Verbolgen Sunderland grijpt hard in en breekt met laatkomer

Woensdag, 12 september 2018 om

Sunderland treedt hard op tegen Papy Djilobodji. De 29-jarige verdediger meldde zich vorige week bij de League One-club, een maand later dan was afgesproken. Sunderland is verbolgen over de late terugkomst van de zeventienvoudig Senegalees international en heeft besloten het contract van de stopper te verscheuren.

Sunderland degradeerde vorig seizoen uit de Championship en nadien gaf Djilobodji aan dat hij wilde vertrekken. De club liet hem een maand op onbetaald verlof gaan, zodat hij op zoek kon naar een nieuwe werkgever. Na die periode zou Djilobodji of een nieuwe club hebben gevonden, of terugkeren bij the Black Cats om zich weer bij de selectie te voegen.

Djilobodji, eerder actief voor onder meer Chelsea en Werder Bremen, kon geen nieuwe club vinden, maar bleef ook lange tijd weg bij Sunderland. Bij terugkomst kwam hij ook nog eens niet door de medische tests die zijn ploeggenoten eerder al wel hadden doorstaan. Zodoende meldt Sunderland nu dat men het tot medio 2020 lopende contract wil ontbinden.


Poll

Goede zet van Sunderland?


Gerelateerd

17 reacties (laatste reactie door henker10)

Ballen getoond hier hou ik zeker wel van! Prima actie

12 september 2018 om 18:25

Ergens wel, aan de andere kant.. als je weg wilt, gewoon niet meer komen verscheuren ze je contract en ben je transfervrij..kun je nog tekengelden krijgen bij een nieuwe club ook (moet je die wel kunnen vinden uiteraard

Dit is ook precies wat hij wilde, nu kan ie gratis op zoek naar een nieuwe club.

12 september 2018 om 14:46

Clubs staan inderdaad te springen om spelers die in een maand geen andere club vinden en dan ook nog eens niet door de medische tests komen..

12 september 2018 om 15:14

Transfervrij buiten de transferperiode om tegenover een transfersom in januari, dat maakt meer uit dan je lijkt te denken.

12 september 2018 om 15:37

En voordat je het weet ben je als club zelf de dupe van zo'n jongen. Dit zijn vaak geen eenmalige acties, maar passen in een patroon van wangedrag. Aannemen is vragen om problemen, wat mij betreft.

12 september 2018 om 15:56

Er zijn altijd weer personen waarvan ik denk hoe in vredesnaam kan hij nou weer een contract krijgen (bij zo'n club), zoals bijvoorbeeld Mario Balotelli, Joey Barton, Antonio Cassano, Emre Belozoglu, Erwin van de Looi, Maradonna.

12 september 2018 om 18:03

Toch zal hij een club vinden in een hogere competitie dan waar Sunderland speelt, mark my words.

12 september 2018 om 18:12

@DeArbiter En ook dat boeit ploegen minder dan je zou denken. Er is altijd een ploeg op niveau die wel in paniek raakt en zijn makelaar heeft vast de connecties om wat voor elkaar te krijgen. Kreeg hem nota bene bij Chelsea.

12 september 2018 om 18:12

@DeArbiter En ook dat boeit ploegen minder dan je zou denken. Er is altijd een ploeg op niveau die wel in paniek raakt en zijn makelaar heeft vast de connecties om wat voor elkaar te krijgen. Kreeg hem nota bene bij Chelsea.

12 september 2018 om 18:38

No shit.. Sunderland speelt League One. Lager kan bijna niet. In veel landen is League One al amateurs.

Dat is ook een manier om weg te komen bij Sunderland zeg haha.

De speler kan wel aantrekkelijker zijn nu die gratis is maar dit mentaliteit zal een club niet snel willen. Hiermee doet die toch zichzelf niet goed.

Onprofessioneel gedrag zeg. Van de speler wel te verstaan. Zo’n mooie job en dan ga je er zo mee om.

Wat is dat Sunderland hard afgegleden sinds de redding van Magic Dick drie jaar geleden zeg. Twee degradaties op rij..

Speelde vorig seizoen ligue 1 bij Dijon, is vrij groot en sterk en transfervrij, ik neem aan dat Van Geel z'n nummer heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sunderland

Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Woensdag 19 september
Neymar is verworden tot het 'top target' voor Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren