‘Cristiano Ronaldo scoorde 50 keer, maar blijkbaar telt dat niet meer’

Woensdag, 26 september 2018 om 16:32Robin Bruggeman

Luka Modric ging maandag aan de haal met de ‘The Best FIFA Men’s Player’-award en onttroonde daardoor Cristiano Ronaldo, die de prijs de eerste twee keer won sinds de wereldvoetbalbond in 2016 met de uitreiking begon. Als het aan Fernando Santos had gelegen, was het echter drie op een rij geweest voor zijn landgenoot.

“Als je mij zou vragen of Modric een geweldige speler is, zou ik ‘ja’ zeggen. Daarom heb ik hem ook op de tweede plek gezet. Maar als je me vraagt wie de beste speler is en wie dat ook afgelopen seizoen was, dan was dat Cristiano Ronaldo. Daar twijfel ik niet aan”, vertelt de bondscoach van Portugal in gesprek met Marca.

“Hij heeft vijftig doelpunten gemaakt en dat was een jaar geleden genoeg, twee jaar geleden en drie jaar geleden ook. Maar het lijkt erop dat dat opeens niet meer telt”, is hij duidelijk. Naast de prijs voor beste speler van de afgelopen voetbaljaargang ging de Puskás Award voor mooiste doelpunt van het seizoen eveneens aan de neus van de aanvaller van Juventus voorbij.

Mohamed Salah won die trofee namelijk vanwege een doelpunt tegen Everton en troefde daarmee onder meer de omhaal van Ronaldo tegen Juventus in de Champions League af. Santos is het hier ook niet mee eens: “Als de mooiste goal uit de loopbaan van de beste speler van de wereld geen prijs wint, is er iets erg raars aan de hand.”


Poll

Vind jij dat Cristiano Ronaldo de prijs had moeten winnen in plaats van Luka Modric?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door passionforpink)
26 september 2018 om 17:12

Neem je verlies als een vent, zowel de speler als al die mensen die hem supporteren. Het is een stemming en helaas kiezen er meer mensen uit de voetbalwereld voor een ander, dan ben je in hun ogen dus niet de beste afgelopen jaar.

26 september 2018 om 17:24

Vind het vooral leuk dat zowel Messi als Ronaldo niet heeft gewonnen, simpelweg omdat al die fanboys het niet snappen

26 september 2018 om 19:30

Leuk dat er idd een keer een andere speler deze prijs ontvangt, nog leuker dat het een Real Madrid speler is. Deze Luka was gewoon magisch afgelopen seizoen, en kan makkelijk als beste middenvelder ooit genoemd worden. Geen enkele speler heeft de techniek en het inzicht van deze man. Zijn buitenkant voet is pure kunst en zijn gevoel om het spel te lezen is nog nooit op een voetbalveld tentoongesteld. En dan nog maar te beseffen dat Florentino Perez deze geweldenaar voor 30 miljoen gekocht heeft. Luka, we zijn blij dat je bij ons bent en hopelijk blijf je bij ons. Even een statistiek tussendoor : in de laatste 5 jaar verloor Real Madrid slechts 1 knock-out ronde, dat was in 2015 tegen Juventus, en je raadt het al , Luka Modric was toen geblesseerd.

26 september 2018 om 20:14

Prachtig verwoord en kan het alleen met je eens zijn

26 september 2018 om 20:52

Was het niet duidelijk in mijn tekst dat ik het terecht vond dat Modric gewonnen heeft?

Dat is dus wat modric zegt; telllen enkel doelpunten?? Waarom dan topscoordrr titel of prijs? De criterias zijn compleet onduidelijk en voor mij afschaffen

26 september 2018 om 16:46

Is ook logisch want iedereen die stemt heeft een eigen criteria dus zelf eisen hebben van wie ze de beste vinden. Eentje vindt het op goals, de ander passes etc.

26 september 2018 om 17:25

Nee is niet logisch. Logica is; topscoordrr dusssss wie het meest scoort krijgt een prijs, geen discussie mogelijk PUNT. Beste speler of ballon dhor of FIFA What ever, wat het ook genoemd mag worden is totaal onduidelijk en totaal fout op alle fronten. Trek ergens een lijn! Beste aanvaller ( kwa goals of beste kapsel weet ik wat ) midd zelfde story en ook verdedigers tot keeper. Enkel 1 de beste bestaat niey Rn zal nooit bestaan. Weet je waarom; het is een ****elftal en geen tennis.

26 september 2018 om 18:39

Ik zou simpelweg statistieken bekijken en prijzen uitdelen aan de degene met de meeste goals/assists, meeste passes die aankwamen en wat betreft keepers meeste reddingen. Zo heb je geen gezeur en schaf je ook meteen de "verkiezingen" af. Maar dit gaat natuurlijk niet gebeuren, omdat de top van fifa/uefa andere belangen heeft. Ook worden de awards ook echt uitgedeeld en gepresenteerd als een soort oscar dus loop je ook tv geld mis als je het afschaft. Helaas.

26 september 2018 om 18:39

Dubbel, mag weg

26 september 2018 om 18:39

Ik zou simpelweg statistieken bekijken en prijzen uitdelen aan de degene met de meeste goals/assists, meeste passes die aankwamen en wat betreft keepers meeste reddingen. Zo heb je geen gezeur en schaf je ook meteen de "verkiezingen" af. Maar dit gaat natuurlijk niet gebeuren, omdat de top van fifa/uefa andere belangen heeft. Ook worden de awards ook echt uitgedeeld en gepresenteerd als een soort oscar dus loop je ook tv geld mis als je het afschaft. Helaas.

26 september 2018 om 19:18

Bpreal is dit jouw niveau vab discussiëren. Je mening geven gevolgd door PUNT te schreeuwen.

26 september 2018 om 19:32

Hahah ik voel je oprechte boosheid door Mn scherm heen. In andere woorden denk ik wel hetzelfde; linies zijn niet te vergelijken, zelfs posities binnen linies zijn lastig te vergelijken.. Beste speler zou in mijn ogen de speler die zélf het beste heeft gespeeld moeten zijn, ongeacht de prijzen die zn team wint en de hoeveelheid goals die hij maakt. Al is dat ook weer n super vaag criterium.. punt is; dit soort verkiezingen kunnen nooit een unanieme winnaar hebben.

26 september 2018 om 19:53

Warabe, het is een moeilijke topic voor mij. Excuses daarvoor. Wilde niemand kwetsen of een discussie stoppen. Ik snap simpelweg niet waarom die organisaties niet naar mij luisteren Haha

26 september 2018 om 20:29

Haha kan gebeuren!

26 september 2018 om 16:50

Mooiste goal kan ik begrijpen dat die beetje gefrustreerd is, vind ook wel dat hij die award verdiende.. maar beste speler in mijn ogen toch ook wel luka inderdaad

26 september 2018 om 17:59

Ik kon me de goal van Salah tegen Everton niet eens herinneren. Net even terug gekeken, mooie goal hoor, maar in mijn ogen niet te vergelijken met de perfecte omhaal van Ronaldo.

26 september 2018 om 18:15

Was niet eens doelpunt van de maand in de PL.

26 september 2018 om 18:18

Ik kon me zijn doelpunt ook niet herinneren. Mooi, maar niet bijzonder van dien aard. Die van Ronaldo was gewoon weergaloos. Maar het zal ook vast te maken hebben met Ronaldo's afwezigheid.

Maar dit jaar is niet netals vorig jaar en het jaar daarvoor. Dit leer was er ook een wk, wat veel belangrijker is dan de champions league en de la liga. En daar was modric echt beter in. Dat telt ook zwaarder mee dus. En alles wat ronaldo heeft gewonnen dit jaar met real heeft modric ook. Dus het ligt aan het wk en daar was modric veel beter dan ronaldo.

26 september 2018 om 16:42

En tja die 50 goals, lekker, maar dat beteken dus dat middenvelders ( of alle spelers die niet in de aanval staan) nooit die prijs zouden winnen.

26 september 2018 om 16:45

Tja dat is ook bijna altijd zo geweest, dus waarom nu niet?

26 september 2018 om 18:14

Met die logica had Varane m dus moeten winnen?

Blijft dan ook een populariteitsprijs.. dat er meer mensen op Modric gestemd hebben is te begrijpen, aangezien ook hij een zeer goed jaar heeft gehad.. de prijs voor mooiste goal snap ik echter helemaal niks van.. ik zag het rijtje genomineerde en vroeg me toen al af waarom Salah überhaupt genomineerd was.. zo bijzonder vond ik zijn goal niet.. knap zeker, maar lang niet zo spectaculair als diverse andere genomineerde

26 september 2018 om 16:58

Hahahahahahah dit dacht ik dus ook, belachelijk dat dat het mooiste doelpunt was.

Alleen al die van Ronaldo en Balein de halve finale en finale CL waren al mooier in mijn ogen.

Salah kapte die speler niet eens 'mooi' uit. Hij schoot 'm wel prachtig binnen, daar niet van.
Maar dan vond ik die van Ronaldo in de Clasico alsnog veel mooier.

En buiten dat, Quaresma maakt ieder jaar wel 3 of 4 van zulke goals. Met binnen en buitenkant voet.

Conclusie, die goal van Salah was zeker weten niet de mooiste goal van afgelopen seizoen.

Want doelpunten zijn uiteraard het enige criterium. Dan kunnen we de topscorersprijs wel afschaffen. En die laatste zin is al helemaal een kromme redenering, of Ronaldo nou de beste speler ter wereld is of niet.

Hmmm... volgens mij is Messi Europees topscoorder geworden dussss... maar de goal vab Salah de beste/mooiste? Nee, dat was die van CR of Bale. Maar daar gaan we weer, de volgende die CR pluimpjes moet geven. Tegen de tijd van de gouden bal zal CR hem zeker 'krijgen' door al dit geneuzel.

Ach niet zeuren. Modric was geweldig voor Kroatie en Real Madrid . Ronaldo een goede tweede en voor mij moest Messi echt in de top 3. Wat een waanzin is dat zeg! Dan nog Salah als mooiste goal, diezelfde Salah niet opnemen in Team van het Jaar en volgens mij Courtois ook niet. Dit was voor mij de vreemdste award uitreiking ooit.

Ik heb gewoon zwaar het idee dat veel mensen in de voetbal wereld Messi en Ronaldo moe zijn. Neemt niet weg dat Modric verdient gewonnen heeft, maar alsnog zulke rare uitslagen als het gaat om de awards van afgelopen maandag.

Messi stemde trouwens op Ronaldo ook nog nooit eerder voorgekomen en beide niet komen opdagen. Waarschijnlijk met zijn tweeën lekker Fifa 19 spelen.

26 september 2018 om 18:17

Dat gevoel heb ik ook maar dat zou alsnog oneerlijk zijn tegenover die twee monsters. Mensen beseffen niet hoe moeilijk het is dat ze 10/11 jaar alle records verbreken. Je kunt niet zomaar een prijs aan iemand anders geven omdat je moe wordt van de twee grootsten.

Het is allemaal vooraf bepaald door de (ma)fifa. In 2010 had Sneijder hem echt moeten winnen en volgens mij is zelfs die gekke Ribery een keer Europees voetballer van het jaar geweest. Snapte ik toen ook niks van.

26 september 2018 om 17:36

Sorry ben ik het niet mee eens. Als iemand hem verdiend had was het wel iniesta en niet sneijder

26 september 2018 om 18:01

Misschien hadden ze hem allebei wel moeten verdienen? What about robben rond 2010?

26 september 2018 om 18:11

Niet waar, Iniesta was grotendeels geblesseerd, schoot alleen toevallig de winnende binnen..

Doordat een aanvaller degene is die 9 van de 10 keer doorslaggevend is voor de desbetreffende club wil dat niet zeggen dat andere posities hiervoor onder doen. Ik ben fan van Ronaldo, maar laten we eerlijk zijn, andere posities mogen ook beloond worden. In dit geval terecht. Het verschil tussen overwaardering en onderwaardering speelt m.i. nog steeds té veel tussen de verschillende posities in het veld... En ja, als Modric niet zover was gekomen met het WK dan was die zonder twijfel voor Ronaldo.

Het is denk vooral de gunfactor doorslaggevend geweest is dit jaar, na 10 jaar Messi / Ronaldo willen de mensen wel eens wat anders. Met het winnen van de CL en het behalen van de finale met een relatief klein land is dat natuurlijk de ideale kans.

Al die jaren heeft men zich min of meer blind gestaard op doelpuntenaantallen, kijken ze eens iets verder dan hun neus lang is, is het weer niet goed.

Ik vind het eigenlijk absurd dat vanuit de hoek van Ronaldo iedereen moet benoemen dat de prijzen eigenlijk naar Ronaldo hadden moeten gaan. Wat mij betreft vond ik het zelfs niet vanzelfsprekend dat hij de nummer 2 was. Natuurlijk is Ronaldo een fenomeen, geweldige atleet en afmaker met een geweldige werkethos. Hij piekt ook vaak op de goede momenten, dus juist in de CL scoorde hij weer vaak voor een Real dat de CL opnieuw won.

Maar in de finale en halve finale was hij nergens, thuis tegen Juve leek hij tot de laatste minuut niet mee te doen. Dus juist de belangrijkste wedstrijden werden vooral door de rest van het team over de streep getrokken. Met Portugal één goede wedstrijd tegen Spanje gespeeld en verder een slecht WK. In La Liga op een straatlengte achter Barcelona geëindigd, mede doordat Ronaldo de eerste helft van het seizoen matig speelde.

Modric was de motor op het middenveld van datzelfde Real, presteerde constanter op hoog niveau en kwam met Kroatië tot de finale van het WK. Die verdiende het wat mij betreft sowieso meer.

Maar ook bv Messi die buiten zijn enorme doelpuntentotaal ook essentieel was voor het spel van Barca dat ongeslagen kampioen werd (er werd pas verloren toen de titel al binnen was). Qua spel en statistieken had die toch zeker een serieuze kans moeten maken. Alleen had die de pech dat zijn slechtste wedstrijd was op het moment dat het hele team door het ijs zakte tegen Roma... Dat wordt dan onevenredig zwaar mee gewogen als je ziet dat hij slechts 5e werd. Maar vanuit kamp Messi zie je dat daar weinig waarde aan wordt gehecht, omdat Messi toch meer bezig is met teamprijzen. Ronaldo leeft juist voor individuele prijzen en dan zie je iedereen in zijn omgeving hem omhoog schrijven tot degene die absoluut had moeten winnen, ook al was dat bepaald geen 123tje...

26 september 2018 om 18:05

Maw, met een goede Modric eindigde real alsnog met straatlengte achter. Hoezo moet Modric dan wel winnen?

27 september 2018 om 15:42

Ik vind niet dat Modric persé had moeten winnen. Zelf vind ik uiteindelijk dat Messi de beste is en was, maar die werd veel te zwaar afgerekend op zijn slechte wedstrijd tegen Roma.

Maar Modric verdiende het wat mij betreft wel méér dan Cr7. Modric zou ik zelf op twee hebben gezet, boven Cr7, die wat mij betreft de top 3 had gecompleteerd. Hoewel hij met Mbappé en Salah imo wel serieuze concurrentie had om die derde plek.

De beste man heeft gewoon gelijk. Ronaldo heeft t.o.v. de afgelopen 3 jaar niet minder gepresteerd. Net zoals Messi dat niet gedaan heeft. Modric heeft qua spel niet beter of opvallender gepresteerd dan de afgelopen 3 jaar. Waarom is Modric dan nu zogenaamd wel de beste en Ronaldo niet? Waarom is Messi nu niet genomineerd en de andere jaren wel? Die prijs slaat gewoon nergens op en is puur meehollen in een hype. Ja, Modric heeft goed gespeeld, maar hij was niet beter dan een Iniesta, Xavi of Sneijder in 2010 die niet wonnen als middenvelder.

Dat doelpunt van het jaar is helemaal lachwekkend. Als dit doelpunt de concurrentie verslaat, had Berghuis hem ook kunnen winnen. Die trekt ook weleens naar binnen om hem vervolgens strak binnen te schieten. Absoluut niet mooier dan die van Bale, Ronaldo of die scorpion-kick. Dat doelpunt van Salah was niet eens doelpunt van de betreffende maand in de Premier League.

26 september 2018 om 17:17

En dan nog Salah niet eens opnemen in Fifa team van het jaar, maar wel bij de top 3. Het is vreemd. Gouden Bal in december gaat dan ook naar Modric, teminste daar ga ik van uit. Heb ook nog nooit meegemaakt dat met de Fifa award je niet de Ballon 'd Or gaat winnen. 2007 was dat Kaka, 2008 Ronaldo en 2009 Messi daarna zijn ze samen gevoegd in alleen de Ballon 'd Or met Messi als winnaar in 2010 t/m 2012 en in 2015 nog gewonnen. Ronaldo in 2013, 2014 en 2016. Weet niet wanneer ze het weer losgekoppeld hebben zeg maar. Was dat vorig jaar of toch dat jaar ervoor.

Kan wel inkomen wat je zegt over 2010. Iniesta en Xavi werelds met Barcelona en WK gewonnen met Spanje en Sneijder de treble gepakt met Inter en ook nog een finale plek en WK topscoorder dacht ik.

26 september 2018 om 18:51

Dat kan dan wel zo zijn maar mensen hebben echt geheugenverlies hier. Wat Messi in 2010 liet zien was echt ongekend. Hij speelde hele verdedigingen kapot in z’n eentje. Hij was met straatlengte de beste voetballer van de wereld. Een beetje raar dat hij dan niet de beste speler prijs zou winnen toch? Sneijder had zijn beste jaar maar wordt op voetbalzone nogal overrated. Xavi en Iniesta hadden inderdaad het WK gewonnen, maar dat weegt te zwaar vind ik persoonlijk. Met deze logica zou een Gareth Bale (bij wijze van) in een WK jaar nooit de gouden bal kunnen winnen.

Van Modric vind ik persoonlijk zeer terecht. De mooiste goal ben ik het niet mee eens. Die had wel naar CR mogen gaan.
En het is juist eens fijn dat men niet zo blindstaart op de hoeveelheid goals.
Wat iemand boven me al meldt, wk was natuurlijk doorslaggevend.
Nice job Modric!! Echt een baas! Bijna elke match de beste man op het veld.

Blijft evengoed een wat aparte prijs maar goed.

Het gaat erom wie de beste speler was, niet wie de meeste goals heeft gescoord. Maar dat snapt deze man kennelijk niet. Ja, Ronaldo is een geweldige speler en hij scoorde in Spanje erg veel. Maar Modric was in belangrijke mate verantwoordelijk voor het feit dat Ronaldo in staat was te scoren. Daarbij speelde Modric een geweldig WK. Dus wat mij betreft een terechte winnaar. Als het alleen om goals ging, was het een geheel andere verkiezing geweest waar alleen aanvallers kans maken op de prijs.

Denk dat we wel eens zijn dat het niveau dat Ronaldo heeft gehaald het hoogste niveau was. Maar toch zou ik Ronaldo niet als terechte winnaar zien. Omdat deze prijs geldt voor het hele seizoen en niet enkel voor de periode februari - juni, elke speler die niet het gehele seizoen een goed en constant niveau heeft gehaald verdient deze prijs niet imo. Of Modric de terwchte winnaar is laat ik in het midden. Ronaldo dus wel de beste, maar slechte voor een paar maanden.

26 september 2018 om 18:21

Slechts**

Weer lekker huilen. Het is geen topscorers prijs maar prijs voor beste speler van afgelopen seizoen en daarin was Modric de beste en meest constante!

Nu alleen nog even een artikel over de oma van Ronaldo die het onterecht vindt dat haar kleinzoon niks gewonnen heeft en dan zijn we er! Sorry hoor, maar wat een gehuil van iedereen die ook maar enigszins een persoonlijke connectie met Cristiano heeft. Wees gewoon net als CR7 zelf en laat het rusten.

Wat een minachting jegens Modric ook. Die man is de motor geweest van dit Real Madrid dat voor de 4e keer in vijf jaar de CL heeft gewonnen en heeft hoogstpersoonlijk zijn Kroatiã« naar een historische WK-finale geleid. Meer dan terecht dat hij zo in het zonnetje gezet wordt.

Edit: Dat Salah die Puskã¡s Award heeft gewonnen ten faveure van o.a. Ronaldo vind ik overigens wel opmerkelijk.

Beste goal snapte ik (zoals velen) ook echt niets van. Die goal van Ronaldo tegen Juventus was zoveel mooier. Ik neem aan dat de goals van het siezoen 18-19 dus pas volgend jaar pas behandeld gaan worden? Want ik denk dat de goal van Guagliarella tegen Napoli nog wel van evengrote klasse was als CR7 tegen Juve, en sowieso beter dan Salah tegen Everton.

Ik snap helemaal niks meer van deze prijs. De vorige editie was in november of december en deze is al in september? Gaat het nou over 2017-2018, alleen 2018, alleen het WK, of alleen wie welke prijzen heeft gewonnen? Dat wordt nergens echt goed uitgelegd en het blijft voor mij een raadsel waarom Salah en Messi er niet bij zitten. Die waren zo ongelofelijk goed afgelopen seizoen. Beter dan Ronaldo in ieder geval, hij was onzichtbaar tot het voorjaar waarna hij twee goeie matches (Juventus uit, Spanje) speelde en er verder maar nutteloos bijsjokte en rolde en af en toe z’n goaltje binnentikte.

26 september 2018 om 19:56

Dat is de ballon d'or. Sinds een paar jaar zijn dit nu weer verschillende prijzen. De ballon d'or wordt ergens in december uitgereikt, maar heeft echter dezelfde criteria als de ballon d'or. Als Modric de ballon d'or nu niet pakt zou het wel erg raar zijn. Dan zouden spelers puur op Modric hebben gestemd omdat ze hem een individuele prijs gunde. In feite kan je als speler niet echt meer de menig van mensen in deze paar maanden veranderen. Er wordt toch enkel naar de grootste competities gekeken, in dit geval de CL en het WK dan.

God wat zijn kamp Ronaldo en aanhangers een stelletje jankerds met een gebrek aan verstand van voetbal. Het draait niet alleen om doelpunten. Ja Ronaldo heeft veel gescoord. Ja hij heeft een goed seizoen gehad. Modric is echter altijd zeer belangrijk voor Real Madrid en was een grote factor in het halen van de wk finale. Hij heeft de prijs meer dan verdiend.

Mooiste goal is sowieso subjectief, Giroud won de Puskas-Award voor mooiste goal, maar hij won de goal van de maand niet met diezelfde goal.

Het slaat inderdaad nergens op dat Modric die prijs krijgt. Modric is een hele goede voetballer maar in zijn eigen team is hij niet eens de beste laat staan van de wereld. Echt belachelijk en ik begrijp de teleurstelling van Cristiano. Als Modric de prijs krijgt hoe zit het dan met Hazard? Met Varane, met Marcelo, Sergio Ramos, Bale, Kane, Mbappe, Kante etc. Maar dan heb je daar nog ver boven inderdaad die heren die meer dan 45 goals per seizoen maken. Messi en Ronaldo. Die het verschil maken tussen middelmaat en echt succes. Die hun teams belonen met hun goals en zo de 3 punten binnenhalen, het publiek de stadions laat vullen, de sponsors aan de clubs binden. Dat Modric die prijs krijgt is werkelijk lachwekkend.

Overigens was ook Salah vele malen beter en belangrijker dan Modric tot dat hij de schouder blessure kreeg. Nogmaals, lachwekkend de keuze voor Modric.

Beste mensen nu realistisch.

Had Modric dit ook gewonnen als hij de finale niet had bereikt? Iedereen vergeet dat hij in een flut rechterrijtje van het wk zat met landen als Rusland, Engeland, blabla nadat ze in de poule al pakslaag kregen van Brazillie.

Daarentegen was het linkerrijtje waar Portugal in zat met landen als Duitsland, Argentinie (Messi), Spanje, Frankrijk(Mbappe) en Brazillie(Neymar) het rijtje des doods.

Zonder het flutrijtje had Modric alleen de champions league gewonnen waarin teamlid Ronaldo topscorer was met mooiste doelpunt tegen Juventus en daarnaast titelhouder wereld best player en Europees lampioen.

Misschien geen gepaste reactie van Ronaldo om weg te blijven maar meer dan terecht, Modric ga nu een titel pakken zonder Cristiano Ronaldo.

Ik geef die bondscoach gelijk! Ben het er wel mee eens dat Messi het al jaren niet meer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AC Milan4018
3.AS Roma348
4.Juventus3319
5.Atalanta3118
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder131
Cristiano RonaldoAanvaller1315
F. BernardeschiAanvaller120
F. ChiesaAanvaller124
MorataAanvaller124
W. SzczęsnyKeeper120
L. BonucciVerdediger142
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3860 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 13 15 0 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Ronaldo fantaseert: ‘Hij en ik samen in één elftal, wat een snelheid’

Ronaldo Luís Nazário de Lima, kortweg Ronaldo, vindt het onbegrijpelijk dat Real Madrid ervoor koos om Achraf Hakimi aan Internazionale te verkopen. De oud-aanvaller van onder meer i Nerazzurri praat zaterdag...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren