Younes: ‘Het was mijn grootste fout, het was heel slecht tegenover Ajax’

Donderdag, 13 september 2018 om

Amin Younes steekt de hand in eigen boezem. De aanvaller van Napoli reageert in gesprek met persbureau PA voor het eerst op de transfersoap voorafgaand aan zijn overstap naar Napoli. Younes, die transfervrij overkwam van Ajax, heeft spijt van zijn handelen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Gaat Amin Younes slagen bij Napoli?


Gerelateerd

32 reacties (laatste reactie door leeuw087)

Jammer dat er nou nog steeds niet duidelijk wordt wat er zich precies heeft plaatsgevonden. Vind het maar een raar gebeuren allemaal. Overigens vind ik het wel een goed gebaar dat hij zijn hand in eigen boezem steeks en erkens fout te zijn met het niet in willen vallen. Meestal geven spelers later nog even een sneer naar de club.

Heel goed Younes. Jammer dat het zo eindigde maar ik wens je natuurlijk het beste. Ik zal af en toe je volgen in je verdere carriere.

Situatie was erg vervelend. Waren op dat moment nog in de race voor kampioenschap. Iedereen hebben we nodig. Nieuwe trainer.

Maar ach..t is voorbij en uiteindelijk hebben we Tadic. Maar wat een ongelooflijk domme actie van hemzelf. Zei t toen al.. manier van aanpak was dom van hem. Dat er nog mensen waren die t voor m opnamen snapte ik nog minder.
Al goed.. wens m nog t beste. Fouten maken we allemaal en t lijkt me een goede knul.

13 september 2018 om 10:03

Snapte dat ook niet. Was ontzettend stom van hem. Mocht je het er niet mee eens zijn, dan vecht je dat later maar uit met de trainer. Ten Hag had btw ook totaal geen punt met zijn 'belonen met minuten' verhaal. En ik denk dat veel mensen zo'n aversie hadden tegen Ten Hag plus het feit dat het kampioenschap uit de vingers glipte, dat men de actie van Youness niet meer objectief kon beoordelen.

Hij komt wel heel onbetrouwbaar over na heel die saga. Hoe kun je nu zoiets ontkennen eigenlijk? Ik heb er totaal geen medelijden mee dat hij tegen zijn zin in Napoli zit, velen zouden een moord begaan om in zijn plaats te zijn.

13 september 2018 om 08:40

Lees het artikel anders nog eens. Hij legt uit dat hij naïef was en zich liet beïnvloeden door de verkeerde mensen. Ook zegt hij uit dat het gerucht dat hij niet wilde tekenen vanwege de stad Napels onzin is. Staat letterlijk in het artikel.

13 september 2018 om 08:43

Ik heb het artikel gelezen, dit noemt men pr. Het is logisch hij zit er nu vast dus hij heeft zich er bij neergelegd en gaat nu niet in eigen voeten schieten. Ik zou dan ook zeggen dat ik tevreden ben en dat het de schuld is van anderen anders krijg je iedereen in Napels tegen je.

13 september 2018 om 10:06

Begrijp je punt, maar mogen we hem niet het voordeel vd twijfel geven en hem vertouwen op deze versie? Volgens mij vond namelijk iedereen hem sympathiek en waren de meesten ook geschrokken dat juist Youness zo deed.

13 september 2018 om 09:03

Vind dat toch heel zwart wit. In mijn ogen dan he.. Bedoel ja hij zat fout. Geeft dat ook toe nu. Maar maken wij dan geen fouten? Iets doen dat eigenlijk niet kan? Voordeel voor ons is dat wij niet onder een vergrootglas liggen. Voor dat euvel was iedereen t eens over t feit dat hij een vrolijke kleine tuinkabouter was. Die je veel zag lachen en hard werkte. Hij dacht dat te kunne maken maar t kwam m duur te staan. Maakte daarna fout in keuze club misschien. Maar , dan ben je dus per definitie niet meer te vertrouwen zeg je. Vind ik teveel. Vind t juist erg volwassen dat hij dit openlijk toegeeft. T wordt onbetrouwbaar als hij keer op keer doet. Zo zie ik t hoor. Is niet per se zo.

13 september 2018 om 09:04

Idd. Neem daarbij de leeftijd in ogenschouw, en je hebt het recht op een.foutje...

Beetje zwak dat hij tussen neus en lippen door toch weer in een slachtofferrol duikt. Jammer dat hij niet gewoon stopt bij toegeven dat hij fout zat en vervolgens aangeeft dit in de toekomst anders te zullen aanpakken.

Younes de laatste minuut in laten vallen is gewoon een vorm van pesten. Dan probeert de trainer de kijker ook nog te manipuleren door te zeggen dat hij hem wilde 'belonen'. Het grappige is dan ook dat meer dan de helft het gelooft. Younes, je had gewoon gelijk. Je bent geen slaaf en verdient meer dan een minuut speeltijd.

13 september 2018 om 09:16

Als 17:00 mijn werkdag erop zit, maar mijn leidiggevende vraagt mij om 16:55 nog even die klant te bellen, dan kan ik niet zeggen: bekijk het even, het is bijna 17:00. Ook als Younes die minuut had gespeeld, was hij geen slaaf. Aangezien hij gewoon riant betaald krijgt en het werkzaamheden betrof waarvoor hij in dienst is bij Ajax.

13 september 2018 om 10:30

@willem1609 Een slechte vergelijking. Er was geen noodzaak om Younes er op dat moment in te brengen. Riant betaald krijgen rechtvaardigt het niet om vernederd te worden. Je doet toch niet alles voor geld of wel soms? "je werkt tot 17:00 dus je doet alles wat ik zeg". Tsja, als jij daar gelukkig van wordt.

13 september 2018 om 10:44

Willem1609 gewoon helemaal mee eens. Ongeacht wat je baan ook is Als je baas iets aan je vraagt binnen je werktijd hoor je dat gewoon te doen

13 september 2018 om 10:55

Blijkbaar zag Ten Hag toch de noodzaak om beroep te doen op Younes. En wat mijzelf betreft: zolang het mijn werkzaamheden betreft doe ik gewoon waarvoor ik betaald word, misschien wel een stapje extra. Investeren in jezelf en af en toe die zogenaamde, onnodige trots opzij zetten.

13 september 2018 om 10:59

Geen noodzaak?
Waar baseer je dat op, of mag elke werknemer zelf bepalen wat noodzaak is of niet?

Hij zat op de bank en wordt gezegd in te vallen..dan doe je dat...
Er had een boete op moeten staan voor werkweigering..en hij was naïef..kijk de beelden even terug hoe voldaan hij zat toen hij niet inviel..bah bah

13 september 2018 om 11:19

Precies alhoewel ik het soms raar vindt dat trainers iemand in de 89ste laten invallen maar ja het blijft gewoon je werk en in mijn ogen maakt dat hij niet uit wat voor werk je doet en anders is het gewoon werkweigering

13 september 2018 om 11:27

Tja, soms is het tactisch, soms gewoon om tijd te winnen. Wat je zegt: het doet er weinig toe, het blijft je werk en het is absoluut geen vernedering om een paar minuten het shirt van Ajax te dragen.

13 september 2018 om 12:13

@marchant Het stond 4-1 voor Ajax. Wat probeer je als trainer te bereiken met een mini-invalbeurt van een minuut?

13 september 2018 om 12:22

Niets maar je moet en behoort gewoon je werk te doen. Ten Hag heeft het ook niet goed aangepakt dat klopt maar Younes had gewoon moeten invallen en nu zijn voor hem de appels extra zuur

13 september 2018 om 12:23

Als stond het 20 -0 ..werk is werk..
Of hoef jij van je baas als er aan bij de jaar afsluiting bekend wordt gemaakt dat er winst is gemaakt niet meer je best te doen en op te komen dagen op je werk?

13 september 2018 om 09:17

Younes kon toen zoveel willen, maar als je al speelde als een krant toen heb je te accepteren dat je op de bank zit. Al is t een minuut, je valt in als t gevraagd wordt. Vanuit sportief en persoonlijk belang. Want wat dacht hij te winnen door nee te verkopen? Dat was heul naïef van m ja. Om t te vergelijken met slaaf is al helemaal vd pot gerukt. Ten Hag deed idd een domme uitspraak van belonen. Maar dat doet niets af aan t feit dat Younes toen gewoon werk weigerde. Het grappige.. of eigenlijke treurige is juist dat jij daarmee instemt. Enige die dacht te manipuleren toen was Younes. Lukte m ook nog want t kwam de rust en teamspirit nooit ten goede natuurlijk.

13 september 2018 om 10:35

@kush Ten Hag had een hele vervelende situatie die totaal onnodig was kunnen voorkomen. Trainers hoeven blijkbaar niet slim te zijn.

13 september 2018 om 10:44

Die situatie maakte Younes door te weigeren. Logisch dat dat een staartje krijgt

Toch goed dat hij beseft dat hij bij Ajax gruwelijk de fout in is gegaan. Die hebben hem alsnog opgevangen, hij heeft een gesprek gehad en beloften gedaan. Misschien niet handig om hem de laatste minuut in te laten vallen, maar hij had het gewoon moeten doen en laten blijken dat hij zich nog voor Ajax inzette.

Hij is echt heel dom geweest ben benieuwd of hij zijn carrière hiermee niet om zeep geholpen heeft. Want ik denk dat ze bij Napels hem ook niet meer willen zien en dus moet hij een halfjaar tribune zitten en dan hopen op een club die hem wil huren/kopen.

Ben wat sceptisch over onze " Duitse Sjaak Swart..."
Vind het een achterbaks mannetje die met alle winden mee praat als het hem uit komt.
Hij was naief toen hij een transfer wilde forceren,
of was hij naief toen hij "ineens "een blessure kreeg ineens waar door ajax 5 mil mis liep?
of was hij naief toen hij daarna toch bij Napoli tekende
Of was hij naief toen hij ineens Napels een verpauperde stad noemde omdat er andere interesse bleek te wezen?
Of was hij naief toen hij dacht dat hij gewoon bij Wolfsburg kon gaan spelen terwijl hij een contract had?

Dit klinkt mij niet als een jongen met spijt, dit klinkt meer als een charme offensive van zijn management om te laten zien dat onze"younes " volwassen is geworden en van zijn fouten geleerd heeft...en daardoor misschien beter in beeld komt bij de supporters van Napoli die hij tot in de ziel heeft beledigt .

Toevallig dat hij nu splijt heeft en verwacht einde van de maand weer fit te wezen

Ik wil even een lans breken voor Younes.
Over zijn voetbalkwaliteiten valt te discussiëren.
Zijn actie om te weigeren in te vallen was niet goed.
Maar het was ook niet handig van Ten Hag.
Younes was zijn plaats kwijtgeraakt aan Kluivert, werd door de media belachelijk gemaakt, was aan het twijfelen waar zijn loopbaan voort te zetten, en dreigde het wk mis te lopen (hoewel die niet aan spelen was toegekomen).
Ik kan me voorstellen dat het je bezighoudt en daardoor niet lekker in je vel zit.
Maar wat we vooral niet moeten vergeten is dat hij zijn vakantie afgebroken heeft om het team bij te staan na het tragische gebeuren met Nouri.
Dat zegt genoeg over de mens Younes.

Ben zwaar teleurgesteld in deze speler, heeft Ajax meerdere malen laten vallen en ging alleen voor zijn eigen gewin.( marchant geeft hier al een aantal goede voorbeelden van)

Een Duitse Sjaak Swart bestaat er gelukkig niet, er is maar éã©n Sjakie.( nog van harte gefeliciteerd met je 80ste verjaardag)

Ben blij dat hij niet meer voor Ajax uitkomt.( Younes)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Napoli

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus6637
2.Napoli5224
4.AC Milan3911
5.Atalanta3819
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
José ReinaKeeper00
Luigi SepeKeeper00
Kalidou KoulibalyVerdediger00
Ivan StrinicVerdediger00
Vlad ChirichesVerdediger00
Elseid HysajVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Napoli.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Napoli.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 februari
N'Golo Kanté heeft geen trek in een transfer naar Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren