Ronaldo verbaast na CL-finale: ‘Weet je wat hij deed toen we terugkeerden?’

Donderdag, 6 september 2018 om 13:10Tim Siekman

Cristiano Ronaldo won met Manchester United in 2008 in Moskou de finale van de Champions League. De Engelse topclub versloeg Chelsea bij de strafschoppenreeks door een cruciale redding van Edwin van der Sar. Nadat de Portugees terug was gekeerd in Engeland, besloot hij niet te gaan feesten, maar om een bezoekje te plegen aan de gym.

Nuno Viveiros, neef van de 33-jarige wereldster, leefde samen met Ronaldo in Manchester en kan zich in gesprek met Tuttosport herinneren dat de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or, in 2008 23 jaar, hem continu verbaasde. “Ik heb vijf jaar met Cristiano in Manchester geleefd. Een onvergetelijke ervaring”, begint Viveiros.

“De avond dat de ploeg de Champions League won, kan je die finale in Moskou nog herinneren? John Terry gleed weg en raakte de paal en op het eind keerde Edwin van der Sar het schot van Nicolas Anelka. Weet je wat Cristiano deed toen we terugkeerden in Manchester die avond? Hij ging trainen. Hij ging trainen nadat hij kampioen is geworden. Een echte kampioen."


Poll

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo met Juventus een keer de Champions League gaat winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door rinusmichelss)

Hij is niet voor niks samen met Messi de beste voetballer van dr afgelopen 10 jaar. Ronaldo heeft er echt extreem hard voor gewerkt. Echt veel respect voor die man. Geweldig. Alleen jammer dan hij soms iets te egoïstisch is zoals bij de uitreiking van de beste speler...

6 september 2018 om 13:24

Toch denk ik dat hij zonder dat ego niet zo ver was gekomen en hij hier dus ook veel aan te danken heeft. Het is misschien niet erg sociaal maar dit heeft hem wel gemaakt tot wie hij nu is. De beste voetballer van deze tijd (samen met Messi)

6 september 2018 om 14:07

Laat Haters maat praten,altijd een negatief ondertoontje van zoveel zogenaamde voetbal liefhebbers hier. Wees blij dat je zo een man hebt mogen aanschouwen en alle mooie momenten die hij voetbal gegeven heeft! Deze man is gewoon een fenomeen en de beste voetballer van de afgelopen 10 jaar samen met Messi! Denk dat mensen gewoon blij moeten zijn zulke grootheden aan het werk gezien te hebben.
Jankerds

6 september 2018 om 20:08

Wat een onzin reactie. Al hadden we bij wijze van spreken een voetballer gezien met de kwaliteiten van Messi, Ronaldo en Cruyff bij elkaar mag je er echt wel iets van vinden als het een egoïst is, iemand die schwalbes maakt of zeurt bij de scheids etcetera. Dat is juist zo jammer dat dat vaak gebeurt.

6 september 2018 om 13:49

Ik vind zn werkethos geweldig en snap niet dat niet meer voetballers zo voor hun kans gaan als Ronaldo.
Ik vind zn narcisme vreselijk, maar dat kan toch gewoon? Je kunt moeilijk zeggen dat hij niet extreem narcistisch is, dat doet niks af aan zn voetbalkwaliteiten.
Dat hij prive een hele aardige vent is, geloof ik ook gelijk. Daar kan ik niks over zeggen.
Wel dat ik zn gedrag in het veld verschrikkelijk vind. Daar mankeert toch niks aan?

Ronaldo doet er inderdaad alles aan om de beste te zijn. Wat mij betreft is hij dat niet, maar door die drive is het wel een fenomenale atleet en afmaker geworden die bij de grootste voetballers gerekend kan worden.

Wel typisch dat dit oude nieuws nu weer opduikt op het moment dat Ronaldo terecht volop kritiek krijgt op zijn narcistische houding om niet naar een uitreiking te komen omdat hij zelf niet wint. De PR machine rondom hem draait alweer op volle toeren om daar de aandacht van weg te halen en deze te leggen op zijn uitzonderlijke werkethiek.

6 september 2018 om 15:13

dat wordt alleen maar erger als straks de gouden bal er weer aan komt.

Aqua1 dat Ronaldo door velen wordt gehaat zit hem in het feit dat hij naast een absolute wereldster ook een geweldige narcist is. Dat is een kwaal die hem alles behalve sympathiek maakt.
k heb hem vorig jaar gezien in Bernabeu tegen Deportivo la Coruna.
Een lust voor het oog.
Maar na elke actie keek hij naar boven, waar een groot scherm hangt.
Steeds zien of hij in beeld was.
Ik blijf zeggen, hij is een geweldige voetballer, maar in mijn ogen ook een griezel.

6 september 2018 om 15:15

ja, en als je dat zegt dan ben je dus een "hater".....

echt om te huilen die aqua, hij moet het toch zelf ook zien dat het een verknipte persoonlijkheid is?
Net als dat ik ook wel zie dat het een geweldige voetballer is, ondanks zn vreselijke houding.

Omdat ik een hekel aan zn gedrag heb, kan ik nog rustig objectief over zn voetbalkwaliteiten zijn.
Bij aqua werkt dat niet zo....t is allemaal met de pet op. En degene die wat anders zegt is een "hater".

Ik vind het mooiste van deze wapenwedloop dat ook spelers en trainers telkens weer moeten benoemen: ‘ hij is de beste van de wereld’. Het lijken wel kleine kinderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3886 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 5 3 0 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Danny Blind verbaasd na ‘savage attack’: ‘Ik heb met niemand gesproken’

Danny Blind is uiterst verbaasd dat hij afgelopen week in het nieuws kwam in Engeland. De assistent-bondscoach van het Nederlands elftal toonde zich in een interview met de Daily Mirror uiterst...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren