Ronaldo blijft ook in derde wedstrijd voor Juventus zonder doelpunt

Zaterdag, 1 september 2018 om

Juventus is na drie speelrondes nog altijd foutloos in de Serie A. Het elftal van trainer Massimiliano Allegri had het zaterdagavond niet eenvoudig op bezoek bij promovendus Parma, maar trok de drie punten na rust toch uit het vuur: 1-2. Cristiano Ronaldo stond negentig minuten binnen de lijnen, maar de Portugese vedette bleef ook in zijn derde wedstrijd voor Juventus zonder doelpunten.

Juventus won slechts één van zijn vijf laatste competitiewedstrijden op bezoek bij Parma, maar ditmaal zat la Vecchia Signora al na twee minuten voetballen op rozen. Een voorzet vanaf de rechterflank van Juan Cuadrado werd ongelukkig verwerkt door verdediger Simone Iacoponi, waarna Mario Mandzukic van dichtbij voor de 1-0 zorgde. Het elftal van Allegri kwam zo vroeg op voorsprong, maar maakte zeker geen grootse indruk.

Parma had al snel wat terug kunnen doen, maar Leo Stulac wist uit een vrije trap slechts de lat te raken. De promovendus liet zijn tanden echter zien in de eerste helft en wist na 33 minuten voetballen ook daadwerkelijk langszij te komen. Yao Gervinho liep een voorzet vanaf de linkerflank van dichtbij binnen en liet zo zijn eerste doelpunt op de Europese velden aantekenen sinds hij AS Roma in januari 2016 had verlaten voor een avontuur in China. Ronaldo zocht in de eerste helft nadrukkelijk naar een doelpunt, maar het zat de superster niet mee.

Een klein kwartier na de onderbreking kon Ronaldo echter toch juichen: Blaise Matuidi ging een combinatie aan met Mario Mandzukic en schonk Juventus vervolgens met een hard schot in het dak van het doel een nieuwe voorsprong. Douglas Costa was twintig minuten voor tijd dicht bij de beslissing, maar zijn schot scheerde rakelings voorbij het doel van Luigi Sepe. Parma mocht daardoor blijven hopen op een resultaat. Di Gaudio snelde een kwartier voor tijd voorbij Cuadrado, maar zijn schot kon Wojciech Szczesny daarna niet verontrusten. Parma zette in de slotfase nog wel aan, maar een nieuwe gelijkmaker bleef uit.


Poll

Denk jij dat Cristiano Ronaldo dit seizoen nog aan de hoge verwachtingen zal gaan voldoen?


Gerelateerd

129 reacties (laatste reactie door matjeq)

Beste mensen ik weet niet of ik ooit gelijk ga krijgen...maar ooit heb ik geroepen "mocht Ronaldo weg gaan uit Madrid, dan gaat het zwaar worden voor hem".
Bij Real Madrid is scoren erg makkelijk.
Omdat Real over een team beschikte die in het belang van Ronaldo speelde. Neem Marcelo als een voorbeeld. Ieder bal van Marcelo ging naar Ronaldo.
Ronaldo hoefde alleen zich te positioneren voor de goal en in tikken.
Ook in La Liga werd niet zo hart verdedigd als in Italie.
Nu ga je zien dat Ronaldo echt moeilijk aan scoren toe komen.
Ja zijn leeftijd speelt ook een rol. Maar de verdedigers in Italie zijn geen watjes en zijn ook niet vies van een charge.
Ik zal nooit Nesta vs Messi vergeten.
Nesta had Messi absoluut in zijn greep zonder geen enkel overtreding te maken.

Ronaldo kan niet dribbelen om paar verdedigers uit te schakelen en vervolgens scoren. Hij moet het van de ruimtes hebben. In Italie worden er niet veel ruimtes weg gegeven. En als je Ronaldo kort dekt dan blijft niets van hem over.

Ik denk dat Ronaldo tijdprik echt voorbij is. Ik verwacht hem volgende jaar echt niet in top 3.

1 september 2018 om 22:28

Ik weet niet of je de drie wedstrijden hebt gevolgd, maar dribbelen kan hij nog echt wel en zeker aan die linkerkant is hij gevaarlijk. Hij moet gewoon nog wennen en heeft een beetje pech momenteel. Marcelo speelde ook 9 jaar met hem samen he. Hetzelfde geld voor Benzema en Ramos. Dit is gewoon een hele nieuwe omgeving. Het komt vanzelf.

1 september 2018 om 23:41

@raffaello

Dribbelen kan hij nog echt wel??? Leuk dat hij heel af en toe eens een mannetje uitspeelt aan de zijkant.. Je doet alsof hij nog steeds een van de beste dribbelaars is van de wereld...hij is nog niet eens top 100.

Hij heeft zeker pech in de afronding en hij gaat zeker weten snel scoren voor Juventus. En mensen die zeggen dat hij het moeilijk gaat krijgen in Italië dan in Spanje moeten ook begrijpen dat als Higuain kan scoren bij Milan en bij Juventus Ronaldo dat al helemaal kan...ze hebben 9 punten en dat is het belangrijkste...

Wat me dan wel weer verbaasd is dat de Ronaldo fanboys wel snel Ronaldo beschermen dat hij goed speelt ondanks dat hij geen goals maakt...maar zodra Messi fans dit over Messi zeggen worden de goals van Ronaldo er altijd bij gehaald als tegen argument,om ons argument dat goals niet altijd het belangrijkste zijn om goed te spelen te minimaliseren...

Als Ronaldo niet scoort is die zeker nog steeds gevaarlijk maar hij brengt kwa spel echt totaal niks bij aan het team. Zijn dribbels en zijn passing is echt niet van wereldtop niveau...hij moet het echt hebben van zijn positionering, het schieten van alle hoeken en standen en zijn kopkracht...alle voetballende aspecten zijn matig.

2 september 2018 om 00:09

Er zijn er nog maar enkele van over die nog steeds finished durven te roepen. Rustig aan jongens elke speler krijgt een jaar om zich aan te passen, maar deze meneer hoeft alleen los te komen en dan komt t vanzelf

2 september 2018 om 00:39

Ik respecteer je lange reactie, maar ben het uiteraard niet eens met je mening. Het is natuurlijk een beetje gek als je Ronaldo niet benoemt bij de 100 beste dribbelaars van de wereld maar misschien moet ik dat niet te letterlijk opvatten. Ik zie wat ik zie en daar geef ik mijn mening over. Feit is dat Ronaldo nog niet gescoord heeft in 3 wedstrijden. Ik kan het niet als feit benoemen maar mijn mening is dat hij in die 3 wedstrijden veel beter voetbalde dan de afgelopen 3 jaar bij Real Madrid. Dribbelen is toch een mannetje voorbij komen met de bal. Dat is wat hij deed. Nee hij komt 3 man voorbij, maar er zijn maar een paar die dat kunnen. Messi, Neymar, Mbappe en Hazard. Ik zie mooie dingen als Ronaldo aan die linkerkant speelt en ik heb Messi zelf in mijn eerste post helemaal niet erbij betrokken. Ik snap dan niet heel goed waarom je je aangevallen voelt. En fanboy of fanboys moet je die termen gebruiken? Het klinkt zo negatief als ik dat lees. Ik ben fan van Ronaldo zijn arbeidthos, maar ook van Messi zijn geniale veldspel.

2 september 2018 om 00:59

Wel een beetje komisch, je klaagt over 'ronaldo fanboys', maar bent zelf de enige die Messi erbij haalt en de discussie begint, terwijl raffaello Messi niet eens noemt

2 september 2018 om 01:04

Waar moet hij aan wennen dan? Dat het gras groener is dan in Madrid?

2 september 2018 om 11:25

Ik weet ook niet zeker of Ronaldo bij de beste 100 dribbelaars hoort. Ronaldo heeft 4 geslaagde dribbels voor Juventus in 3 wedstrijden. Neymar doet dat in een helft. Het is natuurlijk deels afhankelijk van je rol in het team - van Ronaldo wordt minder verwacht dat hij mensen passeert -, maar denk dat alleen al bij Juve iig Costa en Dybala betere dribbelaars zijn.

1 september 2018 om 22:31

The-best Je hebt best gelijk met dat real opgebouwd was om ronaldo te laten scoren en ik zei het ook al vanaf het begin dat hij niet veel zal scoren, maar ik hoop dat hij wel gaat scoren om ons te helpen.( vooral in de ucl)

1 september 2018 om 22:33

Een beetje voorbarig. Je hebt in bepaalde zin gelijk maar geef hem even de tijd. Met een beetje geluk had hij er nu al drie à vier inliggen. De gehele voorhoede van Juve is nog zoekende en Allegri weet ook nog niet bepaald wat hij wil. Je hebt met Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Bernardeschi, Costa en Cuadrado als opties behoorlijke luxe, maar eigenlijk ook allemaal spelers die niet blij zullen met een plek op de bank. Ik zie voorlopig Ronaldo als enige zekerheid voorin, de rest zit nu eigenlijk een beetje in een soort auditie-fase.

1 september 2018 om 22:35

Italië is een hele andere cultuur. Hij speelt pas drie wedstrijden in dit team. Hij hoeft ook niet 30 goals te maken. Tegenstanders zetten toch twee man bij hem. Als Juve maar wint.

1 september 2018 om 22:43

Hij os volgens me echt wel gehaald om te scoren. Je betaalt niet 112 miljoen voor een speler die niet gaat scoren. Men ging uit bij Juve dat hij ook zo makkelijk ging scoren bij Real. Ik heb het gevoel dat men bij Juve totaal niet hebben beseffen dat Italie anders is dan Spanje.

1 september 2018 om 23:13

Hij is gehaald om de CL te winnen.

1 september 2018 om 23:18

Met een speler ga je geen cl winnen, het is Ronaldo van harte gegund maar Juventus vind ik geen nummer een titel kandidaat voor de cl

1 september 2018 om 23:29

Dat was Real Madrid vorig seizoen ook niet tot dat Ronaldo Real Madrid bij de hand nam.

2 september 2018 om 00:04

Om de CL te winnen moet je kunnen scoren.

2 september 2018 om 00:06

Niet in de halve finale en ook niet in de finale. Dat hebben Asensio en Bale gedaan.. Je mag wel zeggen dat hij ze tegen Juve heeft geholpen. Maar in de halve finale en Finale was hij zwaar onzichtbaar

1 september 2018 om 22:35

Haha daarom scoort Ronaldo zoveel in de Cl en ook tegen Italiaanse tegenstanders

1 september 2018 om 22:44

Omdat Real Madrid in zijn dienst speelde zo als ik zei.

1 september 2018 om 22:50

Gast het is pas begin van seizoen,ik kan zovaak herinneren dat Ronaldo niet scoorden bij Real en iedereen schreef hem weer af hij werd zelfs uitgefloten door de Real fans,maar toch scoorden hij minimaal 25 doelpunten elke seizoen

1 september 2018 om 22:36

Hoe heeft hij dan al die goals in de champions league gemaakt tegen italiaanse tegenstanders. En als het zo makkelijk is om ronaldo af te stoppen is het toch wel vreemd dat ronaldo meer dan 500 goals in zijn carriere heeft gemaakt.

1 september 2018 om 22:36

Dit word echt elk jaar gezegd hij moet gewoon wennen aan zijn nieuwe team hij had ook al een paar keer kunnen scoren.

1 september 2018 om 23:04

Hahah, idd. Ik herinner me al die Madridista’s die in herfst van Ronaldo afwilden. Maanden later waren deze mensen het niet alleen vergeten, maar was Ronaldo weer een god. Het klopt zeer zeker dat Real op Ronaldo ingesteld was, maar dat wil nog helemaal niets zeggen. Ronaldo gaat zijn goals gewoon scoren bij Juve, misschien wat minder dan bij Real.

Ik wil wel even benadrukken dat ik al jaren zeg dat Modric en Marcelo belangrijkste spelers zijn van Real, niet Ronaldo. Nu Ronaldo weg is, gaat iemand anders de goals maken, misschien iets minder dan Ronaldo.

1 september 2018 om 22:36

Eens met veel wat je zegt.. maar nesta messi in zn zak zonder een overtreding? Niemand stopt messi 1 op 1, de trage nesta moet vaak rugdekking hebben gekregen als wat jij zegt waar is.. de wedstrijd tegen milan die ik in mn hoofd heb is dat messi ze declasseerde.. 4-0, zal nesta wel niet mee hebben gedaan hé?

1 september 2018 om 22:42

@The_best_1 De Ronaldo van nu ja kan nii n paar man voorbij dribbelen en scoren de Ronaldo tot aan 2014 kon dat wel daarna deed ie geen trucjes meer en alles en dat heeft hij meerdere malen uitgelegd waarom ie dat nii meer doet.... poahh echt ken ik zo ziek van wore he met zn "Ronaldo kan dit niet dat niet" kijk alsjeblieft terug man die skills en alles dat kon alleen Ronaldinho die skills wat CR7 kan (Ronaldinho kon veel meer maar ik denk dat mensen weten wat ik bedoel) Ronaldo heeft zovaak aangegeven dat ie niet meer hetzelfde speelt zoals eerst omdat ie zich heeft aangepast

1 september 2018 om 22:53

Andere kant heeft Ronaldo ook probleem met VAR systeem, want dan kan hij niet makkelijk gaan liggen... dat deed hij vaak in Spanje.

1 september 2018 om 23:58

Echt dribbelen doet hij toch al niet meer sinds zijn tweede jaar bij real.

2 september 2018 om 00:44

Ronaldo scoorde afgelopen seizoen tot januari 4 goals in de competitie. Trek jouw conclusies niet te snel.

2 september 2018 om 07:49

Ik denk had manchester moeten terugkeren ik denk persoonlijk dat hij dat niet is gegaan vanwege mourinho wat een dwaas is dat pfffff

Heb de wedstrijd niet gezien maar zag wel met live meepraten dat Parma het tot de rust iig niet slecht deed, Juve heeft nog niet echt een goeie start qua spel (qua punten natuurlijk wel). Kan een Juve fan mij vertellen waarom? Hebben echt een geweldig team

1 september 2018 om 22:32

Simpel, omdat Allegri niet voor voetballers kiest maar voor lopers en slagers. Alweer Khedira, Matuidi en Cuadrado.. Khedira of Matuidi moet eruit. Cuadrado mag van mij nooit starten, hoogstens invallen

1 september 2018 om 22:35

Cuadrado mag van mij gewoon starten hoor, hij is gewoon echt een goede speler, maar hij is een aanvallende speler en geen rechts back.

1 september 2018 om 22:39

@sandroazzena: Cuadrado heeft tenminste lef. Zag je hoe hij in de eerste helft hard liep voor een bal en daarna keihard de sliding aanging met een speler van Parma? Nee, die moet je lekker laten staan. Type speler die je mist wanneer hij niet meedoet, zoals terecht in de documentaire op Netflix wordt aangegeven. Khedira mag er wel uit. Vertraagt het spel teveel.

1 september 2018 om 23:11

Mexicano: Niet mee eens.. Cuadrado is juist iemand die ofwel heel slecht speelt ofwel heel goed en niet iemand is waar je op kan bouwen. Wanneer je als coach zijnde beschikt over Dybala, Costa, Ronaldo, Bernardeschi, Cuadrado & Mandzukic horen die eerste vier altijd de voorkeur te krijgen. Dybala in steun van Ronaldo en Costa met Bernardeschi als zwevende flankaanvallers..

1 september 2018 om 22:36

@rossoneri27: Allegri stelt geen creativiteit op. Vooral op het middenveld ontbreekt het daar aan. Dybala neemt plaats op de bank, hetzelfde geldt voor Douglas Costa. Wie staan er in? Khedira, Matuidi en Pjanic. Van die spelers heeft alleen Pjanic creatieve voortgangsballen. Laat Douglas Costa in plaats van Khedira spelen en je zult versteld staan. Dan heb je positiewisselingen op (met name) links met Ronaldo, Douglas Costa en Mandzu. Is het te aanvallend voor grote matches? Misschien. Toch heeft dit spel een keerzijde. Zonder creativiteit maak je gewoon geen indruk.

1 september 2018 om 23:15

Dat is inderdaad te aanvallend voor de grote matchen.

2 september 2018 om 03:32

Ik zou gaan voor Ronaldo in de spits met Douglas Costa en Dybala op de flanken. Pjanic op de tien met daarachter Matuidi en Emre Can. Sandro en Cancelo op de backs en Bonucci, Chiellini centraal. Mandzukic, Bernardeschi, Cuadrado kunnen dan de aanvallende impulsen voorzien vanaf de bank. Khedira en Betancur voor het middenveld. Rugani voor de verdediging.

1 september 2018 om 22:37

Veel spelers kwamen laat terug van het wk. Juve heeft veel spelers vervangen. Ook Ronaldo inpassen is een ding. Buffon weg. Cancelo Bonucci Can Ronaldo inpassen. Punten vind ik belangrijker.

Ennn nu gaat iedereen weer vertellen dat hij zn hoogtepunt heeft gehad en blablabla.. gun hem gewoon de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving en team. Dat heeft gewoon tijd nodig

1 september 2018 om 22:38

Helemaal mee eens. Liever 9 punten dan een scorende Ronaldo.

1 september 2018 om 23:20

Ik ben het met jou eens, en het is een dijk van een voetballer maar gezien zijn leeftijd en het anti voetbal in Italië verwacht ik dat hij het niet waar kan maken

Pfff, er is echt niks veranderd aan het saaie spel van vorig jaar. Alles gaat moeizaam en het spel is weer traag. Wel natuurlijk weer net de 3 punten. Dat is mooi, maar houdt waarschijnlijk weer in dat er niet veel zal veranderen.

1 september 2018 om 22:40

Tsja je hebt gelijk maar de helft vd selectie is veranderd. Veel spelers laat terug van wk. Duidelijk geen ingespeeld team. Wellicht dat de hevige concurrentie in de selectie verlammend werkt. Wel beste seizoensopening sinds jaren.

1 september 2018 om 22:49

Ja, qua punten is het natuurlijk wel top. Het zal ook nog wel beter gaan lopen, maar hopelijk wordt er een formatie gevonden waarin de meeste spelers op hun best kunnen excelleren. Ik mag toch hopen dat dit spel niet een heel seizoen lang doorgaat.

1 september 2018 om 22:53

Ik verwacht dat niet nee. Het is verre van goed. Dybala en Costa in topvorm zie ik graag met Ronaldo. Maar die Mandzu is ook belangrijk.

1 september 2018 om 23:02

Tuurlijk, maar met Mandzukic valt ook te rouleren in bijvoorbeeld die 4-2-3-1 met hem in de spits, Dybala erachter en Ronaldo op links. Dan kan je uiteraard Bernardeschi ook veel laten rouleren met Costa bijvoorbeeld. Allegri gaf al wel aan dat veel spelers nog niet heel fit waren, maar dat het steeds beter ging. Na de interland periode verwachtte hij dat de spelers nog een stuk fitter zouden zijn. Het is gewoon frustrerend om te zien dat Juve dit jaar zo breed is en zoveel opties heeft, maar dat het toch nog zo saai en traag gaat. We gaan het zien of het spel zich gaat verbeteren als de spelers straks wat fitter zijn.

1 september 2018 om 23:18

Een juventino weet dat enkel de punten tellen. Totaal geen frustratie hier. Je weet toch ook dat ze pas op hun top draaien na januari.

2 september 2018 om 13:57

Dat is ook zo, maar het is wel weer erg krap, dit kan Juve echt gaan opbreken later. We moeten nu natuurlijk ook niet doen alsof een krappe 1-2 tegen Parma wat met gemak puntenverlies kon betekenen gezien moet worden als een geweldig resultaat. De 3 punten zijn binnen en dat is fantastisch, maar daar is ook wel alles mee gezegd. Juve heeft het de hele tijd over het winnen van de CL, maar dan moet er wel wat veranderen natuurlijk. Ook wordt er gezegd dat deze selectie bij de favorieten hoort, maar dan moet er ook wel naar gepresteerd worden. Met dit trage voetbal ga je de CL niet winnen. Zelfs in de groep zie ik Juve weer genoeg punten verspelen op deze manier. Juve heeft het sowieso nooit echt makkelijk in de groep, ik zie het dit jaar niet anders.

Ondertussen schieten Bale en Benzema La Liga kapot. Hehe, Ronaldo zal ook wel zijn doelpunten maken daar, maar het zal niet zo hoog worden als La Liga vermoed ik. Eerder rond de 20-30 goals maximaal per seizoen. Juventus zal vast de focus ook hoger leggen op de CL en ik vermoed dat Ronaldo daar juist veel beter zal vlammen.

1 september 2018 om 22:33

Zegt dat niet meer over La liga? Aangezien CR7 uiteraard beter is dan Bale en Benzema.

1 september 2018 om 22:41

Of ronaldo beter is dan een bale laat ik in het midden.. bale zou echt veel scoren moesten ze alle ballen op hem afspelen en moest hij intikkers krijgen. Benzema speelt ook veel beter oldat ie niet altijd moet afspelen maar nu ook voor eigen succes kan gaan.

1 september 2018 om 22:52

Dat hoef je echt niet in het midden te laten hoor. Dat Ronaldo de beste is van die 3 hoeft echt geen discussie over gevoerd te worden. Het hoeft ook niet perse aan de competitie te liggen. Het spel van Juve is nog erg matig en de aanvoer is er ook nog niet echt. Ik ben benieuwd hoe Ronaldo presteerd als het spel zal verbeteren en spelers als Dybala, Costa en Pjanic echt in vorm raken.

1 september 2018 om 23:12

Het zegt iets over zowel La Liga als de team dat Ronaldo om zich heen had bij Real Madrid, want de aanvoer die Bale en Benzema nu krijgen is hetzelfde als destijds met Ronaldo en die twee weten tot zover even goed raad met de kansen die ze krijgen. Zoveel ballen krijgt Ronaldo nog niet bij Juventus als bij Real Madrid en je ziet gelijk dat het even wennen is voor hem.

1 september 2018 om 22:40

Dat zou wel meevallen als spelers zoals higuain er meer dan 30 inschieten in italie dan kan ronaldo het zeker ook.

1 september 2018 om 22:53

Higuain had ook een paar geweldige seizoenen in La Liga, met o.a. 27 goals. Hij scoorde 1 keer boven de 30 en dat was met een mooi, aanvallend spelend Napoli. Met het spel wat Juve vorig jaar en momenteel laat zien gaat Ronaldo echt niet dichtbij die 30 komen.

1 september 2018 om 23:15

Ik zeg ook niet dat het onmogelijk is om meer dan 30 doelpunten te scoren, maar Ronaldo zal ook tijdje nodig hebben om gewend te raken aan wat meer verdedigende ploegen dan wat in La Liga rondloopt.

Ik zou het echt knap vinden mocht Ronaldo meer dan 30 doelpunten scoren in zijn eerste seizoen in Italië.

1 september 2018 om 22:44

Ik heb liever titels dan 30 Ronaldo goals.

Er zullen wel goals komen, echter zou ik het helemaal niet erg vinden moest Cris er geen 30 uit 30 kunnen maken, maar 20 ofzo, mooi bewijsje van de kracht van de Serie A.

1 september 2018 om 22:55

Of een team dat ingespeeld was op Ronaldo en andersom? Of heeft het toch met zijn leeftijd te maken? Of is de Serie A toch zo sterk? Tja wie zal het weten. Ben wel heilig overtuigd dat de ketchup fles vroeg of laat open zal gaan en hij weer zal scoren maar zolang deze wegblijven kan je in de toekomst een irritante en vervelende Ronaldo mee maken.

Ach er zal wel weer kritiek komen op Ronaldo. Deze man speelt pas drie wedstrijden in de serie a en met Juventus. Juve speelt als geheel niet overtuigend maar heeft de beste seizoensopening sinds jaren. 9 uit 3 en muv van Napoli de concurrentie al op afstand gezet. Natuurlijk is niet iedereen tevreden over het elftal maar ik geef het je te doen met 24 potentiële basisspelers. Nu de interlands en CL gaat beginnen zal Allegri meer moeten rouleren. Dybala en Costa moeten meer spelen. Benatia ook. En ga zo maar door. Pfff.

1 september 2018 om 22:33

Inderdaad. Zodra Ronaldo zijn draai vind zal hij gaan vlammen ben ik zeker van. De spelers moeten Ronaldo gewoon iets beter begrijpen qua spel. Bij real speelde hij 9 jaar en 9 jaar lang samen met Marcel aan de linker kant. Dat is wel eventjes wennen. Ik denk dat hij ook dit jaar minimaal 40x gaat prikken in alle competities

Juventus speelt traag saai en lelijk voetbal dit is niks voor Ronaldo. Kon die beter naar een Napoli gaan.

1 september 2018 om 22:48

Ronaldo is een winnaar. Juve ook. Bij Napoli win je niet zoveel. Wat jij lelijk vind vind een ander (ik bijv.) Mooi en effectief. Ik zag vanmiddag een stukje Engels en Spaans voetbal. Snel afgezet. Afschuwelijk. Een ander zal het wel mooi vinden.

Real heeft hem op t juiste moment weggedaan

1 september 2018 om 22:37

Wat praat je nou vorig jaar deed het Ronaldo het ook matig eerste maanden,om na de winterstop de ene goal na de andere te wcroen

1 september 2018 om 22:37

Scoren

1 september 2018 om 22:38

Gaat aardig lekker bij Real zonder Ronaldo

1 september 2018 om 22:42

Ja vooral tegen Atletico

1 september 2018 om 22:42

Ja ging echt lekker tegen Atletico he zonder Ronaldo

1 september 2018 om 22:45

Eerste officiële wedstrijd met nieuwe coach is ff wennen natuurlijk. Maar inmiddels gaat het balletje beter rond zonder ronaldo.

1 september 2018 om 22:54

Tegen met alle respect wat mindere tegenstanders ja. Maar jullie gaan t nog wel zien in de grotere wedstrijden straks.

1 september 2018 om 22:56

We gaan het inderdaad nog wel zien hoe Real dat soort wedstrijden ook gaat winnen zonder Ronaldo.

2 september 2018 om 00:03

@franky_utrecht

Ze hebben voorin natuurlijk wel dat stukje extra ingeleverd...het altijd gevaarlijk zijn en het altijd loeren van Ronaldo op die goals..(altijd die kans op die goal)..

Maar kwa spel vind ik ze echt niet minder geworden..het geeft ook vrijheid voor Benzema en voor Bale om te kunnen excelleren, net als voor Asensio...

Ondanks dat ik denk dat Real het uiteindelijk zal afleggen in de CL hebben ze zoveel ervaring en hebben ze ook net dat beetje geluk nodig (ook zonder Ronaldo) om weer ver te komen in de CL. Geldt trouwens ook voor Juventus, die ondanks een niet scorende Ronaldo wel gewoon 9 punten heeft...

Valt me ook altijd tegen dat er dan geroepen wordt dat Ronaldo gewoon goed speelt. Terwijl hij gewoon niet kan voetballen en puur en alleen gehaald is om de goals te maken..je moet van Ronaldo geen dribbels of geweldige passes verwachten..of dat hij het spel en tempo in een wedstrijd regelt en alles bepaalt op het veld. Het is een pure afmaker en hij gaat zijn 20+ goals ook zeker maken...net als hij in de CL gewoon ook heel belangrijk gaat zijn, maar kwa spel is hij Niks bijzonders.

1 september 2018 om 22:50

Typisch Nederlands. Uit het oog uit het hart.

Het valt natuurlijk ook niet mee voor Ronaldo om met Europese subtoppers samen te spelen. De spelers van Juve zijn bij lange na niet zo goed als die van Real laten we wel wezen.

1 september 2018 om 23:09

Juventus subtopper??? Hahahahahha. Het is gewoon dat real speelde om ronaldo zijn belangen en juve niet. Je mag vinden wat je wil, maar onze spelers horen gewoon tussen de top

1 september 2018 om 23:14

Spelers als Cancelo, bernardeschi, khedira en Mandzukic noem ik bepaald geen Europese top. En zo kan ik nog wel een paar spelers opnoemen

1 september 2018 om 23:51

Ook geen subtop. Zelfs Real is ook niet enkel echte Europese top. Of jij moet spelers als Nacho, Vazquez, Vallejo en Ceballos Europese top vinden. Tuurlijk noem ik nu niet basisspelers op, maar Juve zit nu veel te rouleren, normaal gezien staan er ook spelers als Costa en Dybala in.

2 september 2018 om 00:19

Yovo Ja ik kan ook de hele bank van real gaan opnoemen en zeggen dat het geen wereldtops zijn. Pjanic, costa, dybala, cuadrado. Deze spelers creëren gewoon de beste kansen voor je. En mandzukic vind ik toch iets beter dan subtop.

We kunnen nu wel concluderen dat Ronaldo niet de allerbeste is. Zonder team om hem heen waar alle ballen naar Ronaldo moet kan hij zelf niet verl creeren. Daarom dat de meeste mensen Messi ook beter vinden omdat hij 1,3 of 5 man kan uitspelen en scoren uit vrije trappen. Het beste van Ronaldo is wel op. Hij zal nog wel in paar wedstrijden iets laten zien maar een heel seizoen goed spelen gaat hem niet meer lukken, dat lukte laatste periode bij Madrid ook niet meer.

1 september 2018 om 23:20

Dat heeft ook te maken met VAR systeem, want anders kan hij snel gaan liggen.

Als er een VAR systeem ook in Spanje is dan blinkt Messi alleen uit.

Real Madrid en Barcelona (andere spelers behalve Messi) moeten niets van VAR systeem hebben.

1 september 2018 om 23:20

Ach Messi had ook geen team om zich heen op het WK en was ook onzichtbaar. Dus wat jij zegt is onzin

1 september 2018 om 23:54

Dan mag meneer dat wel wat vaker doen voor Argentinië. O, wacht, daar wordt precies hetzelfde argument gebruikt wat jij nu bij Ronaldo gebruikt. Er zijn geen spelers die vanaf dag 1 een nieuw team dat nog niet loopt en waar je amper aanvoer in krijgt zo bij de hand kan nemen. We zullen wel zien hoe het loopt straks. Je openigszin is echt lachwekkend. Na het woord concluderen kan je het toch al niet meer serieus nemen. Na 3 wedstrijden?

Pff hoe kan je als juve zijnde 2wedtrijden beginnen met matuidi,khedira en cuardado. Kom op man je bent de nummer 1 in Italië maar je zet spelers erin alsof je een 1 min achterstand wilt verdedigen. Cuardado is net walcot 2.0. Toen dyballa en costa erin kwamen zie je dat ze voorin veel gevaarlijker zijn. Ondanks dat ik groot fan van cr7 ben heeft hij erg slecht gespeeld. Te veel naar dat doelpunt opzoek zijn, te vaak zelf te lang aan de bal blijven. Pjanic vind ik ook echt tegenvallen zeg.

2 september 2018 om 00:24

Matuidi vind ik in ieder geval niet slecht, hij kan goed ballen opruimen en verdedigend niet slecht. Maar khedira heb je echt gelijk in, deze man loopt gewoon te niksen op het veld. Cuadrado is niet slecht op zich, hij is echt een talentvolle speler, maar momenteel is de concurrentie heel groot in de aanval bij ons.

2 september 2018 om 00:28

Matuidi idd als cm opstellen maar never nooit met khedira er naast. Het liefst een middenveld van matuidi,can, pjanic. Cuardado vind ik alleen goed als hij speelt voor Colombia. Maakt vaak verkeerde keuzes dan liever Douglas costa. Dyballa moet altijd spelen

2 september 2018 om 09:40

Ik heb nog steeds ongeloof dat Claudio weg is voor Khedira.. Allegri is begonnen met het slopen van Juve.. heb hem nooit een goede coach gevonden. Heeft meer geluk gehad..

Ronaldo gaat bij elke voorzet een omhaal proberen, vandaag ook geprobeerd en de afgelopen 2 wedstrijden ook. Ik snap dat het leuk is om op zo een manier te score., maar dan lukt het 1 keertje en zijn daartegenover 10 kansen verpest. Vandaag d8 ik bij 2 momenten dat hij hem er echt in zou schieten, maar helaas niet gelukt. Hopelijk volgende wedstrijd.

Ben heel blij dat ik als supporter van Real Madrid niet meer Ronaldo hoef te verdedigen tegen die irritante Barcelona en Messi supporters. Die taak is nu aan de Juventus supporters overgegeven. Maar dit wil ik wel even kwijt aan al die Messi fans en Barcelona fans, jullie zijn er elke keer als de kippe bij als de beste man niet scoort om maar weer te vertellen hoeveel beter Messi wel niet is. Alleen het feit dat jullie dit nog steeds doen is voor mij een teken dat zelfs jullie er niet van overtuigd zijn dat Messi beter is dan Ronaldo.

2 september 2018 om 00:54

Eigenlijk is het best raar, het gaat gewoon over een wedstrijd van Juve en binnen een mum van tijd is het weer een Messi-Ronaldo discussie. Ik zou willen zeggen dat ik hoop dat Ronaldo snel scoort, maar dat lost niks op. Als hij volgende wedstrijd scoort zal hij weer vergeleken worden met Messi en als hij niet scoort ook. Nu reageer ik er nog op, maar heb zo'n gevoel dat dat na een tijdje ook wat minder gaat worden.

2 september 2018 om 01:18

Het zou ook gebeurd zijn als Messi de stap naar Juventus had genomen ipv Ronaldo.

Ik snap verder ook niet waarom jullie de moeite doen om zulke zinloze discussies aan te gaan. Als ik een trieste reactie zie die Ronaldo de hemel in prijst, en Messi de grond in boord, scroll ik gewoon verder. Als je er aandacht aan besteed, blijven zulke dingen gebeuren.

OT: Dit is de tweede wedstrijd die ik van Juventus heb gezien, en vindt het best wel saai als ik ze zo zie spelen. Vond het best wel traag overkomen, meestal bestond het middenveld niet. Ging het vanaf de verdediging meteen naar de aanval toe met een lange bal, zonder enig idee. Ze moesten het voorin maar even improviseren met een individuele klasse. Of een kansloze voorzet elke keer. Vindt het wel raar dat Dybala op de bank begon, had het idee juist dat hij een partners band moest vormen met Ronaldo.

2 september 2018 om 01:58

Heb je ook gelijk in. Ik betrap me er zelf op dat ik er echt te veel in mee ga. Ik kan erg genieten van beide heren en de discussie zal toch nooit een einde krijgen. Zinloos dus. Vorig jaar speelde Juve vaak ook zo traag en saai. Hopelijk gaat het beter worden. Allegri zei dat veel spelers nog niet heel fit waren waaronder Dybala. Hij zei dat het met Dybala al de goede kant op gaat en dat het met de spelers na de interland periode beter zal gaan.

We zijn 3 wedstrijden onderweg en een aantal mensen gaat al weer mee met teksten alsof Ronaldo het voetballen is verleerd. Wat een onzin,
Ik zou het niet eens erg vinden als hij was gestopt want ik vind het een griezel van een vent, maar hij is nog gewoon wereldtop.
Maar hij zal even gewenning nodig hebben in Italie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1041 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus6637
2.Napoli5324
4.AC Milan4516
5.AS Roma4115
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Mattia De SciglioVerdediger00
Medhi BenatiaVerdediger00
Andrea BarzagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3786 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 24 19 2 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
Laatste voetbalnieuws

Ronaldo gepikeerd: ‘Ik heb vijf Champions League’s, Atlético nul’

Cristiano Ronaldo keerde woensdag voor even weer terug in Madrid, maar de Portugees zal wat anders verwacht hebben van zijn rentree in de Spaanse hoofdstad. Juventus verloor de eerste wedstrijd in...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 februari
Didier Deschamps is momenteel een kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren