‘Feyenoord denkt aan middenvelder en concurreert met Juventus’

Woensdag, 15 augustus 2018 om 10:43Gijs Freriks

Feyenoord gaat zich deze zomer mogelijk nog versterken met een middenvelder. Görkem Saglam staat volgens de website Fussballtransfers in de belangstelling van de club van de geplaagde trainer Giovanni van Bronckhorst. Ook Juventus zou interesse hebben in de aanvallende middenvelder van VfL Bochum.

Saglam maakte in 2006 de overstap van SG Wattenscheid 09 naar de jeugdopleiding van Bochum. Hij maakte in het seizoen 2015/16 zijn debuut in het eerste elftal, maar vorig seizoen kwam hij slechts viermaal in actie in de 2. Bundesliga. Ook in het huidige voetbaljaar lijkt hij niet op veel kansen van coach Robin Dutt te hoeven rekenen.

Saglam wordt desondanks gezien als een groot talent. Bochum liet hem daarom in juni nog een nieuw contract ondertekenen. De international van Duitsland Onder-20 ligt tot medio 2020 vast en als clubs hem willen overnemen, zal er dus een transfersom op tafel gelegd moeten worden.

Saglam, die ook over een Turks paspoort beschikt, speelde tot dusverre twintig wedstrijden in het eerste elftal. In de Bundesliga voor A-junioren kwam hij in 44 wedstrijden in actie. Daarin kwam de belofte tot 25 doelpunten en 12 assists. Hoeveel er voor Saglam betaald zou moeten worden, dat is niet bekend.


Poll

Denk jij dat Feyenoord serieuze interesse heeft in Görkem Saglam?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Een middenvelder hebben we niet nodig. Het middenveld is goed bezet.

Verdedigers en aanvallers hebben we veel meer behoefte aan op het moment.

- Jorgensen, Haps en st Juste zijn van glas
- Botteghin, Schaarie en v Persie zijn al bijna te oud.
- Boetius, Larsson, v Beek, Verdonk en Nieuwkoop zijn niet goed genoeg
- Vente, Malacia, Geertruida etc zijn er nog niet klaar voor.

15 augustus 2018 om 11:03

Larsson schrijf ik nog niet af. Die kreeg basisplaatsen aan het begin van vorig seizoen en deed het niet goed... maar dan echt helemaal niemand haalde een acceptabel niveau dat eerste half jaar. Wellicht dat Messi zich in het zooitje ongeregeld van toen had kunnen onderscheiden, maar van een Larsson mogen we dat niet verwachten lijkt me. Daarna raakte hij geblesseerd en in de 2e seizoenshelft heeft hij geen wedstrijd meer volgemaakt.

15 augustus 2018 om 11:17

@timkrul

het middenveld is goed bezet? je hebt 0 creativiteit en voetballend vermogen op je middenveld. het middenveld is juist heel slecht bezet. er lopen alleen maar harde werkers maar er loopt geen enkele voetballer tussen

15 augustus 2018 om 11:31

@japie:
We zijn het niet vaak eens met betrekking tot Feyenoord.
Maar nu volledig et je eens haha..

Ja het middenveld is goed bezet in principe. Maar alleen maar met alles van het zelfde inderdaad. Er zit niet 1 speler bij die wat creativiteit toevoegt. Er moet gewoon wat ander sbij inderdaad, en niet nog meer van het zelfde1

15 augustus 2018 om 11:34

@capis

mooi dat we een keer op 1 lijn zitten dan ik ben het ook niet altijd oneens met je trouwens hoor maar ik snap niet dat iedereen alleen maar Gio de schuld geeft van alles maar dat niemand ziet dat onze TD net zo een grote wanprestatie levert en dat iedereen dat dan verder wel helemaal prima vind, het probleem ligt namelijk niet alleen bij de coach

15 augustus 2018 om 11:42

@japie_krekel

Hou toch op met dat gezeik over onze TD. Die man is verantwoordelijk voor de ommekeer van enorme schulden naar zwarte cijfers en 5!!! prijzen in 3 jaar!

Als dat een wanprestatie is dan vraag ik me af wat in jouw ogen een goeie prestatie is??

15 augustus 2018 om 11:46

@mypos

wat is je punt? de man is er ook verantwoordelijk voor dat er vorig jaar een extreem groot deel van die 30 miljoen is weggegooid aan miskopen. iemand die een aankoopbeleid hanteert waardoor je straks weer in de schulden komt want de spelers op het veld vertegenwoordigen amper transferwaarde dus geld komt er niet binnen waar bv een Ajax de ene na de andere speler verkoopt voor de absolute hoofdprijs omdat die kwaliteit op het veld hebben staan

goed saneren is iets heel anders dan sportief en financieel een stap vooruit maken. Van Geel is een goede crisis TD die goed kan bezuinigen maar zowel bij Ajax als nu bij Feyenoord is gebleken dat zijn aankoopbeleid een drama is. een incidenteel successeizoen gaat mij geen zand in de ogen strooien.

Feyenoord is onder deze TD langzaam een subtopper aan het worden en dat komt door het falende aankoopbeleid van deze TD die geen lange termijn visie heeft.

een coach is zo goed als zijn spelersmateriaal en ons spelersmateriaal is niet best voor top 3 begrippen en de selectie is toch echt samengesteld door Van Geel

15 augustus 2018 om 12:10

Je hebt gelijk dat er creativiteit ontbreekt op het middenveld maar vanuit de jeugd moet dat goedkomen, die creatieve middenvelders heb je met Kokcu en el Bouchataou. Zijn nog erg jong met 18 en 17 maar wat goed is komt snel in mijn ogen en ik zou ze graag eens aan het werk zien bij het eerste.

Kokcu leverde tegen Jong Excelsior ook weer 2 assist af en dat was toch een Jong Excelsior waar veel eerste elftal spelers meededen. Verder kan je ook Wouter Burger niet vergeten, voor zijn lengte (1.90) heeft die een zeer goeie techniek en ook scorendvermogen wat niet onbelangrijk is voor een middenvelder.

Daarom zou ik als Feyenoord niet onwelwillend staan tegenover een verkoop van Vilhena als Frankfurt echt veel geld wil bieden, je vervangers heb je vanuit de eigen jeugd al in huis.
De aankopen zoals Amrabat en Ayoub snap ik daarom ook totaal niet, je hebt vanuit de jeugd enorm veel talentvolle middenvelders die opkomend zijn want ook Wehrmann moeten we niet vergeten.

15 augustus 2018 om 12:22

@mypos is een TD niet verantwoordelijk voor beleid op het gebied van jeugd, faciliteiten en aankopen? Ik kan het fout hebben, maar ik zou dat persoonlijk meer op het conto van de algemeen directeur zetten dat Feyenoord weer zwarte cijfers heeft. Ben het eens met de andere heren dat de TD vervangen zou moeten worden om weer aan te sluiten bij de top. Begrijp me niet verkeerd, ten tijde van de crisis heeft hij het goed gedaan maar qua top aankopen passend bij de "nieuwe" status heeft hij m.i. gefaald

15 augustus 2018 om 12:35

Zet een Larsson op het middenveld en het probleem is opgelost. Beetje creativiteit en wat voetbal

15 augustus 2018 om 12:49

Mypos, daar zullen Feyenoorders echt wel blij om zijn dat van Geel al die schulden heeft omgezet in zwarte cijfers alleen die willen ook de volgende stap zetten en dat lukt niet onder van Geel.

15 augustus 2018 om 13:26

@ V-Watcher

Maar kan je, als Feyenoord zijnde, wel een heel seizoen gokken op twee tieners die hun Eredivisie-debuut nog moeten maken? Mijns inziens is dat veel te risicovol en ook niet goed voor de ontwikkeling van beide spelers. Ja, wat goed is komt snel maar wel met de nodige begeleiding en ondersteuning. Juist die ondersteuning en begeleiding ontbreekt, omdat de rest van het middenveld het al druk genoeg heeft om zelf de kop boven water te houden.

Nee, Feyenoord zal echt nog een sterke verdedigende middenvelder en een creatieve spelmaker moeten halen willen ze meedraaien voor de bovenste plaatsen. Een extra centrale verdediger kan ook geen kwaad. Anders gaan de jonkies van Feyenoord verzuipen.

15 augustus 2018 om 13:26

Ok dat is zo maar we zijn niet in de positie om nog meer van onze goed verdienende middenvelders op de bank te zetten. Bij volledige bezetting zitten Amrabat, Toornstra, Ayoub en Tapia al op de bank. Ook is er geen ruimte voor jeugdspelers om door te breken op het middenveld.

Het halen van Clasie en Ayoub was al twijfelachtig maar om dan nu nog meer middenvelders er bij te halen is vragen om weer in de schulden te komen.

Begrijp me niet verkeerd een creatieve 10 worden we voetballend beter van, maar verkoop dan eerst Tapia, Toornstra en of Vilhena.

Het lijkt wel alsof we middenvelders sparen.

Er moet gewoon eerst een hoop dood hout uit om schoon ship te kunnen maken?

15 augustus 2018 om 13:29

@japie_krekel

Ook weer voornamelijk onzin. Feyenoord was een aantal jaar geleden veel meer een subtopper dan nu. Kijk de ranglijst er maar op na. In die tijd was er helemaal geen geld om spelers te halen. Toen moesten ze het met de eigen jeugd doen.

Van Geel doet het naar omstandigheden prima. Miskopen vinden bij elke club plaats. Met deze selectie zouden we net als 2 jaar geleden kampioen kunnen worden. Alleen missen we een Dirk Kuijt zoals toen en het heilige geloof.

15 augustus 2018 om 15:07

@mypos

een paar miskopen doen is zeker een normale zaak maar niet meer op het moment dat 80 procent van je aankopen helemaal niks toevoegen aan Feyenoord wat er nu bij Van Geel aan de hand is

hij heeft het idd goed gedaan in het verleden tijdens de crisis maar sinds er weer geld is bij Feyenoord is zijn transferbeleid een totaal fiasco te noemen. we gaan nu dankzij hem straks weer een crisis in want hij is alweer een tijdje nu kapitaal aan het vernietigen

15 augustus 2018 om 15:45

@japie_krekel

Dat is puur een momentopname. Jorgensen was een half jaar geleden nog 18 miljoen waard. Het is niet opeens omdat ze nu belabberd spelen dat de waarde van de spelers opeens verdampt is.

Jij doet aan scorebordjournalistiek om maar eens even een mooi woord te gebruiken. Van Geel is een top TD. Had hij dingen beter kunnen doen? Ja. Maar als je puur naar de statistieken kijkt heeft hij A) Feyenoord weer naar de zwarte cijfers gebracht en B) 5 prijzen gepakt in 3 jaar. Zou niet weten welke TD je in Nederland op kan noemen die het beter gedaan heeft....l

15 augustus 2018 om 16:46

@mypos

jij doet aan scorebord journalistiek door alleen Gio de schuld te geven van deze crisis. een trainer is net zo goed als zijn spelersmateriaal en het spelersmateriaal waar Van Geel hem mee heeft opgescheept is erg armoedig. dat is mijn mening iig.

ik vind Van Geel alles behalve een goede TD, iets wat ik Overmars wel vind en Brands ook vond omdat ik vind dat er achter hun beleid iig een gedachte zit waar ik Van Geel oud spelers als Boetius en Clasie zie terughalen. 2 spelers die totaal geflopt zijn in het buitenland en niet eens bij buitenlandse topclubs dus wat is dan de reden dat je ze terug haalt? daar zie ik echt de logica niet van in.

bezuinigen is een stuk makkelijker als een goed transferbeleid voeren en dat toont Van Geel aan. vorig jaar heeft hij ook zwaar kapitaal vernietigd aan spelers waar Feyenoord niets mee opschiet

ik laat geen zand in mijn ogen strooien door een paar prijzen, daarom ben ik ook al jaren kritisch op deze TD. er staat geen kapitaal op het veld wat de levensader hoort te zijn van een Nederlandse voetbalclub. dat jij denkt dat deze Feyenoord spelers veel geld vertegenwoordigen is je goed recht maar ik geloof daar niet in.

ik zie een stel harde werkers lopen zonder exceptionele voetballende kwaliteiten of creativiteit op Berghuis na dan die waarschijnlijk wel iets van waarde vertegenwoordigd. RvP die dat ook wel in zijn spel heeft noem ik niet want die gaat niet meer naar een andere club dus die vertegenwoordigd sowieso geen kapitaal

15 augustus 2018 om 17:02

@japie_krekel

Dus als ik het goed begrijp zijn alleen creatieve spelers geld waard in jouw ogen? Dat is toch wel vrij beperkt kijken zeg. Het spelersmateriaal is nagenoeg hetzelfde zo niet beter als wat we hadden tijdens het kampioensjaar. Hoe verklaar je dan dat het nu opeens niks meer waard is? Zoals ik al eerder aangaf was Jorgensen een half jaar geleden nog 18 miljoen waard en nu zou hij volgens jou niks meer waard zijn?

En dat je Overmars een goeie TD vindt prima. Hij heeft inderdaad veel geld verdiend voor Ajax maar hoeveel prijzen hebben ze de laatstje jaren gepakt dan? De visie van van Geel en Overmars zijn 2 totaal verschillende maar als je puur naar statistieken kijkt welke heeft dan beter gewerkt de laatste jaren? En bedenk dan wel even dat de belangrijkste doelstelling van een voetbalclub is om prijzen te pakken.

Is Feyenoord trouwens jouw favoriete club?

15 augustus 2018 om 20:06

@mypos

Feyenoord is inderdaad mij favoriete club en daarom baal ik ervan als ik zie dat het beleid niet goed gaat en dat is naar mijn mening momenteel het geval.

iedereen kan wel alleen naar Gio wijzen maar het probleem ligt dieper dan dat en begint bij al bij het aankoopbeleid

wat betreft creatieve spelers lijkt het me duidelijk dat die het meeste geld opleveren en dat die heel hard nodig zijn als je goed voetbal wil kunnen spelen. Van Dijk is bv de duurste verdediger ter wereld en kostte 80 miljoen, de duurste creatieve speler ter wereld is Neymar en die kostte 220 miljoen

15 augustus 2018 om 20:31

@japie_krekel

Nou niet liegen in deze serieuze discussie. Ik heb je reacties er eens op nagelezen en je post louter positieve reacties (geweldig talent, Ajax scout fantastisch etc) in Ajax topics en louter negatieve reacties in Feyenoord topics.

Dus wees even eerlijk mbt je favoriete club...

En trouwens als je zo van creatieve spelers houdt zit je bij Feyenoord sowieso bij de verkeerde club aangezien Feyenoord voornamelijk een club is van harde werkers.

Ik ga verder ook niet meer reageren op je. Je hebt wat mij betreft duidelijk laten zien een Ajax troll te zijn die in Feyenoord topics komt stoken. Zijn er wel meer van hier op Voetbalzone. Veel sneu-er dan dat kan niet wat mij betreft maar succes ermee!

15 augustus 2018 om 22:09

@mypos

wat een onzin joh, als iets goed is is het goed en als iets slecht is is het slecht. een leek kan zien dat Ajax momenteel een prima beleid voert, dat is juist precies de reden dat ik klaar ben met die Martin Van Geel omdat we steeds verder achter raken op Ajax en Psv door zijn wanbeleid

bovendien heb je me dan denk ik nooit op Veltman, Kristensen of Daley Blind zien reageren op dit forum want daar ben ik ook kritisch op net zoals ik ook geen fan ben van Viergever en Isimat van Psv

ik ben gewoon een Feyenoord supporter die realistisch naar dingen kan kijken en het ook durft te zeggen als een concurrent of een speler daarvan goed speelt, dat is iets heel anders dan een troll zijn

ben jij ook een troll dan omdat je Gio weg wil hebben bij Feyenoord of alleen wanneer het jou uitkomt mag je opeens wel kritisch zijn op iemand van Feyenoord? jij vind dat Gio faalt, ik vind dat Van Geel faalt, ieder zijn mening toch?

kijk anders even naar de andere reacties van Feyenoorders op voetbalzone en dan zal je zien dat ik niet alleen sta in deze mening over Van Geel. zijn al die mensen ook trolls dan volgens jou omdat ze geen fan zijn van een TD die jij dan toevallig supergeweldig vind?

bovendien vind ik je harde werkers verhaal een beetje onzin want ik heb genoten van spelers als Van Persie, de broertjes Kalou, Julio Cruz en Ono bij Feyenoord. toevallig allemaal technische spelers.

ik geniet inderdaad minder van een Clasie of Toornstra wat ik maar hele simpele voetballers vind. dat jij ze wel geweldig vind is je goedrecht maar je kan niet iedereen met een andere mening als jij opeens als troll gaan bestempelen want dat slaat nergens op

15 augustus 2018 om 11:19

Nou om heel eerlijk te zijn heeft feyenoord inderdaad genoeg middenvelders, maar totaal geen balans op het middenveld. Allemaal zelfde soort spelers, waarvan er geen eentje een goede steekpas in de benen heeft.

CVM - Clasie/ayoub/amrabat/tapia
CM (met loopvermogen) - Tapia/amrabat/vilhena/toornstra

Toornstra kan je dan nog wel als aanvallende middenvelder zien, maar die heeft alleen loopvermogen en scorende vermogen. Zelfde geldt voor vilhena.

De enige speler die een steekpass in de benen had, was Gustafsson, geen topspeler, maar met een ayoub en vilhena achter/naast zich had hij denk ik best kunnen renderen. Steekpassen geven op de buitenspelers, combinatie aangaan met jorgenson, vilhena die er wel eens overheen komt.

Larson zou misschien ook als aanvallende middenvelder spelen, maar de jongen lijkt echt geen zelfvertrouwen meer te hebben sinds hij bij feyenoord speelt.

Dus er is wel degelijk nog een speler nodig op het middenveld, dat de andere linies ook nog wat nodig hebben en misschien meer prioriteit betekend niet dat er niet gekeken moet worden naar aanwinsten voor het middenveld, want Toornstra en amrabat zijn goed voor de bank misschien, maar niet voor de basis.

15 augustus 2018 om 11:29

Dat we veel middenvelders hebben wil niet zeggen dat het middenveld ook daadwerkelijk goed bezet is...

15 augustus 2018 om 11:54

Ayoub ook niet goed genoeg, had zijn beste jaar ooit vorig seizoen bij Utrecht, maar de meeste wedstrijden gewoon een voldoende, Feyenoord is een stap te ver...

15 augustus 2018 om 12:49

Ik zie Toornstra er niet bij staan, die staat toch model voor het logge en slome voetbal van Feyenoord. Ik zit altijd met plaatsvervangende schaamte te kijken naar die man. Hij had vorig jaar al verkocht moeten worden, wil je er nog een beetje restwaarde aan over houden.

Altijd te laat bij de bal, de draaicirkel van een olietanker, de 100 meter legt hij af in 4 minuten. Hoe kan het toch zo zijn dat zo iemand de jeugd tegenhoud en telkens in de basis staat?

Het middenveld is goed bezet? Je bedoelt; we hebben veel middenvelders. Een middenvelder met creativiteit, daar hebben we er geen 1 van.

15 augustus 2018 om 12:50

Dat is op het middenveld na bijna de hele selectie ......

15 augustus 2018 om 18:51

Zou het niet eens een idee zijn om Larsson eens op 10 te zetten? Is wel een technische speler met een goede pass en goed overzicht

Lijkt me een bericht uit de categorie “ de Fabeltjeskrant “ . Middenvelders genoeg , denk eerder dat ze op zoek zijn naar een CV .. Maar goed je weet het nooit bij Feyenoord , gebeuren gekkere dingen .

Weer heerlijk bezig hoor Van Geel, haal nou eens echt een speler die iets toevoegt of geef de jeugd de kans. Middelmatige middenvelders die de jeugd in de weg zitten hebben we al genoeg met Toornstra, Amrabat, Tapia en Ayoub.

15 augustus 2018 om 11:11

Ik ben het eens met je over van Geel betreft, maar met het huidige middenveld mag er toch echt wel een middenvelder bij komen.

Je heb naar mijn idee maar 2/3 middenvelders die Feyenoord waardig zijn. Vilhena is natuurlijk op dit moment je absolute topspeler, die daarnaast mogelijk ook nog vertrekt. Dan heb je ayoub, die naar mijn idee een echte versterking kan zijn. De andere is een twijfelgeval met Tapia en Clasie. Tapia laat bij Peru zien dat hij goed is en bij Feyenoord is het zo wisselvallig als maar kan. Daarnaast is voor mij nog steeds niet duidelijk of hij nou het beste als verdediger of middenvelder kan spelen. Clasie zal misschien niet zo leuk zijn om te horen, maar is niet meer de topspeler van een paar jaar terug. Werd bij Brugge uit de basis gehouden door Vormer, notabene mislukt bij Feyenoord. Clasie is geen echte leider en speelt het beste als hij kan dienen in een elftal en niet de kar moet trekken. ALs back-up van Ayoub geen verkeerde speler om er bij te hebben.

Toornstra en Amrabat kunnen echt niet! Amrabat is te slecht voor woorden bij feyenoord en Toornstra teert op 1 goed seizoen, terwijl hij natuurlijk niet het niveau heeft voor een topclub in Nederland.

Dus wat dat betreft mag er wel een verdediger bij komen. Helemaal een creatieve aanvallende middenvelder die het spel kan verdelen en spelers voor de goal kan zetten. Daarnaast inderdaad de jeugd meer kansen geven. Maar vind deze interesse helemaal niet raar hoor. Want feyenoord mist juist een (talentvolle) aanvallende middenvelder. Snap ook niet dat Ajax Gustafsson zo snel hebben laten gaan. Is misschien (nog) niet helemaal het niveau, maar is wel een speler die aanvallende intenties heeft en een steekpas kan geven. Dat mis je nu toch echt bij dit feyenoord. Met ayoub en vilhena had je dan toch een goed uitgebalanceerd middenveld.

Het is toch ook bijzonder als het waar is. De grootste problemen zitten achterin en dan haal je 3 middenvelders deze zomer.
Van Geel moet echt een keer in de spiegel kijken en opstappen.

15 augustus 2018 om 11:05

Best wel opportunistisch om te roepen. Met dit materiaal moet je prima 3e kunnen worden.

15 augustus 2018 om 11:09

Met dit beleid en Gio als coach mogen we blij zijn als Feyenoord zich voor de play-offs plaatst.
Feyenoord zet na een goed jaar weer een stap of twee achteruit i.p.v. naar voren.

Gio had de eer aan zich zelf moeten houden en weg moeten gaan na afgelopen seizoen, Van Geel overigens ook.

15 augustus 2018 om 11:14

Als het materiaal gemotiveerd is en/of gemotiveerd wordt zou je inderdaad 3e moeten kunnen worden.
Daarnaast is het materiaal wat de laatste twee seizoenen is ingekocht ook niet echt een vooruitgang gebleken. In principe heeft Van Geel gewoon wanbeleid gevoerd sinds hij weer geld beschikbaar had.

Er is nog maar een optie en dat is gewoon lekker Van Geel en Van Bronckhorst gezamenlijk vertrekken, nu dat nog normaal kan.

15 augustus 2018 om 11:15

Wat stoort je precies aan dit beleid? het aantal middenvelders?

15 augustus 2018 om 11:23

Onder andere ja. Het aan- en verkoopbeleid van Van Geel is gewoon erg slecht geweest. Een paar goede spelers gehaald en daarnaast een berg vol met middelmaat.

Er wordt binnen de selectie niet doorgeselecteerd, terwijl iedereen kan zien dat bepaalde spelers gewoon kwaliteit tekort komen. Deze spelers zitten vervolgens de jeugd weer in de weg. Als je dan nu weer een middenvelder van dit niveau gaat kopen, kan je je jeugdopleiding net zo goed opdoeken.

15 augustus 2018 om 11:31

Ik zou zelfs willen stellen dat het aan en verkoopbeleid juist uitstekend is geweest in de periode van vgeel. Als we historisch gezien even terugkijken dan kan ik over de laatste 30 jaar geen betere TD overleggen, qua zwarte cijfers, prijzen en het binnenhalen van namen die voorheen onhaalbaar leken.

15 augustus 2018 om 11:54

Van Geel heeft geprofiteerd dat er een aantal goede jeugdspelers als De Vrij, Wijnaldum en Martins Indi bij Feyenoord en NL speelden. Omdat het moest en er geen geld was speelden deze spelers en heeft hij een mooi bedrag aan overgehouden.

Daarna kan je eigenlijk maar over een paar aankopen zeggen dat deze succesvol geweest zijn en heeft hij een paar missers gemaakt met het verkopen van spelers.

Pelle, Kuyt, Janmaat, El Ahmadi, Elia, Jorgensen, (van Persie) zijn eigenlijk de enige spelers die echt duidelijk een meerwaarde hebben (gehad) bij Feyenoord.

Voor Pelle en Janmaat heeft hij een mooi bedrag ontvangen. Voor Jorgensen kon hij een mooi bedrag (15 miljoen) ontvangen, maar dit bod werd zonder pardon afgewezen. De rest van deze spelers heeft bijna geen restwaarde of wordt gratis laten gaan omdat ze zo belangrijk geweest zijn voor de club. Het is toch geen liefdadigheidsinstelling?

De scouting is ronduit slecht en alleen gefocust op de (ex-)Eredivisiespelers, wat blijkt uit het feit dat heeft hij een enorme hoop spelers à la Opa Toornstra, Immers, etc. heeft aangetrokken die mee konden komen met het niveau van Feyenoord, maar uiteindelijk zijn dit geen spelers met het niveau dat je zou moeten nastreven en zit dit de jeugd gewoon in de weg.

En dan praten we nog niet eens over een speler als Gill Swerts, Luke Wilkshire, Bilal en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De nederlagen in afgelopen twee wedstrijden noem ik dan ook indirect een gevolg van het wanbeleid dat de heer Van Geel al jaren voert. Prima directeur als er geen geld is, maar zodra hij kan uitgeven gaat het hélemaal fout.

Ja, al met al noem ik dit echt slecht beleid.

15 augustus 2018 om 11:56

Van Geel kwam bij Feyenoord toen er geen geld was. Toen deed hij het uitstekend. Hij haalde goedkope/gratis spelers die eigenlijk niet goed genoeg waren en vulde dit aan met eigen jeugd. Dit werkte.

Maar vanaf dat Feyenoord geld heeft koopt van Geel bijna alleen maar miskopen. En ook niet voor heel weinig geld. Geen Ajax-bedragen natuurlijk maar:

Berghuis 6,5 miljoen redelijke aankoop maar speelt wel vaak zijn eigen wedstrijd.
Haps 6 miljoen door omstandigheden er nog niet uitgekomen
Sint Juste 4,8 miljone te slecht
amrabat 4 miljoen te slecht
larsson 4 miljoen te slecht
boetius 1,5 miljoen heb je weinig aan

Dat is toch gewoon bijna 20 miljoen aan miskopen. Dat is veel geld voor een club die nog maar net uit de rode cijfers is.

Deze miskopen staan ook nog de eigen jeugd in de weg. Zorgen ervoor dat het geen team is. Verder moeten de spelers die van Geel voorheen haalde die eigenlijk niet goed genoeg waren het elftal ineens gaan dragen.

Ik denk dat er in de selectie maar 3 spelers echt feyenoord waardig zijn, Vilhena, Berghuis en van Persie, Maar van Persie is eigenlijk al over the hill, Berghuis is te weinig een teamspeler en heeft gewoon betere spelers om zich heen nodig en Vilhena wil liever weg. Bovendien is de terugkeer van van Persie puur te danken aan het feit dat Feyenoord zijn club is, en niet aan van Geel.

Dan heb je alleen Bijlow nog die in potentie goed genoeg, maar of je hem wil laten spelen met zo'n slechte verdedigers voor zich.

En van Geel is toch verantwoordelijk dat er zo'n slechte selectie is. Die natuurlijk in Nederland gewoon mee kunnen gaan strijden om de playoffs, en in de beker weet je het helemaal nooit; maar dit is volgens mij wel het slechtste Feyenoord dat er geweest is, sinds van Geel technisch directeur is. Dat kan van Geel zichzelf wel aanrekenen vind ik . Er zou juist progressie in moeten zitten.

15 augustus 2018 om 11:58

@ijsmuts

meen je dat nou serieus? Pelle, Berghuis en Kuyt kan ik noemen die Feyenoord echt naar een hoger niveau hebben getild maar verder kom ik echt niet.

RvP heeft een paar goede wedstrijden gespeeld maar dat moeten we ook weer niet gaan overdrijven want hij doet vaker niet dan wel mee. Elia was een momentenvoetballer maar ook niet iemand die wekelijks de grote man was

voor de rest vind ik dat Van Geel eigenlijk niks heeft ingekocht wat Feyenoord echt beter heeft gemaakt

15 augustus 2018 om 11:59

@ahmedhossam en @maert

ik ben het echt 100 procent met jullie eens. bij Ajax faalde zijn aankoopbeleid hopeloos en nu bij Feyenoord weer

15 augustus 2018 om 12:04

Ik ontken ook zeker niet dat er missers zijn gemaakt hoor, want die heeft elke TD. Ik snap alleen het argument niet dat Feyenoord focust op ex-Eredivisiespelers. vgeel slaagt er nota bene in spelers vanuit de Premier League naar de kleine Eredivisie te halen. Dat is toch prachtig?
Willen we dan dat Feyenoord hetzelfde doet als PSV en Ajax met een kleiner budget? Dat lijkt me juist niet verstandig. Feyenoord moet onderscheidend zijn in het handelen. Dat is hij met deze methoden jarenlang geweest. Zodanig zelfs dat een Ajax inmiddels hetzelfde niet nalaat.
Wat is er tevens mis mee om jongens als Elia en El Ahmadi voor een zachte prijs te laten vertrekken? Heb je aan de onderhandeltafel gezeten? Ik kan me goed voorstellen dat deze heren niet eens hadden getekend als duidelijk was geworden dat vgeel zn poot stijf zou houden bij eventuele financiele verbetering voor de heren. Nu heeft Feyenoord duidelijk geprofiteerd van de aanwezigheid van de heren.

15 augustus 2018 om 12:10

@japie;
zie je voor het gemak el Ahmadi, Guidetti en Elia over het hoofd of verzwakt dat je argumentatie?
Los daarvan moeten we niet doen alsof al dat geld is verdampt. Spelers als Haps en Larsson en Amrabat kunnen nog prima een goed bedrag opleveren, mits ze hun oude niveau halen (vorige club). Daar komt de trainer meer om de hoek kijken dan de TD.

15 augustus 2018 om 12:13

@ijsmuts

natuurlijk zijn er altijd missers maar de balans tussen succesaankopen en missers moet goed zijn en dat is bij Feyenoord niet het geval. bijna alles wat Van Geel haalt blijkt een misser te zijn.

Feyenoord heeft geen kapitaal op het veld staan waar Ajax zoveel kwaliteit heeft dat ze de ene na de andere speler voor de hoofdprijs verkopen en ook al niet al die spelers hebben veel geld gekost. neem een Eriksen, Milik, Dolberg of Sanchez bv. die waren echt niet duur

nu lopen we steeds verder achter op de feiten. Ajax heeft inmiddels zoveel spelers verkocht voor de hoofdprijs omdat ze een goed aankoopbeleid en een uitstekende jeugdopleiding hebben, waardoor ze nu spelers als Tadic en Ziyech kunnen halen. ons aankoopbeleid is zo slecht geweest de afgelopen jaren dat er geen geld binnen komt en dat we middelmaat als Clasie moeten huren omdat Van Geel vorig jaar voor 30 miljoen bijna alleen maar miskopen heeft gedaan.

dat zegt eigenlijk alles over het transferbeleid van Feyenoord onder Van Geel. we gaan financieel en sportief achteruit en niet vooruit ondanks wat incidentele prijzen waarvan eigenlijk alleen het kampioenschap heel indrukwekkend was

15 augustus 2018 om 12:20

@ijsmuts

Janmaat en Jorgensen vergat ik ook inderdaad maar wel meer allemaal spelers die geen transferwaarde vertegenwoordigden wat duidelijk maakt dat Van Geel geen lage termijn visie heeft die Feyenoord structureel helpt weer een topclub te worden. hij kijkt alleen naar de korte termijn waardoor we nu financieel en sportief steeds verder weg zakken

verder is er geen enkel bewijs dat Haps, Larsson en Amrabat niet presteren door Gio aangezien die jongens zich alleen hebben bewezen in de middenmoot en subtop van de Eredivisie en de druk en de verwachtingen bij een club als Feyenoord zijn van een heel ander kaliber

Suarez, Honda, Tadic bv (bij FC Groningen en Vvv). waren wekelijks bepalend bij hun clubs, dat kunnen we niet zeggen van Larsson, St.juste, Tapia en Amrabat bv op het moment dat Feyenoord ze heeft aangetrokken dus dan blijft het altijd een groot risico zulke jongens aan te trekken.

Haps was idd geweldig bij AZ dus die aankoop kan ik prima begrijpen net zoals die van Berghuis die een belangrijk aandeel had in het kampioenschap van Feyenoord als huurling

15 augustus 2018 om 12:25

Zit je nu echt een Sanchez aan te halen van Ajax om je punt te maken? Tegenover elke aankoop als Sanchez á 5 miljoen staat ook gewoon een miskoop als Kristensen (5 miljoen) of Orejuela (3 miljoen).
vgeel schrijft zwarte cijfers in zn beleid. Sinds zn komst eindigt de club voor het eerst sinds mensenheugenis weer rond de plek waar het hoort (top 3), de club heeft aantrekkingskracht op spelers die voorheen onhaalbaar leken en ook met deze selectie moet Feyenoord prima top-3 draaien. Heeft vgeel een minder succesvol jaar gehad? Misschien wel. Dat geen enkele speler onder Gio een normaal niveau kan halen draagt ook niet echt bij aan het meten van een succesvolle aankoop of niet.

Suarez, Honda en Tadic waren allen, na hun succesvolle periode in de middenmoot/subtop onbetaalbaar in de Eredivisie. Daarvoor hadden ze zich nog niet bewezen... dus volg ik je redenatie niet meer. Had Feyenoord nou wel of niet dat soort spelers aan moeten trekken?
Want ook hier staan weer legio spelers en transfers die mislukt zijn tegenover. Spelers die een som hebben gekost en waar we nooit meer iets van vernomen hebben.

15 augustus 2018 om 12:39

Wel grappig dat je bv Larsson nog de tijd wil geven en hem zeker nog geen miskoop wil noemen maar kristensen, die nog korter bij Ajax zit, wel al een miskoop noemt.

15 augustus 2018 om 12:42

@ijsmuts

Sanchez leverde wel 40 miljoen op he! dan kan je je een miskoop als Kristensen wel veroorloven. wat is de laatste creatief gescoutte speler van Van Geel die 40 miljoen heeft opgeleverd en nu in de Europese top of subtop speelt? Milik werd ook voor 2,5 miljoen gehaald door Ajax en werd verkocht voor 38 miljoen

mijn redenatie is heel simpel. de echte toppers uit de Eredivisie zijn onhaalbaar voor een club als Feyenoord dus moet je een capabel scoutingsapparaat op poten zetten en in het buitenland scouten. de 2e garnituur uit de Eredivisie halen is een veel te groot risico. dat ze je ooit 40 miljoen gaan opleveren kan je al helemaal vergeten en hetzelfde geld voor al die oud spelers die steeds terug worden gehaald

als je een speler haalt uit de Eredivisie moet het en Ziyech zijn, iemand die aantoonbaar een van de beste middenvelders in de Eredivisie was bij Twente. niet een Toornstra ofzo, voor dat geld haal je betere spelers uit het buitenland met een goed scoutingsapparaat

15 augustus 2018 om 12:44

Van Geel heeft nu zwarte cijfers geschreven. Je moet hem alleen niet laten zitten, want dan weet je zeker dat je binnen de kortste keren weer in de rode cijfers staat.

Je komt zelf ook met een voorbeeld Guidetti aanzetten toch? Guidetti is puur toeval geweest en binnengehaald door Jan Mastenbroek. Al had Mastenbroek niet bij Feyenoord gezeten, was Guidetti nooit gekomen en wist Van Geel waarschijnlijk nu nog geeneens dat Guidetti bestaat.

Pelle was nog zo'n geweldige aankoop van Van Geel. Heel toevallig kwam de zoon van Koeman hem tegen op het strand en zo is het balletje gaan rollen. Voor Feyenoord had hij jaren geen pepernoot geraakt. Ook dit was dus een pure gok. Van Geel baseert zijn aankopen vaak op helemaal Niks en dit kan zo niet langer door blijven gaan want het gaat veel vaker fout dan dat het goed gaat.

15 augustus 2018 om 12:47

@maert

ik vind ook dat hij teveel krediet krijgt. Van Den Herik was nog een veel betere TD als Van Geel die ons zelfs de Europa Cup bezorgde maar toen die het slecht begon te doen heeft Feyenoord hem nog veel te lang nog laten aanmodderen. zelfde verhaal met Peter Bosz en die Mark Wotte. heeft Feyenoord daar dan helemaal niks van geleerd?

als iets is uitgewerkt is het uitgewerkt en dat is nu het geval met Van Geel. hij was een uitstekende crisis TD die prima heeft gesaneerd maar zijn transferbeleid is een drama dus nu Feyenoord weer stabiel is is er behoefte aan een ander type TD als Van Geel

15 augustus 2018 om 12:55

@japie nee, bij Feyenoord handelen ze helaas pas als het kwaad al is geschied..

Je moet inderdaad op een bepaald moment gewoon tegen zo'n man zeggen, bedankt voor de afgelopen jaren maar wij willen vooruit. Hij gaat toch ook liever weg op het moment dat het nog normaal kan, nu dus?

15 augustus 2018 om 13:17

@maert

Feyenoord lijkt altijd bang voor verandering en daarom zie ik ons voorlopig niet meer structureel een topclub worden. er word idd altijd pas ingegrepen als het te laat is en daar lijkt het nu weer op. lekker de makkelijke oplossing zoeken en alleen de trainer eruit gooien maar de falende TD mag rustig verder gaan met zijn wanbeleid

15 augustus 2018 om 13:29

@japie; je weet dat van den Herik nooit technisch directeur is geweest hoop ik? Praten in de 'we' vorm over Feyenoord en dan vdherik als TD wegzetten kan ik niet begrijpen.

Het is volgens mij wel duidelijk dat de redenatie van vgeel het tegenovergestelde van de jouwe is: hij wil nu een zo sterk mogelijke selectie met als doel resultaten te behalen en aantrekkelijker te worden voor een grotere groep spelers en geld te verdienen. Jij redeneert vanuit de gedachte dat spelers uit het buitenland aantrekkelijker zijn. Daar waar Feyenoord met een kleinere portemonnee dan bijv Ajax en PSV extra creatief te werk moeten gaan en de kans op falen groter is. Dat probeert vgeel te vermijden.
De begroting is voor het overgrote deel verantwoordelijk voor de positie op de ranglijst, een enkele uitschieter daargelaten. Daaraan voldoet vgeel al jaren. Is hij verantwoordelijk voor het vergroten van het besteedbare geld? Wellicht, maar als er stappen gezet moeten worden zouden we ook eens mogen kijken naar de ontwikkelingen en verantwoordelijken op commercieel gebied.

Ik zeg niet dat ik hem 100 procent steun, want een kritische blik is goed, maar wederom zit ik naar wedstrijden te kijken waar de tranen van in mn ogen schieten. Dat reken ik de trainer meer aan want die slaagt er niet eens in het trencin moeilijk te maken, terwijl het elke week maar weer afwachten is of er resultaat behaald wordt... van structureel goed voetbal gaan we al niet eens meer uit. Zolang de trainer er niet in slaagt enige logica in het team aan te brengen, zullen spelers ook echt niet in hun kracht spelen en in waarde stijgen.
Diezelfde trainer die een brede selectie tot zn beschikking wil hebben, maar al snel aanhaalt dat automatismen ontbreken wanneer basisspelers wegvallen... terwijl diezelfde basisspelers wel mogen blijven staan terwijl ze falen... en de bankzitters geen kans krijgen... dat vind ik een veel kwalijkere zaak.

@maert; welke verrassende aankoop die wij in Nederland niet aan zien komen is geen gok? Je mag dus blijkbaar Pelle en Guidetti op het conto mazzel en gok schrijven, maar denkt met een speler uit Zuid Amerika zekerheid binnen te halen?
Elke aankoop is toch een gok? Voor zekerheidjes heeft Feyenoord het budget niet.

15 augustus 2018 om 13:52

@japie

het gaat erom dat Vd Herik ook voor een heel groot gedeelte meebesliste over het aankoopbeleid en dat hij een capabele scouting wist neer te zetten. Julio Cruz, Ono, de broertjes Kalou, Emerton, dat waren geweldige spelers

hoe kan je overigens van Gio verwachten dat hij Feyenoord goed voetbal laat spelen als hij niet eens creativiteit in zijn selectie heeft? de aankopen die Van Geel doet uit de Eredivisie zijn nog een veel groter risico als scouten in het buitenland, dat is nu wel gebleken. die voegen echt helemaal niks toe. de bankzitters van Gio zijn net zo dramatisch dus waarom zou hij dan wisselen? elke coach stelt zijn beste 11 spelers op

en wat je reactie op @maert betreft. Pelle kwam via de zoon van Koeman naar Feyenoord, niet via Van Geel. Guidetti was een goede speler maar slechts een huurling dus dat moeten we ook niet gaan overdrijven. die 2 spitsen waren een noodgreep omdat er geen geld was. tegenover dat soort spelers staat er ook weer de aankoop van Kazim wat echt helemaal nergens over ging

trouwens, voor 30 miljoen zou je wel degelijk wat "zekerheidjes" moeten kunnen halen. dat Van Geel in 5 jaar tijd niet in staat is gebleken een goede scouting neer te zetten bij Feyenoord is weer een heel ander verhaal

15 augustus 2018 om 14:08

@japie: dat was in de tijd dat het nog mogelijk was pareltjes te ontdekken. Inmiddels zit elke jeugdspeler van 15 jaar en ouder wereldwijd in een computersysteem en is bij iedereen bekend. Als iemand over een beetje talent beschikt staat hij al op de radar van tientallen clubs. Tegenover deze spelers staan ook weer legio voorbeelden van mislukkingen als Griga, Picun, Graff, Vidmar en Connolly.
Wat betreft Pelle: als de zoon van Koeman ook een miskoop als Kazim Richards had aangedragen, had je dan ook de zoon van Koeman verantwoordelijk gehouden? of die wel op het conto van vgeel bijgeschreven?

Ik ben het met je eens dat er creativiteit ontbreekt, dat is zeker een punt van kritiek op vgeel. Maar beschikt bijv Ijsland over veel creativiteit? niet echt, maar daar valt er tenminste nog een tactisch plan te ontdekken.

15 augustus 2018 om 14:13

@ijsmuts

waarom lukt het Ajax dan wel. die kwamen uit een diepe crisis en hebben nu 200 miljoen op de bank omdat ze een goede jeugdopleiding op poten hebben gezet en creatief hebben gescout door de jaren heen. daar was sprake van een visie en lange termijn beleid en daarom kunnen ze nu allerlei toppers halen. bij Feyenoord is er geen visie, zeker niet onder Van Geel

15 augustus 2018 om 14:36

Qua jeugdopleiding ben ik het zeker met je eens. Wel heeft bij Ajax erg geholpen dat ze 4x kampioen werden op een rij en tegelijkertijd nauwelijks de portemonnee trokken. Mede daardoor groeide de bankrekening en mede daardoor kan Ajax zich permitteren te concurreren met de grote jongens tijdens het scouten in Zuid-Amerika.
Ik heb geen zicht op de kennis van vgeel en het scoutingsapparaat in bijv Zuid Amerika. Ik kan alleen oordelen over de aankopen die hij doet. Die haalt hij idd overduidelijk niet uit verre oorden Wellicht een bewuste keuze.
Tapia is een gewaardeerde kracht bij een WK-ploeg en deed het uitstekend tijdens de kwalificatiewedstrijden daar. Bij Feyenoord is het weinig soeps. Ik heb sterk het idee dat de trainer hem niet in zn kracht gebruikt. Dat vind ik best zonde.

15 augustus 2018 om 15:16

@ijsmuts

mij lijkt echt het beste dat zowel Gio als Van Geel vertrekken en dat er een nieuwe koers gevaart gaat worden. als je de bekerwinst vorig jaar even weg denkt was het eigenlijk ook al een rampseizoen

ik ben beiden dankbaar voor bewezen diensten maar Gio presteert ondermaats met een vrij armoedige selectie voor topclub begrippen die toch heel veel geld heeft gekosten die door Van Geel is samengesteld

vraag me niet wie ze moet vervangen want ik ben geen headhunter of iets dus ik heb niet alle trainers en Td's die vrij zijn in kaart maar dat er wat moet gaan gebeuren lijkt me duidelijk

dat Feyenoord de CL weer haalt lijkt me sterk op dit moment en er staan ook amper spelers van waarde op het veld dus daar verwacht ik ook weinig inkomsten uit. de vraag is dan hoe gaat Feyenoord nu aan geld komen om door te selecteren?

er word niet creatief gescout onder Van Geel dus daar zal ook weer niet heel veel geld uit voort komen voorlopig. we zitten echt in een moeilijke situatie momenteel. het is nu hopen dat er weer een paar goede jeugdspelers gaan doorbreken

15 augustus 2018 om 15:42

Vorig jaar was idd rampzalig en ik denk dat we daar dit jaar weer naartoe gaan ben ik bang. Een 3e plek is normaal gesproken het hoogst haalbare zolang Ajax gaat investeren en PSV een stel pareltjes rond heeft lopen (ook buiten financieel bereik van feyenoord). Het verbaast me dat er mensen zijn die riepen dat afgelopen seizoen geslaagd was met de bekerwinst.... want het was een drama. Dat is het momenteel nog steeds. Vooral op het veld wat mij betreft.
Creatief scouten heeft Feyenoord in het verleden een hoop geld gekost, daarom ben ik van mening dat de huidige koers logisch is, al snap ik best dat men hier en daar bijsturing.

Maar daarover verschillen we van mening. Ik waardeer iig de toon waarop we hebben kunnen discussieren

15 augustus 2018 om 16:12

Ja, vorig jaar was eigenlijk rampzalig en de bekerwinst heeft dit goed weten te verbloemen. Maar goed, een prijs is een prijs en er kan wel eens een slecht seizoen tussen zitten.

Ik vind het alleen gewoon frustrerend als je keer op keer ziet dat er dingen fout gaan en vooral de jeugd geen enkele kans krijgt omdat meneer Van Geel een aantal aankopen heeft gedaan die (waarschijnlijk) met enige regelmaat moeten spelen.

Waar we een aantal jaren geleden nog zo trots waren op "onze eigen jongens" die al jaren in de jeugdopleiding speelden en doorbraken in het elftal is er de afgelopen jaren te weinig doorgebroken. Dit terwijl de jeugd echt niet slecht is, alleen gewoon te weinig aan spelen toekomt. Prima als je dit doet, maar had dan gekozen om met Jong Feyenoord in de 1e divisie te gaan spelen.

Keer op keer kom ik dan toch op mijn grote vriend Van Geel uit, ondanks het feit dat hij ook goede dingen heeft gedaan. Maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, en ik hoop dat er langzamerhand besef komt dat er dringend iets moet veranderen.

15 augustus 2018 om 16:38

@maert; ik snap niet zo goed waarom je uitkomt bij vgeel als het aankomt op het geven van speeltijd aan de jeugd. Gio heeft er een paar in zn selectie maar geeft ze zelden speeltijd. Het kan natuurlijk ook prima zijn dat Gio op basis van de trainingen de conclusie trekt dat de jonkies er nog niet klaar voor zijn.

Ik moet wel zeggen dat het niveau van de jeugd destijds (fer, wijnaldum, de vrij en indi) ook wel wordt geromantiseerd in mijn ogen. Het waren toen heel aardige eredivisiespelers, pas in het buitenland hebben ze echte stappen gezet. Hele aardige eredivisiespelers zitten we nu minder op te wachten als in die tijd.

15 augustus 2018 om 17:06

@ijsmuts

meningen kunnen verschillen toch voor een aantal van jouw argumenten valt ook zeker wat te zeggen en iedereen heeft een eigen visie als het op de kwaliteit van spelers aan komt of op een TD of trainer

15 augustus 2018 om 18:27

@ijsmuts

Gio heeft ook zo zijn aandeel hierin inderdaad. Maar in mijn optiek komt dit ook doordat Van Geel spelers zoals Bilal voor 3,5 miljoen haalt. Dan is het zonde om zo'n speler op de tribune te laten verpieteren.

als het een creatieve middenvelder is snap ik de interesse wel want Feyenoord heeft helemaal niemand met creativiteit of voetballend vermogen op het middenveld en dat is duidelijk terug te zien in het spel. een creatieve nummer 10 is heel hard nodig maar of deze jongen dat is weet ik niet want ik ken hem niet

Als die jongen zo goed is als wordt beweerd vraag ik mij af waarom een middenmoter uit de 2e Bundesliga deze jongen nu al laat lopen.
Hoewel Feyenoord nu het probleem van te weinig creativiteit op het middenveld heeft vraag ik mij dan af of deze speler is wat Feyenoord per direct nodig heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.PSV4326
3.Vitesse4119
4.AZ3716
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller1810
B. LinssenAanvaller154
L. SinisterraAanvaller71
J. BijlowKeeper60
L. PrattoAanvaller40
N. MarsmanKeeper130
D. VenteAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren