De Jong: ‘Ik zal met Ajax gaan praten over wat zij willen’

Zaterdag, 13 oktober 2018 om

Siem de Jong hoefde dit seizoen onder trainer Erik ten Hag bij Ajax niet te rekenen op veel speelminuten. De aanvallende middenvelder raakte al vroeg in het seizoen op een zijspoor en koos voor een verhuurperiode bij het Australische Sydney FC. De Jong merkt dat het tempo in de Australische hoog ligt en geeft daarbij aan dat hij het naar zijn zin heeft. Of De Jong na dit seizoen actief blijft bij Sydney FC, is voor de speler zelf nog een grote vraag.

Actuele video's

Mbappé staat op de drempel om weer een record te verbreken

Zidane: 'We hebben nog altijd meer kampioenschappen dan Barcelona'

Match Preview: Man United - Man CityGerelateerd

13 reacties (laatste reactie door apyrog)

AZ, Vitesse of Utrecht zou toe moeten slaan. Hij is in potentie nog goed genoeg voor Ajax.

12 oktober 2018 om 21:02

Ik zou wat Vitesse betreft niet weten voor wie hij dan in de basis zou moeten staan? Is een aanvallende middenvelder toch?

13 oktober 2018 om 11:38

Allang niet meer goed genoeg voor Ajax. Anders hadden ze hem nooit niet verhuurd. Er zijn 2 redenen als je verhuurt word. Of ze zien potentie in je voor de toekomst. Dus stallen ze je bij ‘n club waar je aan spelen toekomt. Of je bent allang niet meer belangrijk en werken je via ‘n verhuurperiode weg. Want in mijn ogen is het logisch dat Siem niet meer in aanraking komt voor Ajax1. Natuurlijk bedanken we hem voor al z’n bewezen diensten en wensen we hem succes in zijn verdere carrière.

Verwarrend al die de Jong's... Dacht dat het over Frenkie ging of ergo...Luuk en Ajax??, hele Siem vergeten😐

12 oktober 2018 om 21:02

Gelukkig stond die foto erboven, om je op weg te helpen

13 oktober 2018 om 11:48

Maar toen had hij al op het artikel geklikt ...

13 oktober 2018 om 10:15

Laten we nigel ook niet vergeten die wellicht in de toekomst ook nog een rol zou kunnen krijgen bij Ajax. Maar wel eens dat op vz wellicht in het geval van De Jong een voornaam handig zou zijn.

Ook al is het tempo hoog daar, Usain Bolt rent ze er allemaal uit daar. Het klinkt een beetje als kick and rush voetbal zoals sommige Engelse en Schotse ploegen spelen. Gewoon bal naar voren rammen en dan met 20 man (die andere 2 blijven in het doel staan hoop ik ) erachter aan rennen. Zeker wel een goede competitie als je conditioneel en fysiek wil groeien. Tactisch leer je er niet zo veel vrees ik. Maaruh ik ben er nou wel een beetje klaar mee met al die berichten over Luuk de Jong, Nigel de Jong en Siem de Jong. Schrijf een een keer een stukje over Frenkie de Jong. Daar hebben we lang niks over gehoord. Je zou denken dat zo’n talent wel wat meer in het nieuws zou verschijnen, maar het lijkt erop dat die scouts naar hele andere dingen komen kijken als ze naar Amsterdam komen.

Dacht ik toch even dat het over Frenkie De Jong ging haha. Hoe lang heeft Siem nog contract bij Ajax?

13 oktober 2018 om 16:44

Dat wordt in het filmpje aangegeven door Siem. Hij heeft na dit seizoen nog een jaartje. Hij zal dan terugkeren bij Ajax en onderhandelen wat dan de bedoeling is. Ik ga er persoonlijk van uit, dat hij zal vertrekken na dit seizoen. Ik vermoed niet dat Ajax plannen heeft om hem langer bij de selectie te houden na dit seizoen.

13 oktober 2018 om 17:22

Ajax moet hem gewoon transfervrij laten gaan na dit jaar. Heeft in zijn eerste periode bij Ajax veel voor ze betekend, en Ajax zal gaan cashen met de Ligt, de Jong etc. Dan kun je tegenover Siem wel coulant zijn en goodwill tonen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sydney FC


8 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
A. Le FondreAanvaller2616
L. IvanovicAanvaller101
A. RedmayneDoelman260
A. CalverVerdediger192
R. GrantVerdediger190
Voor de complete selectie: Clubpagina Sydney FC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Sydney FC.

441 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 25 april
Voorzitter Daniel Levy van Tottenham Hotspur wil 130 miljoen pond zien voor Christian Eriksen, omgerekend ruim 150 miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren