Update: NAC Breda wordt voor vierde keer afgewezen door Brood

Dinsdag, 16 oktober 2018 om

Pierre van Hooijdonk is serieus in beeld om bij NAC Breda een technische functie te gaan bekleden, zo meldt BN DeStem vrijdag. Na het vertrek van algemeen directeur Justin Goetzee en technisch directeur Hans Smulders is de Bredase club op zoek naar nieuwe mensen voor de bovenste bestuurslaag. Een van de mensen die hiervoor genoemd werd en naar verluidt inmiddels is benaderd, is Van Hooijdonk.

Volgens de regionale krant is Van Hooijdonk benaderd om na te denken over een rentree bij NAC. Informeel hebben beide partijen al van gedachten gewisseld, zo klinkt het. Volgens ingewijden staat Van Hooijdonk positief tegenover de toenadering van de clubeigenaren om hem meer bij NAC te betrekken. Over een functie zou echter nog niet concreet zijn gesproken.

“Ik ben zeker bereid om te luisteren naar wat de ideeën of de plannen van de club zijn. Praten kan altijd. Net als alle eerdere keren, maar het moet niet lijken alsof dit een open sollicitatie is, want dat is het niet”, zei Van Hooijdonk ruim een week geleden. “Door mijn werk als tv-analist ben ik gewend dat iedereen iets van mij vindt. Daar word ik niet warm of koud van. Iedereen mag een mening hebben, die heb ik namelijk ook.”

Van Hooijdonk, 48 jaar, speelde in de periode tussen 1991 en 1995 en in de periode tussen 2005 en 2006 voor NAC. Mede door zijn spelersloopbaan, netwerk en zijn Brabantse afkomst wordt hij door het gros van de aandeelhouders gezien als de ideale man voor de functie van technisch manager. De verwachting is dat komende week vervolggesprekken op de planning staan en dat in aanloop naar de thuiswedstrijd met Willem II meer duidelijkheid zal komen.

Update 16 oktober 07.50 uur - NAC Breda wordt voor vierde keer afgewezen door Brood
Ruud Brood gaat niet aan de slag bij NAC Breda. BN De Stem meldt dat de assistent-trainer van PSV in beeld was om technisch manager te worden in het Rat Verlegh Stadion, maar dat hij afziet van die functie. NAC benaderde Brood in 2006, 2010 en 2014 ook al, maar toen om hem aan te stellen als hoofdcoach. Al die keren bedankte Brood.Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door xajacfa)

PVH moet niet door NAC binnen gehaald worden, ondanks zijn grote voetbalnetwerk. Dit gaat alleen maar problemen opleveren. De minuut dat hij binnen is, zal hij proberen de totale regie in handen te krijgen. Niet voor niks dat eerdere pogingen stuk zijn gelopen.

Pierre kan het beter houden bij zijn tv snabbel baantje. Geen last van de druk bij Nac. Het rommelt er al jaren. Nu staat ie er nog goed op. Aan de andere kant waarom ook niet. Wie weet dat dit publieke figuur bij NAC wel de elleboog heertjes de baas kan.
Wat natuurlijk ook mooi is NAC- Feyenoord. NAC dat met strijd op de been blijft. 1-1 doelpunt van hooijdonk jr en dan 90+5 vrije trap Feyenoord. 1-2 van persie.

12 oktober 2018 om 09:03

Die liggen mekaar nog steeds niet.. Komt meer vd kant van van Hooijdonk.. Laatst met die vrije trap van van Persie deed pi-Air echt alles om de rol van Robin te bagatelliseren.."De goal kwam omdat de keeper verkeerd stond"..

12 oktober 2018 om 09:15

Het was een mooie goal maar ik zat te kijken naar die wedstrijd en ik zei meteen hetzelfde. De keeper duikt maar zijn voeten bleven aan de grond. Was echt matig gekeept. Bij VI zeiden ze het ook al. Ze gaven Pierre gelijk en dat doen ze niet vaak. Haha!

12 oktober 2018 om 09:15

Vind ik wel wat van te zeggen bij een vrije trap van 30 meter die in de hoek van de keeper komt

12 oktober 2018 om 10:25

Ik hoop van harte dat Pierre wel naar NAC gaat om een technische functie te bekleden, maar alleen maar om hem vervolgens hard op zijn bek te zien gaan.

Nare vent die alleen zijn mening vormt op basis van onderbuikgevoelens en daarnaast ook op een enorm irritante belerende toon. Hij is voor mij de reden dat ik geen Studio Voetbal meer kijk, alhoewel Arno Vermeulen en eerder Waterreus ook niet echt meehielpen.

12 oktober 2018 om 11:16

Dat heb ik nu precies ook. Hoop al een tijd dat Waterreus en van Hooijdonk ergens aan de slag gaan zodat ze hard op hun bek gaan. Altijd weten deze kenners het beter maar meestal zit er geen analyse achter is het puur vanuit hun eigen rancunes.

Als aanvulling, hoop ik dan weer niet dat NAC het slecht gaat. Sympathieke club.

16 oktober 2018 om 09:16

Stillewillem je bent niet erg duidelijk. je maakt geen keuze, moet hij het nu wel of niet doen?

Als hij maar van de tv af gaat.. pff zeurzak.

Hadden we dan niet gewoon Smulders en Goetzee niet kunnen behouden? Door Smulders de deur uit te gooien zijn we ook Goetzee kwijt geraakt en als beste optie kom je dan met Pierre op de proppen? Die de afgelopen jaren toen het niet goed ging met NAC alleen maar negatief was en nooit zelf een hand uitstak?

Smulders heeft gewoon goed werk verricht en had alleen iemand met een goed netwerk als hulp kunnen gebruiken, dus dan had Pierre alsnog kunnen helpen. Snap hier helemaal niks van! De aandeelhouders laten hier ook zien een gebrek aan netwerk te hebben, jammer jammer jammer, 5jaar zo geweldig gedaan en dan zo om zeep helpen.

16 oktober 2018 om 09:54

Smulders heeft inderdaad een heleboel zaken goed gedaan. Hij vergat alleen de belangrijkste zaak, het eerste elftal. 30 man in je selectie, waarvan het merendeel brandhout. Hij heeft veel geluk gehad afgelopen jaren met voltreffers vanuit City. Maar nu valt het zwaar tegen en blijkt hij zelf geen netwerk te hebben. Dat heeft hem de nek gekost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Excelsior25-22
16.FC Emmen24-21
18.NAC Breda16-30
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Karol MetsVerdediger10
Pablo Mari VillarVerdediger10
Menno KochVerdediger10
Arno VerschuerenMiddenvelder10
Mounir El AllouchiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

49 jaar
56 fans
SeizoenClubW
2006/2007 Feyenoord 0 6
2004/2005 Fenerbahçe 19 8 2 0
2003/2004 Fenerbahçe 34 24 3 0
Laatste voetbalnieuws

Van Hooijdonk haalt uit naar ‘dwazen’: ‘Mensen worden geïndoctrineerd’

Pierre van Hooijdonk vormde na het ontslag van Hans Smulders met trainer Mitchell van der Gaag en manager jeugdopleiding Tim Gillissen het technisch hart van NAC Breda. Nu de hekkensluiter van...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 februari
Didier Deschamps is momenteel een kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren