‘Arsenal meldt zich paar uur voor deadline met 100 miljoen bij Barça’

Donderdag, 9 augustus 2018 om

Arsenal wordt al enige tijd in verband gebracht met de komst van Ousmane Dembélé en de Londenaren lijken een paar uur voor het verstrijken van de transferdeadline in de Premier League actie te hebben ondernomen. El Confidencial meldt donderdagmiddag namelijk dat the Gunners een bod van honderd miljoen euro hebben neergelegd in het Camp Nou.

De geruchten over een aanbieding van Arsenal voor de wereldkampioen komen niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien Mundo Deportivo eerder deze week nog meldde dat de Engelsen serieus werk wilden maken van de komst van Dembélé en tot mogelijk honderd miljoen euro zouden bieden. De Fransman is na zijn overstap van Borussia Dortmund van 115 miljoen euro pas een seizoen actief voor de Catalanen, maar wist in zijn eerste jaar in Spanje nog geen onuitwisbare indruk te maken.

El Confidencial meldt er wel bij dat de kans dat Arsenal erin slaagt om Dembélé te strikken niet heel groot is. Barcelona zou alleen mee willen werken als de aanvaller zelf om een transfer vraagt en vooralsnog is niet duidelijk hoe hij tegenover een vertrek uit de Catalaanse hoofdstad staat. De tijd begint daarnaast te dringen voor Arsenal, aangezien het transferwindow in de Premier League om 18.00 op slot gaat.

Volgens hetzelfde Spaanse medium is Arsenal op deadline day ook nog bezig met de komst van Domagoj Vida en de kans dat de club van trainer Unai Emery erin slaagt om de Kroaat in te lijven lijkt groter dan de kans dat Arsenal met Dembélé aan de haal gaat. Vida wordt al enige tijd gelinkt aan een vertrek bij Besiktas en de Engelsen zouden op zoek zijn naar een kopsterke centrale verdediger, waardoor hij in het gewenste plaatje past.


Poll

Vind jij dat Barcelona Ousmane Dembélé na een seizoen alweer moet laten gaan?


Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door speedyafc)
9 augustus 2018 om 15:52

Denk dat het eerder wordt happen naar Peijnenburg.

Je hebt een hele zomer om een speler te halen en je kiest er voor om last-minute met een megabod te komen...

9 augustus 2018 om 16:24

Haha dus dat, geloof er geen ene drol van! En als het wel waar zou zijn, zou het een waardeloze aankoop zijn! Kan dat geld wel beter uitbesteden aan dit team. 100% sprookjesverhaal

9 augustus 2018 om 16:28

Waardeloze aankoop. Nee lekker heel jaar met iwobi in de basis spelen. Ik denk ook absoluut niet dat het gaat gebeuren maar dromen mag

9 augustus 2018 om 16:28

Waardeloze aankoop. Nee lekker heel jaar met iwobi in de basis spelen. Ik denk ook absoluut niet dat het gaat gebeuren maar dromen mag

9 augustus 2018 om 16:40

Tja andere kijk op het voetbal zou ik maar, iwobi is dramatisch, maar 100 voor overhypede dembele is gewoon nonsense

9 augustus 2018 om 17:03

Strik erom heen de grootste en duurste miskoop ooit Dit gaat nooit wat worden met een countervoetballer. Zwaar overschat komt nog geen lantaarnpaal voorbij als hij het niet van zijn snelheid moet hebben

9 augustus 2018 om 23:54

@aubaarsenal

Ik geloof er ook helemaal niets van. Want als het echt waar is, dan hebben ze het wel oliedom aangepakt. Als je echt nu nog een transferbudget van 100 miljoen euro hebt liggen en je hebt de hele zomer de tijd gehad, hoe dom kan je dan zijn om dan pas vlak voor de tranfermarkt sluit met een bod te komen?

Ik zie een flashback was het vorig jaar ook niet dat arsenal een bod van rond de 100mil doet en de speler uiteinderlijk niet komt.

9 augustus 2018 om 16:34

Visa bij Arsenal? Dan kunnen ze mij ook bellen...wat een prutser is dat zeg! Als je dat niet in je opleiding hebt lopen dan hoor je niet in de PL thuis.

Tuurlijk, het Lemar verhaal versie 2. Kom op zeg, nog 2.5 uur te gaan op de transfermarkt en nu pas zo een bod op Dembele doen. Het kon een week geleden of zelfs eerder, maar nee twee uurtjes te gaan en dan. Ik zie het niet gebeuren, maar laat me graag verrassen.

9 augustus 2018 om 19:28

Inmiddels voorbij

9 augustus 2018 om 19:28

Inmiddels voorbij

Ik geloof dit voor geen goud. Mocht dit waar zijn over Dembele, dan is dit puur een poging van Stan “the man” Kroenke om de fans aan zijn zijde te krijgen. Hij verwacht waarschijnlijk dat de transfer niet zou slagen en dan roepen “see we tried”. Mocht dit gebeuren Dembele en Vida, zou ik heeeel blij zijn.

9 augustus 2018 om 15:48

Het is al heel snel onderuit gehaald door David Ornstein. Hij meld dat Arsenal al klaar was op de transfermarkt sinds vorige maand. Er was even enige hoop, maar ja dat is Arsenal hè 😄

9 augustus 2018 om 16:06

Hahah inderdaad. Kijk eens aan

Ik geloof dit voor geen goud. Mocht dit waar zijn over Dembele, dan is dit puur een poging van Stan “the man” Kroenke om de fans aan zijn zijde te krijgen. Hij verwacht waarschijnlijk dat de transfer niet zou slagen en dan roepen “see we tried”. Mocht dit gebeuren Dembele en Vida, zou ik heeeel blij zijn.

Pff wat zou ik dit toejuichen zeg. Wat een prachtige speler. Een buitenspelen van het type dat Arsenal nog nodig heeft. Hij heeft al z’n kameraadjes al bij de club. Weet iemand of die krant echt betrouwbaar is?

9 augustus 2018 om 16:00

Is niet betrouwbaar. Heb een Spaanse collega die groot fan is van Barcalona. Ik vroeg aan hem of het een betrouwbare krant is. Absoluut niet was ze antwoord, maar zei die erbij Dembélé is niet erg geliefd bij de Barca fans.

9 augustus 2018 om 17:11

Het vertrouwelijke, is niet te vertrouwen in deze 😉

Lijkt mij een geweldige aankoop. Eindelijk een echte winger van niveau. Zitten nu met Iwobi en Nelson maar die zijn nog niet op niveau. Hoop echt dat Dembele komt. Vida ben ik trouwens niet zo heel blij mee, goed WK gedraaid maar wel echt een probleemjongen die toch wel echt een net-niet aankoop is.

Ik snap nog steeds niet waarom deze man 100 mil waard is...
Overhyped zelfs nadat hij niet heeft kunnen overtuigen....

9 augustus 2018 om 16:01

Die jongen is nog piepjong en zit pas een half jaar bij een absolute topclub. Toch hebben we wel degelijk zijn uitzonderlijke potentieel af en toe terug gezien. Ook is hij 2 dagen eerder terug gekomen van vakantie, dat zegt wel wat over zijn instelling voor het nieuwe seizoen. Deze deal gaat er natuurlijk nooit komen, het bestuur van Arsenal houdt haar supporters weer voor de gek. Heb echt medelijden met al die trouwe fans

9 augustus 2018 om 16:26

2 dagen nog wel, zozo!
Het bestuur houdt helemaal niemand voor de gek, de tabloids verzinnen weer sprookjes. Dembele was tot 2 weken terug in beeld, maar toen zijn de gesprekken stopgezet. Zo jammer dat mensen alles maar gewoon geloven wat in de media komt, zo word je toch nooit wijzer?

Waarom worden ze daar weer last minute wakker? Het verbaasd me eigenlijk dat Arsenal nog in de top van de PL staat gezien het wanbeleid daar in de laatste jaren.

Gaat toch niet gebeuren, Dembele zal niet zo snel alweer vertrekken lijkt mij... En bijna 30 miljoen voor Vida dokken, uhmm... doe maar niet, is niet beter dan wat er nu staat..

Dit lijkt me niet bepaald logisch. Dembélé heeft, buiten zijn blessures om, nog aardig wat potentie getoond bij Barca. De Catalanen zullen toch geen verlies van 15 miljoen in een jaartje gaan pakken nu ineens, dan kunnen ze hem beter aan boord houden uiteraard.

Lijkt me niet waar. Niet heel betrouwbare krant en bovendien gaat Barcelona hier natuurlijk nooit mee akkoord. Ik duim voor een huurconstructie, want door de komst van Malcolm en de aanwezigheid van Messi heeft Dembele aardig wat concurrentie op rechtsbuiten. Het eerste jaar was ook niet echt een succes. Maar acht de kans miniem.

De klassieke 'Zie je we hebben een megabod gedaan op de laatste dag maar hij is niet gekomen. We hebben alles gedaan!' Tacktiek. Wat hou ik van ons bestuur. We hebben een winger nodig.

K snap die interesse in Vida echt niet.. Prima WK gespeeld daar niet van, maar toch niks bijzonders? Heeft naar mijn weten ook nog nooit op zo’n hoog niveau gespeeld. Beetje nietszeggende breedteversterking. Ik zou er als Gunner niet warm of koud van worden iig. Dembele dan weer wel.. Al komt t alsnog lichtelijk paniekerig over.

Dit gaat niet gebeuren hoor, dit is het zogezegd tonen van ambitie bij Arsenal. Maar waarom kwamen ze dan niet eerder met een bod af ipv zo vlak voor de deadline. Zand in de ogen strooien van de Arsenal fans, meer niet.

Barca wil de treble pakken dit jaar en dan heb je een brede selectie nodig, wat de aankopen van Barca ook verklaart. Dembele gaat dit jaar een belangrijke rol spelen bij Barca. Valverde zoekt een systeem uit waarin hij de 4 sterren (messi, Suarez, Coutinho en Dembele) optimaal kan laten functioneren. Arsenal kan blijven dromen dus.

100 miljoen, strik erom!

Heeft zich nooit kunnen bewijzen, ook door zijn blessure, maar het was duidelijk dat Barca het niet meer zo in hem zag zitten

Misschien beter voor die jongen ook, een nieuwe omgeving waar hij zich kan bewijzen

Wel een risico voor Arsenal, een risico die ze niet onder Wenger zouden hebben genomen

Ik ben benieuwd, goede voetballers moeten spelen, en daar zag het bij Barca niet zo meer naar uit

Zonder goede winger erbij wordt het al helemaal lastig om in de top 4 te eindigen dit seizoen....

Pls not. Duidelijk dat ie veel potentie heeft. Heeft in zmogelijke tijd genoeg laten zien. Arsenal zou den degradatie zijn voo hem

Van barcelona naar arsenal? Had die beter Dortmund kunnen blijven.

Is niet waar, ornstein meldt dat het laatste contact een maan geleden is afgebroken. Ramsey in gesprek ober contract verlenging maar nog geen overeenstemming. En Ornstein is always right.

Waarom bieden ze nu pas. Ze hebben net maanden gehad om deze transfer af te ronden maar komen nu nog even in actie. Arsenal heeft een prima transferzomer gehad dacht ik maar als ze last minute nog even achter komen dat er nog 100 miljoen ergens lag dan had het dus nog beter gekund...

Dembèle gaat natuurlijk nergens heen, de bestuurders van Barcelona zijn stom maar ook niet weer zo stom. Ik snap overigens niet waarom mensen de transfer van Vida afkeuren. Heeft toch een heel degelijk WK gespeeld en is daarom een aardige back-up voor Mustafi en Koscielny.

Dembele heeft al gezegd dat hij bij Barcelona blijft.

9 augustus 2018 om 16:30

Bron?

Dembele had nog paar vragen beantwoord tijdens een live stream met een vriend van hem. Iemand vroeg hem "ga je naar Arsenal?" Hij antwoordde: "arsenal? Natuurlijk niet hahaha" om vervolgens in lachen uit te barsten. Is volgens mij wel een duidelijk antwoord.

Nooit doen Barca. Dit is een mega talent en de toekomst! Door een blessure en immense druk vanwege het vertrek van Neymar was het afgelopen seizoen niet top. Echter is hij van hetzelfde kaliber als een Mbappe. Niet verkopen is het advies!

Ze moeten hem verkopen en hun kosten beperken, ik zie hem echt niet zijn niveau zoals bij Dortmund het geval was halen.

De BBC heeft al gezegd dat er niks van deze berichtgeving waar is, niet geloven dus.

Het vervroegd sluiten van de Engelse transfermarkt trekt heel de Europese markt op deze manier toch scheef, lijkt me. Voor Engelse clubs keert het drukkingsmiddel tijd zich enkel nog tegen hun omdat ze vroeger dan buitenlandse clubs enkel nog maar kunnen verkopen en niet meer mogen aankopen. Zo worden exorbitante uitgaven zonder de prijs te drukken zoals die van Wolverhampton en Liverpool toch net gestimuleerd of niet? Kan iemand mij uitleggen wat de motieven hiervoor zijn?

9 augustus 2018 om 16:11

Dat clubs niet meer kunnen kopen na de competitie is begonnen ! Uitstekend plan en hoop dat de rest van Europa dit ook gaat doen !

9 augustus 2018 om 19:23

Tot zover kan ik volgen, maar waarom zou de FA dit als enige doen. Er gaan veel stemmen op om dit ook hier toe te passen maar het antwoord luidt steeds "pas wanneer alle grote competities dit invoeren kan je hierin meegaan, want als je dit zelf doet en niemand volgt, ben je een vogel voor de kat". Precies wat er nu met de PL gebeurt lijkt me. Dan had de FA er toch wel heel veel vertrouwen in dat anderen hierin zouden volgen?

Natuurlijk meteen doen!. Die 140 mil die barca betaalde was hij al niet waard en; 100 mil ook niet. Max 80 mil, tja ze verliezen er wat op maar meer dan 140.mil zie ik hem sws nooit opbrengen. Deze jongen gewoon niet beslissend en trefzeker genoeg

9 augustus 2018 om 16:24

Hoe weet jij wat die jongen in de toekomst op kan brengen? Je doet bijna alsof hij er niks van kan maar zijn statistieken icm met zijn leeftijd beloven veel goeds. Ik zou hem absoluut niet weg doen voor 100 miljoen.

9 augustus 2018 om 18:14

Hoe kom je op 140 miljoen? Barcelona heeft 105 miljoen betaald voor hem wat kan uitlopen tot 140 miljoen aan bonussen als er wordt voldoet aan verschillende voorwaarden. Mensen moeten een transfer fee en bonussen gescheiden houden.

Pfff Arsenal, de club die het ooit was en de club die het nu aan het worden is... pijnlijk 😩

Volgens verschillende bronnen komt er niets meer bij voor Arsenal vandaag. Dit verhaal kan dus naar het reik der fabelen.

This will not happen, Barca gaat Dembele nooit met 15 miljoen verlies verkopen. Die blijft gewoon nog bij Barca. Hij is de toekomst

Je hebt een grotere kans dat ik wat positiefs zeg over Alexandre Lacazette dan dat dit gaat gebeuren. Kom op zeg.

9 augustus 2018 om 17:30

Dan is de kans wel heeeel erg klein haha! Onzin gerucht dit natuurlijk. Arsenal versterkt zich niet meer denk ik. En hopelijk sowieso niet met Vida..

9 augustus 2018 om 19:51

Als we daar een L achter zetten, dan ben ik bereid te doen alsof het gaat om Arturo Vidal.

Wat moet Arsenal nou met die knipoog Kroaat, kopsterk misschien wel maar toch geen opbouwende kwaliteiten of technisch inzicht om bij Arsenal in de basis te staan

Arsenal kan dit beter vermijden mocht dit waar zijn. Deze jongeman was niet op komen dagen toen men dat van hem verwachte bij Dortmund. Zulke spelers hebben vaak een slechte mentaliteit en negatieve invloeden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool7652
4.Arsenal6024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

38 fans
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 22 maart
Manchester United gaat deze zomer weer aankloppen bij Leicester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren