Van Hanegem: ‘Wat doen die gasten doordeweeks op het veld?’

Maandag, 13 augustus 2018 om

Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord al jaren tekortschiet in zijn voetbal. De oud-voetballer is er nog steeds niet achter hoe de club toch landskampioen is geworden, ‘als je de huidige ellende ziet’. “Zelfs de boel een beetje fatsoenlijk organiseren, met bal en zonder bal, dat lukte het huidige Feyenoord niet tegen De Graafschap en AS Trencín”, verzucht Van Hanegem maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Iedereen die ook maar een beetje gevoetbald heeft, weet dat het middenveld het hart van je elftal is. Nou, bij Feyenoord gebeurde daar twee keer helemaal niks. Het lag telkens helemaal open voor de tegenstander”, analyseert Van Hanegem het debacle van Feyenoord, zondag tegen De Graafschap. “Er zijn nu ongetwijfeld weer mensen die zeggen: Willem zit weer te zaniken en negatief te doen over zijn club, lekkere Feyenoorder is dat.”

“Maar ik zal het nog een keer uitleggen: het is juist omdát het me aan het hart gaat, dat ik zeg wat ik zie. Ik zit me op zo'n zondagmiddag gewoon op te vreten en te denken: wat doen die gasten doordeweeks op het veld? Ik zou dat zo graag een keer zien, maar je mag tegenwoordig helemaal geen training meer bekijken. Ik denk dat ik ook snap waarom.” Van Hanegem zou dolgraag willen zien dat er een idee achter zit als hij Feyenoord zit spelen. “Simpele dingen moeten toch goed kunnen gaan”, vraagt hij zich openlijk af.

Van Hanegem gaf onlangs al aan dat Ajax de absolute favoriet voor de landstitel is. Toch is hij ook onder indruk van PSV. “Hoe die spelers met elkaar omgaan en met elkaar bezig zijn, daar zie je wél het trainingswerk van doordeweeks aan af. En ze hebben die kleine Hirving Lozano. Die heeft iets extra's, waardoor de rest bereid is nóg een stapje meer te doen. Ik dicht Ajax nog steeds de meeste kwaliteit toe, maar het wordt echt een strijd om de titel met PSV.”Gerelateerd

39 reacties (laatste reactie door falcao)

Na de jc schaal was het nog een serieuze outsider voor de titel. Na een povere week bakken ze er opeens niks meer van. Te makkelijk vind ik. Misschien is de graafschap uit lastiger dan wordt gedacht. Heb er zelf wel hele slechte herinneringen aan. Verder gaat men slijmen als Feyenoord 4-0 wint en na verkenning doorgaat in de EL voorronde. Dan hebben ze winnaarsmentaliteit en ga zo maar door. Meningen veranderen in dit land sneller dan het weer. En nee ik zeg niet dat Feyenoord 4-0 wint. Voorbeeld.

13 augustus 2018 om 07:41

Nou dat heb ik anders weinig gehoord hoor. Ik ben het eens met Willem, en wat hij niet durft te zeggen durf ik wel: Gio is een slechte trainer. Zelfs na 3 (?) jaar zit er geen enkele lijn in het veldspel. Schrijnend vooral ook in de CL vorig jaar waar niemand wist wat ze nou moesten in het veld

13 augustus 2018 om 07:46

Ik las het wel hoor. Evenals de comment 5 prijzen in 3 jaar (sommigen hadden het over 4 jaar).

13 augustus 2018 om 08:09

Gio haalt het maximale uit deze hele matige selectie! En pakt met deze hele matige selectie zelfs elk jaar nog een prijs. Maar met dit spelersmateriaal kan je niet veel meer verwachten dan wat er tot nu toe bereikt wordt.

13 augustus 2018 om 08:33

@lee112; je moet de opmerkingen over de prijzen niet zo serieus nemen. Als Feyenoorder hebben we jarenlang te horen gekregen dat we niet meetellen omdat we niets wonnen. Winnen we een paar keer wat dan mogen we toch wel plagerig wijzen op de recente prijzen? 'wij zijn ajax, wij zijn de beste' en dan werd er gewezen op het aantal titels... dan mag je dat een keertje terug verwachten.
Om me heen zie ik juist een hoop Feyenoorders die zelfs al gedurende het kampioensjaar hun vraagtekens bij de werkwijze van Gio hebben. We zien het namelijk niet terug, precies wat Willem hier aankaart. We kijken elke wedstrijd en we vragen ons elke wedstrijd af wat de gedachte achter de speelwijze is. Titels zijn leuk, maar fans willen trots zijn op hun club en team. Dat is momenteel ver te zoeken en misschien nog wel erger dan het ontbreken van enkele prijzen.
@zwollenaar01; je mag als fan wel verwachten dat het team voetbal met een gedachte erachter laat zien, ipv linies die een kilometer uit elkaar liggen. Je mag verwachten dat spelers in hun kracht mogen spelen, dat zien we ook niet.

13 augustus 2018 om 09:54

Daar kwamen ook genoeg reacties op. Feyenoord laat al 30 jaar zien dathet niet structureel mee kan doen. Dat ligt ook gewoon aan het klimaat bij de club en dat is nog altijd hetzelfde klaarblijkelijk

13 augustus 2018 om 07:49

Hij reageert op wat hij ziet en dat is gewoon niet best. Dat is niet negatief maar gewoon realistisch. Wat moet hij dan zeggen? Dat het lekker loopt? Hij onderbouwt het ook nog eens goed.

13 augustus 2018 om 07:51

Zo is de voetballerij he. Ene week bak je er niets van. De andere kandidaat voor het kampioenschap. Laten we dit soort dingen lekker wat later in het seizoen roepen. Wanneer we ook echt iets zinnigs er over kunnen zeggen.

13 augustus 2018 om 07:54

Ik was dezelfde mening toegedaan dat we na de JC schaal wel een outsider waren, maar ik ben me echt rotgeschrokken van het spel en de instelling. De meest simpele dingen gaan mis en Feyenoord voetbalt lamlending. Dat komt ook zeker omdat het gewoon lijkt alsof ze geen idee hebben wat ze moeten doen. En het is nou niet alsof je tegen wonderploegen speelt. In alle opzichten had Feyenoord de afgelopen 2 wedstrijden resultaat moeten halen waarbij het vooral tegen Trencin echt belachelijk slecht was en je door een club als top Oss straks uit Europa gaat. Wordt tijd dat van persie de creatieve man gaat zijn. Hij speelt met continu 3 man in zijn nek maar niemand profiteert van de vrijgekomen ruimte ( hoe kan dat?) Laat Nico of Vente die strijd maar leveren.

13 augustus 2018 om 09:59

Het voetbal staat idd bol van het opportunisme, indien Feyenoord de komende wedstrijden wint én doorgaat in de EL zal er niet meer over de afgelopen week worden gesproken.

Echter, als je naar het spel kijkt is er weinig aanleiding om te geloven dat dit zal gebeuren. Het oogt allemaal zo onmachtig en matig. Op basis daarvan kun je zeggen dat de verloren wedstrijden bepaald geen toevalstreffers waren.

Ik denk niet dat Feyenoord nu nog een een speler erbij krijgt die het gemis aan creativiteit of de matige verdediging verbetert. Dan zullen ze moeten werken aan tactiek en wedstrijdinstelling die wel het beste haalt uit de huidige kwaliteit, Echter ik weet niet of Gio dat kan of lukt.

13 augustus 2018 om 10:18

Helemaal mee eens. Zo werd PSV omlaag geschreven na de JC-schaal en nu zie je daar ineens het trainingswerk aan af en "hoe die met elkaar bezig zijn". Feyenoord speelde naar haar mogelijkheden goed in de JC -schaal en nu kunnen ze er niks meer van. Ajax was de afgetekende titelfavoriet en een slechte wedstrijd tegen Heracles is dat ineens anders. Het echec van AZ in de voorronde EL is ook snel vergeten na een goede wedstrijd tegen Nac. Dat supporters zo denken snap ik maar dat dit opportunisme bij de zogenaamde kenners ook doorklinkt word ik een beetje moe van. Zullen we gewoon eerst eens een paar wedstrijden wachten voordat we allerlei conclusies gaan trekken?

Is er reden waarom hij niet welkom is op de training?

13 augustus 2018 om 07:51

Hij bedoeld dat er vooral besloten getraind wordt. Verder niets met v hanegem te maken.

13 augustus 2018 om 09:20

Aaah Oke. Bedankt! Leek me al zo raar.

In 2001 werd psv kampioen door slechts 1 wedstrijd te verliezen, dat was ook op de openingsdag op de Vijverberg. Misschien moeten de Feyenoorders zich daar maar aan vasthouden.

13 augustus 2018 om 08:08

Aardig dat je dat zegt, maar ik reken er niet op. Wij kennen Gio en die is nog nooit in staat gebleken de ploeg over een dood punt te kunnen helpen. Dit gaat nog een paar maanden duren. Pas eind oktober is Jorgensen weer terug las ik en Haps pas met de winterstop. Misschien dat het dan iets beter gaat.

Het is al enkele jaren een grote puinhoop binnen de club. Ook het spel van Feyenoord is al een paar jaar dramatisch. Na 3 jaar van Bronckhorst is er geen lijn, geen denkwijze en geen tactiek in het spel te ontdekken. Het spel is grotendeels gebaseerd op wat bevliegingen van vleugelspelers. Maar een paar gelukstreffers van prijsjes verbloemen een hoop en men vergeet eenmaal snel. Vorig seizoen was ook rampzalig maar ze wonnen een beker en meteen was het seizoen weer absoluut geslaagd en van Bronckhorst een prijzenpakker..... Het is te hopen dat men nu eindelijk wakker is geschud en er een grote bezem door de club gaat, alles op de schop. Niet alleen van Bronckhorst maar ook vooral van Geel en enkele anderen die plaats moeten maken. Deze club gaat naar z'n klote en daar moet nou eindelijk de rem op worden gezet. Het is toch schrijnend dat er al jarenlang door in en outsiders wordt geroepen dat er een absoluut tekort aan topsportklimaat heerst binnen de club en er een absoluut Ambitieloos beleid wordt gevoerd. En daar wordt niets meegedaan

13 augustus 2018 om 08:35

Ik blijf het grappig vinden dat de Feyenoord haters blijven roepen dat het seizoen geslaagd zou zijn na het winnen van de beker. Iedereen riep juist dat het geen geslaagd seizoen was en dat de beker het seizoen niet veel beter heeft gemaakt. En ja, het is idd weer een prijs. Moesten ze hem dan niet pakken? Of moesten ze toen het uitgereikt werd alleen oppakken en de kleedkamer in gaan? Verder wel mee eens dat er een andere trainer voor de groep mag staan.

13 augustus 2018 om 08:38

Voor Gio zijn er per direct alternatieven beschikbaar, voor vgeel zie ik ze niet. Het zou ook weer typisch Feyenoord zijn om een revolutie uit te roepen om vervolgens van de regen in de drup te raken.
vgeel heeft een slecht half jaar achter de rug, Gio mag nu al zo'n 3 jaar aanmodderen. De prijzen verbloemen veel, maar dat de kwaliteit achteruit loopt zien de supporters zelf helaas ook.

13 augustus 2018 om 09:13

Wat bedoel je precies met van geel heeft een half jaar achter de rug?

13 augustus 2018 om 09:27

slecht half jaar;
het niet verkopen van Jorgensen, voor Feyenoord een recordbedrag laat zich financieel voelen. Evenals de mededeling dat vbeek meer waard is dan 5 miljoen, terwijl de overgrote meerderheid van de Feyenoordfans al lang hebben gezien dat deze jongen dat niet waard is.
Voorin en op het middenveld is het team op orde op het gebied van kwaliteit (al ontbreekt er op het middenveld creativiteit). Achterin is het erg matig nu Haps geblesseerd is en vbeek boven Botteghin wordt gekozen. Centraal achterin is simpelweg verversing nodig

13 augustus 2018 om 09:41

Het niet verkopen van Jorgensen is juist een hele goeie beslissing geweest. Topspits voor de Eredivisie vind je niet zo snel. Liever waarde op het veld dan op de bank.

13 augustus 2018 om 10:05

Ben het met je eens dat er beter waarde op het veld dan op de bank moet staan, maar Jorgensen blijkt best blessuregevoelig, speelt niet graag op kunstgras (bijna de helft vd uitwedstrijden) en heeft zelf aangegeven graag een stap te gaan maken. Als je nu een bod van 10 miljoen binnen zou krijgen mag je op basis van het laatste jaar in je handjes knijpen. Dan heeft hij dus 7 miljoen gekost in een half jaar waar Feyenoord niet meer meedeed in de competitie.
Het is een uitstekende spits voor Feyenoord, maar het is maar zeer de vraag of hij zijn oude niveau vh eerste jaar nog kan halen.

13 augustus 2018 om 12:39

En daar gaat het al fout. Jorgensen heeft 1 redelijk seizoen gedraaid, tevens het enige in zijn carrière, en hij wordt direct weggezet als topspits. Jorgensen is een eendagsvlieg die je direct, zonder aarzelen, voor 20 miljoen moest verkopen. Jorgensen gaat voor Feyenoord niets meer presteren en zijn waarde is als een baksteen naar beneden gekelderd

13 augustus 2018 om 12:44

Slecht half jaar ? Van Geel is al enige jaren slecht bezig. Kijk alleen al naar de 30 miljoen aan aankopen van vorig seizoen... Van Geel is een prima TD voor clubs waar geen of weinig mogelijkheden zijn. Daarom was hij ook zo in zijn sas in zijn eerste jaren bij Feyenoord. Maar wanneer er middelen zijn faalt die ontiegelijk hard. Kijk alleen al naar Ajax, waar die weggejaagd is. Van Geel is iemand die lekker zijn carrière lang bij een club als Roda moet blijven. Dat is voor hem het paradijs op aarde.

13 augustus 2018 om 13:32

vgeel haalt spelers binnen die voorheen niet haalbaar waren (kuyt, el ahmadi, elia, berghuis, clasie) en laat tevens (zelden) iemand transfervrij vertrekken. Tegelijkertijd heeft hij voor aanzienlijk meer verkocht dan dat hij heeft uitgegeven, maar daar hoor ik je ook niet over. Alsof het werk van een td alleen uit aankopen bestaat. Het ajax-argument mag ook de prullenbak in, je moet hem beoordelen op het werk bij Feyenoord.
Dat spelers bij lange na niet het niveau halen dat ze hiervoor hebben laten zien bij andere clubs mag je Gio meer aanrekenen dan de Td.

13 augustus 2018 om 09:57

Iedereen vergat helemaal niet. De strekking van het vorige seizoen onder de meeste supporters was: uiterst mager seizoen voetballend, prijs pakken is een pleister op de wonden. Ik heb echt weinig pure euforie gezien vorig jaar.

Hou toch op met dat geklaag over Feyenoord. Winnen voor het eerst sinds de eeuwwisseling weer eens serieus een aantal prijzen (en een wat wat meer prestige dan de ander, maar toch) en dan nog blijft men klagen. Verloren in Europa, tsja dat klopt. PSV deed hetzelfde een jaar geleden. Hoor je echt niemand meer over in Eindhoven. En je verliest bij de Graafschap. Zijn topclubs die daar ook hun tanden op stuk gebeten hebben. Er durf gerust de stelling neer te gooien dat geen enkele trainer beter had gepresteerd met Feyenoord dan Gio nou gedaan heeft. Wat had ie realistisch nou meer kunnen winnen? Misschien had een andere trainer de titelrace wat langer volgehouden maar echt kampioen worden was niemand gelukt. Wees nou eens blij met wat je hebt. Tuurlijk is het frustrerend om 2 x in 1 week te verliezen tegen 'kleinere' clubs. Maar ik lees hier dat meteen de trainer en de TD en een stuk of wat spelers moeten vertrekken. Wat een onzin. Dat niet elke aankoop van de TD een direct succes is snap ik. Als dat wel zo was dan zat Van Geel allang ergens in Engeland bij een topclub. Alsof er bij PSV en Ajax alleen maar succesnummers worden gekocht (maher, Ramselaar, Sinkgraven,dijks om er maar een paar te noemen). De aankopen van vorig jaar werden door het grod van het publiek toch echt gezien als een goed aankoop. Je wist op voorhand dat ze niet allemaal basisspeler zouden worden maar dat er door blessures e.d. eigenlijk niemand uit de verf is gekomen is ook een deel pech. Geef ze nou even de tijd om te groeien. Feyenoord heeft simpelweg de begroting niet om elk seizoen voor de titel mee te doen. Hoe graag de supporters dat ook willen. Het wegsturen van trainers Td's e.d. gaat echt niet helpen om dat op korte termijn te veranderen.

Dit is een post voor onder andere de mensen hier die vragen waarom, wij kritische Feyenoorders, zo aan het zeiken zijn:

Eerst wil ik het nog even kwijt dat ik erg blij ben dat ik niet de enige kritische Feyenoorder ben.

Ok. Waarom zeiken wij Feyenoorders en staren wij ons niet blind op het feit dat Feyenoord nu 5 prijzen in 3 jaar heeft gewonnen?
Het antwoord is simpel. Feyenoord pretendeert een topclub te zijn. Bij het zijn van een topclub is een nederlaag uit den boze. Normaal gesproken lukt het ook niet om een heel seizoen zonder nederlaag uit te spelen. Maar verliezen mag gewoon niet. Als je dit onderdeel kan maken van je mentaliteit heet dit een winnaarsmentaliteit.
Ik zie dit te weinig bij Feyenoord. Of ze laten dit niet zien naar buiten toe.

Ten tweede: Gio is nu al een aantal jaar trainer van Feyenoord. De kern van de groep is al een aantal jaar bij elkaar. Maar er zijn nog steeds geen automatismen in de ploeg. Feyenoord speelt als los zand. Als Feyenoord dan een slechte wedstrijd speelt, wordt het wel heel erg slecht.
Vergelijk dit met Ajax en PSV en je ziet dat als zij een slechte wedstrijd spelen, zij deze wedstrijden toch nog kunnen winnen of met een gelijkspel eindigen. Verliezen doen deze twee clubs niet snel.

Ten derde: Spelers worden niet beter bij Feyenoord.
Ik zie de spelers bij Feyenoord geen ontwikkeling doormaken. Dit merk je vooral met de transfers. Feyenoord maakt weinig klappers mbt uitgaande transfers.
In deze tijden, waar er belachelijke bedragen worden betaald voor spelers, lukt het Feyenoord niet om grote uitgaande transfers te bewerkstelligen.

Ik heb nu drie redenen benoemt en hou het verder hierbij. Anders wordt het een te lang betoog.

Wat het belangrijkste is wat ik wil zeggen is dat als Feyenoord écht een topclub wil zijn, Feyenoord nergens en nooit ergens tevreden mee mag zijn.
Er moet altijd verder gekeken worden naar de volgende prijs.
Men mag een nederlaag nooit accepteren.
Men moet altijd op zoek gaan naar verbetering op elk vlak.

Deze mentaliteit mis ik gewoon.

13 augustus 2018 om 10:15

Kijk, da's een heldere en realistische analyse. Ik volg Feyenoord niet dagelijks maar kan me wel herinneren dat in het kampioensjaar die mentaliteit er wel was. Ik was niet kapot van de voetballer Kuyt maar die over-mijn-lijk-mentaliteit straalde wel over naar de rest van het team. Heb het idee dat dat bij Robin wat minder aan de oppervlakte aanwezig is.
Lijkt me ook lastig voor een elftal om met Robin te spelen. Op papier met kop en schouder de beste speler, maar je weet nooit hoeveel minuten hij gaat maken in een wedstrijd en hij komt ook niet echt over als iemand die de kar gaat trekken. Nogmaals, ik ziet alleen de samenvattingen ( en in de JC-schaal zat ik op de tribune) maar ik heb niet het idee dat Robin de man is die tijdens een wedstrijd het voortouw gaat nemen. Vraag me zelfs af of Robin door alle onzekerheid rond zijn fysieke gesteldheid het elftal wel echt beter maakt.

13 augustus 2018 om 10:25

Robin is een hele goede speler.
Hij maakt vaak loopacties die door de andere spelers niet altijd wordt begrepen. Heeft ook met kwaliteit te maken. Geeft niet. Dat is een verschil met de spelers die we hebben en met de spelers waar van Persie mee samen heeft gespeeld.

Je kan niet van elke speler verlangen om het te laten zien zoals Kuyt dat deed. Robin is echt wel begaan met Feyenoord en zijn medespelers. Ik zie hem ook echt tips geven aan zijn medespelers.

Of van Persie een elftal echt beter maakt durf ik niet te zeggen. Ik denk dat hij te weinig kwaliteit om zich heen heeft om Feyenoord echt naar een hoger plan te tillen.

13 augustus 2018 om 10:54

Dat Robin begaan is met dit elftal lijkt me helder. Anders was hij simpelweg wel wat anders aan het doen momenteel. Lijkt me inderdaad wel frustrerend voor hem om te spelen in een elftal waar zo weinig spelers voldoende niveau hebben om echt te snappen wat hij precies allemaal kan en doet. Ik ben eerlijk gezegd wel bang dat Robin dit seizoen niet afmaakt. Niet eens zozeer fysiek, maar vooral mentaal zal het momenteel heel lastig voor hem zijn. Hij wil zo graag iets terugdoen voor Feyenoord en dat lukt hem simpelweg onvoldoende op dit moment. Zelfs als PSV supporter was ik blij voor hem dat ie zijn penalty raakschoot in de JC-schaal. Hij had financieel gezien makkelijk andere keuzes kunnen maken dan Feyenoord en hij heeft een behoorlijk afbreukrisico genomen om naar Rotterdam te komen. Is toch een van de grootste spelers die Nederland de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Hoop echt voor hem dat ie met opgeheven hoofd de Kuip kan verlaten.

Ik denk dat je dat voor heel veel teams/voetballers kan zeggen...wat doen ze dagelijks? Verklaart ook het verschil in fitheid...iemand zei ergens dat profvoetballer een beroep is, hetgeen in mijn ogen dan ook moet inhouden dat een profvoetballer leeft voor het voetbal, in zichzelf wil investeren door iedere dag kei- en keihard werkt, maar ik heb t idee dat men in Nederland veel te soft is, want owee als je de arbeids/rust verhouding toch s verstoort!

zoals met veel zaken in dit kikkerlandje zijn we op dat gebied veel te ver doorgeslagen

Persie, Jörgensen, Berghuis en Vilhena zijn de enige spelers die topclub waardig zijn. Feyenoord doet eigenlijk al sinds het seizoen 1974-1975 niet meer mee om de titel, een enkele oprisping daargelaten.

13 augustus 2018 om 10:58

sinds 2000 zijn ze 6 keer derde, 3 keer 2de en 1 keer 1ste geworden. Dat zou ik toch niet als een oprisping beschouwen.

13 augustus 2018 om 20:21

Daar heb je gelijk aan. Ging me echter vooral om de vergelijking met Ajax en Psv.

Spelers moeten het veld al opkomen met het gras tussen de tanden. Oftewel de opvreet mentaliteit. Gezichten allemaal naar voren gericht en spelen alsof je leven er van afhangt. Nu zie je spelers die alleen maar bezig zijn met de volgende stap in hun carrière en vergeten dat die volgende stap begint met de acties die je maakt in het heden. Het wordt tijd dat clubs boetes uit gaan delen wegens wanprestaties. Van Persie hoor je roepen "wij doen echt ons best hoor". Hoe dan, waar dan? Laat dan in ieder geval strijdlust en passie zien. Dan mag je gerust een keer op je bek gaan, maar zolang de bezieling ontbreekt en de wil om te winnen krijg je het publiek niet op de banken maar keren die zich juist tegen je. Nog veel werk te doen bij veel clubs in Nederland.

13 augustus 2018 om 20:25

Strijdlust laten zien is vaak zo'n dooddoener. Van Persie strijdt met zijn hoofd, Kuyt doet dat meer fysiek. Willen ze dan alleen domme krachten zien die optisch veel 'domme' strijd leveren?

Er is na het landskampioenschap te weinig doorgeselecteerd (gasten als Toornstra, Botteghin, vd Heijden, van Beek zijn er nog steeds) en de spelers die Van Geel wel heeft gehaald zijn allemaal extreem matig (boetius, St Juste, Larsson etc.). Jorgensen en Vilhena hadden na het kampioenschap een stap moeten maken zodat je kon cashen en betere en gretigere spelers had kunnen halen (er is eigenlijk alleen gecasht met Karsdorp). Heb het idee dat de ploeg ook gewoon wat verzadigd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

75 jaar
50 fans
Laatste voetbalnieuws

Gözübüyuk over ‘mindfuck’: ‘Dan ga je denken: zag ik het nou verkeerd?’

De videoscheidsrechter (VAR) deed dit seizoen zijn intrede in de Eredivisie. Ondanks dat er dit seizoen geregeld kritiek is geweest op het functioneren van de VAR, is Serdar Gözübüyük blij met...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 maart
Daarentegen ziet Bayern München de komst van Bale wel zitten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren