Larsson valt tegen bij Feyenoord: ‘Hij heeft niets laten zien’

Vrijdag, 24 augustus 2018 om

Sam Larsson kostte Feyenoord naar verluidt ongeveer zeven miljoen euro, maar de aanvaller heeft dat prijskaartje nog niet echt waar kunnen maken. De Zweed presteert wisselvallig en Willem van Hanegem stelt dat hij ‘niets’ heeft laten zien’. “Toen Feyenoord hem haalde, zag ik het wel zitten.”

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Sam Larsson nog gaat slagen bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door utregwatcher)

Slechte prestaties linken aan Kuipvrees vind ik altijd zo gek. Door een imposant stadion ineens niet meer kunnen voetballen? En ook niet na tientallen wedstrijden? En de uitwedstrijden dan?... Larsson was een leuke speler bij Heereveen maar ergens verwachtte ik al dat hij niet zou slagen bij Feyenoord. Was in mijn ogen te licht en kwam toch wat kwaliteit te kort. Bovendien... als Feyenoord beter wil worden moeten ze is stoppen met het kopen van goede spelers van subtoppers en in het buitenland naar pareltjes zoeken.

24 augustus 2018 om 07:36

"als Feyenoord beter wil worden moeten ze is stoppen met het kopen van goede spelers van subtoppers en in het buitenland naar pareltjes zoeken."

Wat is dit nou weer voor non-argument. Er zijn genoeg manieren om succesvol te zijn en "de pareltjes zoeken in het buitenland" is niet de enige manier. Bayern koopt bijvoorbeeld bijna alleen maar de toppers uit dezelfde competitie.

24 augustus 2018 om 07:52

@betweter heeft ie gewoon gelijk in ... Feyenoord doet enkel aan Studio Sport scouten: Larsson, Basacikoglu, Amrabat, Ayoub, Haps, Kramer, Toornstra, van der Heijden, Botteghin, Vermeer, Tapia, Immers .. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Enige 'externe' aankoop is die Colombiaanse wiens naam ik even niet weet maar jij vast wel. En dan ga je ook nog een vergelijking maken met Bayern ahahaa ... over non-argumenten gesproken. Feyenoord = subtop klinkt misschien hard maar is een feit.

24 augustus 2018 om 08:00

Je vergeet Jorgensen als zoals jij het noemt externe aankoop.

24 augustus 2018 om 08:11

Dankje Savano. @Betweter; Niemand heeft er wat op tegen als er goede spelers uit eigen competitie worden gekocht (bv Suarez destijds bij Ajax of Mertens bij PSV), maar als de enige visvijver de NLe competitie is dan wens ik Feyenoord veel succes.

24 augustus 2018 om 08:40

@woody2406

Zelfs als je goede spelers uit de Eredivisie haalt is dat geen garantie op succes. Suarez, Huntelaar en Mertens waren natuurlijk uitstekende spelers voor PSV en Ajax. Echter hebben ze er geen landstitels mee gewonnen.

24 augustus 2018 om 08:57

Feyenoord heeft toch zat spelers ook uit het buitenland gehaald als Gustafson, Hansson, Jorgensen, Wilkshire, Kazim-Richards, Sinesterra

en spelers als Kuyt, v Persie, Boetius, Clasie, El Ahmadi, Elia, Berghuis, Diks zijn dan wel Nederlanders maar die werden toch ook uit buitenlandse competitities aangetrokken?

eigen spelers komen toch ook niet echt door op hoog niveau op een uitzonderin na als een Karsdorp?

dus op alle fronten qua soorten spelers (eigen talent, aankopen uit buitenland, aankopen binnenland is het meerendeel van die spelers op een uitzondering na niet beter geworden, of is het verwachtingspatroon van die spelers behaald etc.

Als dat over de gehele linie bij zoveel spelers is, dan zou ik als club ook eens goed gaan kijken naar de technische staf, waarom die spelers het elders wel goed doen en bij Feyenoord niet.

Het is tijd om afscheid te nemen van GIO die met halen van een landstitel zijn tekortkomingen als trainer heeft verbloemd, net als bij Cocu bij Psv. Onder deze 2 trainers worden spelers niet beter, wordt een team niet echt beter en wordt internationaal ook niet veel bereikt.

Je kan als matige trainer in Nederland met een beetje goede selectie en begroting automatisch voor top 3 spelen omdat de rest van de clubs een te grote achterstand heeft, maar een AZ is na een schuldenperiode ook met een inhaalslag bezig en na goede transfers stomen die ook op richting top 3.

Maar ja welke goede trainer is voor handen voor feyenoord? vd Brom heeft verlengd bij Az

en zou Bosz het nog willen in Nederland bij zijn club waar hij ooit als TD met pek en veren de Kuip is uitgejaagd?

En moet het scoutingsapparaat en TD ook niet eens tegen het licht gehouden worden? Het is immers een combinatie van factoren.

24 augustus 2018 om 09:16

Vrij optimistisch om de Duitse competitie te vergelijken qua spelersmateriaal met de Nederlandse. Anyway Feyenoord moet heel snel een andere weg inslaan. Als deze jongen niet gaat presteren krijgen we weer een titel “Feyenoord neemt genoegen met verlies en laat Larsson gaan” Ben geen Feyenoorder maar vind het verschrikkelijk jammer dat Feyenoord het niet voor elkaar krijgt om t het voorbeeld dat Ajax en PSV geven te doen volgen.

24 augustus 2018 om 11:43

''eigen spelers komen toch ook niet echt door op hoog niveau op een uitzondering na als een Karsdorp?''

Ik ben het volledig met je eens maar je mist toch wel wat jeugd spelers die doorbreken.
Martins indi, de Vrij, Kongolo, Vilhena, van de Beek.

24 augustus 2018 om 12:10

Wilkshire was een oud-Eredivisie speler en een bekende van Rutte
Niet echt een in het buitenland ontdekte speler.

24 augustus 2018 om 12:48

Martins Indi? die zit ergens op de bank en heeft niet veel meer laten zien, dat is toch geen echte top?

Vilhena zit nog steeds bij Feyenoord en is toch geen speler die wekelijks Feyenoord beter laat spelen dus toch ook niet echte top?

De vrij ja, maar was wel voor Gio

Kongolo.. op de bank ergens?

van de Beek? echte top???

25 augustus 2018 om 00:03

@blackpool jaaaaa dat weten we heus wel ... zucht. Je gaat dus voorbij aan het punt om te zeggen 'ja maar ...' ... nee het gaat erom dat 90% van de aankopen vanuit de Eredivisie komen en bovenal geen versterking zijn voor Feyenoord. Ze kunnen met moeite mee laat staan het niveau omhoog trekken. Dat is het punt!

24 augustus 2018 om 07:51

Kuipvrees heeft niet zo zeer direct te maken met de Kuip, maar meer met het hele plaatje van spelen bij een topclub en de druk die erbij komt kijken. Van het rustige Heerenveen naar het altijd onder een vergrootglas liggende Feyenoord, er zijn genoeg spelers die dat niet aankunnen. Je zou ook kunnen spreken van Arena vrees of Phillips Stadion vrees, want ook daar bezwijken genoeg spelers onder de druk.

24 augustus 2018 om 08:02

Kuipvrees hou toch op man! Als je kuipvrees hebt ga je t in de top zeker niet redden is gewoon de zoveelste miskoop van v geel en dat zeg ik als feyenoorder

24 augustus 2018 om 08:13

Nee dat snap ik wel hoor LW88, gaat mij erom dat je dus nooit Arena vrees of Philips stadion vrees hoort. Ajax of PSV (of hun 'watchers' nemen die woorden niet in de mond. Kuipvrees bestaat niet, dan komt iemand gewoon op dit moment te kort.

24 augustus 2018 om 09:04

Kuipvrees bestaat wel, want het Legioen is ook voor velen het meest gevreesde publiek waarvan een deel hooligans spelers thuis opzoeken of bedreigen en ook in het stadion zijn er gasten die altijd gewone supporters opzoeken op bv een Maastribune en dan geweld gebruiken

heb het zelf 2x meegemaakt, zogenaamde Dordse groep noemen ze dat en heb het ook een paar x gezien als ik een x in de bussinesseats zat op uitnodiging. Alleen die zaken komen vaak niet in het nieuws,

het legioen kan een versterkende factor zijn als je wint etc, maar bij sommige spelers slaat het om zodra het niet loopt en het legioen of een deel daarvan als een druk wordt gezien

Bij de Arena heb je dat nooit, dat is een stil bioscooppubliek zonder herrie en sfeer, en dat geldt in mindere mate ook voor PSV daar is het gemoedlijker en dat zijn er ook nog 12.000 minder in Eindhoven en deel Philips werknemers kantoorpersoneel

24 augustus 2018 om 09:59

@utrectwatcher wat kun jij in een stukje een hoop onzin verkondigen zeg. Normaal wil ik daar inhoudelijk wel op reageren maar dan ben ik volgende week nog bezig.

24 augustus 2018 om 08:40

het kan toch niet al al die spelers liggen die elders wel de pannen van het dak spelen maar niet bij Feyenoord...

Gustafson, Vejinovic, Bilal, Vormer, Amrabat, Tapia, Toornstra, etc. etc.

Ligt het niet aan de trainer en technische staf dat zij spelers niet kunnen laten renderen of beter maken terwijl dat elders wel lukt bij die en andere spelers?

want je maakt mij niet wijs dat die subtoppers opeens niet meer kunnen voetballen , want verschil tussen Ned subtop en Feyenoord is maar 1-3 plekken op de ranglijst en een paar punten. Europees voetbal zijn maar een paar wedstrijden wat Feyenoord laatste jaren gespeeld heeft, dus het gaat om 34 eredivisie wedstrijden en wat beker wedstrijden en dat hebben die spelers in de jaren daarvoor wel gepresteerd tegen dezelfde competitie genoten en vaak met mindere spelers om zich heen... dus die kwaliteiten kunnen niet weg zijn, en tekort komen vind ik altijd zo'n onzin verhaal alsof je bij Feyenoord opeens veel beter moet kunnen voetballen terwijl die dezelfde tegenstanders hebben en maar ietsje hoger op de ranglijst staan, dat kan geen hoog niveau verschil zijn toch? (dan bedoel ik niet lullig)

Ik denk dat larsson het prima doet naar zijn mogelijkheden, zit naar mijn idee niet meer in.

24 augustus 2018 om 08:48

Precies dat. Was bij Heerenveen al niet altijd onder de indruk van hem. Heeft in het begin wel eens wat laten zien bij Heerenveen, maar was veel te wisselvallig. Als het elftal niet draaide was dat altijd het eerste aan hem te te zien. Ik kan niet anders zeggen dan dat Heerenveen hier goed gehandeld heeft. Het kan nog veranderen natuurlijk. Hij is 25, maar ar ik zie het somber in.

Kuipvrees...noemen de grote clubs in europa dat ook als hun aankoop mislukt? 9 vd 10 mislukt spelers bij feyenoord heeft te maken gehad met kuipvrees lijkt t wel.

24 augustus 2018 om 07:46

Kuipvrees moet je breder zien dan de naam alleen. Het is de druk die bij een topclub komt kijken, verwachtingen zijn hoger, meer aandacht. Veel jongens gaan daar onder gebukt.

24 augustus 2018 om 08:13

Het is niet de kuip maar gewoon de hele stap van middenmoot naar de top van het land.
Je ziet het bij Ajax met bijvoorbeeld sinkgraven en bij PSV met ramselaar en zo zijn er genoeg voorbeelden geweest in het recente verleden.
Halen ze spelers van buiten NL zoals Neres, lozano, Jorgensen zie je dat deze jongens minder moeite hebben om zich aan te passen terwijl ze uit het buitenland komen.

24 augustus 2018 om 09:38

Als je Mario Been het hoort uitleggen, heeft ie t meestal specifiek over het stadion. Beoordeel liever gewoon de speler op z’n kwaliteiten en evt het verschil in (type) spel dat er van hem verwacht wordt tussen club A en club B, ipv van die quasi-psychologische analyzes.

Latsson kostte geen 7 maar 4 miljoen, klasse vz

24 augustus 2018 om 07:25

Voor 4 miljoen euro laat Heerenveen hem zeker niet gaan. Denk dat rond 7 miljoen euro wel kloppen.

24 augustus 2018 om 10:08

Ah, gevoel boven feiten. En dan nog zoveel duimpjes krijgen ook.

Was gewoon 4 miljoen, zoek maar op.

24 augustus 2018 om 07:27

Ik heb toentertijd ook meerdere berichten gelezen dat het tegen de 7 miljoen was. Wat mij ook een stuk logischer lijkt aangezien Celta de Vigo al 6 miljoen had geboden voor Larsson.

Feyenoord is gewoon niet de juiste club voor hem. Denk dat hij het beter zal doen bij een meer voetballende club, zoals AZ. Een stap omhoog zit er voor hem voorlopig niet in

Ajax en PSV zeiden niet voor niets dat dit niet het niveau is dat zij nastreven, wat dat betreft lachwekkend dat Feyenoord er vervolgens 6 of 7 miljoen voor neertelt... Zoveelste miskoop van Van Geel. Hoelang komt hij hier nog mee weg...??

24 augustus 2018 om 07:45

Ach, zo zou van Geel nooit Kristensen of Casseira kopen. Of Ramselaar.. Makkelijk praten achteraf, maar elke club heeft miskopen er tussen zitten.

24 augustus 2018 om 07:46

Maar van Geel heeft meer miskopen dan Brands en Overmars samen.

24 augustus 2018 om 07:53

Dat zal mede komen door de vijver waarin hij moet vissen. Als je uiteindelijk ziet hoe van Geel er mede voor gezorgd heeft dat Feyenoord uit de rode cijfers is gekomen, gekoppeld aan resultaten vind ik dat hij het niet slecht gedaan heeft. Zijn strategie van goede subtoppers kopen heeft er wel voor gezorgd dat Feyenoord kampioen is geworden. Natuurlijk kom je internationaal te kort met vd Heijden, Botteghin en Toornstra, maar je kan moeilijk ontkennen dat het succes heeft opgeleverd. De grote jongens zullen helaas eerder voor Ajax en Psv kiezen, de scouting is niet bijzonder, dus moet je het op deze manier doen. De ene keer tref je een Janmaat of een Toornstra, jongens die (veel) waarde hebben voor de club. De andere keer tref je een Vejinovic of Bilal. En dan heb je nog twijfelgevallen als Larsson, Haps of ongeduldige jongens als Amrabat.

24 augustus 2018 om 08:12

In aantallen heeft vgeel meer miskopen inderdaad, maar niet in euro’s. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat Feyenoord waarschijnlijk een stuk minder dan de genoemde 7mln heeft betaald voor Larsson. Geld speelt in ieder geval zeker een factor. Van spelers in de categorie 1-3 mln is de kans van slagen nu eenmaal minder dan in de categorie 5-15 mln.

24 augustus 2018 om 08:26

Alleen al vorig zomer 30 miljoen uitgegeven aan 5 spelers waarvan er 4 nauwelijks tot niets hebben toegevoegd. Dat kan je toch niet proberen goed te praten? Toen Overmars bij Ajax begon zag het er daar ook niet bepaald financieel rooskleurig uit. Nu 6 jaar later een mooie spaarrekening van ruim 300miljoen. Wat gaat hier niet goed....

24 augustus 2018 om 08:57

Het is duidelijk dat er een paar miskopen tussen zaten, misschien wel meer dan bij de andere topclubs. Alleen vergeet niet dat je met minder geld uit een ander vijvertje moet vissen. Dus de kans op miskopen is wat groter.

Verder ben ik benieuwd welke 4 er niks toevoegen aan Feyenoord. Ayoub was transfervrij en heeft mede door blessures nog niet veel gespeeld. St Juste en Haps zijn gewoon basisspelers, mits fit en een duidelijke vooruitgang tov de andere spelers op hun positie.larsson stelt inderdaad teleur, maar om iemand na 1 seizoen af te schrijven.... Dan heb je nog Amrabat die het geduld niet kan opbrengen om op zijn kans te wachten..

24 augustus 2018 om 09:10

Geef kristensen even een volledig seizoen, die zit er een half jaar en was op zn 20e de beste RB van denemarken

24 augustus 2018 om 09:33

@raubaht; geen 30 maar 26 miljoen... nog even en mensen maken er gemakshalve 'ruim 30 miljoen' van om hun punt kracht bij te zetten. 4 vd 5 voegen niets toe?
Haps, stjuste en ook Larsson zijn vaker geblesseerd geweest dan fit in hun eerste jaar. Lekker dan, binnenkomen bij een nieuwe club op een hoger niveau. En dan aanhaken zonder ritme.
Berghuis een voltreffer en Boetius en Amrabat missers.

24 augustus 2018 om 09:47

Berghuis is een voltreffer, st Juste en Haps hebben bijna alles (goed) gespeeld als ze fit waren. Larsson, Amrabat en Boetius zijn inderdaad tegenvallers. Dat is natuurlijk geen beste score, maar samen vertegenwoordigen ze minder geld dan bijv. Ramselaar en Luckassen. En Ajax heeft vorig seizoen ook bijna 30 mln uitgegeven aan Wober, Tagliafico, Kristensen, Orejuela, Siem, Schuurs, Johnsen en vLeer. Daar zitten minstens net zoveel missers tussen.

24 augustus 2018 om 10:05

Geef dan ook de spelers bij Feyenoord een heel seizoen...

24 augustus 2018 om 10:17

Edit: @Weef Iedere club heeft weleens het probleem van miskopen. Het verschil is toch wel dat Ajax die 30 mln wel kan missen met 300mln op de bank. Van Geel ontvangt 26mln en geeft ze uit rn het spel word alleen maar slechter. Ja, we hebbben ook pech, Haps en st Juste bv meteen blessures, balen. Persoonlijk vind ik dat we het voor een groot gedeelte moeten zoeken bij de trainer, geen visie, maakt spelers niet beter, geen duidelijke hand zichtbaar, ze modderen maar wat aan... tsja zeg t maar.

24 augustus 2018 om 08:16


Ik vraag me vooral af wat de communicatie is tussen Van Geel en de trainer. Een trainer moet toch een goed profiel kunnen schetsen van een speler die hij nodig denkt te hebben? Een beetje TD moet daar iets mee kunnen (enige miskoop af en toe daargelaten).

Kuipvrees... In uitwedstrijden schittert hij!

24 augustus 2018 om 09:06

ja bij Utrecht uit werd ik gek van hem,, hij bezorgde Feyenoord toen de overwinning...

24 augustus 2018 om 12:13

Oftewel thuis met Toornstra spelen en uit met Larsson.

Larsson, zijn probleem is dat hij in een 'werkende' ploeg zit, is niet geschikt voor zijn speelstijl. Je kunt hem beetje vergelijken met Ozil.

Goede voetballer, maar gebrek is zijn doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en mee verdedigen. Dat heeft ie gewoon niet in zich maar is wel prima te trainen maar hij liet niets zien dat hij aan mindere purnten heeft gewerkt... Het is aan trainer dit aan te pakken.

24 augustus 2018 om 08:18

Het argument over voetballende medespelers en de combinatie zoeken vind ik niet heel erg steekhoudend. Alsof hij bij Heerenveen van die geweldige technische voetballers om zich heen had staan. Hij kan gewoon in het Feyenoord shirt niet laten zien wat hij voor Heerenveen wel deed.

Kuipvrees zal het wel niet zijn aangezien hij in de uitwedstrijden ook niet zijn niveau haalt van Heerenveen. Eerder dan de druk welke bij een topclub meer komt kijken dan in de provincie. Sommige spelers kunnen die stap gewoon niet maken. Maher naar PSV of Sam naar Feyenoord. Lastig in te schatten voor een scouting. Af en toe zit er een miskoop tussen.

"hij zoekt graag de combinatie, maar dat is bij Feyenoord niet bepaald de huisstijl”. Als Willem dit nu aan Van Geel had verteld voordat deze over ging tot aankoop dan was die jongen nu wellicht niet op een zijspoor beland. En ik wordt trouwens een beetje moe over dat kuipvrees verhaal. Echte dooddoener als een speler niet zijn gewenst niveau behaald. Heeft Boetius ook kuipvrees vraag ik mij dan af.....

Past simpelweg niet in de speelstijl van Feyenoord. Jammer, leuke voetballer

24 augustus 2018 om 09:08

en wat is de speelstijl van Feyenoord precies dan?

24 augustus 2018 om 11:14

Precies dit dus! Die heb ik als Feyenoord supporter ook nog niet ontdekt.

Het zou ook goed kunnen dat het aan de DNA van Feyenoord ligt, de club staat niet bekend op mooi voetbal. Bij Feyenoord gaat het om hard werken en het publiek erachter. Dan ontploft de boel en zijn ze tot veel in staat. Sierlijke voetballers passen niet goed bij Feyenoord. Positiespel, combinaties dat doen ze bij een andere club. Zet hem daar neer en hij presteert. Met andere woorden Feyenoord moet dicht bij haar zelf blijven of het roer moet om en men kiest voor voetbal. Stap 1 is een type Bosz voor de groep. Stap 2 is het topsport klimaat creëren. Feyenoord mag zichzelf wel eens achter de oren krabben of men moet zich neerleggen bij haar eigen indentiteit en niet zeuren dat men om de paar jaar eens meedoet om het kampioenschap. Dat laatste is helemaal niet erg echter dan niet spelers het kuipvrees in de schoenen schuiven.

24 augustus 2018 om 08:09

In de huidige top moet je mee kunnen verdedigen en je hebt ook een uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen nodig om top te halen.

Hij kan meer doen dan alleen maar voetballen... hij is ook beetje lui... kijk maar naar de jonge spelers bij Ajax daar doen ze veel meer dan alleen voetballen, zoals doordrukken mee verdedigen etcc..

Ik denk dat Larsson beter rendeert op de nummer 10 positie. Ze moeten het daar eens proberen met hem. Ik vind hem beter dan Toornstra en op de 10 positie hoeft Larsson ook niet actief mee te verdedigen. Hij kan vanuit hier V. Persie/ Jorgensen bedienen en met hen combineren. Krijgt bovendien ook meer kansen om op doel te schieten. Larsson na 1 seizoen verkopen met verlies zou ik in ieder geval heel dom vinden.

Larsson is het zoveelste bewijs dat je goed kan zijn in de subtop, maar dat een top3 club een ander verhaal is. "Kuipvrees" kan je net zo goed "ArenAvrees" noemen. In de JC ArenA is men zelf nog kritischer. Kijk naar Ziyech. Ook in Eindhoven moet je presteren, maar soms lijkt het iets minder.

Voor nu is Larsson geen succes bij Feyenoord, maar wie weet.

24 augustus 2018 om 08:36

Precies de lat is net even te hoog. Bij PSV heb je ook ramselaar en lucassen die uitblonken bij zowel Utrecht en az en nu geen pepernoot raken

Wat een gigantische onzin weer zeg. Is in potentie de beste/meest creatieve speler die ze hebben. Als ze hem nou gewoon eens vijf wedstrijden op rij zouden laten staan...

24 augustus 2018 om 08:46

Larsson speelt vrijwel altijd, helemaal na de schorsing van Boëtius.

Kan overigens niet lang meer duren, El Hankouri klopt inmiddels aardig op de deur.

24 augustus 2018 om 09:39

Hij heeft vier wedstrijden gespeeld in augustus dit jaar. Daarvoor was de laatste wedstrijd in januari

24 augustus 2018 om 12:14

Hij was ook steeds geblesseerd.

24 augustus 2018 om 12:18

@maddmaxoz
Nee, want hij speelde in april nog 3, 4 wedstrijden. Bovendien kampte hij met een hamstringblessure sinds januari. Dus logisch dat hij niet speelde. Zonder die blessure was hij steevast basis.

Zoals anderen zeggen vind ik die term Kuipvrees ook maar een simpele term. Er zijn ook zoveel spelers bij Ajax mislukt, daar heb ik de term ArenA-vrees nooit gehoord terwijl dat ook best een imposant stadion met een behoorlijk cynisch publiek kan zijn. Hij heeft gewoon de kwaliteiten niet óf hij heeft ze wel maar ze komen niet tot hun recht in deze speelstijl/in deze clubcultuur.

Volgens mij komt het omdat ze dezelfde doelstellingen hebben als bij Ajax en PSV, ik zelf doe daar ook altijd aan mee. Dan denk ik dit jaar kunnen we kampioen worden. Alleen ze doen eigenlijk nooit mee, of af en toe. Dus is de druk om te presteren misschien hoger als bij Ajax of PSV. Want die spelen elk jaar echt om de prijzen, terwijl we dat bij Feyenoord ook denken. En de spelers zijn niet mentaal sterk genoeg om met die druk om te gaan. Dat is denk ik wat ze bedoelen met “kuipvrees”. Wat voetballen kunnen de meeste wel. Volgens mij is het vooral mentaal. Alleen als je uit de jeugd komt of mentaal zo zelfverzekerd ben als bijv. een Kuijt, Jorgensen een elhamadi in ze 2de periode kunnen er mee omgaan. Ben bang dat me clubbie op een of andere manier het niet op korte termijn voor elkaar gaat krijgen dat er echt een topsportmentaliteit komt. En zo de “kuipvrees” eindelijk verdwijnt

Duidelijk gevalletje niet goed genoeg, een aantal Heerenveen fans hier hebben meermaals aangegeven dat Larsson een overschatte invidualist is en niet past bij Feyenoord. En de vraag is of hij dat niveau uberhaupt heeft. Bij ons was het 1/2 op 5 wedstrijden prima, verder was hij onzichtbaar en niet van waarde.
Goede voetballer maar is bij ons ook nooit een constante factor geweest.

Ik vraag me af hoe ze bij 6 tot 7 miljoen komen. Het bedrag was 4.5 miljoen euro..

Volgens mij laat Bayern bij nieuwe aankopen ook een psycholoog erop.los. Niet sat ik can de psychologen ben,maar kan je een hoop ellrnde en geld besparen. Wat us er mis met een karakter beoordeling.Er zijn er bij feyenoord teveel mislukt en het heeft bakken geld gekost.

Ja, ik zag het ook wel zitten eigenlijk. De enige kanttekening die ik eigenlijk plaatste was of hij constanter zou kunnen worden en zich week in, week uit zou kunnen laten zien. Dat is tot nu toe niet het geval helaas..

Probeer hem dan eens op 10. Hij gaat toch telkens naar binnen, terwijl hij wel over de nodige creativiteit beschikt. Dan kan Sinisterra linksbuiten. Een echte buitenspeler met snelheid en diepgang.

Die jongen had nooit na Feyenoord moeten gaan. Word daar compleet misbruikt. Bij Feyenoord word er verwacht dat een buitenspeler snel en behendig is en langs de tegenstanders gaat. Larsson is echter meer een voetbalde buitenspeler die graag de combinatie zoekt. Dat deed hij bij Heerenveen ook.

24 augustus 2018 om 10:43

Het probleem is ook dat je met Larsson en Berghuis 2 dezelfde types hebt op beide kanten. Hierdoor ontstaat er een trechter, is er gebrek aan diepgang en is dit makkelijk te verdedigen. Is ook lekker over nagedacht door Feyenoord. Daarom inderdaad belangrijk dat 1 buitenspeler wel snelheid en diepgang heeft.

Wie speeld er op dit moment wel goed laat die jongen nog effe staan. Hij gaf teminste nog een goeie bal op van persie

Gio moet hem gewoon een paar wedstrijden op 10 zetten. En ja ik weet dat we dan geen linksbuiten hebben, die hadden ze ook moeten halen. Dan nu Touré er maar neerzetten want Boëtius gaat niet meer en El Hankouri is te zwak

24 augustus 2018 om 10:36

Die heet Sinisterra...

Heel duidelijk : op tien zetten.... Feyenoord zou veel beter worden met een linksbenige linksbuiten en een rechtsbenige rechtsbuiten. Dat naar binnen trekken weten we nu wel.....ze lopen steevast dat overvolle centrum in...heel gemakkelijk te verdedigen. Jorgensen maakt er zeker dertig per seizoen bij aanvoer vanaf de achterlijn...desnoods wordt het een eigen doelpunt. Gewoon lastig te verdedigen: zie Bate Borisov - PSV

Het lijkt me toch dat je hem niet nu al moet afschrijven. Is best een jongen met potentie. Ik vond hem thuis tegen Trencin en tegen Excelsior eerlijk gezegd ook een van de betere spelers aan de kant van Feyenoord.

24 augustus 2018 om 12:43

Wat een onzin hij was in beide wedstrijden verschrikkelijk slecht. Alles naar binnen en zwakke schoten recht op de keeper. Daarbij is z'n handelingssnelheid veel te traag om bij een topclub in de Eredivisie te spelen.

gewoon de zoveelste miskoop van Feyenoord. het is gebleken dat de Eredivisie geen vijver is waaruit Feyenoord meer moet vissen. koop maar een tijdje geen spelers meer en investeer die miljoenen in een goede scouting met een internationaal netwerk want we zijn steeds meer kapitaal aan het vernietigen.

een miskoop kan een keer gebeuren maar als je vorig jaar voor 30 miljoen spelers haalt en Feyenoord lijkt er eerder op achteruit te zijn gegaan dan vooruit dan is dat natuurlijk een hele slechte zaak als je jaren hebt geknokt als club om weer wat vermogen te creeren en het kapitaal word op deze manier vernietigd

de jeugdopleiding en de scouting zijn de twee belangrijkste levensaders van elke Nederlandse voetbalclub dus hoe is het dan mogelijk dat Van Geel het na 6 jaar nog niet voor elkaar heeft gekregen een scouting neer te zetten bij Feyenoord? echt amateurisme ten top

24 augustus 2018 om 22:00

Voeg daar van Bronkhorst aan toe. Hij heeft na het kampioenschap nog steeds geen speelstijl of tactiek. Het is maar gokken op de diepte.

Geef die jongen wat meer kansen en vertrouwen het is toch niet dat hij het ineens verleerd is stel hij scoor de winnende van de week is het weer allemaal goed kweet zo is topvoetbal maar als ik zijn trainer was zou ik eens goed met deze jongen praten wat er nou aan de hand is dit is gewoon een mentaal kwestie misschien is het wel simpel op te lossen en kan je nog veel plezier van hem hebben het is altijd zo makkelijk om zo jongen direct in de kliko te gooien het zijn mensen en misschien is er in ze privé sfeer wat aan de hand kan toch? Maar zou hem niet afschrijven is lekker makkelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

27 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 15 november
Zlatan Ibrahimovic heeft zijn zinnen gezet op een hereniging met AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren