Gitzwarte openingsdag voor Feyenoord in Doetinchem

Zondag, 12 augustus 2018 om

Feyenoord is bijzonder teleurstellend gestart aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Het team van Giovanni van Bronckhorst verloor zondag in de openingswedstrijd op bezoek bij De Graafschap, dat na twee jaar terugkeerde in de Eredivisie: 2-0. Fabian Serrarens en Stef Nijland legden de Rotterdammers over de knie. Feyenoord eindigde het duel met negen spelers, na rode kaarten voor Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius.

Na de afgang tegen AS Trencín van donderdag (4-0) was Feyenoord uit op eerherstel. Giovanni van Bronckhorst haalde, zoals verwacht kon worden, de bezem door zijn opstelling. Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Sam Larsson, Dylan Vente en Sofyan Amrabat waren hun basisplek kwijt; Jeremiah St. Juste, Botteghin, Boëtius, Robin van Persie en Tonny Vilhena namen hun plekken over. Toch speelde Feyenoord een zwakke eerste helft, waarin het op een 1-0 achterstand kwam door een treffer van Serrarens.

In de openingsfase waren er nog wel mogelijkheden voor Feyenoord. Een heerlijke knal van Jordy Clasie dwong doelman Hidde Jurjus om zich na zestien minuten te strekken, terwijl Vilhena ter hoogte van de strafschopstip de kans kreeg om uit te halen. Hij schoof de bal naast. Even later kwam Feyenoord aan de overzijde goed weg, toen Sven Nieuwpoort de bal van dichtbij op de lat kopte. De wedstrijd leek opengebroken en na een halfuur kwam ook het scorebord in beweging.

Na een rappe aanval van de thuisploeg waagde Leeroy Owusu een schot. Doelman Justin Bijlow keerde de inzet, maar in de rebound stond Serrarens volledig vrij om de score te openen. Feyenoord was in het restant van de eerste helft onmachtig in aanvallend opzicht. In de tweede helft creëerde Feyenoord wat meer kansen in de jacht op de gelijkmaker. Een schot van Boëtius was een prooi voor Jurjus; Vilhena schoot van dichtbij in het zijnet na een uitstekende combinatie van de Rotterdammers.

De gifbeker moest echter helemaal leeg voor Feyenoord. Halverwege de tweede helft kwam Botteghin inglijden bij Serrarens en volgens arbiter Pol van Boekel was dat een tweede gele kaart waard. Met tien man was Boëtius heel dicht bij de gelijkmaker: een kwartier voor tijd trof de buitenspeler de paal nadat hij anticipeerde op een afvallende bal. Diezelfde Boëtius was even later de tweede Feyenoorder die van het veld moest. Een overtreding op Furdjel Narsingh leverde geel op, evenals een cynisch applaus dat volgde. Debutant Luis Sinisterra van Feyenoord kreeg vlak voor tijd ook nog een goede kans op de 1-1, maar aan de overzijde maakte Nijland er in de blessuretijd 2-0 van.


Poll

De Graafschap is de verdiende winnaar


Gerelateerd

243 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Het contract van Boetius kan direct ontbonden worden lijkt me. Dat was zo dom dat het bijna leek op matchfixing.

12 augustus 2018 om 16:27

Wat een topper hahaha en dat zegt ook genoeg over larsson

12 augustus 2018 om 16:40

Het was zeker een gele kaart, maar van Boekel floot als een krant en kreeg verdiend een cynisch applausje. De op zijn teentjes getrapte en agressieve van Boekel wachtte geen 10e van een seconde. Dat zegt veel....

12 augustus 2018 om 16:48

@Tjientval, ik vind het feit dat Boëtius zo'n applausje geeft heel veel zeggen. Misplaatste arrogantie gecombineerd met zelfmedelijden. Vond het altijd wel een sympathiek mannetje...

12 augustus 2018 om 17:21

Ik ook. Maar mijn commentaar ging niet over Boetius, maar over van Boekel. Het is gewoon zwak gefloten, en zeker na de dubieuze 2e kaart van Botteghin. JPs applausje was er een van 'nu wel he'. En dat zegt vooral veel over van Boekel.
Kijk nog maar eens terug hoe hij hem geeft!

12 augustus 2018 om 17:24

Het applausje werd terecht gegeven gezien Van Boekel zijn wedstrijd; wat een aanfluiting is die man. Echter geeft hij er wel terecht zijn tweede kaart voor, want zulke spelers moet je gewoon afstraffen. Boetius weer lekker terug naar het tweede, een dikke boete en op de transferlijst. Stoorzenders in het team zijn overbodig, maar de uitermate zwakke Gio zal dit nooit en te nimmer durven..

12 augustus 2018 om 16:28

die had sowieso al nooit teruggehaald moeten worden natuurlijk. na Feyenoord heeft hij nergens meer wat gepresteerd en onder Rutten speelde hij al niet eens meer bij Feyenoord en niet voor niks natuurlijk. dan ga je daar 1,5 miljoen voor neertellen en die terughalen. die Van Geel is echt volledig het spoor bijster. en het dat nog raar vinden dat je financieel weinig te besteden hebt met dit soort onverklaarbare aankopen

12 augustus 2018 om 17:06

Boetius valt wel mee hoor. Ik vind Larsson en Bilal veel ergere aankopen hoor. Beide kosten zo'n 5 miljoen euro, terwijl Boetius minder kostten. Van Geel heeft ergere aankopen gedaan dan Boetius.

12 augustus 2018 om 17:17

@zermatt_person

klopt wel inderdaad maar Van Geel doet bijna alleen maar miskopen. ik weet nog dat sterspeler en topscorer Pelle vertrok en dat hij als vervanger Kazim presenteerde. hoe verzin je het? je beste speler gaat weg en je haalt als vervanger een speler die zelden in zijn carriere een doelpunt had gemaakt en al een jaar de tribune warm hield bij een obscure Turkse club. alleen Van Geel verzint dit soort ongein

dan heb je ook nog die keer dat Van Geel Ziyech benaderde om linksbuiten te komen spelen bij Feyenoord. deze TD is echt zo incapabel als wat gebleken sinds er weer geld voor handen is

12 augustus 2018 om 20:03

Ergere aankopen? Ja bilal begrijp ik maar larsson heeft meer voetbal in zich dan boetius en bilal bij elkaar. Het moet er gewoon even uitkomen. . Maar niet normaal de kans krijgen helpt niet mee.. na een slechte wedstrijd in Slowakije eruit gehaald worden dan had niemand kunnen spelen want iedereen speelde slecht.

12 augustus 2018 om 20:05

Linksbuiten en/of concurreren met Immers... daardoor wilde hij niet komen omdat hij geen zekerheid had op een basisplek. Echter had hij Immers natuurlijk na de 1e wedstrijd al uit de basis gespeeld als hij had gekomen.

12 augustus 2018 om 16:29

Zo dom, hij krijgt weer eens de kans en dit is hoe hij het terugbetaalt. Ook Botteghin erg stom. Om maar niet te spreken van Gio die erg laf wisselt, spits voor een spits bij een 1-0 achterstand. Dit Feyenoord is echt dramatisch.

12 augustus 2018 om 17:27

Je snapt toch wel dat Van Persie er wekelijks af moet om hem fit te houden, he? Het is dus volkomen logisch dat er een spits voor een spits komt. Ik ben helemaal klaar met Gio, maar kom dan wel met fatsoenlijke argumenten als je hem bekritiseerd. Ja, z’n wissels komen vaak te laat en zijn vaak laf, maar deze beargumentatie klopt van geen kant.

12 augustus 2018 om 19:27

Ik noem toch geen namen of wel? Het is helemaal niet logisch dat hij een spits voor een spits wisselt en verder niets doet. Hij had op dat moment Vente en Sinisterra kunnen brengen voor Robin en Verdonk. Dan wissel je niet alleen een spits voor een spits maar ga je daadwerkelijk aanvallender spelen. Je hebt totaal geen visie als je denkt dat Gio niets anders kon doen dan deze wissel.

12 augustus 2018 om 16:29

Jpb heeft zn team gewoon belazerd. Zelden zo een domme tweede gele kaart gezien.

12 augustus 2018 om 16:52

Afgelopen met die gast. Geef die Colombiaan maar de kans dit seizoen. Die wou nog lekker voetballen, JPB was met andere domme dingen bezig.

12 augustus 2018 om 17:06

onzin wat jij zegt. Het probleem zit op de bank de afgelopen jaren hebben de prijzen redelijk veel verbloemt, maar het voetbal is al jaren niet om aan te gluren. En het ergste is dat die nu Boetius de schuld gaat geven voor de nederlaag. Vond ik zelf de enige speler waar nog iets dreiging vanaf kwam.

Het word tijd dat vriend Gio word ingeruild voor een trainer met status want dit gaat helemaal nergens meer over. Misschien kunnen ze kuyt polsen want die heeft feyenoord kampioen gemaakt in dat jaar

12 augustus 2018 om 16:26

Echt een wanvertoning van Feyenoord. Het was weer schandalig slecht.

12 augustus 2018 om 16:27

Ernest Faber lijkt mij wel een goede optie voor Feyenoord! Tackties defensief is hij erg sterk. Dat mist nu bij Feyenoord.

12 augustus 2018 om 16:28

Faber, serieus? Heb je Groningen gezien vorig jaar?

12 augustus 2018 om 16:30

Faber??? Bosz is verdomme werkloos. Hem meoten ze halen

12 augustus 2018 om 16:35

Ernest Faber is recent teruggekeerd bij PSV als hoofd jeugdopleidingen dus hij gaat sowieso nergens naartoe. Daarnaast is hij een vrij matige trainer gezien zijn periode bij FC Groningen afgelopen seizoen.

12 augustus 2018 om 16:39

@voetbalkunde

we moeten juist gaan voetballen. een nieuwe TD hebben ten eerste die creatieve spelers weet te halen met techniek en een indivuele actie. dat mouwen opstroopvoetbal met alleen maar harde werkers ben ik inmiddels wel zat. ik wil een keer leuk voetbal zien gekoppeld aan resultaat en dat gaat niet werken met deze middelmaat

12 augustus 2018 om 16:43

Op basis van is Bosz de geschikte trainer van Feyenoord? Feyenoord heeft te veel verdedigende ingestelde spelers met weinig aanvallende denkvermogen. Dan is Bosz niet de geschikte trainer tenzij Feyenoord veel spelers moeten kopen. Voor de huidige selectie is denk ik Huub Stevens misschien wel geschikter dan Bosz.

12 augustus 2018 om 16:46

Toch pijnlijk om te zien dat Feyenoord geen topclub (qua voetbal en resultaat) meer is. Het kampioenschap was een incident net als az en Twente kampioen werden. Hoopte stiekem dat Feyenoord de weg naar de "traditionele" top 3 terug zou vinden maar helaas niet. Hoopte op wat meer sportieve concurrentie naast Ajax. Succes feuenoorders wordt een pittig seizoen lijkt me.

12 augustus 2018 om 16:47

@petervermeulen

gewoon een nieuwe TD aanstellen en hem en Bosz carte blanche geven om aan een heel nieuw elftal te bouwen de aankomende jaren

je moet wel een hele talentvolle prutser zijn als je het slechter doet dan het huidige beleid bij Feyenoord

12 augustus 2018 om 16:50

@riciotto

met de achterban van Feyenoord en de financiele mogelijkheden van sponsors in Rotterdam is dat zeker mogelijk maar niet met Van Geel als TD. er moet een capabele TD komen zodat grote sponsors weer in Feyenoord durven te investeren want Van Geel kan gewoon niet goed inkopen. dat is bij Ajax ook al gebleken toen hij daar TD was

12 augustus 2018 om 16:52

Door Gio hebben we geen idee wat er in de jeugd loopt aangezien hij ze nooit opstelt. Hij speelt een seizoen met 15 spelers en de rest loopt er voor spek en bonen bij. En het dan raar vinden dat er geen spelers door breken. Twee seizoenen geleden een el Hankouri leuk zien invallen waren ook gelijk zijn laatste minuten. Talenten als Schuurman, Hamer etc waar zijn ze gebleven? Gio is niet de trainer die dit gaat ombuigen dus het wordt nu echt tijd voor een nieuwe trainer helaas zou ik bijna zeggen aangezien ik de persoon Gio hoog heb zitten.

12 augustus 2018 om 17:04

Alle spelers hebben Gio hoog zitten, als vriend. Niet als trainer

12 augustus 2018 om 17:08

@willemjansen

Van Geel is iig hard op weg deze prestatie van Bosz te evenaren. die verkwist ook de miljoenen aan spelers die het niveau niet aankunnen

bovendien is Bosz dan weliswaar geflopt als TD, een functie waar hij totaal niet ervaren in was dus het was ook een beetje de fout van Feyenoord om hem aan te stellen in die functie.

als trainer heeft Bosz zich wel ruimschoots bewezen dus van mij mag hij komen naar Feyenoord

12 augustus 2018 om 17:15

Het materiaal is mss niet kampioenswaardig... wordt ook lastig als je ziet wat psv en ajax kunnen besteden. Individiueel moet feyenoord prima 3e kunnen worden. We zijn nu echter 3 jaar met Gio bezig, een slecht eerste jaar, uitstekende eerste helft in het 2e seizoen en op tandvlees in de 2e helft de totel binnengehaald. 3e jaar was net als het eerste heel slecht. Dat mogen we echt de trainer aanrekenen want het materiaal is echt vele malen beter dan wat gio er mee doet.

12 augustus 2018 om 17:22

@ijsmuts

als je vorig jaar als Van Geel zijnde 30 miljoen mag uitgeven en het louter uitgeeft aan pure middelmaat dan moet je niet gaan zeuren dat er geen geld is. dat geld was er wel alleen heeft hij het laten verdampen aan spelers waarvan je op voorhand al kon voorspellen dat ze je elftal niet beter gingen maken

12 augustus 2018 om 18:33

Met jongens als Ayoub, Vilhena, Clasie, Van Persie, Larsson, Berghuis en Jorgensen, moet je zonder moeite aanvallend voetbal kunnen spelen. Van Persie, Berghuis en Larsson alleen al zouden een gouden trio kunnen vormen als er duidelijkheid en visie in het spel komt. Daarnaast kan je dan, op basis van dit seizoen onder Bosz (lees: ain’t gonna happen), inkopen doen naar zijn systeem; aanvullen wat ontbreekt.

12 augustus 2018 om 18:58

Denk dat Feyenoord dan voor Bosz gaat

12 augustus 2018 om 19:02

Ik zeur niet dat er geen geld is hoor. Larsson en haps kunne echt vele malen beter dan wat ze tot nu toe hebben laten zien. Die zijn onder deze trainer slechter gaan spelen dan onder hun voorganger, al is haps voornamelijk geblesseerd. Ook amrabat is geen schim meer van de zelfverzekerde jongen die hij bij utrecht was terwijl een tapia het wel kan bij peru maar niet goed genoeg is voor het middenveld van feyenoord? Ja, ik reken vGeel aan dat hij Jorgensen niet heeft verkocht voor een flink bedrag en ik reken hem het ontbreken van creatieve spelers aan. Dat is bij lange na nog niet de hoeveelheid die ik gio aanreken. Niet iedereen is perfect, iedereen maakt fouten, maar ‘het vervangen van de TD’ is toch geen oplossing als je geen idee hebt wie of wat er voor terugkomt?

12 augustus 2018 om 19:12

We hebben juist een trainer nodig die het aanvallende spel kan verbeteren. Faber is sowieso geen optie. Gio nog even de kans geven en anders van der Gaag of v.Gastel proberen.

12 augustus 2018 om 21:41

Larsson en Haps hebben zich alleen bewezen op Eredivisie middenmoot en subtop niveau. bij Feyenoord liggen de verwachtingen en de druk hoger dus hoe weet je zo zeker dat dat door Gio komt? het zou niet de eerste keer zijn dat een speler uit de Eredivisie faalt bij een Nederlandse topclub daarom pleit ik ook altijd voor scouten in het buitenland. in Nederland loopt te weinig kwaliteit

Van Geel kan je niet blijven houden, die helpt Feyenoord financieel en sportief de afgrond in met zijn beleid. het profiel voor de nieuwe TD is duidelijk. iemand met een internationaal netwerk die een goede scouting kan neerzetten en die de jeugdopleiding kan verbeteren. niet dat die voor het oprapen liggen maar ze ongetwijfeld wel te vinden

13 augustus 2018 om 07:28

Ik vraag me af of je met enige structuur naar feyenoord kijkt. Met de huidige tactiek kun je spelers blijven kopen, maar er is geen linksbuiten te vinden die het prettig vind aan de zijlijn aangespeeld te worden door zn eigen back, met zn rug naar het vijandelijke doel en een verdediger die in zn nek hijgt. Gio krijgt het voetballende gedeelte er helemaal niet in. Het is nml aan hem om spelers in hun kracht te laten spelen. Ik zie dat helemaal niet terug. Wellicht dat Gio andere dingen verwacht dan de spelers uit kunnen voeren? Dan is er miscommunicatie tussen trainer en td.

12 augustus 2018 om 16:27

Serieus denk je dat een andere trainer helpt , tis gewoon een subtopteam

12 augustus 2018 om 16:28

Een subtopteam dat speelt als een degradatieteam

12 augustus 2018 om 16:33

Nou er zijn echt wel een aantal spelers die kunnen voetballen, er moet echter ook een trainer staan die dat eruit kan halen en dat is Gio helaas niet. In het kampioensjaar was het kuyt. En met de beker gewoon geluk gehad, laten we het maar niet hebben over de JC schalen

12 augustus 2018 om 16:36

100% dat het gaat helpen gio kan de jongens niet meer motiveren

12 augustus 2018 om 16:51

@fchondenbrok

wie dan? Van Persie is een geweldenaar maar die is nog maar 50 procent fit en dan heb je Berghuis en Jorgensen wat prima voetballers zijn maar voor de rest is het een drama deze selectie

12 augustus 2018 om 17:13

Je hebt gelijk. Tijdje terug had je nog De Vrij, Kongolo, Karsdorp, BMI, Pelle, dat soort gasten die in ieder geval voor Eredivisiebegrippen top waren. Nu hebben we alleen nog de trage ouwe lullen overgehouden. Enig talent voor de toekomst wat we hebben staat ernaast. Hoewel Gio nooit overtuigt heeft, ligt het probleem ook dieper dan dat. Feyenoord heeft geen kwaliteit bijgekocht maar wat opvulling. Nu moeten Botteghin, vd Heijden, St Juste, Vilhena, etc de kar trekken en daar zijn ze niet goed genoeg voor.

12 augustus 2018 om 16:32

De trainer is het probleem niet. Van Geel heeft 0,0 voetbalvisie. Kijk het scoutingsbeleid van die man. Daar zit echt totaal geen creativiteit in. Allemaal spelers die te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken. Amrabat, Vd Heijden, Boetius, Larsson. Clasie gaat ook niet brengen wat El Ahmadi bracht. Als er een kop moet rollen dan is het die van Martin van Geel.

12 augustus 2018 om 16:34

Tuurlijk heeft het met beide te maken. Maar er moeten zeker wat gasten gaan opstappen bij feyenoord

12 augustus 2018 om 17:21

Tuurlijk houdt het kwalitatief niet over. Maar de selectie is nog steeds goed genoeg om van trencin en de graafschap te winnen. Van Bronkhorst krijgt er gewoon totaal geen lijn in. Met een betere trainer zullen meerdere aankopen ook beter functioneren.

12 augustus 2018 om 16:33

Exit Gio en heel gauw! Ik ben gvd helemaal klaar met dat gekut en schijterijvoetbal, weer een jaar naar de klote

12 augustus 2018 om 18:22

Heeft je toch wat aardig wat prijzen bezorgd.

12 augustus 2018 om 16:38

Kom op jongens, niet zo snel om de kop van Gio vragen. Het seizoen is 1 wedstrijd oud. Geef hem ff een paar wedstrijden de tijd om de neuzen weer de goede kant op te krijgen. Laten we niet vergeten dat Gio ook de trainer is die en Feyenoord kampioen maakte 2 seizoenen geleden en vorig seizoen de KNVB beker binnen haalde. En hij moet het doen met wat Van Geel voor hem aan spelersmateriaal regelt he?

12 augustus 2018 om 16:43

Dat is het enigste waar hij op kan teren en zal waarschijnlijk daarom o ook niet ontslagen worden maar ik roep het al een poosje: Feyenoord voetbalt superslecht onder gio en hij lijkt het vermogen om het elftal beter te laten draaien te missen! Meneer kijkt liever lijdzaam toe en doet gewoon geen flikker! Je zal echt niet zeggen dat hij in de top heeft gespeeld want dan zou je immers nog dingetjes oppikken

12 augustus 2018 om 16:46

Een paar wedstrijden? Hij is al 3 jaar bezig! Het is nou niet alsof heel z'n basiself veranderd is..

12 augustus 2018 om 16:47

Maar hij krijgt het voor elkaar om dat spelersmateriaal onder hun kunnen te laten spelen

Wat een hopeloos geval lijkt dit Feyenoord. Erg domme rode kaarten van Botteghin en Boetius. Bij Botteghin kan je je afvragen waarom hij daar, op 25 tot 30 meter van het doel van de Graafschap zo'n overtreding moet maken en dat van Boetius was gewoon dom: eerst een overtreding maken waarvoor hij terecht geel krijgt en daarna dom een cynisch applausje geven, waarna hij z'n 2de geel kreeg. Complimenten overigens aan de Graafschap. Speelde niet fantastisch, maar maakte het Feyenoord erg lastig en bleven hard werken als team. Vond die rechtsback van de Graafschap samen met el Jebli een goede indruk maken: die rechtsback stond verdedigend zijn mannetje, fysiek erg sterk en ook aanvallend droeg hij zijn steentje bij. El Jebli liet zo nu en dan leuke acties zien en had vlak na de rode kaart van Botteghin eigenlijk de 2-0 op z'n schoen, maar helaas was z'n aanname niet goed. Maar dit kan nog wel eens een lang seizoen voor Feyenoord gaan worden, tenzij er het een en ander gaat veranderen en dan bedoel ik dus dat ze in de aankomende weken dus nodig moeten versterken op de transfermarkt en ook sluit ik niet uit dat van Bronkhorst het einde van dit seizoen niet haalt.

12 augustus 2018 om 16:28

Abena is sowieso een goede RB. Snelheid, Fysiek en uithoudingsvermogen. Staat soms te dromen dat moet hij eruit halen

Best wel een verrassend openingsweekend van de Eredivisie. En alle nieuw gepromoveerde teams starten prima!

12 augustus 2018 om 17:59

Dat doen ze ieder seizoen. Gaan allemaal nog zakken

12 augustus 2018 om 18:23

Psv verloor ook ooit eens zijn eerste wedstrijd van de competitie op de Vijverberg en werd toen kampioen...

Dit Feyenoord eindigt in het rechterrijtje.

12 augustus 2018 om 16:30

Dat zou me niets verbazen. Het is een ontzettend zwak elftal met een inspiratieloze trainer. Stelletje ongeregeld.

12 augustus 2018 om 16:49

Kom op zeg, altijd dat opportunisme in de voetballerij. Een week terug werd Ajax nog met 20 punten verschil kampioen, nu PSV makkelijk. Een jaar geleden was Feyenoord PSV nog voorbij, nu hebben ze met hetzelfde team opeens een rechterrijtje-elftal. Maar goed, die idiotie is ook wat het voetbal zo mooi maakt

12 augustus 2018 om 17:01

Precies wat Aad zegt. En laten we ook niet vergeten dat Feyenoord heel goed met 3 punten had kunnen eindigen wanneer er net iets minder pech in de schoten van JPB en Vilhena zou zitten. Ze hebben vandaag niet goed gespeeld maar gelukkig zijn er nog 33(!) speelronden te gaan. Als we op basis van 1 weekend de competitie willen voorspellen gaat FC Emmen europa in. Laten we minder vanuit emotie reageren en iets logischer nadenken. Feyenoord herstelt vast wel van deze vervelende week.

12 augustus 2018 om 18:06

Aad heeft inderdaad gelijk maar wat jij zegt slaat helemaal nergens op. Altijd maar de woorden, wanneer, als of indien gebruiken. Zo kan ik ook beginnen door te zeggen "wanneer de Graafschap wat meer geluk had dan had Feyenoord er voor de 2e keer in 1 week met 4-0 afgegaan.

Ze hadden niet iets minder pech en de schoten van JPB en Vilhena zaten niet. Dat is pas logisch nadenken. Feyenoord heeft gewoon bagger gespeeld en die JPB moet gewoon een flinke boete van de club krijgen.

Je bent verdorie een professioneel voetballer maar je gedraagt je als een derderangs amateur en je benadeelt iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt door de scheidsrechter op een applaus te trakteren.

12 augustus 2018 om 19:02

Je hebt helemaal gelijk. Ik doelde ook niet op het geluk als in 'zo slecht heeft Feyenoord niet gespeeld' want dat hebben ze zeker wel. In mijn ogen terecht verloren vandaag. Echter, vaak genoeg zien we ploegen slecht spelen maar wel net iets meer geluk hebben. Na die wedstrijden zijn de gesprekken vaak heel anders omdat de 3 punten binnen zijn. Het ging mij dus meer om de emotie waaruit mensen geneigd zijn te reageren. Dit heb ik niet voldoende duidelijk gemaakt, my bad. Feyenoord heeft terecht verloren vandaag. Ik kan wijzen naar de Graafschap dat vervelende trekjes vertoonde en naar van Boekel die geen grip had op de wedstrijd door inconsequent te fluiten maar strikt gezien moet Feyenoord hier geen last van hebben. De graafschap heeft gedaan wat ze moesten en Feyenoord was vandaag zowel niet goed als volwassen genoeg om de wedstrijd een ander verloop te geven. Om deze wedstrijd echter als een indicatie voor de rest van het seizoen te gebruiken gaat wat ver (ook in combinatie met donderdag).

Wat een blamage zegt. Dit Feyenoord zal geen kleur brengen, kan je nu al zien.. matig elftal.

hoe lang mag die Van Geel nog blijven aanmodderen bij Feyenoord? zoveel miljoenen geinvesteerd in spelers en je hebt nog steeds een bonte verzameling middelmaat staan

12 augustus 2018 om 16:27

En van Bronkhorst maakt er ook nog eens helemaal niet van. Tijd voor een grote schoonmaak

12 augustus 2018 om 16:29

klopt maar gooi ze dan alsjeblieft wel allebei eruit en niet alleen Gio die zich moet behelpen met een zooitje middelmaat die Van Geel heeft samengesteld

12 augustus 2018 om 16:37

Hoe lang mag Gio nog aanmodderen? Totaal geen persoonlijkheid, geen visie, geen tactisch vermogen en maakt ons voetbal helemaal niet beter en kijkt alleen maar lijdzaam toe en doet geen flikker. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee

Van harte gefeliciteerd aan alle superboeren! Blij dat jullie terug zijn. Unieke sfeer, geweldige trainer, inzet en strijd. Zo'n spandoek als bij de opkomst en in de 20ste minuut maakt het uniek! Over Feyenoord ga ik ff een keer helemaal niets zeggen. Ik ga mn woorden aan andere dingen besteden.

12 augustus 2018 om 16:33

Ja hebt helemaal gelijk geen woorden aan vuil maken aan dit zooitje ongeregeld....

12 augustus 2018 om 16:37

Thanks man. Sfeeracties ga je dit seizoen wel vaker bij ons zien.

12 augustus 2018 om 16:38

Sportieve reactie! Dank je wel van een De Graafschap supporter.

Sjonge, jonge, jonge. Wat een dramatisch Feyenoord. Dit is echt een hele slecht ploeg. Het was afgelopen week in de voorronde blijkbaar geen incident. Boetius is echt een complete gek. Hoe dom kun je zijn?

We kunnen wel stellen dat de enige die deze wedstrijd echt negatief beïnvloedde de scheids was. Ongelooflijk slecht.

12 augustus 2018 om 16:49

Heb je wel naar de goede wedstrijd gekeken? Als je zo slecht speelt als Feyenoord en jij nog de scheidsrechter de schuld durft te geven heb je toch iets gemist denk ik.

Zeer terechte overwinning van de Graafschap

Feyenoord verliest van Graafschap, ADO verliest van Emmen, Ajax speelt gelijk tegen Heracles. Ben benieuwd naar de rest van het seizoen!

Bizar, het verschil tussen Feyenoord toen ze kampioen worden en nu, geen woorden voor.

12 augustus 2018 om 16:31

Mwah niet zo gek, keyspelers als kuyt, el ahmadi, karsdorp, elia en kongolo zijn weg en spelers als botteghin, jan-arie en toornstra stegen ver boven zichzelf uit.

12 augustus 2018 om 16:37

Heb je gelijk in, maar alsnog is het schandalig hoe ontzettend zwak ze nu zijn. Jorgensen is ook niet meer de oude, speelde in het kampioensjaar geweldig.
Feyenoord gaat voorlopig de titel niet meer pakken, ik verwacht PSV want Ajax vond ik ook zeer matig gisteren.
Maargoed, het seizoen is nog jong.

12 augustus 2018 om 16:51

Je misde deze wedstrijd echt een spits die de bal kan vasthouden. Van Persie is geen spits meer, hij moet gewoon op de nummer 10. Kan niet wachten tot Jorgensen weer in de spits staat.

12 augustus 2018 om 17:27

@liverpooltvb

Van Geel bleek niet adequaat genoeg om goede vervangers te halen voor de vertrokken jongens en dan is je elftal opeens een klasse minder

Het dramatische voetbal van Feyenoord zet zich maar voort. Ongelofelijk zeg dat er niks verbeterd.

Dat hele centrale verdediging van Feye moet zsm weggestuurd worden. Bah.

Bronckhorst zo snel Mogelijk weg. Weet niet eens hoe je zijn naam Spelt. Wat een waardeloze trainer elk jaar hetzelfde

12 augustus 2018 om 16:54

Je weet voldoende van hem om hem weg te willen sturen bij Feyenoord maar hebt tijdens het opborrelen van je woede nooit de moeite genomen om even 5sec goed naar zijn naam te kijken? Heel bijzonder.

12 augustus 2018 om 18:47

Had het trouwens wel goed. Algemene kennis blijkbaar

Wat een schande dit. Maandag moeten er koppen vallen. Gio eruit gooien samen met een aantal spelers. Die JpB hoeft ook nooit meer te spelen. Het transferbeleid van Van Geel is helemaal mislukt en armoedig. In de afgelopen 5 jaar zijn er maar een aantal spelers die echt van waarde waren( Pelle, Kuyt, Elia, Johnes en Jorgensen). Deredt allemaal mislukt en geldverspilling

12 augustus 2018 om 16:39

Maandag? Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen. 😂😂😂
Iets met geen woorden maar daden.

Ik word best wel vrolijk van deze eerste ronde.
Volgende week of later kan het weer anders zijn, maar voor nu ben ik happy. Very happy.

12 augustus 2018 om 16:47

Bij jullie werd er teminste leuk voetbal gespeeld.

12 augustus 2018 om 17:05

Ja klopt.
Maar we gaan het niet te groot maken. De vrije trap van Pereiro heeft PSV veel goed gedaan voor de rest van de wedstrijd.
We zijn blij maar niet overmoedig.

Met een goed gevoel naar donderdag iig . Al is dat net als vandaag zo kansloos als maar kan. Dat hoeft niet eens in de samenvatting vanavond

Wat een niveauloos elftal is dit zeg. Feyenoord moet nu echt de bezem door de selectie halen. Boetius, Verdonk zijn allemaal het Feyenoord shirt niet waard.

Goede wedstrijd van De Graafschap. Zag liever een gelijkspel maar de 3 punten zijn ook heerlijk. Boetius en Botteghin nooit meer opstellen, Gio de laan uit. Het is een keer afgelopen met dat schijt voetbal. Sinisterra was beste van Feyenoord, die wou teminste voetballen.

12 augustus 2018 om 16:29

En die stond er maar een kwartier in kun je nagaan hoe bagger de rest was.

12 augustus 2018 om 16:33

Dat bedoel ik. Tegen Trencin vond ik Geertruide het beste en die had nof geen 5 minuten gespeeld. Het is allemaal diep triest.

Ik ben nog nooit zo verschrikkelijk boos en moedeloos geweest. Ik pleit nooit voor ontslagen voor mensen maar dit kan niet anders. Bezem door de club. Als Boetius ooit nog voor Feyenoord uitkomt lever ik m'n seizoenkaart in. Die zet de hele club voor lul. Wat een schande. Flikker die gozer uit de club en geef hem direct een stadionverbod mee.

12 augustus 2018 om 16:34

Ik vrees dat je dan je seizoenskaart kan inleveren, want hij zal ongetwijfeld nog minuten gaan maken voor je cluppie. Neemt niet weg dat hij echt behalve dat hij voetballend werkelijk nul kan inbrengen, ook mentaal verschrikkelijk zwak is. Lijkt me niet onverstandig om die jongen eens aan een mental coach te koppelen, want dit gaat nergens over.

Je zal hem na dit seizoen waarschijnlijk aan de straatstenen niet kwijtraken, dus ik vrees dat jullie er nog wel even mee opgescheept zitten.

12 augustus 2018 om 16:36

Daar ben ik inderdaad ook bang voor. Volgende week zal ik er ook gewoon weer zitten hoor, daar niet van. Maar ik voel me wel ontiegelijk voor lul gezet en vernederd.

Terechte overwinning voor de super boeren. Zeer leuke rb hebben ze ook al in huis. Feyenoord niet zichzelf en de rode kaarten waren echt dom. Vooral van Jpb. Zal hem een boete geven zelfs. 3 gepromoveerde ploegen en allen niet verloren. Al dat gezeur vooraf he. Wacht het nou maar af. Prima gedaan van de 3 clubs.

Tijd voor een coach die met een idee over het voetbal. Gio ik ben je erg dankbaar voor de prijzen afgelopen seizoenen, maar nu is de koek toch echt op! Feyenoord moet weer gaan voetballen. Het moet klaar zijn met dat hotseknots geluksvoetbal.

PS: De Graafschap, gefeliciteerd met jullie verdiende overwinning.

De nieuwelingen zijn goed begonnen in de eredivisie.
Schandalig resultaat van Feyenoord. En de Graafschap super. Gefeliciteerd.

Tijd voor een coach die met een idee over het voetbal. Gio ik ben je erg dankbaar voor de prijzen afgelopen seizoenen, maar nu is de koek toch echt op! Feyenoord moet weer gaan voetballen. Het moet klaar zijn met dat hotseknots geluksvoetbal.

12 augustus 2018 om 16:42

Ik zou je naam maar eens laten aanpassen haha. Neemt niet weg dat ik wel denk dat Feyenoord gewoon in de top 4 eindigd.

12 augustus 2018 om 17:19

Haha zou het bijna gaan overwegen ja. Top 4 waarschijnlijk wel maar 4e worden is gewoon Feyenoord onwaardig. Krijgen we straks weer zo'n seizoen zoals de vorige...

Een enorme schande weer van onze koekenbakkers uit Zuid. Maarja het excuus van De Jong, Van Geel en Gio zal wel weer zijn dat we 5 prijzen in 4 jaar hebben gewonnen. Wat mij betreft mogen die 3 meteen op straat staan.

toch nog een goed weekend voor Ajax. betere start als vorig jaar en een punt uit gelopen op Feyenoord

nee zonder geheid,maar we hebben van het weekend wel weer gezien bij 2 van onze top clubs waarom onze competitie zo laag staat in Europa.

12 augustus 2018 om 17:00

Feyenoord hoef je dit seizoen niet als concurrent te zien. Ik ga er gewoon stiekem vanuit dat Ajax gaat draaien. Met deze selectie zou dat funest zijn voor ons, haha.

12 augustus 2018 om 17:10

geen paniek,wij hebben ten hag. Die weet dat vakkundig om zeep te helpen. en zo veel is er niet veranderd bij psv en die werden met een straatlengte kampioen.

Bosz wil graag trainer van Feyenoord zijn. Gooi van Bronckhorst en van Geel er uit en haal Bosz! Nu het nog kan ! Toon Ambitie !!! Toon professioneel topclub beleid !!

12 augustus 2018 om 16:33

mee eens. Bosz heeft het een keer slecht gedaan bij Feyenoord als TD maar al die sentimenten moeten nu eens een keer opzij gezet gaan worden. het is voor Eredivisiebegrippen een topcoach dus ik zeg aanstellen die man

Bosz moet dan wel de tijd krijgen want met deze selectie die door Van Geel is samengesteld valt er geen eer te behalen. er moet doorgeselecteerd gaan worden naar een heel nieuw elftal

ten eerste moet er een nieuwe TD aangesteld worden die in staat is een goed en creatief scoutingsapparaat neer te zetten en ook qua jeugd valt het de laatste tijd erg tegen als je het vergelijkt met bv een Ajax. misschien moet die hele jeugdopleiding ook serieus doorgelicht gaan worden

12 augustus 2018 om 16:53

Een nieuwe TD is zeker van belang. Van Geel is prima voor een club met geen of nauwelijks budget maar voor de top komt die zwaar tekort. Het is lachwekkend dat Feyenoord hem binnen haalde, bij Ajax met pek en veren weggestuurd en Feyenoord ontvangt hem met open armen

12 augustus 2018 om 17:01

@rauhabt

qua saneren vind ik dat hij het geweldig heeft gedaan en het aanstellen van Koeman was ook een gouden zet maar vanaf het moment dat er weer geld voor handen was heeft hij keihard gefaalt.

Van Geel is een hele goede crisis TD maar geen TD die een club na de crisis sportief en financieel vooruit kan helpen, dat bewijst zijn aankoopbeleid ook. totaal niet creatief, voorspelbaar en zwaar ondermaats en wat is er gebeurd met onze jeugdopleiding? bij Ajax zie ik Eiting, Frenkie De Jong, Donny Vd Beek en De Ligt doorbreken maar waar zijn onze grote talenten?

na Vilhena, De Vrij en Karsdorp is er heel weinig meer uit onze jeugdopleiding doorgebroken, iig geen noemenswaardige jeugdspelers. heel misschien Bijlow en Malacia maar die hebben nog alles te bewijzen

Dat mensen nog durven te beweren dat Feyenoord genoeg kwaliteit in het elftal heeft. Van Geel en zijn aankoopbeleid zorgen ervoor dat Feyenoord nooit systematisch meer tot de top zal behoren. Schandalig laag niveau en terecht dat de Graafschap heeft gewonnen.

12 augustus 2018 om 16:31

Ze hebben toch wel meer kwaliteit dan de graafschap lijkt me? Technische staf krijgt er gewoon helemaal geen voetbal in. Dat gezegd hebbende, de miljoenen die vorig jaar zijn geïnvesteerd zijn ook grotendeels weggegooid geld.

Zoals al veel vaker gezegd, Feyenoord is gewoon niet zo goed als gedacht. Niet provocerend bedoeld, maar om het kampioenschap telt Feyenoord toch al decennia niet meer mee? Dat zie je terug in het team, te weinig gasten die de rug wél kunnen rechten en de rest bij de hand nemen.. Vandaag zat het ook een aantal keren niet mee, laat dat ook helder zijn.

Volgens van geel hebben we geen spelers meer nodig. Donder op man. Ik ben er helemaal klaar mee nu van geel moet echt weg onzin aankopen ga is een normale nummer 10 zoeken en een links buiten middenveld is echt niet om aan te zien. Ik ben er klaar mee als er nu geen andere spelers bij komen wordt het helemaal nix

We gaan gewoon weer voor de beker en pakken een prijs! Niks aan de hand want Gio wordt de meest legendarische bekertrainer ooit. We kunnen ons net zo goed uitschrijven voor de ED. Uitschrijven in Europa hebben we gelukkig al gedaan.

5 prijzen in 3 jaar verbloemen veel, heel veel.

12 augustus 2018 om 16:34

3 prijzen. De fruitschaal is geen prijs. Erger me wezenloos aan Feyenoorders die daar steeds naar blijven refereren.

12 augustus 2018 om 16:42

Serieus hey! Aan elk woord spat het sarcasme er vanaf en jij gaat er nog serieus op in?

12 augustus 2018 om 16:47

Die laatste zin van Dani is nou net de enige die niet sarcastisch is.

12 augustus 2018 om 17:32

@FR Torres
Officieel is het gewoon een prijs. Volgens Gio is het sws een prijs. Of het een prijs is die er toe doet is het punt en ook het punt van mijn relaas. We zijn tevreden met tweederangs prijzen en ontwikkelen daarom geen topsportklimaat.

12 augustus 2018 om 16:37

Tja enige reden waarom Gio er nog staat

Zal Clasie weer voor de camera komen met dat het Feyenoord onwaardig is? Wellicht is het elftal gewoon Feyenoord onwaardig. Vorig jaar al vrij snel de competitie verkloot, waardoor alles op de beker moest. Toen ging het wel redelijk. Echter nu de serieuze wedstrijden weer begonnen zijn, zakken ze nog veel verder weg dan vorig seizoen.

Tja, lijkt me terecht allemaal. Feit blijft dat aankopen en jeugd zich niet echt ontwikkelen maar eigenlijk minder worden. Heb Larsson nog nooit zo lang slecht zien spelen bijv Is toch iets structureel niet goed daar.

Dit is precies weer een elftal waar gio 8 keer op rij mee kan verliezen. Geen kwaliteit, geen visie en geen inzet. Vervolgens bijft hij aan de zelfde matige spelers vasthouden, durft niks en krijgt al jaren geen voetbal in de ploeg. Dit seizoen kan nu binnen een paar weken al weer de prullenbak in. En dan hopen dat ze ook in de beker niks presteren, anders gaat iedereen weer roepen dat we toch weer een prijs hebben. Ik wil gewoon ontwikkeling zien, en lijkt alleen maar slechter en slechter te worden. Keer op keer door de ondergrens. En pas als ze nergens meer op spelen gaan ze een beetje voetballen.

Zal er een crisis op komst zijn in Rotterdam? Dit is geen elftal die voor elkaar door het vuur gaat.. Ze begonnen sterk in de tweede helft maar wat is het mentaal toch zwak zeg. Hier moet Gio gauw wat aandoen en als dat hem niet lukt moet die gewoon ontslagen worden..

Terechte overwinning van De Graafschap. Feyenoord was, van wat ik gezien heb, niet goed genoeg vandaag. Het is voor de club te hopen dat ze zich snel herpakken, want als ploeg falen ze nu 2x op rij.

het zal ook eens een keer niet!
gefeliciteerd De Graafschap, volledig terecht gewonnen van dit statische Feyenoord
het is een verschrikking om naar te kijken! pijn aan m'n ogen. Bedankt Gio voor de 0,0 progessie die er de afgelopen jaren geboekt is. want op 1 jaar na dat alles goed viel zijn we eigenlijk gewoon nogsteeds de gedoodverfde 3e (4e) club van NL

Klein kritiek puntje buiten Feyenoord voor deze wedstrijd, Pol van Boekel moest weer even laten zien incapabel te zijn! die spits van De Graafschap deelt al de hele wedstrijd tikjes uit en krijgt niks. en vervolgens geeft ie Botteghin (die wel oerstom was!) binnen een paar minuten 2x geel Beeeeetje jammer.
(nederlaag nogmaals volledig aan onszelf te danken)

12 augustus 2018 om 16:35

Lul niet, jullie hadden de scheidsrechter vandaag gewoon flink mee. Iedere neutrale kijker zag dit. De rode kaarten hebben hier niks mee te maken, deze waren beide terecht.

12 augustus 2018 om 16:47

Waar hadden wij hem mee dan? Indien dit het feit was, zouden wij geen 2 rode kaarten hebben en een penalty op het eind (vermeende handsbal). Nee we hadden hem niet mee, maar zeker ook niet tegen.

12 augustus 2018 om 17:14

Handsbal? Welke wedstrijd heb jij zitten kijken joh? Nee, de Graafschap had de eerste helft al 2 penalties moeten hebben maar er werd nog niet eens gevraagd om een VAR door de scheidsrechter. Elk penalty moment dat Feyenoord kreeg, was per direct een VAR bij nodig. Extreem partijdig allemaal.

Feyenoorder ben je niet voor de lol. Dat we altijd verliezen van de onderste is bekend. Het enige waar de hele kuip op hoopt is dat die mislukte hippie en van Geel hun verantwoordelijkheid een keertje nemen en die Gio een ontiegelijke rotschop verkopen. Geen samenspel, geen motivatie niets. En dat al seizoenen lang. Het seizoen is alweer voorbij voordat het begonnen is. Misschien weer een praatsessie? Boetius zien we hopelijk nooit meer in het elftal.

Ik kan zo 7 of 8 spelers opnoemen die Feyenoord zo snel mogelijk weg moet doen en vervangen.. helaas gaat dat niet gebeuren omdat Gio om 1 of andere reden bizar veel vertrouwen heeft in pure middelmaat Ik denk oprecht dat Feyenoord’s transferbeleid de slechtste van de competitie is. Geen enkele club is zo niet creatief met het aantrekken van spelers.

12 augustus 2018 om 16:35

Jullie hebben volgens mij geen geld voor vervangers.

12 augustus 2018 om 16:36

@feyenoordoops

hij heeft ook weinig anders voor handen. de bank is namelijk ook middelmaat

Ik weet het goed gemaakt: Van Bronckhorst wordt op straat gezet tenzij hij zich weet te kwalificeren voor de EL. Een overwinning op Trencin met 5 of meer doelpunten verschil is daarvoor een minimumvereiste.

De graafschap heeft goed gevoetbald en liet zich niet gek maken dooreen scheidsrechter die in eerste instantie zeker niet in het voordeel van De Superboeren floot.

Gelukkig viel die 2-0 nog. Een overwinning met maar één doelpunt verschil zou geen recht hebben gedaan aan het wedstrijdbeeld.

Feyenoord was natuurlijk niet normaal slecht maar als Graafschap supporter ben ik nou niet bepaald super blij, je staat bijna 15 minuten tegen 9 man te voetballen en je krijgt zoveel mogelijkheden dat je gewoon na 90 minuten met 4-0 voor moet staan. Elke keer als we voor de goal kwamen werden de spelers nerveus en wisten ze het niet meer, dit kan ons dit jaar veel punten gaan kosten als dit vaker zo gebeurt. Had gewoon 3-0 / 4-0 moeten zijn vandaag, punt.

Alsnog, knappe overwinning terwijl we de scheidsrechter merendeels tegen hadden vandaag. VAR laatste minuut voor Feyenoord, waarom? 2 momenten waarbij de Graafschap ook 100 VAR had moeten hebben maar die kwam er niet. Nee, als het er echt om ging dan floot de scheidsrechter wel echt voor Feyenoord vandaag. Beide rode kaarten waren gewoon terecht en had iedere normale scheidsrechter gegeven.

12 augustus 2018 om 16:33

Dat vond ik dus ook. Met 9 man moet je gewoon 3-0 winnen en kansen genoeg trouwens. Maar die afronding zo slecht ...

12 augustus 2018 om 16:36

Werd joh bijna 1-1 inplaats van 2-0, was echt een afgang geweest tegen 9 man, kan gewoon niet.

12 augustus 2018 om 17:43

Precies je zag het ook soort van aankomen van wedden dat zo kluts bal er zo in gaat gelukkig voor Graafschap niet.

Feyenoord is echt de enige club die op deze manier door de ondergrens kan zakken.

De afgang tegen AS Trencín lijkt dus geen incident en vrij weinig tot geen aanknopingspunten dat dat nog goed gaat komen. Dank Feyenoord weer voor de Europese punten...

Complimenten voor Sinisterra trouwens. Mannetje deed het naar omstandigheden erg goed. Heel jammer voor hem dat hij in zo'n zwakzinnig team moet debuteren.

12 augustus 2018 om 16:47

Die vraagt zichzelf nu ook af in welke puinhoop hij is terecht gekomen. Ik hoop dat hij donderdag aan de aftrap staat.

Je zal maar van feijenoord houden!! Gio moet de eer aan zich zelf houden

Maar goed, laten we even de vlag op de strontschuit zoeken....
eigenlijk kan ik alleen Sinisterra als positief benoemen. (en Boetius was op z'n kinderachtige moment na wel oké) maar Luis viel leuk in met een drive waar je wat aan hebt.

12 augustus 2018 om 16:53

Over Boetius wil ik nooit meer één goed woord horen.

Ik hoor Toornstra al weer roepen." Vorig jaar verloor Barcelona ook een wedstrijd maar"...... Ga daar in Rotterdam eens werken voor je geld. Stelletje slappe dweilen. .

De discipline is totaal zoek. In zo'n geval kan er maar een conclusie zijn.

Echt voor mijn part kan drie kwart van het team opzouten met Van Geel als strik. Jezus man. Het was leuk voor 2 jaartjes. Maar nu toch echt ff serieus blijven doen.

Toch vind ik helemaal niet dat Feyenoord zo'n slecht team heeft. Vooral de aanval herbergt toch aardig wat (individuele klasse), niet de aanval van vandaag, maar gewoon deze namen: Berghuis, Jorgensen en Van Persie. Dat zijn spelers die het verschil kunnen maken. De rest van het elftal zijn niet meer dan waterdragers, die eigenlijk allemaal in dienst van deze 3 zouden moeten spelen. De verdediging en het middenveld zijn niet per sé veel beter dan die van bijvoorbeeld AZ.

Wauwwwww ongelooflijk!!! We zijn pas 1 competitiewedstrijd onderweg en de posities van Gio en Ten Hag staat al op het spel. Dit is volgens mij nog nooit gebeurt in de eredivisie.

12 augustus 2018 om 17:01

Ik denk dat je ook van Geel erbij mag zetten. Het terughalen van spelers is niet altijd een garantie voor succes.

Dit wordt echt een topseizoen. Feyenoord speelde zoals ik me voelde, en ik heb gisteren een krat bier op.

Kom er maar in van Hanegem, of houd hij zich nu op de vlakte?

12 augustus 2018 om 16:48

Er is niemand zo kritisch op Feyenoord op Van Hanegem, zelfs toen we kampioen werden, dus slik die keutel maar weer in.

12 augustus 2018 om 17:00

Als je dan je lolbroek aan wilt doen en een punt wil maken, kom dan met wat goeds. Als er iemand altijd kritisch is over Feyenoord dan is deze man het. Maar hij was vanmorgen kritisch op Ajax en dat mag niet van jou of wel?

12 augustus 2018 om 17:09

Van Hanegem is zeker zeer kritisch over Feyenoord. Hij is kritisch over het Nederlands voetbal.

Ik hoop dat Feyenoord zich toch wel kan herstellen de aankomende week. Zodat Europees voetbal toch wel gehaald wordt. Voor deze middag dacht ik nog dat Feyenoord die 4-0 nog wel recht kon trekken in de Kuip. Maar het scoren is een groot probleem.

Maar ja. Blijven hopen!

En zo hebben FC Emmen en de Graafschap 3 punten en Fortuna 1 punt. Wat een begin van de eredivisie. Leuke competitie hebben we!

PSV gelijk de grote winnaar van het weekend, heerlijk!

12 augustus 2018 om 16:52

Hartelijke gefeliciteerd na de 1ste wedstrijd van het seizoen!!!

Ik ben benieuwd wat die Feyenoorders van Bijlow vinden. Seizoen is nog lang, dat klopt. Maar al 6 goals in 2 wedstrijden. En we moeten eerlijk zijn de meeste waren niet eens zijn schuld. Maar toch tellen ze helaas. De reden waarom ik benieuwd ben is omdat ze allemaal begonnen te schreeuwen dat hij opeens eerste keeper moest worden. Jones was opeens niet meer goed en Vermeer zijn ze denk ik al vergeten.

Wie zal er eerder ontslagen worden Gio of Ten Hag? Wat een onacceptabele competitiestart van beide trainers!!! En wanneer gaan de alarmbellen een keer rinkelen bij de Knvb dat het alsmaar slechter gaat met het Nederlandse clubvoetbal?

12 augustus 2018 om 16:55

Daar er bij Feyenoord een absolute gebrek aan ambitie en topsportklimaat is zal Van Bronckhorst nog jaren mogen blijven zitten.

Dit Feyenoord zou bij Emmen niet in de basis staan..

Het is zondag. Morgen op geheime locatie een bak koffie met Bosz. Akkoord maken. Heeft hij een week de tijd om met v geel te stoeien over transfers in en uit. Gio donderdag nog banken en na afloop ( wat ze niet gaan redden ) inlichten. Vrijdag 12u de persconferentie. Zondag nog even van gastel als coach. Volg maandag persconferentie en aanstelling Bosz.

12 augustus 2018 om 18:24

Ik denk niet dat Gio weg gaat. Denk jij dat wel?

12 augustus 2018 om 18:37

Heb een zwak voor gio maar het moet radicaal anders. Wil er wat gebeuren dan minimaal 2/3 versterkingen. Vooral de linkerkant en rechts achter.

12 augustus 2018 om 19:46

Dat zullen dan geen dure versterkingen zijn en dat is het probleem.

12 augustus 2018 om 17:30

een TD functie is wat anders als de functie van coach. bovendien had Bosz 0 ervaring als TD toen hij werd aangesteld dus dan ligt die fout niet aan hem maar aan Feyenoord die hem hebben aangesteld als TD en niet hebben ingegrepen toen bleek dat hij het vak van TD niet in de vingers had

Vorige week werd Gio de hemel in geprezen , zo’n goede trainer nooit gehad zeiden allen supporters en nu zeggen ze in koor dat hij er geen bal van kan hahaha . Veel te zwakke selectie en als je niet verkoopt kunnen ze ook niet kopen en als ze gaan kopen dan halen ze oud Feyenoorders want die kennen de club , je moet gewoon lekker frisse wind laten waaien of Advocaat inschakelen hahaha.jongens geloof me dat Gio niet ontslagen wordt , hij zal zelf weg moeten anders heb je gewoon de komende jaren met hem te maken

Zie dit zag je echt aankomen. In europa spelers sparen om dan beide wedstrijden kansloos te verliezen

Het kan ook niet beter als je voor 90% hetzelfde type spelers (lees geen creativiteit) hebt, met alleen mouw opstropers kom je er niet....... en als je trainer er daarnaast ook helemaal geen voetbal inkrijgt (misschien mede omdat we geen creativiteit hebben) tja.....

12 augustus 2018 om 18:25

Toen Clasie gehaald werd, las ik juist veel dat hij voor de creativiteit zou zorgen. Dat is geen sneer trouwens. Ik geef alleen aan dat hij daarom terug gehaald zou zijn.

Boetius teruggehaald vanuit België waarom eigenlijk?

13 augustus 2018 om 04:43

tja, dat vraag ik me ook af met Clasie

Bosz wil graag trainer van Feyenoord zijn. Gooi van Bronckhorst en van Geel er uit en haal Bosz! Nu het nog kan ! Toon Ambitie !!! Toon topsportklimaat beleid!

Enorm trots op mijn club!
We hadden het voetballend heel moeilijk, en soms waren we enorm slordig.
Maar OH! Wat was er Strijd! En dat heeft echt heel lang geduurd.
Jurjus die zich met een paar reddingen onderscheidt en die Abena, wat een klasbak!
Hoe Serrarens geen geel heeft gekregen deze wedstrijd heb ik geen idee van, maar Botteghin en Boëtius zijn dan wel weer sukkels van de hoogste orde.

Puur op mentale kracht hebben we vandaag 3 puntjes gepakt!

Maar we gaan het in andere wedstrijden nog wel moeilijk krijgen om goals te maken, vooral als je kijkt hoe we deze wedstrijd uitspelen.

Volgende week uit naar Nac! Samen alles geven voor de club en weer 3 punten!

12 augustus 2018 om 18:56

Volgende week mooi feestje in Breda, niets te verliezen wat NAC wel heeft na vanmiddag. Feyenoord was echt onthutsend zwak de Graafschap heeft terecht gewonnen. Feyenoord heeft bar weinig laten zien.

De Feyenoord supporters pakte het sportief op

12 augustus 2018 om 18:57

Vond het mooi om te zien dat ze tijdens de wedstrijd meeklapten ter ere van een de graafschap aanhanger. Mag ook gezegd worden.

Haha, wat lekker!!!

Maar eerlijk is eerlijk: vanaf het seizoen 2014/2015 heeft Feyenoord al 2x de beker, 1x het kampioenschap en 2x de supercup gewonnen. 5 hoofdprijzen in 5 seizoenen.

Ter vergelijking:
- PSV heeft tot nu toe ook 5 hoofdprijzen gewonnen in dezelfde periode; 3x kampioen, 2x supercup.
- PEC Zwolle 1; supercup
- FC Groningen 1; beker
- Vitesse 1; beker
- Ajax 0

De 15 seizoenen daarvoor pakte Feyenoord gemiddeld 1 hoofdprijs per 5 jaar. Misschien zijn ze verzadigd, maar Gio verdient toch iets meer krediet.

Het ging weer spoken op de Vijverberg! Fantastische wedstrijd gezien!

Feyenoord moet maar eens denken aan buitenlandse trainer, zowel ook een goede TD moet komen bij de Rotterdammers. Nederlandse trainers worden alsmaar matiger, want ze hebben weinig kaas van gegeten hoe ze van opleiding hebben geleerd. Het zelfde geldt ook voor Ajax. Er zijn wel goede Duitse trainers die ook in Nederland aan slag kunnen bij Feyenoord en Ajax, of een Zweed mag ook best.

Deze Marokkaanse superboer is als een kind zo blij! Geweldig dit! Heeeeerlijk begin!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 maart
Daarentegen ziet Bayern München de komst van Bale wel zitten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren