Affaire Drommel krijgt mogelijk staartje: ‘Voor je land uitkomen is een eer’

Donderdag, 6 september 2018 om

Joël Drommel bedankte onlangs voor Jong Oranje om zich te focussen op de wedstrijden van FC Twente, maar de KNVB verbood de doelman nadien in actie te komen voor de Tukkers door te wijzen naar de FIFA-reglementen. Erwin van de Looi, bondscoach van Jong Oranje, heeft de ophef rond de sluitpost meegekregen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Heeft de KNVB juist gehandeld inzake de kwestie Joël Drommel?


Gerelateerd

69 reacties (laatste reactie door vedetterut)

Was hij eerste keeper dan vond ik het schandalig. Was hij 2e keeper dan kon ik hem enigszins begrijpen. Maar hij is 3e keeper dus heeft hij groot gelijk. Je gaat toch niet op de tribune zitten terwijl Twente een top match speelt?

6 september 2018 om 10:45

Jawel, dat doet hij nu alsnog, omdat hij die wedstrijd niet mee mag doen van de Knvb...

6 september 2018 om 10:53

Helemaal eens!!!

6 september 2018 om 11:27

Ik geef hem ook helemaal gelijk. Als derde keeper. Daar is geen eer aan te behalen. De reactie van de KNVB is te kinderachtig voor woorden en ik vraag me af of het juridisch wel houdbaar is. Volgens mij hebben we keuzevrijheid in Nederland.

6 september 2018 om 11:55

Moet Jeroen Zoet dan ook maar bedanken voor het Nederlands Elftal omdat Cillessen toch de voorkeur krijgt? Of Aké of al die anderen die op de reservebank zitten? Je mag nou eenmaal maar 11 spelers opstellen. Je kan niet zeggen de ene keer wil ik er wel bij zijn en de andere keer niet. Het Nederlands Elftal is het grootste podium dat je kan bereiken en het moet een eer zijn om uitverkoren te zijn tot de beste spelers van je leeftijdsgroep van het land. Als jij je club de voorkeur geeft snap je het principe van het privilege niet en hoef je ook niet meer terug te keren. Er is keuzevrijheid, maar geef dat dan direct vooraf aan en ga niet halverwege lopen janken als blijkt dat je niet zal spelen. Dan ben je een zwak persoon en verdien je het niet eens om geselecteerd te worden.

6 september 2018 om 12:08

Je snapt het niet. De KNVB roept de eerste doelman van Twente op als derde doelman, terwijl het Twente gewoon laat spelen. Dat kan niet en is een fout van de KNVB van jewelste. Drommel bedankte niet omdat hij reserve stond, maar omdat hij moest kiezen en dan is Twente de beste keuze. Die vergelijkingen met Zoet en Aké lopen dus volledig mank, omdat PSV en Bournemouth wél een break gekregen hebben van de KNVB en de Engelse FA.

6 september 2018 om 12:09

In welke competitie zou Zoet anders aankomend weekend zijn wedstrijd spelen dan?
Naar mijn weten ligt de Premier League ook gewoon stil in het interlandweekend..

Appels met peren vedetterut..
Wanneer Twente niet zou hoeven spelen, of indien Drommel tweede keus was geweest (wat vooraf de intentie was), dan was hij gewoon gebleven.

6 september 2018 om 12:14

Er is een verschil tussen 2e keuze en 3e keuze bij een keeper. De genoemde spelers maken een kans om in te vallen en kunnen knokken voor hun plek. In het geval van een keeper wordt er al nooit gewisseld. Mocht de eerste keeper geblesseerd raken, komt de tweede keeper aan de beurt dus alleen wanneer 2 keepers geblesseerd afvallen mag jij minuten maken.

Daarbij komt nog dat de spelers in oranje geen wedstrijd hebben met hun eigen club aangezien de competitie stil ligt tijdens interlands.

6 september 2018 om 12:49

De reactie van de knvb is volgens opgestelde regels, maar waar de knvb wel invloed op heeft is het speelschema van de competitie en daar maken ze een fout.
in het geval van Drommel is er weinig aan te veranderen, dit is zoals het is.
Als je niet voor je land wil uitkomen (reden moet daarin niet meegenomen worden), dan mag je ook niet voor je club uitkomen tijdens interlands.
Normaal is dit geen probleem, omdat de clubs normaal niet spelen.
Knvb moet gewoon de wedstrijd verplaatsen, dan is er niks aan de hand. En ze lossen het "regeltje"probleem ook direct ermee op. Je kan niet iemand schorsen voor een wedstrijd die niet gespeeld wordt.

6 september 2018 om 16:58

Het gaat mij ook niet om het feit dat Twente wel een wedstrijd speelt en andere teams niet. Aké kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om bij zijn club te gaan trainen in plaats van bij Oranje, wat is het verschil als je bij beide geen minuten maakt? Bij je club maak je er nog een goede beurt mee ook. Dan had Drommel zich van tevoren maar moeten afmelden, dat was dan gelijk een zorg minder, want als je je club boven je land stelt hoef je gelijk niet meer opgeroepen te worden.

Ook als 3e keuze is er gewoon een mogelijkheid om aan spelen toe te komen, ja die kans is kleiner, maar so what? Dat betekent niet dat jij maar eventjes kan doen wat jou het beste uitkomt terwijl er honderd anderen in jouw positie willen staan. Je bent uitverkoren omdat je tot de besten van je land wordt gerekend, dan moet je die kans ook gewoon pakken. Buiten dat is het ook nog eens veel leerzamer om 10 dagen met je nationale elftal op pad te zijn dan thuis in Enschede, maar goed dat is wat anders.

6 september 2018 om 20:14

Sjonge jonge.. je weet toch ook dat een belangrijke wedstrijd iets anders is dan trainen? Dit is een discussie niet eens waard, haha

6 september 2018 om 12:55

Eens socceroos, maar regels zijn regels en dit land, voetbalbond en Fifa hangt samen van een wirwar van onzinregels die niet te buigen zijn. Enige nuance is ver te zoeken.

Ik geef die jongen groot gelijk, als 3e keeper mee moeten met oranje of voor je club belangrijke wedstrijden spelen... zou ik ook voor mijn club kiezen

"voor je land uitkomen is een eer"

Dit is gelukkig nog altijd maar een mening, en aan iedereen om zelf te bepalen.

6 september 2018 om 10:38

Als de bond eens naar eer en geweten zou handelen dan was het misschien een eer geweest ja.

6 september 2018 om 12:50

Je voetbalt voor je land, niet voor de bond lijkt me.
Doet niets af aan het eer en geweten verhaal van deze bond hoor.
Maar je als speler zeg je niet "ik ben international van de kvnb".
Een trainer kan hier ook weinig aan veranderen trouwens, dus ik vind het helemaal niet gek van Van Looij dit zegt.

6 september 2018 om 12:00

Dat zou het idd moeten zijn ja "een eer". Jammer dat we dat we soort voetballers maar weinig meer hebben!

Als je derde keeper bent dan kom je niet voor je land uit, dan ben je gewoon opvulling. Idioot dat de Eerste divisie doorloopt terwijl Jong Oranje twee wedstrijden moet spelen.

Geef die jongen groot gelijk. Dit laat de dictatuur van de Knvb maar weer eens zien. Spelers als Dost mogen wel bedanken. Andere spelers fixeren een blessure om niet te hoeven spelen en de 3de keeper geeft aan dat hij liever naar zijn club gaat en wordt gelijk geschorst. Blijkbaar bestaat vrije keuze niet meer in dit land en ben je gewoon een slaaf van de Knvb.

6 september 2018 om 10:46

Dost speelt ook niet in een Nederlandse competitie, dus die kan niet op dezelfde manier aan de kant gehouden worden.

6 september 2018 om 11:07

Passionforpink

Dat denk ik dus wel; het staat in de fifareglementen dus die zullen over de hele wereld gelden.

6 september 2018 om 12:15

Laat ik het anders stellen, Dost kan niet met hetzelfde gemak aan de kant gehouden worden, omdat het dan via de Fifa zou moeten lopen, terwijl de Knvb in dit geval veel directer kan handelen.

6 september 2018 om 13:13

Dat zou in principe wel kunnen, echter speelt Sporting Portugal nooit officiële wedstrijden gedurende een interlandperiode. Daarin zit dus het verschil. Het is gewoon belachelijk dat het speelschema van de Keukenkampioen divisie gewoon doorgaat.

6 september 2018 om 11:14

@janny:
De dictatuur sjesuss we kunnen lekker overdrijven!

Dost bedankt voor heel Oranje en word dus niet meer opgeroepen. Is heel anders dan deze jongen, die wel mee wil, maar alleen op een positie die hij fijn vind.welke speler fixeren een blessure? Ook dat is niet toegestaan en als je wel voor je clubs peelt zullen er ook sancties komen.

Hij heeft een vrije keuze, dan bedankt hij ook helemaal voor Oranje/jong Oranje en heeft hij dit probleem niet meer. En dan niet nu ineens nu hij 3de keeper word ineens weg willen. als iedere speler die niet basis is weg gaat lopen is er geen beginnen meer aan.

Heeft niks met dictatuur en slaaf te maken, lekker drama er van maken.

6 september 2018 om 11:36

Geloof je echt dat Bergwijn een liesblessure heeft? Al voor het weekend werd aangegeven dat hij geblesseerd zou afhaken. En wat gebeurd er. Juist hij haakt af met een blessure. Deze week traint hij lekker binnen bij PSV zonder pottenkijkers en na de interlandperiode traint hij weer op het veld.

Als ik hem was, had ik bedankt voor Jong Oranje in de toekomst. Laten ze maar een andere 3de viool opzoeken. Knvb is echt een zieke organisatie.

6 september 2018 om 11:54

@janny:

Dat is complot denken en totaal niet te onderbouwen met feiten. Kunnen we dus bar weinig mee met en Bergwijn verhaal. Waarom zou hij niet voor Jong Oranje willens pelen in belangrijke wedstrijden en dan bij PSV in een kracht honk gaan zitten?!?!?!?!

Naja van mij mag hij bedanken voor Jong Oranje of Oranje, echt missen zullen we hem niet.

6 september 2018 om 14:32

Let maar op. Zaterdag 15 september speelt hij gewoon tegen ADO Den Haag. Verhaal dat naar buiten wordt gebracht is dat hij een lichte verrekking had in de lies en uit voorzorg Jong Oranje heeft verlaten.

6 september 2018 om 12:50

Dost heeft definitief bedankt he, voor altijd. Drommel alleen voor deze interland periode

Ik geef die kerel helemaal gelijk! Het kan voor Twente een mooi jaar worden. Je zal maar door zijn afwezigheid de komende pot verliezen en aan het einde van de rit 1 of 2 punten te kort komen..!
de KKD had ook stil moeten liggen.

6 september 2018 om 12:03

Dat de kkd niet stil ligt is een keuze van de clubs. Hierdoor zijn er minder wedstrijden op maandagavond.

Ik vind de reactie van de Knvb slecht. Zij hebben besloten om wedstrijden van de KKD door te laten gaan tijdens interlandweekends. Twente speelde toen nog geen eerste divisie en had er dus geen stem in, maar moeten nu wel op de blaren zitten.

Drommel zat als speler van Twente in de situatie dat hij (waarschijnlijk) voor de kat zijn achterkant bij Jong Oranje moest zijn terwijl hij bij Twente een belangrijke wedstrijd had kunnen spelen. Nu bedankt hij voor deze periode bij Jong Oranje, maar verbiedt de Knvb hem om alsnog zijn wedstrijd bij Twente te spelen.

Ik snap de Knvb ergens wel. Die hebben deze kwestie voorgelegd aan de clubs uit de eerste divisie, en veruit de meesten wilden doorspelen tijdens de interlandperiodes, maar clubs gaan dwarsbomen die daar destijds geen stem in hadden en er nu wel mee opgescheept zitten vind ik enorm zwak van de Knvb. Ze weten best dat sommige (met name de grotere) clubs hier nogal benadeeld worden, maar losjes omgaan met de situatie? Ho maar.

6 september 2018 om 11:16

Wat een onzin Twente en ook Sparta wisten dit al Ruim van te voren. Dan niet nu als het zo ver is er over gaan zeiken ineens.

Er is overleg geweest vanaf de Knvb wat moeten ze dan nog meer doen? Er is toen besloten door te spelen gewoon. Je kan niet voor Sparta en Twente een uitzondering gaan maken omdat ze er nog niet inzaten toen.

6 september 2018 om 14:02

Wat ze nog meer moeten doen? De nummers 15 t/m 18 van de Eredivisie (of wat je ook ziet als "dã© degradatiekandidaten" ) mee laten praten over dit soort kwesties, inzien waarom competitiewedstrijden tijdens interlandperiodes onhandig zijn en daarom niet al te streng met de regels daaromtrent omgaan.

De voornaamste taak van de Knvb is het voetbal in Nederland ondersteunen, niet het verprutsen.

Voor je land uitkomen is iets anders dan voor je land op de reservebank zitten. Drommel voelt de adem van Brondeel natuurlijk ook in z n nek.
Als ik t lees heeft hij het er ook met Van de Looi over gehad. Het is jammer dat Van de Looi hem toen niet heeft gewezen op de mogelijkheid dat hij dan geschorst zou kunnen worden (misschie wist Van de Looi dit niet.)
Vlgns mij had in dit geval een waarschuwing ook volstaan. Nu krijg dat spelers een blessure veinsen om niet te hoeven komen(is er keer een Twentenaar eerlijk is t weer niet goed :-))

6 september 2018 om 10:41

tja, alleen als jij een blessure veinst en vervolgens wel voor je club op de mat staat..... valt ook beetje op he

6 september 2018 om 10:54

Weet ik maar blijkbaar kunnen ze daar niets aan doen

6 september 2018 om 11:17

Tuurlijk wel! Dan word je ook gewoon geschorst...

als je doet of je een blessure hebt en wel gaat staan spelen voor je club, heb je het zelfde of een nog groter probleem.

Aah, de knuppel aan het woord Drommel als veld speler laat meetrainen.

Dit is echt hypocriet van KNVB.... Ze hadden voor seizoen begon dit moeten voorleggen aan de degradanten van ED of ze wel willen doorspelen tijdens interlandperiodes in de KKD. En dan alle KKD clubs er over laten stemmen. De kleine clubs zal vast ook niet eerlijk vinden als de grotere met een C elftal moeten aantreden dan heeft bijvoorbeeld je winst als Fc Eindhoven op Sparta ook geen trots als het tegen hun campingelftal is. Wat betreft Drommel er is theorie kans eerste twee keepers uitvallen maar om nou als KNVB hem dan 2 duels niet speelgerechtigd maken voor Twente is ook wel oneerlijk... Als bondscoach Looi in dit geval zijn toestemming geeft moet KNVB dat niet gaan overrulen

Drommel hoopt dat zijn beslissing geen gevolgen heeft voor de toekomst....

Nou ik mag toch hopen dat hij de eerste 3x gewoon genegeerd wordt. Wat heb je aan een speler, die als hij niet aan spelen toekomt niet meer bij de selectie wil zitten ? Dat tekent zijn slechte mentaliteit ondanks dat het zogenaamd heel loyaal naar zijn club toe overkomt.

Met Bijlow heeft jong oranje de absolute nummer 1 keeper. En laat Scherpen en Groothuizen maar strijden om 2e keeper te worden. Drommel kunnen we missen als kiespijn !

6 september 2018 om 10:48

Draai het eens om. Wat heeft Oranje aan een keeper die liever op de tribune zit bij een oefenwedstrijd dan dat hij een belangrijke wedstrijd keept?

6 september 2018 om 10:57

Ik heb al jaren moeten aanhoren dat spelers het al geweldig vonden als ze überhaupt opgeroepen werden. Tegenwoordig moet je dus opgeroepen worden en er zeker van zijn dat je bij de wedstrijdselectie zit?

6 september 2018 om 11:18

Hoorde je dat van spelers die vrij waren of die verplichtingen hadden bij hun eigen club? Zoals je al meer hebt kunnen lezen zou Drommel zich schikken in de rol van 2de keeper (zoals voorheen). Dat werd echter anders toen hij werd gedregradeerd naar derde keeper met 0 kans op speeltijd. Dan verdiend je daar gewoon je tijd, terwijl je bij je werkgever kunt ontwikkelen en belangrijk kunt zijn.

6 september 2018 om 11:23

Ik snap dat jij als Twente-fan anders redeneert.

Maar zoals gezegd het is een eer om geselecteerd te worden. Iedereen wil spelen en doorgroeien naar het echte Oranje.
Natuurlijk zal hij balen dat hij uiteindelijk 3e keeper is deze ronde. Maar je maakt wel onderdeel uit van een groep en een proces. Met je beste leeftijdsgenoten kun je trainen en daar moet je aantonen dat je beter bent dan je concurrent. Drommel was dat duidelijk dus niet en werpt nu de handdoek.

Oké Twente moet een wedstrijd spelen, dus dat is niet handig van de Knvb. Maar anderzijds zal niemand bij Drommel het kwalijk nemen als hij toch bij jong Oranje op de tribune had gezeten...

6 september 2018 om 11:42

Misschien is het wel zelfkennis van Drommel en weet hij net als wij dat hij het grote oranje nooit zal halen en dat hij daar zijn tijd gewoon verdoet (en de kans bestaat dat Brondeel hem passeert). Ik kan me als supporter van een eredivisie club ook goed voorstellen dat je zo makkelijk over de situatie denkt. De eredivisie ligt gewoon stil.

6 september 2018 om 11:09

Als hij ee reele kans op speeltijd heeft dan ben ik t met je eens maar nu niet De 3e keeper is bankvulling.bovendien is hem beloofd dat hij als 2e keeper mee zou gaan en speeltijd zou krijgen dau dan kan ik me zn reactie wel begrijpen. Hoeveel spelers van t Nederlands elftal zeggen voor elke oefeninterland wel niet af?
Vindt de fout bij de Knvb liggen .die hadden gewoon dit speelweekeinde vrij moet houden.ook voor de keukencompetitie

6 september 2018 om 11:29

Eens de fout ligt in oorsprong bij de Knvb

Maar goed, dat besluit is genomen en dan moet je daarmee om kunnen gaan. Ook als 3e keeper maak je onderdeel van de selectie en het proces uit. Niemand wil op de tribune zitten, maar je wilt normaal gesproken ook niet weglopen van de groep.

Ook voor andere internationals die gemakkelijk afzeggen voor oefenduels geldt dat ze een paar keer genegeerd moeten worden. Zoals nu met Bergwijn, ik denk dat hij volgend weekend gewoon speelt en daarna ook in Barcelona aanwezig is voor de Cl...

6 september 2018 om 11:14

Prima toch? Drommel laat zich niet lenen als derde keeper wanneer hij eigenlijk moet spelen bij zijn werkgever, en je noemt al 3 keepers. Had Van der Looi ook maar jouw inzicht..

6 september 2018 om 14:16

Nufc

Nou nou zeg...

Drommel stond centrale verdediger op he trainingskamp... Als veldopvulling had vd Looij keuze uit tig keepers maar hij kiest precise diegene die wel een wedstrijd moet keepen voor zijn werkgever, het is echt ridicuul.

Ach jaa hier hebben de jong ploegen nog meer last van, die stuurde toen een team de eerste divisie in met 1ste selectie spelers, was toen ook een probleem, dat hebben ze nu opgelost door de jong teams tegen elkaar te laten spelen.. tsja lost dat probleem op maar dit niet.. Dit is gewoon vervalsing van de competitie wat NEC was in deze periode (afgelopen seizoen) ook zijn betere spelers kwijt, nu geldt dit ook voor Sparta en Twente.. tsja.. gewoon stilleggen die 1ste divisie. Minder ploegen er in zodat je een minder druk schema hebt en dan kan je weer verder lijkt me.. En wat midweekse speelrondes net als de eredvisie?

Dit speelt al een week of twee of zo. Als de Knvb direct had aangegeven dat Van Drommel geschorst zou worden als hij voor Twente zou kiezen, had hij nooit bedankt. Nu is hij dubbel genaaid. Knvb slachtoffert Van Drommel om een statement te maken. Ongelofelijk.

6 september 2018 om 11:33

@boris:
Offff Drommel, zijn zaakwaarnemer of Twente zelf hadden de gevolgen kunnen opzoeken.
Lekke rmakkelijk altijd afschuiven, je hebt ook gewoon eigen verantwoordelijkheid..........

Hij heeft dit gewoon impulsiefbesloten vanaf zijn hotel kamertje daar toen. Tja van impulsiefe en emotionele acties komen vaak niet de beste beslissingen!

6 september 2018 om 11:41

Twente is geen partij hierin Die hebben gewoon netjes hun spelers afgestaan. Bovendien heeft van der Looij Drommel ook niet gewezen op de mogelijkheid van een schorsing.het is in overleg met deze coach gebeurt.die die zat ook fout.dus een waarschuwing was mi genoeg geweest

6 september 2018 om 12:04

Van der Looi had hem er ook op moeten wijzen in zijn "goede gesprek" met Drommel. Hij is hier immers de vertegenwoordiger van de Knvb die de sancties uitdeelt. Een goede coach had echter al lang kunnen indenken dat verwijzing naar derde keeper een deuk in de motivatie geeft wanneer de speler in Nederland zelf ook verplichtingen heeft.

Voor je land uitkomen is een eer inderdaad, en dat zou Drommel absoluut gedaan hebben! Echter met 0 uitzicht op speeltijd en tijdens trainingen zelfs misbruikt worden als verdediger valt er bij je club heel wat meer eet te behalen.

6 september 2018 om 11:12

Echt een eer om als derde keeper te fungeren vanaf de tribune..

Het zal je verbazen hoeveel mensen er dus gewoon zouden bedanken. Die jongen is 3e keeper, hij houd de bank of tribune warm voor zijn land. Daarbij is het tegenwoordig niet eens een eer meer voor de meeste jongens. Alleen maar voor een stapje hoger op of ze spelen voor het land waar ze zich verbonden aan voelen later aangezien dit nog jeugd is. Nu is deze jongen gewoon nederlands en heb hij dat dilemma niet. Ze moeten er niet zo een drama van maken daar bij de KNVB.

En het PR apparaat bij de KNVB maakt overuren. De nuances zijn de heren gek genoeg allemaal opeens kwijt. Uiteindelijk gaat het nergens om, zowel Twente als Oranje kunnen best zonder Drommel. Maar het is zo sneu voor die jongen zelf, denkt dat hij in overleg met de trainer een juiste keuze maakt en wordt uiteindelijk door de KNVB gemaakt tot een persoon waarbij een voorbeeld gesteld moet worden. En die fijne trainer waarmee overlegd werd? Laat m nu vallen als een baksteen, vuillak.

6 september 2018 om 13:33

Het gaat om het principe. Natuurlijk maakt het niet zo veel uit wie de derde keeper is, maar ik snap prima dat de Knvb hier hard in is.

6 september 2018 om 14:13

Asroma, het maakt heel veel uit wie de derde keeper is, die kan je ook uit de eredivisie halen bijvoorbeeld, zit vast wel een jonkie tussen ergens die niet hoeft te spelen.

Het hard zijn is ook kolder want de Fifa regel laat ruimte om de straf niet toe te passen.

6 september 2018 om 13:57

Links en rechts invloed op Drommel, dat zal best. Maar enige invloed vanuit de KNVB op VD Looi in deze lijkt mij ook niet ondenkbaar.

Ik snap de discussie niet en ook he wijzen naar de KNVB is vreemd in mijn ogen. De regels van de FIFA zijn helder en niet van dit jaar. Elke club kent deze regels volgens mij en dan nu verontwaardigd zijn omdat regels worden gehandhaafd is vreemd. Het doorspelen gebeurde vorig jaar ook al, volgens mij was NEC vorig jaar een keer de pineut met 3 spelers. Daarbij hoor je clubs nu pas. De afspraken zijn er al lang, maar de hele zomer hoor je ze niet. Daarbij vergeten veel dat de KKD een week later dan de ED is begonnen, terwijl er meer wedstrijden moet spelen. Dit moet met name Twente zeer goed uitgekomen zijn, want het geld van de gemeente heft ervoor gezorgd dat er nog een heel elftal gehaald kon worden, anders hadden ze nu 3 wedstrijden gespeeld in plaats van 2. Daarbij is doorspelen ook gunstiger voor de clubs anders hadden we meer speelrondes gehad van maandag vrijdag maandag. Dan klagen we ook over klote schema voor de supporters en spelers.

Ik ga ervan uit dat Drommel het ook zeker een 'eer' vindt bij de selectie van Jong Oranje te zitten. Maar dat wil niet zeggen dat hij zijn plichtsgevoel richting werkgever en duizenden supporters in het stadion niet zwaarder kan laten wegen. Laat ik het risico op het verliezen van zijn basisplaats, wat funest voor zijn carrière kan zijn, nog maar even buiten beschouwing. Met alleen 'eer' komt er geen brood op de plank.

Zeg Meneer van der Looij, hoeveel eer denk je dat Joel Drommel ervoer toen je hem als centraal verdediger neerzette in een oefenpotje onderling? Als die jongen zich vervolgens tot jou wendt en je staat toe dat hij vertrekt (want als de Bondscoach had gezegd, ' jij moet blijven en zo niet dan word je geschorst' dan was hij gebleven natuurlijk) waarom straft de organisatie waar jij ook deel van uitmaakt hem dan alsnog?

Verder staat er in de Fifa regels dat een club de speler KAN schorsen voor de wedstrijd + 5 dagen maar dat ze vrij zijn om de regel wel of niet toe te passen, daar mag de Knvb zich dus gewoon niet achter verschuilen, het is geen dwingende maatregel.

Ik ben wel blij met Brondeel onder de lat, maar de gang van zaken is echt beschamend.

Wat is dit toch allemaal een gezeik zeg,je mag in je leven toch wel zelf beslissen het is toch geen strafkamp

Wat een gezeik, de Knvb en Van de Looij maken zich volledig belachelijk.
Je weet dat Twente een speelronde heeft om het echie!

Je roept hem op voor derde keeper en gebruikt hem op de training als verdediger...want? Er zijn geen verdedigers meer in der lande?? Want er is geen betere 3de keeper te vinden??

Wanneer is er ooit een derde keeper ingezet gedurende een wedstrijd.

Laat Drommel gewoon zijn werk doen bij Twente.het is overigens tot noch toe een zeer matige keeper...

Rode kaart voor de Knvb en vuurrood voor Van der Looij. Die zal beter moeten weten.

Wat lopen ze bij Twente toch allemaal te zeuren. Waar maken ze zich druk om, net alsof ze een heel team missen. Brondeel lekker opstellen, daar wordt Twente nog beter van ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper00
Wesley HoedtVerdediger00
Jeremiah St. JusteVerdediger00
Karim RekikVerdediger00
Hans HateboerVerdediger00
Derrick LuckassenVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland U21.

2 fans
Keeper, 22 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 15 februari
Een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt hangt af van de fysieke gesteldheid van Samuel Umtiti. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren