‘Feyenoord kan alsnog formeel bod op Vilhena tegemoetzien’

Woensdag, 15 augustus 2018 om

Feyenoord is vooralsnog niet van plan om Tonny Vilhena te laten gaan. De middenvelder geniet belangstelling van Eintracht Frankfurt, zo werd dinsdag bekend. Technisch directeur Martin van Geel liet de Bundesliga-club weten dat over een transfer van de middenvelder niet te praten valt. Daar neemt Eintracht Frankfurt waarschijnlijk geen genoegen mee, zo schrijft het Algemeen Dagblad woensdag.

Daar Van Geel de Bundesliga-club heeft laten weten dat er over een transfer niet te praten valt, heeft Eintracht Frankfurt formeel geen bod uitgebracht. Volgens het dagblad gaat dit echter nog wel gebeuren en is het de vraag hoe Feyenoord dan reageert. Vilhena wil graag voor zijn kans gaan in Frankfurt en met Yassin Ayoub werd al een vervanger gehaald.

Het Algemeen Dagblad wijst erop dat het nog alle kanten op kan: zich in eerste instantie verzetten tegen een transfer om de mogelijke transfersom op te drijven of Feyenoord wil de middenvelder daadwerkelijk niet kwijt na de nederlagen tegen De Graafschap en AS Trencin. Alleen een langer verblijf in de Europa League, hoogst onwaarschijnlijk na de 4-0 nederlaag in Slowakije, maakt een langer verblijf voor Vilhena in de Kuip mogelijk interessanter.

Vilhena ging er, nadat zijn contract de afgelopen jaren al twee keer tussentijds werd verlengd, van uit dat Feyenoord zich deze zomer coulant zou opstellen als zich een interessante club zou aandienen. De elfvoudig international ligt nog tot medio 2020 vast in De Kuip. Eintracht winkelde de afgelopen jaren al vaker in de Eredivisie, aangezien het onder meer Jetro Willems en Sébastien Haller onder contract heeft staan. Jonathan de Guzman is een ander bekend gezicht in de selectie van die Adler.

Vilhena was eerder al dicht bij een overstap naar het Italiaanse Sampdoria, maar zag toen om privéredenen toch af van een vertrek. De transfervrije overstap van Karim El Ahmadi naar Al Ittihad eerder deze zomer lijkt een van de redenen waarom Feyenoord zich nu terughoudend opstelt. Met de van Southampton gehuurde Jordy Clasie werd er al wel ingespeeld op het vertrek van de aanvoerder.Gerelateerd

50 reacties (laatste reactie door siceramo)

Als er een bod van rond de 15 miljoen wordt gedaan, is het de vraag of je die moet weigeren. Natuurlijk is het momenteel dramatisch bij Feyenoord, maar Vilhena is ‘klaar’ bij Feyenoord en of hij nou blijft of niet, hij gaat de problemen bij Feyenoord alleen niet verhelpen. Bovendien vind ik Ayoub - in tegenstelling tot een Amrabat - wel een goede aankoop, bovendien transfervrij en denk ik dat hij Vilhena kan opvolgen.

15 augustus 2018 om 07:51

In welk universum verwacht jij dat Feyenoord een bod van 15 mil tegemoet zou kunnen zien?

15 augustus 2018 om 08:14

@dispuut4, oxxis, isco1, dnfc en maradungatje
Ik combineer de reactie even, aangezien jullie reacties op mijn bericht vergelijkbaar zijn.

Ik kom op 15 miljoen vanwege de volgende feiten:
* Klaassen werd vorig jaar voor 27 miljoen verkocht
* Propper werd vorig jaar voor 13,5 miljoen verkocht
* Vilhena heeft nog een contract voor twee jaar
* Feyenoord zal wat coulanter zijn dan bij andere spelers
* Vilhena behoort standaard tot de selectie van het NL elftal
* Hij is pas 23 jaar
* Heeft op zijn 23e al meer dan 200 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld
* Niet blessuregevoelig
* Heeft vorig jaar bewezen ook te scoren
* Er zijn meerdere clubs die deze zomer hun transferrecord hebben verbroken

15 augustus 2018 om 08:27

@siceramo: hoe graag ik een dergelijk bod ook tegemoet zou willen zien is het helaas ook een feit dat Vilhena op zn 23e nog steeds niet helemaal onomstreden is in het team en zeker nog niet structureel tot de beste middenvelders van de eredivisie behoort. Dat in combinatie met het feit dat we hier spreken van een Duitse club met interesse en geen premier league club met geld teveel... lijkt het mij realistischer een bod rond de 7 miljoen te mogen verwachten.

15 augustus 2018 om 08:32

@ijsmuts:
Voor 7 miljoen koop je niks tegenwoordig en dus zeker geen basis speler van Feyenoord! Hoezo niet onomstreden? Hij speelt letterlijk alles!

En behoort wel degelijk tot de beste middenvelders van Nederland. Vorig jaar zelfs een zeer productief jaar en dat voor een CM. Niet eens een nummer 10.

15 augustus 2018 om 08:32

Klaassen was aanvoerder van Ajax, voetballer van het jaar, Europa League finale, heeft ongeveer 50 wedstrijden minder gespeeld in de eredivisie dan Vilhena maar 14 goals meer gemaakt, 3x landskampioen. Tel daarbij op dat Everton (lees Engelse clubs) makkelijk geld neerleggen dan ga je echt geen 15 miljoen krijgen voor vilhena. Begrijp me goed, ik vind het een goede speler maar 15 miljoen? Nee, never nooit.

15 augustus 2018 om 08:37

@siceramo

Je schrijft: "ik kom op 15 miljoen vanwege de volgende feiten:
* Klaassen werd vorig jaar voor 27 miljoen verkocht
* Propper werd vorig jaar voor 13,5 miljoen verkocht".

Dat is volstrekt irrelevant. Zo werkt het niet op de transfermarkt. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod en hoe meer vraag er is naar een speler en hoe liever een club hem wil hebben, hoe meer een speler zal opleveren. Ajax heeft 32 miljoen voor Milik ontvangen, maar dat wil niet zeggen dat ze dergelijke bedragen voor iedere speler gaan ontvangen. Milik heeft dat bedrag opgeleverd omdat Napoli hem ten koste van alles wilde hebben en Ajax genoeg geld op de bank had om de poot stijf te houden en kon wachten tot er een bedrag werd geboden dat niet te weigeren was. Volgens mijn informatie is de vraag naar Vilenha beperkt en is de transfermarkt in diverse landen al gesloten of gaat binnenkort dicht. De kans dat er 15 miljoen of meer voor Vilenha op tafel gelegd gaat worden, acht ik dan ook niet bijster groot en daarom begrijp ik heel goed dat Feyenoord hem het liefst binnenboord wil houden. Hij is erg belangrijk voor Feyenoord en voor een bescheiden bedrag als 5 of 6 miljoen zou ik hem lekker aan zijn contract houden, desnoods totdat dat afloopt.

15 augustus 2018 om 08:55

Ongelooflijk dat een marktwaarde van (minimaal) 15 miljoen verdedigd moet worden. Hij is pas 23, al jaren een dragende speler bij Feyenoord en een international. Heeft vorig seizoen ook nog leren scoren. Het is misschien geen gepolijste speler, die strooit met passjes en technische hoogstandjes, maar dat wordt ook helemaal niet verwacht op zijn positie. Hij heeft een enorme drive en duelkracht. Mensen die bedragen noemen onder de 10 mln kan ik niet serieus nemen. Grappige is trouwens dat Vilhena in mijn ogen een van de weinige Feyenoord spelers is die ook in het buitenland makkelijk overeind zal blijven. Je weet precies wat je haalt. Vilhena is eenzelfde type als Nigel de Jong. Blijkbaar waarderen we dat soort spelers niet in Nederland, maar we hebben ze o zo nodig. Juist in deze donkere tijd waarin we voetballend niet meer tot de besten behoren...

15 augustus 2018 om 09:46

Blackpool, dat zal allemaal wel van Klaassen maar Vilhena is een (potentieel) betere speler op dit moment. Daarnaast kan Klaassen veel scoren in de eredivisie maar in het buitenland kan hij dat ook niet en om hem met Vilhena te vergelijken slaat ook nergens op omdat hij in alles een betere voetballer is en hij sowieso een centrale middenvelder is terwijl Klaassen overduidelijk een hangende spits/aanvallende middenvelder is. Ik begrijp niet hoe je 15 miljoen zo’n raar bedrag kan vinden of heb je de afgelopen jaren de transfers niet gevolgd?

15 augustus 2018 om 09:54

@blackpool Klaassen was dan toch ook een aanvallende middenvelder ipv een verdedigende middenvelder als Vilhena? Niet zo gek dat die dan meer goals maakte, daarnaast is dat ook niet echt een kwaliteit van Vilhena.

Als Ajax 50 miljoen durft te vragen voor De Jong en 40 voor Neres, is het echt wel realistisch om 15 miljoen voor Vilhena te vragen.

15 augustus 2018 om 10:46

Memphisdepay.. Als ik zo jou verhaal lees dan is het toch onbegrijpelijk dat de clubs niet rijen dik staan voor een speler als Vilhena? Hij is wel erg goed zo te lezen. Zou het misschien komen dat de clubs zich niet massaal melden voor Vilhena omdat hij toch niet zo erg goed is? Of omdat de transfersom die Feyenoord vraagt een beetje aan de hoge kant is? Zou kunnen hoor.. Ik heb de transfers de afgelopen jaren zeker gevolgd. En zoals jij waarschijnlijk dan ook weet is dat de laatste jaren veel spelers uit de eredivisie mislukt zijn in het buitenland. Nog een reden dat clubs wat voorzichtiger zijn om zomaar 15 miljoen af te tikken voor een Vilhena. En zeker een club als Frankfurt. Een Engelse club neemt zo'n gokje misschien nog.

15 augustus 2018 om 10:48

Ternos.. Realistisch is dat de clubs zich alles behalve massaal melden in Rotterdam Zuid voor hem. Blijkbaar is de vraagprijs dan te hoog of is er twijfel aan zijn kwaliteit.

15 augustus 2018 om 12:15

Tsja als je zo gaat redeneren kan je elk bod accepteren als er maar één club is die zich meld voor een speler. Zo werkt het natuurlijk niet.

15 augustus 2018 om 13:10

Even een nuance Ternos, Ajax vraagt dat niet. Ze weigeren het (indien het uberhaupt waar is). Ze zeggen niet dat de spelers dit waard zijn, ze zijn gewoon niet te koop. Als ze uiteindelijk wel verkocht mogen worden zal het wel voor minder zijn. Nu moet je met een absurd bedrag komen om Ajax te laten denken over een verkoop. Vilhena is daarin een ander geval, hij mag dan ook wel niet weg maar heeft zich meerdere keren loyaal opgesteld en dan mag je die loyaliteit terug verwachten waardoor de prijs wat meer gedrukt word. Dan is 15 miljoen een mooi bedrag, minder zou heel raar zijn in deze markt. Als Feyenoord niet in deze crisis had verkeerd denk ik ook wel dat dit aangenomen was maar nu moet je als club zijnde alles op alles zetten om je spelers binnenboord te houden omdat je anders (sportief) in een nog dieper dal raakt. Vind wel dat Vilhena in principe te vervangen is. Met Ayoub, Clasie en Amrabat heb je spelers die een mooi blok kunnen vormen, een technische aanvallende middenvelder zou dan iets goed toevoegen.

15 augustus 2018 om 07:57

Feyenoord gaat natuurlijk nooit een bod van 15 miljoen op Vilhena ontvangen. Ik denk dat ze met 10 al heel goede zaken doen.

15 augustus 2018 om 08:03

Denk ook tussen de 5 en 10 miljoen wat hij gaat opleveren. Zo'n topper is het niet en tevens levert een Feyenoord speler nooit echt veel op. Denk dus niet snel aan een bedrag van 15 miljoen.

15 augustus 2018 om 08:28

Tussen de 5 en 10 doe toch eens normaal!

Ik hoor bedragen van 60 voor de Ligt en 50 de jong en dan Vilenha maar 5 max 10..

Op basis van wat is hij dat maar? Gewoon een dragende speler van Feyenoord plus vaste er bij in Oranje. En sterker als hij daar ook speelt altijd goed zelfs gewoon.

Verwacht echt geen 20+ ofzo voor hem maar 15 miljoen in deze markt zeker wel.

15 augustus 2018 om 08:38

Als ik jou zo al die pluspunten over vilhena lees, is het dan niet raar dat geïnteresseerde clubs niet in rijen staan opgesteld? Of zou dat komen omdat hij A toch niet zo heel goed is of B de gevraagde transfersom veel te hoog is...

15 augustus 2018 om 10:12

Leuke allemaal maar Feyenoord hoeft het niet te accepteren he. Haha 5 mil. Lekker aan provoceren allemaal ?

15 augustus 2018 om 10:18

Waarom is het provocatie? Ze geven aan waarom ze denken dat hij dat niet op gaat leveren. Omdat jij het er niet mee eens bent, noem je het maar meteen provoceren. Lekker makkelijk.

15 augustus 2018 om 11:48

'Gewoon een dragende speler bij Feyenoord plus vaste er bij in Oranje.' Die beide titels zeggen, met alle respect, vrij weinig aan buitenlandse clubs.

15 augustus 2018 om 08:05

Eintracht Frankfurt heeft nog nooit meer dan 7mil uitgegeven (dit was voor Haller). Lijkt mij sterk dat ze ruimschoots het dubbele gaan bieden voor Vilhena. Ik verwacht eerder een bod tussen de 5 á 8 mil.

15 augustus 2018 om 08:30

Dan houd Feyenoord hem wel lekker nog een jaartje.
Wat moet je nou met 5 a 8 miljoen...

Even serieus in deze markt 5 miljoen? Mensen slaan weer lekker door...

15 augustus 2018 om 09:13

Mensen slaan weer lekker door? Ik kijk realistisch naar hetgeen Eintracht Frankfurt tot op heden heeft besteed. Daarnaast hebben ze ook geen grote klapper gemaakt wat betreft uitgaande transfers, dus waarom zouden ze nu het transferrecord verbreken? verder zie je mij nergens iets zeggen over hetgeen wat Vilhena zou moeten opleveren, alleen wat voor bod ik vanuit Frankfurt verwacht.

15 augustus 2018 om 09:49

Als Feyenoord donderdag eruit vliegt, is elke euro welkom. Met 8 miljoen weet je al wat Van Geel gaat doen. Ten eerste zeggen dat met het aantrekken van Ayoub en Clasie al ingespeeld is op het vertrek van Karim en Vilhena. Dan haalt hij heel snel Janmaat.. Die zeker een aanwinst zal zijn.

15 augustus 2018 om 08:07

Never nooit zal vilhena 15mil opleveren, hooguit 5-6 mil. Ze zullen hem bedanken voor bewezen diensten en kunnen 'm dit seizoen zeer waarschijnlijk geen Europees voetbal aanbieden.

15 augustus 2018 om 08:18

5 a 6 miljoen? Mooi logo en bril heb je. 17,5 voor Kluivert is daarentegen normaal zeker. Van Geel mag van mij gelijk zijn biezen pakken als hij dat accepteert. Vilhena is inmiddels een basisspeler in oranje en pas 23 jaar met heel veel ervaring. Het type speler dat hij is is misschien niet heel sprankelend, maar Kante is er ook zo een en misschien wel de beste middenvelder van de wereld. Belachelijk dit soort aannames. 15 a 20 miljoen en anders houden we hem wel we zijn de Lidl niet. Frankfurt probeert nu te profiteren van de slechte seizoensstart van Feyenoord maar we moeten nu eens te meer sterk in onze schoenen staan.

15 augustus 2018 om 08:48

Haha leuk verhaal maar doet Frankfurt helemaal niets mee. Als vilhena zo goed was geweest dat hij voor dubbele cijfers de club mocht verlaten was er ten eerste wel veel meer belangstelling. Het is wel opvallend stil rond zijn persoon. Op de zeer concrete interesse van een Italiaanse club na is dat eigenlijk altijd wel geweest, voor iemand die 15 a 20mil moet opleveren. Daarnaast, als hij echt zo goed was geweest zou hij niet nog op z'n 23e rondwandelen bij de club waar hij al relatief lang speelt. Als laatst is het nou ook niet een speler die elke week de headlines haalt. Al met al kom ik tot de conclusie dat het randje dubbele cijfers zal worden, hoewel ook ik m'n vraagtekens heb bij deze interesse.

15 augustus 2018 om 10:44

Dat een balafpakker niet in de headlines staat iedere week verbaasd jou? Ik zie Busquets ook niet vaak in de headlines die kan ook wel voor 20 miljoen weg.

Dat het niet jouw type speler is wil niet zeggen dat hij er niks van bakt.

Feiten zijn gewoon:

- Is een basisspeler NL elftal
- Scoorde vorig jaar 11 goals als verdedigende middenvelder
- Is pas 23 jaar
- Heeft een tweejarig contract

Is gewoon minimaal 15 miljoen waard met de belachelijke markt van nu.

15 augustus 2018 om 11:18

Feyenoord moet hem verkopen. Je moet gebruik maken van zijn incidentuele scorend vermogen van afgelopen seizoen. Gaat nooit meer gebeuren. Voor het spel van Feyenoord is hij niet geschikt. Vilhena is verdedigend ijzersterk. Zoals in de JC schaal. Hij moet bij een club terecht komen die altijd zo spelen.

15 augustus 2018 om 11:30

@siceramo

je moet Vilhena dan laten gaan inderdaad maar ik kan je nu al vertellen dat wat er terug gehaald gaat worden voor die 15 miljoen euro weer een paar middelmatige spelers gaan zijn die Feyenoord niet vooruit gaan helpen

Nu weigert Feyenoord nog, maar als we donderdag worden uitgeschakelt is het een ander verhaal. Ik verwacht dat hij nog verkocht wordt en met dat geld kan dan Janmaat/Fer gehaald worden. Bovendien kun je met Ayoub prima de competitie in. Die is voetballend zelfs beter. Uiteraard komt het de automaismen niet ten goede en lever je wat kracht in.

15 augustus 2018 om 08:16

Ik denk dat het niet nodig is om een vervanger te halen. Ayoub lijkt mij een meer dan geschikte vervanger, Europees gaan we het toch niet redden. Bovendien acht ik de komst van Janmaat zeer moeilijk. Hij zal zelf weliswaar wel willen, maar hij is basisspeler bij Watford, Watford laat hem dus niet zomaar gaan, aangezien de Engelse transfermarkt is gesloten. De kans op Fer acht ik iets waarschijnlijker, maar die is net tot aanvoerder benoemd bij Swansea en ook Swansea kan geen vervanger meer halen.

15 augustus 2018 om 08:33

Dat wordt idd heel moeilijk. Watford heeft geen enkele reden om hem te laten gaan, hooguit voor een belachelijk bedrag. Maar kun en wil je een belachelijk bedrag betalen voor een back van 28 of zo? Ik zie liever een talentvolle aankoop op rechtsback. Meer risico, maar ook goedkoper. Fer is niet nodig. Best een toffe speler, maar simpelweg niet nodig.

15 augustus 2018 om 17:28

Janmaat heeft nog een contract tot 2020, dus wellicht kunnen ze het volgende zomer proberen. Hij heeft immers aangegeven terug te willen, dus als hij zijn contract niet verlengt kan het volgende zomer wellicht gebeuren.
Fer is inderdaad niet nodig momenteel.

15 augustus 2018 om 08:20

Vilhena was voetballend fantastisch. Bij zijn debuut was hij in potentie zelfs 1 van de beste middenvelders die ik in jaren had gezien. Ik kan mij ook niet voorstellen dat hij het voetballen is verleerd. Alleen is hij helaaas volledig verkracht als voetballer door hem als werkertje te gebruikeb die enkel en alleen ballen af mag pakken. Hij moet zoveel werk verzetten waardoor hij voetballend minder kan toevoegen. En dan gebruiken ze een draver als Toornstra op een positie waar voetbal wordt gevraagd

15 augustus 2018 om 11:32

@moridin

laten we eerst maar eens afwachten of die echt wat toevoegt aan Feyenoord. Ayoub heeft zich alleen nog bewezen bij FC Utrecht

15 augustus 2018 om 14:13

Dat is waar, maar daar kun je maar op een manier achter komen. Tijdens de oefencampagne was hij erg balvast in de kleine ruimte, tegen defensieve tegenstanders kan dat dus goed uit pakken. het enige serieuze minpunt is zijn lengte. Je hebt dan samen met Clasie twee kabouters centraal.

Denk dat Feyenoord, vooral Gio, Vilhena nog graag mee ziet spelen donderdag vs Trencin. Daarna zal hij denk ik wel vertrekken. Feyenoord loopt veel geld mis met het missen van de Europa League, gelukkig is het niet begroot, en om Vilhena te verkopen schrijf je toch weer zwarte cijfers.

Ik denk ook dat hij tussen de 5 a 10 miljoen op zal brengen , voor de Feijenoord supporters is hij een topper maar in werkelijkheid dus niet. Vorig seizoen voor zijn doen een top jaar gedraaid maar de jaren ervoor was het aan sukkelen met hem dat zelfs de eigen supporters er vaak genoeg van hadden. En Feijenoord spelers brengen niet veel op .

Ik verwacht dat Vilhena gaat vertrekken. Normaal gesproken gaat Feyenoord uitgeschakeld worden in Europa en in de Eredivisie met AZ strijden om de derde plek (en dat bedoel ik echt niet vervelend!). Als je dan een goed bedrag voor Vilhena kunt krijgen kan je dat eigenlijk niet weigeren.

15 augustus 2018 om 08:59

Mijn cluppie, Vitesse, zal net zo vrolijk meestrijden om de 3e plaats, the best of the rest !!

15 augustus 2018 om 09:03

Ik heb er aan gedacht om Vitesse ook te noemen, maar ik denk dat ze toch net tekort komen (sorry). Ik zie ze zeker lang meedoen rond de 3e plaats, maar denk dat het net niet gaat lukken. Vitesse is wel gewoon super bezig momenteel en ik blijf Matavz een geweldenaar vinden!

15 miljoen lijkt teveel van het goede, daarvoor blinkt hij te weinig uit.
En 7 miljoen is zeker te weinig gezien zijn ervaring, talent en dat hij Oranje international is.

Daarom rond de 10 miljoen zal Feyenoord best zaken willen doen. Alleen wat gaat Van Geel daarvoor terughalen ? Hij scout vooral in de Eredivisie....

Lijkt me dat hij weg is voor een bedrag tussen de 10-15 miljoen, meegerekend dat bij een acceptabel bedrag de club zich ook coulanter zou opstellen. Denk heus dat je nog 15 miljoen voor hem kan vangen, maar dan moet je echt je poot stijf houden. Maar voor alles onder de 10 hoeft het niet.

Van Geel kan nu de hakken wel in het zand zetten maar dan houdt hij Vilhena tegen zijn zin in de Kuip.
Dan kan het heel goed zijn dat hij volgende zomer, als zijn laatste contractjaar ingaat, zelf geen zin meer heeft om zijn contract te verlengen en ook niet weg gaat. Dan loopt hij in 2020 op 25 jarige leeftijd gratis de deur uit. Het lijkt mij niet dat Feyenoord dat moment wil afwachten.

Die staat al bij de uitgang ... koffers gepakt , paspoort mee .. Aufwiedersehn Tony , viel Spaß in der Bundesliga!!

Vilhena moet gewoon gaan voor zijn carriere. Als hij blijft dan willen de clubs hem niet meer als Feyenoord zo blijft voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7779
2.PSV7768
3.Feyenoord5929
4.AZ5221
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller3111
S. LarssonAanvaller306
R. van PersieAanvaller2416
N. JørgensenAanvaller225
J. BijlowDoelman160
K. VermeerDoelman150
Eric BotteghinVerdediger192
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

519 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 30 1 4 0
2017/2018 Southampton 0 0 0 0
2017/2018 Club Brugge 20 0 3 0
2016/2017 Southampton 16 1 3 0
2015/2016 Southampton 22 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

Been: ‘Feyenoord heeft hem gehaald om de publieke opinie stil te houden’

Jordy Clasie speelt dit seizoen weer in het shirt van Feyenoord, maar niet vanwege zijn kwaliteiten als voetballer. Mario Been zegt in het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport dat er een...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 23 april
Benjamin Nygren geniet veel belangstelling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren