Sam Allardyce: ‘Ik zou de deur van de bestuurskamer tegen de grond rammen’

Donderdag, 11 oktober 2018 om 21:11Demen Bulbul • Laatste update: 20:57

Ruben Loftus-Cheek besloot Chelsea afgelopen zomer trouw te blijven, maar de 22-jarige middenvelder hoeft vooralsnog niet te rekenen op veel speeltijd. Manager Maurizio Sarri deed dit seizoen pas driemaal een beroep op hem en volgens Sam Allardyce doet Loftus-Cheek er goed aan Chelsea nog deze voetbaljaargang te verlaten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Ruben Loftus-Cheek toekomst heeft bij Chelsea?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door jdg84)

Dit is dus gewoon zeggen wat je hoopt dat Ruben denkt. Beetje "ik praat in een roze wolk" praatjes. Laat hem lekker zelf belissen wat die wil. Hij praat echt wel minuten bij Chelsea, het seizoen is nog net begonnen. Als deze beste Sam nou eerst eens gaat presteren als trainer ipv bezig te zijn met dit soort praatjes, dat zou beter voor hem zijn.

11 oktober 2018 om 22:15

Praat is krijgt*

12 oktober 2018 om 07:57

Ik begrijp je reactie niet zo goed? Wat wordt er in dit stuk gezegd dat vreemd is?

Hij is basisspeler bij CP, speelt zich naar het nationale team en speelt op het WK. Gaat vervolgens naar Chelsea terug, waar ze hem schijnbaar beloofd hebben dat die belangrijk zou worden dit seizoen.

Puntje bij paaltje, Chelsea heeft 12 wedstrijden gespeeld, Loftus mocht 1 keer starten in EL, heeft 1 keer 22 minuten en 1 keer 11 minuten ingevallen, zat 2 keer 90 minuten op de bank en 7 keer op de tribune. Dat is toch geen "belangrijke rol spelen"?

en je zegt hij gaat echt wel minuten maken. Maar minuten maken of "een belangrijk rol spelen" vind ik zelf wel een heel een groot verschil.

Wat Allerdyce zegt is helemaal niet gek, als jou iets beloofd wordt en je krijgt het niet, dan vind ik ook dat jij er iets van zou moeten zeggen. Waarom is dat een roze wolk praatje?

Wow Sam Allerdyce zegt iet slims. Das ook lang geleden. Hij moet wel echt weg. Chelsea is een prima opleiding om prof te worden maar uiteindelijk krijg je daar niet echt de kans. Spelers als Ake, De Bruyne, Lukaku en noem ze maar op zijn groot geworden via Chelsea en niet bij Chelsea. Een stap naar een subtopper zou prima zijn voor hem. Misschien zelf een stap buiten Engeland. Dan leert hij ook Europese wedstrijden winnen.

Als een groots talentenontwikkelaar als Allardyce zo'n uitspraken doet, zou Chelsea er goed aan doen om te luisteren.

Heb steeds meer het gevoel dat de enige persoon die Sam Allardyce nog serieus neemt, Sam Allardyce zelf is. Wat een uitstekende ontwikkeling is overigens.

Misschien een carrièreswitch overwegen Sam? Een rolletje in Jurassic Park wellicht. Daar lopen immers meer dinosauriërs rond.

Goede speler overigens Loftus Cheek, maar of hij echt van niveau is dat Chelsea nastreeft, waag ik te betwijfelen. Zal uiteindelijk echter best wel ergens een mooie carrière opbouwen

11 oktober 2018 om 22:30

Als niemand je nog serieus neemt dan kun je ook nog aan de slag bij Ziggosport. Misschien zelfs bij de forume 1.

12 oktober 2018 om 08:05

Je eerste 8 zinnen had je gewoon weg kunnen laten, die hebben totaal geen toevoeging aan dit verhaal. Bedankt wel voor de uitleg over je Jurassic Park grap, ik begreep hem anders niet

Maar als ik je laatste twee zinnen lees, dan verwacht je dus dat hij nooit onbetwist basisspeler zal worden bij Chelsea en als hij wil spelen hij dus beter weg kan gaan en ergens anders zijn carriere op gaan bouwen.

12 oktober 2018 om 09:45

Dat was puur bedoeld als onderbouwing.

Nee, betwijfel of RLC ooit het vereiste niveau van Chelsea gaat halen, dus daar ben ik het niet oneens mee met Sam Allardyce. Vind het alleen bijzonder vreemd dat juist Allardyce begint over het geven van kansen aan jonge talenten.

Voor de rest zal ik in het vervolg eerst mijn berichten aan jou doorsturen, zodat jij kan beslissen of het van toegevoegde waarde is.

12 oktober 2018 om 10:45

nou dat hoeft niet hoor, ik heb alle vertrouwen in je

Hij zegt volgens mij niets over Chelsea en het geven van kansen aan jonge talenten. Hij benoemt enkel de situatie van deze jongen. Vandaar dat ik niet zo goed begrijp wat Allerdyce precies verkeerd zegt. In mijn optiek is het volledig logisch en ik deel betreffende loftus cheek volledig zijn mening.

Ook die van jou trouwens hoor, ik durf niet te zeggen of hij het niveau voor Chelsea echt heeft. Zeker op dit moment.

12 oktober 2018 om 12:12

Haha, duidelijk. Ligt waarschijnlijk ook gewoon aan mij. Heb volgens mij ergens een trauma overgehouden aan de periode van Allardyce bij Everton.

Ben sindsdien beetje allergisch voor alles wat die man denkt te melden te hebben.

Ik vond Big samen altijd een fijne uitgesproken trainer totdat hij ging vals spelen. Om die reden mag ik hem niet meer en vind ik ook dat hij geen podium mag krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9268
3.Chelsea7443
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. MichelsUnknown
T. TuchelUnknown
KepaKeeper
É. MendyKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

Engeland
2 fans
Coach, 67 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren