ADO is voorzichtig: ‘Als het nog één keer gebeurt, is het einde carrière’

Zondag, 9 september 2018 om

Ricardo Kishna speelt ook dit seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. De aanvaller kan voorlopig echter nog niet in actie komen omdat hij herstellende is van een knieblessure. ADO is zuinig op Kishna, zegt technisch manager Jeffrey van As.

“Wij gaan hem in alle rust fit maken”, vertelt de directeur in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dan is er de mogelijkheid dat hij ook nog gaat spelen. We gaan niks overhaasten, want als er nog één keer wat gebeurt, is het voor hem einde carrière.”

Kishna hoopte vorig seizoen veel minuten te maken in het Cars Jeans Stadion, maar na twee wedstrijden sloeg het noodlot toe. In het duel met Ajax (1-1) raakte de aanvaller zwaar geblesseerd aan zijn knie en daardoor staat hij nu al bijna een jaar aan de kant.

In Den Haag moet Kishna nu de laatste stappen in zijn herstel zetten, waarna het onduidelijk is waar zijn nabije toekomst ligt. Kishna heeft bij Lazio nog een contract tot medio 2019. Kishna speelde eerder voor Lille en Ajax.Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door stua)

Ik denk helaas dat Kishna niet voor het profvoetbal gemaakt is... echt ontzettend jammer, bij Ajax zag je dat die zoveel balgevoel heeft.

9 september 2018 om 20:56

Eeuwig zonde, inderdaad. Zijn enige zwakte, en tevens de basis voor zijn foeilelijke speelstijl, was zijn gebrek aan snelheid. Maar zijn hoog voetballend vermogen en dito creativiteit daartegen, waren meer dan voldoende om bij een spaanse dan wel italiaanse mm te schitteren en bepalend te zijn. Zonde, zonde, zonde..

Hij is toch zeker wel de grootste pechvogel die Ajax ooit heeft voortgebracht. Kishna, de ras Ajacied, het ultieme exponent van lef en branie. De ene blessure na de ander vielen hem ten deel, en altijd weer die verdomde knie, en ook altijd en overal bij aanvang van een seizoen.
Echt bijzonder hoe hij dat 'schijnbaar' mentaal allemaal weet te verteren, daar zijn niet velen tegen bestand. Daarentegen is het toch wel opmerkelijk te noemen dat deze gast ondanks de weinige speelminuten zichzelf financieel onafhankelijk heeft weten te 'spelen', ook die mogelijkheden komen er vrees ik niet meer, want we kunnen nu denk ik toch wel met zijn allen concluderen dat het over is..
'afscheid komt met een hoop schijt'
-Ricardo Kishna-

9 september 2018 om 21:38

Grootste pechvogel is wel wat overdreven he... Volgens mij vergeet je iemand.

9 september 2018 om 22:05

Voetbal heeft veel legendarische voetballers voortgebracht, er zijn echter maar een handvol iconen die nooit vergeten, en altijd herinnert zullen worden. Daar is Van Basten 1 van. Zijn korte carriere was genoeg om voor eeuwig te schijnen als een ster aan het firmament.

9 september 2018 om 23:47

Volgens mij doelde hij op nr 34. Onze appie...

9 september 2018 om 22:06

Ras Ajacied... op basis waarvan dan? Volgens mij denkt Kishna er heel anders over dan jij.

9 september 2018 om 22:47

Hij is weliswaar Hagenees, en niet opgeleid door ajax, maar hij heeft wel de kenmerken en de uitstraling van een ajaxcied, een echt rasvoetballertje weet je wel, dat is wat ik er eigenlijk mee bedoelde.

9 september 2018 om 22:53

Wat moet ik me voorstellen bij een uitstraling van een Ajacied?

9 september 2018 om 23:05

Doorgaans arrogant, creatief, balverliefd/balvaardig, lef en branie. Maar balvaardigheid is toch wel heel kenmerkend. Zie de Jong.

9 september 2018 om 23:18

En de jong is ook een ras ajacied die in zijn hele jeugd bij willem 2 heeft gevoetbald??

9 september 2018 om 23:37

Dat zeg ik toch niet. Als je mijn eerdere reacties had gelezen, dan begreep je ook dat dit voor mij geen criteria hoeft te zijn.

9 september 2018 om 23:42

Tis niet mijn bedoeling om jullie ajaxcieden te beledigen, ik heb gewoon mijn eigen definitie van een ras ajaxcied, die is misschien wat afwijkend, en daar hoef je het niet mee eens te zijn. Prima. Nogmaals dit is mijn definitie. Trusten, heren.

10 september 2018 om 09:49

Ik begrijp wat je bedoeld, een typische ajax speler. Voor mij is een ras ajacied een supporter die al heel zijn leven voor ajax is of een speler die zijn gehele jeugd bij ajax speelt en daar uiteindelijk dan ook speelt. Maakt verder niet uit ook maar begreep niet helemaal wat je wilde zeggen!

10 september 2018 om 14:24

Geen probleem👍

10 september 2018 om 14:41

Dat hoeft niet per se een ras Ajacied te zijn hoor kan net zo goed een andere speler van een andere club zíjn

En daarom moet je gewoon gaan als er een goede aanbieding komt. Nu heeft hij een lekker zakcentje , mocht het toch einde verhaal worden. Die blessures kon hij ook oplopen bij Ajax.

Ik ben van mening, dat je altijd moetgaan als er leuke aanbieding komt. Mocht je echt heel erg talentvol zijn, dan komt het er uiteindelijk toch wel uit. Misschien moet je soms dan een stapje terug doen, maar als je hard blijft werken , dan komt het er wel uit.
Als het avontuur niet heel mooi wordt, dan denk ik dat het ook in Nederland niet mooier had geworden.

9 september 2018 om 23:47

Nee, je moet niet altijd gaan als er een leuk zakcentje komt. Als een 2e divisie club uit Engeland Frenkie de Jong een hoger salaris biedt dan Ajax dan zou ik hem zeker niet adviseren om te gaan.

10 september 2018 om 20:00

Ok een tweede divisieclub is een andere zaak. Maar een leuke club in een van de grotere competities zou ik altijd doen. Zoals de Premier League, Bundesliga, Serie A , Ligue 1 en de Primera Division

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

115 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 november
Naast Real Madrid heeft ook Barcelona Raheem Sterling op de korrel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren