Inter lijdt zevende nederlaag in acht wedstrijden tegen angstgegner

Zondag, 19 augustus 2018 om

Stefan de Vrij heeft een ongelukkig Serie A-debuut achter de rug voor Internazionale. De Oranje-international stond op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen negentig minuten binnen de lijnen in de uitwedstrijd tegen Sassuolo, maar kon een verliespartij uiteindelijk niet voorkomen: 1-0. Het betekende voor i Nerazzurri de zevende nederlaag in de laatste acht competitieduels met Sassuolo.

Inter schoot met een schietkans voor Mauro Icardi nog wel aardig uit de startblokken in Reggio Emilia, maar moest na een klein halfuur voetballen een bittere pil slikken. Miranda beging in zijn eigen stafschopgebied een overtreding op Federico Di Francesco, waarna scheidsrechter Maurizio Mariani de bal op de stip legde. Domenico Berardi ontfermde zich over het buitenkansje en schoot Sassuolo vervolgens op voorsprong.

De formatie van Luciano Spalletti had niet direct een antwoord op de openingstreffer. Inter maakt een slordige en ideeëloze indruk in het restant van de eerste helft, al schoot Icardi van afstand nog wel rakelings naast. Kwadwo Asamoah claimde daarnaast op slag van rust recht te hebben op een strafschop na een duel met Francesco Magnanelli, maar de arbitrage weigerde het verzoek van de van Juventus overgekomen flankspeler te honoreren.

Inter moest het vanwege een blessure nog stellen zonder zomeraanwinst Radja Nainggolan, terwijl Ivan Perisic op de reservebank begon. De Kroatische WK-finalist werd na de onderbreking toch maar van stal gehaald door Spalletti en zorgde al vroeg in de tweede helft voor gevaar. Zijn volley vloog echter over het doel van Andrea Consigli.

Kevin-Prince Boateng had Inter na ruim een uur meer pijn kunnen doen, maar zijn schot trof uiteindelijk de buitenkant van de paal. Daardoor mocht het bezoek blijven hopen op een resultaat. Spalletti bracht Keita Baldé nog voor Lautaro Martínez, maar ook hij kon Inter uiteindelijk niet meer behoeden voor een nederlaag. De grootste kans was in de absolute slotfase nog voor De Vrij, maar hij stuitte van dichtbij op Consigli.


Poll

Eindigt Internazionale dit seizoen in de top vier in de Serie A?


Gerelateerd

38 reacties (laatste reactie door vcf-losche-vcf)

Verdiend verloren, iedereen was zwak ik snap ook niet de keuze van spalletti rampzalig gewoon

19 augustus 2018 om 22:31

Bepaalde spelers waren er net bij of niet fit maar Dalbert mocht nooit starten . Die jongen is gewoon nog geen niveau voor de Serie a wat een dramatische 1e helft van hem

19 augustus 2018 om 23:46

Keita , vrsjalko , perisic moeten gewoon starten zonder excuus , we hebben de versterkingen niet voor niks gekocht , als je ze koopt maak er gebruik van als je ziet dat ze beter zijn ..

Echt hoe is het mogelijk . Tuurlijk we kunnen allemaal excuses verzinnen . Sassuolo angstgegner , dramatisch veld , nog geen volle selectie etc maar man hoe kunnen ze zo zwak beginnen . De 1e helft leek e ht nergems op Dalbert en brozovic ga je schamen . Geen enkele bal naar het zelfde tenue gespeeld. Asamoah en Politano waren de enige positeve punten . Politano had een paar leuke dribbels en Asamoah is een voorbeeld prof . Die man blijft vol voor elke bal gaan . Icardi heeft geen fatsoenlijke bal gekregem . De verdediging ook gaten kaas zonder Skriniar en hoe lovend we waren over de Mercato , ik denk dat een creatieve middenvelder erbij geen oveebodige luxe geweest zou zijn. Hopelijk dat ze nu wakker zijn en gaan voetballen want dat moet makkelijk lukken met deze selectie . Forzaa inter

19 augustus 2018 om 22:40

Snap je frustratie. Vanaf het begin stond het bij Inter niet goed en waren paar spelers totaal onder de maat zoals Brozovic, Dalbert, Vecino maar ook Lautaro. Er was teveel balverlies. Maar ik heb er vertrouwen in dat het beter zal gaan als ze wat meer ingespeeld zijn en wat tactische wijzingen zouden komen. Met Perisic en Keita Balde vanaf de start en Naingolan en Vrsaljko en Skriniar erbij gaan we veel beter voetballen.

19 augustus 2018 om 22:42

Denk dat het wel goed gaat komen met inter. Was een droevige pot, maar denk als naingolan vrsailjko en skriniar er in staan, je al een heel ander inter heb. Brozovic zie ik het meestal sowieso niet zo in, speelt af en toe leuk, maar meer niet dan wel, lijkt wel of ie na een verkeerde pass de handdoek al in de ring gooit. Dalbert is tot nu toe waardeloos inderdaad

19 augustus 2018 om 22:50

Tuurlijk gaat het beter straks . Maar dit was wel heel erg slecht. Hoevaak de bal gewoon in de opbouw werd weggespeeld en aannames echt slecht waren. Dalbert had nooit mogen starten die jonge was afgelopen seizoen al ondermaats en dan nu ineens basis dat kan niet . En Brozovic is inderdaaf wisselvallig . Als het loopt is het een hele goede speler maar zodra het wat stroever gaat hangt meteen zn kop naar beneden en gaat zich frustreren .

Different season , same Inter story.

Wat een vervelende ploeg die Sassuolo tegen Inter. Lijkt alsof ze 200% gemotiveerd zijn als ze tegen Inter spelen. Al vond ik de penalty wel erg makkelijk gegeven. Inter speelde zelf ook slordig. Brozovic speelde geen beste wedstrijd. Dalbert was zeer matig in de eerste helft en werd terecht gewisseld. Skriniar werd hard gemist want Miranda zat te sukkelen. Verder was het moeizaam opbouwen. Teveel aannames die verkeerd gingen en de aanvallen waren voorspelbaar. Werk aan de winkel. Kwaliteit is er wel maar spelers moeten nog hun ritme vinden. Inter kan veel beter dan dit.

19 augustus 2018 om 22:34

Dalbert matig is nog rustig uitgedrukt. Die jongen heeft niks goedgedaan . Voorzet stadion uit ballen naar de tegenpartij en Berardi draaide constant bij hem weg . Ik vond ook dat Valero ingebracht moest worden . Inter had moeite vooruit de spelen en Als Brozo dan een slechte dag heect is er niemand in het middenveld die het spel kan maken .

19 augustus 2018 om 22:41

Zat Skriniar niet op de bank? Betekent dat de vrij de voorkeur heeft gekregen?

19 augustus 2018 om 22:51

Nee Skriniar was gebleseerd maar zat wel bij de selectie . Skriniar zal altijd basis spelen verwacht ik

Mooi nieuws voor Milan. Ik denk dat het heel spannend gaat worden in de top 6.


Kan iemand mij vertellen waarom Berardi nog steeds geen transfer heeft gemaakt naar een grotere club? Dat is me eigenlijk een beetje ontgaan. Ik weet dat Juventus een terugkoopclausule heeft. Heeft hij stilgestaan in zijn ontwikkeling? Hij was 4 jaar geleden al een supertalent. Ik kan me nog een wedstrijd tegen Milan herinneren die in 4-3 voor Sassuolo eindigde en hij alle vier de goals voor zijn rekening nam.

19 augustus 2018 om 22:36

Hij is stil blijven staan. Hij wil ook niet naar Juve. Juve wil hem ook niet meer.

19 augustus 2018 om 22:39

Ik doelde ook niet per se op Juve, maar misschien een Milan, Lazio of Napoli. Maar als hij stil is blijven staan in zijn ontwikkeling is dat dus de reden.

19 augustus 2018 om 23:30

Ook een zware bleasure gehad.

19 augustus 2018 om 23:45

Juve heeft uiteindelijk voor Bernardeschi gekozen vorig seizoen, die vrijwel eendezelfde rol vervult. Misschien dat de overige topclubs vorig jaar en dit jaar een beetje twijfelachtig waren gezien zijn veelvuldige blessureleed(en dus ook vooruitgang) de afgelopen twee jaar.
Voor minder hoeft Berardi niet te vertrekken: Sassuolo is zo'n club die ik structureel wel om het jaar zie meedoen voor Europa League voetbal omdat het organisatorisch zo goed in elkaar zit daar (ieder jaar toch wel een goede mix van jong en oud). Grote kans dat sentiment ook een rol speelt bij Mimmo: hij is een clublegende in wording bij Sassuolo. Voor mij zou dat in ieder geval zeker meespelen

Belangrijkste is misschien wel dat Sassuolo niet hoeft te verkopen. Hebben zelf al genoeg geld op de rekening staan met een rijke industrieel als eigenaar. In de zomer is bijvoorbeeld aangegeven dat Politano of Berardi kon vertrekken, maar niet beide.

Ja hoor.. ik denk ik probeer het weer. Winst voor Inter, moet te doen zijn toch.. openingswedstrijd voor Inter en het seizoen lekker beginnen door er vol op te klappen nadat de concurrentie al heeft gewonnen. Nee hoor, het is geen succesverhaal.. 900 euro door me neus geboord deze keer. Tel dat op bij vorig jaar en we zitten op 1750 euro.. Top Inter! Sjonge jonge.. echt ziek van 😂.

19 augustus 2018 om 22:43

Op inter gokken is zeer lastig niet voor niets heten ze Pazza inter (crazy Inter). Wedstrijden waarvan je denkt dat ze gaan winnen gaan ze verliezen en andere dag zie je ze uit onmogelijk situaties terugkomen.

19 augustus 2018 om 22:59

Ik moet het ook niet meer doen. Elke keer vertrouw ik op ze en dan laten ze me weer zitten. Tegen beter weten in ging ik er toch voor en weer een matige wedstrijd.

Sassuolo is gewoon een stugge en lastige ploeg die het altijd goed doet.
Inter heeft deze zomer prima aankopen gedaan, maar alsnog zie ik ze niet als titelkandidaat.
Verder een vrij makkelijk gegeven penalty.

Verdiende zege voor sassuolo met veel (ex) Juve spelers. Daarom extra gemotiveerd tegen inter. Beste man bij inter was ex Juve asamoah. Inter meteen 3 punten achterop. Dure punten. Jammer dat Roma en Napoli wel winnen.

19 augustus 2018 om 22:53

Al speelt Asamoah ongelukkig die man heeft altijd wel een 6 doormiddel van zijn instelling en inzet die hij geeft

Toch blijft een angstgegner een apart iets. Niemand weet waar het aan ligt maar op de een of andere manier kan je ze nooit verslaan. Buiten dat speelde Inter ook gewoon zeer matig voetbal. Had zeker wat beters verwacht, maar wie weet komt het met de tijd.

Typisch Inter dit, zoveel "goede" aankopen gedaan en ze spelen niet of inter begint weer met een verliespartij aan het seizoen. Waarom speelt Perisic niet in de basis, en Dalbert wel? Het zijn natuurlijk niet dezelfde soort spelers maar dit zijn natuurlijk al beslissingen van de trainer om vraagtekens bij te zetten.

19 augustus 2018 om 22:55

Perisic Keita en vrsjalko zijn nog niet zolang bij de selectie waardoor Spalleti kiest voor spelers die het meest in de voorbereiding gespeeld hebben . Verder waren radja en skriniar gebleseerd

20 augustus 2018 om 23:22

Perisic moet gewoon spelen, hij is een speler van wereldklasse.
En een speler als Dalbert? Wat heeft die jongen nog bij Inter te zoeken vraag ik me dan af.
Vrsjalko is er toch ook al bijna een maand bij? gewoon spelen!

Even off topic dit. Ik wil dit jaar wedstrijd Italië gaan is inter het waard qua spel en sfeer beetje toegankelijk? Iemand tips?

19 augustus 2018 om 22:57

De sfeer is prima. Inter heeft voor.komend seizoen alle seizoenkaarten verkocht en had afgelopen seizoen gemiddeld 60.000 toeschouwers . Het voetbal leek vandaag nergens op maar met deze selectie gaat dat zeker verbeteren .

19 augustus 2018 om 23:00

Bedankt, weet je of de stad beetje toegankelijk is voor iemand die geen Italiaans kan?

19 augustus 2018 om 23:03

Ben er 3x geweest en de meeste mensen kunnen wel basis engels, is tenslotte ook een wereldstad qua mode en toerisme

19 augustus 2018 om 23:04

Als er een Italiaanse stad internationaal georiënteerd is dan is het wel Milaan. Natuurlijk blijven het Italianen die graag (net als Fransen en Spanjaarden) in hun eigen taal spreken maar je kan je er prima redden in het Engels.

19 augustus 2018 om 23:02

Voor een goeie sfeer bij een Inter wedstrijd ga naar de Milanese derby. Altijd een gevecht op de tribunes wie de mooiste spandoeken en choreografie heeft!

19 augustus 2018 om 23:07

Zal ik ook zeker doen als het niet even een x zo duur is als tegen elke ander ploeg ongeveer. Maar bedankt zal even wachten tot ziggo wat wedstrijden gaat uitzenden.

Haha na de wedstrijd tegen Atletico zei iemand me hier dat ze topfavoriet waren voor de 2de plek en toen zei ik nog dat het maar vriendschappelijk was en dat blijkt ook. Inter was helemaal waardeloos en Atletico won de supercup van Real. Denk dat Inter max weer 4de kan worden acht Roma en Napoli duidelijk beter.

19 augustus 2018 om 23:58

Och och . Want 1 wedstrijd zegt ook echt iets over hie de rest van de 37 wedstrijden gaan . Man man denk even na . Roma heeft ook maar met de hakken over de sloot gewonnen en als Inter kan beschikken over Radja en skrniar en spelers als Perisic en Vrsalkjo basis kunnen spelen dan kan inter makkelijk 2e worden.

19 augustus 2018 om 23:59

Qua selectie zit Inter op het niveau Napoli en boven Roma. Die 2 teams hebben wel het voordeel dat ze stabiel zijn en al de ervaring hebben om constant in de top 3 te eindigen. Mijn gok is dat ze 3e worden, achter Napoli, maar boven Roma. Het zou natuurlijk kunnen dat Roma weer boven ze gaat eindigen. Zo'n vriendschappelijke wedstrijd zegt zo weinig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1022 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus6637
2.Napoli5324
4.AC Milan4516
5.AS Roma4115
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Milan ŠkriniarVerdediger00
Joao MirandaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

36 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Internazionale 20 9 0 0
2017/2018 Internazionale 34 29 2 0
2016/2017 Internazionale 34 24 1 0
2015/2016 Internazionale 33 16 1 0
2014/2015 Internazionale 36 22 4 0
Laatste voetbalnieuws

Sarri krijgt door zege weer wat lucht; Inter haalt uit tegen Rapid Wien

Chelsea en Internazionale hebben zich donderdagavond geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. Beide teams hadden zaten al op rozen door een goed resultaat in de heenwedstrijd en voor...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 23 februari
Saúl Ñíguez heeft nu ook een optie in eigen land, naast Juventus, Manchester City en Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren