El Khayati sloeg lucratieve aanbieding af: ‘Veel dingen aan mijn hoofd gehad’

Maandag, 3 september 2018 om

Nasser El Khayati blonk afgelopen weekeinde uit bij ADO Den Haag en gidste de ploeg van trainer Alfons Groenendijk met vier treffers naar een 2-4 overwinning op Excelsior. De 29-jarige aanvallende middenvelder kreeg deze zomer volgens De Telegraaf een lucratieve aanbieding van het Moldavische Sheriff Tiraspol, maar bleef ADO desondanks trouw.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Abdenasser El Khayati nog een stap hogerop zetten?


Gerelateerd

38 reacties (laatste reactie door constant kante)

Grote speler bij een kleine club, op dit moment beter dan een RvP of Luuk de Jong, de topclubs in NL lagen weer te pitten, Khayati speelde vorig seizoen ook al zeer sterk.

3 september 2018 om 11:49

El Khayati doet het echt enorm goed maar beter dan RvP is hij echt niet. Ookal is Van Persie nu al 35, die straalt zoveel klasse en inzicht uit.
Daarnaast zijn Rvp en Luuk de Jong spitsen en dus de vergelijking is sowieso al vreemd. Zeg dan Toornstra of Ramselaar, dan had ik je wel gelijk gegeven.

3 september 2018 om 14:26

Ik schreeuw al jaar en dag dat deze jongen met 2 vingers in de neus bij Feyenoord de vedette op 10 zou kunnen zijn. Beter dan alle aanvallende middenvelders van Feyenoord en ook bij PSV zou hij van toegevoegde waarde zijn. Heerlijke voetballer. Zie mensen hier al zeggen bij een topclub had hij dit niet gekund. Bij Feyenoord zou hij de beste speler zijn, 4 x beter dan toornstra en Vilhena bij elkaar.

3 september 2018 om 11:49

Dit is typisch een speler die prima rendeert bij een ADO etc. Bij een Feyenoord, PSV komt hij veel te kort, dus dat "weer te pitten" slaat nergens op. Had de jong of RVP bij ADO gespeeld kregen hun zeker de voorkeur + het feit dat hij geen 9 is.

3 september 2018 om 11:56

Nou dat vind ik toch een te makkelijke conclusie. Ik denk niet dat hij beter is dan Pereiro of Ziyech maar ik zie niet in waarom hij bij Feyenoord niet zou spelen. Het is een speler die over een goede techniek beschikt, scorend vermogen heeft, goed schot, goede dribbel en hij is op dit moment ook nog de speler die de meeste kansen heeft gecreëerd dit seizoen. Nou weet ik wel dat bij Ado het hele elftal om hem draait maar als je 11 goals en 11 assists geeft in seizoen dan doe je het naar mijn mening uitstekend.

3 september 2018 om 12:14

Khayati kan met zijn techniek en manier van voetballen het verschil maken en elke topclub zou er beter van worden. Waarom hij niet binnen is gehengeld is mij een raadsel. Hij is nog altijd beter dan een hoop middenvelders zoals vd Beek, Schone, Rosario, Toornstra, Ramselaar om er maar een paar te noemen.

3 september 2018 om 12:33

balverlies

Hij is ook beter dan Mazraoui, Tagliafico, Angelino, Dumfries en Wöber. Maar dat is nog geen enkele reden om hem dan maar te kopen als Ajax of PSV zijnde denk ik.

3 september 2018 om 12:38

Ik geloof er niets van dat elke topclub er beter van zou worden. Er zit een verschil tussen de man zijn bij ADO of Ajax. En de vergelijking met spelers die voor de verdediging spelen lijkt me ook niet terecht.

3 september 2018 om 14:26

Als hij echt zo goed was, was hij allang opgepikt, deze jongens ook alweer 29, dus zo goed is hij weer niet, nogmaals prima speler voor de subtop, middenmoot, maar absoluut geen speler voor de traditionele top 3

3 september 2018 om 14:58

Wat een argument van niks! Zijn prestaties zijn gewoon uitstekend en om nou op voorhand te zeggen dat een speler iets niet kan zonder dat we het daadwerkelijk gezien hebben is onterecht. Door zijn leeftijd nemen ze hem natuurlijk niet maar als hij 18-23 was geweest dan hadden ze hem zeker gekocht. Verder is zijn leeftijd erbij halen heel makkelijk maar hij kan ook op latere leeftijd opbloeien kijk maar naar de ontwikkelingen die Mertens, Theo Janssen, Vardy etc. Op toch wat latere leeftijd lieten zien.

5 september 2018 om 16:07

Khayati zou zeker niet misstaan bij Ajax.

3 september 2018 om 12:24

Beter dan van Persie? De man die op 35 jarige leeftijd Feyenoord draagt en die wekelijks het verschil maakt bij een betere club dan Ado, je maakt je volkomen belachelijk met deze reactie. Het is wel vaker gebleken dat spelers uit de subtop niet goed genoeg zijn voor Feyenoord Ajax en PSV. Daar is El Khayati er zeer waarschijnlijk ook een van

3 september 2018 om 12:27

Frankrami

Nounou, beter dan Van Persie zeg jij, poeh. Maar goed, leuke conclusie van jou, dat 'de topclubs weer lagen te pitten'. Maar weet je, ik trek een hele andere conclusie. Ik trek de conclusie dat jij, kenneljik, hebt liggen pitten. Want vertel mij eens hoeveel spelers die de Koning bij een kleine club waren hebben de afgelopen jaren de stap gemaakt naar een topclub en voldeden daar? Laat ik je op weg helpen, steeds vaker blijkt dat spelers vaak helemaal niet die stpp omhoog kunnen maken.

Dus nee, het heeft echt niks met pitten te maken maar met realisme en feitenkennis.

Niemand weet of El Khayati wel zou renderen bij Feyenoord of Psv. En denk je echt dat hij een Ajaxspeler is? Op basis waarvan dan? Een paar mooie en knappe goals tegen Excelsior?

5 september 2018 om 16:10

Op basis van zijn spel en voetbalinzicht.

6 september 2018 om 10:27

Huh? Ik dacht dat hij nog helemaal niet bij Ajax had gespeeld, maar kennelijk volgens jou dus wel. En hij heeft bij Ajax zijn spel en voetbalinzicht laten zien begrijp ik van jou.

Sorry, ik heb dat even gemist, my bad.

Maar goed, jij had destijds ook allang gezien dat Adam Maher op basis van zijn spel en voetbalinzicht op zeker ging renderen bij PSV natuurlijk. Want dat is altijd goed te zien, dat spelers van subtoppers gegarandeerd op zeker toppers worden bij topclubs.

3 september 2018 om 12:59

Ik denk dat in elk geval Ajax en PSV hem niet genomen hebben vanwege zijn leeftijd.
.
Was El Khayati een jaar of 25, dan zou je de gok nog wel kunnen nemen en hem een contractje voor een jaar of twee kunnen geven onder het mom van 'Baadt het niet, schaadt het niet'. Maar hij nadert de 30, en hij heeft het in tegenstelling tot een Tadic, Huntelaar, en Blind in het buitenland nooit echt op een behoorlijk niveau kunnen waarmaken.
.
Als je dan de ambitie hebt om in de Champions League uit te komen, kan ik mij voorstellen dat je niet extreem happig meer bent om hem aan te trekken. Dat de subtop (AZ, Vitesse, misschien nog Utrecht) hem daarentegen heeft laten lopen is wel opmerkelijk.

5 september 2018 om 16:13

Utrecht op zeker niet daar is het afzakken in gang gezet. Hij speelt nu met Den Haag in de subtop en vorig jaar ook in de subtop geëindigd. Mocht ie vertrekken dan liever naar een buitenlandse club die wel het maximale over hebben voor een speler van zijn kwaliteiten.

5 september 2018 om 16:03

ADO is geen kleine club, volgens mij ken jij de historie van ADO niet.

6 september 2018 om 10:58

Hvv, HBS en Quick zijn grotere clubs dan Ado.

Beter dan Thomas, beter dan Labyad, beter dan alle middenvelders van Feyenoord en misschien ook wel beter dan Pereiro.

En qua rendement (goals/assists) kan je dan alleen de voorkeur van Labyad nog verklaren t.o.v. El Khayati.

Dit was ook voor zaterdag dat hij zijn 4 goals maakte al wel bekend.

Vraag me echt af waar topscouts en toptrainers naar kijken?? Wil je presteren dan gaat het om kwaliteit in mijn ogen en niet of iemand tussen de 18 en 25 jaar is... en doorverkocht kan worden.

5 september 2018 om 16:15

ADO speelt in de subtop, dus die stap is overbodig-

3 september 2018 om 12:31

Boukhari leek ook goed bij kleine clubs. Persoonlijk heb ik hem nooit zien voetballen dus kan er geen oordeel over geven maar het zal toch geen toeval zijn dat hij op zijn 29ste bij ADO speelt.

5 september 2018 om 16:15

Is gewoon een laatbloeier en het geluk moet je ook eens mee hebben.

3 september 2018 om 12:35

shenkie

"vraag me echt af waar topscouts en toptrainers naar kijken??"

Hint: In ieder geval naar veel meer dan puur de doelpunten alleen.
Punt is dat Pereiro al laat zien het niveau aan te kunnen. El Khayati heeft niet bij Ajax of PSv gespeeld. En van Maher wisten we ook allemaal al dat die geweldig kon voetballen. Hoe is dat verlopen, bij Psv? Dát zijn van die dingen waar fans geen rekening mee houden maar scouts uiteraard wél!

3 september 2018 om 17:10

Constant kante Ik snap wel ergens wat je bedoeld, maar om de vergelijking met maher te maken... die kon geweldig voetballen, maar schoot alle ballen van buiten de 16 hobbelend richting de 16.. simpelweg een gebrek aan power! ... en de vergelijking met Pereiro? die presteert vanaf de penalty stip en af en toe tegen Ajax of Feyenoord, die jongen heeft verder nog amper wat laten zien, dat ben je toch wel met me eens neem ik aan.

3 september 2018 om 17:32

Het ging, uiteraard, niet om de exacte vergelijing Kayati/maher. En dat Kayati een goed schot heeft en Maher niet, dat zijn we inderdaad eens.

Het ging erom dat jij de traditionele vergissing maakt om te denken dat iedere speler die uitblinkt bij subtopclubs en middenmotors automatisch zal slagen bij Ajax of Psv. In dat verband gebruikte ik het voorbeeld Maher.

Dus in die zin is mijn reactie het antwoord op jouw openlijke vraag hier van waar die scouts van die clubs die op zoek zijn naar 'kwaliteit' dan naar kijken. En ik herhaal het dan nog maar een keer, naar veel meer dan naar scoren alleen. Logisch ook. Als voetbalfan kan je het je veroorloven om spelers maar op één facet te beoordelen, scouts zullen een speler toch echt wat beter moeten bekijken. En misschien kun je je anders ook afvragen waarom deze jongen dan, na in Engeland mislukt te zijn, nu na drie jaar nog steeds bij ADO zit. Zelfs de subtopclubs zien niet die kwaliteit die jij wél ziet, kennelijk.

By the way, PSV had hem in de jeugd. Hij is na een seizoen weggestuurd. Ik weet niet waarom, eerlijk is eerlijk, en ik ga ook niet speculeren wat daaraan ten grondslag lag. Maar kennelijk zagen die scouts en jeugdtrainers ook niet de kwaliteit in hem. Tuurlijk kan een speler groeien, ook karakterologisch, maar het zegt wel iets.

5 september 2018 om 16:18

Hij zou de beste aanvallende middnevelder zijn bij alle subtop(Az en Vitesse) clubs

Gewoon lekker bij ADO blijven. Denk dat dit ook zo'n speler is die het bij een middenmoter erg goed doet, maar als ze een stap omhoog maken belanden ze op de bank. Bovendien is hij al 29. Als je nog wg zou gaan zou ik voor geld weggaan. Anders lekker bij ADO blijven waar je gewoon lekker kan voetballen.

Werkelijk onbegrijpelijk dat El Khayati niet door de subtop zoals een AZ, Utrecht of Vitesse opgepikt word/werd. Die vent speelt al langere tijd de pannen van het dak, en niet alleen afgelopen weekend.
Hoop dat ADO het goed gaat doen dit jaar!

5 september 2018 om 16:19

Bij AZ en Vitesse zou hij zeker niet misstaan maar een stap naar Utrecht lijkt me weer een stap opzij.

Als ADO fan kan ik zeggen dat ie ook weken achter elkaar niets laat zien wat dan dat hogere niveau is. Desalniettemin ben ik blij dat hij er is en het nu doet. Even vier wedstrijden hetzelfde niveau halen en dan praten we verder.

Edwin Grunholz type speler (ook een Hagenees), maar edje was lui om te verdedigen en speelde stiekem door in de zaal maar was ook een speler waar je graag naar keek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.VVV-Venlo37-16
12.ADO Den Haag36-13
13.PEC Zwolle35-12
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. ImmersMiddenvelder316
S. BeckerAanvaller305
T. NecidAanvaller237
M. LorenzenAanvaller222
T. GoppelAanvaller210
R. ZwinkelsDoelman190
T. BeugelsdijkVerdediger230
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina ADO Den Haag.

6 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Maandag 22 april
In de zomer van 2020 gaat Real Madrid een concrete poging ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren