‘Zaakwaarnemers Modric dienen vandaag formeel transferverzoek in’

Vrijdag, 10 augustus 2018 om

De transfersoap rondom Luka Modric nadert zijn hoogtepunt. Spaanse media melden dat vandaag een onderhoud tussen Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez en het management van de middenvelder op het programma staat. De zaakwaarnemers zullen naar verwachting een formeel transferverzoek indienen, al zal de Champions League-winnaar zijn standpunt hoe dan ook niet veranderen en clubs op de transferclausule van 750 miljoen euro wijzen.

Pérez is ervan overtuigd dat Modric niet voor medio 2020 de gelederen van Real Madrid zal verlaten en is daarnaast van zins om de Kroatisch international een salarisverhoging aan te bieden. Het is onduidelijk of hij daarmee het voorstel van het geïnteresseerde Internazionale kan evenaren: tien miljoen euro tot medio 2020 én nog eens twee seizoenen in dienst van zusterclub Jiangsu Suning uit China tegen dezelfde financiële vergoeding.

Inter kan geen fikse transfersom op tafel leggen en Real Madrid zal hoe dan ook geen verhuur met een verplichte optie tot koop accepteren. Volgens AS heeft de Serie A-club zich nog niet officieel gemeld bij Real Madrid, al kan daar na vandaag nog verandering in komen. De sportkrant verzekert ook dat Modric bereid is om naar Real te luisteren en veel ervoor voelt om te blijven als hij daadwerkelijk een salarisverhoging krijgt.

Modric staat nu voor 6,5 miljoen euro per jaar op de loonlijst van Real Madrid en zou na een salarisverhoging op gelijke hoogte met spelers als Karim Benzema en Sergio Ramos komen te staan. De aanvoerder van het nationale elftal van Kroatië speelde eerder jarenlang voor Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur.Gerelateerd

46 reacties (laatste reactie door zizoulogy)

Denk niet dat Real hem laat gaan. Anders hadden ze Kovacic wel gehouden lijkt me.

10 augustus 2018 om 08:16

Ik denk dat ze hem wel laten gaan voor een hoog bedrag. Zodat ze nog tijd hebben om een vervanger te halen. Er zijn geruchten dat Real een dubbelslag gaat slaan in de vorm van Icardi en Millinkovic-savic.

10 augustus 2018 om 08:29

Maar Inter kan geen hoog bedrag betalen denk aan een transfersom ala Ronaldo dus dan lijkt me de kans miniem dat Modric vertrekt.

Daarnaast zou het ook van de zotte zijn om voor de positie van Modric zoveel geld uit te trekken zeker als je weet dat die positie prima bezet is nu met Radja, Brozovic, Vecino en Gagliardini.
Modric is nog steeds buitencategorie maar in mijn ogen is dit Inter redelijk in evenwicht nu na goeie aankopen.

10 augustus 2018 om 08:29

Dan hebben we het over bedragen van 200-300miljoen in totaal. Dat gaat Real echt niet doen hoor! Een van de 2 zou kunnen en als modric ook nog weg gaat dan zal dat milinkovic savic zijn, maar beide gaat echt niet gebeuren.

10 augustus 2018 om 08:34

@V-watcher, Inter zelf kan dat niet betalen, maar die Chinees groep achter inter wel, die hebben ook een chinese club in bezit. Dan koopt die modric en wordt dan voor 2 jaar verhuurd aan inter om maar een voorbeeld te noemen. Is al vaker gebeurd, dus de transfer kan wel degelijk, alleen niet direct via inter zelf. Dan noem je Namen en denk ik, alles leuk en aardig, maar als je modric toe kan voegen moet je dat altijd doen. Beste middenvelder van dit moment, die het spel direct naar zich toe trekt en heel het team beter kan laten spelen. 50-100 miljoen ondanks de leeftijd schat ik zo in, voor die Chinezen natuurlijk niks. Ben benieuwd...

10 augustus 2018 om 08:45

Millinkovic + Icardi halen voor het geld wat Modric zou opleveren zou een goeie deal zijn! Benzema heeft al moeite om een schippibal te raken dus Icardi zal hem goed kunnen vervangen. Millinkovic is een geweldige speler bij Lazio en denk dat hij het ook wel goed zou doen in Spanje. En ze kunnen nog een paar jaar vooruit met deze 2 spelers.
Modric word ook alweer een jaartje ouder ook al zie je dat bij hem er niet vanaf!

10 augustus 2018 om 08:49

Dan zou die Chinese club 100 tot 200 miljoen moeten betalen voor Modric gezien de speciale belasting op buitenlandse spelers. Dat lijkt mij niet realistisch.

10 augustus 2018 om 10:12

Dit is weer fake news! De zoveelste van VZ als het over Real Madrid gaat. Niet geloven dit soort onzin verhalen. Modric gaat vandaag juist een nieuw contract ondertekenen. Inter kan onze middenveld leider niet eens veroorloven mbt de Ffp. Perez heeft vandaag contact met de zaakwaarnemer van Luka en die gaan dan een nieuw contract voor hem eruit onderhandelen. Het is een beetje op dezelfde manier als Ramos zijn verlenging heeft afgedwongen. Deze spelers hoefden echter niet eerst met de interesse van andere clubs te gaan zwaaien om Perez zo ver te krijgen lijkt me maar goed dat is een ander verhaal. Na Kovacic laten we echt niet nog een middenvelder vertrekken zo vlak voor het seizoen begint. Forget it!

10 augustus 2018 om 11:02

Modric gaat vandaag een nieuw contract tekenen? Ik zou je bronnen even nakijken, want dat is fake news. Alle betrouwbare media spreken over de vertrekwens en geven aan dat er meer duidelijkheid zal komen na het gesprek met Perez.

10 augustus 2018 om 12:11

Zou wel gek gek zijn. Transfer van 750 mil. Of 600 + Icardi ofzo

10 augustus 2018 om 12:34

Marc/ tuurlijk... Perez laat na het vertrek van Zidane Cristiano en Kovacic ook nog wel even zijn middenveld leider vertrekken. Komop hoor, Modric wil graag nog een laatste dik contract tekenen, wat zou hij moeten doen bij de nummer 4 van het vorige seizoen in Italie? Over een stap terug gesproken... wacht maar op de officiele aankondiging, Modric gaat nergens heen namelijk.

11 augustus 2018 om 08:18

Hoi Marc/ ik weet dat je een gerespecteerd lid bent op VZ, maar heb je nu ook de ''ballen'' om je ongelijk toe te geven? Volgens mij zit jij zelf weer heel dicht bij Juventus en weet je het ook direct als er bullshit over Juve wordt verspreid, ik heb dat zelfde met Real Madrid. Bronnen dichtbij Florentino Perez zeiden allang dat Modric nergens heen zou gaan en dat het hem te doen was om een salaris verhoging. Mijn bronnen hoef ik dus echt niet aan te twijfelen zoals jij claimde, en ik weet niet welke betrouwbare media jij bedoelde maar zo betrouwbaar zijn die dus niet, ze zaten er keihard naast wat betreft Modric. Al bij al, Juve maakt me soieso niet zo blij de afgelopen weken met de kaping van Cristiano hahah. Have a nice weekend bud

10 augustus 2018 om 10:30

Ik snap niet wat er aan de hand is dat iedereen plotseling wil vertrekken bij Real. Toch niet zo een familie club zo als iedereen beweerde. Ronaldo is boos weggegaan, Modric wil graag weg. Kovazic wou ook zo graag weg. Een keeper die jou 3x cl bracht is op eens ondankbaar geworden. Het rammelt aan alle kanten daar in Madrid.

10 augustus 2018 om 10:34

Je kan een hoop zeggen over Real Madrid, maar een gezellige, gemoedelijke familie club is het nooit geweest

10 augustus 2018 om 12:39

The best / Real Madrid is een hele warme club met een rijke historie en een veelbelovende toekomst. Als je echt dicht bij de club staat merk je pas hoe hecht en intens het is. Helemaal toen Zidane de leiding over nam zag je echt veel veranderen en dat begon al toen Carlo voor de groep kwam te staan. Dat werd een beetje het einde van het Galactico tijdperk en Real koos er voor om toen een nmooie groep voor een langere periode bij elkaar te houden, geen monster aankopen meer. Nu lijkt het alsof iedereen weg wil maar we moeten ook niet doen alsof Real Madrid een zinkend schip is. Het meeste is het de spelers te doen om fikse salaris verhogingen, en ik geef ze groot gelijk. Madrid doet het erg goed in de voetballerij en de spelers zouden daar echt wel wat van mee mogen pikken. Real Madrid heeft daarnaast een mooie Spaanse kern opgebouwd met jonge jongens die de club in de toekomst kan gaan tillen. Perez kijkt al heel erg vooruit met aankopen als Rodrygo en Vinicius.

10 augustus 2018 om 13:05

Jij gelooft de kranten te veel. Je spreekt erover alsof het feiten zijn. Modric heeft 0 keer in de media aangegeven weg te willen, kranten lopen te speculeren omdat ze dit elk jaar bij Madrid spelers doen. Verkoopt goed.

Dat wordt dus gewoon een fikse loonverhoging bij Real en dat verdient deze held ook. Beste speler van Real in mijn ogen

10 augustus 2018 om 08:39

Achja de GOAT is vetrokken dus nu staat die titel op een ja. Kroos, Marcelo, Ramos zijn ook hele goed voetballers.

10 augustus 2018 om 10:48

Huh? De GOAT is zijn club na al die jaren toch gewoon loyaal gebleven of heb ik iets gemist?

Wtf transferclausule van 750 miljoen. Dit is echt waanzin

10 augustus 2018 om 08:25

Jij denkt dat hij voor de helft niet weg mag?

10 augustus 2018 om 08:30

Transferclausules in Spanje zeggen weinig. De prijzen die daaraan verbonden worden zijn zelden representstief voor de uiteindelijke vraagprijs. Het is alleen zo dat in Spanje een dergelijke clausule verplicht is. Om te voorkomen dat een speler 'zomaar' kan vertrekken of voor minder verkocht wordt dan op dat moment gebruikelijk is (prijzen stijgen en je weet nooit wanneer de stijging stopt of juist verdubbeld. Dus zetten ze torenhoge bedragen op de hoofden van de spelers, waardoor het hele nut van een verplichte transferclausule behoorlijk omzeild wordt.

10 augustus 2018 om 10:32

Alleen als je Neymar bent. Of bij Barca speelt en ze je niet kwijt willen

10 augustus 2018 om 09:27

Dat is precies wat geïnteresseerde clubs moeten denken.

10 augustus 2018 om 10:56

Als een andere club de transferclausule op tafel legt, dan is Real verplicht om te verkopen (als de speler ook wil natuurlijk). Elk bedrag lager dan de clausule is onderhandelbaar. Dus als een club (ik noem maar wat) 50 miljoen voor Modric zou bieden kan hij alsnog weg (na onderhandeling) voor 80 miljoen.

Clausules zijn verplicht in Spanje.

Gewoon afspreken met modric, speel dit jaar nog de pannen van het dak voor Real en je kan volgend jaar gaan en staan waar je wil. Dan is kovacic terug van zijn verhuurbeurt bij chelsea, met hopelijk veel minuten en extra ervaring en is de natuurlijke opvolging al intern geregeld. Nu moet je op het laatste moment nog gaan zoeken naar vervanging ( enige optie lijkt me dan milinkovic-savic, maar daar moet dan ook een godsvrrmogen voor betaald worden. Salarisverhoging en volgend jaar die transfer gunnen, want wat een baas is het! Beste middenvelder van dit moment en dat op 32-jarige leeftijd.

10 augustus 2018 om 08:47

Leeftijden zijn allang niet meer representatief, al die injecties, ijsbaden en fysieke kennis van dokters en andere groepen zorgen er voor dat spelers hun speeldagen kunnen rekken en ze langer hun beste niveau kunnen vasthouden. Modric is misschien 32 maar, maar hij speelt beter dan de Modric van 2013, 5 jaar geleden! En dit zie je ook veel vaker gebeuren in verschillende sporten niet alleen voetbal.

10 augustus 2018 om 10:08

Tot dat ze ineens compleet wegvallen, zoals we tegenwoordig ook vaak zien gebeuren. Boven de 30 gaat het gewoon hard naar beneden. Hoeveel rushes van Ronaldo heb je afgelopen jaar nog gezien? Kijk eens naar de huidige Messi en de Messi van 27 jaar.

10 augustus 2018 om 10:35

Op zich wel, maar 1 flinke blessure op die leeftijd en het is direct voorbij, zie bv met Zlatan.

10 augustus 2018 om 11:38

Volgens mij maakt zlatan nog steeds gehakt op de voetbalvelden.

10 augustus 2018 om 19:09

Messi speelt ook in een hele andere rol. Een slecht voorbeeld.

11 augustus 2018 om 07:44

Ronaldo had voor het EK nog een zware blessure en daarna nog een zere knie voor een lange tijd, sindsdien 2x CL gewonnen, 2x topscorer met 15+ goals dusja wegvallen? Niet bij CR7 en zeker niet bij Messi.

Het zou me heel erg verbazen mocht hij nog weg gaan, denk dat Perez gewoon poot stijf houdt om eerlijk te zijn. 11 miljoen per jaar gaat ie denk ik verdienen.

Ronaldo had een transferclausule van een miljard.
Ging voor iets meer dan 100 miljoen weg.
Dat kan bij Modric dus ook.
Alleen wil Real dat ?
En hoe graag wil Modric echt weg ?
Misschien wil Modric er gewoon een paar miljoen salaris bij ?
Vanuit zijn standpunt ook logisch.
Met 6 1/2 miljoen zit hij ver onder wat "de toppers" gemiddeld verdienen.
En Modric is een topper en dus wil hij dat in zijn salaris terug zien.
En daar is de interesse van Inter reuze handig bij.

De spoeling wordt wel dunner zonder Ronaldo, Modric, Kovacic.
Er staat nog steeds een basiselftal met wereldtoppers bij Real.
Wel mag de selectie breder.

Courtois
Carvajal - Ramos - Varane - Marcelo
Kroos - Casemiro
Isco (10)
Asensio - Benzema - Bale

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Kroos
Casemiro
Asensio
Isco
Bale
Benzema

Denk niet dat Modric weggaat. Hij krijgt gewoon een flinke salaris verhoging wat ook meer dan terecht is. Een Witsel verdiend bij Dortmund nu gewoon 10 miljoen per jaar, terwijl Modric 5 klasses beter is en 3.5 miljoen minder verdiend. Mocht Modric toch vertrekken, hoop en verwacht ik dan Thiago komt.

Gaat niet gebeuren, maar ik vind Modric een echte Barcelona-speler...

10 augustus 2018 om 11:39

Modric is juist een echte real speler.

10 augustus 2018 om 11:57

Zou bij beide kunnen spelen, zoveel kwaliteiten heeft ie dus. Net zoals ik Pirlo heel graag bij Barca had gezien

10 augustus 2018 om 13:15

Zag Pirlo liever bij Real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4230 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona6646
4.Getafe4612
5.Alavés440
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

527 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 22 maart
Manchester United gaat deze zomer weer aankloppen bij Leicester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren