Voetbalzone nieuwe mediapartner van Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag, 12 oktober 2018 om

Amsterdam, 12 oktober 2018 - Voetbalzone en de Keuken Kampioen Divisie gaan een samenwerking aan. Met dit nieuwe partnership komt de Keuken Kampioen Divisie volop in de aandacht te staan op de platformen van Voetbalzone. Per direct zal Voetbalzone op en rondom het veld zichtbaar zijn bij de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie.

Tijdens de Wedstrijd van de Toekomst, na afloop van vorig seizoen, werkten beide partijen voor de eerste keer samen. Deze samenwerking breiden zij nu uit naar een partnership, dat is gericht op het gezamenlijk creëren van aantrekkelijke content voor voetbalfans. Zo zal Voetbalzone aanwezig zijn bij wedstrijden, persconferenties en andere belangrijke momenten. Dit maakt het mogelijk exclusieve videocontent over de Keuken Kampioen Divisie te maken en te delen via de platformen van Voetbalzone.

Bart Hillen, Sales Director van Perform Media in Nederland, België en de Nordics, verwacht veel van de samenwerking met de Keuken Kampioen Divisie. “We zijn er trots op dat we onze krachten gaan bundelen. De redactie van Voetbalzone heeft een speciale band met de meest spectaculaire competitie van Nederland. Door dit partnership kunnen we onze bijna vier miljoen maandelijkse bezoekers nog beter voorzien van aantrekkelijke en verrassende voetbalcontent van eigen bodem. Ook voor de merken waarmee we samenwerken, biedt dit een nieuwe kans om zichzelf rondom de content die we gaan ontsluiten zichtbaar te maken.”

“We zijn erg blij met dit partnership met Voetbalzone. Tijdens de samenwerking rondom de Wedstrijd van de Toekomst viel ons het enthousiasme van de mensen van Voetbalzone meteen op. Deze goede klik was ook in de gesprekken die volgden steeds voelbaar. Voor Voetbalzone is het mooi om zich te verbinden aan de op één na grootste voetbalcompetitie van ons land. Voor ons biedt dit de mogelijkheid om samen content te maken over de Keuken Kampioen Divisie en dit via het digitale bereik van Voetbalzone te distribueren naar de voetbalfans”, vertelt Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie.

De totstandkoming van het mediapartnership is begeleid door MediaActivationCo. “In het veranderende medialandschap heeft Voetbalzone de afgelopen jaren een steeds sterkere positie weten te verwerven bij de voetbalconsument. Dit partnership tussen Voetbalzone en de Keuken Kampioen Divisie - inclusief de nieuwe uitstraling - past uitstekend binnen twee van de kernwaarden: de ontwikkeling en toegankelijkheid van de divisie”, zegt Arne van den Berg, eigenaar en medeoprichter van MediaActivationCo.

Over Voetbalzone
Voetbalzone.nl is het grootste onafhankelijke voetbalplatform van Nederland. De website publiceert meer dan zeventig artikelen per dag en heeft gemiddeld 3,8 miljoen unieke bezoekers per maand. Sinds 2001 is Voetbalzone.nl één van de meest bezochte voetbalwebsites in Nederland.

Over Perform Media
Perform Media is marktleider op het gebied van de commercialisering van multimedia sportcontent op connected platformen. Perform Media levert content aan miljoenen sportfans over de hele wereld. Deze content is online en mobiel beschikbaar in verschillende vormen, zoals video, redactionele artikelen, audio en data.

Over Keuken Kampioen Divisie
De Keuken Kampioen Divisie is dé essentiële schakel in de Nederlandse voetbalpiramide. Het is het aspiratieniveau voor topamateurs én het podium voor talenten om zich te presenteren aan clubs uit de Eredivisie én andere internationale topcompetities. In de Keuken Kampioen Divisie draait alles om ontwikkeling. Als club. Als persoon. En als professional. Dit geldt voor spelers, maar ook voor coaches, bestuurders en fans. In de Keuken Kampioen Divisie krijgt talent de ruimte om te groeien.10 reacties (laatste reactie door frtorres)

Doe me dan maar de Voetbalzone divisie! ;-)

Lekker man. Volgend jaar de competitie maar snel hernoemen naar de Voetbalzone Divisie.

Ja super! Ik vind het hartstikke leuk om meer te lezen over de KKD en ik denk vele voetballiefhebbers met mij. Wil de discussie niet starten maar dat vind ik toch interessanter dan de dames. Mooi om te zien dat VZ groeit in interne content, eigen content met profs en nu dus ook officiële partner van de KKD. Nice =)

Het zou leuk zijn om opstellingen te zien uit de kkd. Op livescore geven ze alleen de doelpuntenmakers aan.

Dus vanaf nu professionele journalisten zonder simpele fouten in de artikelen of artikelen plaatsen zonder vooraf dingen te hebben uitgezocht?

Klinkt even goed als een mooie prestatie om zo'n samenwerking te realiseren.

Zolang er geen honderden artikels over komen is het oke. Blijft toch maar 2de klasse met soms laag niveau.

Goed bezig! Persoonlijk boeit de KKD mij helemaal niets, maar vind t voor de anderen wel fijn dat er vanaf nu meer over valt te lezen.

Komt er dan eindelijk ook aandacht voor de wedstrijden van andere clubs dan Jong Ajax en Psv?

13 oktober 2018 om 11:10

Er staan echt meer artikelen over NEC, Almere, Go Ahead, Twente en Roda op deze site dan over Jong Ajax en -PSV hoor.. Ook een beetje zielig doen om het zielig doen dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 22 februari
Didier Deschamps is momenteel een kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren