Feyenoord krijgt veeg uit de pan: ‘Iedereen heeft de boel in de steek gelaten’

Donderdag, 9 augustus 2018 om

Feyenoord sloeg donderdagavond een modderfiguur door in de eerste Europese wedstrijd van het seizoen met 4-0 onderuit te gaan tegen AS Trencín. Rob Jacobs heeft geen goed woord over voor de prestatie van de Rotterdammers en is van mening dat de spelers de kosten van de meegereisde supporters moeten vergoeden.

“Iedereen heeft de boel in de steek gelaten. Ik heb nog de meeste medelijden met die gasten die er allemaal waren. Het zijn allemaal miljonairs die bij Feyenoord lopen. Geef ze hun reiskosten terug. Die hebben niet een keer het Feyenoord-lied eruit kunnen gooien, want dan stonden ze voor lul. Feyenoord heeft zich zó snel verkocht. Dit is niet normaal”, zegt Jacobs in gesprek met RTV Rijnmond. De oud-trainer vond Feyenoord in verdedigend opzicht erg zwak.

Sven van Beek gaat naar de zijlijn en laat hem gewoon een voorzet geven. En Jan-Arie van der Heijden zit ook met zijn gedachten bij zijn vrouw, want die krijgt een kindje. Die heeft al zijn krachten verspeeld. Het is niet te geloven. Het was niet om aan te zien”, benadrukt de Rotterdammer, die niet bang is dat er de nodige spelers vertrekken als Feyenoord wordt geëlimineerd in de Europa League. “Wie wil die spelers hebben dan? Schei uit!”

“Feyenoord heeft niet van Juventus of van Manchester City verloren, maar van de nummer vijf van Slowakije. Die spits (Antonio Mance, red.) heeft er drie gemaakt..Hij heeft er een gemaakt, daarna mag hij nooit meer aan de bal komen. Dan moet je bovenop hem zitten. De man kan drie goals maken. Het is niet te geloven”, concludeert Jacobs. Hij gelooft niet dat Feyenoord de boel nog kan omdraaien in de return. “Of je moet binnen tien minuten twee goals maken, zodat ze in de war raken. Maar in principe is dat niet te doen.”


Poll

Ben jij het met Rob Jacobs eens?


Gerelateerd

64 reacties (laatste reactie door zola86)

Schaam je kapot Feyenoord schaam je kapot!!! Wat een schande voor het Nederlandse clubvoetbal!!!
Gewoon kansloos afgedroogd door een ieniemienie club in Europa!!!

10 augustus 2018 om 00:18

Heb eerder het vermoeden dat de vrienden van Feyenoord nu zijn afbetaald met zwart geld. Er zullen een aantal mensen in ieder geval heel rijk zijn geworden. Echt, Feyenoord is mijn club maar zelfs in de kelderklasse van het amateurvoetbal heb ik nog nooit een team zo tam zien voetballen op Malta en de club na waar Lyon met 7-1 van won. Ze gaven meesters ruimte weg, duels werden uit de weg gegaan. Alleen maar wandelen. Als je de passjes breed en terug niet meetelt, dan heeft vrijwel geen enkele speler een accurrency van 5%. Van Beek was verdedigend drama, maar Toornstra heeft niks maar dan ook niks goeds gedaan. Larsson was 1 grote drama, net als Berghuis, Amrabat en Clasie. Vente was waardeloos. Wat schaam ik mij kapot voor wat Feyenoord vandaag heeft laten zien. Je grijpt toch in als trainer zijnde, ook al heb je alleen maar jeugdspelers op de bank. Slechter hadden zij het nooit kunnen doen. Dat kan er niet anders op duiden dat de wedstrijd is verkocht. Tuurlijk is dit ongefundeerd, maar een andere verklaring heb ik er niet voor. SCHANDE

10 augustus 2018 om 01:42

Een vermoeden van matchfixing. Een vermoeden.

Als Feyenoord de ambitie heeft om op het niveau van PSV en Ajax gezien te worden moeten er nu koppen rollen. Dit was een prestatie die je van Heracles zou verwachten, en dat is nog oneerlijk tegenover Heracles.

9 augustus 2018 om 23:38

Laat allereerst Van Geel weggaan. Tientallen miljoenen uitgegeven aan nietszeggende eredivisie spelertjes die echt niets toevoegen.

9 augustus 2018 om 23:45

Alleen Clasie, Ayoub en Sinasterra zijn erbij gekomen deze zomer. Met die andere eredivisie spelertjes heeft Feyenoord wel de beker en jc schaal gewonnen.

9 augustus 2018 om 23:47

Eens. Ben ook heel blij dat Ajax van de Gudeljs, Sightorssons en Boerrighters is afgestapt. Kost bakken met geld en het is middelmaat. Zo'n Sanchez of Neres kosten ook wat, maar als ze het goed doen heb je wel echt topspelers die Europees het verschil kunnen maken. Dan heb je er af en toe maar een Orejuela tussen zitten, maar van diks weet je ook al dat het niks wordt. Zou als top 3 alleen nog voor buitenkansjes als Ziyech gaan.

10 augustus 2018 om 00:28

Mattereazzi, hij doelt natuurlijk op de aankopen van vorig jaar. Alle inkomsten meteen weer uitgegeven aan Larsson, boetius, amrabat, haps, st juste en dan vergeet ik er misschien nog eentje. Alleen st juste zie ik in de toekomst waarde hebben voor Feyenoord, de rest is weggegooid geld en door die aankopen kon Feyenoord dit jaar nagenoeg niets doen op de transfermarkt. Van Geel deed bij Ajax ook miskoop na miskoop toen hij het geld had. En dan kan je weer aankomen met dat Feyenoord wel een beker en een jc schaal heeft gewonnen, maar jullie worden vierde in de competitie en verliezen 4-0 van de vijfde club van Slowakije man! Daar speel je toch heel het jaar voor of niet? Om Europees voetbal te halen. Jullie hebben Nederland gewoon voor lul gezet in Europa, een beetje nederigheid lijkt me op zijn plaats.

9 augustus 2018 om 23:43

Er gaan geen koppen rollen in Rotterdam. Het feestje van de JC schaal winst is net voorbij en men richt zich nu op de beker en de competitie.

Gio zit echt stevig in het zadel, men vind het hier in Rotterdam een succes coach, wint vele prijzen. Europees succes is geen doelstelling waar men in Rotterdam al te zwaar aan tilt. Zolang er maar gewonnen wordt van de Graafschap komend weekend.

Trencin zal in de Kuip overigens wel alsnog opgerold worden. 4-0 is wel een hele grote achterstand, maar men zal er toch wel dik van gaan winnen. In de thuiswedstrijd doen de grote jongens ook weer mee en dat scheelt echt behoorlijk. Daarnaast zal het qua inzet een verschil van dag en nacht zijn, het Kuip publiek zweept de ploeg op en dan durft men het ook niet te laten lopen zoals we vanavond zagen.

10 augustus 2018 om 00:31

Welke grote jongens? En dat publiek werkt eerder benauwend dan bevrijdend hoor.

10 augustus 2018 om 00:35

Spelers als van Persie, Vilheana en Jorgenssen.

10 augustus 2018 om 00:44

Daar win je niks mee joh er in overduidelijk gekozen voor de competitie blijkbaar terwijl je daar tegenwoordig ook niks mee opschiet aangezien alle voor rondes

10 augustus 2018 om 01:33

Na vanavond verdient die ploeg niet eens de steun van het publiek.

10 augustus 2018 om 11:07

Dat weet ik dus niet zo goed persoonlijk. Ik ben het best met je eens dat Feyenoord zomaar met 4 of 5-0 van Trencin kan winnen komende week, zeker als ze er vroeg 1 of 2 goals inprikken dan gaat het publiek idd mee en Trencin is niet gewend aan zo'n intens stadion lijkt me, maarrrr wat als het 20, 25 minuten 0-0 blijft. Dan begint het publiek te morren en worden bepaalde spelers te verkrampen. Als Trencin er per ongeluk eentje inschiet en het wordt 0-1wordt de sfeer helemaal dramatisch en moeten er 6 goals gemaakt worden. Ik zal voor de verandering eens positief doen en zeggen dat Feyenoord na een verlenging doorgaat =).

10 augustus 2018 om 00:15

Heracles had het ook nog veel beter gedaan. Elke eredivisieclub moet van Trencin kunnen winnen, in ieder geval niet met 4/0 verliezen. Blijkbaar wil Feyenoord weer vol voor het kampioenschap gaan en wil het geen overvolle agenda. KNVB moet hier tegen optreden, gewoon sanctie zetten op zo’n wanprestatie. Volgend seizoen uitsluiting Europees Voetbal.

10 augustus 2018 om 01:26

Als ze zo in de competitie ook voetballen hebben ze geen uitsluiting nodig hoor, dan mag je blij zijn als je het linker rijtje haalt. Spelers liepen erbij alsof ze niet eens Europees willen spelen, day is dan waar je een heel jaar naartoe werkt, ongekend!

10 augustus 2018 om 06:56

Dan met terugwerkende kracht Ajax en Psv uit dr voorrondes CL halen

10 augustus 2018 om 07:23

En maar weer wijzen met dat vingertje, je zou kunnen zeggen ja idd jongens Feyenoord heeft het verpest. Zo is niet alleen het team triest maar de supporters ook.

10 augustus 2018 om 12:27

Lekker alle supporters over 1 kam scheren joh.

9 augustus 2018 om 23:55

de mijne ook. van al die lui die denken dat Fey die EL serieus neemt.
het draait toch echt om de competitie thuis,daaar moet je goed starten met een fit team.
logisch dat je dan vpersie niet laat spelen,,,en andere basisspelers.

10 augustus 2018 om 00:10

Ach hou op man. Waar speelt feyenoord dan elk jaar 34 wedstrijden in de Eredivisie voor? Europees voetbal, liefst CL, neem ik toch aan? Anders hebben ze de afgelopen 35 jaar een stuk of 32 keer voor spek en bonen in de Eredivisie gevoetbald als ze Europees voetbal niet boeit maar alleen de titel. Je verliest van een club met de begroting van telstar die met oa El Mahdioui een bankspeler van ado hebben en sleegers die bij nec niet aan de bak kwam.

10 augustus 2018 om 00:37

Alleen deze opmerking zegt al genoeg en is ook meteen het probleem qua denkwijze in ons land. Kampioen worden betekent helemaal niks meer tegenwoordig aangezien je alsnog een lachertje bent internationaal en daar heeft Feyenoord en eerder ook Twente lekker aan meegeholpen door kortzichtig te denken

10 augustus 2018 om 01:29

Zo denken teams uit de PL erover, omdat de EL financieel voor hun niet boeiend is. Als jij werkelijk denkt dat Feyenoord er zo over denkt moet je ff langs de dokter gaan maat. Feyenoord kan, met het voetbal dat ze vandaag lieten zien, niet eens meer dan een figurant zijn in de ED. Je focussen op de competitie, flikker op man. Hier speel je juist die competitie voor, om dit te halen! Dan wordt je afgedroogd door een Slowaakse subtopper en dan doe je ineens alsof dat quasi-gepland is. Hahah, ongekend dit..

10 augustus 2018 om 00:07

Mijn ogen huilen ook. Wat een verschrikkelijke wedstrijd. Verbaasde het me nog het meest dat ik tot minuut 75, daarna kon ik gelukkig niet meer kijken, geen enkele agressie of frustratie zag bij een Feyenoorder

Een totale offday, kan natuurlijk altijd gebeuren jammer dat het dan per se vandaag tegen de nummer 5 van Slowakije is. Denk dat matchfixing nu nog de enige manier is om dit debacle recht te zetten. Snap overigens ook niet waarom van Bronckhorst nog zo stevig in het zadel zien, de gelukkige prijsjes in de afgelopen jaren verbloemen zijn waardeloze trainer's kwaliteiten.

10 augustus 2018 om 01:37

Dit kun je geen offday noemen maar eerder laksheid, gebrek aan voorbereiding en beleving.

Vanavond laat het Nederlandse voetbal weer eens zien waar ze staan. Elk jaar hebben we wel ploegen die zo'n blamage oplopen. Dit jaar zijn Feyenoord en AZ de lachtertjes.

10 augustus 2018 om 00:39

Laten we niet te somber zijn. Hoewel er alle reden is voor teleurstelling, absoluut.
Maar als je zegt: “vanavond laat het NL voetbal weer een zien waar het staat” , denk ik: er waren ook veel jaren waarin AZ het heel aardig deed in Europa voor Nederland. Met aardig voetbal.
Helaas waren andere clubs in veel jaren slechter, maar goed, er waren niet alleen maar lachertjes.

10 augustus 2018 om 01:29

Oja lekker in het verleden praten! Dus volgens jou redenering hoeft Feyenoord ook niet te balen omdat ze bijna 20 jaar geleden de Uefa cup hebben gewonnen en dus aardig hebben gedaan in Europa! Hou op man de nummer 2 van Kazachstan!

10 augustus 2018 om 06:45

Nee, het heeft niets met het Nederlands voetbal te maken. Ajax en PSV hebben hier niets mee te maken, dit was de afgang van Feyenoord en van niemand anders.

De noodklok luidt in Nederland als het gaat om voetbal. Enigzins was ik positief gestemd nadat ik PSV goede oefenwedstrijden zag spelen (2-1 winst tegen Valencia, 3-1 tegen Galatasaray en 4-0 tegen Olympiakos), nadat ik Feyenoord zag winnen met 5-0 van Basel, nadat ik Vitesse met 3-0 zag winnen van Lomomotiv Moskou (kampioen van Rusland) etc. Nou weet ik dat oefenwedstrijden normaal niet veel zeggen, maar ik en vele anderen vonden dit aanzienlijk goede resulaten en ik zag hoop voor de Nederlandse clubs.

Nu de eerste twee weken van het seizoen echt begonnen zijn is die hoop echter weer compleet vervlogen. Wat een afgang. Ajax speelt relatief matig in Luik, Vitesse verliest van Basel (dit calculeer je van te voren nog in), AZ verliest schandalig van een nietszeggende club uit Kazachstan en Feyenoord spant de kroon door nog schandaliger met 4-0 te verliezen van Trencin.

En nee, dit is absoluut geen incident meer maar een structureel probleem. Nederlandse clubs lijken het belang van de Europese wedstrijden niet meer te beseffen. Feyenoord acht de Johan Cruijff schaal naar mijn idee belangrijker dan de wedstrijd tegen Trencin en AZ speelt totaal zonder instelling tegen Kairat.

Het gevolg hiervan is dat Nederland nog verder af zal zakken op de Uefa Coëfficiëntenlijst, hierdoor is het straks minder interessant om bijvoorbeeld de beker of de Play-offs te winnen wat zal resulteren in lagere toeschouwersaantallen, uiteraard resulteert dit weer in een lager budget en teruglopende sponsor-inkomsten en zal dit weer uitmonden in nog mindere prestaties.

Het lijkt heel negatief geschetst, en dat is het ook wel enigszins maar toch is het ook de realiteit. Er moet iets veranderen en dat begint bij de instelling.

Laten we met echt heel Nederland van harte hopen dat Ajax en PSV de komende Europese wedstijden vol passie en strijd ingaan en zij de eer een beetje redden de komende weken zodat we weer iets positiever vooruit kunnen gaan kijken want het is nu echt 5 voor 12.

10 augustus 2018 om 00:08

Idd ja AZ en Feyenoord worden hartelijk bedankt voor hun wanprestaties. Dat Vitesse verliest van FC Basel in blessuretijd is klote maar verliezen van clubjes uit Slowakije & Kazachstan is alsof je tegen 2e divisie clubs hebt gespeeld

10 augustus 2018 om 00:35

Vergeet niet dat AZ heel wat jaren veel punten heeft gepakt voor NL in Europa.
In die jaren deed AZ het in Europa vaak beter dan alle andere Nl’se clubs.

10 augustus 2018 om 00:42

het verschil met vitesse en Basel is ook dat je die wedstrijd gewoon kunt, en hoort te verliezen (de Begroting van Basel is 2x zo hoog als die van vitesse) dus als je die wedstrijd wint is het mooi meegenomen.

maar Feyenoord had gewoon moeten winnen. die begroting is 30x zo hoog als de begroting van Trencin, zelfs het 3e team van feyenoord zou die wedstrijd nog moeten winnen.wat betreft de begroting is trencing vergelijkbaar met de onderkant van de eerste divisie. Als je dan met 4-0 verliest is dat meer dan een afgang...

10 augustus 2018 om 00:34

Kan een eind meegaan in je verhaal maar je doet AZ hier te kort als je alle NL ploegen op 1 hoop gooit: “nederlandse clubs lijken het bellang van Europese wedstrijden niet meer te beseffen”.
AZ heeft -ondanks de uitschakeling van vorige week- een zeer goede staat van dienst als het gaat om Europees voetbal. Jarenlang deed AZ het gemiddeld heel goed.

10 augustus 2018 om 00:56

Mee eens, ik doe AZ te kort. Het is meer een probleem van alle Nederlandse clubs de afgelopen jaren. Mijn club liet zich een aantal jaar geleden ook schandalig uitschakelen door Petrolul Ploiesti en zo zijn er nog tal van voorbeelden van Nederlandse clubs die gewoon ondermaats presteren in Europees verband.

10 augustus 2018 om 00:50

Je vindt het kant noch wal raken? Misschien doe ik AZ inderdaad te kort, omdat zij over een langere periode gezien aardig gepresteerd hebben op Europees gebied voor Nederlandse begrippen. Echter, als ik bijvoorbeeld vandaag naar Feyenoord kijk en twee weken geleden naar AZ keek (ondanks hun prestaties de afgelopen jaren) heb ik sterk het idee dat de belangen van deze wedstrijden nog steeds bij verschillende Nederlandse clubs niet helemaal duidelijk zijn. Daarnaast schets ik gewoon hoe de situatie nu is, en hoe die gaat worden als deze ontwikkelingen zo doorgaan.

Persoonlijk pleit ik er verder voor de Play-offs-wedstrijden voor Europees voetbal weg te halen en dit Europese ticket te vergeven aan de nummer 5 van de Eredivisie. Ondanks dat mijn club dit jaar de Play-offs won denk ik dat dit het Nederlandse voetbal ten goede komt.

10 augustus 2018 om 00:52

AZ heeft goed gepresteerd afgelopen jaren terwijl ze van ver komen verder dan bijvoorbeeld Feyenoord ik noem maar wat

10 augustus 2018 om 06:23

Misschien, als jullie allemaal nog eens lezen wat er staat, dan begrijpen jullie wat Vitesse zegt. Het is niet zozeer dat AZ het de afgelopen jaren niet goed heeft gedaan maar, dat het Nederlandse voetbal in het algemeen gewoon van een bedroevend niveau is geworden. Elk jaar zijn er wel een aantal clubs die het Nederlandse voetbal te schande maken in Europa. En dat is nu al jarenlang. Dit jaar zijn dat F'noord en Az. Vorig jaar waren dat Ajax en PSV. Dan hebben we nog Utrecht tegen de Luxemburgse bankiers gehad. Vitesse tegen Vitorul, Ajax tegen een aantal ploegen. En volgens mij kunnen we zo nog wel een tijdje doorgaan. Daar doet een overwintering van PSV in de CL, eeen finaleplaats EL van Ajax of een paar x overwinteren in de EL van AZ niets aan af. Ik volg -Vitesse- zijn gedachtegang dan ook volledig.

10 augustus 2018 om 07:39

Het is gewoon Nederlander eigen om alleen maar naar boven te kijken en over het algemeen naar de positieve punten. Je wordt zelden aangekeken en afgerekend op je zwakke punten, want daar zijn weer talloze excuses voor. Tegen clubs als Manchester weten ze dat ze aan de bak moeten. Uiteindelijk verliezen ze nog steeds, maar wordt er wel een redelijk wedstrijd op de mat gelegd omdat ze alles geven omdat iedereen er naar kijkt. Het excuus is dan geld. Maar clubs uit Kazachstan, Griekenland en Slovenië zitten helemaal niet in Fifa. Die kent niemand en daarom rollen we ze toch met 2 vingers in de neus op toch? En anders is het gewoon een incident. Voor die clubs geldt dat ze gewoon winnen van ex-Uefa cup winnaars en de kampioenen van het grote Nederland.

Als je de prestaties van van Bronkhorst in 3 jaar Feyenoord bekijkt dan zijn die vooral grillig.
Een standbeeld voor het kampioenschap.
Maar overigens had hij eenmaal Dick Advocaat die hem redde.
En afgelopen seizoen was het in de competitie natuurlijk ook gewoon niks, want al voor de winterpauze kansloos voor de titel.psv en Feyenoord verdeelden tenslotte de prijzen.
PSV mocht de competitiewedstrijd in Rotterdam winnen, Feyenoord de bekerwedstrijd.
De bekerwinst verhulde min of meer het slechte presteren van Feyenoord in de competitie.
Wat Feyenoord vandaag liet zien is zeker de verantwoordelijkheid van van Bronkhorst.
Er liep een team met een campingelftalmentaliteit namens hem rond.
Hoe kan het dat Feyenoord zo ongelofelijk lichtzinnig aan het karwei begon ?
En er ook nergens voor de rust iets veranderde aan die instelling ?
Volgende week zien en horen we weer dat Feyenoord er nog alles aan gedaan heeft.
En eigenlijk verdiende om door te gaan.
Maar ja die ongelukkige tegengoal viel en dus werd het 5-1 voor Feyenoord.in de Kuip.
Besef ook dan dat het vooral nog steeds hun eigen stomme schuld is.
Ik kan het niet anders zien dan dat Feyenoord direct afscheid moet nemen van één van de sympathiekste trainers uit haar historie,

Het is 5 over 12 voor Feyenoord in de Europa league, en de klok gaat nog lang niet achteruit. Wat een wanprestatie tegen een team met een begroting die 30! Keer zo klein is. Zelfs de bank van Feyenoord had dit zooitje op moeten rollen... Ik heb er een hard hoofd in dat Nederland het goed doet op de coëfficiëntenlijst dit jaar

Of het perse de instelling van de spelers is geloof ik niet zo, maar er moet echt iet wezenlijks veranderen. Ik denk zelf dat het vooral de verouderde en weinig effectieve tactieken zijn die een groot gedeelte van de Nederlandse coaches gebruiken.

Nederlandse clubs spelen over het algemeen vrij voorspelbaar en dat is eenvoudig te bestrijden, zelfs als je een mindere selectie hebt. Er wordt gezegd dat afgestapt moet worden van de Hollandse School, het ironische is echter dat de Hollandse School niet staat voor voorspelbaarheid en bijvoorbeeld wél effectief is toegepast door Trencin.

Haps, botteghin, v persie, vilhena, Jorgensen, tjah dan ziet je team er heel anders uit. Dan nog is 4-0 natuurlijk een te grote uitslag en mag v geel zich toch echt afvragen of hij wel goed inkoopt want waar zijn je diepgaande spelers. Berghuis is leuk op rechts maar voor de rest is het brandhout. Hier ga je het op volle oorlogssterkte ook niet mee redden. Enige wat dit Feyenoord met dit materiaal is de mouwen opstropen. Zo niet word het wederom een verloren seizoen. Persoonlijk denk ik dat Feyenoord er goed aan doet om einde seizoen afscheid te nemen van van bronckhorst. Enige man op dit moment om Feyenoord beter te laten voetballen is Peter Bosz. Die durft wel een systeem neer te zetten met druk naar voren en aanvallend voetbal.

10 augustus 2018 om 00:54

Lol die gaat niet in dit zooitje stappen hoor

10 augustus 2018 om 01:50

Waarom laat je zoveel spelers eruit als dit klopt? Allemaal geblesseerd? Anders is dit toch wel een zware inschattingsfout. De overtreffende trap zelfs van onderschatting.

Helemaal gelijk die 500 meegereisde fans zij helemaal met de auto naar die bestemming gekomen, omdat er amper een vlucht rechtstreeks naartoe gaat.
Vol uitvak in het oostblok en de spelers geven weer eens niet thuis.
Als ze nu gaan rellen heb ik er nog bijna begrip voor

Zeer treffende woorden van Rob Jacobs. Ik ben het 100% met hem eens. Ze moeten zich echt dood schamen voor deze flauwekul. Nederlandse clubs overschatten zichzelf al vele jaren in Europees verband. En dan merken ze het achteraf ook. Men moet hier echt beseffen dat je elke wedstrijd en elke minuut keihard moet knokken om succes te boeken. Iets wat de coaches niet goed genoeg overbrengen.

dit ga je blijven krijgen met Van Geel aan het roer. de man heeft goed gesaneerd maar inkopen kan hij niet, veel geld laten verdampen aan middelmaat helaas wel. dit is niet de TD onder wie je stappen gaat maken, tenzij je het over stappen terug hebt

zelfs al haal je nu bij wijze van spreken Guardiola naar Feyenoord gaat het niks worden met de spelers die Van Geel haalt. het word echt hoogtijd voor een nieuwe TD met een internationaal netwerk die in staat is een goede scouting op poten te zetten

Ik vind dat trencin het knap heeft uitgespeeld. Alle lof naar hun graag. 4-0 win je niet zomaar.

De Feyenoord-bank is veel te smal. In Nederland heerst een klimaat dat een speler niet op de bank mag/wil zitten. Dan bemoeit de media zich er al snel mee en wordt een transfer geforceerd. Maar over een heel seizoen heb je sowieso 20 volwaardige spelers nodig...

Al dat onbegrip, ik snap het hoor. Maar we weten toch dat het Nederlands voetbal niet zoveel meer voorsteld. Dit hoort er gewoon ook bij. Dit os simpelweg het niveau van de nummer 3 eredivisie. Ajax heeft bijvoorbeeld ook nog niet zomaar gewonnen van de Belgen.

Blamage, wanvertoning, ik schaam me kapot en dat moet de club ook doen!! Dit doet echt pijn en zeker omdat de nederlaag meer dan terecht was... Ik kom al bijna mijn hele leven bij Feyenoord en volg vrijwel alles, maar zo slecht heb ik ze nog nooit zien spelen!! Die 10-0 tegen psv was zuur en heel erg, maar daar was het machteloosheid, dit is gewoon te belachelijk voor woorden. Totaal geen instelling en de ene na de andere speler zakte door het eis. Van Beek scoort een -1 en bij de rest de beste een 3 pffff echt. Gewoon dit weekend alle 11 eruit en dan maar uit de jeugd erbij, laat ze dit maar eens op zich inwerken en straf ze. Als je daar 1-0 of 2-0 verliest is het niet goed maar heb je nog kans, maar 4-0 lijkt me te veel. Denk einde EL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

15 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Real Madrid overweegt Gareth Bale in te zetten als ruilwaar in een eventuele deal met Chelsea over Eden Hazard. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren