‘Modric stelt zich ondanks blijvende vertrekwens professioneel op’

Dinsdag, 14 augustus 2018 om 13:55Robin Bruggeman • Laatste update: 13:51

Zaterdagochtend kwam er geluiden uit Spanje dat Luka Modric niet alleen besloten heeft bij Real Madrid te blijven, maar ook zijn tot medio 2020 doorlopende contract bij de Koninklijke gaat verlengen. Die berichtgeving lijkt echter aan de voorbarige kant te zijn geweest, aangezien de doorgaans goed ingevoerde Sky Italia-journalist Gianluca Di Marzio nu anders beweert.

Volgens de Italiaan is de wens van Modric namelijk niet veranderd en wil hij nog altijd voor een nieuwe uitdaging bij Internazionale gaan. De verliezend WK-finalist staat hoog op het verlanglijstje van i Nerazzurri, die met de komst van onder meer Radja Nainggolan, Lautaro Martínez, Sime Vrsaljko, Stefan de Vrij en Keita Baldé Diao al een productieve transferzomer kenden en nog niet uitgewinkeld lijken. Inter zou van plan zijn om tot de laatste seconde van de Italiaanse transferperiode, die vrijdag om 20.00 uur op slot gaat, te werken aan de komst van de 32-jarige routinier.

De tijd begint echter de dringen voor de ambitieuze Milanezen en Real-voorzitter Florentino Pérez lijkt niet van zins om mee te werken. De preses wees geïnteresseerde clubs eerder namelijk al op de transferclausule van 750 miljoen euro in het contract van de middenvelder. Als het niet van een transfer komt, is Modric volgens Di Marzio niet van plan om zijn kont tegen de krib te gooien.

De Kroaat, die intern bij Real heeft aangegeven dat zijn wens om naar Milaan te vertrekken niet wordt ingegeven door economische overwegingen, zal zich professioneel blijven opstellen en uiteindelijk mogelijk met zijn huidige werkgever om de tafel gaan om over een nieuw contract en een salarisverhoging te praten. Modric is momenteel overigens met Real in Estland voor de wedstrijd om de Europese Super Cup tegen Atlético Madrid, die woensdagavond in Tallinn op het programma staat.


Poll

Vind jij dat Real Madrid Luka Modric moet laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door marc juventus)

Mooi Perez, Vol er tegenin gaan. Modric heeft laten zien afgelopen WK waarom hij momenteel de beste op aarde is. Heel erg ondergewaardeerd en terecht dat Modric dat nu ook uitspreekt met een nieuw contract + salaris verhoging. Nog 1 a 2 jaar de sterren van de hemel spelen, om vervolgens af te bouwen in een mindere competitie en druk zoals bijvoorbeeld bij Inter.

14 augustus 2018 om 14:13

Die mindere competitie is momenteel een stijgende lijn aan het inzetten. Serie is in de breedte miss zelfs beter dan La Liga.

14 augustus 2018 om 14:19

Haha grapjas, de Italiaanse competitie haalt leuke spelers boven de 30 waar ze over paar jaar op pensioen gaan. De jonge wereldspelers met een groot toekomst kiezen nog altijd voor de Spaanse competitie.

14 augustus 2018 om 14:22

Hahah wat? Alleen maar omdat Ronaldo naar Juventus is gegaan? Of dat Inter en Milan geld lopen te pompen?

De La Liga is al jaren de beste competitie ter wereld. Wanneer won een Italiaanse club de Europa League? Of de Champions League? Ohja.........

De Spaanse clubs domineren Europa. Kijk bijvoorbeeld naar Sevilla, de 4e club van Spanje die Ud even van de mat speelt.

Irriteer me aan die Serie A fans die denken dat die altijd maar de beste is van de wereld met de beste fans. Alle stadions zijn leeg, alleen die van Juventus zit vol. 15 jaar geleden ja, toen waren de clubs Inter, Juventus en Milan echte giganten in Europa, waarvan Juventus is overgebleven.

14 augustus 2018 om 14:23

Mwa, kiezen ze voor de Spaanse competitie of voor Real, Atletico en Barca? De Serie A zit echt in de lift en het verschil is niet zo immense groot dat de Serie A afbouwen is en La Liga de enerverende absolute topcompetitie. Het verschil wordt ook de laatste jaren telkens kleiner.

14 augustus 2018 om 14:25

Ik merk dat je nog steeds verbolgen bent dat jouw precious Ronaldo Real achter zich heeft gelaten...

Daarom zeg ik ook dat de Serie A momenteel wel in een stijgende lijn zit. Het enige wat nog uitblijft is Europees succes. Europees succes leidt weer tot de komst van betere spelers.

14 augustus 2018 om 14:31

Het feit dat Ronaldo naar Juve gaat geeft alleen maar de aantrekkingkracht van Juve weer. Inter doet hele goede aankopen met Ninja, De Vrij en Martinez. Roma doet het ook aardig en dat komt natuurlijk door die geweldige Monchi. Met Milan gaat het nu ook stukken beter na de komst van Caldara en Higuain (in de Serie A uiteraard want in Europa faalt hij hopeloos).

Ja Sevilla die Man Utd van de mat speelt? Nu weet ik zeker dat je loopt te trollen. Man Utd die door Mourinho standaard met de handrem op speelt en zich zelf daardoor in de voet schiet.

Ik zeg nergens dat de Serie A de beste van de wereld is met de beste fans. Jij zit volgens mij nu vuistdiep in het reet van de La Liga met je adhesiebetuiging? Heb je genoeg Vaseline op je vuist gesmeerd jongen?

14 augustus 2018 om 14:32

@ professor Oak
Welke Serie A fans denken dat de Serie A de beste competitie ter wereld is? Dat heb ik echt nog nooit iemand horen zeggen. Veel stadions zitten niet vol, maar de plannen voor nieuwe stadions zijn in gang. Er zijn al enkele clubs met nieuwe/gerenoveerde stadions, zoals Sassuolo, Juventus, Udinese en Cagliari.
De toeschouwersaantallen zijn aan het stijgen. Door de komst van Ronaldo zal dit op korte termijn nog meer stijgen. Maar ook bijvoorbeeld bij een Inter waar dit seizoen al meer mensen zaten (52.000). Nu hebben ze een geweldige markt gehad en spelen ze weer CL voetbal. Daar zal het stadion dus ook vaker vol zitten dan alleen in de toppers tegen Milan, Inter, Napoli en Roma. De Serie A had afgelopen seizoen een gemiddeld toeschouwersaantal van bijna 25.000 mensen per wedstijd. La Liga had er bijna 27.000 gemiddeld. Dat verschil is dus niet immens.

De Spaanse competitie is nog zeker beter, maar je kan toch zelf ook wel de stijgende lijn zien. Niet alleen bij Juventus, maar ook bij Roma afgelopen jaar. Ook lach je dat geld bij de Milanese ploegen even weg, maar dat geld zorgt er wel voor dat die clubs weer terugkomen naar de top.

14 augustus 2018 om 14:44

Hoezo de beste.
Volgens mij is de Engelse toch is spannender dus beter.
Bij la Liga draait het alleen maar om twee clubs.
En. Dan daaronder 2 a 3.
Bij de Engelse gaat het gewoon om een top 6.

14 augustus 2018 om 14:49

Tel jij serieus Arsenal en Tottenham mee dan?

14 augustus 2018 om 14:50

Haha vervolgen, nee hoor. Ik zie Real alleen maar beter worden momenteel. Meer spelers krijgen meer de kansen en vrijheid en niet het hele spel is gericht op Ronaldo. Real heeft al nieuwe grootheden zoals Asensio klaar staan.

14 augustus 2018 om 14:51

Jaa? Sevilla en Atletico dan? Welke wedstrijd wordt morgen gespeeld voor de supercup? En hoe was dat vorig jaar dan?

14 augustus 2018 om 14:54

Plannen Plannen. het woord lift heb ik al 1000x gehoord. Ja erg leuk en aardig allemaal. Het Chinese voetbal zit ook in de lift.

Ik vind dat je pas zulke praatjes mag hebben, als er echt gepresteerd wordt, zolang dat niet gebeurd zie ik Serie A niet als 1 van de sterkste competities.

De BL en Liga zijn gewoon veel completer, beter en aantrekkelijker. Geen enkele speler denkt: Goh laat ik het hoogste niveau behalen bij de Italiaanse competitie.

14 augustus 2018 om 14:56

Je moet je ook niet blind staren op die eindzege. Ja, de Spaanse competitie heeft de beste resultaten in Europa, maar dat hebben ze al een tijdje. De Serie A deed er niet meer toe in Europa en nu zie je ze dichterbij de grote resultaten komen. Ik zie je niet reageren op de andere punten die ik maak. De Spaanse competitie is nu nog beter, maar het verschil wordt kleiner en buiten de top 3 is het verschil haast te verwaarlozen. Kwalitatief wordt het verschil gewoon kleiner. Daarom vind ik het raar dat je doet alsof Modric over 2 jaar lekker kan afbouwen in de Serie A, alsof het niveau van alle teams in totaal zoveel minder is.

14 augustus 2018 om 15:01

@professor Oak
Je praat over prestaties, maar vergeet doodleuk dat de Bundesliga al is ingehaald door de Serie A. Dat Juventus kwalitatief dichtbij het niveau van Real/barca en Bayern zit en dat Roma de halve finale van de CL heeft bereikt en daar ook nog dichtbij een finale plek kwam. Je praat over plannen/praatjes, maar ik geef je net al 5 clubs met een gerenoveerd/nieuw stadion. De plannen van Roma zijn een paar maanden terug goedgekeurd door de gemeente en een paar weken terug werd er ook officieel bekend gemaakt dat San Siro in 2020 gerenoveerd gaat worden. Je moet je iets beter inlezen in een andere competitie voordat je dingen wegwuift als praatjes.

14 augustus 2018 om 15:03

Spannender dus beter 😂😂😂😂 heb al heel wat voorbij zien komen, maar dit. Top 6 die heb je overal wel, maar betwijfel of het puntverschil tussen de no 1 en no 6 van de competities die meetellen heel erg afwijken, héb niet echt zin om het uit te zoeken, dus weet niet echt of dit waar is, maar gewoon iets wat ik denk.

14 augustus 2018 om 15:06

Het is ook wel duidelijk dat jij een hekel aan de Serie A hebt. De BL is beter, completer en aantrekkelijker? Really?

BL draait toch echt om Bayern. Dan heb je een club wat daar een beetje bij in de buurt komt, Dortmund, en dat is het dan wel. De Serie heeft met Juve de absolute topclub. Dan heb je Napoli die pas op speelronde 35 afhaakte. Je hebt Roma die vorig jaar nog de halve finale speelde en clubs als Barca en Chelsea thuis met 3-0 had verslagen. Dit jaar hebben ze goed ingekocht, zelfde geldt ook voor Inter en Milan. Dus de Serie A is qua breedte iig beter dan de Bl.

Die laatste zin van jou is wederom kansloos. Ronaldo gaat toch die uitdaging aan? Modric wil ook graag naar de Serie A. Dus zo erg is het niet in Italie

14 augustus 2018 om 15:18

Lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat iemand een hekel heeft aan een competitie, je kunt vinden dat de ene competitie leuker is of dat je het spannender vindt, maar dat wil niet zeggen dat je een hekel aan een andere competitie hebt, een hekel aan een club oké, maar een hele competitie? Persoonlijk kijk ik het liefst na La Liga de Serie A en de BL ook in die volgorde maar dat wil nog niet zeggen dat ik een hekel heb aan de PL of de eredivisie, het boeit mij gewoon minder. Maar ik vind wel dat veel Serie A liefhebbers de club die ze supporteren hoger inschatten dan dat ze op grond van hun prestaties laten zien.

14 augustus 2018 om 15:28

Er zijn zeker wel mensen die een hekel hebben aan de Serie A. De schandalen in het verleden, het tempo en de speelstijl kunnen daar in meespelen. Er zullen vast wel Serie A liefhebbers zijn die hun team te hoog inschatten, terwijl de resultaten dat niet rechtvaardigen, maar in welke competitie gebeurd dat niet? Ik denk dat ik weinig verkeerd zeg als ik de teams onder Real, Atletico of Barca kwalitatief niet beter/minder vind dan clubs als Inter, Napoli of Roma. Nu weer een voorbeeld met Nzonzi, sterkhouder van Sevilla die voor Roma kiest. Terwijl Valencia een afdanker van Inter koopt (kondogbia) en Sevilla een afdanker van Milan huurt. De prestaties moeten nog deels komen, maar 1 prestatie is ook niet alles. Ik denk dat je bijvoorbeeld moeilijk om het feit heen kan dat de PL kwalitatief de beste competitie ter wereld is. Dat Sevilla United verslaat veranderd niks aan het feit dat United kwalitatief beter is dan Sevilla.

14 augustus 2018 om 15:50

Ben het eigenlijk in niets met je eens😂😂😂 Dat spelers bij één club worden afgedankt en gekocht door een ander waar die wel rendeert is zo oud als de weg naar Rome en gebeurt al zolang voetbal bestaat, soms lukt het en soms niet, en dat Sevilla niet zulke salarissen betaald als de top 4 in Italië mag toch ook geen geheim zijn.
Persoonlijk vind ik de PL de meest overschatte competitie, heb het toch maar ff nagekeken over die veel geroemde en benoemde top 6 Het verschil in punten tussen de no 1 en no 6 is in Engeland 37 punten in Spanje 33 en in Italië 32. Dit samen met de Europese coëfficiënten lijst lijkt mij niet dat je kunt spreken over dat de PL kwalitatief de beste competitie is. En of de Serie A zo geweldig in opkomst is, ik hoop het met je mee, maar ben een stuk minder optimistisch dan jij

14 augustus 2018 om 16:02

Hoe kan je het nou niet met me eens zijn over het feit dat de PL kwalitatief de sterkste competitie ter wereld is? Je kijkt naar het puntenverschil, maar dit jaar was City ongelooflijk, normaal scheelt het veel minder punten. Je noemt de Uefa lijst, maar kijk eens naar het aandeel van de top 3 in Spanje? Die trekken daar de kar. Je kan toch moeilijk zeggen dat de ploegen daaronder in Spanje kwalitatief gelijkwaardig/beter zijn dan in de PL. Bij Sevilla, Valencia en Villareal zie je toch niet spelers als Pogba, Eriksen, Dele Alli en Kane rondlopen. Kijk naar het verschil in transferwaardes op transfermarkt. Geld en kwaliteit zal uiteindelijk toch wel de doorslag geven en dat heb je bij een United of Tottenham veel meer dan bij Sevilla of Valencia. Ook bij Roma, Napoli of Inter heb je dat meer. Ik vind het voorbeeld van Nzonzi dan ook zeker hierin passen. Hij is een sterkhouder bij Sevilla die voor Roma gaat spelen. Je ziet toch geen sterkhouders/basisspelers van Inter, Milan, Roma of Napoli die voor Sevilla of Valencia gaan spelen?

14 augustus 2018 om 16:34

In de top 10 van Europa staan 4 Spaanse ploegen en is Chelsea die op de 10e plaats staat de eerste Engelse ploeg, tegen de tijd dat er 4 Engelse bij de eerste 10 staan en de eerste Spaanse ploeg op 10 ik denk dat je dan wel kunt stellen dat de PL veruit de sterkste is, voor nu maak ik mij wat dat betreft nog niet zoveel zorgen. Zolang jouw mening qua punten/overwinningen in Europa nog niet gestaafd worden vind ik het eerlijk gezegd onbegrijpelijk dat jij de PL kwalitatief de beste vind, terwijl voor nu dat door alles wórdt tegengeworpen. En hoe uiteindelijk de kaarten geschud zullen worden durf ik niet te voorspellen, voor het zelfde geld komt er bij Sevilla/Valencia/Vilareal volgend jaar een nieuwe eigenaar die net als bij Atletico er een partij geld aan spendeert, of blijkt dat Sevilla/Valencia/Vilareal veel teveel geld hebben uitgegeven en krijgen ze moeite om te blijven bestaan, dus ik durf nog niet te voorspellen wat het dit jaar wordt,laat staan hoe het over 5jaar is, voor nu vind ik gestaafd door de cijfers dat de Spaanse liga de beste clubs heeft.

14 augustus 2018 om 16:53

Ik snap wel wat je bedoeld, maar je hebt enkel Europa is graadmeter omdat het de enige graadmeter is. Als je de selecties van deze ploegen naast elkaar legt zie je toch ook dat er geen echte topspelers spelen bij Sevilla, Valencia en Villareal. Die lopen er wel in de PL. De top trekt de kar in Europa voor Spanje en Sevilla heeft hun punten vooral te danken aan de Europa League, dat met alle respect toch wel veel minder is dan de Champions League. Als Sevilla dan een United uitschakeld wil voor mij niet zeggen dat ze ook over een heel jaar in eigen competitie beter zijn dan United bijvoorbeeld. Met kwalitatief beter heb ik het trouwens puur over de kwaliteit van de selecties en ik denk niet dat je er omheen kunt dat teams als Chelsea. United en Tottenham kwalitatief betere spelers hebben dan Sevilla, Valencia en Villareal.

14 augustus 2018 om 17:09

Aan selecties vergelijken doe ik niet, dat schiet niet zóveel op, bedoel mag er vanuit gaan dat de selectie van Italië beter is dan die van Zweden, of die van Man U beter dan die van Sevilla of die van Feyenoord beter dan die van Trecin. En natuurlijk is de EL minder moeilijk dan de CL maar ze winnen hem wel heel vaak en nadat de 3e plek CL groepsfase is ingestroomd zitten daar toch ook grote en goede clubs bij. Bedoel te zeggen dat Sevilla ze op een zilveren plaat krijgt aangerijkt

14 augustus 2018 om 17:20

Als je de selecties niet vergelijkt kun je toch niet weten wie kwalitatief sterker zijn? Sevilla was vorig jaar bijvoorbeeld sterker dan United in Europa, maar kwalitatief (kwaliteit van de spelers/selectie) doen ze onder voor United. Dat is alles wat ik bedoel te zeggen. Het is makkelijk om alleen naar punten in Europa te kijken en voor de rest het te negeren, maar dan vergeet je bijvoorbeeld ook dingen als een Atletico die de EL hebben gewonnen, terwijl ze vorig jaar in de groepsfase wel tekort kwamen tegen Chelsea en Roma. Tuurlijk kent de Europa League goede teams, maar de CL is anders. Elke topclub geeft alles in de CL terwijl ze in de EL nog wel eens zich minder hard in zetten of een speler rusten. Het is gewoon een wereld van verschil, terwijl je meer punten krijgt voor het winnen van een EL dan het bereiken van een halve finale CL, waar je bijvoorbeeld Barcelona voor hebt uitgeschakeld. Het aantal punten in Europa zegt voor mij daarom ook niet alles.

14 augustus 2018 om 14:21

Zo veel minder zal de Serie A niet zijn hoor, vergeleken met La Liga. De competitie zit hard in de lift. Als je al bij Real zit zijn je grootste tegenstanders Barca en Atletico en dan heb je nog Sevilla, Valencia en Villareal. Bij Inter moet je tegen Juve (verschil met Barca wordt steeds kleiner), Napoli, Roma, Lazio en Fiorentina en Milan. Vooral Milan kan in 1 à 2 jaar echt stappen hebben gemaakt. Daarbij doen teams als Napoli met Ancelotti en Roma met Monchi nu al niet onder voor Sevilla, Valencia en Villareal. Sterker nog, die teams zijn zelfs beter. Daaronder heb je ook nog teams als Atalanta en Torino, die de laatste jaren gewoon sterk presteren(vooral Atalanta), ook in Europa.

14 augustus 2018 om 14:52

Roma doet niet onder voor Villareal, Sevilla en Valencia? Ze waren gewoon halve finalist CL he haha

14 augustus 2018 om 14:57

Daarom, Roma is gewoon beter en met Monchi als technisch directeur gecombineerd met de hogere omzet zal dat wel zo blijven.

Die blijft zeker bij Real. Voor het geld hoeft Real het niet doen, een betere speler krijgen ze er niet voor terug, en Modric is zo professioneel om z'n kont niet tegen de krib te gooien.

Modric had nooit de intentie om naar Milan te verhuizen. Zie geen reden waarom hij daar naartoe moet gaan. Speelt bij een van de grootste clubs ter wereld, die oppermachtig is in de hoogste competitie van de wereld.

Misschien als hij 35+ is dat hij kan afbouwen in Italie.

14 augustus 2018 om 14:03

Misschien niet vanuit jouw oogpunt. Misschien had Modric er wel belangen bij. Er spelen bijvoorbeeld veel Kroaten bij Inter en je zag hoe bij hij was met het nationale elftal.

Vind ik altijd makkelijk van de zijlijn roepen terwijl we intern weinig mee krijgen.

14 augustus 2018 om 14:04

Waarschijnlijk een nieuwe en laatste uitdaging. Plus de aanwezigheid van veel landgenoten zal een rol spelen. Kroaten voelen zich vaak in Italie erg goed. In sommige delen van Kroatie wordt ook Italiaans gesproken door minderheden.

Als zo'n speler wil vertrekken, laat die toch gaan. Nadagen van z'n carriere, jaren trouwe dienst. Wat wil je dan bereiken met iemand tegen zijn wil houden? Dit kan heel goed zijn prestaties beinvloeden omdat hij gewoon minder getergd is zijn beste spel te laten zien.

14 augustus 2018 om 14:13

Precies, snap dit nooit, even goeie vrienden maar wil je weg? Dan moet de andere de juiste prijs betalen en ajuus.

14 augustus 2018 om 14:18

Modric wilt helemaal niet weg anders liet Perez hem ook gaan. Perez houd niemand verplicht in Madrid alleen wilt Perez wel het juiste bedrag voor Modric.

14 augustus 2018 om 14:22

Modric wil juist wel weg, hij is toe aan een nieuwe uitdaging en denkt die in Inter gevonden te hebben. Daarnaast speelt de Kroatische bij Inter ook een rol. Perez laat voorlopig niks van zich horen. Daarnaast kan ik het wel begrijpen dat na Ronaldo en het tijdelijke vertrek van Kovacic het vertrek van Modric vanuit sportief oogpunt niet verstandig is.

14 augustus 2018 om 14:37

Oh is dat zo? Waarom kwam hij eerder uit verlof om de wedstrijd tegen Atletico te halen? Leg dat eens uit als hij toch zo graag weg wilt.....

14 augustus 2018 om 14:51

Modric is toch niet eerder teruggekomen uit verlof? Varane is al bijna 2 weken aan het trainen en hij heeft ook de finale gespeeld. De coach van Inter, de technisch directeur en een van de grooste Kroatische zaakwaarnemers zeggen allemaal dat hij naar Inter wilt. Ook Sky Sports Uk, Sky sports Italia en Di Marzio maakten hier melding van. Perez zou echter niet willen praten over een vertrek van Modric nadat Real al Ronaldo is verloren.

14 augustus 2018 om 14:52

Ik baseer het op de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio. Zij baseren het weer op zowel uitspraken van Modric en zijn zaakwaarnemer. Alleen Perez kan hier een stokje voorsteken, net als bij het vertrek van Ronaldo overigens wat hij niet deed.

En waarom hij eerder uit verlof kwam, tja dat weet ik niet. Mandzukic, Perisic, Vrsalko en Brozovic zijn ook al aan het trainen bij hun clubs. Misschien vond Modric dat ie lang genoeg vakantie heeft gehad. Daarnaast trainen/spelen spelers als Matuidi, Kante en Pogba ook al bij hun clubs. Hoeveel vakantie wil Modric nou hebben?

14 augustus 2018 om 14:25

@dejan Kan me er nog wat bij voorstellen als hij daar op de eerste dag na het seizoen mee gekomen was. Maar nu is het toch wel wat laat om je beste speler te laten gaan. Zeker na Kovacic te hebben laten gaan.

14 augustus 2018 om 14:27

Zo zien te zijn zijn er weer echte insiders die alle details van de situatie hebben op de 1 of andere manier..... De geruchten komen niet uit het niets. Modric ziet ook in dat nu met het vertrek van Zidane en Ronaldo het niet zoals de vorige jaren zal zijn en graag nog ergens anders een paar jaar wil ballen. Dat is helemaal zo vreemd niet.

14 augustus 2018 om 14:32

En waarop baseer je dat? Tuurlijk was CR7 jaren op rij de topscoorder van de CL, maar met Asensio, Isco en Victius zie ik ze niet minder kans maken dan voorgaande jaren. Juve zal de grootste concurrent worden met Psg, Bayern en City.

14 augustus 2018 om 14:38

Haha, noem je nu Barã§a expres niet? Je vergeet zeker even expres dat Barca 7 van de laatste 10 landskampioenschappen won, en dat zij de laatste zijn die CL wonnen voordat Madrid hem 3 keer won. En jij noemt jezelf objectief. Grap van de dag.

En verder hebben die namen zich nog niet bewezen die je noemt. Isco was wisselvallig en speelde alleen sterk bij Spanje. Nee, je reactie heeft me alles behalve overtuigd. Laat het eerst maar zien tegen Atletico straks voor de Europese supercup, daaruit kunnen een paar conclusies getrokken worden.

Verder zit je gewoon met een verzadigde selectie in je maag die ook nog eens de absolute ster en 1 van de leiders van het team missen dit seizoen. De topscorer van Real Madrid aller tijden wordt wel even opgevangen door Ascensio en ene Vinicius Jr. Hou toch op.

14 augustus 2018 om 14:29

Je ziet het aan de Nederlandse competitie hoe sterk je elftal wordt als je je sterkhouders laat vertrekken. Elk team is gebaat bij continuiteit. Real is een topteam. Daar wordt verwacht dat ze om het jaar kampioen worden en jaarlijks bij de laatste vier van de CL behoren. Er staat gewoon heel veel op het spel. Denk bv ook aan sponsorinkomsten etc. Zo'n preses wordt keihard afgerekend als Real niet presteert. Dan laat je Modric toch niet vertrekken tenzij de hoofdprijs wordt betaald. Hij is nota bene een maand geleden nog uitverkozen tot speler van het WK.

14 augustus 2018 om 14:45

Het is makkelijker gezegd dan gedaan als 1. Zidane vertrekt 2. Ronaldo vertrekt je beste speler vraagt of hij mag gaan.

Laatste nieuws is dat na de SuperCup Modric en makelaars Perez en Sanchez zullen ontmoeten en officieel om een transfer zullen vragen.

Laatste gerucht is dat Sanchez Modric beloofd zou hebben hem te laten gaan na een overwinning in de SuperCup.

Een ding is duidelijk, als Modric met zn hoofd in Milaan zit, zal dat waarschijnlijk niet tot top prestaties leiden.

Er is een foto(met titel: modric tekent alsnog voor inter) online van een ouder iemand in inter shirt die op modric lijkt. Perisic heeft pas Modric en de andere twee Kroatenbij Inter getagd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4273 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Sevilla2110
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller109
T. CourtoisKeeper100
Vinícius JúniorAanvaller105
RodrygoAanvaller100
CasemiroMiddenvelder90
F. ValverdeMiddenvelder90
Lucas VázquezMiddenvelder81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

535 fans
Middenvelder, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Real Madrid 6 0 0 0
2020/2021 Real Madrid 35 5 4 0
2019/2020 Real Madrid 31 3 7 1
2018/2019 Real Madrid 34 3 6 0
2017/2018 Real Madrid 26 1 3 0
Laatste voetbalnieuws

Real Madrid weet drie dagen na zege op Barcelona niet te winnen

Real Madrid heeft de zege op Barcelona niet weten te prolongeren. In het Santiago Bernabéu kreeg de ploeg van trainer Carlo Ancelotti visite van Osasuna, dat met enig fortuin een 0-0...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 28 oktober
Xavi moet de nieuwe trainer van Barcelona worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren