‘Hij acteerde kwaadheid omdat Justin Kluivert een filmpje op internet had gezet’

Vrijdag, 14 september 2018 om

Het lijkt uitgesloten dat Jong Oranje volgend jaar zomer aan het EK deelneemt. De cruciale thuiswedstrijd tegen Jong Schotland in de kwalificatiereeks werd afgelopen dinsdag met 1-2 verloren. Door het verlies kan het team van Erwin van de Looi koploper Engeland in Groep 4 van de EK-kwalificatie niet meer achterhalen. Ook de play-offs voor het toernooi in Italië en San Marino van volgend jaar zomer zijn erg ver weg.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door migi)

Ik snap de keuze langeler toen al niet. Die man met zijn enorme ego die af aan het geven was op de a1 van ajax dat ze arrogant zijn had nooit bij de knvb mogen komen.

14 september 2018 om 07:32

Ik begrijp jouw reactie nu ook al niet. Langeler wegzetten omdat hij in jouw ogen een groot ego heeft. Ken je hem persoonlijk? Uhm nee denk het niet. Je reageert puur op een uitspraak. Waarschijnlijk begrijp jij de onderbouwing ook niet. Iemand met zo weinig kennis zou niet eens supporter van de Knvb mogen zijn .

ON: Langeler is een prima trainer/coach met erg veel kunde. Wordt nog steeds onderschat. Helaas komt hij niet uit de randstad. Scheelde hem veel roddelverhalen uit de Amsterdamse media kliek.

14 september 2018 om 07:52

Waar basseer jij het op dat het een prima trainer is dan? Is alleen hoofd coach van pec geweest. En wat is dat voor opmerking dat hij niet uit de randstad komt. Sinds wanneer boeit dat iemand?

14 september 2018 om 08:00

Omdat hij dat zichzelf al op de borst slaat omdat psv a1 een keer van ajax a1 heeft gewonnen. Als je daar blij mee bent prima maar jezelf op de borst slaan terwijl je niet een trainer bent en jochies van 17 jaar wegzetten als arrogante mannetjes zegt mij genoeg.

14 september 2018 om 08:02

In juni schreef jij nog dat Kluivert maniertjes en praatjes heeft. Jij kent Kluivert wel persoonlijk?

14 september 2018 om 08:07

Maniertjes valt over te twisten, maar dat die praatjes heeft hoef je hem toch niet persoonlijk voor te kennen? Dat heeft die al genoeg laten zien interviews.

14 september 2018 om 08:13

Om te zien dat iemand een groot ego heeft hoef je diegene toch ook niet persoonlijk te kennen?

14 september 2018 om 08:18

,,Daarbij helpt het wel dat Ajax komt. Ze komen hier altijd met een dusdanige arrogantie binnen dat het heerlijk is om dat af te straffen. Normaal zeg je daar niks over, maar als je van ze wint is het prima om daar wel wat mee te doen. Niet omdat het Ajax is, maar vanwege de manier waarop die mannen hier rondlopen.''

Wat een volwassen reactie om over tieners te roepen die samen hun ouders bij jou op bezoek komen, perfecte gastheer, een echt voorbeeld van decorum. En dan ook nog eens alleen durven wanneer je hebt gewonnen, wat een held. Die dwingt bij iedereen niets anders dan pure respect af.

14 september 2018 om 09:54

stillewillem

Ik heb die docu ook gezien en vond Langeler ook echt stuitend overkomen. Vooral de manier hoe hij met die spelers omging. Hij probeerde heel geforceerd boven die groep te staan maar tegelijkertijd ook one of the cool guys te zijn getuige zijn lichaamshouding en handjes klap. Daarbij loopt hij rond met een air van hier tot Tokio wat bij mij echt braakneigingen opleverde. Ook de toespraken richting spelers in de rust waren lachwekkend en erg geacteerd en/of laks. Als ik speler was zou ik die vent zeker niet serieus nemen. Alleen Guus Til nam hem serieus en lulde een eind mee met Langeler, waarsch omdat hij net de aanvoerdersband had gekregen. Die Til was ook stuitend en een ontzettende jaknikker zonder eigen mening.
Goedkoop ook dat je afgeeft op de Randstad of de Amsterdamse media kliek. Geloof me, ik heb ook weleens wat aan te merken op Randstedelingen en hun neerbuigende ge-etter richting de rest van het land, maar daar kun je dit zeker niet op betrekken.

14 september 2018 om 10:41

Een bijlow kan deze verlies op zijn conto schrijven hoe je het went of keert.waarom er om heen draaien.die jongen staat afentoe te blunderen maar word telkens ingezet.

14 september 2018 om 16:01

Fouten maken doet iedereen en daar ben je jeugd speler voor.

Wederom een enorm slecht artikel van Driessen. Hij beoordeelt Langeler en van de Looi nu puur op gedrag terwijl het om resultaten moet gaan. Hij maakt talloze aannames die eigenlijk nergens op slaan. De aanstelling van Langeler was inderdaad niet juist, maar de aanstelling van van de Looi is nog veel belachelijker.

14 september 2018 om 07:19

Als we het over de resultaten moeten hebben zijn we snel uitgepraat denk ik.. dat is letterlijk niet om over naar huis te schrijven.

14 september 2018 om 07:27

Op welke resultaten moeten we dan hun beoordelen? Ze hebben beide hopeloos gefaald en verdienen dus alle kritiek haha, belachelijke aanstellingen en belachelijke prestaties. Driessen is een zak hooi maar heeft hier zeker gelijk.

14 september 2018 om 07:47

Dus omdat de resultaten zo slecht zijn worden er maar andere dingen bijgehaald? Wat maakt het nu uit dat Langeler in een zwembad gegooid wordt of dat hij niet zo moeilijk doet om een liedje?

Driessen pakt nu Langeler aan op basis van dingen die totaal niet relevant hoeven zijn voor de resultaten. Nee, van de Looi zal die dingen niet doen en zal altijd correct de media te woord staan. Maar hij presteert toch ook niet? Het feit blijft dat beiden gewoon matige trainers zijn.

14 september 2018 om 08:05

Omdat Driessen denk dat er een verband is tussen de slechte resultaten en de slappe aanpak van Langeler....

14 september 2018 om 08:14

Er is eerder een verband tussen de zwakke prestaties en het selectiebeleid van het grote oranje. Jong moet bij zo'n wedstrijden de mogelijkheid hebben om de beste jong spelers mee te nemen. Nu moeten een aantal van deze jongens zogenaamd al aan het grote oranje proeven. Gedevalueerd en kansarm jong op deze manier.

14 september 2018 om 08:24

Ben het helemaal met je eens, ben het niet helemaal eens met de aanstelling van de twee. Hebben hun kans gehad en aangetoond niet te voldoen. Dat de alziende, alwetend, alhorende en helderziende Valentijn dit allang had zien aankomen geeft hem nog niet het recht om weer even karaktermoord op deze mensen te plegen en ze in de pers als een stelletje nitwits weg te zetten. Alleen de conclusie dat het niet goed genoeg is , klopt. Maar als chef voetbal bij de telegraaf, en ook met zijn leeftijd in acht gemomen, moet je toch veel.meer besef hebben van de eventuele gevolgen van je columns. Natuurlijk mag je kritiek uiten en daar hoef je het niet mee eens te zijn. Maar de manier van zowel Valentijn als zijn conculega Sjoerd, doet mij altijd erg aan story en prive artikelen denken.

Die Driessen wordt met de week slechter. Wat een waardeloos artikel en hoe durft hij Langeler zo neer te zetten. Triest. Is er ook een journalist die een mooi stukje wil schrijven over het disfunctioneren van deze overschatte voetbaljournalist tenminste als hij daar voor door mag gaan. Een persoon die zelf totaal geen benul heeft van het spel en puur op sensatie, roddel en achterklap zich staande houd. Bah

14 september 2018 om 07:47

Zozo jij hebt aandelen in fanclub van Art Langeler of zo? Dat Driessen een zwakke voetbaljournalist is, maakt niet dat Art Langeler iets bij de Knvb te zoeken heeft. Reageer eens op de inhoud. Want Langeler heeft 2 kwalificaties verkloot. Langeler wordt door niemand serieus genomen. Die evaluatie gesprekken van Langeler waren net zo inhoudsloos als de stukjes van Driessen doorgaans. Hij heeft zowaar een keer gelijk. Hij heeft net zo veel benul van het spel als Langeler. Dan mag jij duiden of dat een pre voor Langeler is.

14 september 2018 om 08:20

Bij PSV is de jeugd toch echt een heel stuk sterker geworden na zijn komst. Verder valt die coaches weinig kwalijk te nemen dat Nederland 2x van Schotland verliest.

14 september 2018 om 08:29

Nee, want de coaches zijn niet eindverantwoordelijk toch? Waarom nog een coach aanstellen dan? Laat de (jonge) spelers het maar doen dan.

14 september 2018 om 08:30

Reageren op de inhoud is lastig want inhoudelijk bevat het stuk niet veel meer dan de interpretatie van gebeurtenissen zoals Driessen ze ziet. Het hele stuk bevat maar een feitelijk staafbaar feit en dat is de conclusie dat de twee het niet goed gedaan hebben. Maar het waarom volgens Driessen zit meteen vol met aannames. Zoals meestal bij Driessen, waarschijnlijk nooit gehoord van het woord onderzoeksjournalistiek.
Dit geeft ook meteen aan waarom de heer Driessen regelmatig aanschuift bij de heren derksen en genee, inhoudelijk is het programma net zo sterk als de columns van Driessen.

Overigens ben ik ook geen fan van beide heren.

Valentijn Driessen zou met zijn roddelrubriek voor een damesblaadje moeten gaan schrijven. Wat een inhoudsloos artikel is dit weer. Hij schopt graag tegen de knvb aan en daar kan niemand iets goed doen. Vd Looi heeft meer voetbalverstand in zijn kleine teen dan Driessen in zijn hele lichaam. En daarmee zeg ik niet dat ik Vd Looi een goede trainer vind.

Ohja menneer zag het allemaal aan aankomen. Deze gast moet echt tegen zich zelf beschermd worden

Niemand neemt Driessen serieus. Hij liegt altijd.

14 september 2018 om 08:11

Hij zei vrijdag al dat Advocaat 100% naar Utrecht kwam. Dat had hij toch goed toen FCU dat woensdag bekend maakte.

14 september 2018 om 08:17

Hij liegt vaker dan dat hij de waarheid vertelt. Niemand neemt hem nog serieus.

14 september 2018 om 08:26

Qua ins en outs bij Ajax maar ook bij FCU heeft hij het gewoon vaak goed.

14 september 2018 om 08:33

Als ik elke week een hoopshit uitkraam zit er ook wekeens een treffer bij.

14 september 2018 om 09:13

Dan heb je het puur over nieuws. Daar heeft hij wellicht goede bronnen voor. Als hij voetbal inhoudelijk iets wilt zeggen dan brabbelt hij maar wat. Driessen weet niet eens of er lucht of zand in een bal zit.

14 september 2018 om 09:23

Dat is altijd heel makkelijk om te zeggen. Maar hij heeft het gewoon vaak goed over nieuw- en transfersfeitjes. Daar zijn zoveel voorbeelden van. Heb jij een voorbeeld over bv een transfer die hij aankondigde maar wat helemaal niet waar bleek te zijn? Ik niet.

Toen Langeler nog in dienst was als hoofd jeugdopleiding van PSV (wat hij trouwens wel redelijk deed) had je ook elke week van die filmpjes waarin hij open deuren intrapte over de jeugdopleiding. Dat was altijd heel vermakelijk om te zien maar inhoudelijk stelde het niet zo veel voor. Als we Valentijn Driessen moeten geloven dan is Langeler dus altijd zo, daar zou ik wel echt heel moe van worden als speler. Niet zo gek dus dat hij mislukt is daar. Dat kwam natuurlijk ook omdat hij wel heel veel PSV spelers meenam. De jeugd van PSV is misschien wel sterker dan ooit maar Langeler overdreef daar ook wel weer een beetje in. Verder is het natuurlijk opmerking dat je kan falen bij Jong oranje en toch een nieuwe functie krijgt binnen de KNVB.

Ach heel de Knvb wordt geleid door mensen die nooit een functie hebben gehad of zelf gespeeld bij een topclub. Vroeger had je de zwaargewichten als van Gaal die Jong Oranje coachte, een trainer die zijn sporen had verdiend bij Ajax en Barcelona. Kun je nagaan. Nu heb je alleen maar no body's waar niemand tegen op kijkt, internationaal gezien niet en de spelers niet: van Jan Smit, tot Langeler of vd Looi, allemaal nobody's van het Nlse voetbal.

Goed verhaal, maar als Driessen dit nou schrijft direct na dat trainingskamp en niet direct na de uitschakeling. Durf toch een keer iets te voorspellen ipv het altijd achteraf te zeggen. Ja, dan sta je af en toe voor lul als je het fout blijkt te hebben, maar dat eeuwige I told you so, pleur toch op man. Ik wil ook een baan als analist bij Rondo of dit was het weekend of weet ik veel welke van de 2600 praatprogramma's die vent bij zit. Volgens mij weet ik minsten zoveel te vertellen en heb ik daarnaast niet zo'n zure rotkop.

Laat hij het lekker houden bij nieuwtjes, want daarover lijkt ie vaak wel goed ingelicht, maar z'n mening, ik word er niet warm van.

Langeler is echt een nobody. Logisch dat jong Oranje niks heeft geklaard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 16
2202 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
V. van DijkVerdediger21
F. de JongMiddenvelder20
J. CillessenDoelman20
M. de RoonMiddenvelder20
G. WijnaldumMiddenvelder21
D. BlindVerdediger20
M. de LigtVerdediger21
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

57 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 8 0 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
2016/2017 Ajax 19 0 1 0
2015/2016 Ajax 8 0 0 0
2014/2015 Ajax 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Achter het succes van Ajax: ‘Plots leek Mazraoui wel Cristiano Ronaldo’

Nu Ajax de stunts aaneenrijgt in de Champions League, neemt de belangstelling uit het buitenland toe voor de achtergrond van het succes. In een uitgebreid artikel gaat The Telegraph woensdag in...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 22 april
In de zomer van 2020 gaat Real Madrid een concrete poging ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren