‘Vurnon Anita staat voor verrassende terugkeer in Eredivisie’

Donderdag, 30 augustus 2018 om 10:15Robin Bruggeman

Vurnon Anita lijkt terug te keren in de Eredivisie. Het Brabants Dagblad meldt donderdagochtend namelijk dat de 29-jarige middenvelder een medische keuring bij Willem II ondergaat en, als daarbij geen problemen aan het licht komen, later op de dag in Tilburg zal worden gepresenteerd. De voormalig Ajacied komt over van Leeds United, waar hij deze zomer mocht vertrekken.

Anita doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verdiende in de zomer van 2012 een transfer naar Newcastle United. De club uit de Premier League betaalde destijds 8,5 miljoen euro voor de drievoudig Oranje-international. De middenvelder, die ook als vleugelverdediger uit de voeten kan, kwam in vijf jaar tijd in totaal tot ruim 130 wedstrijden voor the Magpies. Vorig jaar was zijn rol op St James’ Park echter uitgespeeld en Leeds United bood hem een kans in de Championship.

Afgelopen seizoen speelde hij achttien wedstrijden voor the Peacocks, die nu echter alweer genoeg gezien hebben van Anita. De middenvelder mocht dan ook op zoek naar een nieuwe club en lijkt nu voor een terugkeer naar de Eredivisie te hebben gekozen. Het is overigens nog niet duidelijk of Leeds Anita verhuurt of dat zijn nog tot 2020 doorlopende contract in Engeland verscheurd is.

Technisch directeur Joris Mathijsen van de Tilburgers was nog op zoek naar een extra middenvelder en heeft met Anita de gewenste aanwinst in huis. Willem II versterkte zich eerder deze zomer al met onder meer Atakan Akkaynak, Donis Avdijaj, Pol Llonch, Thomas Meißner, Dimitrios Kolovos en Aras Özbiliz. Daartegenover staat het vertrek van spelers als Andreas Calcan, Thom Haye, Bartholomew Ogbeche en Eyong Enoh, terwijl de gehuurde Pedro Chirivella en Ben Rienstra terugkeerden naar respectievelijk Liverpool en AZ.


Poll

Denk jij dat Vurnon Anita een goede aanwinst zou zijn voor Willem II?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door robby)

Ben benieuwd of dit een succes gast worden of dat het een Enoh verhaal gaat worden. Maar leuk dag hij terug is.

30 augustus 2018 om 10:59

Anita was bij Ajax veel beter dan Enoh, met name toen Anita op '6' ging spelen, dus ik vind dit een rare vergelijking. Anita heeft ook behoorlijk veel gespeeld op vrij hoog niveau. Voordat Blind aangetrokken werd, een transfer die ik onmogelijk achtte, hoopte ik stiekem dat Ajax Anita zou gaan terughalen.

30 augustus 2018 om 11:05

Ik denk dat ajaxrkc33doelt op de enoh bij Willem2, waar ze denk ik, toch meer van hadden verwacht. Enoh heeft niet heel veel gespeeld volgens mij, maar correct me if.....

30 augustus 2018 om 11:29

Daar doelt ik idd op

30 augustus 2018 om 11:34

Sorry, waar Ajax verder ging is Anita stil blijven staan en zie in hem geen toegevoegde waarde meer. Was altijd een fan van hem maar is ben ook realistisch. Ik ben blij voor hem dat hij onderdak heeft gevonden bij Willem II waar hij zeker een toegevoegde waarde zal zijn maar ik snap niet dat een club als Groningen niet toegeslagen heeft, juist zij kennen wel wat body op het middenveld gebruiken.

30 augustus 2018 om 11:46

Ik wel, financieel is het een schijtbende bij ons. De ingeslagen weg met jong talent komt deels voort uit nieuw beleid maar ook uit noodgedwongen beleid. Ze hebben gekozen voor defensieve en offensieve versterking(en). Het potje is leeg, Anita kunnen we niet betalen. Top aanwinst voor Willem 2, waar ik absoluut jaloers naar kijk.

30 augustus 2018 om 12:16

Ik denk wel dat Groningen hem had kunnen betalen aangezien Willem II schijnbaar alleen zijn appartement en vervoer hoeft te betalen. De rest wordt betaald door Leeds United zelf. Lijkt me dat Groningen toch nog wel wat geld heeft om een appartementje + auto te regelen voor een speler als Anita.

30 augustus 2018 om 12:25

Los van het financiële plaatje denk ik dat het netwerk van willem 2 momenteel wat beter is dan dat van Groningen. Deze transfer lijkt uit de koker van Andries Jonker en Piet de Visser te komen.

30 augustus 2018 om 14:02

Deze transfer lijkt me eerder uit het netwerk van koster en vink te komen. Beide hebben met Anita gewerkt in hun Ajax tijd

30 augustus 2018 om 15:42

Andries Jonker??? die doet helemaal niets voor Willem II die tijd is al lang voorbij. Wat Sprang zegt Adri en Gerry zelf denk ik, al is Adri verbaasd dat het ons gelukt is en hij niet de enige....

Ben wel benieuwd hoe het basis team er nu uit gaat zien. Met Akkaynak, Llonch, Saddiki, Lieftink en Anita zitten we wel heel ruim in de Vm's. Of gaat Lieftink nog een verrassende transfer maken?

30 augustus 2018 om 15:59

annie speelt al jaren slecht zou niet weten wat ajax daar mee moet. Hoog nivo spelen wil niet zeggen dat je daar geschikt voor bent.

Willem 2 is goed bezig. Was in zijn periode bij Ajax echt goed op6. Was in de jeugd een topper, debuteerde op z'n 16e.

Als Anita nog een beetje de voetballer is zoals in de laatste jaren van Ajax, is dit een gigantische versterking voor Willem 2. Zij beginnen toch wel een behoorlijk team te krijgen zo. Top 8 mogelijk?

30 augustus 2018 om 12:09

Zeker mogelijk. Uitstekende spits die heel makkelijk scoort en met aanwinst ozbilic nog meer aanvoer krijgt. Met Anita als cvm kan willem2 de sensatie van dit seizoen worden. Doordat willem2 en Ajax dezelfde speelwijze hebben is Anita direct goed inzetbaar.

Man man, Willem 2 wordt zo toch wel de stuntploeg van het seizoen! Echt goed aangekocht, hopen dat alles er ook uitkomt !

30 augustus 2018 om 15:48

Alles hangt met wat we aan blessures op ons dak krijgen. Vleugelaanvallers zijn goed gedekt, middenveld erg ruim (al is dat met de gele kaarten pakker Llonch wel nodig) en achterin zijn we ook goed verdeeld en er komen nog 2 centrale verdediger terug van blessures. We hebben 2 gelijkwaardige keepers dus ook dat zit wel goed. Alleen ja Sol. We hebben maar 1 spits…..we zijn nog opzoek naar een 2e en heel de transferperiode wordt er al aan Fran getrokken. Alleen wil hij het liefst terug naar Spanje en zn vrouw wil in Tilburg blijven. Resultaat hij wijst alles en iedereen af tot nu toe. Maar nu we nog maar 1,5 dag te gaan hebben zou ik als ik Joris was zeggen meldt je maar weer in de winterstop we kunnen nu geen vervanger meer halen tenzij we een leuke speler klaar hebben staan. Wel weer een zenuwslopende dagen voor ons Willem II-ers de laatste keer kocht AZ El Hamdaoui vlak voor het sluiten van de deadline. Hoop niet op een herhaling.

Dat is inderdaad zeer verrassend. Heb 'm laatste jaar á 2 jaar niet gevolgd, maar bij Newcastle was het toch nog niet zo'n verkeerde speler. Zou sowieso bij Anita bij een terugkeer wel in de subtop van Eredivisie verwachten. Clubs als Heerenveen, Vitesse, Az is deze speler toch ook nog wel interessant voor?

30 augustus 2018 om 10:46

Sinds 2017 bij Leeds maar 14 keer gespeeld, denk dat de gok voor de Nederlandse subtop net te groot was. Met iets meer wedstrijden onder de riem zeker wel, vond Anita als 6 echt een heerlijke speler. Een echte vechter die ook het spel aardig kon verleggen. Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij Willem 2, die echt een leuk team aan het bouwen zijn zeg!

30 augustus 2018 om 12:10

Ach, hij heeft 106 PL wedstrijden op zijn naam. Dat is vergelijkbaar met zijn 109 Eredivisiewedstrijden daarvoor. Ik denk dat hij voor alle clubs behalve Ajax en PSV van meerwaarde kan zijn, maar die hebben zullen liggen slapen.

De kans is groot dat Willem II dit jaar gewoon Nederlandse subtop eindigt.

Tjonge wat is deze jongen dan toch ver terug gezakt (met alle respect voor Willem Ii).
Op papier een mooie naam en aanwinst, al weet ik niet hoe deze jongen momenteel in elkaar zit en welk niveau die nog kan bereiken. Het feit dat Leeds United al klaar met hem is geeft wel een signaal...maar wellicht bloeit die weer op in eigen land.

30 augustus 2018 om 10:51

Wellicht was het ook persoonlijk, Leeds is ‘el Loco’ Bielsa nu trainer, en dat is geen gemakkelijke vent.

30 augustus 2018 om 13:49

Nee maar ik had juist verwacht dat Anita met zijn kwaliteiten wel goed in Bielsa zn systeem zou passen. Uitstekende afjager en voetballer was het altijd.

30 augustus 2018 om 10:53

Leeds United is qua niveau vergelijkbaar met AZ en Vitesse. Denk zelfs nog iets beter. Willem II koopt goed in. Verrassend goed zelfs.

30 augustus 2018 om 11:00

Waarmee je dus onderstreept dat Willem II een (flinke) stap terug is voor hem. Al betwijfel ik of Leeds vergelijkbaar is met subtop Eredivisie.
Moeilijk in te schatten altijd, het Championship-niveau...

30 augustus 2018 om 11:05

Soms moet je even een stapje terug doen om aan spelen toe te komen. Als je je Dan bewijst kun je weer een stap omhoog doen. Maar spelen voor Willen II is ook geen schande hoor.

30 augustus 2018 om 11:15

Ik denk dat de top Championship op eenzelfde niveau is als de Top 3 hier.
Mooi voor Willem II dat Anita bij hen komt spelen.

Ze hebben m.i. goed ingekocht en kunnen met dit team echt voor de playoffs gaan.

30 augustus 2018 om 11:21

Dat gaat me wel een beetje ver, want dat zou betekenen dat een Ajax of PSV kansloos zou zijn tegen de top van Engeland. We hebben in het recente verleden gezien dat dit zeker niet het geval is (city, United,) en dat er ook soms gewonnen werd.

30 augustus 2018 om 11:32

Dat is 1x in de zoveel tijd. Als Ajax of PSV in de PL zou spelen zou top 10 halen als lastig genoeg zijn. Ik denk dat je het erg onderschat.

30 augustus 2018 om 12:16

Als Ajax en PSV in de PL zouden spelen, zouden ze meedoen om het kampioenschap omdat beide clubs vooral nu bewijzen een veel beter beleid te voeren dan welke PL club dan ook. Als ze dan wel gebruik konden maken van de PL inkomsten en dus spelers als Suarez, Depay, Vertonghen, Eriksen en ga zo maar door voor een veel langere tijd kunnen behouden, ben je Europese top.

Maar als telt niet en zoals Cruijff ooit zei:" Elk nadeel heb z'n voordeel". De doorstroming vanuit onze opleidingen is veel regelmatiger, we hebben geen sjeik nodig maar een goede opleiding en bij ons zitten er in ieder geval nog supporters op de tribune in plaats van theaterpubliek. Ik ga straks weer genieten als een overbetaald City of United bij vlagen voetballes krijgen van die brutale Nederlandse clubjes.

30 augustus 2018 om 13:52

Championship is echt de meest overschatte competitie allertijden hier op VZ, kom op zeg. Het is het beste 2e niveau ter wereld maar om te zeggen dat het qua niveau gelijk is met top 3 eredivisie is belachelijk.

Kijk hoe de nummer 7 van de PL het over het algemeen doet in de voorronde EL, die gaan er praktisch altijd gelijk uit tegen een Astra giorgilu of zie hoe Everton het vorig jaar deed in de EL groepsfase. Om dan te zeggen dat de Championship, waar qua niveau dus nog zo'n 15 teams tussen zitten gelijk is aan de top van de eredivisie is pure waanzin en nergens op gebaseerd.

30 augustus 2018 om 11:53

Valt wel mee, in Engeland is het voetbal op het tweede niveau extreem fysiek en vaak lange, hoge ballen. Anita is een technische voetballer met weinig lengte. Dat hij dan niet vele toegevoegde waarde heeft voor een team dat begrijp ik wel. Maar voor erdivisie begrippen is hij een prima voetballer.

30 augustus 2018 om 15:28

Ik vind het juist verstandig. Een stap achteruit om er een paar vooruit te zetten. Voetballend een hele goede speler. Ik zie hem over een jaar absoluut niet in Tilburg voetballen. De Nederlandse top moet hij in principe wel aankunnen.

Willem 2 doet opnieuw prima zaken!

Begint nu toch een leuk team te vormen, zeker als ze Sol weten te behouden dit seizoen.

30 augustus 2018 om 10:54

Laten we dat hopen ja, Sol nog 1 jaar bij W2 zou mooi zijn.
Hoop van harte dat ze stunten

Speelt hij toch nog bij het Ajax van het zuiden :-) :-P.

Ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij Willem II, heb hem toch al een aantal jaar niet meer zien spelen.

Na de wedstrijd tegen Groningen zei ik dat Willem2 de verassing van het seizoen zou worden en met de komst van Anita kan het zeer zeker. Dat wordt gewoon echt een goed elftal! Uitstekend hoe Willem 2 zich heeft versterkt zeer creatief gedaan! Weet niet wie de technisch directeur is bij Willem 2 maar die man verdiend een lintje. Advijaj Ozbiliz en Anita aangeteokkem en Sol behouden

30 augustus 2018 om 10:39

Joris Mathijssen is de technisch directeur bij Willem 2.

30 augustus 2018 om 10:40

Joris Mathijssen

30 augustus 2018 om 11:07

Danku danku

Was altijd wel 'fan van Vurnon'. Geen klager. Fel en uitstekend op de 6 toen uiteindelijk. Leuk om hem terug te zien. Willem 2 is een voetballende ploeg en daar past hij goed bij.

Succes!

Ik moet bij Vurnon Anita altijd denken aan de zomer van 2010, toen Van Marwijk moest kiezen wij hij als backup linksback mee zou nemen, achter Gio. Op het laatste moment verkoos hij Braafheid boven Anita. Kan je nagaan, anders zou Anita dus gewoon een WK-finale hebben gespeeld.

Willem II is goed bezig trouwens, zeker als dit lukt.

Zo, die zagen we allemaal niet aankomen denk ik....

Willem II is goed bezig de laatste tijd. Er ontstaat daar wel een hele leuke spelersgroep inmiddels. Nu is het voor Willem II nog te hopen dat Sol daadwerkelijk blijft en dan kan Willem II zo maar gaan spelen om een play off plaats voor Europees voetbal !

30 augustus 2018 om 10:45

Dat lijkt me ook weer te hoog gegrepen in dit geval.
Ik vind het zeker mooi om te zien hoe ze hebben ingekocht dit seizoen, maar we zijn er nog lang niet.
We moeten hopen dat we rond de 10e plek kunnen eindigen, dan hebben we een puike prestatie geleverd.
Het uiteindelijke doel is toch om weer een stabiele middenmoter te worden, en ik denk dat we dat nu goed aan het doen zijn.
Maar Europa? Nee, realistisch gezien is dat te ver weg voor ons.

Willem2 heeft leuk ingekocht voor die club. Kunnen best eens een mooi seizoen gaan draaien. Benieuwd of Sol nog gaat.

Goed voor de Eredivisie in het algemeen als dit soort ervaren mannen terugkeren. Dit zal de weerstand in de competitie verhogen wat weer goed is voor de talenten. Daarnaast zal ook de uitstraling van onze competitie iets veranderen nu er meer 'mannen' in de competitie spelen.

Willem 2 heeft stiekem gewoon een heel goed team nu. Dromen van het linker rijtje is zeker mogelijk. Die aanval was al geweldig en nu heb ook nog een goeie controlerende middenvelder. En net iets betere keeper was misschien handig geweest maar de rest is dik in orde.

Jeetje wat is willem 2 goed bezig zeg. Sol blijft vooralsnog, Obziliz aangetrokken en dan ook nog Anita. Wat was dat een beest op 6 bij Ajax zeg.

Ongelofelijk dat Anita met zijn geweldige kwaliteiten als verdedigende middenvelder voor een degradatiekandidaat als Willem II kiest. Ik zou bijna denken dat er een steekje los zit bij Anita want hij kan met zijn kwaliteiten makkelijk mee bij een subtopper als Vitesse of Utrecht. Mocht Anita deze zeer onverwachte stap definitief maken dan wens ik hem als ex Ajacied uiteraard succes.

30 augustus 2018 om 11:05

Een degradatiekandidaat? Heb je de selectie wel eens bekeken van Willem II. Die gaan never nooit niet in de problemen komen en meespelen voor plek 8-12

30 augustus 2018 om 11:15

Ik heb de selectie van Willem II goed bekeken en behalve Ozbiliz, Sol, Avdijaj en Anita vind ik dat Willem II een erg matige selectie heeft. Willem II heeft een goede kans om niet bij de laatste 3 te eindigen maar als er een paar van de eerder genoemde spelers geblesseerd raakt dan kan Willem II met wat tegenslag wel 16de worden.

30 augustus 2018 om 11:31

Denk eerder dat Willem II voor Europees voetbal gaat met deze selectie.
Overmorgen is de echte kracht meting voor Willem II. Morgen gaan we zien of ze echt goed zijn

30 augustus 2018 om 11:49

Een uitwedstrijd tegen PSV als graadmeter nemen vind ik niet helemaal eerlijk voor Willem II.

30 augustus 2018 om 12:08

Dan zou ik als ik jou was dit jaar wat meer wedstrijden van Willem II gaan volgen!

En let daar bij vooral op het middenveld llonch, akkaynak en crowley!
Misschien niet de meest bekende namen. Maar een heerlijk drietal om op het veld bezig te zien.

30 augustus 2018 om 12:26

Ik denk dat het genieten word voor de voetballiefhebbers in Tilburg

30 augustus 2018 om 15:53

Jij hebt Willem II nog niet zien voetballen Dirk?!

30 augustus 2018 om 11:06

Degradatiekandidaat is ietwat denigrerend als je naar de huidige ploegen in de Eredivisie kijkt.
Ik denk dat Willem II met deze selectie verre van een degradatiekandidaat gaat worden.
Er zijn dit seizoen wel teams welke ik een stuk makkelijk als degradatiekandidaat op papier zou zetten.

30 augustus 2018 om 12:54

Zeker Dominique!
Kijkend naar afgelopen weekend en nu Anita er bij, kan alleen maar beter worden!
Wie gaat er plaats maken voor hem?
Good luck uit Enschede in ieder geval, ben erg benieuwd naar jullie seizoen dit jaar.

30 augustus 2018 om 14:11

Jullie ook veel succes, de Keuken Kampioen divisie is spannender dan ooit volgens mij? (en dat voor het eerste jaar ).

Ik vermoed dat Anita op de positie van 6 gaat spelen, op een middenveld met Crowley en Llonch.
Akkaynak en Lieftink zijn kind van de rekening kijkend naar de aankopen van deze transferperiode als ik zo denk.

30 augustus 2018 om 11:06

Willem II is geen degradatiekandidaat, die gaan met deze selectie gewoon voor het linkerrijtje spelen.

30 augustus 2018 om 11:09

kennelijk waren die niet geïnteresseerd . En soms doe je een stapje terug om aan spelen toe te komen. Als je je bewijst kun je daarna wel weer een stap omhoog nemen. En spelen voor Willem II os echt geen schande hoor. Kunnen trouwens nog wel eens verrassen dit seizoen, wellicht is plaats 9 haalbaar hoewel dat nog moeilijk inschatten is met al die nieuwe en soms onbekende spelers die ze hebben gehaald.

30 augustus 2018 om 12:59

Dan heb je echt geen verstand van voetbal haha. Ik spreek je op het einde van het seizoen wel. Willemll gaat dit jaar knallen Let maar op.

Super leuk ploegje dat Willem 2!! Kan voor mooie verassingen gaan zorgen

Leuk om te zien dat dit soort spelers terugkeren in de eredivisie.
Ik denk dat dit soort spelers Willem II echt wel onderscheid van de andere degradatie kandidaten.
Met Sol, Ozbilliz en Anita kunnen ze nog weleens de verassing van dit jaar zijn.

Lekker bezig daar in het sympathieke Tilburg !

Willem 2 versterkt zich goed hoor! Ik vind sowieso dat een aantal ploegen in de subtop of net daaronder zich aardig hebben versterkt.
Als Sol behouden blijft verwacht ik dat Willem 2 wel eens een mooi seizoen kan gaan beleven.

Anita, Ozbiliz, Enoh. Willem II wordt een beetje het Ajax van 2012 zo Misschien kunnen ze Hoesen, Sana en Lukoki nog halen en Boerrigter overhalen weer te gaan spelen.

30 augustus 2018 om 12:09

Nja. We werden altijd al het Ajax van het zuiden genoemd. Helaas is dat er de laatste jaren qua manier van spelen niet uitgekomen. Maar met koster en Vink aan het roer verwacht ik weer fris en aanvallend voetbal

30 augustus 2018 om 14:50

Enoh is weg..

Ik heb hem niet meer gevolgd sinds hij bij Ajax weg is, maar vond hem bij Ajax altijd zeer verdienstelijk en op 6 zelfs erg goed. Bijzondere aankoop, ik had hem eerder ergens in Turkije verwacht. Willem II krijgt een erg leuke ploeg zo met mooie spelers.

30 augustus 2018 om 15:29

Ik denk dat Adrie Koster hier een grote rol in speelt. Willem 2 krijgt een hele leuke ploeg en Anita zal er over een jaar vast niet meer voetballen. Hij speelt zich zo in de kijker.

Zo zie je maar dat je aardig kunt shoppen in teruggevallen Ajax spelers. had Heerenveen wat alerter op kunnen zijn, goede vervanger van Schaars bijv.
Kiezen voor Kongolo, die is er nog lang niet maar heeft wellicht wat meer groeipotentieel.
Daarnaast zijn financiën groot probleem ah worden door terugval op alle vlakken.
WII gun ik t altijd wel, mooie club met historie. Benieuwd of Sol nog weggekaapt wordt, tis dat zn vrouw niet wil maar anders..
Dacht dat ze voor spits zouden gaan maar wellicht komt dat nog

Zo dan, dat mag met recht een verrassing genoemd worden. Ik vond Willem II afgelopen weekend al lekker spelen (met een goeie Özbiliz) en dan nu ook nog eens Anita erbij. Gefeliciteerd Willem II supporters!

30 augustus 2018 om 15:30

En die Avdidjaj (of hoe je dat schrijft) is ook top voor Willem 2. Die kunnen echt zo in het linkerrijtje eindigen.

Holt shit Europees voetbal voor WII als ze sol kunnen houden.
En wat tof Vurnon terug in NL, hele aardige nette gozer
All the best!

30 augustus 2018 om 13:04

Sol behouden zou echt prachtig zijn voor Willem II. Prachtige sporter en topklasse voor Willem II natuurlijk. Fijn dat hij het daar zo naar de zin heeft. Begreep ik afgelopen weekend nou goed dat zijn vrouw zwanger is en graag in Nederland wil bevallen door de goede voorzieningen hier? Dat draagt natuurlijk een steentje bij aan een langer verblijf bij Willem II.

Holt shit Europees voetbal voor WII als ze sol kunnen houden.
En wat tof Vurnon terug in NL, hele aardige nette gozer
All the best!

Hij heeft altijd bij Ajax positie voetbal gespeeld. Dat spelen ze in Engeland anders . Ook lui van Gaal heeft ze het moeten leten. Ik ben blij dag hij terug is , heel goed voor onze competitie .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Vitesse00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. VinkUnknown
R. RuiterKeeper
E. BergströmVerdediger
F. HeerkensVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

32 jaar
84 fans
Middenvelder

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren