewoon net een tikje meer geluk gehad. Nota bene een slecht geblokt schot van de slechte Ajacied van de avond, is in de laatste 2 minuten een goal. Prachtig! Maar velen roepen hier dat het echt verdiend is. Ik draai het eens om: een gelijkspel was toch niet onverdiend, voor beide ploegen?

Bij Bayern thuis hadden we een overwinning verdiend, gister vond ik het echt 100% gelijkwaardig.

Complimenten voor het spel van Benfica. Er zijn twee ploegen voor nodig om er echt een mooie wedstrijd van te maken. Deze had inderdaad best in een gelijkspel kunnen eindigen en dan snap ik de frustratie.
Maar Ajax heeft zovaak tegen Italiaanse en Portugese ploegen onterecht gelijk gespeeld of onterecht verloren dat het dubbeltje nu ook eens naar Ajax mocht vallen. Alleen jammer dat het nu tegen een ploeg is die niet continu aan het verdedigen was maar ook, waar mogelijk, de aanval zochten.

Oneerlijk en Portugal gaan anders hand in hand in het voetbal. Hoe sommige “kerels” gister ook weer naar het gras gingen.

24 oktober 2018 om 13:00

Ziyech ging natuurlijk niet continu rond de 16 meter vrijwillig liggen? Met zijn 3x om zijn as draaien, bal verspelen en dan maar gaan liggen alsof hij neergehaald werd.

Ik vond het reuze meevallen aan beide zijdes. Benfica speelde een prima wedstrijd, geen gekke schwalbes etc.

24 oktober 2018 om 13:25

Ja Ziyech ging ook vaak makkelijk naar het gras, maar in vergelijking met zijn tegenstanders heeft hij veel minder gewicht (massa) dus is veel makkelijker neer te krijgen.

Die krachtpatsers uit Portugal lieten zich echter door jongetjes omver gooien. Sommige noemen het slim, ik vind het triest. Hoe vd Beek af en toe een vrije trap tegen kreeg bv.. En ik weet even niet 1/2/3 meer welke situatie en welke spelers precies, volgens mij kwam er wel een gele kaart uit, maar de speler van Benfica liet zich nog voor hij geraakt werd vallen, kan je zien aan de stand vd voeten. Again, sommige noemen het slim, ik wil gewoon fair play zien.

Ik beweer overigens niet dat omdat Ziyech minder massa heeft het minder erg is, echter Portugalsvoetbal doet dit al zo lang. Vandaar mijn reactie.