Van Persie kopt Feyenoord naar moeizame zege tegen FC Utrecht

Zondag, 23 september 2018 om

Feyenoord heeft zondagmiddag in de stromende regen met veel moeite gewonnen van FC Utrecht. De Rotterdammers hadden in De Kuip de betere kansen, maar de ploeg van de debuterende Dick Advocaat hield lang stand. Een treffer van Robin van Persie voldeed uiteindelijk: 1-0. Door de winst bezet Feyenoord weer de derde plek in de Eredivisie, terwijl Utrecht met vijf punten onderin de ranglijst blijft steken.

Feyenoord scoorde in elk van de laatste vijf thuisduels in de Eredivisie minstens drie keer en kon dit voor het eerst sinds 1976 zes keer op rij doen. De Rotterdammers konden dit tegen de Domstedelingen echter niet voor elkaar krijgen. Utrecht, waarbij onder meer Cyriel Dessers aan de aftrap verscheen, hield in eerste instantie gemakkelijk stand. Pas na twintig minuten spelen moest doelman David Jensen enkele keren kordaat optreden.

De Deen zag een schot van Robin van Persie voorlangs gaan, moest handelend optreden toen Steven Berghuis op het doel afkwam en kon een schot van Jordy Clasie onschadelijk maken. Van Persie had de meeste kansen, maar kon eveneens niet tot scoren komen. De routinier kreeg het in de eerste helft nog aan de stok met Timo Letschert, die gespuugd zou hebben naar de aanvaller, maar de arbitrage en de camera's hadden niets waargenomen.

Na de thee was Utrecht verreweg de gevaarlijkste ploeg. Eric Botteghin kon na weifelend optreden van Justin Bijlow een tegentreffer voorkomen, terwijl Simon Gustafson en Leon Guwara ook geen doelpunt konden produceren. Na een sterke periode van Utrecht was Feyenoord weer aan de beurt. Berghuis, Tonny Vilhena en Jeremiah St. Juste wisten de stoïcijnse Jensen echter niet te passeren.

Giovanni van Bronckhorst probeerde met het inbrengen van Nicolai Jörgensen alsnog de zege binnen te hengelen, maar ook de spits kon niet tot scoren komen. De Deen bracht onder meer Van Persie en Vilhena in stelling, maar beide spelers faalden in de afwerking. Vlak voor tijd was het eindelijk raak voor Feyenoord en dit keer wist Van Persie wel te scoren. St. Juste gooide de bal voor het doel en de veteraan kopte de bal achter Jensen: 1-0. Na de treffer kon Utrecht niets meer klaarspelen, waardoor Feyenoord de drie punten pakte.


Poll

Een terechte uitslag?


Gerelateerd

119 reacties (laatste reactie door ruudos)

Onthutsend zwak Feyenoord in de 2e helft. Clasie en Vilhena waren belachelijk, maar die durft Gio niet te wisselen. Waarom is Ayoub gehaald? Credits weer naar van Persie, duidelijk de beste man op het veld.

23 september 2018 om 14:13

Snap ook niet waarom Ayoub niet speelt belachelijk clasie is op en vilhena ook

23 september 2018 om 14:13

Snap ook niet waarom Ayoub niet speelt belachelijk clasie is op en vilhena ook

23 september 2018 om 14:14

Ayoub is nog niet voor 100% fit.

23 september 2018 om 14:23

Hij mocht anders we gewoon warm lopen. Gio zn selectie bestaat uit de basis elf en toornstra. Als je als tapia of ayoub in de 1e wedstrijd vh seizoen niet in de basis staat kun je het verder wel vergeten de rest vh seizoen. Er waren meerdere redenen om vilhena en clasie vandaag te wisselen, gio deed dat niet (terwijl hij een wissel altijd uitlegt met; ik wilde het team een impuls geven) terwijl het team het wel nodig had. Waardeloos dit...

23 september 2018 om 14:40

Gio heeft totaal geen idee waar hij mee bezig is lijkt het. Hij hoopt dat het allemaal wel goedkomt. De enige die hij durft te wisselen is Toornstra, dat zal wel het makkelijkste slachtoffer zijn.

23 september 2018 om 14:19

Vilhena is heilig voor Gio. Is normaal gesproken natuurlijk ook een belangrijke speler, maar speelde inderdaad erg slecht vandaag en had gewoon gewisseld moeten worden.

23 september 2018 om 14:52

Komt net uit het stadion. Malacia en Vilhena hebben erg veel ballen ingeleverd vandaag en vooral de opbouw van achteruit is drama. Voorin best leuke acties en Larsson begint in vorm te raken jammer dat zijn schot op het einde werd gekeerd.

Kan die Berghuis a.u.b. voor 5 wedstrijden geschorst worden? Wat een misselijk mannetje.

Echt een geweldige voetballer voor de Eredivisie (al komt het er nog niet echt uit dit seizoen tot nu toe), maar dit soort streken heeft hij te vaak. Maar hij gaat te vaak over de schreef. Gelukkig is rode kaarten aannaaien niet meer zo eenvoudig met de Var.

23 september 2018 om 14:12

Wat deed hij dan dat een schorsing waard is?

23 september 2018 om 14:20

Hij probeerde Jansen een rode kaart aan te smeren.

23 september 2018 om 14:19

een gele kaart voor schwalbe, kan ik helemaal zien. Trieste actie inderdaad, maar 5 wedstrjden schorsing lijkt me wat buitensporig.

23 september 2018 om 14:29

Een schwalbe is het simuleren van een overtreding bij een spelmoment. Daar had dit niets mee te maken.
Dit was naaigedrag. Dat valt onder spelbederf en daar hoort een rode kaart op te staan.
En dan zou de knvb daarbij best een statement mogen maken dat dit soort gedrag niet wordt getolereerd door een flinke schorsing op te leggen.

Nu ligt de bal bij Gio.
Als hij kloten heeft, legt hij Berghuis zelf een schorsing op.

23 september 2018 om 14:34

Ik zie hier niet snel een rode kaart voor gegeven worden, maar ik kan je redenatie wel zien. Ik heb een bloedhekel aan dat soort gedrag.

Vwb je laatste opmerking. Laat ik je uit de droom helpen. Gaat niet gebeuren.

23 september 2018 om 14:41

Hij probeert wel een ander een rode kaart aan te naaie! Wat een trieste gozer is dat. Woorden schieten tekort.

23 september 2018 om 14:41

Uiteraard gaat dat niet gebeuren, maar ik denk dat hij daarmee bonuspunten zou verdienen, zelfs bij de Feyenoordsupporters.

23 september 2018 om 14:44

Hij zou bonusounten verdienen als hij eens wat vaker en sneller zou wisselen.

23 september 2018 om 15:01

Orwell; als je iemand verbetert, doe het dan wel goed ajb. Rechtstreeks uit de reglementen van de knvb; proberen de scheidsrechter te misleiden, door een blessure voor te wenden of te doen alsof er een overtreding is begaan (schwalbe/misleiding). Heeft dus niets met een bal in het spel te maken. Hier staat natuurlijk ook geen rood voor (knvb heeft niets opgenomen in de regels mbt naaigedrag, maar alleen mbt misleiding) maar gewoon geel. Niet overdrijven of alternatieve feiten presenteren ajb

23 september 2018 om 17:39

Jij hebt de spelregels niet begrepen, ijsmuts.

De regel waar jij aan refereert heeft betrekking op het voorwenden van een blessure, bijvoorbeeld om tijd te rekken of het doen alsof er een overtreding is gemaakt met als doel het verkrijgen van een vrije trap.
Wat Berghuis deed is naaigedrag en dat valt onder ernstig gemeen spel. Daar staat een rode kaart op.

23 september 2018 om 20:11

Het woord naaigedrag (of naaien) komt helemaal in de spelregels voor. Als het wel ergens staat dan word ik graag gecorrigeerd.

Ernstig gemeen spel
Een tackle of het aangaan van een duel waarbij de veiligheid van de tegenstander in gevaar wordt gebracht,
moet worden bestraft als ernstig gemeen spel.
Een speler die naar een tegenstander springt in een duel om de bal te veroveren, hetzij van voren, van opzij of
van achteren, en dit doet met een of beide benen met buitensporige inzet of de veiligheid van de tegenstander in
gevaar brengt, maakt zich schuldig aan ernstig gemeen spel.

Waarschuwingen wegens onsportief gedrag
Er zijn verschillende omstandigheden waarbij een speler een waarschuwing moet ontvangen wegens onsportief
gedrag, zoals wanneer een speler:
• probeert een scheidsrechter te misleiden, bijv. door een blessure voor te wenden of te doen alsof er een
overtreding op hem is gemaakt (“schwalbe”);

Hij deed dat laatste. Er staat nergens dat er een bal in de buurt moet zijn.

23 september 2018 om 14:37

Ben benieuwd of je ook zo principieel zou zijn als hij bij PSV had gespeeld.

Feyenoord heeft zo goed geïnvesteerd na het kampioenschal dat ze alleen maar meer zijn gaan achterlopen op de top 2 behalve de aankoop ST Juste. Ben benieuwd of Van Bronkhorst zijn contract word verlengd dit jaar want ze boeken totaal geen progessie meer onder hem. Hoogtepunt van de wedstrijd Berghuis zijn schwalbe, Jorgensen die goed invalt en Van persie met een laat doelpunt.

23 september 2018 om 14:19

Alsof ajax en psv stil hebben gezeten. Ajax gaf de laatste 2 jaar ongeveer 70 miljoen uit, psv 45 en feyenoord 30.

23 september 2018 om 14:38

Met het verschil dat deze clubs het uitgaven aan spelers die daadwerkelijk iets toevoegen, op een uitzondering na, en Feyenoord 30 miljoen heeft uitgegeven aan spelers die niets of nauwelijks iets toevoegen of die alweer vertrokken zijn

23 september 2018 om 14:46

Een fabel Raubath.. Ook Ajax en PSV hebben hun aandeel miskopen gehad. Dat lijkt iedereen te vergeten. Wat wel waar is dat ze doordat ze meer te besteden hebben, net een andere betere categorie kunnen aanspreken. En dat betaalt zich inderdaad uit.

23 september 2018 om 14:50

Ajax en PSV investeren ook gewoon veel slimmer, waardoor ze nu meer kunnen uitgeven. Halen veel meer spelers met een restwaarde, die voor meer doorverkocht kunnen worden.

Clasie zo snel mogelijk terug sturen naar Southampton, die heeft letterlijk elke bal ingeleverd. Gio OUT. Coach zonder ballen die niet durft te wisselen.

23 september 2018 om 14:39

Winnende coach heeft altijd gelijk, toch? Ik had ook Ayoub graag gezien vandaag, maar elke week om het vertrek van de trainer roepen wordt een beetje oud.

23 september 2018 om 15:02

Je krijgt de 2e helft nauwelijks kansen. Hij had gewoon moeten wisselen. Dat hij ayoub 30 min laat warmlopen slaat nergens op. Vilhena en clasie waren beiden totallos. Echt drama. Gio toont geen ballen. V.persie was goed bezig. Red gio hier gewoon. Toornstra volgende wedstrijd banken aub. Vilhena of clasie slachtofferen. Dit zag er echt niet uit!

23 september 2018 om 22:55

Gaat helaas niet gebeuren. Zulke trainers hebben eenmaal in hun hoofd gehaald wie hun beste 11 zijn en daar mag je niet tussen komen. Echt belachelijk dat Ayoub moet banken en Clasie zoveel kansen krijgt. Je mist duidelijk voetbal op het middenveld en dat kan Ayoub brengen.

Het was verschrikkelijk en bij vlagen beschamend (Berghuis), maar we hebben gewonnen.

Gelijkspel is de terechte uitslag hier. Beide teams verdienden de overwinning niet.

23 september 2018 om 14:42

Tweede kwart van de wedstrijd was Feyenoord zo veel beter dat de overwinning wel verdiend is, maar het zou kunnen dat je clubvoorkeur je mening wat gekleurd heeft.

23 september 2018 om 22:57

Feyenoord 9 schoten op doel en Utrecht 2 en Feyenoord 65% balbezit. Gelijkspel was idd terecht geweest... als jij dat wilt geloven.

Ik denk dat veel critici hun tekst al klaar hadden om feyenoord te bashen voor een gelijkspel. RvP bracht daar verandering in. Hoe zuur moet het zijn.

23 september 2018 om 14:12

Uitstel van executie want Feyenoord is gewoon drama. Ze hadden vandaag leuk dat Utrecht nog slechter is.

23 september 2018 om 14:16

Of ze nou wilde bashen of niet, wat feyenoord liet zien was gewoon echt heel slecht. Wees blij met de 3 punten, maar als er snel geen verbetering komt in het spel dan loop je gewoon de rest van het seizoen achter de feiten aan. Ongeacht of je vanmiddag weer op 3 punten staat van de koploper of zelfs gelijk met Ajax.

23 september 2018 om 14:40

Drie punten met slecht spel. Kan je nagaan hoe het gaat lopen als ze wel goed spelen. Zo kan je het natuurlijk ook zien.

23 september 2018 om 14:49

Maar de echte vraag is of je dit team uberhaupt wel aan de gang gaat krijgen aangezien er amper voetbal in zit. We mogen van toornstra, botteghin, clasie, malacia, vilhena en larsson (van feyenoord) in goede doen ook geen briljante acties en passes te verwachten. Als berghuis of van persie een mindere dag heeft dan is het al gauw 3 keer niks.

23 september 2018 om 14:51

Toornstra maakt binnenkort plaats voor Jorgensen. Dat scheelt al een slok op een borrel.

23 september 2018 om 16:07

Daar heb je zeker gelijk. Zal me benieuwen waar feyenoord over 2 maanden staat. Blijven ze er aan bungelen of is het gat al 6+ punten tov de andere 2 titelkandidaten.

Zou Gio nu ook eens durven optreden? Clasie moet toch gewoon banken, wat een drama! En Berghuis, man man man wordt daar ook eens tegen opgetreden? Recidivist is het, een onvervalste matenaaier actie.

23 september 2018 om 14:13

Je frustratie druipt er vanaf door puur het negatieve te belichten. Berghuis heeft inderdaad vervelende trekjes, maar voetballend voegt hij nog een hoop toe. Vertel eens, hoe trad ajax op toen Suarez daar speelde, wellicht kan Gio daar wat van leren.... Oh nee wacht....

23 september 2018 om 14:18

Wat een non argument en dooddoener zeg. Daar was ik het ook niet mee eens en ook daar mocht best harder opgetreden worden. Kom jij aan met je maar zij doen het ook niet, realy? Ik heb geen frustratie hoor, ik vind het gewoon bijzonder dat Steven blijkbaar met alles weg lijkt te komen bij de club. En daar mag best wat van gezegd worden want hij wil hier iemand rood aannaaien.

23 september 2018 om 14:22

"Ajax heeft Luis Suarez maandag voor twee competitiewedstrijden geschorst. De directie van de Amsterdamse club heeft de aanvoerder bovendien een hoge boete opgelegd. Het bedrag gaat naar een goed doel. " Nou zo ging Ajax met de Suarez situatie om.

23 september 2018 om 14:23

De vergelijking gaat wel op hoor. Berghuis is gewoon te belangrijk om daar tegenop te treden. Ik had overigens ook Robben kunnen roepen. Alle 3 natuurlijk op hun eigen niveaus. Maar komop waarom zo frustrerende reactie, je had ook kunnen zeggen dat je geniet van de klasse van van Persie

23 september 2018 om 14:25

2 wedstrijden voor bijten? Wat voor straf willen jullie dan in hemelsnaam voor berghuis geven. Misschien voor straf de ballen naar de training dragen.

23 september 2018 om 14:36

Ik hoef geen straf voor Berghuis hoor, maaten naaien is in het hedendaagse voetbal ook een kwaliteit geworden. Je doet alleen voor alsof luis Suarez er met een tikje op zijn handen vanaf is gekomen, dit is duidelijk niet waar. 2 wedstrijden geschorst door Ajax, fikse geldboete en als ik het goed heb nog 9 duels geschorst door de KNVB.

23 september 2018 om 14:38

Haha genieter wat schuif je dit onnozel af zeg. Hou toch op over Suarez die speelt er al bijna 8 jaar niet meer. Hoe kan je daar nou nog over beginnen? Als er bij iemand de frustratie van af druipt is het bij jou wel.

Hoe moeilijk is het nou om toe te geven dat Berghuis keer op keer verwerpelijk gedrag vertoont? Wat in en in triest om weer over iemand beginnen die over twee jaar al een decennium niet meer in de Eredivisie heeft gespeeld. Kan je er nog steeds niet van slapen ofzo? Zit het zo diep? Dan heb ik wel te doen met je namelijk.

Berghuis moet gewoon een keertje aangepakt worden net zoals iedere speler die dit gedrag laat zien punt. Niet oh oh maar 43095 jaar geleden was er een speler bij een andere club die ook fout was. Daarom mag je dit nu niet zeggen want dit is oh zo relevant

23 september 2018 om 15:06

Maten naaien is onderdeelvan het spel geworden dat zie je bij feyenoord ajax psv en heel de rest vd eredivisie als clubs hun spelers daar elke wedstrijd voor moeten schorsen speel je elke week met halve jeugdteams! En dan heb k t over alle clubs in de eredivisie!!

23 september 2018 om 15:12

De frustratie druipt er bij Berghuis ook vanaf... Ik ben echt Feyenoorder in hart en nieren maar wat een walgelijk ventje is dat... Ff een tijdje banken. Missschien leert ie daar wat van.. On: malacia en Vilhena echt dra-ma-tisch vandaag. Hopen dat haps snel weer fit is. En Ajoub eindelijk een kans gaat krijgen..

23 september 2018 om 15:25

@surreal. Kennelijk lees je niet wat ik opschijf jammer. Dan had je gezien dat ik gewoon toegeef dat hij af en toe verwerpelijk gedrag vertoond (al moeten we het ook niet gaan overdrijven). Gaat er gewoon om dat er tal van voorbeelden zijn waarbij bepaalende spelers net iets meer kunnen en mogen dat de wat minderen. Ik had ook Guidetti kunnen roepen, ook zo'n voorbeeld. Maar Suarez is de afgelopen jaar toch het schoolvoorbeeld van super kwaliteit en negatieve trekjes. Ik heb overigens ook niiks aan te merken hoe Ajax daar toen mee omging.that;s life, deal with it.

Ik reageer overigens op een reactie van een gefrustreerd iemand die puur opsomt wat allemaal negatief is aan Feyenoord en dat Gio moet optreden.

23 september 2018 om 15:38

@genieterr, Als Ajax Suarez heeft gestraft, zou Feyenoord Berghuis dus ook moeten straffen, als je niets aan te merken hebt op de handelswijze van Ajax toen.

Wat is het ding met Ayoub? Hier laat Gio toch echt een steek vallen...

Moest gelijk denken aan van der Gijp... Die een paar weken geleden zei dat van Persie op was en echt niet meer kon. Sindsdien speelt hij meer dan 70 minuten en is hij nog steeds zo belangrijk. Vandaag weer de motm.

23 september 2018 om 14:28

Van der Gijp roept vaak ook maar wat. Zonder RvP is Feyenoord middenmoot met zulk spel

23 september 2018 om 14:41

Middenmoot? Ga toch fietsen man. Gewoon de 3e beste selectie.

23 september 2018 om 14:52

Is ook zo, maar het vertoonde spel is gewoon middenmoot, helaas

23 september 2018 om 15:06

Ja en het vertoonde spel van ajax is top europa !! Athletico madrid is zeker ook middenmoot?

23 september 2018 om 14:29

Van der Gijp roept vaak ook maar wat. Zonder RvP is Feyenoord middenmoot met zulk spel

Zet een keer Ayoub erin man!

Nou, loop net de Kuip uit maar buiten dat de regen me wakker hield... thanks RvP... op z'n PSV's

Nog steeds schijtbakkenvoetbal van de FC. Gustafson eruit Boussaid erin. Kerk eruit, Venema starten in de aanval. Janssen eruit Bergström erin. En door.

23 september 2018 om 14:47

Ik vond Janssen zeker niet slecht vandaag.

23 september 2018 om 15:02

Goed is ie ook niet meer.

Naar mijn mening onverdiend gewonnen door Feyenoord, een gelijkspel was een terechte uitslag geweest, hier wordt Utrecht veel te kort mee gedaan.

Van Persie krikt het het algehele niveau van Feyenoord een paar stappen omhoog. Maar zonder van Persie is het een schandalig slecht team wat Feyenoord heeft. Van Geel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot ver uit de slechtste TD van Nederland.

Al met al zie ik Feyenoord niet bij de eerste 2 eindigen en dat is goed ook, je moet er toch niet aan denken dat Feyenoord straks voorronden CL moet spelen...

Mijn krediet voor Berghuis begint heel snel op te raken. Misselijkmakend, iets wat we niet willen zien in de Kuip. Ben dat huiliegedrag in combinatie met ongecontroleerde agressiviteit meer dan zat.

2de helft was echt slecht. Utrecht had hier maar zo kunnen winnen. Wel knap dat van persie weer beslissend is ook al vind ik het een waardeloze vent.

23 september 2018 om 14:14

Waardeloze vent? Ik vind hem juist wel sympathiek

23 september 2018 om 14:28

Waarom waardeloos? Beetje meer respect voor een speler met die staat van dienst

23 september 2018 om 14:34

Waarom mee respect voor iemand met een bepaalde staat van dienst mag je dan opeens je menig niet meer geven? Of moet het dan altijd positief zijn? Dat hij het roept zonder onderbouwing vind ik dan wel beetje raar.

23 september 2018 om 15:25

Ik vind Neymar ook een waardeloze vent, al is het een grandioze voetballer. Respect moet men verdienen, niet krijgen. Dat ‘gejank’ en ‘genaai’ verdient in mijn ogen het respect niet, al ben je Cruijff himself. Persoonlijke mening, dus je hoeft het er niet mee eens te zijn. Maar ik laat me niet vertellen voor wie ik respect moet (nadruk!) hebben. Van Persie vind ik opzich een prima speler, al had hij in zijn eerste periode Feyenoord en bij Arsenal niet een reputatie van over-sympathieke gozert

Wat een slechte wedstrijd zeg. Feyenoord is echt kansloos in de hele manier van spelen en doen. Er zit totaal geen lijn. Ze zetten niet druk, ze zijn niet creatief. Totaal niet dreigend over 90 minuten op een constante manier. Utrecht is nog zwakker als Feyenoord. Als je ziet hoe Van Persie scoort en vrij staat. Dat is toch niet normaal dat zoiets gebeurd op dit niveau. Ook de manier van verdedigen. Uit eindelijk heeft Feyenoord verdiend gewonnen. Maar ik denk dat Feyenoord het nog heel moeilijk krijgt. Als clubs druk zetten en meer agressie erin zetten wordt het zwaar.

23 september 2018 om 14:53

Tweede kwart van de wedstrijd even wat anders gedaan?

Haha, die Janssen moet eens in de spiegel gaan kijken, och och, hij laat van persi helemaal vrij. En wat speelde die claiber slecht zeg, bizar

Wil hij Ayoub ooit nog gaan gebruiken? Sorry hoor maar Toornstra mag toch echt een x structureel gaan plaats nemen op de bank!! Een slechte wedstrijd van Feyenoord maar ben blij met de 3 punten.

Dit kan echt niet meer. Hoe haal je het in je hoofd als je Vilhena en Clasie ziet stuntelen, met Clasie voorop die letterlijk de helft van zijn passes inleverde, er NIET UIT TE HALEN?! Ik begrijp het echt niet meer. Schandalig slecht Feyenoord zeg dit seizoen, het is geen vermaak maar verplichting om te kijken op het moment.

De Rotterdammers hadden in de Kuip de betere kansen? Dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien.

In de eerste helft was Feyenoord veel beter dan Utrecht. In de tweede helft waren de teams gelijkwaardig, maar kreeg FC Utrecht de meeste en de beste kansen om de wedstrijd te beslissen.
Over de hele wedstrijd gezien, verdiende de wedstrijd geen winnaar.

23 september 2018 om 14:21

Dan heb je inderdaad een andere wedstrijd gezien. Zelfs Janssen gaf dat na de wedstrijd aan.

23 september 2018 om 14:36

Laatste 15 min nam Feyenoord de regie toch weer over hoor.

23 september 2018 om 14:43

Dan heb je alleen de 2e helft gezien. De 1e helft had het al 4-0 moeten staan.

Die voorzet op het einde, kijkt St Juste eigenlijk waar Van Persie staat of was dit op gevoel (ook deels wetende dat Van Persie daar zou staan)?

23 september 2018 om 14:58

Feyenoord speelde op dat moment met twee negens dus als hij hem op gevoel gaf valt dat wel te billijken. Hij had nauwelijks tijd om te kijken.

Gio laat zien wie de baas is en wees niet bang Voor een boze blik van Vilhena of clasie wanneer ze worden gewisseld. Ongelovelijk dat deze jongens mochten blijven staat! Geef ayoub de kans ipv balletje terug clasie

Als psv wint staan we gewoon gelijk met Ajax. Dat zou je toch niet zeggen. Eerste helft moet je er al 3 maken, gelukkig valtie dn alsnog in een drol van een 2e helft

23 september 2018 om 14:54

Huh dat had ik niet verwacht. Maarja het seizoen is ook nog maar net begonnen en dit is pas de eerste topper. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord het tegen PSV of Ajax zou doen, dat zijn altijd aparte wedstrijden. Dus als ze gewoon zo doorgaan tegen de kleinere clubs en het in de topwedstrijden goed doen hoeven ze helemaal nog niet uitgesloten te worden.

23 september 2018 om 15:15

Feyenoord kan totaal niet concurreren met Ajax psv. Ajax rolt dit treurige zooitje met 5-0 op denk ik. Daarom is het zo vreemd.

Dit is waarom RVP terug gehaald is. Ik snap de menen die tegen zijn verlengde verblijf waren na afgelopen seizoen. Hij kan nog altijd een beslissende factor zijn. Dit was gewoon een gelijkspel geweest zonder hem.

23 september 2018 om 15:15

Ik ben ook blij dat hij gebleven is, maar dit wel een non-argument.. Misschien had een ander de kansen in de 1e helft wel gemaakt.. Dan was het alsnog geen gelijkspel geweest..

Winnen is winnen en de 3 punten zijn binnen. Wel moet Gio echt eens gaan wisselen. Clasie had voor mij eeuwig krediet maar die is echt geen 10% van wat hij was voor hij vertrok.

Hoppa, en gedeeld tweede. Mooi werk. Verdiende overwinning. Jammer van die lama van Utrecht. Nou maar hopen op een gunstige uitslag bij PSV.

23 september 2018 om 14:38

Rvp gaf na de wedstrijd aan dat het een misverstand was

23 september 2018 om 20:11

1. Van Persie gaf toe dat het niet zo was 2. Over Berghuis heb je het niet Manmanman

Wat een onterrechte overwinning.

Het was wel weer tekenend dat Tapia in 5 minuten speeltijd veruit beter was en meer liet zien dan Clasie in 90 minuten...
Die Clasie hadden ze niet moeten halen. Zet hem ernaast geef Tapia nou eens een echte kans.

23 september 2018 om 15:08

hahaha. Tapia heeft twee ballen gehad, Ik weet dat je Tapia addoreert (of in ieder gevaal doet alsof), maar Tapia kan je echt niet beoordelen op een bal die hij over de lijn loopt en een bal die hij blind opruimt.

23 september 2018 om 15:17

En jij adoreert Clasie en op basis van wat ? Wat heb hij sinds zijn terugkeer bij Feyenoord nou laten zien ? Steevast 1 van de slechtste spelers van het veld en dat is mijn punt... Geef dan gewoon Tapia het absolute vertrouwen, slechter dan Clasie is onmogelijk.

23 september 2018 om 15:23

Ik adoreer Clasie helemaal niet. Je legt me woorden in de mond.

Clasie was vandaag zeer matig, maar je stelling raakt kant noch wal.

Haal Clasie er alsjeblieft uit en zet Ayoub erin! van Persie was geweldig vandaag!

Ik als feyenoord fan ben blij met de 3 punten. Over t geheel gezien verdiende uitslag. Zou alleen is tijd worden dat er wat wijzigingen plaats gaan vinden. Die clasie is totaal niet in vorm, je hebt voldoende jeugd die graag knokt voor een basisplaats en niet te vergeten ayoub met een paar goede invalbeurten. Ben echt wel een fan van van bronkhorst maar zn wisselbeleid mag toch wel is verbeterd gaan worden.

Gewoon straks de opstelling omgooien wanneer Jorgenssen weer helemaal fit is naar een verkapt 4-4-2. Nicolai en Berghuis voorin Van Persie als meest aanvallende middenvelder Vilhena - Ayoub - Clasie/Tapia als Clasie niet heel snel verbeterd. Kunnen we Samba Sam, Toornstra op de bank gooien en misschien iets meer creeereb vanuit het middenveld.

Fnoord echt onthutsend slecht. Ging echt nergens over. Clasie die niet uit de middencirkel komt, waarom geen ayoub? Dat centrale duo schuttert aan alle kanten. En als ik de reacties zo lees heeft niemand het over bijlow. Wat is dat een onruststoker elke bal die naar hem toe komt tussen de verdediger en hem in laat ie los of bokst hij verkeerd weg. Vandaag ook al 2 keer en in eerdere wedstrijden ook al. Waarom geen vermeer erin? Het is dat utrecht geen zelfvertrouwen heeft op het moment waardoor ze zich niet beseften dat Fnoord rijp voor de slacht was. Beste speler van Fnoord is een 35 jarige veteraan met alle respect maar dan zouden alle alarmbellen wel moeten gaan rinkelen bij technische staf en bestuur.

Zijn de lekkerste, zeiknat en in de 87e minuut de winnende maken.....larsson speelde redelijk tot goed.....vd heijden er zo snel mogelijk afhalen en geertruida er neer zetten. Clasie en vilhena echt bedroevend slecht...lkkr ayoub erin gooien

Feyenoord-Utrecht 10-10.

Respect beste spelers dat je kans ziet om met dit vertoonde spel je dikbetaalde salaris kan verdienen en je trouwe supporters de gek aansteekt. Berghuis wordt de Neymar van de eredivisie zolangzamerhand. Fantastisch aankoopbeleid van Geei. Gio weer een nominatie van beste trainer van het jaar. Spelers halen als Clasie etc. Over Utrecht maar te zwijgen, want dat is nou eenmaal een zwak elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1646 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 18 11 0 1
2017/2018 Feyenoord 12 5 0 0
2017/2018 Fenerbahçe 2 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 24 9 4 0
2015/2016 Fenerbahçe 31 16 3 0

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Matthijs de Ligt is in beeld om bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren