‘Dat hij bij PSV weg wil omdat hij reserve staat, is lachwekkend’

Zaterdag, 20 oktober 2018 om

Eloy Room is waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bezig bij PSV. De doelman speelt de tweede viool achter Jeroen Zoet en dat hij geen minuten maakt, is ‘dodelijk’ voor zijn ontwikkeling, vertelde zaakwaarnemer Khalid Sinouh vrijdag aan Voetbal International. Room heeft een aflopend contract in Eindhoven.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Eloy Room in januari (al) bij PSV vertrekt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door grapsv)

Ik kan niet zoveel met dat zogenaamde voorspellingsschrijven van spaan. Enige waar hij gelijk in heeft is de situatie van room en zijn belachelijke houding en dat Unnerstall inderdaad beter lijkt dan room. Afgelopen seizoen na het kampioenschap kreeg room de kans, en man man man wat liet hij houdbare ballen gemakkelijk door. En zoet is geen toptalent meer, maar voor PSV een meer dan prima keeper. Komende week tegen de Spurs hoop ik dat hij iedereen weer de mond snoert en laat zien de waardige nummer 1 van PSV te zijn.

20 oktober 2018 om 10:20

Zoet is inderdaad geen toptalent dus iedere keeper die tweede viool speelt zal gaan denken dat hij niet minder is dan Zoet. Vindt de keuze voor PSV door Room daarom niet zo gek met de illusie dat hij eerste keepr kon worden. Hij moet nu toch concluderen dat dat het niet gaat worden mer Unnerstal die PSV volgend jaar ook nog heeft en die is zeker beter dan Zoet

Wat een misplaats reactie van die Spaan.

Ten eerste is die Unnerstall helemaal niet beter dan Room en ten tweede is Zoet wel beter en jonger dan Room maar het is niet zo dat er een wereld verschil tussen die twee zit.

Het is niet gek dat Room zit te wachten wanneer hij eerste keeper wordt, deed het prima bij Vitesse en is goede keeper voor meeste eredivisie clubs. Vind Room bijvoorbeeld een betere dan een Lamprou bij Ajax. Is toch enige luxe bij Psv, als zo,n Zoet vertrekt is Room gewoon een goede vervanger.

20 oktober 2018 om 09:50

Jij overschat Room toch wel een beetje. Room is een degelijke clubkeeper voor clubs als Vitesse. Voor een Nederlandse topclub maakt ie te weinig bijzondere reddingen en laat hij te veel houdbare ballen door. Dat hebben we vorig seizoen in de laatste 3 competitiewedstrijden gezien. Er zit echt wel een wereld van verschil tussen Zoet en Room.

Dat Room serieus denkt dat hij eerste keeper had kunnen worden in Eindhoven maakt dat hij totaal geen zelfbeeld heeft en zich schromelijk overschat. Dat Room een betere doelman dan Lamprou is, noem ik geen verdienste. Als Zoet vertrekt gaat PSV gewoon de markt op voor een nieuwe keeper die kan concurreren met dan Unnerstall. Room is enkel selectie opvulling.

20 oktober 2018 om 10:22

Ik denk dat jij Zoet ook overschat. Zoet laat het nooit zien in de topwedstrijden dan is hij altijd slecht. Zo was hij niet top tegen Ajax, bij Nederlands elftal ronduit slecht en het allerslechtste in de Chanpionsleaugue tegen Barca en helemaal Inter... Hij kan dat niveau gewoon (mentaal wellicht?) niet aan

20 oktober 2018 om 10:36

Tegen Ajax 0 goals tegen is niet slecht te noemen. Tegen Barca waren het gewoon fouten van het team waar hij persoonlijk niks aan kon doen. Bij Inter daar was de verliespartij weldegelijk zijn fout, maar bij Oranje is het ook niet dat hij heel veel fouten maakt.

20 oktober 2018 om 10:43

In de wedstrijden bij Oranje heeft hij mij geen één keer kunnen overtuigen. En blijkbaar ook niet Hiddink, Advocaat, Koeman etc.

20 oktober 2018 om 11:05

@Master-D

Mooi om te zien hoe jullie elkaar na praten. Ook heel goed om Room af te rekenen op 3 laatste wedstrijd van vorige seizoen na hele seizoen op de bank te hebben gezeten en waarbij er eigenlijk die drie wedstrijden nergens meer om gingen. Je had ook kunnen benoemen dat hij het bij Vitesse aantal seizoenen geweldig heeft gedaan met als gevolg dat Psv hem wilde, maar nee we gaan 3 wedstrijden zitten beoordelen die nergens meer om gaan.

Sorry hoor maar als ik een Zoet moet vergelijken met een Onana zit er gewoon een wereldverschil in. Dus voor mij zit er geen groot verschil tussen een Zoet en Room.

Wedstrijden in de CL tegen Inter en Barcelona heeft Zoet gewoon bewezen niet veel meer te zijn dan gewoon een goed keeper voor Psv. Niks minder en niks meer, het is niet zo dat Zoet het niveau van Psv omhoog haalt ofso, gewoon een degelijke keeper die af en toe wat ballen tegenhoud en ze ook weleens doorlaat.

Als PSV echt het Champions League niveau nastreeft kan zo,n Zoet gewoon echt niet, overigens een Room ook niet. Maar daarin zit dus voor mij niet heel veel verschil tussen Zoet en Room.

Laat Room een heel seizoen keepen dan kom je erachter dat er niet veel verschil zit

20 oktober 2018 om 11:46

"zo was hij niet top tegen Ajax"

Onzin. Hield de nul en kreeg in het AD gewoon een 7.

20 oktober 2018 om 10:49

Unnestall is na Zoet en Onana de beste keeper vd eredivisie.,begrijp serieus niet dat jij Room beter vindt dan Unnerstall.

Spaan doet een beetje denigrerend, Room is zeker niet beter dan Zoet maar als sporter wil je spelen en dan kan ik het plaatsen dat hij weg wil. Unerstall doet het heel goed bij VVV en heeft de potentie (maar bij een mindere club krijg je als keeper meer ballen en kan je je beter onderscheiden). Maar vooral over Zoet en dus psv vind ik dat Spaan wat meer respect mag hebben. Nu je gram halen na een paar Europese fouten komt er goedkoop over.

20 oktober 2018 om 09:52

Als ie had willen spelen, had Room niet voor PSV moeten kiezen. Je weet waar je terechtkomt. Zolang Zoet er speelt, sta je op het 2e plan. Kun je daar niet tegen, dan moet je geen meerjarig contract bij PSV tekenen.

20 oktober 2018 om 10:01

Over Zoet verteld ie toch niet meer dan de waarheid? Zoet is gewoon geen geweldenaar. Is ooit een redelijk talent geweest en heeft zijn goede wedstrijden ook heus wel gehad maar niet meer dan dat. Gewoon een veelste wisselvallige keeper

Spaan en voetbal is niet zo'n hele goede combi. Dat Room wil keepen is natuurlijk niet vreemd Zoet is inderdaad geen geweldenaar maar wel beter dan Room. Room heeft de gok genomen en heeft Zoet niet kunnen passeren in de hiërarchie spijtig genoeg voor Room is Zoet ook niet verkocht. Het gebeurt natuurlijk veel vaker dat keepers een gokje wagen en het een stapje hoger niet redden door wisselende omstandigheden. Volgend seizoen lekker ergens anders gaan keepen Room is een prima keeper, geen topper maar die zijn er sowieso niet in de eredivisie.

20 oktober 2018 om 10:27

Inderdaad, Spaan loopt slap de lullen. Bovendien, waarschijnlijk had Room ook rekening gehouden met een vertrek van Zoet afgelopen zomer. Daar hield Zoet zelf ook rekening mee. Nu blijft Zoet echter en is Unnerstall aangetrokken, dan is het toch niet raar dat Room ervoor kiest elder minuten te willen maken? Daarmee zegt hij helemaal niet zichzelf beter te vinden dan Zoet. Kortom, Spaan kletst maar wat. Maar dat doet hij wel vaker.

Hij moet gewoon spelen als 29 jarige ... gij heeft nooit gezegd dat hij beter is dan zoet ... maar het is toch logisch dat hij geen reserve keeper wilt Zijn ... die Henk Spaan is echt een misselijk figuur ... Waarom krijgt hij uberhaupt spreek of schrijfruimte ... hij heeft inhoudelijks nooit iets zinvols te melden ... Had beter door kunnen gaan met de 2 nieuwe koeien ...

Spaan zit er weer eens compleet naast. Toen Room naar Psv kwam koos hij er bewust voor dat de kans groot was dat hij tweede keeper zou worden. Zo veel kansen krijg je ook niet om bij een topclub te spelen. Maar wel met de gedachte dat Zoet nu inmiddels wel verkocht zou zijn en hij opnieuw een kans zou krijgen. Het loopt echter anders, Zoet is er nog en bovendien trekt Psv ook nog Unerstall aan. Nu twijfelt Room of hij wel moet blijven. Volledig logische gedachte van Room dus. Niks mis mee. Is een keeper die bij heel veel eredivisie clubs eerste keus zou zijn. Room gedraag zich verder keurig en zegt geen rare dingen. Spaan kijkt altijd verkeerd tegen dit soort situaties aan, heel irritant.

Eigenlijk wel mooi voor hem, met een grote mond weg gegaan bij Vitesse dat hij de strijd niet aandurfde met Pasveer.
En dan nu zeuren dat Zoet niet verkocht werd.
Als hij bij Vitesse had gebleven zou die misschien wel eerste keeper geweest zijn.
Room heeft had gewoon realistisch moeten zijn en zien dat bij Vitesse blijven verstandiger had geweest.
Nu zal die echt niet door de top-6 gevraagd worden als eerste keeper.

Eloy had nooit weg moeten gaan bij Vitesse! Hij speelde daar geweldig en won nota bene de KNVB beker waardoor die zich kwalificeerde voor de Europa league. Wie tekent er nou voor om als 2e keeper ergens te zitten. Het zou wel een combinatie zijn geweest van het geduld hebben van wanneer zoet ergens anders zijn handtekening onder zou zetten. Heb deze keuze echter altijd als stom gezien.

Waar wil Spaan heen? Het stuk lezende lijkt het geschreven door iemand die wat gedronken heeft. Totaal geen touw aan vast te knopen. Room weet dat hij achter Zoet 2e keeper is en weet ook dat Unnerstal er volgend jaar weer is. Daarom wil hij weg. Wat is er dat dat hij wil spelen elke wedstrijd. Dat het niet PSV zal worden weet hij ook wel.

Het valt nu wel heel erg op. Als het in Amsterdam slecht gaat is er geen betere ploeg als psv. Na 1 goede wedstrijd in Duidsland weer lopen slijmen door dingen van psv af te kraken. Is de keeper van ajax vrij van fouten? Dacht het toch niet. Ik weet niet hoe oud die spaans is maar ga lekker met pensioen ga vissen maar hou in ieder geval op met dat onzinnige gebrabbel. En ga je vissen neem dan aub die schijnheil van een Driessen mee.

Beetje raar van meneer Spaan. Toch heeft hij op enkele punten wel gelijk, Room is naar Eindhoven gekomen als 2e keeper en niet als eerste, mocht Zoet inderdaad verkocht worden dan blijft Room als nog 2e keeper, Unnerstall is gewoon beter dan Room, dat ziet iedereen. Ik denk dat PSV hier ook naartoe wil, als Zoet vertrekt dat ze Unnerstall dan onder de lat zetten, vandaar dat hij nu verhuurd word puur voor vertrouwen en wedstrijdritme. Room is voor de Eredivisie een prima keeper, maar ook echt niet meer dan dat. Fijne 2e doelman om achter de hand te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller62
D. MalenAanvaller63
J. PiroeAanvaller20
E. ZahaviAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper60
M. DelangheKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren