Ramselaar scoort twee keer in spektakelstuk; Cambuur grijpt koppositie

Vrijdag, 14 september 2018 om

SC Cambuur is de nieuwe koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Leeuwarden was vrijdag met 2-0 te sterk voor Telstar en profiteerde van de verliespartij van Go Ahead Eagles bij de beloften van AZ (3-2). NEC leek in de eigen Goffert door twee doelpunten van Bart Ramselaar te verliezen, maar in een waar spektakelstuk werd het nog 4-4.

Jong AZ - Go Ahead Eagles 3-2
AZ zat gauw op rozen, want binnen vijf minuten ging de bal op de stip na een overtreding op Tijani Reijnders. Ferdy Druijff ging achter de bal staan en maakte zijn vierde doelpunt van het seizoen: 1-0. Thomas Verheydt nivelleerde de score na een kwart wedstrijd na een hoekschop, maar via een nieuwe penalty van Druijff kwam AZ weer op voorsprong. In de tweede helft kopte Jamie Jacobs de 3-1 tegen de touwen en daarmee leek AZ de zege wel binnen te hebben. Via Richard van der Venne deed Go Ahead nog wat terug, maar verder kwamen de gasten van John Stegeman niet meer.

SC Cambuur - Telstar 2-0
Cambuur begon rommeling en dwong weinig serieuze kansen af. Na twintig minuten had Telstar op voorsprong kunnen komen, ware het niet dat Anass Najah naast mikte. Die misser kwam het bezoek duur te staan, want aan de andere kant scoorde Kevin van Kippersluis na een pass van Andrejs Ciganiks de 1-0. De 7.362 supporters zagen Cambuur nog enkele kansen krijgen, maar pas na de pauze werd er weer gescoord. Justin Mathieu controleerde een verdedigende kopbal op de borst en ramde raak in de onderhoek: 2-0. Hierna kreeg Jasper van Heertum van Telstar nog zijn tweede gele kaart.

NEC - Jong PSV 4-4
NEC begon uitstekend en nadat Brahim Darri een goede kans had gemist, opende Sven Braken na tien minuten de score. De spits schoot binnen na een voorzet van Jonathan Okita. De Nijmegenaren bleven de betere partij, terwijl PSV via Ramselaar gevaarlijk werd en ook nog een keer de paal raakte. Braken verdubbelde op aangeven van Tom Overtoom de marge, maar PSV knokte zich knap terug. Een van richting veranderd schot van Matthias Verreth leverde de 2-1 op en via Joël Piroe werd het 2-2. In de tweede helft kregen beide partijen goede mogelijkheden, maar was het PSV dat scoorde. Ramselaar schoot na 73 minuten binnen na een overstapje van Piroe. Even later maakte de middenvelder er ook 2-4 van. NEC gaf echter niet op en sleepte een punt uit het vuur via Ole Romeny en Josef Kvida.

FC Volendam - TOP Oss 0-0
TOP Oss verraste vorige week vriend en vijand door met 1-2 te winnen bij FC Twente, maar de succesformatie van trainer Klaas Wels moest het initiatief in de eerste helft aan FC Volendam laten. Teije ten Den was na een half uur voetballen zeer dicht bij de 1-0, maar zijn kopbal trof uiteindelijk het aluminium. Op slag van rust stuitte Cas Peters uit een lastige hoek nog op doelman Nick Olij. In de tweede helft werd het spel er niet beter op. FC Volendam toonde de meeste aanvallende intenties, maar een treffer bleef uiteindelijk uit.

FC Dordrecht - FC Twente 0-2
Na een rustige openingsfase nam FC Twente na negentien minuten voetballen de leiding aan de Krommedijk. Peet Bijen zette de voet tegen een indraaiende vrije trap van Aitor Cantalapiedra en gaf doelman Bryan Janssen zo van dichtbij geen kans. De 0-2 volgde niet veel later: na opnieuw een vrije trap van Cantalapiedra kopte Antonio Stankov de bal in eigen doel. Vlak na onderbreking leek Dordrecht snel wat terug doen, maar een doelpunt van Marko Maletic werd uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel. Via Ulrich Bapoh liet FC Twente daarna nog een grote mogelijkheid onbenut, maar de zege kwam uiteindelijk niet meer in gevaar voor de club uit Enschede.

RKC Waalwijk - Roda JC Kerkrade 0-1
Beide teams begonnen het seizoen sterk met twee zeges op rij, maar de twee duels die daarna volgden werden beide verloren. RKC was in de eerste helft gevaarlijk via Mario Bilate, Ezra Walian en Emil Hansson, maar Tom Muyters voorkwam met goed keeperswerk een Waalwijkse treffer. Namens Roda was het grootste gevaar voor rust afkomstig van Richard Jensen: de verdediger kopte na een vrije trap van Mitchel Paulissen van dichtbij over. Na een uur voetballen stelde Roda de zege uiteindelijk veilig in het Mandemakers Stadion. Henk Dijkhuizen beproefde zijn geluk van grote afstand en zag de bal vervolgens via de blunderende Etienne Vaessen in het doel belanden.


Poll

Denk jij dat Bart Ramselaar het seizoen bij PSV afmaakt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door fct 4 ever)

En dit bewijst precies wat ik zei: competitievervalsing... Ramselaar speelde een geweldige pot maar die speelt zeker weer niet mee tegen sparta, twente etc. Regels zijn nodig...

14 september 2018 om 22:02

Je hebt gelijk... slaat nergens op dit. Als ze straks een punt tekort komen gaat het over vandaag...

14 september 2018 om 22:19

Van dit soort reacties worden heel veel mensen inmiddels heel erg moe. Als je wil klagen over de competitie schrijf dan een brief aan diegene die er over gaan... stop met dat misplaatste klagen op de verkeerde plaats. Overigens speelde Ramselaar erg goed en dat is hem van harte gegund.

15 september 2018 om 01:25

Beetje stomme reactie, waarom zou zijn brief het verschil gaan maken? De clubs hebben duidelijk gemaakt dat zij dit niet vinden kunnen en duidelijk aangeven bij de KNVB. Als ze zelfs niet naar de clubs luisteren, waarom dan wel naar een brief van een eenling? Precies, NEC is nu de dupe van competitievervalsing door twee doelpunten van een speler die is opgeroepen door het Nederlands elftal als ik me niet vergis. Gaat hij ook spelen tegen de andere ploegen of blijft het straks bij 5 wedstrijdjes?

15 september 2018 om 06:31

JanWenstra snapt het idee van forums niet. Daar geven mensen hun mening die het niet voor het zeggen hebben. Als dat niet mag, vraag ik me af wat hij hier doet.

14 september 2018 om 22:28

Jong PSV is een team voor spelers van onder de 23. Ramselaar is 22 en heeft dit seizoen al een paar keer niet eens op de bank gezeten bij PSV 1. Er is dus helemaal niets raars aan dat hij meedoet bij Jong Psv.

En bovendien: als je een jeugdteam van PSV al een te zware tegenstander vindt omdat Bartje Ramselaar een keertje meedoet, dan heb je echt helemaal niets te zoeken in de eredivisie!

14 september 2018 om 22:50

Niet mee eens en je laatste vergelijking is scheef. Ieder team heeft een vaste selectie behalve de jeugdelftallen. Dit betekend dus dat sommige teams zwakkere of sterkere tegenstanders treffen waardoor de ene wedstrijd tegen een jeugdelftal toch wel significant anders kan zijn dan de andere. Wat mij betreft moeten jeugdelftallen ook gewoon een vaste selectie vaststellen aan het begin van het seizoen en het daar maar mee doen. Echter zie ik hier voor de teams met de jeugdelftallen ook wel het nadeel van in en die hebben waarschijnlijk wel een aardige vinger in de pap...

14 september 2018 om 23:45

De jong elftallen spelen evengoed met bijna vaste elftallen. Er is een man of 14 die straks gewoon 25-30+ wedstrijden hebben gespeeld. Er doet soms een aander mee maar mensen doen net of er elke week een totaal andere ploeg staat

15 september 2018 om 01:47

Het gaat er volgens mij niet zozeer om dat Ramselaar meedoet. Maar wat als Ramselaar niet speelt tegen eem Twente, Roda of Sparta?

15 september 2018 om 07:30

Maar wat als de betere spelers van Sparta, Twente of Roda in de winterstop een transfer maken? Is dat dan ook competitievervalsing?

15 september 2018 om 08:23

Wat enorme dooddoener de laatste opmerking.

14 september 2018 om 23:15

@kerba18, als je gaat klagen maar je gaat het niet proberen te veranderen. Dan moet je dat ook niet publiekelijk gaan rondslingeren. Want ook bij Ajax zijn ze al jaren zo bezig. En wat dacht je van Feyenoord die steeds landstitel misloopt? Moeten die dan ook niet een team in deze competitie. Komop man wees blij dat er nog gedacht wordt aan de ontwikkeling van Nederlandse spelers die anders op de bank zouden belanden. Zonder zo een competitie zouden wij wellicht geen Frenkie de Jong hebben gehad die wij nu hebben of een Mathijs van de Ligt. Altijd janken, maar nooit met een betere oplossing komen typisch Hollands.

15 september 2018 om 00:18

Niet over feyenoord beginnen die wou zelf niet in de competitie. Kerba 18 heeft wel een punt vind ik. Als die Ramselaar vandaag speelt morgen bij de selectie zit van psv 1 klopt er iets niet ze moeten de regel nemen wie bij de eerste selectie zit kan niet met jong mee.

15 september 2018 om 07:25

Daar is een beloftencompetitie voor. Daar zijn ze allemaal gelijkgestemd en kunnen spelers die uit een blessure komen worden opgesteld. Het toelaten van Beloftenteams in de KKD is een grote fout geweest.

15 september 2018 om 10:40

Kan gezegd worden echter was het nodig om die competitie in stand te houden. Snap echt niet dat mensen liever een x aantal clubs opofferen dan dat ze op een normale manier kunnen na denken. Begint gewoon bijna triest te worden.

Niet groots, wel 3 punten en ingelopen op de koploper. Prima avond dus. Volgende week Telstar.

14 september 2018 om 22:06

cambuur is de koploper en die heeft gewonnen. gat blijft volgens mij gewoon 4 punten. wel leuk dat cambuur bovenaan staat. ik verwacht wel dat Twente, Roda en NEC uiteindelijk allemaal bovenin gaan meedraaien na een wedstrijd of 10.

14 september 2018 om 22:22

Gat was 5 punten met koploper GAE en is nu 3 punten met koploper Cambuur. Bedoelde het in die zin. En zeker leuk voor Cambuur, vooral voor Hake. Die gun ik een topseizoen, nog steeds schandalig hoe hij er uit is gebonjourd

14 september 2018 om 22:08

En ook het vermelden waard: Bijen speelde een dijk van een wedstrijd. No-nonsense. Kan me meer bekoren dan Nacho.

14 september 2018 om 22:12

Absoluut! Niet alleen het doelpunt, maar was achterin gewoon erg solide en had goede onderscheppingen. Volgende week weer Pusic!

14 september 2018 om 22:23

Geeft vooral veel meer rust en is voetallend beter. Zeker naast Gonzalez belangrijk. Laat het zo maar staan volgende week.

14 september 2018 om 22:33

Hoop ook dat het zo blijft staan. Laatste potten gigantisch geïrriteerd aan Nacho die alleen maar achteruit loopt, niet uitstapt als het moet, domme overtredingen maakt en bovenal slap is in persoonlijke duels. Doe mij Bijen maar, maar eigen jeugd heeft bij mij sowieso snel een streep voor dus missch ben ik niet geheel objectief.

15 september 2018 om 02:12

Centrale duo was prima, nu alleen nog kijken wat je met boere gaat doen, wat een drama de afgelopen wedstrijden...

15 september 2018 om 21:51

Snapte wel dat Bijen gepasseerd werd, want het is nimmer een lange tijd een stabiele factor geweest. Alleen Nacho valt tegen, die moet echt leren dat dit geen Spanje is waar veel minder gefloten wordt en het veel fysieker is.

Was een briljant idee van Bart om bij Utrecht weg te gaan!

14 september 2018 om 22:34

"was een briljant idee van Bart om bij Utrecht weg te gaan!"

Ach, hij heeft inmiddels 71 officiele wedstrijden in PSV 1 gespeeld, er staat nu een landstitel op zijn erelijst en met een beetje mazzel mag hij straks misschien minuten gaan maken tegen Barcelona, Tottenham en Inter. En die transfer is vast ook niet slecht geweest voor z'n bankrekening. Ik denk niet dat Bart heel erg veel spijt heeft.

15 september 2018 om 00:13

Precies en hij werd de hemel in geprezen...dan ga je er zelf ook in geloven. Hij wilde voor zijn kansen gaan. Helaas net een trapje te hoog. Heeft nog een hele voetbalcarrière voor zich, kan hij prima op een lager pitje van genieten.

Is Bram zo slecht dat hij niet bij de selectie van het eerste hoort? Vond hem bijna wel altijd goed als hij mocht spelen

14 september 2018 om 22:03

Nee prima speler. Komt er ook wel

Maandag treed jong Ajax weer aan en dan met Dolberg, val je zien dat het weer aangemerkt wordt als competitievervalsing.

14 september 2018 om 22:05

Maar is het dat niet dan?

14 september 2018 om 22:14

Natuurlijk niet. Spelers die terugkomen van blessure doen altijd wedstrijdritme op bij de jeugd. Op die manier wordt alles vervalsing.

14 september 2018 om 22:28

Nou ja, in de kkd zijn de belangen te groot om het als knvb zijnde maar toe te staan niet met vaste selecties te spelen door de jong-teams. De kkd is een behoorlijke bout-competitie maar is geen veredelde jeugdcompetitie voor de grotere spelers om maar weer ritme op te doen. Maar dat is mijn mening.

14 september 2018 om 22:44

En waar beginnen de spelers van Twente na hun blessure. Bij Jong Twente toch? Bij elke club gebeurd dat

15 september 2018 om 01:03

Of het wel of niet gebruikelijk is, of het wel of niet mag en of het nou wel of niet een goede zaak is, het is gewoon een zekere vorm van competitievervalsing hoe je het ook wendt of keert. De ene keer speelt zo'n team met spelers ver boven het niveau van de kkd, zoals Ramselaar en Dolberg, de andere keer spelen ze met een echt jeugdteam. Dat is toch niet echt eerlijk. Natuurlijk betekent dat niet gelijk dat het idee van die jong teams in de kkd slecht is. Commercieel gezien zal het wel voordelig zijn dat de Jong teams erin spelen. Zo is er makkelijker een competitie van formaat en trekt dat ook iets meer kijkers. Ook hebben de betreffende eredivisieclubs er voordeel bij en is het goed voor de ontwikkeling van talenten. Als dit soort dingen niet al te vaak plaats vinden is het alles bij elkaar genomen wel een goed iets. Het is in ieder geval een mooi begin dat de regels nu strakker zijn geworden.

15 september 2018 om 08:41

Cocqie maar die spelen in jeugdcompetities waar de belangen (lees geldstromen) minder groot zijn.

14 september 2018 om 22:13

Ach janta jonguh wat is het toch een boze wereld he. Het is ook competitievervalsing net als met Bart. Of denk je dat dit alleen weer gezegd wordt bij Ajax

14 september 2018 om 22:15

Ik moet zeggen dat als een speler terugkomt van een langdurige blessure ik het nog ergens te verdedigen vind dat zo'n speler dan ff een potje met Jong meedoet. Als dat vandaag met Ramselaar gebeurde had ik er persoonlijk ook niet zo'n ontzettend grote problemen mee gehad. Maar het voelt voor mij als NEC-supporter nu wel behoorlijk klote dat wij eigenlijk twee punten verspelen aan de hand van een speler die tegen onze concurrenten hoogstwaarschijnlijk niet meedoet.

14 september 2018 om 23:19

De kans dat hij voor de winterstop verkocht wordt is niet zo groot nee, maar ik vraag me ten zeerste af of Ramselaar ook meedoet tegen Cambuur, Eagles, Twente, Sparta, Roda etc. We gaan het zien maar ik denk het niet, en dat maakt het door mijn NEC-bril wel een beetje vervelend. Maar aan de andere kant moet de ploeg ook naar zichzelf kijken, want als een tegenstander 4 goals maakt uit pak m beet 5 serieuze kansen is er ook iets niet goed.

Ramselaar scoort altijd tegen Nec. Dus altijd opstellen als het kan, maakt niet uit waar

14 september 2018 om 22:38

Een geweldige speler. Zijn tweede doelpunt is een beauty!

14 september 2018 om 23:16

Tweede doelpunt was een behoorlijke fout van Alblas. Had ie echt moeten hebben

NEC - jong PSV was een wedstrijd met leuke aanvallen en enorm prutswerk aan beide kanten. Bij PSV viel mij Soulas op. Wat doet die bij PSV? Wat een verschrikking. Overal te laat. Slechte positie opstelling en slap in de duels. Knap lastig voor een CV. Piroe en Gakpo prima.

Ramselaar allemaal leuk en aardig, maar ze kunnen beter met vaste selecties gaan werken. Dit ís gewoon competitievervalsing. Al vraag ik me sowieso af wat de échte talenten er aan hebben op dit waardeloze niveau te spelen. Hier worden ze echt niet beter van. Verhuur een Gakpo, Piroe of Obispo dan maar aan de clubs uit het rechter rijtje. Die staan vast in de rij hen in te lijven.

Ramselaar krijgt binnenkort de bronzen stier!

Wat zijn het ook een stelletje clowns bij Jong Psv. Voor de derde keer op rij, krijgen ze een doelpunt tegen in de laatste minuut. En die kleine kabouter in het doel, houdt ook niks tegen joh. Die is nog kleiner dan Lamprou.

Tegen Helmond gaven ze op deze manier de overwinning weg, tegen Utrecht verlies je in de laatste minuut, en nu vandaag tegen NEC terwijl scheids al fluitje in zijn mond had. Hoe krijg je het toch voor elkaar joh? Verpesten gewoon Ramselaar's goede wedstrijd.

Drie weken op rij gebeurt dit al. Onvoorstelbaar. Maar goed, gelukkig boeit Jong PSV niet zoveel.

Tja, ondanks dat je in de slotfase er nog een gelijkspel eruit haalt voelt dit voor mij gezien de wedstrijd toch echt als twee hele stomme verloren punten. Eerste helft krijgt Jong PSV amper een voet aan de grond, keurig op 2-0 en dan geef je het in 5 minuten blessuretijd (wat ik vrij veel vond, maargoed) helemaal weg. Totaal onnodig en zeker gezien de ervaring in de ploeg iets wat niet mag gebeuren, zeker omdat tegen Cambuur exact, maar dan ook exact hetzelfde gebeurde. Zo ga je never nooit kampioen worden.

En wel fijn dat die Ramselaar ff meedeed. Jeetje we zullen aan het eind maar twee punten tekortkomen....

14 september 2018 om 22:34

Als je door jong psv het kampioen {alleen ramselaar} gaat mislopen dan verdien je het niet
om kampioen te worden. En dan heb je niks te zoeken in de eredivisie.

14 september 2018 om 23:05

Het is en blijft gewoon competitie vervalsing. En je laatste zin slaat nergens op. Er zijn veel favorieten voor de titel in de KKD. Ik kan me goed voorstellen dat NEC hiervan baalt.

14 september 2018 om 23:57

NEC moet ook balen, punten verliezen tegen een jeugdteam is gewoon slecht. 2-0 voorsprong mag je ook al nooit weggeven, maar moet je echt wel als ploeg over de streep kunnen trekken. Dit is NEC gewoon zelf aan te wrijven.

Los van het feit dat het competitievervalsing is, maar wat werd er dramatisch verdedigd bij de tweede goal van Ramselaar. Dan kun je wel zeggen dat het competitievervalsing is, maar als je zo "verdedigt", dan moet je het ook bij jezelf zoeken.

Heel trots op NEC vandaag, ondanks het puntverlies. Het breekpunt was het uitvallen van Okita, want NEC was daardoor even helemaal van slag waardoor PSV binnen no time weer gelijk stond. In de 2e helft heeft NEC alleen maar aangevallen en dan weet je dat PSV gevaarlijk kan worden uit de counter. De verdediing zal er wel een aantal keren slecht uit vandaag. Ramselaar speelde top en is natuurlijk een klasse beter dan heel NEC en de rest van de eerste divisie, maar 4 doelpunten tegenkrijgen mag natuurlijk nooit. Gelukkig bleef NEC vechten en dat leverde in ieder geval een punt op.

Ondanks het puntverlies zie je dat NEC dit jaar een stuk beter is dan vorig jaar. Niet alleen voetballen ze beter, maar het is vooral veel meer een team waar iedereen bereid is voor elkaar te werken. Dat slaat over op het publiek dat er ondanks de 2-4 achterstand vol achter bleef staan. Vorig seizoen lukte het NEC vrijwel nooit om terug te komen van een achterstand, dit seizoen voel je gewoon dat iedereen er in blijft geloven.

14 september 2018 om 22:31

Juist als je van slag bent is het belangrijk om in die vijf minuten voor rust gewoon even de bus te parken, de rijen te sluiten en met 2-0 de rust in te gaan. Dan speel je in de tweede helft een gewonnen wedstrijd. Wat er nu gebeurde was gewoon echt schandalig en onprofessioneel, zeker omdat het een paar weken ook al gebeurde. Spelers die uit de organisatie lopen, een rechtsback die in de 46e minuut ff lekker wil opbouwen ipv de bal gewoon weg te knallen, centrale verdedigers die het niet compact houden, buitenspelers die hun back laten lopen.... Dit soort geintjes gaan je echt veel onnodige punten kosten, want een thuiswedstrijd als deze moet gewoon een zakelijk 2-0 / 3-1 zijn.

14 september 2018 om 23:23

Als we hier gewoon van leren, dan komt het goed. Er zit veel voetbal in dit NEC en we hebben veel scorend vermogen en blijkbaar ook genoeg veerkracht.

Mooi 3 punten in een uitduel en de 0 gehouden. Hopelijk zijn we nu ook af van dat gedram dat de arbitrage altijd maar fluit in het voordeel van Twente. Prachtig uitgespeeld doelpunt helaas onterecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Soms zit het mee, soms zit het tegen..

14 september 2018 om 23:03

Allemaal leuk en aardig, maar deze fout was natuurlijk totaal niet bepalend voor de wedstrijd. Als FC Twente puntverlies lijdt door een onterechte penalty of onterecht afgekeurde goal heb je een punt, maar nu je gelijk willen halen is een beetje apart.

14 september 2018 om 23:30

Leuk en aardig. En hoe weet een scheids halverwege een wedstrijd of de beslissing bepalend zou zijn uiteindelijk of niet?

15 september 2018 om 01:18

De vrije trap waar de eerste goal door kwam was een kado van de scheids. Er was werkelijk niets aan de hand.

Bovenaan! Nu gewoon alles winnen. Ik droom ff verder

Het blijft een vreemde constructie. Ik vind echt dat als een speler heeft meegedaan bij het eerste elftal dat hij dan niet meer voor een jong team uit mag komen dat seizoen, al helemaal niet op de manier zoals het met Ramselaar gaat. Hij is volgens van Bommel kennelijk niet goed genoeg voor PSV 1, dan moet hij maar of verhuurd worden voor een heel of half seizoen of verkocht worden. Hij dwarsboomt nu de ontwikkeling van een echte jong PSV speler, dat kan nooit de bedoeling zijn. Het is niet eerlijk ten opzichte van de andere teams in de KKD en ook niet voor de spelers van jong PSV nu, die moeten ff opdonderen want Ramselaar moet wel zn minuten maken. Prima, maar niet bij jong PSV in een betaalde prof divisie, ga lekker bij het tweede of derde elftal je minuten maken of vertrek naar een andere club. Zoals het nu gaat bij alle jong teams kan niet de bedoeling zijn

Een dubbel gevoel. Aan de ene kant baal ik omdat er vijf minuten voor rust niets aan de hand is en je het toch weggeeft en aan de andere kant toch blij/opgelucht over de veerkracht die deze ploeg heeft, iets waar het vorig seizoen erg aan ontbrak. Het enige probleem is volgens mij concentratie.

Cambuur bovenaan, ondanks een lastige wedstrijd. Telstar heeft een leuk ploegje... Alle media-aandacht naar die andere toppers. Houwen zo! Laat de Leeuwarders maar wat in de schaduw... Absoluut geen favorietenrol voor Cambuur!

Clubs uit de KKD moeten ontzettend blij zijn dat er belofte elftallen daar spelen want anders is deze competitie helemaal niet meer te pruimen en waar moeten ze clubs vandaan halen om er dan weer een volwaardige competitie van te maken. De nood is nu al heel hoog zijn dat ze een bedrijf als de Keukenkampioen hebben weten te strikken.

15 september 2018 om 16:23

De waarheid komt altijd belachelijk over om dat het zo pijnlijk is. Als Ajax, Psv, AZ en Utrecht zich terug zouden trekken uit de Kkd, welke clubs moeten die opengevallen plaatsen dan opvullen? Ik heb altijd al geroepen dat de NL veel te veel clubs heeft dat overeind gehouden word door hobbyisten en van de 36 profclubs er best 8 mogen verdwijnen. Liever een kleinere competitie met gezonde clubs die er goede begroting erop na houden dan de kwantiteit die we nu kennen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.NEC168
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. JangaAanvaller94
J. OkitaAanvaller62
N. AlblasKeeper90
A. SelloufAanvaller30
K. BukusuVerdediger40
G. ÇulhacıVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

21 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Utrecht 5 1 0 0
2019/2020 FC Utrecht 16 5 0 0
2019/2020 PSV 0 0 0 0
2018/2019 Jong PSV 9 4 0 0
2018/2019 PSV 4 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Bart Ramselaar dient FC Twente eerste nederlaag in 231 dagen toe

FC Twente heeft zaterdagavond op bezoek bij FC Utrecht zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer John van den Brom was in eigen stadion met 2-1 te...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren