Viergever ziet verschillen: ‘Bij Ajax voelde je dat dit soms anders was’

Vrijdag, 21 september 2018 om

Nick Viergever voelt geen weerstand bij zijn nieuwe club PSV, ondanks zijn verleden bij Ajax. De verdediger wordt sinds zijn zomerse komst geruisloos geaccepteerd en merkte zelf ook al meteen dat iedereen bij de Eindhovense club ‘aan hetzelfde touwtje wil trekken'. “Spelers, staf, directie; iedereen denkt in hetzelfde belang, bij Ajax voelde je dat dit soms anders was.''

In Amsterdam zag Viergever toch al veel politiek. “En veel meer gedoe en meninkjes in de pers. En dat werkt dan door naar boven in de club en naar de stemming bij supporters”, vertelt de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. Komende zondag wacht Viergever een weerzien met zijn ex-werkgever. PSV leed nog geen puntverlies in de Eredivisie en heeft een voorsprong van twee punten op Ajax.

De vraag is wat zwaarder weegt: dat PSV een dag eerder in de Champions League speelde dan Ajax, of dat Ajax de euforie van een Europese zege meeneemt. “We gaan zien hoe het allemaal uitpakt. Deze week met Barcelona en Ajax gaat duidelijk maken waar we staan'', zegt Viergever over de topper van zondag.

“Ik heb er zin in. Wij zijn niet van de kaart omdat het 4-0 werd tegen Barcelona”, benadrukt Viergever. “Er zijn genoeg goede punten uit die wedstrijd om mee te nemen. En dat gebeurt ook. We deden het met ons eigen spel goed tegen misschien wel de beste ploeg ter wereld.”Gerelateerd

60 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Als ik Viergever was zou ik geen vragen meer beantwoorden over verschillen tussen psv en ajax. Het wordt een beetje teveel en misschien ongelukkig

21 september 2018 om 07:56

Gezien de wedstrijd aankomend weekend kan ik begrijpen dat het over Ajax en PSV gaat maar werkelijk in elk interview is dit het geval. Lijkt me voor Viergever ook irritant.

21 september 2018 om 08:06

Het lijkt er sterk op dat de titelstrijd dit jaar tussen Ajax en PSV zal gaan. En Viergever is in de recente geschiedenis de enige persoon die beide clubs echt goed van binnen kent. Dus op zich niet vreemd dat hij vaak gevraagd wordt naar de verschillen tussen beide clubs. Zeker met PSV - Ajax op komst.

En als hij inderdaad geen vragen meer zou beantwoorden over Ajax, dan zou dat bij veel mensen ook wel weer verkeerd vallen. Want dan is hij de arrogante jongen die geen commentaar wil geven, of die overloper die zich ineens wil distantiëren van zijn oude club.

21 september 2018 om 08:15

Wat een onzin vrij normaal hoor dat je je richt op je club
Je kan best wat zeggen over Ajax maar nu is het gewoon in elk artikel. Ik vind het nogal sneu en gemaakt over komen. Als hij een vraag krijgt kan hij rustig zeggen dat hij nu bij PSV zit en daar niet over wil spreken. Daar is helemaal niks geks aan en er is dan ook helemaal niemand die hem daardoor arrogant zou vinden. Volgens mij zit er eerder nog een beetje opgekropte frustratie bij Nicky

21 september 2018 om 09:19

Dat komt omdat "Nicky" bij elk interview één of meerdere vragen over Ajax krijgt (logisch, hij speelde er vorig jaar). Laat het lekker gaan man. Laat die jongen op zijn manier zijn mening geven over zijn oude en over zijn huidige club. Als hij niks zegt, is het ook niet goed. PSV heeft met hem een prima aankoop gedaan voor de Eredivisie. Niks mis mee. En wie er ook wint zondag: de competitie is er niet mee beslist. Laat gaan joh....

21 september 2018 om 14:28

@cabinessence

Echte voetbalvragen zijn logisch om te beantwoorden. Maar Viergever gaat de hele tijd in op andere soorten dingen. Zoals hier ook, heeft ie kennelijk gezegd dat ze bij Ajax niet allemaal aan het zelfde belang dachten.

Of het nou waar is of niet zal me een zorg zijn; het is gewoon onverstandig aan het worden om daar telkens op in te blijven gaan. Het is net als met relaties die uit gaan; je kan best zeggen dat je in je nieuwe relatie gelukkiger bent, allemaal prima, maar je gaat niet vertellen wie er beter in bed is. Dat soort dingen laat je gewoon achter je.

21 september 2018 om 14:47

"het is net als met relaties die uit gaan; je kan best zeggen dat je in je nieuwe relatie gelukkiger bent, allemaal prima, maar je gaat niet vertellen wie er beter in bed is."

Nee, want dat zou een sneer zijn. Terwijl je Viergever's uitspraken over Ajax met een beetje goede wil ook als opbouwende kritiek kunt zien. Ik vind het toch wel wat anders.

21 september 2018 om 17:34

Ik neem Viergever niks kwalijk wanneer de verschillende opnoemt, maar merk wel dat het steeds vaker dezelfde soort uitspraken zijn. Ook dat kan ik hem niet kwalijk nemen omdat er naar gevraagd wordt. Wel is het misschien een keer klaar, ook voor hem. Hij zou kunnen zeggen dat hij er geen antwoord meer op wilt geven, omdat hij al het antwoord eerder heeft gegeven. Niemand zal hem daarom arrogant noemen.

He, daar is onze Nick weer. En natuurlijk zal hij wederom niet zeggen dat hij alleen maar met zijn eigen club bezig is....

21 september 2018 om 09:56

Hij krijgt die vragen voorgeschoteld...hij begint er niet zelf over

21 september 2018 om 11:35

Volgens mij zijn dit letterlijke citaten van een paar weken terug. Of hij valt met precies dezelfde woorden wel heel erg in herhaling, of dit is gewoon een repost

21 september 2018 om 12:55

He, daar hebben we weer iemand die zeurt omdat een voetballer wel een keer vragen beantwoord i.p.v. mediagatrainde trucjes om vragen te omzeilen. Of vind je dat wel fijn van die geregiseerde interviews waar geen klap verteld wordt?

21 september 2018 om 14:32

@juicher

Daar gaat het hier niet om. Het storende aan die mediagetrainde praatjes is juist dat spelers alleen maar positief praten over hun huidige trainer, club, medespelers, supporters, eigen wedstrijden, zichzelf wegcijferen t.o.v. de club, etc etc. Allemaal mooi weer praatjes.

Viergever zit de hele tijd te porren in dingen die helemaal niet meer relevant zijn, en bovendien zwaar subjectief. Een beetje alsof je je ex-vriendinnetje eens even gedetailleerd langs de meetlat gaat leggen. Het voegt niks toe, heeft niks te maken met het hier en nu of met de wedstrijd van zondag. Het zijn oude koeien.

Maar prima, hij moet het vooral doen. Ik voorspel je echter dat als hij wat negatiefs over PSV te melden zou hebben, dat hij dan opeens geen ballen meer heeft, maar dat het dan weer gewoon de mediagetrainde praatjes zullen zijn. Het zou me zeer verbazen als hij nu opeens openlijk zou zeggen wat er bij Ajax beter geregeld is dan bij Psv.

Psv moet inderdaad niet meteen gaan stressen na die 4-0. Viel erg mee hoe erg barca psv heeft weg gespeeld. 2-1 zou beted beeld van de wedstrijd hebben gegeven. Verder is et allemaal logisch dat et bij ajax anders gaat. Het is gewoon de grootste club van Nederland dan kunnen de gemoederen hoog oplopen. Ach fijn heb zin in zondag! Hopen op een 4-3 in het voordeel van psv😃

21 september 2018 om 07:44

Daarnaast zit er ook wel een gigantisch verschil tussen de Brabantse en Amsterdamse instelling die zeker doorwerkt in de club.

21 september 2018 om 07:48

Daarom. Ik weet zeker dat ajax nooit een "rustige" club wordt. Er zal altijd wel wat aan de hand zijn op bestuurs niveau of in de staf. De media zit er ook zo groot op. Ik zat bijvoorbeeld met verbazing te luisteren naar driessen maandag. Die ondanks dat het goed gaat nu alsnog een verhaal kon boven halen over dat ten hage niet communiceert met zijn staf.. weet niet in hoeverre dit waar is en valentijn is sws een zeik maar dat laat toch zien dat de media in nederland altijd opzoek naar iets is bij ajax

21 september 2018 om 07:49

*zit er dicht op

21 september 2018 om 14:38

@barcalover

Ik vraag me echt af of dat soort blaatverhalen van die Driessen enig effect hebben bij Ajax. Volgens mij zijn zij daar echt totaal niet mee bezig. Ajax is zonder Driessen al prima in staat om drama te creëren, daar hebben ze hem helemaal niet voor nodig. Dit geldt trouwens ook voor andere clubs, ik vond Feyenoord daar erg sterk in toen ze kampioen werden. Die hadden van zichzelf en van de fans al enorme druk, die hielden zich niet bezig met wat de buitenwereld er van vond.

PSV zie ik ook helemaal niet stressen nu. Die 4-0 is teleurstellend, maar ze speelden verder volwassen, en dat je 0 punten haalt bij Barcelona is gewoon conform de verwachting. Van Bommel is een echte prof, dus ook bij hun zie ik dit niet als een grote factor.

21 september 2018 om 08:03

Ja inderdaad dit klopt dat hem dit gevraagd wordt maar hij is natuurlijk ook helemaal vrij in zijn antwoord. Dit antwoord is weer doordrenkt met kleine sneertjes en dat terwijl Nick die hij ook gewoon buitenwegen kan laten.

Hebben we niet stiekem een boek aankondiging gemist van viergever over zijn tijd bij Ajax ? Dan krijg je ook dagen lang qoutes uit dat boek voor dat de release ervan is, dit duurt nu al 2 maanden wat langer dan dagen. Ik weet dat er naar gevraagd word maar ik zelf zou toch wel ergens zeggen nu is het wel leuk geweest, of zou die toch stiekem een wrok hebben naar Ajax ergens ?

21 september 2018 om 09:17

Ik snap wel dat hij er naar gevraagd wordt, omdat hij bij beide teams heeft gespeeld en dit de 2 voornaamste titelkandidaten zijn daarnaast ook dat psv-ajax eraan komt. Maar wat positiever over je oude werkgever mag ook wel hoor. PSV is geweldig volgens hem en alles loopt daar perfect en er is nooit wat aan de hand en over Ajax heb ik hem alleen maar negatieve dingen horen zeggen.

21 september 2018 om 14:40

Het gaat mij niet eens zozeer om positief of negatief. Ik zou het zelf vooral over voetbal hebben, als ik Viergever was, en niet om dit soort kleine gedoetjes achter de schermen.

Laat hem eens vertellen over de beleving die bij Ajax heerst voor topwedstrijden als deze, of over andere echte voetbal-gerelateerde zaken. En vergelijk dat dan eens. Dat is relevant. En ja, dan zou het leuk zijn als het ook af en toe wat meer in balans is, in de zin dat niet alles bij PSV per se beter is dan bij Ajax. Dan komt het allemaal wat geloofwaardiger over.

Maar niet dit kleine bier, dit lijkt inderdaad allemaal te maken te hebben met kleine frustraties die er nog uit moeten.

In een grote organisatie komt het wel vaker voor dat niet iedereen aan dezelfde touw trekt. Zal het zeer vreemd vinden als men exact hetzelfde denkt en doet. Tuurlijk is het bij Ajax zo nu en dan zeer extreem, maar om nou te zeggen dat er een soort van alle neuzen dezelfde kant in Eindhoven heerst? Lijkt me sterk hoor. En anders selecteert men daar mensen die alleen in hun straatje past.

We kunnen tot de conclusie komen dat Viergever beter qua persoon past bij PSV dan Ajax. Helemaal niet erg, maar hij maakt het ons wel heel erg duidelijk.

Ik blijf hem dankbaar voor die goal in Gelsenkirchen maar anders dan een Vertonghen, Alderweireld of Blind: het is geen verdediger die ik hopelijk ooit terug zie/zag keren in de Johan Cruijff Arena. Hij heeft dat schild niet die tegen de politieke sferen van de absolute topclub kan blijkt nu wel.

21 september 2018 om 08:29

Waarom zou je Blind zo graag terug zien? Ik kan mij herinneren dat hij regelmatig werd uitgefloten door het eigen publiek. Staat Blind er sinds zijn "home coming" er weer een stuk beter op?

21 september 2018 om 08:33

Hij staat er zeker een stuk beter op en vooral zijn laatste seizoen voor zijn vertrek bij Ajax was zeer goed. Hij past gewoon goed bij Ajax, maakt zijn foutjes maar heeft veel inzicht en veel ervaring nu ook he.

21 september 2018 om 08:35

Dan heb je nogal een selectief geheugen: ja, hij werd in eerste instantie af en toe uitgefloten maar zeker in zijn laatste seizoen voordat hij naar manu ging, was hij een absolute sterkhouder en werd ook zo bejegend door de supporters.

21 september 2018 om 11:33

Bedankt voor je reactie! Ik vroeg het mij oprecht af. Tuurlijk mooi om te zien dat vader/zoon bij de zelfde club actief zijn. Komt hedendaags nauwelijks meer voor.

Voordat alle Ajacieden weer gaan zeuren om Viergevers uitspraken (ben al te laat zie ik); er wordt hem hier gewoon naar gevraagd, in aanloop naar de wedstrijd PSV-Ajax. Niet zo raar dat de media dan dingen aan hem gaat vragen, gezien zijn verleden bij beide clubs.

Daarnaast, het is toch gewoon waar wat hij zegt, en een wezenlijk verschil tussen beide clubs?

21 september 2018 om 07:58

Zijn antwoord had ook kunnen zijn: "ik beantwoord alleen vragen die betrekking hebben op de wedstrijd zelf".

21 september 2018 om 08:19

@herlev:

Je kunt ook blij zijn dat er tenminste nog een paar voetballers zijn die eerlijk hun mening geven en die niet alleen voorgeprogrammeerde mediatraining-antwoordjes geven...

21 september 2018 om 12:58

Herlev is liever van de nietszeggende interviews. "wat denk je van de wedstrijd zondag Nick?" "ajax is een sterke ploeg en ze zijn goed begonnen. Wij ook, dus het zal wel spannend worden." "nou, bedankt Nick en succes zondag!"

21 september 2018 om 08:19

Ja joh praat het maar lekker goed. Je zal het vast heel leuk vinden dat hij in elk artikel over Ajax praat terwijl hij ook gewoon kan zeggen ik richt me nu op Psv. Over Ajax hebben we genoeg gezegd. Maar lekker Viergever in zn hol kruipen en alles wat hij zegt is fantastisch natuurlijk want het is nu een psver. Manman.. Ik vond het bij Labyad al irritant worden als Ajacied

21 september 2018 om 09:24

Ik snap ook wel dat hij erop reageerd, maar als ik Viergevers visie een beetje bekijk naar al zijn uitspraken over het verschil van PSV en Ajax, dan lijkt PSV geweldig waar alles goed gaat en er nooit wat gebeurd (op het veld en bestuurlijk) en lijkt Ajax er helemaal niks van te kunnen. Ik vind dat hij iets positiever mag zijn over zijn oude werkgever. En tuurlijk ik snap ook wel dat je je eigen ploeg in het zonnetje wil zetten, maar doe dat dan zonder andere teams omlaag te praten

21 september 2018 om 09:59

Het is zijn ervaring. Wat kunnen wij daar als leken van vinden? Hij speelde vorig jaar voor Ajax nu voor PSV dus hij kan daarover oordelen. Hij benoemt verschillen zonder rancuneus te zijn, prima toch?

Lulletje rozenwater is getransformeerd in rancuneuze engnek. Hoe vaak moet hij op Ajax afgeven om populair in die provincie te worden? Heeft hij bij Ajax nooit gedaan t.o.v. az.
Vreemde gozer.

21 september 2018 om 08:16

Nou nou.. hij geeft toch niet echt af op Ajax? Hij zegt wat iedereen al weet. Ajax is een grote club waar omheen veel gebeurd. Daar is toch geen woord aan gelogen?

21 september 2018 om 08:21

Hij zegt toch niets vervelends over Ajax? Hooguit dat hij persoonlijk beter bij PSV past dan bij Ajax. Prima toch? Er zullen ook genoeg spelers zijn waarvoor het andersom is.

Ik lees hier alleen dat Viergever constateert dat het in zijn tijd bij Ajax wat meer rommelde dan nu bij PSV (is gewoon een feit), dat er over Ajax wat meer meninkjes zijn in de pers (kan Ajax zelf vrij weinig aan doen) en dat dit doorwerkt binnen de club en naar de supporters (wat mij logisch lijkt).

21 september 2018 om 08:21

En daarnaast is de overstap van Ajax naar PSV voor de media toch veel interessanter dan de overstap van AZ naar Ajax?

21 september 2018 om 10:01

AZ is geen topclub. Als je dat verschil niet ziet dan kun je beter niet meer reageren.

Godzijdank hebben we na deze PSV - Ajax nog een competitieduel tussen beide clubs zo dat de pers nog een keer aan Viergever kan vragen hoe goed hij zich bij PSV voelt. Met wat pech gaan de twee grootmachten elkaar in de beker ontmoeten en dan is het weer feest. Ik denk dat iedereen het nu wel weet. Zou de speler ook sieren om te stoppen met het beantwoorden van deze vragen. De respect voor Nick bij de Ajax fans wordt op deze manier met de dag minder. Dat zou andersom niet anders zijn. Gewoon voetballen en minder lullen.

21 september 2018 om 10:06

Gelukkig zit Barcelona niet in de groep met Ajax, anders hadden we weer 50 Frenkie de Jong artikelen erbij gekregen.

Daar hebben we 'm weer... Voor zijn komst naar Ajax was ik al geen fan van hem. Uiteindelijk kon ik zijn inzet en mentaliteit wel waarderen. Sterker nog ik vond het jammer dat Ajax hem transfervrij liet gaan. Sinds zijn komst bij Psv horen we alleen maar negatieve verhalen / nuances over Ajax. Het geeft alleen maar wat een kameleon + Luis in de pels hij is. Dit wetende moet je blij zijn dat je hem kwijt bent. Alleen vanwege deze gozer hoop ik al dat Ajax zondag wint !!

21 september 2018 om 08:55

Wat een onzin,viergever geeft hier gewoon een verschil weer, heb je het stukje wel gelezen? Hij zegt niet dat het beter is bij.PSV, hij.zegt alleen dat het iets rustiger is en er minder media is... Dus weer niet waarom jij meteen een verrader van hem wilt maken?

Ajax en Feyenoord is ook een verschil met PSV. Clubs hebben een grotere achterban en de druk van buitenaf is groter. Daarnaast spelen bij deze clubs politieke spelletjes en is de invloed van de media meer aanwezig/invloed.

21 september 2018 om 09:26

"clubs hebben een grotere achterban en de druk van buitenaf is groter."

Uit onderzoek is eens gebleken dat Feyenoord 1,6 miljoen en PSV 1,3 miljoen "sympathisanten" heeft. Ik denk niet dat je dat verschil echt merkt als speler...

21 september 2018 om 09:36

Idd Raza zo is het en niet anders. Alleen proef ik bij Viergever een beetje rancune, wat absoluut niet nodig is

21 september 2018 om 10:09

Heel eerlijk en dat is echt totaal niet om te provoceren, maar ik vind de club Feyenoord en haar supporters niet bepaald veel druk zichzelf opleggen. Dat zal liggen aan het feit dat het structureel allemaal al tijden wat minder is ( met uitzondering van het recente kampioensjaar ), maar er wordt volgens mij altijd vrij snel akkoord gegaan met het feit dat er weer een jaar zonder kampioenschap aan zit te komen. Dan ligt die druk bij Psv om kampioen te worden volgens mij toch echt hoger.

21 september 2018 om 12:16

"heel eerlijk en dat is echt totaal niet om te provoceren, maar ik vind de club Feyenoord en haar supporters niet bepaald veel druk zichzelf opleggen."

Wel een beetje mee eens. Een kennis van me die fanatiek Feyenoord-supporter is, vertelde laatst heel trots dat zijn club in een paar jaar tijd vijf prijzen heeft gewonnen... Maar je kunt als Feyenoord zijnde toch niet trots zijn op een paar bekers en Johan Cruijff Schalen als je deze eeuw pas één keer kampioen bent geworden en inmiddels alweer aansluiting met de top 2 dreigt te gaan verliezen?

21 september 2018 om 14:00

De druk is groter bij Feyenoord en Ajax??? Don’t let me laugh...Wat denk je wat er gebeurt als PSV geen kampioen wordt? Of Ajax? No offense maar dat is bij Feyenoord toch we anders.

Heel duidelijk, hij zegt nergens dat het bij PSV veel beter is maar quote;
" en veel meer gedoe en meninkjes in de pers"
Ajax blijft in Nederland toch de meest gevolgde en grootste club, dus is er altijd meer media mee gemoeid want het verkoopt...
Er wordt nu eenmaal meer geklikt.als het over Ajax gaat dan als het over enug andere club in Nederland zou gaan..

Die uitspraak is werkelijk de grootst mogelijke onzin. PSV is 3 keer achter elkaar kampioen geworden en Ajax vier keer niet. Het is dus even logisch als voorspelbaar dat in Amsterdam het chagrijn de afgelopen jaren de overhand had en in Eindhoven niet. Voor de periode-Cocu was PSV 7 jaar achtereen geen kampioen geworden en toen was de sfeer daar ook om te snijden. Het heeft allemaal met resultaat te maken, als die goed is, zie je dat terug in de sfeer en vice versa. Maar het speelt natuurlijk ook mee dat Ajax de grootste club van NL is en als het voetbalestablishment wordt gezien. Daar schurken mensen net zo graag tegenaan als ze er tegenaan trappen. Dat geldt in kwadraat voor de pers, daar is men veel meer in Ajax geinteresseerd dan in Psv, terwijl het journaille ook voor het grootste gedeelte van de onrust die er vaak rond Ajax hangt, verantwoordelijk is. En op het moment dat er geen onrust is, zijn de media ook niet te beroerd om een relletje te creeren. Vooral de T. heeft dat tot een ware kunst verheven. Over Ajax heeft iedereen een mening en dat geldt voor PSV natuurlijk in veel mindere mate.

Maar PSV is het predicaat provincieclub al lang ontstegen en ook gewoon een topclub en het is daarom behoorlijk naief om te denken dat men daar niet de ziekte in heeft als het even niet goed gaat. Viergever heeft bij Ajax gespeeld in de tijd dat er geen prijzen werden gewonnen, terwijl hij net bij PSV is en met die club dus nog geen prijzen heeft kunnen winnen, tenzij je de JCS een prijs wilt noemen. Elke vergelijking die hij tussen die clubs maakt, gaat derhalve mank en het is ook vrij dwaas om je oude met je nieuwe club te vergelijken terwijl je daar net een paar maanden zit. Een vrij inhoudsloze reactie derhalve.

We gaan het zien met Viergever. Het is goed om te zien (voor Ajax) dat hij nog steeds dezelfde fouten maakt als toen ie bij Ajax zat.
Voor de rest heeft dit artikel niet zo'n nieuwswaarde. Zodra het even minder bij PSV gaat gaan de media ook lopen zoeken bij Psv. Dat is de druk die een topclub met zich meebrengt. Ajax kan niet bestaan zonder die druk en zo hoort het ook...

21 september 2018 om 12:07

Vond anders dat PSV er dinsdag in kwaliteit op achteruitging toen hij uit voorzorg naar de kant werd gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

32 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 PSV 22 2 2 0
2017/2018 Jong Ajax 1 0 0 0
2017/2018 Ajax 12 2 2 0
2016/2017 Ajax 29 2 4 1
2015/2016 Ajax 17 0 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Je stuurt af en toe een berichtje, zoals toen Veltman zijn rentree maakte’

Nick Viergever stond vier jaar onder contract bij Ajax, alvorens hij afgelopen zomer voor een overstap naar PSV koos. De 29-jarige verdediger geeft te kennen dat hij nog altijd een goede...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Matthijs de Ligt is in beeld om bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren