Druk op Cocu neemt opnieuw toe na gênante nederlaag

Donderdag, 20 september 2018 om

Phillip Cocu heeft opnieuw een flinke dreun moeten incasseren met Fenerbahçe. De Nederlandse coach presteert in de Turkse competitie ondermaats met de Gele Kanaries en donderdagavond volgde in de Europa League tegen Dinamo Zagreb een nieuwe deceptie: 4-1. Cocu heeft nu vijf van de acht officiële wedstrijden die Fenerbahçe dit seizoen speelde verloren.

Dankzij een 0-1 overwinning in de Turkse competitie op Konyaspor verschafte Cocu zich afgelopen weekeinde weer wat lucht, maar de oefenmeester zat in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb al vroeg in de problemen. Fenerbahçe kwam dramatisch uit de startblokken in de Kroatische hoofdstad en keek al binnen het halfuur tegen een 2-0 achterstand aan.

De score werd na zestien minuten voetballen geopend door Ivan Sunjic. De middenvelder schoot na een hoekschop hard raak vanaf een meter of vijftien. Even later verdubbelde Izet Hajrovic de voordelige marge voor de thuisploeg: na een werkelijk schitterende assist van Mario Gavranovic rondde hij overtuigend af. Via Ismail Köybasi deed Fenerbahçe in de eerste helft nog bijna wat terug, maar zijn vrije trap werd uit de bovenhoek gehaald door doelman Dominik Livakovic.

Vlak na de onderbreking leek de ploeg van Cocu toch terug te komen in de wedstrijd. Een hoekschop van Mehmet Topal ging aan iedereen voorbij, waarna Roman Neustädter bij de tweede paal voor de aansluitingstreffer tekende. Het doelpunt van de verdediger bleek echte niet de aanzet tot een ommekeer voor Fenerbahçe. De club uit Istanbul bleef apathisch spelen en zag zijn nadelige marge na 57 minuten alweer verdubbeld worden.

Köybasi en Mehmet Topal kwamen in botsing met elkaar, waarna Dani Olmo voor de uitgekomen Harun Tekin aan de bal kon komen. Olmo had vervolgens oog voor Hajrovic, die de bal daarna eenvoudig in een leeg doel kon schuiven. Daar bleef het niet bij voor Fenerbahçe, want via Olmo sloeg Dinamo Zagreb nog voor een vierde maal toe. Maandagavond wacht voor Fenerbahçe in de Süper Lig op eigen veld de topper tegen Besiktas.Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door falcao)

Oef. Dat kan het einde zijn. Wat is dat toch met Nederlandse trainers is het buitenland?

20 september 2018 om 23:12

Ik riep het al eerder en zal wel weer gefileerd worden, maar cocu is gewoon geen goede trainer. Net zo min als frank de boer of gio dat is. Kampioen worden in nederland maakt je nog geen topper. Stel 18 geiten aan als trainers en er wordt er eentje kampioen. Deze coaches teren op hun naam als speler en haalden hun papiertje bij een knvb die lichtjaren achterliep op de concurrerende landen om ons heen qua tactische ontwikkelingen. Langzaam aan ziet de knvb dat ook in (heitinga werd afgewezen voor de cursus obv punten die hij nog moet ontwikkelen, daar waar enkele onbekende trainers wel mochten deelnemen). Hopelijk gaan meer voetbalvolgers dit herkennen. Ten Hag geeft iig de voorzet. Een Nederlander die zich in het buitenland heeft laten bijspijkeren bij een vd beste trainers ter wereld. Ik verwacht dat vBommel meer aan zn schoonvader heeft dan aan de knvb dus die zie ik het op termijn ook redden, maar de overige nederlandse trainers zijn van nog lager niveau dan het spelersmateriaal dat in de eredivisie rondloopt is mijn bescheiden mening.

20 september 2018 om 23:15

Spijker op zijn kop Ijsmuts.

21 september 2018 om 00:07

Grotendeels eens. Echter, Bommel teert ook op zijn naam en zijn schoonvader is nou ook niet het lichtend voorbeeld van een succesvolle Nederlandse trainer in het buitenland. Ik ben overigens wel benieuwd naar Bommel zijn ontwikkeling.

21 september 2018 om 00:13

Van Bommel gaat een goede trainer worden, geloof me !!!

21 september 2018 om 01:44

Zijn schoonvader stond wel aan het roer van wat op een haar na net niet de eerste wereldtitel van Nederland werd. Van Bommel heeft daarnaast wat ervaring op kunnen doen als assistent van Van Marwijk bij Australië en Saudi-Arabië. Geen hoogvlieger landen natuurlijk, maar wel prima internationale ervaring om met je mee te dragen. Tja, het verwijt dat zo'n ex-speler op zijn naam teert zul je altijd hebben.

21 september 2018 om 01:54

Op basis waarvan baseer jij dat Cocu geen goede trainer is ? Mag ik je er even aan herinneren dat Cocu degene was die PSV na jaren droogte eindelijk weer kampioen heeft gemaakt met een straallengte voorsprong op Ajax en een record aantal punten ? Dat hij de eerste was sinds 2007(!) die erin slaagde met een Nederlandse ploeg verder te komen in de CL, in een poule waarvan iedereen zei dat het absoluut onmogelijk was ? Cocu was degene die PSV 3 keer op rij kampioen heeft gemaakt en alle prijzen heeft gewonnen die er te winnen vallen in de Nederlandse competitie. Daarnaast heeft hij laten zien door op een wellicht iets minder attractieve manier van voetballen wel resultaat te behalen, ook tegen clubs als Man Utd of Atletico Madrid.

Ik begrijp je punt absoluut, en ik ben het ook deels met je eens maar ik vind Cocu hiervoor niet het juiste voorbeeld. Ik ben van mening dat Cocu het heel goed gedaan heeft bij PSV juíst door zijn kijk op het spelletje en zijn tactische inzicht. Ik vind dat als je Cocu afbrandt, je ook met goede argumenten moet komen, iedereen begrijpt dat Cocu op het moment niet beschikt over het beste materiaal en dat het bij Fenerbache niet loopt is ook vrij duidelijk. Dit kun je echter niet alleen afschuiven op Cocu en we noemen van Gaal ook geen slechte trainer omdat het hem niet bij alle clubs gelukt is. Nu wil ik daarmee niet Cocu vergelijken met van Gaal maar alleen omdat het bij Fenerbache niet wilt lukken betekent het niet dat Cocu zo'n slechte trainer is.

21 september 2018 om 06:29

Ik zal je niet fileren, want in de basis zit er wel wat in. Ik denk dat trainer zijn, een goede trainer bedoel ik dan, net als zoveel jobs, een ervaringsvak is. Simpelweg kilometers maken in verschillende keukens. Cocu is na wat stages bij psv aan de gang gegaan en dat ging aanvankelijk ook niet lekker. Hij pakte daarna records en deed het behoorlijk. Ik was geen fan van het spel, maar hij maakte duidelijk kilometers. Bij Fenerbahã§e staat hij nu pas voor de tweede keer in een andere keuken en dat valt tegen. Bij psv kreeg hij de tijd om zijn meters te maken....

Dus ik wil niet zeggen dat Cocu of de boer er niks van kunnen. Niet elke keuken past bij hen. Wel vind ik dat de frank de boer nu te lang over doet om weer aan de slag te gaan. Dat helpt m niet. Zie Dick advocaat. Op zijn leeftijd zorgt hij gewoon steeds dat ie aan de gang blijft. Steeds een andere keuken en maar kilometers maken.

21 september 2018 om 09:08

@mattias; kampioen worden in nederland vond ik al geen argument. Dat hij het 3x wordt met psv is leuk voor hem en de fans, maar is dat onderscheidend? Zn 1e jaar was drama, jaar 2 uitstekend en jaar 3 qua punten ook. Wel met de kanttekening dat cocu er niet in slaagde zn ploeg (duidelijk kwalitatief beter dan zn tegenstanders) ook daadwerkelijk dominant te kunnen laten voetballen. Jaar 4 was vervolgens een zeer zwak jaar en jaar 5 was in de 2e seizoenshelft goed.
Daar zou ik aan toe willen voegen dat cocu er nauwelijks in geslaagd is psv structureel beter te laten spelen, spelers echt zijn doorgegroeid of structureel boven zichzelf zijn uitgestegen.
Ik heb nooit een trainer gezien die zijn ploeg volgens een duidelijke lijn ontwikkelde tot een machine met een idee.
Net zo min als ik dqt bij de Boer of Gio heb.

21 september 2018 om 10:24

@ ijsmuts.
Ik zal ook niet zeggen dat Cocu het alleen maar fantastisch gedaan heeft, maar als je word ingedeeld met Wolfsburg, Manchester United en Cska en vervolgens weet te overwinteren in de CL vind ik dat absoluut een teken dat hij wel weet wat hij doet. Ik denk overigens ook niet dat Cocu PSV perse dominant voetbal wilde laten spelen. Wat me bij Cocu altijd is opgevallen, is dat hij anticipeerde op de tegenstander en dat vond ik juist zijn kwaliteit. Ik ben het niet helemaal met je eens wat betreft de kampioenschappen, hij is met PSV toch twee keer heel knap kampioen geworden met twee sterke concurrenten. .

Daarnaast hebben spelers als Zoet, Willems, Brenet, Arias, Bruma, Hendrix, de Jong(!) en Locadia zich toch behoorlijk ontwikkelt onder Cocu dus dat ben ik ook niet helemaal met je eens. Ik wil hiermee natuurlijk niet zeggen dat Cocu een absolute topper is maar door hem een slechte trainer te noemen doe je hem toch echt de kort naar mijn mening.

21 september 2018 om 10:08

Het ligt niet altijd aan de trainers de mensen op het veld moeten het op dat moment doen en die hebben zeer gefaald die moet je straffen

Het spel van Fenerbahce in 1 woord samengevat: VERSCHRIKKELIJK

20 september 2018 om 23:10

Dat is allemaal de schult van Cocu.

20 september 2018 om 23:22

Schult? Cocu alleen de schuld geven is wel erg kort door de bocht. Die spelers zijn ook geen toppers..

21 september 2018 om 02:40

Wat verwacht je met neukstader en ismail koybasi achterin. Mehmet topal over zijn tijd en een lompe frey voorin zegmaar de zwitserse zlatan. Gewoon kansloze opstelling maar veel beter heb je nou niet

schande voor het turkse voetbal, absoluut verpulverd door zagreb man man man, hoop dat besiktas ze sloopt, want fener verdiend het.

20 september 2018 om 23:26

Met alle respect maar vind het niet vreemd dat Dynamo Zagreb van Fenerbahçe wint. In Turkije hebben ze financiële mogelijkheden maar het is geen Europese top of zo.

20 september 2018 om 23:41

de oude fener had gehakt gemaakt van zagreb, deze teams is een mix van rotzooi en talent

21 september 2018 om 00:06

Waarom dan? Fener heeft ooit 1 keer de halve finale van de EL bereikt, dat is minder dan bv. FC Twente of AZ.

21 september 2018 om 00:25

oude fener?tegen Dinamo van 1967.hadden ze geen kans..toen hebben we de Uefa Cup gewonnen.jullie hebben nog geen europees trofee als ik mij niet vergis?

21 september 2018 om 01:43

Fener is geen europese topclub maar in Zagreb klotst het geld ook niet bepaald tegen de muren...

21 september 2018 om 03:08

Kwartfinale CL

21 september 2018 om 05:41

Denken jullie nou serieus dat Dinamo zagreb van het niveau Fenerbahce is in de afgelopen decennia?. Dit is gewoon schandalig voor het Turkse voetbal. Met alle respect naar Dinamo, maar als deze 2 clubs elkaar 3 4 jaar hadden geloot zou je een totaal andere uitslag zien.

21 september 2018 om 11:09

Dat zeg ik niet. Maar feit is dat Fenerbahce ondanks alle buitenlandse miljoenenaankopen de hooggespannen verwachtingen vaker niet waargemaakt heeft dan wel terwijl een club als Dinamo Zagreb het voornamelijk met eigen jongens moet doen.

Wat een schande die resultaten van hem.

Cocu mag nu gelijk weg de enige oplossing is dat er een rijke Chinees of Arabier de club overnemen

20 september 2018 om 23:10

Hoezo rijke chinees of arabier. De huidige voorzitter van de club is een multimiljonair. Je kan zo rijk zijn als je wil. Door de ffp zullen de rijke chinezen en arabieren ook niks kunnen kopen. Heeft met de inkomens van de club zelf te maken niet de uitgaves.

20 september 2018 om 23:18

Ik word liever nog enkele jaren niet kampioen dan dat de club zijn dna verliest en verkocht wordt aan een oliesjeik. Sommige dingen zijn eenmaal belangrijker dan geld, iets als clubcultuur en dna.

20 september 2018 om 23:25

Wat is de clubcultuur bij Fener dan? Overigens is het Turkse voetbal op alle mogelijke manieren binnengedrongen door Arabieren. Het is een kwestie van tijd voordat er een meerderheidsaandeel in een club wordt gekocht.

20 september 2018 om 23:36

Dat de club van niemands eigendom zal zijn, de club is van de fans en niet van een of ander stinkend rijke man. Dit geldt overigens voor bijna alle andere Turkse clubs.

20 september 2018 om 23:43

Dat valt reuze mee. Het geld komt uit de Europese competities en merchandising. Geen enkele club heeft meer fans nodig. Als je goed voetbalt, krijg je vanzelf sympathisanten.

20 september 2018 om 23:50

We hebben die sympathisanten niet nodig. Ik wil mensen hebben die kapot gaan van binnen na een dag als vandaag. Vroeger was psg zo een mooie club dat kapot is gemaakt na de komst van de sjeik naar mijn mening. Elke club kan met een sjeik europees top worden, maar het vernietigd keihard de dna van de club.

21 september 2018 om 00:20

Helemaal mee eens, ik heb een schijthekel aan de mensen die nu opeens met een PSG shirt of City shirt rondlopen omdat de clubs successen boeken door het vele geld. 90% is een succes supporter.
20 jaar geleden, begin 21e eeuw zag je ook bijna geen FCB shirts op straat, dat is gekomen na 2006 ongeveer door de grote successen.

21 september 2018 om 00:39

Ja en twintig jaar geleden droegen ze Milan shirts. Dat is toch van iedere tijd man, meelopers.

21 september 2018 om 01:44

Het heet niet voor niets betaald voetbal.

Cocu mag nu gelijk weg,de enige oplossing is dat een rijke Chinees of Arabier de club overneemt.
Want Cocu heeft gewoon laten zien dat hij dit niveau niet aankan.

Ben heel benieuwd of cocu er met de kerst nog zit

20 september 2018 om 23:05

Cocu zal niet ontslagen worden. Of hij zelf wil stoppen en op wil geven weet ik niet.

20 september 2018 om 23:08

Als de druk (fans, media etc) te groot wordt vliegt hij er 100% uit..

20 september 2018 om 23:12

Als dat gebeurt mag Ali Koc zelf ook stoppen. Hij heeft het over een nieuwe visie, nieuwe beleid en hij heeft al meerdere malen gezegd dat cocu de tijd krijgt. Als hij niet eens 3 maanden vol kan houden mag hij ook opdonderen met zijn visie van 3 maanden.

21 september 2018 om 00:23

Bij een club als Fenerbahce mag je niet zo lang de tijd krijgen.
Ik kan nu al hardop zeggen dat het kampioenschap al verloren is.

21 september 2018 om 01:21

Deels eens, Fenerbahçe heeft geen hoge verwachtingen...Maar als je 4-1 gaat verliezen door een circusact te vertonen tegen Zagreb (Met alle respect). Dan moet je wel afvragen of Cocu wel de juiste man is. Verliezen is niet erg voor dit huidige Fenerbahce maar de manier waarop en de score spreken heel veel.

20 september 2018 om 23:15

Die is sowieso weg. Kan hij lekker met Frank een clubje oprichten.

Dit kan niet goed blijven gaan. Denk dat Cocu er bijna uit ligt.

Zagreb heeft fener vernederd. Ze hebben dik verdiend gewonnen. Cocu brengt in de 80ste minuut pas slimani erin wanneer de wedstrijd al een lange tijd 4-1 is geworden.

In de eerste helft heeft Fener echt niet slecht gevoetbald. Vooral het middenveld biedt enorm veel potentie, maar het komt er op één of andere manier nog niet helemaal uit. Cocu moet wat mij betreft de tijd krijgen om het team naar z’n hand te zetten.

Philip Cocu krijgt als buitenlandse trainer wel erg veel krediet in Turkije. Als het een andere trainer was geweest zou die allang al de koffers gepakt hebben. Denk dat de derby tegen Besiktas wel bepalend zal zijn.

Cocu koos voor het geld, maar heeft tegelijk zijn eigen graf gegraven. Iedereen zag dat Fener geen hechte team is, bestaat uit salonvoetballers die een mentaliteit van 'ik ik ik, dan pas de rest' hebben. Zijn aankopen zijn ook niet je van het, denk dat die snel mag gaan opkrassen en op die manier zijn knappe prestaties bij PSV in enkele maanden tijd teniet gaat doen.

21 september 2018 om 01:48

Hij doet een ''de Boertje'', op basis van goede prestaties in NL (meerdere kampioenschappen in aantal jaar tijd) bij een club in het buitenland aan de slag, kansloos falen en wegzakken.

Ik snap werkelijk niet dat Slimani en Ayew bankzitters zijn. Avontuur van Cocu is niks geworden een trainer met scheitvoetbal en geen enkele uitstraling of pit.

Nog nooit in mijn 28 jarige leeftijd zo een slechte Fenerbahçe gezien... Uiteraard ligt niet alles aan de coach, maar de kwaliteit van onze ploeg is de afgelopen "drastisch" achteruit gegaan. Na een overwinning op Konyaspor zou je zeggen dat hij dezelfde opstelling zou opstellen (zonder te denken aan de derby tegen Beşiktaş)...

20 september 2018 om 23:28

Dan kijk je al jaren geen wedstrijden van Fener.

20 september 2018 om 23:34

Hij heeft gewoon gelijk. Fener is de afgelopen jaren zeker nie meer als vroeger en het word alleen maar erger. Maar zo diep zijn we nog nooit gezakt. Ik heb Fener ook nog nooit zo slecht en inspiratieloos gezien. Zelfs tegen vardarspor zag het er beter uit dan dit.

21 september 2018 om 00:08

Wat bedoel je precies?

Cocu zal gewoon blijven, ook na de wedstrijd tegen Besiktas. Ze hebben geen cent om uit te geven. Oprotpremie kunnen ze never nooit betalen. De stijgende euro nekt ze ook. Pas als fener dreigt te degraderen en bij de laatste drie staat zal hij weggestuurd worden, anders mag hij dit jaar blijven knutselen van de voorzitter.

20 september 2018 om 23:19

Maak hem dan trainer van O-15 , of laat hem koffie zetten ... man man man

21 september 2018 om 00:09

Zo ver hoeft het niet te komen. Straks pakt hij zelf zijn biezen en dan ben je direct van hem af. De beste oplossing voor nu is Ersun Yanal. Ik kan nu al erover dromen waar de voorzitter ook over droomt. Aanval aanval aanval!

21 september 2018 om 00:20

Als de voorzitter droomt over aanval aanval aanval, waarom heeft hij dan Cocu aangesteld?

21 september 2018 om 03:12

Dat snapt niemand. Cocu heeft de zelfde strategie als Kocaman qua score, voor staan en daarna de score proberen te behouden zoals hij dat ook bij PSV deed...

Prutstrainer. Iedere week totaal andere opstelling net zoals zijn beginperiode bij PSV waar hij smeekte om Hiddinks hulp

Cocu zal best tactisch wat fouten gemaakt hebben maar met die elf wie er nu in stonden kun je niks beginnen. Die konden er geen hol van. Een bal over 2 meter ging nog mis. Kon nog wel eens een zwaar jaar worden. Hopelijk krijgt cocu in de winterstop wat versterkingen want anders kunnen ze alles vergeten.

21 september 2018 om 00:20

Dan had ie daar niet moeten tekenen.

Ik als Gs fan wilde zo graag dat Fener won... jammer... Niet alles ligt in de handen van Cocu, de spelers zijn zo raar bezig op veld.

Mag ook gezegd worden dat Dinamo de betere kant op gaat. Voorzitter weg, stadion vult zich weer langzaam, en zeer goed voetbal laten zien!

21 september 2018 om 00:22

Vandaag 70% leeg, was het daarvoor met 500 man ofzo 😄

21 september 2018 om 00:23

Inderdaad. Het stoort me dat (sommige) Turkse fans net doen of Zagreb niets voorstelt. Clubs als Dinamo, Hajduk, Velez Mostar, Rode Ster en Partizan hebben veel goede spelers voortgebracht.

21 september 2018 om 00:28

veel meer als turken...die zijn pas nu gekomen,omdat ze met geld wat kunnen kopen..maar Kroatie is vice Wereldskampioen nog 4 jaar

21 september 2018 om 00:36

Zeker. Daar mogen jullie trots op zijn. Turkse fans lijken er patent op te hebben hun eigen teams chronisch te overschatten.

21 september 2018 om 01:36

Falcao, Dinamo Zagreb stelt ook niks voor. Laatste 10 jaar hebben ze volgens mij niet één keer overwintert in Europa. Laat ze genieten met deze unieke prestatie. Normaal hoort Fenerbahçe gewoon te winnen van Dinamo Zagreb als je naar beide selecties kijkt. In de balkan worden inderdaad grote spelers voortgebracht, maar die blijven daar niet omdat de clubs de financiële mogelijkheden niet hebben. Een club als Rode Ster krabbelt (gelukkig) langzaam weer op.

21 september 2018 om 01:39

Ohja... hoe vaak hebben jullie ook alweer van ons gewonnen tijdens de qualifiers dan, wil je me dat ook even vertellen? Vice wereldkampioen met letterlijk 0 overwinningen in reguliere tijd tegen teams zoals Denemarken en Rusland ja... en dat ook nog eens omdat ze slechter strafschoppen namen dan jullie (die modric blunder had natuurlijk afgestraft moeten worden). Nog nooit zo’n waardeloze finalist gezien. Verder gaat dit natuurlijk over clubvoetbal en daar zien we dat de kroatische kompetitie zo ongeveer gelijk staat met Cyprus.... dus dat stelt vrij weinig voor. Deze ranking is ook gebaseerd over de laatste 5 jaar, dus eventuele prijzen die je 100 jaar geleden hebt behaald boeien mij vrij weinig.... Ik wil ook zeggen dat wij enorm belangrijke spelers zoals Skrtel misten vandaag, we een zeer nieuw en slecht ingespeeld team hebben en dat dit natuurlijk nog maar de eerste wedstrijd van de competitie is. Dus voordat je meteen een grote mond gaat opzetten kom me eerst maar eens verslaan in Istanbul, of ga eerst boven me eindigen aan het eind van de groepsfase. Niets is nog afgelopen! Een beetje realiteit mag ook wel, sjonge jonge. Wint een wedstrijd en gaat zich meteen overschatten... Wat een waanzin.

21 september 2018 om 01:52

Gelukkig is er wel iemand die realistisch is hier. Ja we speelden vandaag beschamend slecht, daar valt niet omheen te draaien, maar dit is maar slechts een wedstrijd.... dit betekent heus niet dat Zagreb ook in algemene zin beter is dan Fener. We hebben ook 3 wedstrijden achter elkaar in de Turkse competitie verloren tegen laagvliegers... zijn we dan meteen ook zelf een laagvlieger? Dit zagreb stelt vrij weinig voor... wij hebben ze gewoon de ruimte gegeven, zo kan iedereen wel winnen. Hoe vervelend deze kroaat het ook zal vinden om dat te horen... Ik weet zeker dat we de return in Istanbul gewoon gaan winnen.... wat vandaag gebeurde is niet representatief voor wat er nog gaat komen.

21 september 2018 om 03:23

Hou je historie voor je... over dat stukje "die zijn nu pas gekomen". Toen wij ruim honderd jaar geleden meededen aan internationale wedstrijden, toen bestond dat heel stukje Kroatie denk ik nog niet. Sterker nog, jullie waren misschien nog net uit de bezetting van het Ottomaanse rijk. Dat jullie vice wereldkampioen zijn geworden ook leuk en aardig, wij zijn 10 jaar geleden 3de op EK geworden en 6 jaar daarvoor 3de op het WK (als je toch daarover begint).

Dit kon je verwachten toen Cocu werd aangesteld. Ik heb geen hoge pet van hem op maar hij is ook geen wonderdokter. Benzia, Slimani, Reyes, Frey, Jailson, Harun Tekin, ze kwamen allemaal aan het einde van de transferperiode. Om dan gelijk een goed voetballende ploeg te vormen, dat vraagt tijd. Als je Cocu brengt, moet je dit seizoen geen hoge verwachtingen hebben. Anders kon Aykut Kocaman net zo goed blijven. Ik vraag me wel af wie die Michael Frey heeft bekeken. Mert Nobre zou het nog beter doen op dit moment.

21 september 2018 om 01:39

Ik snap wat je bedoelt, alleen hoe is het in godsnaam mogelijk om zo dik van een team van het kaliber als FC Groningen te verliezen? Dat Dinamo Zagreb heeft echt een matige ploeg.

21 september 2018 om 10:34

Matige ploeg? Zagreb heeft een leuke ploeg met een paar talentvolle gasten, zoals die Olmo die uit de jeugd van Barcelona komt. Het is geen topploeg maar je moet ze ook niet zo erg onderschatten.

21 september 2018 om 00:13

Zelf ben ik een "zware Fenerist" maar geloof me, Ajax van nu zou ons met ons huidige vorm slopen. Oke, qua namen en achtergronden kunnen we wel voor staan maar dat zegt niks. Neem de wedstrijd van Zagreb als voorbeeld, wie ken jij van die ploeg? Ik ken behalve Hajrovic van Cimbom en derest nog nooit gehoord...

21 september 2018 om 01:01

Ik heb nooit iets over Ajax of PSV gezegd. Ik heb het over de eredivisie zelf wat helemaal niks voorstelt. Al zou fener verliezen tegen ajax en psv uit, de rest is appeltje eitje. In de eredivisie word je kampioen als je rond de 85 punten hebt. In de super lig kan je al kampioen worden met rond de 75. De eredivisie stelt geen reet voor buiten 2 teams. Maar in de super lig heb je nog veel ploegen die je het moeilijk maken.

Toch nog een knappe prestatie dat ze het niet tot 10-1 lieten komen. Die Cocu bakt er dus ook helemaal niks van in Turkije.

het had 8-1 moeten zijn zoals comentatoor op RTL 7 zei...wel jammer dat we zo slecht met de kansen omgaan..ze scoorden uit een halve kans na onze onoplettenheid...op de lat,op de paal,2 penalties niet gefloten,,echt jammer..4-1 is veels te mager als het strax doelpunten saldo beslissend zou zijn

Het geluk dat cocu had bij PSV houd een keer op, tactisch zeer slechte trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
E. ValenciaAanvaller61
A. ÖzdoğanKeeper00
H. TekinKeeper00
S. AzizVerdediger21
G. BaşkanVerdediger
E. BulutVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

13 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren